Aparaty ortodontyczne cz. IX - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Medycyna estetyczna

Notka

Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-23, 21:36   #1891
sincarne
Raczkowanie

Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. IX

betti, dziula, karadisa-senkju wery macz (zaraz przyjdzie ciotka twójangielski i da mi popalić )

Jeśli czegoś mocno pragniesz, to cały świat potajemnie... robi ci na złość...

sincarne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 21:46   #1892
milutek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sincarne Pokaż wiadomość
bo ja z natury pesymistka jestem i zawsze się szykuję na najgorsze do tego cynik i złośliwiec. taki trochę house jestem
zmienię jak znajdę kolejny dobry, musisz pocierpieć

o matko i córko! to moje potencjalne dziecko będzie biedne... akurat jakimś hardcorem się katuję i jak u licha brzmi i wygląda fagot??

a ja chcę i się nie robi buuuu!!!
koślawa dwójka jak stała tak stoi, a musi się ruszyć. szarpię ją tymi wyciągami i dupa blada, dalej nic i zwątpiłam w orto, bo moja wyobraźnia przestrzenna mi podpowiada, że żeby się dwójka ruszyła to musimy zamek przekleić. a orto, że nie no i na razie wychodzi na moje, bo zmian nie ma

poza tym mam kryzys, zeżarłam wiadro lodów i dietę szlag trafił, wątroba mnie boli (pewnie od wiadra), zaczynam jutro pracę na nowym stanowisku i zamiast się uczyć, to bawię się netem, a za tydzień mam komunię i nie mam prezentu dla chrześniaka bo gówniarz wszystko ma, a poza tym cały dzień z rodziną! dramat! i nic nie umiem na jutrzejszy hiszpański
niech mnie ktoś przytuli.. (głosem osła ze shreka)
od jakiegoś czasu tak łaziłam i myślałam sobie - czegoś mi brakuje... w pewnym momencie olśnienie - naszej kochanej marudki sincarne ja też dziś obżeralam się lodami i też mam kryzys i też wkurza mnie to że gówniarze wszystko mają odnośnie ząbków - też czekam na przeklejenie zamka na dwójce jak na zbawienie!
także przytulam Cię, mój kochany osiołku
a co do Twojego podpisu - ja ostatnio powtarzam sobie: każdy dobry uczynek spotka należyta kara
Stary 2010-05-24, 10:57   #1893
karadisa
Raczkowanie

GG do karadisa

Cytat:
Napisane przez milutek Pokaż wiadomość
a co do Twojego podpisu - ja ostatnio powtarzam sobie: każdy dobry uczynek spotka należyta kara
Świetne~!!! No i ile prawdy w tym
Stary 2010-05-24, 15:40   #1894
Lilllith
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karadisa Pokaż wiadomość
Lilllith zbliża się Nasz tydzień Doczekałyśmy się w końcu A napisz, proszę, czy zakładasz oba łuki od razu? Ja zakładam tylko górę a dół pewnie jakiś miesiąc później... i dobrze bo tak z kieszeni 3 000 wyłożyć to nieciekawie. U mnie to nawet nie ma możliwości płacenia w ratach więc masz dużo lepiej Cieszę się, że jest tutaj ktoś kto zaczyna nosić aparat w tym samym czasie co ja zawsze raźniej a i na rady doświadczonych aparatek też liczyć przecież można, prawda?
zakladam tylko gore narazie bo niezdarzylabym wyrwac wszystkich 4 czworek na czas :P a chciała zalozyc obydwa naraz :P dol bede miala na wakacje albo po zakladany bo pani Szeląg sie przenosi na inna ulice i w wakacje przez miesiac jej wogole nie bedzie :P ktorego dokladnie zakladasz? i jaki? jakie gumki bierzesz?

Aparatka sobie jestem
Góra->28.05.10 Dół->14.08.10
Koszta - 3860

Lilllith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 16:15   #1895
wiolafrytka
Zadomowienie

cześć dziołchy.
przyszłam się wyżalić ...
dziś miałam długo oczekiwaną wizytę u orto. myślałam że coś więcej będzie kombinbować. zmieniła tylko gumki. i właśnie namówiła mnie na niebieski odcień myślałam że będzie ładnie wyglądał ale wygląda okropnie :/ wizyta trwała 3 minuty zmieniła, kasa i do widzenia. koniec.
wiec pytam sie jej jak efekty czy cos lepiej i jak to idzie bo mnie nic nie boli a ona "no nic nie ma gorzej ani lepiej" ale mnie pocieszyła... następna wizyta w lipcu. już pare godzin po wizycie i oczywiście też żadnego bólu... a beznjadzieja

fotki w załączniku
wiolafrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 18:45   #1896
dzolerinka19872
Raczkowanie

A mnie zastanawia gdzie się podziewa natewa i jak tam jej trzonowce które się przesuwały. Daj znać kochana czy jest jakaś poprawa
Stary 2010-05-24, 19:31   #1897
Lilllith
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wiolafrytka Pokaż wiadomość
cześć dziołchy.
dziś miałam długo oczekiwaną wizytę u orto. myślałam że coś więcej będzie kombinbować. zmieniła tylko gumki. i właśnie namówiła mnie na niebieski odcień myślałam że będzie ładnie wyglądał ale wygląda okropnie :/ wizyta trwała 3 minuty zmieniła, kasa i do widzenia. koniec.
wiec pytam sie jej jak efekty czy cos lepiej i jak to idzie bo mnie nic nie boli a ona "no nic nie ma gorzej ani lepiej" ale mnie pocieszyła... następna wizyta w lipcu. już pare godzin po wizycie i oczywiście też żadnego bólu... a beznjadzieja

fotki w załączniku
jakbym widziala swoje zeby.. identycznie mam...

Aparatka sobie jestem
Koszta - 3860

Stary 2010-05-24, 19:47   #1898
sincarne
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez milutek Pokaż wiadomość
od jakiegoś czasu tak łaziłam i myślałam sobie - czegoś mi brakuje... w pewnym momencie olśnienie - naszej kochanej marudki sincarne ja też dziś obżeralam się lodami i też mam kryzys i też wkurza mnie to że gówniarze wszystko mają odnośnie ząbków - też czekam na przeklejenie zamka na dwójce jak na zbawienie!
także przytulam Cię, mój kochany osiołku
jakby co to istnieje coś takiego jak PW, kliknij a ja przybędę ze swoim marudzeniem

wiolafrytka-było czytać jak ciocia sincarne marudziła na swoje niebieskie gumki; tylko różowe się bierze! się nie martw, źle nie jest a poza tym mi też się w zasadzie nic nie rusza, niestety to nie jest tak, że miesiąc i sru! wszystko pięknie

Stary 2010-05-24, 20:06   #1899
karadisa
Raczkowanie

GG do karadisa

Cytat:
Napisane przez Lilllith Pokaż wiadomość
zakladam tylko gore narazie bo niezdarzylabym wyrwac wszystkich 4 czworek na czas :P a chciała zalozyc obydwa naraz :P dol bede miala na wakacje albo po zakladany bo pani Szeląg sie przenosi na inna ulice i w wakacje przez miesiac jej wogole nie bedzie :P ktorego dokladnie zakladasz? i jaki? jakie gumki bierzesz?
Zakładam już jutro Metal. Co do ligatur to zaczarowały mnie amarantowo-pomarańczowe na zmiane O takich właśnie marzę. Wiem, że to troche dziwne połączenie ale ja kocham kolory! Ale co z tego wyjdzie to okaże się jutro bo nie wiem dokładnie jakie kolory ma moja orto, jakie odcienie i jak będą się ze sobą komponować. Oczywiście wtawię fotki

Cytat:
cześć dziołchy.

fotki w załączniku
No faktycznie można się ugryść w !!! Co za baba! Na moje to te ligatury wcale nie są złe... przynajmniej na fotce.
Stary 2010-05-24, 20:11   #1900
betti_888
Wtajemniczenie

Cytat:
Zakładam już jutro Metal. Co do ligatur to zaczarowały mnie amarantowo-pomarańczowe na zmiane O takich właśnie marzę. Wiem, że to troche dziwne połączenie ale ja kocham kolory! Ale co z tego wyjdzie to okaże się jutro bo nie wiem dokładnie jakie kolory ma moja orto, jakie odcienie i jak będą się ze sobą komponować. Oczywiście wtawię fotki

No faktycznie można się ugryść w !!! Co za baba! Na moje to te ligatury wcale nie są złe... przynajmniej na fotce.

amarantowe czyli jakie?
sorry ale nie jestem typową kobietą i nie znam wszystkich kolorów i odcieni ale daltonistką też nie jestem

betti_888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 20:12   #1901
Lilllith
Rozeznanie

to GIT ja w piatek zakladam :P jutro jade do dentysty z ta moja brazowa plamka na zebie :P a w srode separacje jade zalozyc sobie jak juz mi sie zagoja ranki na gorze po 4 to wyrwe te na dole zeby juz ich nie bylo i na wakacje zebym nie musiala sie meczyc z ich wyrywaniem pozbede sie ich na zas a noz zwolni sie jakis termin w czerwcu i zaloza mi dol wtedy hehe :P tyko nadal sie zastanawiam skad ja kase wyczaruje ?....mam 1/3 kosztow obydwu lukow ...a reszte to nie wiem skad... chyba zaczne grac w zdrapki aaa i oczywiscie czekam na zdjecie :P a noz mnie zainspirujesz i wezme takie same

Aparatka sobie jestem
Koszta - 3860

Stary 2010-05-24, 20:13   #1902
yourenglish
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mallutka Pokaż wiadomość
mam wielką, wielką prośbę:

mam już aparat od prawie 3 lat i mój ortodonta po prostu w trakcie leczenia mnie zostawił (jak to stwierdził z przyczyn zdrowotnych) polecił mi kogoś w zamian ale jedna pani nie podjęła się leczenia (nie leczy aparatami kosmetycznymi) a drugi ortodonta ma fatalne opinie

dlatego chciałam was zapytać o kogoś w Krakowie
kto leczy aparatami kosmetycznymi (taki już mam) i jest dobry.
Bardzo dziękuję za wszelkie opinie
W imieniu swego TZ moge polecic jego orto - p.doktor Zielinska. Przyjmuje na Grota Roweckiego. On juz konczy leczenie i jest bardzo zadowolony.

Ja osobiscie bylam u niej na konsultacji dwukrotnie: mila i rzeczowa kobieta. Co do kwalifikacji wiem, ze miala robiony doktorat i w przeszlosci prowadzila swoj gabinet. Jej kolezanka z pracy twierdzi, ze jest prawdziwym pracoholikiem w dobrym znaczeniu tego slowa. Gdy po raz drugi sie widzialysmy, sama miala aparat na zebach.

Wiem tez, ze przejmuje pacjentow po innych. Ale to pewnie zalezy od konkretnego przypadku.

Sama przychodnia tez jest bardzo w porzadku. I nie trzeba dlugo czekac na wizyte. Orientacyjny cennik masz tu http://www.poradnia-krakow.pl/pl_,cennik.php.

TZ nigdy na nia nie narzekal. Wiem, ze darzyl ja duzym zaufaniem (inaczej nie dojezdzal by do niej przez okres calego leczenia z innego miasta). Gdy jeden z zebow nie chcial sie ustawic jak trzeba, probowala roznych metod - do skutku.

Wlasnie przypomnialo mi sie co TZ dowiedzial sie od swej orto a propos rotacji/przesuwania zebow. Okazuje sie, ze w przeszlosci "doginano" druty a teraz raczej przekleja sie zamki. W jego przypadku ta nowa sie nie sprawdzila, a stara zadzialala. Taka mala ciekawostka.

Popieram Catchy Kathy w jej nienawisci do wyciagow. Tez mam juz serdecznie dosc. Zeby bola bez przerwy, a babranie sie z wyciagami w knajpach to przeciez smierc socjalna!

Ponadto, w wyniku leczenia wyciagmi zrobila mi sie asymetria! Tzn zeby "przyciagnelo" na jedna strone i przez to linia posrodkowa sie przesunela. Wierze, ze to tylko etap przejsciowy, ale jak dlugo jeszcze musze przez to przechodzic?

sincarne, jestes po prostu boska!

P.S. Podobno wiekszosc najzabawniejszych ludzi swiata prywatnie byli prawdziwymi smutasami (Charley Chaplin, np).

P.P.S. betti , za chwile wizyta! Jakie odjechane gumki tym razem?

Anne Morrow Lindbergh

APARATka

Góra 09 czerwca 2009
Dół 02 października 2009

Edytowane przez yourenglish
Czas edycji: 2010-05-24 o 20:16
yourenglish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 20:24   #1903
karadisa
Raczkowanie

GG do karadisa

Cytat:
Napisane przez betti_888 Pokaż wiadomość
amarantowe czyli jakie?
sorry ale nie jestem typową kobietą i nie znam wszystkich kolorów i odcieni ale daltonistką też nie jestem
słowami trudno określić kolor No amarant to jest mój ulubiony hmmm nooo taki ciemno różowy z odrobinką fioletu? Chyba tak mogę to opisać

Cytat:
to GIT ja w piatek zakladam :P jutro jade do dentysty z ta moja brazowa plamka na zebie :P a w srode separacje jade zalozyc sobie jak juz mi sie zagoja ranki na gorze po 4 to wyrwe te na dole zeby juz ich nie bylo i na wakacje zebym nie musiala sie meczyc z ich wyrywaniem pozbede sie ich na zas a noz zwolni sie jakis termin w czerwcu i zaloza mi dol wtedy hehe :P tyko nadal sie zastanawiam skad ja kase wyczaruje ?....mam 1/3 kosztow obydwu lukow ...a reszte to nie wiem skad... chyba zaczne grac w zdrapki aaa i oczywiscie czekam na zdjecie :P a noz mnie zainspirujesz i wezme takie same
No też jestem bardzo ciekawa jak będzie wygladać takie połączenie na "żywo". Widziałam fotke z jasnoróżowo-pomarańczowymi na wątku z gumkami ale ja wolałabym troche ciemniejsze odcienie. Jak szaleć to szaleć! Już się nie mogę doczekać aparat fotograficzny już w pogotowiu tak więc jutro mój oficjalny debiut tutaj

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1272644079 to link do tej fotki, która mnie zainspirowała!

Edytowane przez karadisa
Czas edycji: 2010-05-24 o 20:30
karadisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 20:28   #1904
betti_888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez yourenglish Pokaż wiadomość
P.P.S. betti , za chwile wizyta! Jakie odjechane gumki tym razem?

ooo pamiętałaś

tym razem nie będą takie odjechane... na górę wezmę sobie jakiś ładny niebieski a na dół jeszcze nie wiem... może tęcza... mam tylko nadzieję że dojadę do orto bo zamknęli wał miedzeszyński i nie wiem czy do czw. otworzą... trzeba będzie znaleźć jakiś objazd

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
słowami trudno określić kolor No amarant to jest mój ulubiony hmmm nooo taki ciemno różowy z odrobinką fioletu? Chyba tak mogę to opisać

No też jestem bardzo ciekawa jak będzie wygladać takie połączenie na "żywo". Widziałam fotke z jasnoróżowo-pomarańczowymi na wątku z gumkami ale ja wolałabym troche ciemniejsze odcienie. Jak szaleć to szaleć! Już się nie mogę doczekać aparat fotograficzny już w pogotowiu tak więc jutro mój oficjalny debiut tutaj

aha spoko

Stary 2010-05-24, 20:35   #1905
wiolafrytka
Zadomowienie

Cytat:
wiolafrytka-było czytać jak ciocia sincarne marudziła na swoje niebieskie gumki; tylko różowe się bierze! się nie martw, źle nie jest a poza tym mi też się w zasadzie nic nie rusza, niestety to nie jest tak, że miesiąc i sru! wszystko pięknie
właśnie nie wiem gdzie wtedy byłam jak to pisałaś.. ech no nic pomęczę się z nimi aż do 7 lipca co do tego czy efekty czy nie to ja nie widzę absolutnie żadnych, porównywałam fotki przed założeniem pare dni po i teraz i naprawde prócz minimetrowej dziurki koło 3 u góry nic sie nie zmieniło więc póki co nie mam powodów do zadowolenia eeeee ale marudze okres mam wybaczcie wieczór noi i znów nic nie boli :/

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

ale tak sobie szukam pozytywów w tym i hehe wiecie co na disco bede nimi swiecic :P

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
jakbym widziala swoje zeby.. identycznie mam...
pokaż swoje foty bo nie widziałam porównamy :P
Stary 2010-05-24, 20:37   #1906
yourenglish
Raczkowanie

Pamietam, ze dojezdzasz z tata z poza Warszawy a ze nie prowadze, to nie znam za dobrze drog dojscia wiec nie bede doradzac.

A na ktora masz wizyte? Jesli pamietasz, ja jestem umowiona na 1 czerwca na 09.30. Jesli bedzie kiepsko z dojazdem, mozemy sie zamienic! Dla mnie to zaden klopot, a kazda z nas mialaby wizyte. Tylko niestety taka zamiana wchodzi w gre jesli masz wizyte jakos przed 12.

Anne Morrow Lindbergh

APARATka

Góra 09 czerwca 2009
Dół 02 października 2009

yourenglish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 21:54   #1907
betti_888
Wtajemniczenie

Cytat:
Pamietam, ze dojezdzasz z tata z poza Warszawy a ze nie prowadze, to nie znam za dobrze drog dojscia wiec nie bede doradzac.

A na ktora masz wizyte? Jesli pamietasz, ja jestem umowiona na 1 czerwca na 09.30. Jesli bedzie kiepsko z dojazdem, mozemy sie zamienic! Dla mnie to zaden klopot, a kazda z nas mialaby wizyte. Tylko niestety taka zamiana wchodzi w gre jesli masz wizyte jakos przed 12.

niestety ja mam na 17 - zresztą jak zwykle bo wtedy jestem po lekcjach a mój tata po pracy i możemy spokojnie jechać...
też nie prowadzę i nawet autobusem bym tam nie dojechała (za dużo przesiadek) ale mój tata jest dobrym kierowcą i powinien sobie poradzić

Stary 2010-05-24, 22:47   #1908
sincarne
Raczkowanie

Cytat:
Popieram Catchy Kathy w jej nienawisci do wyciagow. Tez mam juz serdecznie dosc. Zeby bola bez przerwy, a babranie sie z wyciagami w knajpach to przeciez smierc socjalna!
yyy to wy w tym do ludzi wychodzicie??
zaraz zostanę opieprzona zapewne przez weteranki, ale jakoś nie mogę się przełamać i noszę tylko na noc. a potem biadolę, że nie działają ale przynajmniej zęby boleć przestały! bo już miałam kryzys i chciałam lecieć do orto po jakąś alternatywę albo zmienić ją na protetyka..

Cytat:
Ponadto, w wyniku leczenia wyciagmi zrobila mi sie asymetria! Tzn zeby "przyciagnelo" na jedna strone i przez to linia posrodkowa sie przesunela. Wierze, ze to tylko etap przejsciowy, ale jak dlugo jeszcze musze przez to przechodzic?
u mnie się nic nie robi, ale powód jak wyżej..
a może ty przedobrzyłaś i nosiłaś ZA CZĘSTO i dlatego ta asymetria! ha! to jest moja teoria potwierdzająca, że należy dziadostwo nosić tylko na noc, i tego się będę trzymać!
się nie łamie, będzie piękna

Cytat:
sincarne, jestes po prostu boska!
pewnie nie jesteś wysokim brunetem?

Cytat:
P.S. Podobno wiekszosc najzabawniejszych ludzi swiata prywatnie byli prawdziwymi smutasami (Charley Chaplin, np).
to ja. ja w ogóle depresyjna jestem i mam pokręconą wyobraźnię. kiedyś sobie wyobraziłam, że umieram na raka czy inne coś, i tak sobie wyobrażałam jak się żegnam, i zastanawiałam czy komuś by było smutno i tak się nad sobą użalałam, że się z tego wszystkiego popłakałam...

z pytań merytorycznych: jak zmusić do współpracy oporną jedynkę dolną prawą? taki ładny łuk już mam, a ta skubana stoi ukosem.. lekkim bo lekkim, ale mnie drażni!! no przecież nie ma powodu, ma ładną metalową ligaturę, miejsce ma na połobrót i nic! ruszy tak kiedyś sama z siebie??

i zaintrygowały mnie te amarantowe gumki, karadisa, masz jakąś fotkę albo linka?

ps. i wiecie co? siedzę przez tydzień w budynku straży pożarnej na kontroli.. strażaki to jednak sexi są.. chyba ogolę nogi

Stary 2010-05-24, 23:30   #1909
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
yyy to wy w tym do ludzi wychodzicie??
zaraz zostanę opieprzona zapewne przez weteranki, ale jakoś nie mogę się przełamać i noszę tylko na noc. a potem biadolę, że nie działają
Spoko, ja też się nie przełamałam i nosiłam wyciągi tylko na noc i ewentualnie jak siedziałam w domu przed komputerem lub podczas czytania książek
Stary 2010-05-24, 23:35   #1910
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
to ja. ja w ogóle depresyjna jestem i mam pokręconą wyobraźnię. kiedyś sobie wyobraziłam, że umieram na raka czy inne coś, i tak sobie wyobrażałam jak się żegnam, i zastanawiałam czy komuś by było smutno i tak się nad sobą użalałam, że się z tego wszystkiego popłakałam...

ps. i wiecie co? siedzę przez tydzień w budynku straży pożarnej na kontroli.. strażaki to jednak sexi są.. chyba ogolę nogi
!!! Miałam to samo Tylko ja potrafię tak jeszcze pół rodziny uśmiercać...

Gól! Dla strażaków przeważnie warto, wiem coś o tym

Jutro mam wizytę u orto. I jak się wkurzę... Już teraz się nakręcam na zapas. Od 4 wizyt zamykamy dwie szparki, między dwójkami a trójkami górnymi. 4 wizyty co 1,5-2 miesiące to jest ponad pół roku!!! Ile można?! Poza tym łot de fak z moją asymetrią?!
Będę jutro mało delikatna, o!!!!
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 08:06   #1911
sincarne
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
Jutro mam wizytę u orto. I jak się wkurzę... Już teraz się nakręcam na zapas. Od 4 wizyt zamykamy dwie szparki, między dwójkami a trójkami górnymi. 4 wizyty co 1,5-2 miesiące to jest ponad pół roku!!! Ile można?! Poza tym łot de fak z moją asymetrią?!
wyzwól z siebie zwierzę!! bądź dzielna i brutalna!!

Stary 2010-05-25, 08:31   #1912
wiolafrytka
Zadomowienie

Cytat:
wyzwól z siebie zwierzę!! bądź dzielna i brutalna!!
........

ufa nic nie boli nie żebym żałowała ale zaraz idę po orzechy i zrobie z siebie masochistke chociaz w sumie po nich tez mnie nie bola :P

ale mi sie nie chce isc do roboty wrrr

Edytowane przez wiolafrytka
Czas edycji: 2010-05-25 o 08:43 Powód: dopisek
Stary 2010-05-25, 08:56   #1913
Lilllith
Rozeznanie

Cytat:

pokaż swoje foty bo nie widziałam porównamy :P
gdzies tam w zamierzchlej przeszlosci jest :P nie znajde teraz bo za duzo stron a na komp nie mam :P aparatu tez nie mam niestety ale uwierz mi mam identycznie... nawet ta 3 mam po tej samej stronie poza lukiem tylko z tego co widzialam ty nie masz 6 i 4 a ja wyrwalam dwie 4 i mam jeszcze ogromna asymetrie ale naprawi sie i bede piekna w ile czasu calkowicie Ci sie zagoily ranki po wyrwanych zebach?

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
!!! Miałam to samo Tylko ja potrafię tak jeszcze pół rodziny uśmiercać...

Gól! Dla strażaków przeważnie warto, wiem coś o tym

ja tez tak mam i tez potrafie cala rodzine usmiercic tzn kiedys jak bylam nastolatka to mial;am takie dziwne fazy tylko ja w kataklizmach i umieraja w dosc "spektakularnie"..

a strazacmy mmmm... mnie kreca wszyscy w mundurach oproch policjantow :P uraz mam do nich :P

nie daj sie i walcz o swoje... ! a zamiast dzielna badz dzika nie daj sie uglaskac byle odpowiedziami czemu tak jest od orto

Aparatka sobie jestem
Koszta - 3860

Stary 2010-05-25, 10:35   #1914
karadisa
Raczkowanie

GG do karadisa

Już MAM APARAT!!!!! Jest piękny no bo mój wieczorem wstawie fotki Kurcze! Żałuje strasznie, że dopiero teraz się na niego zdecydowałam!!!
Stary 2010-05-25, 10:49   #1915
Lilllith
Rozeznanie

jak wieczorem?... dawaj teraz :P

Aparatka sobie jestem
Koszta - 3860

Stary 2010-05-25, 10:56   #1916
karadisa
Raczkowanie

GG do karadisa

Cytat:
jak wieczorem?... dawaj teraz :P
Ehhh jestem teraz w pracy, zrobiłam fotki ale okazało się, że nie wzięłam kabelka Wstawie jak tylko będę w domu. Obiecuję!
No i w ogóle to myślałam, że będę się krępować albo co a tu nic szczerze sie w tym aparacie jak nigdy
Lilllith teraz Twoja kolej odliczamy do piątku
Stary 2010-05-25, 10:58   #1917
paainka
Raczkowanie

GG do paainka

Cytat:
Już MAM APARAT!!!!! Jest piękny no bo mój wieczorem wstawie fotki Kurcze! Żałuje strasznie, że dopiero teraz się na niego zdecydowałam!!!

Zazdroszczę;p ja jeszcze miesiąc czekam na aparat
paainka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 11:03   #1918
n0emi
Zakorzenienie

Ja dzis mam zakladane pierscienie. Ciekawe co powie orto na ta czarna plamke

Hehe ja to niezla jestem. Przebarwilam chrupkami orzechowymi rozowe gumki na tylnych zebach i teraz sa pomaranczowe
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 11:12   #1919
Lilllith
Rozeznanie

Cytat:
Ehhh jestem teraz w pracy, zrobiłam fotki ale okazało się, że nie wzięłam kabelka Wstawie jak tylko będę w domu. Obiecuję!
No i w ogóle to myślałam, że będę się krępować albo co a tu nic szczerze sie w tym aparacie jak nigdy
Lilllith teraz Twoja kolej odliczamy do piątku

a jak jutro jade separacje montowac a juz w piatek aparacik i jakie gumaski masz? na ile masz leczenie przewidziane? bedziemy rocznice w tym samym czasie obchodzic

Aparatka sobie jestem
Koszta - 3860

Stary 2010-05-25, 11:21   #1920
karadisa
Raczkowanie

GG do karadisa

Cytat:
a jak jutro jade separacje montowac a juz w piatek aparacik i jakie gumaski masz? na ile masz leczenie przewidziane? bedziemy rocznice w tym samym czasie obchodzic
Gumaski mam takie jak chciałam amarantowo-pomarańczowe! Dla mnie rewelka wyglądają naprawdę zabawnie już od samego patrzenia na nie chce mi się śmiać Nie mam zamiaru kryć, że mam aparat bo bardzo o nim marzyłam dlatego takie zdecydowane kolory. W pracy też wszyscy zachwyceni Robie normalnie furrorę
Jeśli chodzi o leczenie to conajmniej dwa lata. Naprawdę to dla mnie ważnę, że jest tutaj ktoś kto zaczyna ze mna Dziekuję Lilllith No i w rocznice będzie z kim pić i kaca leczyć wirtualnie ale zawsze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości