|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Cytat:
http://allegro.pl/item1036115150_cia...roducenta.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1742 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Dzieki dziewczyny
![]() Dobrze, że mam wszystko już dla dzidzi, bo 400 zł to jednak sporo kasy, tyle co moje łóżeczko kosztowało ![]() Malbork już przygotowuje się do powodzi...Siostra pracuje w kauflandzie i mówiła, że ludzie wykupują wodę, konserwy... Straszne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a u was macie sie ewakuowac czy narazie tylko tak ostrzegaja? niezawsze na fajnego sprzedawce trafilas ![]()
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-05-24 o 15:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1744 |
Zadomowienie
|
Zrobiłam się głodna przez to Wasze chwalenie się obiadkami... więc obrałam ziemniaczki, zrobiłam sałatkę z pomidorów i czekam aż się ugotują...
A miałam Wam opowiedzieć o mojej koleżance z pracy... ma termin porodu na 7 czerwca, ale wczoraj łapały ją jakieś skurcze, więc pojechała do szpitala i lekarz jej powiedział, że urodzi na dniach... dzwonie dziś do niej bo byłyśmy umówione na pogaduchy jeszcze z brzuchami, a ona mi opowiada o tych skurczach, po czym mówi, że musi iść na zakupy, bo trzeba się do szpitala pakować... ale ona zawsze taka zakręcona była... miała do mnie dzwonić popołudniu, aż myślę, czy nie wylądowała na porodówce już...
![]() |
#1745 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=aniaa22;19544228]no 400 zl to sporo kasy jak na niezaplanowany wydatek.
a u was macie sie ewakuowac czy narazie tylko tak ostrzegaja? /QUOTE] Na razie ostrzegają...mam nadzieję, że na tym się skończy! ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Koleżanka dzwoniła, że po Malborku jeździ policja i mówi, że kto może ma wyjechać do rodziny wyżej. Ciekawe gdzie wyżej... |
![]() ![]() |
![]() |
#1746 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
jesli tylko bedziesz miala biegunke, wymioty albo temperature to do lekarza... ![]() Cytat:
caly dzien biegam, jakas masakra... wpadlam tylko do domku na chwile bo za 15 minut jade do szkoly rodzenia na zalegle zajecia z zywienia (mamy po porodzie i dziecka do roku czasu) w miedzyczasie bylam biedronce i lidlu ![]() w biedronce kupilam w promocji husteczki dada sensitive i lovele (proszek i plyn do plukania) - bo sa od dzis w promocji ![]() jak szalona obszukalam wszystkie pudla z husteczkami i wszystkie byly sensitive a ja chcialam kupic jeszcze te zielone, wychodząc wzielam ulotke a tam jak wol napisane, ze w promocji sa tylko sensitive w tym tygodniu ![]() a do Lidla wpadlam tylko popatrzec na te rzeczy dla maluszkow - rzeczywiscie kocyki sa superkowe! tylko ze ja juz 3 dostalam wiec nie kupowalam, ale mialam ochote na okrycie kapielowe, ale juz nie bylo ani jednego.. no coz trudno ![]() zmykam do Szkoly, nie piszcie za duzo do wieczorka ![]()
![]() |
#1747 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1749 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=anuszka1401;1954429 9]
Cytat:
ania pilnuj psiaka, bo jak chaos bedzie to moze sobie jeszcze wiekszego klopotu narobic ![]() ech straszne to z powodzią ![]() u mojego męża Babci ewakuowali wczoraj cala wioske helikopterami ![]() pewnie widziałyście w tv relację - pokazują ciągle okolice Płocka... straszne to, oni z gospodarki żyją, krowy, konie, kury, hektary pola zalane a wlasnie zbiory truskawek sie zaczynały... okropne to ![]() ![]()
![]() |
#1750 |
Zakorzenienie
|
Własnie wrocilismy od babci, mam rabarbar wiec bedzie ciacho
![]() ![]() U nas pada pogoda do bani, odebralam tuniki ktore zamowilam, zjadlam truskawki ![]() ![]() zabieram sie do nadrabiania ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1751 |
Zakorzenienie
|
to może i ja namówię M na wizytę w Lidlu
![]() Anuszka - współczuję tej sytuacji... pies, powódź i co jeszcze?????? ![]() Edytowane przez hd2005 Czas edycji: 2010-05-24 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1752 |
Wtajemniczenie
|
Hd ja radze się śpieszyć, bo szybko wymiatają
![]() ![]() ![]() A ja czatuję na butelki kubusiowe z biedronki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1753 |
Zakorzenienie
|
lazurowa
![]() siala haha niezle z tym lidlem a fajne byly bodziaki i spiwor ? bo mama mi kupila a zobacze dopiero w srode... mnie tez jakby mniej wlosow rosnie na nogach... lilka ja dopiero ten spiworek zobacze w srode ![]() a podmylas sie i ze srodkowego strumienia to byl mocz? ![]() wiolek sto lat ![]() u nas glukoza 20 pare złotych ![]() anuszka ![]() hd warzywka nie robia na mnie wrażenia ![]() ![]() bajka ale to z przodu ci wychodzi ? dobrze ze z niunka ok ania swietne zakupy siala pewnie to jakis wstretny wirus |
![]() ![]() |
![]() |
#1754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1755 |
Zakorzenienie
|
wiolek - najlepszego
Moja mala szaleje, jutro zaczynamy 32 tc, 8 miesiac...co raz blizej, zobaczymy co nam powie na wizycie, jeszcze 1 miesiac i bede siedziec jak na szpilkach, brzuszek mi sie obnizyl i wogole czuje wiecej ruchow i lekkich skurczy czasem, ciagniecia....zobaczymy co i jak bo jak by liczyc wg USG ostaniego to 34tc...wiec co raz blizej ![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Zakorzenienie
|
ale pycha arbuza damian kupil w biedronce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1758 |
Zadomowienie
|
aniaa22, anuszka, vette, papeteria, karolcia dziękuje
![]() anuszka mam nadzieję, że was ominie i będzie wszytsko dobrze i z pieskiem też . ja już nie moge słuchać o tej powodzi przecież to jest jakiś koszmar ![]() niezawsze gdyby nie to, że właśnie zjadłam domową pizze to za ten opis obiadku byloby ![]() ![]() Siala oby przeszło a jak nie to jutro lekarz aniaa22 super te rzeczy ja też miałam tą wanienke kupowac ale w końcu kupiłam zwykłą za 25 zł ( pieniążki pieniążki heh ) dziewczyny dzwoniłam dzisiaj do gina żeby się umówić na kręcenie filmu ( usg oczywiście ![]() ![]() więc jeśli synek zrobi mi takie prezent, że znowu po raz 2 wypnie się dupką i nie pokaże to będziemy się gniewać ![]() więc proszę trzymajcie mocno kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1759 |
Zakorzenienie
|
Tragedia, spakowałam trochę ciuchów, portfel, dokumenty ciążowe... tz wyniósł wózek i łóżeczko do swoich rodziców, bo oni mają piętro... Jeszcze deszcz zaczął padać!!
Ciuszki dla dzidzi mam popakowane w worki na śmieci, bo mamy właśnie malowanie i stoją tak już od piątku. Boże, żeby to już się skończyło!!! ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Dzisiejsza moja pociecha to to, że siostra przywiozła od koleżanki z pracy dwie siatki ciuszków po jej synku i niektóre są naprawdę ładne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1760 |
Zakorzenienie
|
anuszka ja tez bym na waszym miejscu spakowala wszystko co najwazniejsze i wywiozla gdzies gdzie sie da. moze sie okazac ze niepotrzebnie ale wolala bym miec pewnosc ze nie zostane bez niczego. tak jak ogladalam relacje z powodzi to dziwilam sie ze ci ludzie ktorzy byli ostrzegani zeby sie ewakuowac nie zrobili nic. nawet lekarstw sobie nie spakowali. to juz dla mnie jest glupota
a daleko masz do wisly?
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-05-24 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1761 |
Zakorzenienie
|
no z przodu, zaslania wejscie do pochwy, taki kawalek mieska
![]() ![]() wlasnie przyjechala praleczka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1762 | ||
Zadomowienie
|
![]() współczuję ![]() trzymam kciuki, żeby Ciebie nie dopadła ta przeklęta powódź!!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zazdroszczę Wam tych zakupów w lidlu ja u siebie nie mam a do W-wy specjalnie nie chce mi się jechać, tym bardziej, że teraz nie mogę a we czwartek to pewnie już wszystko będzie wykupione. Jutro pojadę do biedronki może dostanę tą lovellę w promocji... Edytowane przez ola_k11 Czas edycji: 2010-05-24 o 16:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1763 |
Zakorzenienie
|
wiolek wszystkiego najlepszego!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1764 |
Zadomowienie
|
karolciu pochwal się obrazkiem
![]() wiolek oby dzidzia pokazala co ma między nóżkami, trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
Zakorzenienie
|
wiolek
![]() anuszka ![]() ![]() bajka to sie chwal jeszcze ze dzwigasz ![]() Dziewczyny zadam moze banalne pytanie, ale jak pierzecie pajacyki odpinacie te wszystkie zatrzaski ![]() bo własnie poprałam pierwszą serię ciuszków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1766 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zazdraszczam tym dziewczynom, którym słabiej rosną włosy na nogach - ja przypominam swojego królika - wszędzie mam takie "milusie" gęste futerko, że szok (nogi/plecy/brzuch/ręce) ![]() ![]() Wysłałam A. na łowy dzisiaj ![]() ![]() W biedronce kupił mi niebieskiego silana a do tego proszek i płyn z loveli i paczkę chusteczek naturalsa (nie chciałam sensitivów, bo są z rumiankiem - a nie wiem, czy tu czy na innym wątku dziewczyny pisały, że nie bardzo nadają się dla małych dziewczynek) i pieluszki dada mini dla małej ![]() I dostałam koszyczek wytęsknionych ( ![]() ![]() Pomijając fakt, że w ramach nagrody kupił sobie worek słodyczy to spisał się genialnie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1767 |
Zakorzenienie
|
roztrzepaniec to widze ze kolejny TZ sie spisuje na medal na zakupach
![]() moj w nagrode kupil sobie klawiature i myszke bezprzewodowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1768 |
Zadomowienie
|
Śląskie mamuśki rozmawiałam z Basią może jakieś spotkanko w tym tygodniu czwartek albo piątek, siala, papeteria, lazurowa co Wy na to mamuśki????
#1769 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki! Ja po pracy, po obiedzie, deserze i drzemce. Nie pisałyście dzis duzo więc szybko nadrobiłam. Nie wiem ile posiedzę, bo burza za burza. Juz 2 dzisiaj były.
Miałam jechać do Lidla dziś ale jakoś nie było kiedy, a mąz dopiero ok 21 wróci. Jak coś to może jutro, ale z tego co piszecie to nie będzie po co ![]() Poszłam jeszcze dziś do mojej pani doktor po skierowanie na badanie. Ja nadal chodze do pediatry ![]() Mały mnie dzis w nocy skopał i strasznie mnie to ucieszyło, bo mało ostatnio sie ruszał. |
![]() ![]() |
![]() |
#1770 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
a wiec po wizycie wszystko dobrze! w sumie to juz teraz sama nie wiem ale pan doktor dokonal pomiarow i okazalo sie ze Afi wynosi 16!!!!!! a nie 4,8 jak wczesniej stwierdzila moja ginka poza tym posprawdzal wszystko dokladnie maly w tym czasie sobie ziewal slodko to wygladalo zrobil mi tez test czy czasem sie nie sacza mi sie wody plodowe wszystko bylo ok dodatkowo dal mi te testy do domu zebym sprawdzala jak mam jakies wieksze uplawy wodniste zeby to katrolowac i zrobil wymazy z pochwy juz na paciorkowca itp zanioslam je w piatek bedzie wynik mowie wam jaka jestem szczesliwa... a teraz postaram sie was mniej wiecej nadrobic
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.