|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Melina Zazdrośnic...ciąg dalszy zmagań z marzeniami cz. 18
właśnie doszła do mnie tuniczko-sukienka i tak patrze sobie na nią i sądzicie , ze mogę ją założyć na jakieś poprawiny ?
ponieważ mam tyle wesel , że nie wiem czy na wszystkie starczy mi tych kiecek ![]() o to fotki , wyszłam jakbym była w ciąży ale tak się wygięłam źle i na szybko foto robiłam
|
|
|
|
#2582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
specjalnie dla Ciebie
|
|
|
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
Anioł, pewnie, że możesz - na poprawiny jak znalazł
bardzo ładna sukieneczka a swoją drogą ja tam na wesela dublowałam kiecki ;P Dziewczyny, napiszę jedno - praca... byłoby naprawdę fajnie, gdyby nie kilka sytuacji, które się, niestety, nie zmienią. dlatego coraz bardziej utwierdzam się w mojej decyzji o szukaniu czegoś nowego. |
|
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
Niech mi ktoś wytłumaczy łopatologicznie jak zbudować suwaczek z tytułem w linku
|
|
|
|
#2585 | |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie wtryniliśmy lazanię i czuję, że się najadłam jak dzika świnia
A nawet połowy nie zjedliśmy ![]() Cytat:
Nawet kiedyś wstawiałam tu tę stronkę. Myślałam żeby zostać ich konsultantką ![]() Crozee Claris nie wstawiła tego filmiku, no przynajmniej ja nie widziałam, a raczej jestem na bieżąco
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
To też mamy mieć ale za 4-5 lat. |
|
|
|
#2587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3 z mojej strony i 3 z TŻ strony ale zobaczymy na ile będą nas prosić na 4 na pewno . Poza tym w tamtym roku byłam w 2 sukienkach u TŻ i w tym roku ma siostra Panny młodej wesele więc nie wypada na wesele brata kupuję nowe kiecki ale w tych co pójdę do mojej rodziny mogę iść do TŻ rodziny i muszę ładnie się prezentować a co oj naj
|
|
|
|
|
#2588 |
|
Zadomowienie
|
Rain dopiero doczytałam GRATULUJĘ ZARĘCZYN
Jako, że jestem trochę opóźniona to się spytam ![]() Robiliście już oficjalne zaręczyny, tj. spotkanie rodziców już po zaręczynach. Ja już się zbieram i myślę, że teraz to kwestia miesiąca maks dwóch. |
|
|
|
#2589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spotkanie rodziców jest w planach jak tylko mój TŻ ogarnie remontowe sprawy, tzn. przyjdzie jego kolega zainstalować drzwi do sypialni i szafę wnękową przerobić. Bo chcielibyśmy zorganizować to u TŻ w mieszkaniu, żeby moi rodzice też zobaczyli gdzie się wyprowadzę ![]() Nie wiem czy do tego czasu będzie data ślubu już, czy nie - ja bym wolała, żeby była, bo prześladuje mnie wizja, że nie będzie normalnych terminów już |
|
|
|
|
#2590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to będę chciała w przeciągu miesiąca takowe zrobić jak TŻ się oświadczy
|
|
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
http://w853.wrzuta.pl/audio/34dVlBwX..._-_hej_wodecka
Mówcie co chcecie ale ja bym na weselu chciała tą piosenkę
|
|
#2592 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Osobiści mogłabym to zrobić już dawno, ale ze względu na moją mamę (mama jest tak jakby w pracy na 2 stanowiskach i często zostaje po godzinach w pracy) chcę zrobić to w jakimś sensownym terminie, no i tż pracował po 10 godzin i wracał tak zmęczony, że nawet nie miał siły się spotkać. Myślę, że po mojej obronie zrobimy te oficjalne zaręczyny. Chociaż może w czerwcu uda się jakoś to sensownie zorganizować. Tak, żeby wszyscy byli już na luzie. Gości już tak na oko określiłam
|
|
|
|
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja też mam gości wstępnie spisanych i mi wyszło 26 osób z mojej strony. Matko, skąd ja na to wszystko wezmę pieniądze
|
|
|
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe super piosenka
|
|
#2595 | |
|
Zadomowienie
|
Trochę się boję, żeby nie było zbyt drętwo i żeby nie było spięcia między naszymi rodzicami. Zastanawiam się czy zapraszać mojego brata i siostrę tża. Najchętniej to zrobiłabym spotkanie samych rodziców.
Tak myślałam, że jakby była ładna pogoda to można by grila zrobić, bo u mnie w domu to jest stół tylko na 4 osoby, 6 osób to już ciasno może być. ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
Tyle gości. Ja myślałam głównie o rodzicach. Musimy omówić organizację wesela i budowę domu. Teoretycznie święto, chociaż moja mama w długi weekend majowy pracowała.Już się zaczynam denerwować. |
|
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha no jakby była na pierwszy to by był czad
![]() Na razie to muszę jakiegoś mężczyznę dorwać a później się będę zastanawiać kiedy mi to maja zagrać na weselisku ![]() A tu posucha... Zastanawiam się... czy zagadać z takim kolesiem co studiuje fotografię o jakąś sesyjkę...
|
|
#2597 |
|
Zadomowienie
|
Ja to jak powszechnie wiadomo chcę time of my life na pierwszy taniec.
Chociaż przy zdolnościach tanecznych tża i moim w sumie też znikomym talencie tanecznym zastanawiam się nad odtańczeniem makareny |
|
|
|
#2598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie licząc osoby na spotkanie to u TŻ 4 osoby z jego bratem a u mnie 6 osób czyli ja rodzice brat z narzeczoną i moja babcia czyli w sumie 10 osób chociaż ja tego spotkania nie mogę sobie wyobrazić , skoro rodzice TŻ w ogóle ze mną nie rozmawiają o teścia i tatę się nie boję bo oni znajdą wspólny TŻ ale o teściową bardzo i brata TŻ to juz w ogóle
|
|
|
|
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to raczej jestem beztalencie więc jakaś wolna piosenka by się przydała może Wodeckiego - Z Tobą Chce Oglądać Świat no ale jak narazie sobie tego nie wyobrażam![]() Olka może ta sesja to dobry pomysł ja to bym chciała, żeby moja siostra mi zrobiła sesję zdjęciową - no ale jak narazie robiła swoim koleżankom i obcym ludziom - tylko nie mi wiem wiem brzydal jestem![]()
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh, właśnie spędziłam godzinę w kuchni na rozmowie z koleżanką, która się rozwodzi. Dowiedziała się, że całe 5 lat jej związku (którego owocem jest dziecko) było mistyfikacją i on zawsze kochał swoja była zonę, a ona była tylko lekarstwem...
I tak sobie słucham... http://www.youtube.com/watch?v=CZF2ncepBdE
|
|
|
|
#2602 |
|
Zadomowienie
|
Toś mine nastraszyła
![]() Ja chcę wesele okroić maksymalnie i założenie moje jest takie nie przekroczyć 100 osób. Najlepiej jakby było tak z 80. Już okroiłam listę gości maksymalnie i oświadczyłam, że nie zaproszę dlaszego kuzynostwa (trochę głupio, bo ja do nich chodziłam na wesela), ale kasy trochę szkoda. |
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle dziewczyny jak któraś jest z moich okolić , woj. łódzkie to zapraszam na sesję zdjęciową muszę się na kimś uczyć a na razie wszyscy mają mnie dosyć
|
|
|
|
#2604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
![]() Przecudny ogród botaniczny tu jest w którym mnóstwo młodych par i modelek ma sesje... jest ładny zamek, rynek... calkiem niezła modelka by się znalazła
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
dobry pomysł z sesją, Ola
tylko konieczniesię pochwal efektami, jeśli się już skusisz co do przyjęć zaręczynowych to ja myślę, że u nas byłoby tak: zapraszamy rodziców do restauracji lub do siebie na wino i tam im oznajmiamy, że się zaręczyliśmy i mamy taką i taką wizję ślubu itp. Ewentualnie mówimy im wczesniej, jedziemy do jednych i drugich i umawiamy się na weekend u nas/w restauracji. nie widzę powodu, by rodzeństwo miało uczestniczyć w takim organizacyjnym spotkaniu. tzn. spoko, jak ktoś chce, ale rodzeństwu oznajmiamy, oczywiście, natomiast wesele organizujemy z rodzicami i z nimi omawiamy plusy i minusy itp. ja to tak widze. |
|
|
|
#2606 | |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, po prostu nienawidzę ludzi, którzy wiążą się z kimś żeby zaleczyć ból po rozstaniu z poprzednim partnerem... Przykre, bardzo przykre bo skoro wzięła z nim ślub, to znaczy że go kochała... Szkoda tej kobiety
![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
|
|
|
#2607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem ile osób TŻ od siebie wytypuje... ale mam nadzieję, że nie przekroczymy 55. Z tych 26 pewnie nie wszyscy przyjadą, bo z tego mam siedmioro "nieletnich" a pewnie im się nie będzie chciało pchać na ślub i nasiadówkę w restauracji... Ciekawe za ile uda nam się zorganizować taki "obiad"
|
|
|
|
|
#2608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedz, że jak nie chce, to spoko, nie obrazisz się, po prostu marzy Ci się fajna sesja, no i tak pomyslałaś, że on mógłby poćwiczyć, a Ty byś miała ładne zdjęcia carmi, ona niech się cieszy, że ten pan był łaskaw dłużej nie udawać - zawsze lepiej mieć 5 lat życia w plecy z kretynem, wykorzystującym uczucia innych, niż 50. młoda jest, da sobie radę. ale po prostu nóż mi się w kieszeni otwiera, jak słyszę o takich ludziach
|
|
|
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha Naj wymiatasz
"nie obarażę się ale..." Tylko kurdeeeee zastanawiam się... nie wiem no. Mam jeszcze jednego do wyboru ale chyba się za bardzo boję takiego "profesjonalnego" aparatu ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.

bardzo ładna sukieneczka

wiem wiem brzydal jestem