Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-24, 22:26   #3031
asiuk
Zakorzenienie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość

asiuk butki może wyblakły na wystawie..jakiej są faktury?
Nie smutkaj się..Nim sie obejrzysz mąż wróci..
Są z zamszu. Być może właśnie to jest przyczyna. Teraz właśnie zaczęłam obawiać się, czy nie są za wysokie

Trzymam kciuki, żebyś dostała staż w wymarzonym miejscu

Ja idę poczytać jeszcze gazetki i spać.

Dobranoc.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 08:21   #3032
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
<nadal problemy z siusiakiem>
No Kasienko czy Łuki wie, ze masz siusiaka ?
. Nie wiem dlaczego ale duza czesc tych wizazowo-pazurkowych niewiast jest dla mnie taka ciut malo mila. Wystarczy wejsc na pazurkowy i zobaczyc co sie tam dzieje . Ale mysle ze bys sie w tym odnalazla , a pasja jest najwazniejsza

Cytat:

dagecik ile urośliście?

O ja...ale zmiana genialna...efekt końcowy super.
Ale bystra (jak to mój mąż mówi) torebka.
.
Chyba nie uroslismy wcale Klaniam sie w pas za pochwaly Trzymam za staz.

Asiuk fajne te buciki, ale zamsz u mnie odpada, nie ciepie

Malutka och mam nadzieje ze miedzy Toba i mezem wszystko bedzie dobrze.

Izus moj mezus dzis pojechal do Kielc na targi ale z racji tego ze ja dzis mam na popoludnie wiec wrocimy pewnie o tej samej porze. Wiec we drzwiach mu wrecze drobiazg imieninowy bo pewnie zapomnial ze je dzis ma.

A tak w ogole to..... dziekuje Wam za wszystkie dobre slowa. Bylam wczoraj u gina. Powiedzial ze musimy 3 pelne cykle odczekac, zeby wszystko wrocilo do normy i trzyma za nas kciuki.
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 10:39   #3033
niuniuniau
Zadomowienie

Cześć dziewczyny
Ja nadal w trakcie nadrabiania jestem, a taka uparta ze mnie koza, że nie potrafię sobie odpuścić i muszę doczytać wszytsko co opuściłam, także jeszcze tylko 20 stron przede mną teraz jestem na 82
Za to czasu mam pod dostatkiem żeby ponadrabiać bo jestem na L4 więc teraz na pewno będę częściej się odzywała.
Buziaki dla Was wszystkich
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 16:05   #3034
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

CZEŚĆŁOBUZY
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Są z zamszu. Być może właśnie to jest przyczyna. Teraz właśnie zaczęłam obawiać się, czy nie są za wysokie
Trzymam kciuki, żebyś dostała staż w wymarzonym miejscu
asiuk to sie założę, że stały na wystawie. Ja oglądałam ostatnio ze szwagierką butki zamszowe, które by wzięła, ale też kolor wyblakł i to sporo.
Ile centymetrów mają?
Ja ostatnio oddałam jedne, bo z wysokością przesadziłam.. A nie wymienią Ci na inne butki?
Nie dziękuję ...
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
. Nie wiem dlaczego ale duza czesc tych wizazowo-pazurkowych niewiast jest dla mnie taka ciut malo mila. Wystarczy wejsc na pazurkowy i zobaczyc co sie tam dzieje . Ale mysle ze bys sie w tym odnalazla , a pasja jest najwazniejsza

Chyba nie uroslismy wcale Klaniam sie w pas za pochwaly Trzymam za staz.

A tak w ogole to..... dziekuje Wam za wszystkie dobre slowa. Bylam wczoraj u gina. Powiedzial ze musimy 3 pelne cykle odczekac, zeby wszystko wrocilo do normy i trzyma za nas kciuki.
daget dokładnie, pasja najważniejsza. Tylko mnie zastanawia fakt, co takie głupie przycinki, czy komentarze komuś maja dać, bo chyba w niczym nie motywują...
Nie dziękuję...
My też trzymamy kciuki...nawet bardziej , niż ten Twój gin...
Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Ja nadal w trakcie nadrabiania jestem, a taka uparta ze mnie koza, że nie potrafię sobie odpuścić i muszę doczytać wszytsko co opuściłam, także jeszcze tylko 20 stron przede mną teraz jestem na 82
Za to czasu mam pod dostatkiem żeby ponadrabiać bo jestem na L4 więc teraz na pewno będę częściej się odzywała.
Buziaki dla Was wszystkich
niuniu ja też tak mam... Ale wtedy jesteś pewna, że nic CIę nie ominęło..
No i wpadaj częściej, bo następnym razem jak Cie długo nie będzie..to trzeba będzie postraszyć rózgą...
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 21:58   #3035
malutka_24
Wtajemniczenie

A co tu takie pustki, raptem kilka postów
Ja dzisiaj słomiana wdówka jestem, bo mąż ma w nocy inwenturę, chociaż łóżka całe dla mnie strasznie bolą mnie kolana, pewna zmiana pogody będzie

Cytat:
Co tam sie stało?
po prostu w czasie kłótni powiedział o jedno słowo za dużo i przegiął i to bardzo

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Malutka och mam nadzieje ze miedzy Toba i mezem wszystko bedzie dobrze.

ad. 1 niby dzisiaj przyszedł do mnie z różyczką na przeprosiny, ale na razie nie umiem mu wybaczyć i nie wiem czy po tym co mi powiedział będę w najbliższym czasie w stanie to zrobić jest mi tak przykro, nie spodziewałam się, że coś takiego kiedyś od niego usłyszę
ad. 2 my trzymamy mocniej
Stary 2010-05-25, 22:00   #3036
soffera
Zadomowienie

Oj dziewczynki - juz padam

Wlasnie wcinam truskawki - cecie?

Kasiu siukawcu, jak tam? nie daj sie kursowym babochom i tyle
Przyszla mi ta torebka, jest sliczna tylko szkoda ze nie jest jasniejsza.... sie nad nia zastanawiam...

Dagusiu na pewno wkrotce przyjdzie na Was pora
Widze ze co gin to inna opinia

Izazusia Ty mozgu!!! gratulacje Dobrze ze ciocia ma taka dobra duszke jak Ty kolo siebie

Izka Kochanie Ty piszesz prace lic czy mgr? jakos mi to umknelo....

Paulinko no no szalejecie z dziewczynkami ze ho ho

Agusiu hop hop jak nastrój? Maz wrocil do łask?

Asiuk ha ale mam oko, jak tylko zobaczylam Twoje nowe buty to od razu pomyslalam ze sa z Baty Jesli sa dobrze wyprofilowane to nawet 10 cm jest ok Poza tym mega obcasy sa mega seksi

Niu niezle Ci idzie to nadrabianie

Malutka jakas powazna klotnia?

Kiedy Gosia wraca?

Ogladam eurowizje - w sumie nie wiem po co - mowcie co chcecie ale nasza propozycja wg mnie to kopia zeszlorocznego zwyciezcy....

Jutro Dzien Mamy - nie zapomnijcie!

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2010-05-25 o 22:05
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 22:26   #3037
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
A co tu takie pustki, raptem kilka postów
Ja dzisiaj słomiana wdówka jestem, bo mąż ma w nocy inwenturę, chociaż łóżka całe dla mnie strasznie bolą mnie kolana, pewna zmiana pogody będzie

po prostu w czasie kłótni powiedział o jedno słowo za dużo i przegiął i to bardzo
Słonko nie ma rzeczy, których nie moglibyśmy wybaczyć kochanej osobie..choć czasem nie umiemy, albo nie chcemy(ale to już poważniejsze kwestie). Mam nadzieje, że mąż sprawi, ze zapomnisz o przykrych słowach..
Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Oj dziewczynki - juz padam
Wlasnie wcinam truskawki - cecie?

Izka Kochanie Ty piszesz prace lic czy mgr? jakos mi to umknelo....

Jutro Dzien Mamy - nie zapomnijcie!
sofferko ja kce kruskawę..
A tak jakoś wyszło, że to mgr
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 22:51   #3038
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
asiuk to sie założę, że stały na wystawie. Ja oglądałam ostatnio ze szwagierką butki zamszowe, które by wzięła, ale też kolor wyblakł i to sporo.
Ile centymetrów mają?
Ja ostatnio oddałam jedne, bo z wysokością przesadziłam.. A nie wymienią Ci na inne butki?
Hmm, może wymieniają te wystawione, bo pani mi je wyciągnęła z pudełka. Po zewnętrznej stronie obcas ma 10 cm, ale mają 1 cm platformy. Ja nie chodzę na co dzień na obcasach i na pewno muszę wziąć coś na zmianę.
To ile cm miały Twoje, które wymieniłaś? Nie przejmuję się tymi butami, bo w ogóle mogę je oddać do 10 dni od zakupu. Tylko że nie mam już za bardzo czasu, żeby szukać innych. No i byłam w różnych sklepach i wiem, czego mogę się spodziewać

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
niby dzisiaj przyszedł do mnie z różyczką na przeprosiny, ale na razie nie umiem mu wybaczyć i nie wiem czy po tym co mi powiedział będę w najbliższym czasie w stanie to zrobić jest mi tak przykro, nie spodziewałam się, że coś takiego kiedyś od niego usłyszę
Bardzo mi przykro. Najgorzej, gdy najbliższa osoba powie lub zrobi coś, czego się kompletnie nie spodziewałaś. Ja wtedy czuję się strasznie samotna.

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Asiuk ha ale mam oko, jak tylko zobaczylam Twoje nowe buty to od razu pomyslalam ze sa z Baty Jesli sa dobrze wyprofilowane to nawet 10 cm jest ok Poza tym mega obcasy sa mega seksi
I w takich mega seksownych mega obcasach można zaliczyć mega glebę Już się widzę, jak w zwolnionym tempie lecę z wykrzywioną gębą do przodu na czerwonym dywanie w kościele, asekurując się suknią panny młodej

Muszę jeszcze upiec placki. A taki mi się nie chce!!!!!!!!
Dobranoc!

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-05-25, 23:40   #3039
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dziewczyny jesteście niemożliwe Asiuk własnie sobie wyobraziłam wielką akcję pt "Gleba"
O kurcze ale by było co wspominac
Ja pamietam że jak szłam do Komunii to niosłam kielich-i na ten czas moja mama wyszła z kościoła bo na próbie odwaliłam mega glebę potrącając partnera a on zbił te dzbanki
Hmm pamietaj proszę że tgo dnia w centrum uwagi ma być Panna Młoda a nie świadkowa

Kurcze cały czas widzę przed oczami lecącą panią architekt
Stary 2010-05-26, 07:08   #3040
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
I w takich mega seksownych mega obcasach można zaliczyć mega glebę Już się widzę, jak w zwolnionym tempie lecę z wykrzywioną gębą do przodu na czerwonym dywanie w kościele, asekurując się suknią panny młodej !

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość

Ja pamietam że jak szłam do Komunii to niosłam kielich-i na ten czas moja mama wyszła z kościoła bo na próbie odwaliłam mega glebę potrącając partnera a on zbił te dzbanki
Hmm pamietaj proszę że tgo dnia w centrum uwagi ma być Panna Młoda a nie świadkowa

cześć
dobrze, że zajrzałam do Was z rana przynajmniej humor dobry od samego rana

Malutka - hmmm... no to nawywijał ten Twój mężuś daj sobie czas, a będzie dobrze

Asiuk - pytałaś o piersi owszem większe, w stanik ledwo się mieszczą, ale mam też większe rozmiary z przeszłości, więc nie ma problemu

Sofcia - truskawki ale zaczęłaś znów będę chodzić i oglądać się za truskawkami tylko, że u nas kosztują 20 zł/kg i pewnie są mocno naszprycowane chemią, a ja obiecałam sobie, że poczekam do takich "zdrowszych", ale nie wiem czy dam radę

dziewczynki pomocy - przeziębiłam się i to tak dość mocno jak ja mam się wyleczyć, czy zostawić przeziębienie w spokoju, bo i tak po tygodniu przejdzie od razu mówię, że mleko z miodem i czosnkiem odpada - mam odruch wymiotny na sam zapach miodu

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 08:44   #3041
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki
Jestem dzisiaj koszmarnie niewyspana, aż mi się oczy kleją... A do tego psiakowi coś się w łapkę stało i nam kuleje od poniedziałku wieczorem mimo, że nie ani jej nie stłukł ani nic takiego. Nie wiem czy go nie dopadło młodzieńcze zapalenie kości (na razie wszystko na to wskazuje). Na szczęście jeśli to jest to, to nie jest to groźne i bez leków może się obyć, tylko szaleńcze zabawy trzeba ograniczyć. Tym bardziej że on po prostu trochę kuleje i łapkę trzyma w górze, ale nie piszczy a apetyt dopisuje i energia aż go rozpiera. Jak nie będzie w najbliższych kilku dniach poprawy to pędzimy do weta.

Sofciu powiem tak, powolutku wraca do łask, ale dopiero od niedzieli jest jakoś w miarę normalnie... Karę swoją już zniósł dzielnie, mojego focha do niedzieli więc chyba już mogę mu darować Ale niestety cały czas mam w głowie to, że problem został nierozwiązany, mimo rozmów

Malutka nie smuć się Chłopy to już takie głąby, co jak mówią to niewiele myślą. Jak przeprosił to ok, pogniewaj się jeszcze odrobinę, żeby zapamiętał, że takie coś rani bardzo, a potem się miło pogódźcie

Izuś tekst o glebie mnie rozwalił

Dzastuś jeśli chodzi o leki na przeziębienie ciężarówki mogą brać tylko polopirynę. Jak przeziębienie będzie bardzo dokuczać, to sobie łyknij. Ja jednak polecam czosnek, niekoniecznie z miodem i mlekiem Ugnieć ząbek, ukrój dużą pajdę chleba, posmaruj grubo masłem i wszamaj. Ja się tak leczyłam na jesieni i nie dość, że bardzo szybko wyzdrowiałam, to potem mnie już choróbska nie łapały mimo, że wszyscy naokoło chorowali. Mleka z miodem i czosnkiem nie wypije, a takie kromki jakoś przełknę

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 09:19   #3042
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Cytat:

Dziewczyny jesteście niemożliwe Asiuk własnie sobie wyobraziłam wielką akcję pt "Gleba"
O kurcze ale by było co wspominac

Kurcze cały czas widzę przed oczami lecącą panią architekt
Wprawdzie jestem świadkową pana młodego, ale zawsze lepiej uczepić się trenu sukni, niż marynarki. I rozpruć sukienkę na pupie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
cześć
dobrze, że zajrzałam do Was z rana przynajmniej humor dobry od samego rana

Asiuk - pytałaś o piersi owszem większe, w stanik ledwo się mieszczą, ale mam też większe rozmiary z przeszłości, więc nie ma problemu

dziewczynki pomocy - przeziębiłam się i to tak dość mocno jak ja mam się wyleczyć, czy zostawić przeziębienie w spokoju, bo i tak po tygodniu przejdzie od razu mówię, że mleko z miodem i czosnkiem odpada - mam odruch wymiotny na sam zapach miodu
O to chodzi

Nie pocieszyłaś mnie z tymi piersiami Jedno wesele mam 12.06., a drugie 3.07. Sukienkę w biuście mam na styk na razie I planowałam kupić sobie nowy stanik, ale chyba się na razie nie opłaca.

Dzastuś, ja na pewno poszłabym do lekarza i nie łykałabym nic na własną rękę! Zwłaszcza, że miałaś te plamienia. Mój lekarz zawsze kręcił głową na polopirynę, uważając ją za przestarzały i niebezpieczny lek - normalnie bym sobie tabletkę wzięła, ale radzę jednak przynajmniej zadzwonić do lekarza.

Ale taki Agusiowy chlebek sama bym chętnie wszamała, można torchę podpiec go wcześniej w piekarniku

Ewunia

Staś

bloguję

Edytowane przez asiuk
Czas edycji: 2010-05-26 o 09:21
Stary 2010-05-26, 09:29   #3043
agunia82
Zakorzenienie

Asiuk wariacje chlebkowe to jak już kto lubi Podpieczony tez rzeczywiście może byc pycha Można też twarożku dać na kromkę na przykład, itd itp. Byle by ten czosnek był, to najlepszy lek!

A o polopirynie to napisałam tak, jakby już naprawdę bardzo męczyło. Jakby nie było to to jest chemia, nie ma leków w 100% bezpiecznych, ale ten nie jest bardzo groźny dla kobiet w ciąży i dozwolone jest jego zażywanie. Oczywiście o ile się da to najlepiej bez tych świństw się obyć.

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2010-05-26 o 11:11
Stary 2010-05-26, 12:17   #3044
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

czesc

przyznaje ze podczytuje ale nie mam weny......mam nadzieje ze baty mnie omina
Dzasta przegon chorobsko

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość

Dzastuś jeśli chodzi o leki na przeziębienie ciężarówki mogą brać tylko polopirynę. Jak przeziębienie będzie bardzo dokuczać, to sobie łyknij. Ja jednak polecam czosnek, niekoniecznie z miodem i mlekiem Ugnieć ząbek, ukrój dużą pajdę chleba, posmaruj grubo masłem i wszamaj. Ja się tak leczyłam na jesieni i nie dość, że bardzo szybko wyzdrowiałam, to potem mnie już choróbska nie łapały mimo, że wszyscy naokoło chorowali. Mleka z miodem i czosnkiem nie wypije, a takie kromki jakoś przełknę
polopiryne
najbezpieczniejszy jest paracetamol
wiem bo sama jak bylam w 3 mcu bylam chora mialam angine i nawet antybiotyku nie dostalam, tylko bioparox do psikania gardla i flavamed tabletki na odkrztuszanie, zadnych kropli do nosa jedynie euphorbium mozna bo homeopatyczne ( dla niemowlat sa )
mi pomoglo picie hebatki z cytryna i sokiem malinowym -pilam chyba z 8 kubkow dziennie i oczywiscie pod kolderke, najgorszy byl ten zapchany nos

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 12:28   #3045
agunia82
Zakorzenienie

Hmm z tego co ja się dowiadywałam, to polopiryna nie jest niebezpieczna, dopiero w III trymestrze może zagrozić (nawet ją polecają osobom, które mają problem z zajściem w ciąże lub z ryzykiem poronienia, żeby brać przed zajściem i PO zajściu, bo ma zapobiegać odrzuceniu płodu przez organizm). Ale fakt, zapomniałam, że paracetamol jest bezpieczniejszy.
Jakby nie było to uważam, że jeżeli to nie ciężkie przeziębienie z wysoką gorączką, to lepiej to naturalnymi sposobami załatwić.
A jak by zaszła potrzeba leczenia farmakologicznego - to skonsultować z lekarzem, żeby było bezpieczniej

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2010-05-26 o 12:32
Stary 2010-05-26, 15:55   #3046
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witanko
Wybawiłam się za wszystkie czasy a nogi jak mnie nawalały następnego dnia Ło Matko!! na dodatek jakaś lala mi nadepnęła na stopę i myślałam, że mam połamane palce bo w nocy mnie strasznie bolało i dopiero w niedzielę weczorem przeszło...
Co do malowania to poszło szybko i sprawnie - kacorka wyjątkowo nie miałam i pomagałam mężusiowi jak na doskonałą żonkę przystało
W niedzielne popołudnie strzeliliśmy sobie grilka w ogródku i dzień bardzo miło spędzony.
Wczoraj robiłam włoski - odrosty

Cytat:
Przylazłam podziękować małpeczki za trzymanie kciuków
Oczywiście się przydały Zadania były kosmiczne-przez pierwsze 5-10 minut nie zrobiłam nic bo nie rozumiałam treści Ale zaczęłam sobie w duchu liczyc do 30 i potem wzięłam się do roboty. Na okienku facet sprawdził prace - zdały dwie osoby
W tym ja na 4,5
Kochana współczuję przejść z ciocią - bidulka tak się namęczyła
a co do egzaminu to wiedziałam od początku, że sobie poradzisz

Cytat:
Nie Do gina idę w czwartek. Piszę tak zachowawczo Żeby przez własną niewiedzę nie zaszkodzić...
Byłam w piątek na beta hcg, dziś też. Wyniki z piątku wskazują na 5-6 lub 6-7 tydz. Dzisiejsze wyniki odbiorę w środę i chyba znowu dam się pokłuć Dobra, więcej nie zaczynam tematu, napiszę w czwartek co i jak. Nie nastawiam się na nic, żeby nie zapeszyć.
za czwartkową wizytę, będzie dobrze na pewno

Izka za wymarzony staż

Malutka mam nadzieję, że mężul przemyśli i więcej nie będzie wkurzał!!

Niuniunoau miłego czytania

Agunia za łapkę Shiro

Kasica dla mężowego za kwiatuszka i za siusiaka

Dzastuś oby przeziębinie sobie jak najszybciej polazło
Stary 2010-05-26, 18:34   #3047
niuniuniau
Zadomowienie

Cześć dziewczyny
Zakończyłam etap nadrabiania

Więc z tego co pamiętam:
Dzasta, Asiuk, Kotek, Molalala gratuluję zafasolkowania i życze spokojnych 9 miesięcy. Jak dotrwacie do II trymestru to naprawdę jest o niebo lepiej a nawet fantastycznie

Daguś współczuję i przytulam

Iza owocnego pisania pracy
Izazusia trzymam kciuki za wymarzony staż
Sofferko dobrze że z małą jest już lepiej a zdjęcia są czaderskie najlepsze to z suszeniem

Dzasta ja też łaziłam przeziębiona na początku ciąży, ale dziewczyny dobrze radzą najelpiej naturalnymi sposobami sie kurować.

Paulinaizabela wstawiliście już nową maszyne do solarium? Jak się sprawuje?
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

Stary 2010-05-26, 19:25   #3048
paulinaizabela
Zakorzenienie

Niunia jeszcze nie wystawiliśmy, będzie u nas tak mniej więcej za 2 tygodnie już nie mogę się doczekać aż w nią wskoczę
Teraz jestem na etapie reklamy - ulotki, plakaty, karnety itp... to mi pochłania większość dnia
Stary 2010-05-26, 21:17   #3049
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie pocieszyłaś mnie z tymi piersiami Jedno wesele mam 12.06., a drugie 3.07. Sukienkę w biuście mam na styk na razie I planowałam kupić sobie nowy stanik, ale chyba się na razie nie opłaca.
hmmm... myślę, że to zależy od budowy ciała, ale może się okazać, że w lipcu owej kiecy nie założysz
ja mam wesele 25 czerwca i jeszcze się wstrzymuję z zakupem sukienki, raz że odpowiedniej jeszcze nie spotkałam a dwa, że nie mam czasu polatać po sklepach w tym celu

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Wybawiłam się za wszystkie czasy a nogi jak mnie nawalały następnego dnia Ło Matko!! na dodatek jakaś lala mi nadepnęła na stopę i myślałam, że mam połamane palce bo w nocy mnie strasznie bolało i dopiero w niedzielę weczorem przeszło...

Dzastuś oby przeziębinie sobie jak najszybciej polazło
ad1. no i tak powinny wyglądać imprezy
ad2. też musze malnąć włosięta ale nie mam czasu
ad3.

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Więc z tego co pamiętam:
Dzasta, Asiuk, Kotek, Molalala gratuluję zafasolkowania i życze spokojnych 9 miesięcy. Jak dotrwacie do II trymestru to naprawdę jest o niebo lepiej a nawet fantastycznie
dziękuję

Dziękuję dziewczyny za rady nie miałam zamiaru brać leków chodziło mi o jakieś takie babciowe sposoby co do tabletek, to jednak jestesm zdania, żeby ich nie brać - nawet na rutinoscorbinie jest napisane, że niewskazane

a tak w ogóle to dziś już jest dużo lepiej niż wczoraj, tylko nos mam zatkany, mam nadzieję, że lada moment wszystkie objawy ustąpią

mooonik właśnie stosuję Twój sposób

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 13:44   #3050
soffera
Zadomowienie

Ha ha PIERWSZA!
ale tu gesto od Waszych dzisiejszych postow

Sie ustosunkuje i wroce
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 14:06   #3051
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka
Faktycznie gęsto nie idzie się przebić
Ale u nas dziś brzydko leje i chłodno się zrobiło, a ja się letnio ubrałam i zmarzłam po drodze - jak będę wracać po 8 pewnie będzie jeszcze gorzej brrr...
Może jakaś kawunia Was tu przygoni???

Kotek, Anusia co tam u Was dziewczynki???????????
Stary 2010-05-27, 14:13   #3052
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka
Faktycznie gęsto nie idzie się przebić
Ale u nas dziś brzydko leje i chłodno się zrobiło, a ja się letnio ubrałam i zmarzłam po drodze - jak będę wracać po 8 pewnie będzie jeszcze gorzej brrr...
Może jakaś kawunia Was tu przygoni???

Kotek, Anusia co tam u Was dziewczynki???????????
U nas ciepluteńko a ja siedze w chałupce
nie chcialo mi sie jechac na kurs

Dzięki za kawke, wlasnie pije

O siusiaku szkoda gadac biore antybiotyki

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 14:16   #3053
niuniuniau
Zadomowienie

Cześć dziewczyny

Asiuk z sukienką lepiej się wstrzymać. Ja nie tyłam właściwie do 4 miesiąca prawie wcale, ani brzuch mi nie wyskoczył, może tylko lekko piersi a potem jak mi bębol wywaliło to sama się nie mogłam nadziwić

A tak poza tym to mam okropne humorki w ciąży, sama ze soba ledwo wytrzymuję, wczoraj się wkurzyłam na męża o sprawy, na które nie ma wpływu i zjechałam go z góry do dołu. A najlepsze że uważałam, że to ja mam świętą rację, dopiero jak mama mi uświadomiła, że zrobiłam z igły widły to wrócił mi rozum. No normalnie paranoja.

Jutro się wybieram na Sex in the city 2 Już nie mogę się doczekać przyda mi się babski wieczór. Pozdrowionka

Stary 2010-05-27, 14:25   #3054
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
U nas ciepluteńko a ja siedze w chałupce
nie chcialo mi sie jechac na kurs

Dzięki za kawke, wlasnie pije

O siusiaku szkoda gadac biore antybiotyki
Oj leniwcu Ty nie byłaś czasem na jakichś zakupkach ostatnio???
to pijemy razem
zdróweczka Słonko

A Gosia to ile tą dupkę smaży???

Niunia widzę, że nieznośna z Ciebie ciężaróweczka ale mężuś na pewno rozumie i szybko wybacza Twoje foszki
To mam nadzieję zdasz nam relację, czy warto się na ten film wybrać
Stary 2010-05-27, 15:28   #3055
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Oj leniwcu Ty nie byłaś czasem na jakichś zakupkach ostatnio???
to pijemy razem
zdróweczka Słonko

A Gosia to ile tą dupkę smaży???

Niunia widzę, że nieznośna z Ciebie ciężaróweczka ale mężuś na pewno rozumie i szybko wybacza Twoje foszki
To mam nadzieję zdasz nam relację, czy warto się na ten film wybrać
1- no ba, że byłam chyba zapomnialam Wam tu wkleic
2- dzieki mycha a kawka mniaaaaaaaam
3- tez sie zastanawiam ilez smażyc sie można , skwarek nam z niej zostanie
4- omg ja taka jestem normalnie jak Niuniu, to co będzie jak będę w ciąży
5-jak bylam ostatnio na Robinie w kinie to widzialam reklame Sexu, która skutecznie mnie odstraszyła <żenua>

pakupki:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1150
i sukienka kupiona za 10,50 dużo za duza, zwezona przez kolezanke
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1274204210
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1274202430

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: 2010-05-27 o 15:30
Stary 2010-05-27, 15:49   #3056
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
1- no ba, że byłam chyba zapomnialam Wam tu wkleic

4- omg ja taka jestem normalnie jak Niuniu, to co będzie jak będę w ciąży

pakupki:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1150
i sukienka kupiona za 10,50 dużo za duza, zwezona przez kolezanke
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1274204210
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1274202430
No właśnie dawno nam nic nie wklejałaś dlatego pytałam i wcale mnie nie dziwi, że znowu zaszalałaś zakupohoilczno nasza a zdobycze jak zwykle świetne
w sukience wyglądasz bosko

hmm to współczuję Łukiemu
Stary 2010-05-27, 15:53   #3057
kasienka1985
Zakorzenienie

ojjjj ja tez mu współczuję

Wy wiecie, że ta róża od niego się jeszcze trzyma i to nawet nieźle, chyba szczerze dał mi ją w końcu

dzieki za komplementa liczyłam na nie
w niedziele jade do promotorki wiec zamierzam zaciagnac mojego ukochanego na mini łowy
jeszcze musze wykombinowac tylko jakis sponsoring, bom biednaaaaaaaa, że aż strach

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2010-05-27, 15:58   #3058
paulinaizabela
Zakorzenienie

Na pewno szczerze dana - chyba w to nie wątpiłaś
Twój mąż to zbankrutuje przy Tobie znowu zakupki czego Ty jeszcze nie masz???????????
Stary 2010-05-27, 16:10   #3059
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno szczerze dana - chyba w to nie wątpiłaś
Twój mąż to zbankrutuje przy Tobie znowu zakupki czego Ty jeszcze nie masz???????????
hahahahahha
wish lista:
legginsy czarne,
rurki czarne,
pudrowa badz bezowa narzutka,
japonki na lato, jakies klapeczki moze,
stroj kapielowy jednoczesciowy- na basen,
długa sukienka na lato,

na tę chwilę tego potrzebuję
a co tam znajdę... tego nie wie niiiiikt

pocieszam sie mysla, ze bardzo drogich rzeczy nie kupuje
A Ty wcale lepsza nie jestes kozo, tez co chwilke cos dokupujesz!
Ja ciagle szukam kogos kto mi cos kupi w Primarku a Ty nie jestes chetna??

...
Czekoladko -jak Twoje nudziaki?? ja w moich zakochana jestem doszczętnie!!! mimo iż minimalnie mnie cisną rozchodzę je! muszę!

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2010-05-27, 16:17   #3060
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
hahahahahha
wish lista:
legginsy czarne,
rurki czarne,
pudrowa badz bezowa narzutka,
japonki na lato, jakies klapeczki moze,
stroj kapielowy jednoczesciowy- na basen,
długa sukienka na lato,

na tę chwilę tego potrzebuję
a co tam znajdę... tego nie wie niiiiikt

pocieszam sie mysla, ze bardzo drogich rzeczy nie kupuje
A Ty wcale lepsza nie jestes kozo, tez co chwilke cos dokupujesz!
Ja ciagle szukam kogos kto mi cos kupi w Primarku a Ty nie jestes chetna??
No trochę tego jest
Hihi nawet się do mistrzyni nie porównuję coś tam w tamtym tygodniu też upolowałam ale niewiele, jakąś tanią sukienusię tak do legginsów bardziej i tą tunikę co mam w niej fotkę na nk, japonki do śmigania po pracy i to tyle. U nas Primark się nazywa Penneys (penis wszyscy mówią ) i podobno nie ma całego asortymentu jak w Anglii. Rzadko tam jestem ale jak coś Cię konkretnie interesi to mogę Ci kupić

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości