|
|
#1201 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
-wygodnie Ci się siedzi?
-ale gdzie? -w moich myślach Kotku W końcu wywali bezpiecznik i zgaśnie słońce.
|
|
#1202 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie bardziej niż Tyy Perełko! Zrozum, nie jestem dziewczyną, z którą chciałbyś się związać. Nie mam czasu ani skłonności do romantycznych uniesień, a jeśli umawiam się z kimś - jedyne czego szukam, to towarzystwa i nic więcej.
"hi mom, there are just 3 girls here, sleep over party, you know" [by otojest <3] ![]() Edytowane przez myCh Czas edycji: 2010-05-25 o 12:49 |
|
|
|
|
#1203 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki, kochana jesteś
Opanowałam już do perfekcji udawanie
że mnie już w ogóle nie obchodzisz. Miłość jest dla tych którzy lubią popełniać błędy. -Kocham Cie -Nie, cofnij to! Nie chcę już więcej złudzeń. Wczoraj płakałam a dzisiaj się śmiałam – Widzisz jak szybko o Tobie zapomniałam? -Powiedz że mnie kochasz -Nie chcę dawać Ci zbędnych złudzeń. -Więc mnie pocałuj. -Nie, bo moje serce ubzdura sobie miłość. -Co to? -Mój zapas tabletek na czarną godzinę. -Po co Ci One? -Widzisz życie nie jest takie jakie sobie wyśniliśmy. Czasami przychodzą takie chwile że mamy dosyć wszystkiego. Uwielbiała przyglądać się jak słońce odbija się od jego tęczówek.
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-05-25 o 12:35 |
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj me życie legło w gruzach.
mam wrażenie, że wszystko jest w porządku. |
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Szczęście nie zawsze ma uśmiech na twarzy.Szczęście to także łzy,to głos,który chce się słyszeć chociaż na chwilę. Nieważne, czy to szczęście trwa godzinę, minutę czy moment. Najważniejsze,że potrafię nadać mu imię... Twoje imię.
20.12.2007 Edytowane przez Movement Czas edycji: 2010-05-25 o 12:55 |
|
|
|
#1206 |
|
Rozeznanie
|
Nie będziesz za mną tęsknić ani trochę?
Czy nie byłoby dobrze, gdybyśmy mogli siebie wymarzyć? Taka iluzja pomaga opadać emocjom. Obiecaj mi, że to przetrwamy. jestem przerazona, mysle za duzo. Staje sie emocjonalna, gdy pije za duzo.Wierze w kazdy placz, jednak nie ufam. Wypalam tuzin papierosów. Wyobrażam sobie, że istnieją dwa, a może trzy sposoby, byś mnie pokochał i nie śnił o nikim innym. patrz, jak zaczynam się uśmiechać. Po każdej imprezie umieram.
|
#1207 |
|
Rozeznanie
|
"Chyba zacznę czytać romansidła - straciłam wiarę w miłość." Edytowane przez Zuzka Z Czas edycji: 2010-05-25 o 14:37 |
|
|
|
#1208 |
|
Przyczajenie
|
Hej jestem tu nowa.. a wasze spaniałe dzieła oglądam już 3 miesiące..;D
chciałam do was dołączyć ale nie jestem tak zdolna jak wy.. a teraz troszkę ode mnie.. _________________________ _________________________ ________ - Widziałeś? To była ona! - Twoja królewna? - Właśnie! - Sorry, stary. Ona już ma swoją koronę. -Mogę się w Panu zakochać? -Oczywiście. -Ale ja chciałabym tak z wzajemnością... - Poznałam kogoś. Skreśliłam po drugim spotkaniu. Nie, nie dlatego, że było z nim coś nie tak. Po prostu nie był Tobą. "NIE MA CIĘ." Napisałam te trzy słowa chyba już wszędzie. Ciągle nie potrafię sobie tego uświadomić. Jak Na razie tylko tyle.. |
|
|
|
#1209 |
|
Gość
|
intensywny poziom kofeiny i nikotyny w organiźmie.
Narkomani którzy mieli być normalni a są uzależnieni. Nie dojrzały gówniarz, który miał być ideałem. |
|
|
|
#1210 |
|
Przyczajenie
|
Hej..
A teraz troszkę ode mnie.... _________________________ _________________________ - Bo wiesz, kiedy on zadzwonił do mnie w środku nocy, zapytać która godzina, bo wyjął baterie i nie wiem, poczułam że może faktycznie jestem dla niego ważna, skoro to właśnie do mnie zadzwonił .. - Gdybyś była ważna zadzwoniłby żeby życzyć Ci kolorowych snów, i powiedzieć że cię kocha. - Czy mogę się do Pana przytulić? - Przecież my się nie znamy. - Za miesiąc nie będziemy widzieli świata poza sobą.. -A kiedy on przechodzi potykam sie o własne sznurówki -Ale ty nie masz sznurówek -no widzisz jak on na mnie działa. ![]() -Co robisz?
-Piszę reklamację. -A co Ci się zepsuło?-Mój facet. Miał być wysokim, romantycznym brunetem z nutką wrażliwości, a dostałam niskiego egoistę uzależnionego od kobiecych tyłków. -Czemu taka jesteś? -Jaka? -Taka cholernie wrażliwa albo cholernie obojętna? -Bo jestem cholernie inna niż te dziewczyny które znasz... |
|
|
|
#1211 |
|
Zadomowienie
|
Mój 400 post ! ![]() dontgivemenames kreskowa Smiley X Toogether93 Mrs Unfabulous xsxs jogobella_musli _mandarynka grise Primadonna CaMa myCh dreams_x33 otojest Kofeina w Redblullach Missi_16 ♥ Odkryłam dzisiaj coś nowego w tych niesamowitych oczach. Zakochałam się w tobie.
|
#1212 |
|
Raczkowanie
|
Napisał ' Dobranoc Kochanie ;* ' i zaznaczył opcję 'wyślij do wielu' ...
do Paryża pierwszą klasą, na zakupach szastam kasą. krok modelki, złote karty, buty, paski, znane marki. ;d Zapomnę o zdarciu, zatrzyma się czas, ogarnia mnie pragnienie i rozpala czas! Niech dzieją się te cuda, jak i we śnie, za dnia! Me serce to dynamit tylko iskry mu brak. Bo wiem, że wiecznie chcę żyć a wieczność zaczyna się dziś... Bo to moja wina, że pokochałam s****ysyna. Take me on the floor. ;D Gdzie nie spojrzę widzę Ciebie... ;* Moje szczęście ma sto siedemdziesiąt siedem wzrostu. <3 Wróć.. Przytul jak nikt i powiedz, że kochasz!
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
I have nothing, if I don't have you..
|
#1214 | |
|
Zadomowienie
|
przepraszam, opisowy to jest miejsce na zwierzenia? niewiem, piszecie po to żeby ktoś Was pocieszył? Ja rozumiem, może macie jakąś trudną sytuację, ale to nie powód żeby to ogłaszać wszem i wobec. piszcie na zapoznawczym,albo na jakimś innym wątku a nie tu o swoich prywatnych sprawach. a tak w ogóle to widzę tu coraz więcej kopiowanych opisów dodawanych jako swoje. Cytat:
Twoje opisy? Napisałaś je?!!
otóż nie, więc nie dodawaj opisów skopiowanych i niby że twoje już są . nie jestem taka głupia żeby nie zauważyć. : / sory dziewczyny, że piszę tu, ale już raz jej zwracałam uwagę na pw. ale nic nie poskutkowało ; | ______ MalutkaGwiazdka - okradam po cichutku ![]() Istotka z Bajki - niespodziewałam się, dziękuję. naprawdę dziekuję. ____ potrzebuję miłości, takiej od zawsze na zawsze. i wciąż, i jeszcze, i wiecznie. Dieta. Zrzucam kalorie Twoich kłamstw. ' Wciąż patrzył na mnie jak jeszcze nikt, chciałam tak wiecznie trwać, wiecznie żyć .' To nie ja Cię kocham, To tylko moje serce.
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-05-25 o 14:21 |
|
|
|
|
#1215 |
|
Zadomowienie
|
'if You say my eyes are beautiful , it's because they're looking at You.' jeśli powiesz, że moje oczy są piękne, to są one takie dlatego, że patrzą na Ciebie..
|
|
#1216 |
|
Rozeznanie
|
Magari91 <3
otojest, Toogether93 ![]() myCh podkradłam na podpis 'You mek mi stress it out.'
Sprawiasz że stres odchodzi. 'So mi cannot wait to caress it...' Więc nie pozwól mi czekać na pieszczoty. 'But the book always burns as the story takes its turn.' Ale książki zawsze płoną w miarę jak historia zmienia bieg.
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#1217 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I znów się to wszystko zaczyna. Płacz, nieprzespane noce i ten burdel w głowie. -Jak myślisz można się odkochać w jeden dzień? -Oczywiście tylko że zostanie Ci jeszcze ból i tęsknota-ich się tak łatwo nie pozbędziesz. -Nie chcę nigdzie iść bo jest zimno i wgl. -Kochanie ja Cie ogrzeje i będzie Ci ciepło Patrzę na ekran komórki a tam nic. Jesteś teraz tak bardzo nią zajęty że nie masz czasu już nawet odpisać na głupiego sms-a. Horoskopy kłamią! Miał być rozkwit miłości a nie rozstanie. [I jeszcze z piosenki ]‘Myślałam, że to było na serio Teraz wiem, że tak nie było Sen odszedł i zostawił bałagan’ ‘Nie trać swoich fałszywych łez na mnie’
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-05-25 o 15:20 |
|
|
|
|
#1218 | ||
|
Rozeznanie
|
<3
Cytat:
i zabieram Cytat:
ahhh <3 kochana, mua _____________ i like you a lot.
like a lot, a lot ♥ lubię cię bardzo tak bardzo, bardzo i miss your voice call, not text tęsknię za twoim głosem zadzwoń, nie pisz happy girls are the prettiest wesołe dziewczyny to te najpiękniejsze
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe czy ktoś mnie jeszcze pamięta..
boję się za Tobą tęsknić.
|
#1220 |
|
Raczkowanie
|
z innej bajki - aaaa! śliczne opisy! okradam ; *** ******
Mogę być Twoją Księżniczką ? Malutką dziewczynką w zadużych bucikach... i naprawdę szczęśliwych oczkach ? Z rozmazaną szminką i noskiem w czekoladzie ? Czułą, delikatną, rozmażoną i prawdziwą... Słodziutką jak cukierek ? Ty byś był Moim Księciem..MOGĘ ?
|
|
#1221 |
|
Raczkowanie
|
'Serca bicie tu zatrzyma nas!'
Konsekwentnie Go unikałam. Konsekwentnie nie odpowiadałam na wiadomości, niekonsekwentnie przeoczyłam "wróć..." dreams_x33- wspaniała, czuj się okradziona, permanentnie! _changime- od Ciebie też zabieram. jesteś cudowna, tak, tak!
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
urodziłam się po to żeby cię uszczęśliwić.
rodzimy się by żyć żyjemy by umierać. będziemy śmiać się lub milczeć stworzymy własne narkotyk widzisz na ścianie ten malinowy cień ? - to słońce zakochanych gdy kończy się dzień toksyczność moich uczuć dosięga i ciebie .. -kochasz mnie? - z chęcią odpowiedziałabym ci, że tak, oczywiście, jesteś miłością mojego życia, ale nie potrafię. w moim sercu nie ma ani odrobiny ciebie .. nie potrzeba nam kłamstw i oszustw. nie potrzeba słodkości jeśli środek ma być pusty.
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-05-25 o 15:16 |
|
|
|
#1223 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() kradnij, kradnij Złotko. Oczywiście, że pamiętamy Mośku. Robiła i mówiła rzeczy, co do których pewności nie była przekonana.
Dlaczego wciąż chce, abyś trzymał moją dłoń jak najdłużej? Słowa nie miały znaczenia. Dziś już nie jesteśmy razem, ale nić wzajemnej fascynacji istnieje nadal między nami.
|
|
|
#1224 |
|
BAN stały
|
...
za jaką cholerę . kurKa mać uwierzyłam w nasz czas ? a on ? niech się walnie z całej siły w twarz . niech wpadnie pod auto albo najlepiej to niech się sam zgwałci . skoro potrafił zostawić mnie z dnia na dzień wraz z moim bólem, nie tłumacząc się w ogóle . jeśli przytulasz go do swojego cycka . a on nie reaguje . jeśli mówisz mu o lodach . a on od razu jedzie do sklepu i kupuje Ci Twój ulubiony smak . bez żadnych zbędnych pytań lub komentarzy . jeśli powiesz mu przez telefon, że nie potrafisz sobie poradzić z wyciągnięciem ciuchów z pralki to on bez żadnych 'chichów' zjawia się u Ciebie za minute . jeśli to wszystko stałoby się naprawdę to ja kurKa byłabym w siódmym niebie . co dzień, albo i nawet co noc . zadaję sobie to zbędne pytanie . 'czy dzisiaj się coś lepszego niż wczoraj stanie ?' nie wytrzymałam psychicznie . pękłam . pękłam i napisałam do niego . cholera jasna . .... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-05-25 o 15:27 |
|
|
|
#1225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ten wyżej okradam! Yhym, ...tzn myślisz, że dwulicostwo jets modne ? XDD Napisałam o Tobie piosenkę. Ale nie opowiada o kolorowym życiu, smerfach, itd ... Opowiada o 2 dziewczynach, I jednym idiocie. ! Są dwa wyjścia, albo jesteś dziewczyną, albo Idiotą ! |
|
|
|
|
#1226 |
|
Zadomowienie
|
znowu?
aaaa! cudownie się na serduchu zrobiło, dziękuję __________________ 'You could say that I am a dreamer, who's had
a dream come true.' Możesz powiedzieć, że jestem marzycielem, którego marzenia się spełniły.
|
|
#1227 |
|
Rozeznanie
|
Mussolini i Adolf wiedzieli, że to oni spowodowali II Wojnę Światową.
Powinieneś lepiej zostać z dala ode mnie, bo to mogłoby spowodować III Wojnę. Zdecydowałam się, że opuszczę cię na zawsze. Zdecydowałam się, że zacznę wszystko od nowa. Grzmoty i błyskawice nie zmienią tego co czuję. Jak mogłam dopuścić, by sprawy przybrały dla mnie tak zły obrót? Moja tożsamość, czy ktoś ją zabrał? Czy pęka mi serce?
|
#1228 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję .
![]() - A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść.? - spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. - Co wtedy.? - Nic wielkiego. - zapewnił go Puchatek. - Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika. 'Wciąż ją kocham ' - powtarzał bezustannie. Kiedy patrze w Twoje oczy wiem, ze nie chce juz niczego szukac. Show me all the things that I shouldn't know./ Pokaż mi wszystkie rzeczy o których nie wiem. niegdzie się nie wybieram, chcesz to idź. nagle zniknąłeś. masz rację, nic się już nie powtórzy. Jaki znak mój? Dwie zaciśnięte pięści. nadziei promyk zostaw za sobą, podąż mą drogą pośród tych co zawrócić nie mogą . 'so one, two three, take ma hand and come with me ' / więc raz ,dwa,trzy,złap mnie za rękę i chodź ze mną. please be mine . / proszę ,bądź mój.
|
#1229 |
|
Rozeznanie
|
Magari91-
Paralogiczna- zaskoczyłaś mnie. Nie patrząc na konsekwencje. Nie myśląc o przyszłości. Kochaj. I gdybyś chciał odnaleźć to czego ci brakuje, przyjdź do mnie. Nie obiecuję, że ci to dam. Ale mogę obiecać, że zrobię wszystko, byś to zdobył. Głupie, naiwne serce. Znowu goni za prawdą, choć powinno siedzieć cicho i cieszyć się tym co ma.
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
jejku, dzięki dziewczyny, pochwały od samych najlepszych. <3 ___ nie lubię ludzi, którzy chodzą po ulicy z założonymi rękoma. to tak, jakby było im zimno... w serca. jesteś konieczny, codzienny w moim życiu. niebo już nie chce naszych krzyków porannych, letnich ognisk o zmroku i nocnych pocałunków.
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2010-05-25 o 16:10 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:56.

Nie bardziej niż Tyy Perełko! 
nawet nie wie co stracił.
dziękuje

]