Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-25, 08:17   #1471
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

cześć

mąz własnie poszedł do pracy. Dzis jedzie do Warszawy. Ma od razu wziąć numer telefonu do lekarza od mojej ręki. Tylko podobno te badania sa bardzo nie przyjemne. Bo czyms mi się będą wbijac w reke (w nerwy) aby zbadac czucie

W weekend idę sobie jakies buciki kupić. Dostałam od rodziców 200 zł i Yukę bo nie chciałam kwiatków ciętych.

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość

aaaa Madzia jak sie tylko dowiesz co to za prezent to pochwal sie
nie ma sprawy

Kliwia wszystkiego najlepszego, pociechy z męża, radości z dzidziusia, który będzie juz w tym roku, szybkiego końca remontu oraz samych radosnych dni

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2010-05-25 o 08:30
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 08:34   #1472
celi25
Rozeznanie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

rzuć przepis, bo kiedyś jadłam to ciasto u koleżanki i do dziś się o przepis doprosić nie mogę
wrzuciłam na żonki idealne gastronomicznie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

to prosze zasypia was teraz fotkami odrazu mowie ze obraz zaczyna sie na na malej scianie gdzie sa drzwi na szerokiej najwiekszy motyw potem jest okno i tam juz nic nie ma bo nie ma miejsca no i tyle bo na 4 duzej scianie jest wielka szafa komandora z lustrami wiec pewnie czasem zobaczycie ze cos jest odwrotnie bo sa lustra

aha na jednej fotce jest moj maz wariat mi wyskoczyl i potem powiedzial ze mam wrzucic to na wizaz bo on tez malowal
Cudowny pokoik

A tak w ogóle to dzień dobry

Edytowane przez celi25
Czas edycji: 2010-05-25 o 08:36 Powód: literówka
celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 08:39   #1473
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 09:05   #1474
bzyczka1
Zakorzenienie

Kliwia Sto lat !!! : roza:

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 09:06   #1475
klion78
Zadomowienie

Witajcie.
martucha pokoik wymiata !!! jest cudniasty !!! po różowych pokoikach z króliczkami i niebieskich z autkami to naprawdę bardzo miła odmiana jeśli się zgodzisz wpadnę kiedyś na noc

kliwia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!
Stary 2010-05-25, 09:07   #1476
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Pozostaje czekać az mąż jutro wróci z pracy bo o 7 wyjeźdza do warszawy tym razem
moze co w wawie zamowil..

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
a my dostalismy prezenty od mojej przyjaciolki z ktorą chodzilam do podstawowki a potem do szkoły srednej, teraz mieszka i pracuje w Hiszpanii
utrzymujemy kontakt z jej siostra i chlopakiem tej siostry...no i dzis dostalismy zaproszenie na kawe a po kawie bylo surprise
ja dostałam koszulke i gorset, a masz koszulke ale ciut za mala na niego i biedny gimnastykowal sie przed lustrem 10 min zeby mi pokazac ze pasuje jak ulał, bo mu zapowidzialam ze jak bedzie mala to jest moja
to strasznie mile, ze mimo tylko km i czasu ktory mija caly czas pamieta
bardzo milo ze strony kolezanki.. bardzooo

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Cudowny pokoik
dziekuje

KLIWIAAAA sto lat duzo duzo milosci spelnienia marzen duzo zdrowka pieniazkow i wszystkiego czego tylko chcesz...

a ja dzis mam dzien matki u mojej mamy bo jutro idzie do pracy na dlugo i dzis do niej ide

no i powoli zabieramy sie za przedpokoj dzis rozplanujemy front robot

a wogole to nie mam wody robia rure na przeciwko no tragedia... fajnie ze nam napisali kartke....

a teraz mam pytanie co by rozpentac burze skladacie zyczenia na dzien matki swojej tesciowej? bo ja sobie tego nie wyobrazam to dzien matki a ja mame mam jedna tyle ze nie wiem jak to rozegrac bo dzis idziemy do mojej mamy... i ja ide wczesniej a wojtas dojedzie wiec nie bedzie oficjalnego wejscia wiec luz a jutro jak pojdziemy razem do jego?
tak glupio.. ja bym chyba niechciala zeby moje dzieci jakiejs babie skladaly zyczynie.. ja jestem ich mama taka egoistka ze mnie ale to moze dlatego ze nie mama z tesciowa dobrych stosunkow...
Stary 2010-05-25, 09:07   #1477
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
iwka - tak krecha jak nic, wczoraj tak mnie pogryzł, ze wyglądam jakbym się cięła.... już spokój był i znów zaczyna...a nie chcę ciągle myśleć czy mi przypadkiem małego w łóżeczku nie szarpie...
hehe będę sie ogłaszać aż się ktoś zgłosi
Kochana, spróbuj jeszcze nalać wody do spriskiwacza i jak Ci coś zrobi to potraktuj go wodą. Niech będzie cały mokry, ale powinien się nauczyć.

Masz tak wrednego kota, jak ja\

Mam nadzieje, ze się dogadacie z mężem. Trzymam kciuki!

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
No najwyraźniej moja koleżanka dostała właśnie "Cień wiatru" na urodziny i była nim zachwycona a ja nie mogłam dobrnąć do końca takie mi się to nudne wydało
\

Mnie też nie urzekła. Nudna, bez polotu...

Cytat:
bociek ale juz kilon ci napisala
Martuś, no super wyszedł ten pokoik! Wasze malunki plus naklejki - rewelacja! Fajny pomysł, muszę zapamiętać na przyszłość

KLIWIA - sto lat! Miłości, radości, szczęścia i prawdziwych przyjaciół wokół siebie!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 09:09   #1478
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Witajcie.
martucha pokoik wymiata !!! jest cudniasty !!! po różowych pokoikach z króliczkami i niebieskich z autkami to naprawdę bardzo miła odmiana jeśli się zgodzisz wpadnę kiedyś na noc
no dlatego niechcielismy zadnych niebieskich z autkami.. aaaaa juz rozowy dla zorki bto by na bank odpadal nieznosze rozowego bleee :

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Martuś, no super wyszedł ten pokoik! Wasze malunki plus naklejki - rewelacja! Fajny pomysł, muszę zapamiętać na przyszłość
dziekuje
Stary 2010-05-25, 09:13   #1479
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Kliwuś Sto lat duzo radości uśmiechu pociechy z maleństwa i samych dobrych chwil

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 09:15   #1480
Maja102
Zakorzenienie

Kliwia sto lat!!!
Stary 2010-05-25, 09:15   #1481
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta nie wiem sama czy w wawie, czy bez net. Chciałam sie go wczoraj o to podpytać, ale nie chciał pary z ust puścic

A co do Dnia Matki, to ja składam życzenia i swojej i tesciowej. nawet prezenty dla mamy i dla jednej i drugiej (rosiczki kupilismy. które mam nadzieje dzis lub jutro dojda ). Ja np. nie wyobrazam sobie nie złozyc zyczen tesciowej, w sumie mamy bardzo dobry kontakt, mówię do niej "mamo" wiec dlaczego nie. Poza tym TZ składa mojej mamie, wiec jak pojedziemy do jego mamy, to głupio by było by tylko TZ złozył zyczenia a ja bym stała i nic. A druga sprawa, ze ja chce jej złozyć zyczenia. Dla mnie i męza to takie naturalne, ze dzien matki to obie matki tak samo się traktuje Chyba po rodzicach to mam, bo oni zawsze jak jest Dzien matki to składają zyczenia (kiedys obu babciom moim teraz babci od strony taty).

Stary 2010-05-25, 09:17   #1482
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 09:17   #1483
bzyczka1
Zakorzenienie

Martuś ja nie mam problemu z życzeniami bo teściowa jest we Włoszech u siostry tż, a nawet jakby była to nie czuję obowiązku składania jej życzeń ponieważ nie mówię do niej mamo, na jej własne życzenie mam do niej mówić po imieniu, więc zwracam się bezosobowo. A poza tym jest dzień teściowej

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 09:19   #1484
ania20m
Wtajemniczenie

Martuś pokoik przecudny, poprustu boski!!! zatrudnię cie do malowania naszego dziecinnego pokoju chyba

Kliwia
Z okazji URODZIN
100 lat..100 lat..100 lat
Szczęścia, zdrowia, pomyślności

..... , . - . - , _ , .......
......... ) ` - . .> ' `( .......
........ / . . . .`\ . . \ ........
........ |. . . . . |. . .| ........
......... \ . . . ./ . ./ .........
........... `=(\ /.=` .........
............. `-;`.-' ............
............... `)| ... , ........
................ || _.-'| ........
.............. ,_|| \_,/ ........
....... , ..... \|| .' .............
....... |\ |\ ,. ||/ .............
.... ,..\` | /|.,|Y\, ............
.... '-...'-._..\||/ .............
.......... >_.-`Y||..............
.............. ,_|| ...............
............... \|| ...........
................ || ..........
................ || ...........
................ |/ ...........

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 09:21   #1485
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Martuś ja nie mam problemu z życzeniami bo teściowa jest we Włoszech u siostry tż, a nawet jakby była to nie czuję obowiązku składania jej życzeń ponieważ nie mówię do niej mamo, na jej własne życzenie mam do niej mówić po imieniu, więc zwracam się bezosobowo. A poza tym jest dzień teściowej
a wiecie co moja tesciowa wymysliła w Dzien tesciowej (ja nie wiedziałam ze taki jest). Zadzwoniła do mnie do Holandii i powiedziała :
-"czesc Madziu, wiesz na co czekam??
- Nie
- Na zyczenia
(ja szybko mysle jaki dzis dzien i mówie : to mama ma dziś imieniny
- Nie, dzis jest dzien tesciowej i w smiech.

Tak sie smiałam potem z tego Powiedziała, ze zapisuje i za rok nie zapomnę

Stary 2010-05-25, 09:24   #1486
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
U mnie dzwoni TŻ do swojej mamy, ja do swojej. Składamy życzenia od siebie, po czym mówimy, że do życzeń dołącza się TŻ, czy Ja. Dla mnie za wcześnie, żeby składać jej tak ode mnie życzenia na to święto. Mimo tego, że mam świetną teściową i świetnie się dogadujemy, to trochę dla mnie za wcześnie.

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
A poza tym jest dzień teściowej
Moja teściowa powiedziała, że jak się jej odważę złożyć życzenia na to święto, to mnie wydziedziczy! Powiedziała, ze jej się to kojarzy z najgorszymi teściowymi, a ona przecież jest dobrą teściową I ma racje

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 09:28   #1487
martucha84
Zakorzenienie

no walsnie a u nas jest tak ze maz ma super kontakty z moimi rodzicami.. ale ja z jego nie.. bo jak tu miec dobry jak przychodzimy do nich a oni tylko gapia sie w tv bo seriale leca...
no nic.. ale nie czuje potrzeby zlozyc jej zyczen bo nie mowie do niej mamo..
zreszta pogadam dzis o tym z tz.. jak dobrze ze mowimy o takich sprawach otwarcie.. napewno cos wymyslimy

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Martuś pokoik przecudny, poprustu boski!!! zatrudnię cie do malowania naszego dziecinnego pokoju chyba
hahahhaha ok polecam sie

a dzien tesciowej jest dla tesciowej wlasnie
Stary 2010-05-25, 09:30   #1488
ania20m
Wtajemniczenie

W tamtym roku jakoś łatwiej mi było złożyć życzenia na dzień mamy mamie TZa, a w tym roku jakoś nie mam ochoty w ogóle sie z nią spotykać po tych scenach które odprawila w imieniny TZa i tych sprawach rozwodowych. odechciało mi sie z nią spotykać. przyznam sie że jeszcze ani razu nie powiedziałam do niej mamo i chyba jeszcze długo nie powiem. Calkiem inaczej wygląda relacja TZa z moimi rodzicami, TZ mówi do nich mamo i tato i ma z nimi dobry kontakt. Moi rodzice są calkiem inni niż rodzice Tza.

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 09:32   #1489
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ja jeszcze nigdy nie składałam tesciowej życzen na dzien matki, bo.... rok temu nie bylismy jeszcze małżenstwem. A teraz chce to zrobic. I w sumie nawet z TZ nie pomyslelismy ze bysmy mogli im nie złozyc tych zyczen.

Edit:

Aniu chciałam ci kliknąc, a tu juz głosowanie zamknięte

Stary 2010-05-25, 09:33   #1490
klion78
Zadomowienie

W dzień mamy ja idę do swojej mamy, a Tż do swojej. Lubię moją teściową, ale mamę mam tylko jedną.
Stary 2010-05-25, 09:35   #1491
stokrotka24
Zakorzenienie

cześć
Cytat:

a teraz mam pytanie co by rozpentac burze skladacie zyczenia na dzien matki swojej tesciowej? bo ja sobie tego nie wyobrazam to dzien matki a ja mame mam jedna tyle ze nie wiem jak to rozegrac bo dzis idziemy do mojej mamy... i ja ide wczesniej a wojtas dojedzie wiec nie bedzie oficjalnego wejscia wiec luz a jutro jak pojdziemy razem do jego?
tak glupio.. ja bym chyba niechciala zeby moje dzieci jakiejs babie skladaly zyczynie.. ja jestem ich mama taka egoistka ze mnie ale to moze dlatego ze nie mama z tesciowa dobrych stosunkow...
ja mimo, że jeszcze nigdy nie powiedziałam do tesciowej mamo mam zamiar jej składać jutro życzenia. jakby tz był, to by składał a ja bym się dołączyła mówiąc, ja również to samo życzę i było by z głowy a tak tz nie ma i sama musze składać życzenia.
Wasz pokoik piękny po prostu powinniście to robić zawodowo. Patryczkowi będzie się na pewno dobrze mieszkało w nim.

India ładne ciuszki kupiłaś chrześniakowi

kliwia sto lat!!!!! Spełnienia marzeń i radosci w życiu

Ale ja dzisiaj koszmarnie wygladam, jak sie przeglądłam w lustrze to aż sie przestraszyłam. Włosy jakoś dzisiaj wyjątkowo się nie układają i stoją dziwnie i cała jestem wysypana strasze normalnie dzisiaj swoim wyglądem.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 09:38   #1492
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Ale ja dzisiaj koszmarnie wygladam, jak sie przeglądłam w lustrze to aż sie przestraszyłam. Włosy jakoś dzisiaj wyjątkowo się nie układają i stoją dziwnie i cała jestem wysypana strasze normalnie dzisiaj swoim wyglądem.
oj napewno nie jest tak źle. Chyba, ze dopadł Cie dzien paszteta i wtedy wszystko wydaje sie okropne

Stary 2010-05-25, 09:43   #1493
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
W dzień mamy ja idę do swojej mamy, a Tż do swojej. Lubię moją teściową, ale mamę mam tylko jedną.
dokladnie tak....

a to nie sa urodziny swieta czy cos...
to wyjatkowy dzien dzien matki... niby kazdej matki ale dla mnie MOJEJ

Cytat:
ja mimo, że jeszcze nigdy nie powiedziałam do tesciowej mamo mam zamiar jej składać jutro życzenia. jakby tz był, to by składał a ja bym się dołączyła mówiąc, ja również to samo życzę i było by z głowy a tak tz nie ma i sama musze składać życzenia.
Wasz pokoik piękny po prostu powinniście to robić zawodowo. Patryczkowi będzie się na pewno dobrze mieszkało w nim.
dziekuje a co do robienia zawodowo.. kto wie mozeee kiedys ale to nie trudne bo jak mielismy podklad to wszytko zajelo nam 8 godzin... wiec sobota niedziala i pokoik zrobiony

laski a to doradzci mi jeszze jak pojde do tesciowej i wojtek zlozy zyczenia to co mam zrobic? przciez nieprzejde obok i niepojde usiasc no chyba ze czmychne do wc a potem poprostu wejde do pokoju ;D nie wiem jakos sobie niewyobrazam naprawde... co innego wejsc w trakcie i poprostu dolaczyc do ludzi a co innego wejsc z nimi...
Stary 2010-05-25, 09:44   #1494
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
oj napewno nie jest tak źle. Chyba, ze dopadł Cie dzien paszteta i wtedy wszystko wydaje sie okropne
jestem przed okresem i może dlatego tak myśle, ale wyjatkowo jestem wsyypana dawno tak nie miałam, jak nastolatka zupełnie
Ciekawa jestem co ten twój mąż ci kupił na urodzinki

Zasypian normalnie przed kompem, nuda dzisiaj w pracy, oby szybko do 15 minęło

Martucha a może po prostu twój mąż doda przy składaniu życzeń na końcu, że sa to życzenia od was, ty staniesz obok i tylko odwalisz buzi buzi i jakoś to będzie

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek

Edytowane przez stokrotka24
Czas edycji: 2010-05-25 o 09:50
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 09:45   #1495
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta a nie chcesz poprostu przyłączyc się do zyczen?? Wojtek je złozy a ty powiesz tylko "ze ty też się do nich dołączasz" Chyba, ze kategorycznie nie chcesz jej nic składac Ale wtedy sama nie wiem jak to rozwiązać.

Stary 2010-05-25, 09:46   #1496
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Hey

Kliwia - STO LAT !!! WSZYSTKIEGO DOBREGO Kochana!!!

Lece nadrabiac, żeby zobaczyc jak mąż Madzi wczoraj
Stary 2010-05-25, 09:49   #1497
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
jestem przed okresem i może dlatego tak myśle, ale wyjatkowo jestem wsyypana dawno tak nie miałam, jak nastolatka zupełnie
Ciekawa jestem co ten twój mąż ci kupił na urodzinki

Zasypian normalnie przed kompem, nuda dzisiaj w pracy, oby szybko do 15 minęło
a może ty w ciązy jestes dziewczyny tez pisały, że je wtedy wysypało

tez jestem ciekawa co ten mój męzul wymyslił, tym bardziej, ze co roku albo ja mu mówiłam co chce, albo dzownił do moich rodziców a teraz nic, sam coś wymyslił, az się boje hehe

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Napisane przez justyna33333 Pokaż wiadomość

lece nadrabiac, żeby zobaczyc jak mąż madzi wczoraj
:d:d:d:d:d:d:d

Stary 2010-05-25, 09:49   #1498
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
napewno wygladasz pieknie tylko masz dzis gorszy dzien jak to Magda nazwala dzien paszteta kilka dni i juz bedzie dobrze

Cytat:
Marta a nie chcesz poprostu przyłączyc się do zyczen?? Wojtek je złozy a ty powiesz tylko "ze ty też się do nich dołączasz" Chyba, ze kategorycznie nie chcesz jej nic składac Ale wtedy sama nie wiem jak to rozwiązać.
wlasnie nie wiem niechce jej skladac zyczen bo nic dobrego od niej nigdy mnie niespotkalo wrecz przeciwnie zreszta same wiecie jakimi tekstami wypala... dla mnie mama to synonim wszytskiego co dobre.. a ona taka nie jest... bu...
no i wtopa

wogole najlepiej bym wogole nieposzla... bo i tak bedzie tylko najmlodszy brat ktory tam mieszka moj wojtek i tyle.. bo oczywiscie najstarszy ma trening i bedzie po 21 jesli juz.. jego zona nie oprzyjdzie bo nie ma z kim zostawic 4 letniej corki hahahahah wiec widzicie.. a sredni brat bedzie w pracy i ni wiedomo czy sie pojawi.... no ale niechce wojtkowi przykrosci sprawic...

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-05-25 o 09:51
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 09:52   #1499
klion78
Zadomowienie

Cytat:
laski a to doradzci mi jeszze jak pojde do tesciowej i wojtek zlozy zyczenia to co mam zrobic? przciez nieprzejde obok i niepojde usiasc no chyba ze czmychne do wc a potem poprostu wejde do pokoju ;D nie wiem jakos sobie niewyobrazam naprawde... co innego wejsc w trakcie i poprostu dolaczyc do ludzi a co innego wejsc z nimi...
hmmm.... ja żeby uniknąć takich sytuacji po prostu nie idę z Tż do jego mamy. A Ty musisz iść?
Stary 2010-05-25, 09:52   #1500
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

martus ja teściowej zawsze składałam z mezem razem nawet jak nie bylismy małżenstwem on jezdził ze mna do mojej a ja z nim do jego i tak juz zostanie pewnie zawsze

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości