|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ` w oczekiwaniu na wakacje... rocznik '94 cz. IX `
Kashte też oglądałam pokemony
![]() ![]() twoja wiadomośc musi byc przeładowana grafiką bo ty mój pokemon jesteś ![]() ![]() Bound mi właśnie też się tak kojarzy ale nie wiedziałam czy pisac ![]() Miss oglądałam joba ale nie kojarze jej normalnie..zaraz zagłosuję ![]() i ten wy na moje też możecie głosowac, nie pogniewam się ![]() nie nadążam nadrabiac.. kocham to ![]() ![]()
#2852 |
Zakorzenienie
|
Wobb - A ja mam zakończenie 24 czerwca. ;dd
Kashte - Dziękuję. A hula hop jest fajne. ja mam, tylko nie umiem kręcić. lol2. ;* Gratuluję piątki ;d Bound - No to pijemyyyy! ;DDD pjona. ;* ojeeej, rok? tooż to tak długo! Miss - No to fajnie. a po co Ci ten strój? Matrysia - Link dawałam dwa razy już, mozesz poszukać? ;d bo mi się śpieszy troche. ;p a jak nie to jak wrócę z korków to Ci pokażę. ;* lecę na korki z englisza. ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#2853 | ||
Raczkowanie
|
bound, to właśnie ma być dziecko
![]() ![]() dobra idę,bo stąd nie wyjdę haha ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() nigdy nie wiem jak się pisze dowidzenia, czy do widzenia-,- też nie nadążam ![]() Cytat:
![]() ![]() papa ![]() teraz naprawdę IDĘ hahahah ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Wtajemniczenie
|
Martyś praca? wow
![]() ![]() Ola niee tylko Bound nam czasem japońskim trzaska ![]() ![]() ![]()
#2855 |
Zakorzenienie
|
Nierealna..Wob..dziekuje za otuche :P
Kasthe..oj nie slodz mi tak ;D i tak Slonce Twoje posty musza być przeladowane grafika! ;p Bound..ja się rozpisałam..ja wbrew pozorom umie duzo dłuższe posty pisac..tylko ochoty mi brak xD Miss..taa..czyli czaisz baze ? ;d Uni..co do tych japońskich tatuaży..to ja przyszpanuje musze tylko znalesc w sklepiku szkolnym xD! Martys..nie mam zdjęcia a pozatym się troche wstydam ! ;p i co do za rozmowa ? do jakiej pracy ? ![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- wypisuje wlasnie powierzchnie jezior i tu taka liczba 69..wiecie z czym mi sie skojarzylo ?! ![]()
![]() |
#2856 |
Wtajemniczenie
|
Mari! proszę Cię
![]()
#2858 |
Zadomowienie
|
Kashte ok
![]() ![]() ![]() ja już nie ogarniam tego i jej w ogóle ![]() to już nawet nie jest przerażające ![]() bound wow, wytrwałaś w tym rok.. mi za 32 dni minie rok odkąd widziałam mojego Z. i w ogóle to właśnie napisał. chcesz pić? to Ty pisałaś "nie palę i nie piję - i jestem z tego dumna ![]() ![]() miss taa oglądałam ![]() ![]() Kashte co koleś ![]() ![]() powodzenia ![]() martyś nie nie czuje nic do niego. nierealna ja chyba też 24. ale i tak zmienię jutro ![]() Mari zboku ![]() właśnie napisałam dłuuugiego smsa do Z. tzn odpisałam Mu. i napisałam, że nie wiadomo czy będziemy w tym samym hotelu co w 08 i 09. jeszcze nie odpisał. mam nadzieję, że się nie wkurzył. i w ogóle teraz to mógłby mi napisać coś pocieszającego a nie ![]() idę na przereklamowaną Pierwszą miłość ![]()
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg ![]() don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
![]() Edytowane przez wobbly Czas edycji: 2010-05-24 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Wtajemniczenie
|
Mari niee.. wcale..
![]() Wob pa;*
#2862 |
Zadomowienie
|
już jestem
![]() ![]() Mari jest głupia jak milion butów uni <3
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg ![]() don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2863 |
Wtajemniczenie
|
Wob co?!
![]()
#2864 |
Zadomowienie
|
bound-a za co ty ją przepraszasz,bo ja że tak powiem nie jestem wtajemniczona? ;p haha mnie tez to zdanie smieszylo z tej ksiazki;d myslalam ze sie ktoś pomylił hahah .xD
blanka-myslalam ze odpuści z tym imieniem,ale jak widać zawzięty ten twój ksiadz ![]() : o tej mojej kolezanki tez zawsze ją straszy ze się otruje,powiesi,albo zabije.. Sandra -hejo ;** Marta jestem ![]() marakuia-a jakie kuleczki brązujące kupiłaś ? ![]() ![]() ![]() ![]() wobbly- amerykańska dziewica? yy . ;> nierealna-no to trzymaj tak dalej ze swoim ![]() martys- jakiej pracy ? ![]() ale duzo ostatnio pisałyście ,troszkę mi się zeszło żeby to wszystko przeczytać;p Dziś cały dzień mialam zajety i jestem wykonczona dopiero teraz wróciłam.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Wtajemniczenie
|
hej Magne;*
no wiesz, staramy się ![]() a co przez cały dzień porabiałaś?
![]() |
#2866 |
Zakorzenienie
|
Mari ja miałam na macie nr ławki 69
![]() ![]() Wob bo jestem z tego dumna ![]() ale fakt, że już tyle wytrzymałam i jak mi się poprzypomina za wiele to wiesz.. ale przecie to nie Twoja wina, że w hotelu możesz innym mieszkać więc nie powinien być zły a zawiedziony Magne też myślałam, że ktoś się pomylił;d ogólnie to za wszytko.. bo wcześniej bardzo się przez 2 lata kolegowałyśmy, nawet prawie przyjaźniłyśmy i nagle kontakt się urwał, bo nie potrafiłyśmy jakoś gadać i to pewnie tez przeze mnie.. ale jest chyba lepiej, każdy z nich mi odpowiedział, że nie jest zły więc się cieszę ![]() odpocznij sobie, zrób ciepłką kąpiel, a ja tam wspoczę i zrobię Ci masaż ![]() a apropos Blanka jestem Ci winna masaż ![]()
#2867 |
Zadomowienie
|
Bound ale pracę z polskiego czy plastyki?
![]() Elle ale Ty zerwałaś z tym... (zapomniałam jak mu na imię, wybacz (może Kamil?) ![]() ![]() ![]() ![]() Też się lubię przebierać tylko gorzej ze strojami ![]() Pisze się 'do widzenia' Kaziu ![]() Uni a ja zbierałam te z czipsów te kółeczka takie... no i były walki pokemonów! Yeah ![]() ![]() Kara czemu zakończenie 24 czerwca już? ![]() Ja hula hop lubię się bawić jak jest ciepło na dworzu! ![]() ![]() ![]() Mari tylko przed lekcją wdech i wydech i spokojnie, ogarniamy chcicę tak? ![]() ![]() Wob w wakacje! ![]() ![]() ![]() Jak ja lubię takie rocznice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Też oglądam przereklamowaną pierwszą miłość. Ostatnio to chyba tylko dla Miksera *.* ![]() Ej! Nie sikaj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Idę robić tą plastykę, bo jeszcze nie zaczęłam ![]()
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2868 |
Wtajemniczenie
|
Kashte aa wiem, te takie co się kręciły? też to zbierałam
![]() co na plastykę będziesz robic? ja przestałam oglądac pierwszą miłośc jak ta sonia odeszła.. później się głupie zaczęło robic a sońka była niezła ![]() Bound;*
#2869 |
Zakorzenienie
|
Kashte plastykę
![]() a pamiętacie zbieranie karteczek? albo to takie plecienie sznurków takich.. no wiecie ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Pierwsza miłość to to cudo jest xd jak oglądałam ostatnio to taka blondyna wyrwała się z chłopakiem na wagary i on do niej, że może włączą film, a ta: ''to może coś zdejmiemy'' albo ''nie przedłużajmy tego'' ![]()
![]() |
#2870 |
Zadomowienie
|
bound-aha,no rozumiem i w sumie myślę ,że dobrze zrobiłaś że do nich napisałaś
![]() ![]() ![]() unique-byłam w szkole,później o 15 poszłam do sora zaliczyć historie,bo on ma konsultacje,o 16-00 na mszę ,a pozniej spotkanie do bierzmowania i proboszcz się tak rozgadał że miałam ochotę wyjść z kościoła ;p ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- a właśnie,oglądał ktoś dzis pierwsza milosc ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Wtajemniczenie
|
...
Nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna! [ori_bas]571882[/ori_bas] Edytowane przez be unique Czas edycji: 2010-07-04 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 |
Zadomowienie
|
kashte- haha a jak tata oli mówi na miksera ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2873 |
Rozeznanie
|
Uni Mari Bound dzięki za to wsparcie przy bierzmowaniu
![]() już po i jest okej . kurde od razu na piwo ze znajomymi. Kinga dla mnie to 4 to dużo ![]() Bound czuję , że dobrze zrobiłam. Dlaczego od razu za idiotkę może pomyśli o Tobie pozytywnie skoro potrafiłaś przeprosić. Wob no to świetnie , że byłaś grzeczną kotką ![]() Mari ja bym zawału na miejscu dostałam. niech mój buziak Cię natchnie do robienia prezentacji ![]() Kashte gdyby się nie zakochała to było by o wiele lepiej. księdza mam już z głowy. ![]() Martysia już to skończyłam , a do niego nic nie czułam tzn. nie czuję nic, że popełniłam jakiś błąd nie żałuje tego. Więc jest okej. Jakiej pracy? Magne nie odpuścił i jest Klara. Trudno ja mam to gdzieś co on zrobi. Bound właśnie mój masaż ![]()
#2874 |
Wtajemniczenie
|
Blanka haah po bierzmowaniu na piwo
![]() kupujecie coś czasem w housie? bo jest kupon na -50% 28-30maja
#2875 |
Zadomowienie
|
Uni 'symbole regionu' - Łowiczankę z mleka narysuję
![]() Ja nie lubiłam tej Soni ![]() ![]() Bound właśnie weszłam napisać, że moja Łowiczanka wygląda jak nawiedzona ![]() ![]() No! Karteczki też zbierałam! Pamiętam jak się z sąsiadką o nie pokłóciłyśmy, bo ona mi i moje siostrze ukradła jedną, bo chciała mieć 'parę' xD Długo się wtedy nie odzywałyśmy ze sobą ![]() ![]() ![]() ![]() Filofany! Uni to były filofany! ![]() ![]() ![]() To właśnie oglądałaś Olę i Miksera ![]() ![]() Magne ja oglądałam ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Magne toster! ![]() Blanka nie zrozumiałam ![]() ![]() Uni ja kupuję w housie, bo u nas jest mało fajnych sklepów, wyboru nie mam ![]() ![]() ![]()
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
Edytowane przez Kashte Czas edycji: 2010-05-24 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2876 |
Zadomowienie
|
oo nie musze nadrobić najpierw
![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2877 |
Zadomowienie
|
Wob stęsknił się
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Idę kończyć moją piękną wiedźmę ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2878 |
Wtajemniczenie
|
Wob to super
![]() ![]()
#2879 |
Zakorzenienie
|
Uni o lol
![]() ![]() Blanka to dzisiaj seks-masaż ![]() ![]() ![]() ![]() Kashte jaka zamsta ![]()
#2880 |
Rozeznanie
|
Kashte gdyby K. się nie zakochał *
Uni no jakoś tak wyszło ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.