Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-25, 10:06   #4351
lain
Zakorzenienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Czesc i czolem

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
mnie to bezpośrednio nie dotyka, ale jak się patrzy na te obrazki z powodzi to aż się nie chce wierzć
trudno to sobie wyobrazić, ja myślę jaka będzie pogoda w sobote a komuś życie się zawaliło,
nie wyobrażam sobie tyle przygotowań, czekania i katastrofa...
nie umiem sobie tego wyobrazić
ja tez sobie tego nie wyobrazam straszne

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Fajnie tak razem wybierac kolorki, planować co i jak Przed pierwszym remontem bałam się troche, że będziemy się kłócić z tż co i jak, ale jest ok, najczęściej sprawe wszelkich kolorów, mebelków i dodatków wybieram ja, a tż tylko akcpetuje lub mówi co innego by chciał i zawsze się sresuje jaki będzie końcowy efekt w ubiegłym tygodniu skończyliśmy dość drastyczny remoncik salonu, straszliwie się bałam jak to wszystko się będzie komponować, ale chyba wyszło ślicznie, tzn. nam się podoba Ja sprzątałąm z wielką, ogromna przyjemnością bo remont trwał miesiąc i już miałam po uszy tego bałaganu

(...)

my mamy takie fotki, ale nie lubie oglądac tych "przed" które były robione jak tapety zerwaliśmy i wyglądała jak po wojnie :P
my razem wybieramy takie rzeczy w sumie mamy podobny gust powiedzialabym, ze TZ jest nawet odwazniejszy w tych wyborach

co do zdjec przed i po to tez takie zrobilam tzn. na razie przed... a niedlugo beda po roznica bedzie drastyczna

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Byliśmy też na kolacji w pięknym miejscu zaraz przy rynku
w ktorym?

bylismy wczoraj w kinie na filmie "Bracia". strasznie smutny film, ale warto ogladnac aczkolwiek raczej nie polecam go przyszlym zonom zolnierzy, szczegolnie tych z wizja misji w Afganistanie itp., bo mozna sie tylko niekoniecznie potrzebnie zdolowac...

a dzis TZa imieninki dostalam na dobry poczatek dnia 4 bukieciki konwalii - bosko pachna (z okazji TZa imienin dostalam kwiatki ) zjedlismy razem pyszne sniadanko i wlasnie pojechal do pracy z cieplutkimi, dopiero co upieczonymi muffinkami snickersowo-Baileysowymi super wyszly moj muffinowy debiut zaliczam do udanych ciekawe jak w pracy beda smakowaly moje tiramisu podobno wspominaja do dzis
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 10:27   #4352
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Hej

Jednak nie będe musiała zrezygnować na jakiś czas z forum.Jest już ok,zresztą nieważne.Ważne,że jestem Musze Was nadrobić.
Kurcze pieczone spacja mi się zacina tzn tnie się,nie robi odstępów,a to pewnie dlatego że są tam jakieś okruchy.

lain,muffinki snikersowe Bayleysowe

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
mniam ale mi smaka narobiłaś jak tylko będę widziała truskaweczki pożre je z czekoladka gorzej a kaloriami :P chociaż ostatnio schudłam 2 kg bez żadnego wysiłku i diety chyba się już stres przedślubny zaczyna
No to koniecznie sobie kup i zjedz truskawki z czekoladą.Smacznego a koloriami się nie przejmuj.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 10:32   #4353
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
w ktorym?
Faust
http://www.krakow.come2europe.eu/img...nica_faust.jpg
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 10:45   #4354
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ooo tam teraz nawet zjesc kolacje mozna?
to kiedys byla raczej taka dosc dresiarska imprezownia, gdzie conajwyzej pizze mozna bylo zjesc, ale najwyrazniej musialo sie sporo zmienic od tego czasu
pamietam jak w liceum tam bylismy z ludzmi z wymiany... o 23 musielismy sie ewakuowac, bo nie mielismy 21 lat ehh te licealne czasy
Stary 2010-05-25, 11:02   #4355
mariiasia
Zadomowienie

cześć

nadrabiam

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 11:10   #4356
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
U mnie też
10 tygodni i 5 dni
No to za te 10 tygodni i 5 dni
A u mnie dziś 3 miesiące i 30 dni
Stary 2010-05-25, 11:23   #4357
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
4.30 wow to nieźle jeden jest plus tego że przynajmniej nie zaśpisz na ślub i spokojnie od rana będziesz mogła zacząć się szykować.u mnie znów inaczej mało śpię niewiele jem ogólnie tak się żyje i czeka co przyniesie kolejny dzień a boimy się że pęknie wał i nas też zaleje.ja miałam wodę 100 metrów od domu na szczęście zaczęła się cofać do miejsca którym winna płynąć.teraz to martwię się o wszystkich znajomych którzy mają zalane domy jakoś nie mogę tego pojąć.
naprawdę szczerze współczuję... dla mnie to jest tak niewyobrażalne, jak się to ogląda w tv to trudno w to uwierzyć, ze ludzie takie tragedie przezywają

Lain podrzuć mi jedna muffinke... tak sobie myślę, ze ja jeszcze w życiu chyba muffinki nie jadłam babeczki uwielbiam, wiec myślę, że i to mi posmakuję

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 11:37   #4358
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Pytanie za 100 punktów: Która dobra duszyczka zna się na wykresach w excelu? Chodzi mi o zwykły kołowy wykres z rozkładem procentów. Nie umiem podpisów na legendzie zrobić
Ja to na excelu to tak nie bardzo się znam.

Cytat:
aaa... zapomniałam Wam się pochwalić, że odebrałam fotoksiążki na podziękowanie dla rodziców Ale jeszcze ich nie widziałam, bo obiecałam TŻtowi, że na niego poczekam i obejrzymy razem jak wróci z pracy
No to super. Potem nam się pochwal i pokaż.

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
też dostałam tego samego maila
A też brałaś udział,by wygrać suknie???

http://demotywatory.pl/1599201/Zielona-herbata to apropo tego kolegi ( ten o którym któraś Was pisała,wybaczcie ale mam skleroze ) ,który wziął się za sprzątanie i znalazł kubek pod łóżkiem.

I zmykam na jakąś chwile
Stary 2010-05-25, 12:21   #4359
mariiasia
Zadomowienie

nadrobiłam was tak piąte przez dziesiąte

skrót tego co się ostatnio u mnie dzieje:
1) rozdaliśmy pierwsze dwa zaproszenia (ale fajne uczucie ) znajomym z którymi się już przed weselem widzieć nie będziemy
2) zwlekaliśmy z naukami to mamy za swoje, bo ciężko teraz znaleźć
3) zamówiliśmy obrączki (ale to już chyba pisałam ) i czekamy na odbiór
4) wyszedł mi kolejny problem zdrowotny i cały wieczór wczoraj przepłakałam a w nocy miałam koszmary

a poza tym to wszystkim moim imienniczkom życzę dużo szczęścia i wszystkiego naj z okazji wczorajszych naszych imienin

a nowym żonkom- can't, caprica wszystkiego co najlepsze i mnóstwa miłości na nowej drodze / nowych drogach życia

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 12:43   #4360
chilanes
Zakorzenienie

Gospella jak tam samopoczucie przed wielką sobotą? Toż tylko 4 dni
Stary 2010-05-25, 13:30   #4361
Agateczka*
Zakorzenienie

tylko 4 dni jak to strasznie brzmi....
Stary 2010-05-25, 13:41   #4362
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Gospella jak tam samopoczucie przed wielką sobotą? Toż tylko 4 dni
a patrze na fatalne zachmurzone niebo, siedze w biurze, nie moge sie skupić, i w sumie mam nastrój dziwny....

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
a poza tym to wszystkim moim imienniczkom życzę dużo szczęścia i wszystkiego naj z okazji wczorajszych naszych imienin

a nowym żonkom- can't, caprica wszystkiego co najlepsze i mnóstwa miłości na nowej drodze / nowych drogach życia
dziekuję i nawzajem
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 13:47   #4363
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
mówisz że bellisa sun dobra? bo mi się wczoraj zwykła skończyła i muszę sobie jutro zakupić. to może faktycznie tą wezmę... aaa i jeszcze mi napisz jakie masz te płyny i pasty wybielające! bo ja planuję we wrześniu iść na wybielanie (jakiś miesiąc przed ślubem) ale to może teraz bym wypróbowała pasty i płyny...
Dopiero ja biorę dwa dni, ale czytałam na wizażu, że naprawdę dobra i lepsza od Capivitu sun. Ma dużą dawkę bata-karotenu, dodatkowo wyciąg ze skrzypu polnego i wit. E i C. Co do płynu to mam płyn i pastę Signal White Now, ale miałam wcześniej Hollywood SMILE i dawała efekty, dobra tez jest BLANX. Mam jeszcze paski z żelem White Strips Blend a med, ale mam ich kilka to będę naklejać przed ślubem.
Cytat:
mnie to bezpośrednio nie dotyka, ale jak się patrzy na te obrazki z powodzi to aż się nie chce wierzć
trudno to sobie wyobrazić, ja myślę jaka będzie pogoda w sobote a komuś życie się zawaliło,
nie wyobrażam sobie tyle przygotowań, czekania i katastrofa...
nie umiem sobie tego wyobrazić
Zgadzam się ja też sobie nie potrafię wyobrazić tego, co przeżywają ci ludzie, pomijając już ślub, wesele i te wszystkie przygotowania, ale zostali bez niczego. Bardzo im współczuję. A nie rozumiem jakim człowiekiem trzeba być, zeby tam odbywać wycieczki, gapić się i śmiać...
Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Któraś z Was pisała, że zaczęła brać belissę sun. Ja zawsz przed sezonem opalania łykam betakaroten. Ale może zrobię podmianę jeśli ta belisa jest faktycznie lepsza
To jest właściwie to samo, tylko belissa ma dodatkowe składniki i musiałabyś sprawdzić, czy ma większą dawkę beta-karotenu, a chyba ma.
Cytat:
teraz mi sie przypomniało, że jak nadrabiałam to byl temat odnośnie prezentów dla rodziców. My chyba damy kosze z jakimiś słodyczami itd. i takie podziękowanie na kartce ładnej takie podziekowania w stylu książek itd nie podobają się nam (chociaz pewnie mamie tż'ta by się spodobało ona lubi takie dziwne rzeczy;P). Do tego damy chyba po jednej różyczce dużej dla mam symbolicznie i tyle Ogólnie to nasi ojcowie nie żyją, tylko tż'ta jest pochowany daleko, więc po mszy pojedziemy na cemntarz do mojego taty zapalić świeczke (oj..będe płakać, będe). Tż ma ojczyma, który go właściwie też wychował więc mu jak najbardziej podziękowania się należą, a moja mama otrzyma podziękowania sama u mnie dużą rolę odgrali też dziadkowie ze strony mojej mamy, więc zastanawiam się czy im też oficjalnie nie podziękować i dac jakiś prezent może, jak myślicie?
Ja też właśnie dziś kupiłam podziękowanie dla rodziców- złote pudełeczka, na wierzchu suszone kwiaty pachnące, a wewnątrz rulon kartki z papieru czerpanego z podziękowaniem. Wkleję wam później zdj. Oprócz tego chcemy dać im po ślubie albumy z naszymi zdjęciami ze ślubu.
Co do dziadków to myślę, ze byłoby im bardzo miło, gdybyście ich też wyróżnili. tylko jak w takiej sytuacji czuliby się dziadkowie TŻta? Żeby znowuż reszta dziadków nie czuła się pominięta, nawet jeśli dużo zawdzięczasz tylko jednym.
Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
4) wyszedł mi kolejny problem zdrowotny i cały wieczór wczoraj przepłakałam a w nocy miałam koszmary

Współczuję problemów zdrowotnych i mam nadzieję, że się szybko rozwiążą.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 13:54   #4364
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Ja to na excelu to tak nie bardzo się znam.

No to super. Potem nam się pochwal i pokaż.

A też brałaś udział,by wygrać suknie???

http://demotywatory.pl/1599201/Zielona-herbata to apropo tego kolegi ( ten o którym któraś Was pisała,wybaczcie ale mam skleroze ) ,który wziął się za sprzątanie i znalazł kubek pod łóżkiem.

I zmykam na jakąś chwile
o fuuu... zaraz mu maila wyślę

a co do konkursu to miałam zamiar a potem zapomniałam im wysłać opowieści
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 13:56   #4365
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Zgadzam się ja też sobie nie potrafię wyobrazić tego, co przeżywają ci ludzie, pomijając już ślub, wesele i te wszystkie przygotowania, ale zostali bez niczego. Bardzo im współczuję. A nie rozumiem jakim człowiekiem trzeba być, zeby tam odbywać wycieczki, gapić się i śmiać...

.
otóż to też tego nie rozumiem
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 13:58   #4366
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Wklejam wam zdjecia- moich zaproszeń na żywo oraz podziękowania dla rodziców.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 13:59   #4367
madmuazelle
BAN stały

Aaś,no wyślij mu to i napisz jaka była jego reakcja.
No widzisz,ja wysłałam,ale nie wygrałam
Stary 2010-05-25, 14:00   #4368
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

To jest właściwie to samo, tylko belissa ma dodatkowe składniki i musiałabyś sprawdzić, czy ma większą dawkę beta-karotenu, a chyba ma.

Współczuję problemów zdrowotnych i mam nadzieję, że się szybko rozwiążą.
Muszę porównać, jeśli ma więcej beta karotenu to warto byłoby wypróbować
mariiasia ja również współczuję w takich sytuacjach zawsze powtarzam, że trzeba być dzielnym i absolutnie się nie poddawać. Na pewno TŻ Cię wspiera i daje Ci siłę, więc uszy do góry
Stary 2010-05-25, 14:09   #4369
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Muszę porównać, jeśli ma więcej beta karotenu to warto byłoby wypróbować
mariiasia ja również współczuję w takich sytuacjach zawsze powtarzam, że trzeba być dzielnym i absolutnie się nie poddawać. Na pewno TŻ Cię wspiera i daje Ci siłę, więc uszy do góry
Witam ja też łykam beta karoten ale póki co nie widze zmian;/teraz od 2 tyg. pije soki i zrobiłam się lekko pomarańczowa
a jeśli chodzi o biżuterie to wpało mi w oko jeszcze coś takiego:
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 14:23   #4370
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Mnie z biżuterii podobają sie takie 2 komplety
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 14:28   #4371
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Aaś,no wyślij mu to i napisz jaka była jego reakcja.
No widzisz,ja wysłałam,ale nie wygrałam
zapytałam się czy to nie jego. odpowiedź, cytuję:

"Specjalność zakładu! Bon apetit! "

fuj fuj
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 14:33   #4372
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Mnie z biżuterii podobają sie takie 2 komplety
Mi ten 2, który wkleiłaś też sie bardzo podoba, w sumie najbardziej z tych 3, ale jeden z tych, które wkleiłam jest bardzo podobny a kosztuje połowę mniejwskoczcie sobie na stronę producenta są zdjęcia realne zdj. panien młodych w tej biżuterii
Stary 2010-05-25, 14:44   #4373
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
zapytałam się czy to nie jego. odpowiedź, cytuję:

"Specjalność zakładu! Bon apetit! "

fuj fuj
No to omg
Stary 2010-05-25, 14:48   #4374
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Witam ja też łykam beta karoten ale póki co nie widze zmian;/teraz od 2 tyg. pije soki i zrobiłam się lekko pomarańczowa
Ja tylko po betakarotenie też zmian nie widziałam, traktuję ten suplement jako takie przygotowanie organizmu od środka do opalania dzięki niemu dłużej trzyma mi się opalenizna, sprawdziłam to już i przetestowałam a i dodatkowo zawsze opalam się na ładny brązowy (czekoladowy) odcień, to też dzięki łykaniu tych tabletek, bez nich moja opalenizna byłaby raczej wpadająca w czerwień
Stary 2010-05-25, 14:57   #4375
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Ja tylko po betakarotenie też zmian nie widziałam, traktuję ten suplement jako takie przygotowanie organizmu od środka do opalania dzięki niemu dłużej trzyma mi się opalenizna, sprawdziłam to już i przetestowałam a i dodatkowo zawsze opalam się na ładny brązowy (czekoladowy) odcień, to też dzięki łykaniu tych tabletek, bez nich moja opalenizna byłaby raczej wpadająca w czerwień
Też tak mam, uwielbiam słońce ale opalam się na raczka, mam nadzieje, że wyjdzie do lipca słońce, w moim przypadku solarium odpada
Stary 2010-05-25, 14:57   #4376
Martoolka87
Zakorzenienie

Hejka
Coś neta dziś rano nie miałam Chyba prze ten wiatr

Cytat:
zmieniając temat: budzę się codziennie 4.30, wsypana, chyba mnie nerwy zżeraja
Ojoj, tylko, żebyś na własnym weselu nie zaczęła tego odsypiać

Cytat:
Dokładnie Martoolko, powinien być nauczyciel do pomocy Gdy po praktykach się dowiedziałam, że koleżanki które je miały w szkołach na wsiach miały max. 15 osób w szklasie, to normalnie im zazdrościłam. A jedna to miała tak ok. 8 osób w klasie Ja w każdej klasie miałam ok. 30 dzieciaczków i ogarnięcie tego grona "aniołków" wymaga anielskiej cierpliwości i znania tajnych trików ;P

Mam do Was pytanko odnośnie zapraszania gości. Pierwsze dotyczy delegacji z pracy tż'ta. Na zaproszeniu jest wydrukowane że zapraszamy delegacje firmy ..., ale czy wypada tż'towi przy wręczaniu powiedzieć, kogo by chciał widzieć na tym weselu? :P Albo czy wypada to w ogóle jakoś imiennie wypisac? Bo są takie osoby w firmie, za którymi nie przepada i nie chciałby aby mu psuły ten dzień. A drugie dotyczy niejako mojej delgacji. Ja pracuję jako niania u bardzo miłych ludzi i w sumie myślałam, że wypada ich zaprosić (razem z dzieciaczkami, bo za take małe i tak się nie płaci ). A co Wy o tym myślicie?
Fajne są takie mało liczne klasy
A co do delegacji, to my nie zapraszamy wcale, ale gdybyśmy zapraszali, to imiennie, bo TŻta firma jest bardzo duża i nie chcielibyśmy żeby przyszedł ktoś przypadkowy

Cytat:
u mnie dużą rolę odgrali też dziadkowie ze strony mojej mamy, więc zastanawiam się czy im też oficjalnie nie podziękować i dac jakiś prezent może, jak myślicie?
Moim zdaniem jeśli chcecie podziękować dziadkom, to wszystkim ,a nie tylko jednym

Cytat:
Wesele się udało-ślub piękny.
To super
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 15:00   #4377
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Też tak mam, uwielbiam słońce ale opalam się na raczka, mam nadzieje, że wyjdzie do lipca słońce, w moim przypadku solarium odpada
Właśnie dlatego warto kupić sobie i stosować coś z betakarotenem Dobrze by było aby jak najwięcej słonecznych dni nas zaszczyciło
Stary 2010-05-25, 15:02   #4378
83mika
Raczkowanie

Łykamy razem z TŻcikiem już prawie 2 miesiące, może akurat coś pomoże
Stary 2010-05-25, 15:09   #4379
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Wklejam wam zdjecia- moich zaproszeń na żywo oraz podziękowania dla rodziców.
śliczne zaproszenia bardzo eleganckie i skromne zarazem co do podziękowań to właśnie o czymś takim myśle

Cytat:
Ja też właśnie dziś kupiłam podziękowanie dla rodziców- złote pudełeczka, na wierzchu suszone kwiaty pachnące, a wewnątrz rulon kartki z papieru czerpanego z podziękowaniem. Wkleję wam później zdj. Oprócz tego chcemy dać im po ślubie albumy z naszymi zdjęciami ze ślubu.
Co do dziadków to myślę, ze byłoby im bardzo miło, gdybyście ich też wyróżnili. tylko jak w takiej sytuacji czuliby się dziadkowie TŻta? Żeby znowuż reszta dziadków nie czuła się pominięta, nawet jeśli dużo zawdzięczasz tylko jednym.
Cytat:

Moim zdaniem jeśli chcecie podziękować dziadkom, to wszystkim ,a nie tylko jednym
Dziadkowie tż'ta z obu stron już nie żyją. A odemnie to chyba będą tylko Ci dziadkowie bo z drugiej strony został tylko dziadek i on raczej przyjdzie tylko na ślub.
Po ślubie też będziemy robić jeszcze albumy dla rodziców i dla świadków zapewne
A te podziękowania kupywałyście gdzieś u siebie takie czy na all...? Bo ja się zastanawiam czy sama czegoś takiego nie zrobić

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-05-25 o 15:13
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 15:13   #4380
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Lain podrzuć mi jedna muffinke... tak sobie myślę, ze ja jeszcze w życiu chyba muffinki nie jadłam babeczki uwielbiam, wiec myślę, że i to mi posmakuję
no zesz... Tzcik wszystkie do pracy porwal ale sprobuj koniecznie jak bedziesz miec okazje, bo mysle, ze warto ja sobie zagryzlam rano jedna do herbatki i mi sie super komponowalo, choc gdybym pila kawe to komponowalo by sie pewnie jeszcze lepiej

luskap bardzo ladne to Twoje zaprosznie

Justys zdecydowanie drugi komplet choc nie wiem czy Ci polecic Biala Magie, bo ja nadal czekam na moja brasoletke i cos sie doczekac nie moge dobrze, ze place przy odbiorze, wiec jak zawala to ja na tym za duzo nie strace
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości