|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
mam wielka prozbe...prosze wkleic na katalogowy(tylko takie kolory jak w rzeczywistosci)
kolory blyszczykow powiekszajacych usta -honey deight -pink nectar -spun suger -plumping pearl -clearly plump -pink pucker z gory berdzo ale to bardzo dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Raczkowanie
|
Ależ jestem zła! Jechałam na szkolenie "piękno sukcesu", było na 16-stą. Po drodze ktoś miał wypadek samochodowy- stanie w korku ok 25 minut- następnie dojeżdżam do miasta ,gdzie ma być szkolenie- jest godzina 16.00, przejazd kolejowy- postój- 3 pociągi (wcale nie pospieszne) jadą sobie spokojnie i bez nerwów,a ja trzymam kierownicę z taką siłą,że ręce mnie bolą... Na miejsce docieram ok 16.35 i jest już za późnoooooooooo...że nie wspomnę o deszczu, który lunął jak tylko wjechałam do miasta... Historia rodem z horroru
![]()
#4323 |
Zadomowienie
|
Pink nectar jest wrzucony
|
![]() ![]() |
![]() |
#4324 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4325 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki jesteś mega kochana ![]() _________________________ ____________________ Ale jestem happy przyszła mi dziś paczka i ten boski zestaw za 14.90 z kat. 7 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4326 | |
BAN stały
|
Cytat:
Każdy z produktów ma swój stały numer. Zawsze ten sam. Więc jeśli w okręgu konsultantki jest jeszcze ważny kat. 7, na pewno dostaniesz to co zamówiłaś i w takiej cenie jaka jest podana w nim podana. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4328 |
Raczkowanie
|
![]()
Witajcie kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś chodziłam po allegro i się wkurzyłam ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Rozeznanie
|
Agniecha1978 temat allegro przewijał się na wątku wielokrotnie, dziewczyny wyrażały już swoje opinie.
Co do tego zamówienia, może twoja liderka je złożyła? Czasami ktoś pisał, że były takie sytuacje-mam nadzieję, że sprawa się rozwiąże ![]() Widziałyście może kolczyki Careen z demo do 8? Proszę o opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio miałam zawirowania z Avonem. 1 raz od 10 lat nie miał kto odebrać mojej paczki w terminie regularnym, środę i paczka zniknęła. Pytałam sąsiadki (mam 2) i nic. Dzwoniłam do OMS i powiedział ,ze zadzwoni do paczkowego i dowie się gdzie zostawił. Okazało się ,że u sąsiadki nr 2 tylko, że tam sa 3 mieszkania i nie sprawdziłam wszystkich. Dzwonił pAN PACZKOWY I TŁUMACZYŁ co i jak, DZWONIŁ JAKIS SZEF KURIERÓW I PYTAŁ SIĘ CZY się wyjasniło i OMS tez pYTAC CZY JEST OK. Mimo nerwów zrobiło mi sie miło,że wszyscy byli tacy troskliwi.
A w sobote chciałam zrobic podgląd zamówienia i jak logowałąm sie to wyskoczył komunikat, "twoje konto zostało zablokowane, zadzwon do biura obsługi klienta" ![]() Jutro odbieram paczkę z punktu, zeby zadnych poszukiwań nie było. ![]()
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
![]() ![]() |
![]() |
#4331 |
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19539839]AVON DZIAŁ OBSŁUGI KLIENTA <Obsluga.Internetu@avon.c om>w tytule do kogo.[/QUOTE]
Dzięki, na Ciebie zawsze można liczyć. ![]()
#4332 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
a tak przy okazji coś króytkawe to szkolenie jak tylko 30 min trwało.... Cytat:
już kupują na all, więc żadna nowośc. a zapewniam wkurzysz się jeszcze nie raz.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodziło mi bardziej, że w nowym katalogu na tej stronie i pod tym numerem (nie podałam numeru seryjnego, tylko te cyferki, które są przy zdjeciach, tzn 1, 2 itp) mogą znajdować się już inne produkty. Boje sie, że będzie to jakis ekstra drogi kosmetyk - czy jest szansa, że jesli dojdzie do pomyłki, to można zwrócić? czy juz po ptakach?
![]() |
#4334 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() mam pytanko, ogladalam sobie katalog na stronie avon online i chcialabym sobie zamowic takie puder w kremie do stóp z serii food works i nie ma go w tym katalogu ![]() Jest jeszcze jakas mozliwosc zamowienia go u konsultantki jezeli nie ma go w katalogu? Przepraszam jezeli moje pytanie jest jakis glupie ![]() ![]()
#4336 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4337 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19548680]jeśli nie podpisałaś się na liście to nikt nie ma prawa ci opłaty naliczyc, jesli tak bedzie to bedzie znaczyło że ktos cie bezprawnie wpisał, np liderka aby miec zaliczone szkolenie.
a tak przy okazji coś króytkawe to szkolenie jak tylko 30 min trwało.... [/QUOTE] dziwne, podobno to szkolenie trwa 2 godziny |
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
Zadomowienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19549698]jasne zapytaj ją o ofertę netto.[/QUOTE]
ok dziekuje za odp, jutro poszukam konsultantki ![]()
#4340 |
Raczkowanie
|
ma może któraś z Was możliwość wrzucenia formularza do kat10/2010 i oferty internetowej do 8/2010?
z góry dzięx ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4341 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jedyna możliwość mężczyzny, by mieć ostatnie słowo, to przyznać rację kobiecie ![]() Start 104,5 -101,2 - 99,4 Jest 96,9 Najbliższy cel 90 Chciałabym 60 http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...89e3fb1e3e.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4342 |
Zadomowienie
|
oj wlasnie tez zauwazylam ze cos dlugo nie ma formularza dla okregow prognozujacych????? czyzby juz mialo nie byc nawet tych w necie????? z tego co zauwazylam to mozna kliknac na produkty pomocne w sprzedazy czy jakos tak i wyskakuje pare nazw probek czy wiecie moze cos wiecej?????
#4343 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam takie pytanie.
Chciałam wymienić torbke Thilie bo mi się wyrwała rączka. Wysłałam i uwzględnili mi reklamację. I teraz nie wiem czy ta nowa torebka przyjdzie z najbliższym zamówieniem czy osobno w paczce? Bo w historii zamówień mam fakture ze zwrotem i jest na niej podany adres dostawy. W dodatku jest to adres zamieszkania a ja mam pokręcone z tymi adresami i jak składam zamówienie to zawsze zmieniam jednorazowo adres dostawy. I nie wiem czy będę po tą torebkę musiała jechać do cioci bo jej adres mam podany jako adres zamieszkania. Trochę pokręciłam ale mam nadzieją, że ktoś zrozumie to co napisałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4344 |
Zadomowienie
|
a wogóle to wiecie co dziewczyny po pierwszych zachwytach nad nowa str avonu to zaczynam widziec ile jest tam niedociagniec np nie widac oferty specjalnej a avon club mam pustke ani ile mi brakuje do nastepnego progu ani zadnych ofert z programu lojalnosciowego normalnie do d....y no i w plikach nie ma nowych formularzy dla tredujacych skad mam wiedziec jakie sa probki w promocji a wy jakie macie spostrzezenia???? moze jakies inne bledy tez widzicie i mam nadzieje ze to jak najszybciej uzupelnia i ze to tak nie zostanie
#4345 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
jesli wymiane to dołączą do najbliższego zamowienia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4347 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19551136]a co zaznaczyłaś na druku zwrotu, wymianę czy zwrot kasy?
jesli wymiane to dołączą do najbliższego zamowienia.[/QUOTE] zaznaczyłam wymianę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4348 |
Wtajemniczenie
|
Kochane,
u mnie w mieście w wielu sklepach można kupic kosmetyki Avonu. Właścicielki są konsultantkami. Częśc kosmetyków jest dostępna od razu, częśc normalnie się zamawia. Ostatnio byłam na stoisku Avonu na festynie. Pani poprosiła mnie o wypełnienie ankiety. Było tam pytanie: Czy masz swoją konsultantkę? Starsza pani obok mnie spytała, czy jeśli kupuje kosmetyki Avonu w sklepie, to ma napisac, że ma konsultantkę. Pani liderka się błyskawicznie najeżyła i spytała, w którym sklepie. Starsza pani powiedziała, że na ulicy X. A liderka na to, że tam kosmetyki są stare i zleżałe i żeby kupowac od konsultantki. Przechodziłam dziś obok tego sklepu i postanowiłam wstąpic. Avonu są tam znikome ilości, i zgodnie z moimi przypuszczeniami są to świeże kosmetyki. Skąd więc taki czarny marketing? Nie wolno sprzedawac Avonu w swoim sklepie? Dodam, że wspomniana pani liderka jest prawdopodobnie liderką wspomnianej konsultantki. I że Avon zawsze uważałam za firmę przyjazną i otwartą. A tu taka paskudna rysa na tym obrazie.
#4349 |
Raczkowanie
|
mam do was pytanie
jak wysyłacie hasło z krzyżówek to wysyłacie ze strefy czy z "prywatnego" maila?? ![]() przewinął się tu kiedyś post jednej z was, że już 3 razy wygrała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4350 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() p.s. mam nadzieje,że sie nie mylę,ale niedawno na jarmarku miałam taką sytuację ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.