|
|
#1171 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
schudnę z nóg, z brzucha, a najbardziej schudnę z Ciebie! i kiedy patrze na Ciebie tak obojętnie, widzę jak się wściekasz |
|
|
|
#1172 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: <3333
Cytat:
Miło mi, że zostałam zauważona i dziękuje bardzo.! " Dobrze wiesz, że byłeś dla mnie wszystkim.
Już nie łudze się, że to ma sens. " " Gdy na mnie patrzysz, w Twych oczach nie ma mnie. " " Facet jest jak cukierek. Słodki, ale szybko znika! " " Niby razem, a jednak nie, Niby razem, wciąż mijamy się, Niby razem, a jednak źle... "
|
|
|
#1173 |
|
Zadomowienie
|
z innej bajki - i słusznie! w tej sytuacji powinno być Ci głupio ;*
*
milcz, albo kopnę Cię tam, gdzie większość mężczyzn przechowuje rozum. tylko chodź, usiądź obok, przytul, pocałuj, ściśnij moją dłoń, daj odczuć, że żyję, pokochaj, bądź już zawsze. tylko. po prostu się zamknij. nie masz nic mądrego do powiedzenia. powiedział, że jeśli dam mu szansę, wykorzysta ją maksymalnie. więc dałam. spełnił obietnicę przestań się uśmiechać, to czas na bycie poważnym. [jakieś takie obskubane z talentu]
|
#1174 |
|
Konto usunięte
|
skarbuś. <3
________________ born to be famous
/uordzona by być sławną/ ![]() You are the reason I cry / jesteś powodem mojego płaczu/ ![]() what is kiss? give me one (to make me understand) / co to jest pocałunek. daj mi jednego.(spróbuj mnie zrozumieć)/ ![]() |
|
|
|
#1175 |
|
Raczkowanie
|
Zza Z
![]() aaaa . <,333 boska !!
|
#1176 |
|
Rozeznanie
|
Znalazłam Pana, co zaadoptuje moje rozterki emocjonalne. <3
wino dociera w miejsce bólu serca i rozwiązuje go. przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą. Pan Młot czy Pan Kowadło? A w najbliższym czasie przewiduję burzę, burzę i burzę. W Małopolsce, na Pomorzu i w moim sercu. Za Ciebie piję, Dupku - byś mógł być niewyobrażalnie i obrzydliwie szczęśliwy. Panna Joanna i jej problemy egzystencjonalne. Nowe odcinki już od maja.
|
#1177 |
|
Zadomowienie
|
![]() Super spędzony czas i słodkości, które uwielbiam poprzedzane przez dużą najsłodszą słodkość... Moje marzenia pomału przeistaczają się w rzeczywistość. kreskowa - będzie dobrze
Nigdy nie mówiłam, że chcę pomagać ludziom. Chęć zostania lekarzem zrodziła się we mnie tylko i wyłącznie w celu zaspokojenia swoich potrzeb, ciekawości medycznymi zagadkami. Edytowane przez Istotka z Bajki Czas edycji: 2010-05-24 o 22:04 |
|
|
|
#1178 |
|
Raczkowanie
|
Życie ze mnie zadrwiło dając mi nadzieję że możemy być razem. Dam Ci dobrą radę: Zniknij z mojego życia, na zawsze. ___
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-05-25 o 18:15 |
|
|
|
#1179 |
|
Zadomowienie
|
Fajne jest takie normalne życie
|
|
#1180 |
|
Raczkowanie
|
Magari91-dziękuję
![]() otojest- uwielbiam a zatem nakazuję, aby od dziś nie było poniedziałków. Jasne? a więc dziś mamy wtorek. Życzę miłego wtorku. wiem co robisz. Pewnie chowasz przede mną swoje serce.. nie rob tego, już zrozumiałam nie chcesz mnie chciałabym spotkać się z kimś. usiąść i zacząć opowiadać - bez granic i bez barier. Wspominać. Wrócić do tamtych czasów, przypomnieć sobie wszystko od nowa. czekam na lepsze czasy, na ciebie na miłość czekam wiesz, chciałbym ci powiedzieć. Ale nie mam którędy. uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia Rrunęłam w nią rozkładając ramiona jestem z powrotem i leżę przy tobie .Czy szczęśliwsza ? Nie wiem, ja nie wiem
|
#1181 |
|
Raczkowanie
|
Tylko Ty i Ja. Proszę, obiecaj mi to.
Czy obligujesz się zawsze i wszędzie być na każde moje skinienie ? Tonąć w Twoich ramionach, zasnąć w Twoich oczach. Czyż ludzie nie są głupi ? Sami skazujemy się na cierpienie. Zakochujemy się w najmniej odpowiednich osobach. Pakujemy się w związki, które najzwyczajniej w świecie kończą się klęską, przynosząc nam ból. Pytam więc, na jaką chol.erę ?! Brak mi sił, tak samo jak i motywacji. Brak mi blasku Twoich oczu.
|
|
#1182 |
|
Raczkowanie
|
; )
100 ; )
Chocolaaate mandarynka CaMa dontgivemenames keeendy xxgroszek07xx myCh jesteście wspaniałe bywajcie częściej słoneczka ; * wielkie serduszko ; * <3 Wie czego pożądam, czego pragnę dokładniej czasem ode mnie . Bum, bęc, aaa, papa i znikaj ! Skarbie zrzućmy maski, jedno drugie dobrze zna . Halo? jeden na stu. dla mnie jesteś jednym ze stu <3 Zróbmy co oboje chcemy, po co tracić czas na gry ? Jest ci źle, nikt nie ostrzegł, że możesz się pobrudzić.! Moje małpy, mój cyrk, jakoś tak to lata.xd Nigdy więcej już skarbie nie spróbuję cię uwieźć. To twoje życie, do kogo ta pretensja.? :O
`chciałabym , żebyś chociaż raz nie potrafił sobie odmówić mnie , tak jak piwa , imprez i kumpli. ` by myCh ; * Edytowane przez Love Changes Every x3 Czas edycji: 2010-05-24 o 22:21 |
|
|
|
#1183 |
|
Zadomowienie
|
foch, wnerw, i Bóg jeden wie co jeszcze.
mój raj bez niego. szukam myśli w kolorze zimnej wody. Na orzeźwienie.
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
<3
![]() chciałabym oczu Twoich chmurność ocalić od zapomnienia. podobno do nieba wpuszczają parami..
|
|
#1185 |
|
Zadomowienie
|
I love you like thousand roses like blue heaven I love whole-heartedly and i thank you for everything. kocham Cię jak tysiąc róż jak niebieskie niebo kocham całym sercem i dziękuję Ci za wszystko I still hold your hand in mine. Nadal trzymam twoją rękę w mojej. <3 |
|
|
|
#1186 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny.
jestem nowa i postaram się dodawać tu trochę mojej własnej twórczości. Kilka na początek. : Ciężko jest. Uratuj mnie. Za mało sił by walczyć. Boli mnie brak Ciebie. `..więc spuszczam wzrok a to jest zwyczajnie dziecinne.` *zyga-kłamią tu Przecież nigdy nie było nas,prawda? Do kiedyś. Lubisz się bawić ,tak? Nie wysilaj się. Niepotrzebnie. Masz racje,w końcu coś we mnie pękło. Za dużo tego. Kochałam to twoje drwiące spojrzenia, tą obojętność. Goniąc za każdym twym spojrzeniem. Dorośnij. Żałosna choleryczka. |
|
|
|
#1187 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ; )
Cytat:
![]() Stanął jej przed oczami wieczór, kiedy jego usta obsypywały ją pocałunkami, a oczy - półprzymknięte i zamglone pożądaniem - spoglądały z zachwytem.
"hi mom, there are just 3 girls here, sleep over party, you know" [by otojest <3] ![]() Edytowane przez myCh Czas edycji: 2010-05-24 o 22:49 |
|
|
|
|
#1188 |
|
BAN stały
|
...
moc Twoich ramion przytłacza mnie dziś . drwiący los i jego drwiący głos . paradoksalne niedowierzanie w rzeczywistość niejednokrotnie budziło w niej zazdrość . pusty . jesteś pusty i żadne uzupełnienie Ci nie pomoże . zbuntowana małolata, która kocha . nie potrafiąc nienawidzić . noc skrzydlatych rumaków i tęczy pośród gwiazd to jak noc naszej miłości . jednym słowem nierealne . ... |
|
|
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki talent, pytasz? Wielki, niezwykły. ![]() Nasza perełka ukochana ____ W niebieskie jego oczy zazdrośnie zapatrzone cztery ściany Szczęśliwa siódemka- siedem miesięcy temu ostatni raz tak patrzyłeś Godząc się na nasz związek pozbawiam się wolności Maleńka, jesteś zbyt słaba by po kolorowej tęczy dumnie wspinać się do góry, Wciąż spadasz ... Nie odpowiadało nawet echo gdy w niebie wołałam o Ciebie Wracasz, po tysiącach zbłądzeń, po dwunastu ślepych uliczkach, jesteś już. Bezlitosny słony ból otulał różowe policzki raniąc komórki jej ciała ostrym sztyletem Nie było powodu, by żyć więc tylko istniała
|
|
#1190 |
|
Raczkowanie
|
mów do mnie , ciałem , gestem i wzrokiem a zakocham się w Tobie w przeciągu 7 dni .
ogrzej mnie swoim ciepłem . zapatrzona w niego jak w lusterko . najbardziej kochała perfumy od Channel ale gdy poznała jego od razu zakochała się w jego perfumach . lustereczko, lustereczko powiedz proszę któż jest najpiękniejszy na świecie ?
Edytowane przez MalutkaGwiazdka Czas edycji: 2010-05-24 o 23:37 |
|
|
|
#1191 |
|
Raczkowanie
|
W TYM MOMENCIE MOJE ŹRENICE MAJĄ 3 MM ŚREDNICY . WIESZ CO TO OZNACZA?? PODPOWIEM : GDYBY MIAŁY WIĘCEJ NIŻ 5 OZNACZAŁYBY MÓJ DOBRY HUMOR...
A może to wszystko oznacza jedynie szalone marzenie? ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- A ten gniew mi się topi we krwi W TYM MOMENCIE MOJE ŹRENICE MAJĄ 3 MM ŚREDNICY . WIESZ CO TO OZNACZA?? PODPOWIEM : GDYBY MIAŁY WIĘCEJ NIŻ 5 OZNACZAŁYBY MÓJ DOBRY HUMOR...A może to wszystko oznacza jedynie szalone marzenie? Błąd z twojej strony często przynosi porażkę, tak się mszczą na nas niewykorzystane okazje. Miłość za hajs to nie miłość, solex to nie słońce, dobry czas to nie rolex, ale chwile co są wolne.
|
|
#1192 |
|
Raczkowanie
|
Istotka z Bajki - dzięki za wsparcie
Nie jestem agresywna ale Tobie
mam ochotę przyłożyć. Czy tak trudno Ci zrozumieć że nie chcę być tylko przyjaciółką? Siedziała samotnie i płakała na wspomnienie o wszystkich jego kłamstwach. Już wiesz dlaczego nie wierzę w miłość ? Mówiłeś że kochasz i będziesz zawsze a odszedłeś przy pierwszej okazji. Samotni dłużej żyją bo mają mniej zmartwień. Stłukłam ulubione lusterko a po chwili napisałeś że z nami koniec. Nie spałam, nie jadłam nie robiłam niczego innego prócz myślenia o Tobie. -Jak mam ukryć przed nim smutek? -Zapomnij a będziesz szczęśliwa. Wtedy nie będziesz miała nic do ukrycia. -Poradź mi coś realnego Wiesz zawsze jak byłam smutna oglądałam gwiazdy, ale wtedy jak On mnie zranił wszystko było inaczej, moje oczy patrzyły tylko na stare sms-y od niego w nadziei że słowa "kocham Cie na zawsze" były prawdziwe
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-05-25 o 10:24 |
|
|
|
#1193 |
|
Wtajemniczenie
|
bajkowa - i bardzo dobrze że nie jesteś w stanie nas opuścić ;**
jak zwykle okradłam, cudownaś <33. panna_miodowa - mioodek mój <33. ;* myCh - zachwycasz Zostań. Oddycham twoim zapachem. Pustka ogarnęła mnie. Jedyne co zostało to blade kontury mojego istnienia. Potrzebuję twoich oczu. Mogą być nawet odbiciem w szklance, tylko pozwól mi na nie patrzeć. Znajdę Cię. Gdzieś pomiędzy zwątpieniem i żalem. Zapisałam tam twój głos i rysy twarzy. Nie pytaj co czuję, smutek przy tym to nawet miłe uczucie.
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
o mnie chyba ![]() Cytat:
okradam ![]() *** głupiec zawsze niespokojny, nie mogący sobie znaleźć miejsca. mam się dobrze. |
|
|
|
|
#1195 |
|
Marudziara
|
Jak smuga światła, gdzieś zostałeś w mojej głowie.
Z życia mieć najmniej tyle by nie rozmieniać Przyjaciół . W cieniu półsłówek, przemilczeń i przeinaczeń. Życie nie polega na żabich skokach, Lecz na stopniowym drążeniu kropli w skale. „ile?..., skoro... jak?” domek z kart... bezmyślnie autorytet kruszy...
|
#1196 |
|
Przyczajenie
|
Witam
jestem tu nowa i chciałabym podzielić się z wami kilkoma moimi opisami )oto one: *Oczy patrzą na to, czego nie chce widzieć dusza *Chciałbyś czegoś więcej? to nie istotne pragnienia * jesteś odmienny bo masz serce i czujesz . *Nie widzisz swojej twarzy tylko skrzywień tysiące . *kobiecie mego życia suknie szyje valentino * poprawiasz mi nastrój, przywracasz kolor kontrastu * by w przyszłość bezczelnie patrzeć,wyciągnąć środkowe palce. * nadziei czas zmienia nas * nie trzeba było słowa, żeby powiedzieć kocham * Chcesz mnie mieć. ? Nie wystarczy tylko chcieć.! Musisz kochać... i być wiernym sługą... Zobaczymy... jak wytrwasz długo... ;] |
|
|
|
#1197 |
|
Rozeznanie
|
Kochane kradnijcie ile chcecie.
![]() Bardzo mi miło. nawet nie wie co stracił. 3maj się kochana. __ __ __ __ __ __ Bo są marzenia, o których musimy milczeć. Jaram takie ilości że już widzę na zielono Wczorajszy tekst mojego kolegi. Po rozstaniu kobieta uświadamia sobie ile jej organizm potrafi przyjąć alkoholu. Warto było się spotkać,
by zobaczyć, że istnieją takie oczy jak Twoje. |
|
|
|
#1198 |
|
Zadomowienie
|
'if You wonder why I'm smilin', it's because I'm happy with You.' jeśli zastanawiasz się, dlaczego się uśmiecham, to dlatego, że jestem z Tobą szczęśliwa.
zapytałabym, czemu nie jesteś teraz przy mnie ? Edytowane przez z innej bajki Czas edycji: 2010-05-25 o 11:20 |
|
|
|
#1199 |
|
Raczkowanie
|
niespokojnych snów kochanie . niech Ci się przyśni ta Twoja wiedźma z nad przeciwka . na zdrowie misiu . [ żebyś się tylko udławił skur.wielu . proszę !]
Edytowane przez MalutkaGwiazdka Czas edycji: 2010-05-25 o 11:51 |
|
|
|
#1200 |
|
Raczkowanie
|
O 22:00 wylądowałam na izbie przyjęć, po pobraniu krwi, zastrzyku i trzech kroplówkach, lekarze nadal nie wiedzieli co mi jest. Nie wiedzieli, że to wszystko przez Twoje: " Nie możemy już być razem... "
a morał tej bajki jest krótki i wszystkim dobrze znany, ten kto nikogo nie pokocha, sam nie będzie kochany. ; ) - Teraz, gdy się o tym dowiedziałem, to już nie zasnę... - To ja wstanę, przyjdę do Ciebie i tak Cię kopnę, że polecisz na ten cholerny księżyc, i wtedy żadna powódź nie będzie Ci straszna. zbudujemy tratwę, na której przetrwamy tą powódź razem, bo przecież nas nic nie rozdzieli, prawda?
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

i widzę że nowa jesteś, a takie cuda piszesz ;* oby tak dalej

Jaki talent, pytasz? Wielki, niezwykły. 
nawet nie wie co stracił.