|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie!
tak, w tym samym
![]() pytałam weroniki_h o datę, a kfaska mi odpowiada ![]() czyli więcej nas na ten dzień? ![]() ![]() ![]() a ja 29.08 mam urodziny, więc u mnie sie tak zbiegło jedno z drugim ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
Edytowane przez wizazucha Czas edycji: 2010-05-25 o 15:37 |
|
|
|
|
#4082 |
|
Rozeznanie
|
Hehe, przepraszam
No ale cóż , ten sam termin, podobne dylematy kwiatowe super motyw z tymi urodzinami. TŻ myślał o ślubie w nasze wspólne urodziny 9.07 , ale sobota wypada w 2011, a już nie chcemy czekać.
Edytowane przez kfaska Czas edycji: 2010-05-25 o 15:43 |
|
|
|
#4083 |
|
Raczkowanie
|
mojej przyjaciólki mama pracowała przez 10 lat w kwiaciarni i z tego co wiem, to każdy kwiat można zamówić, sprowadzić...
więc jak ktoś się uprze na np peonie, to może warto popytać chociaż na pewno droższa jest ta usługa... ja kiedys myślałam o magnolii i właśnie mi wtedy przyjaciółka powiedziała, że w takim razie się zamówi, ale jendak wybrałam kalie ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- kfaska spoko można zrobić konkurs, na który dziń jest nas więcej:Pa w odpowiedziach to ja sama się nieźle mieszam kto komu co odpowiedzieć
Edytowane przez wizazucha Czas edycji: 2010-05-25 o 15:45 |
|
|
|
#4084 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4085 |
|
Raczkowanie
|
kfaska
wspólne urodziny i ślub Twój miałby prostą sprawe do zapamiętania dat, nie dość, że pamięta date twoich urodzin to i o rocznicy by nie zapomniał ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- weronika_h o to o tydzień kfaske i mnie wyprzedzasz ![]() a z kwiatami, fakt, lepiej nie ryzykować |
|
|
|
#4086 |
|
Rozeznanie
|
żebyś wiedziała- po to tak kombinował.
Żeby było śmieszniej, zaczęliśmy być razem w sylwestra dokładnie o północy , a zaręczyliśmy sie w 1 rocznice - spryciarz
|
|
|
|
#4087 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4088 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() hehe rzeczywiście cwaniaczek z niego ![]() ![]() u nas dość długa historia, jeszcze nie jesteśmy zaręczeni (a ślub już za 3 miesiąc:P - oryginalnie, mimo, że nie jestem w ciąży mniejsza o to...) nie jesteśmy zaręczeni, ale coś mi sie wydaje... że mój TŻ planuje to właśnie na czerwiec, na naszą 5 rocznice no a o dacie ślubu też nie zapomni, bo to dzień przed urodzinami,ale twój bije na głowe mojego z tym sprytem ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- weronika_h dzieki piękne to się ciesze, że pasuje do mnie, kobiety w salonie też tak mówiły i mówiły, żebym białą brała, a nie ecru, jak na modelce, bo mi biel pasuje, no i posłuchałam![]() ale suknie wypatrzyłam ja osobiście, a dokładniej mój TŻ, bo ja widzialam zdjęcie tylko przodu, a mój TŻ "patrz jaki tył! " i jak ja zobaczyłam jej tyl to... 8-] mmm "moja!"
Edytowane przez wizazucha Czas edycji: 2010-05-25 o 17:23 |
|
|
|
|
#4089 |
|
Przyczajenie
|
Wizazucha ja Slubuje 11 Wrzesnia czyli niedlugo po Tobie
ale ten czas leci, jeszce niedawno myslaalm ze mam jeszcze sporo czasu na wszystko a tu nagle 3 miesiace sie zrobily... Macie juz wszystko wybrane/umowione dziewczyny? |
|
|
|
#4090 |
|
Rozeznanie
|
No sprytny ten mój TŻ
Ja nie byłam pewna, że planujemy cokolwiek, az nie klęknął A u rodziców byliśmy jakiś miesiąc poniżej, Tż z kwiatami dla mamy i flaszką dla Taty![]() Jeśli chodzi o załatwienia , to u nas: sala z jedzeniem- jest, zespół jest, termin i część rzeczy ze ślubem w kościele-jest skrzypce do kościoła są auto jest, autokar jest (zwozimy część gości) suknia, welon i bolerko się szyje, garnitur w szafie, buty kupione i dla mnie i dla TŻ, bielizna i sukienka na drugi dzien jest zaproszenia w trakcie rozdawania, termin u fryzjera i kosmetyczki zarezerwowany, kwiaty zamówione, kamera i fotograf jest, świadkowie też się juz zgodzili, ![]() zostało kopić coś TŻ na drugi dzień i jakis pasek, buty dla mnie na drugi dzień, prezenty dla rodziców, wszystkie formalnosci w USC i do końca w kościele, podomykac sprawy z zespołem, kamerzysta i fotografem (pierwsza piosenka już wybrana), zamówić ciasta i tort, dopiąć noclegi (wstępnie zarezerwowany) No i to co teraz najważniejsze- rozdanie wszystkich zaproszeń, dzisiaj spotykamy się ze znajomymi, więc kolejnych kilka pójdzie Panieński zostawiam świadkowej do organizowania- juz się szykuje , wariatka moja![]() No i teraz- o czym jeszcze zapomnieliśmy??? tak teraz patrzę na tę listę- nie jest źle. Połapany w miarę temat mamy. Damy radę może
Edytowane przez kfaska Czas edycji: 2010-05-26 o 08:55 |
|
|
|
#4091 |
|
Raczkowanie
|
magdak880 to też tuż tuż
![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- kfaska, nie źle! ja mam połowe rzeczy z twojej listy zrobionych :/ kurka, chyba muszę sie ostro wziąć, ale mój TŻ ciągle mówi, że spokojnie, jeszcze jest czas, zdążymy... |
|
|
|
#4092 |
|
Rozeznanie
|
oni już tak mają - wszystko "potem" i "spokojnie"..
JA mojego ciagle gonię, więc nie ma chłopak wyścia. Ale nie przejmuj sie, moze mieć dużo racji Twój TŻ, tyle że my to wesele organizujemy w Sączu a jesteśmy w Warszawie, wiec tym bardziej, bpewne rzec zy trzeba ogarnąć wcześniej.
|
|
|
|
#4093 |
|
Raczkowanie
|
hehe
tak tak, dokładnie, "na spokojnie" "wszystko zdązymy" ![]() a to jeśli wy NS będziecie ślubować, a z Wawy jesteście, to tak, lepiej wszystko wcześniej ustalić itp my na miejscu w Rzeszowie, więc w każdej chwili można gdzieś podjechać i coś załatwić, tzn najczęsciej jest na mojej głowie, bo mój TŻ pracuje w Łososinie Dolnej (koło NS ) i nie ma go na codzień ze mna...
|
|
|
|
#4094 |
|
Rozeznanie
|
To Twój TŻ pewnie na zakupy większe do mojego NS jeździ.
A z Rzeszowa jest mój szwagier i moja siostra często u teściów jest Nie ma co się przejmować, jedno pogoni, drugie uspokoi, i wszystko się dobrze skończy i u Ciebie i u mnie.
|
|
|
|
#4095 |
|
Zadomowienie
|
hej, wątek o sukniach to nie chce nowego zakładać bo mam czas
. niedawno sie zaręczyłam,nie mamy daty na razie,chcialabym prosic o rade jakiej sukni mam szukac w przyszłosci, chodzi mi o fason, mam 160 cm, waze 40kg - wiem to malo,od dziecka bylam patyczkiem, - biust 70A,ramiona troszke szersze od reszty. nie wiem w czym bym dobrze wygladala, macie jakies typy? mi osobiscie podobaja sie suknie z odciętym biustem a ponizej lekko i zwiewnie puszczone.help
|
|
|
|
#4096 |
|
Rozeznanie
|
Gratulacje
a co do fasonu to tak czy inaczej będziesz musiała poprzymierzać. Ale z tego co piszesz wydaje mi się, ze :Jestes drobniutka i masz nieduży biust, ja bym chyba nie odcinała sukni pod biustem,bo to uwydatni jego nieduży rozmiar, natomiast coś na tej górze powinno być moim zdaniem- koronki czy troszkę jakiejś falbanki. Dekold moim zdaniem np. w łódeczkę z (np. wyklończony jakąś niedużą falbanką ) może dobrze wyglądać na trochę szerszych ramionkach , albo w serduszko. Jesteś szczuplutka więc moim zdaniem mogłabyś mieć suknie rozszerzaną od pasa, moze być nawet odcinana w pasie, chociaż z tym ostrożnei, zeby nie skróciło. Ale sukienkę bym widziała rozszerzaną troszkę tylko, bo za duży dół Cię może przytłoczyć i będzie więcej sukienki niz Ciebie, moim zdaniem on powinien się poprostu trochę od pasa rozszerzać. Raczej odpadają duże wzory i kwiaty. Lekka sukienka będzie pasować jak najbardziej- drobnej kobietce ciężkie kiece nie pasują. |
|
|
|
#4097 |
|
Raczkowanie
|
nie, w NS rzadko bywa, tylko w bankach itp jak cos do pozałatwiana...
yhy będzię dobrze![]() izuljanka Dekolt na małego biustu: -okrągły - w łódkę - karo - poziome cięcie - asymetryczny - golfy Musisz unikać w serek. Dół zwiewny, tak tak kfaska pisała wyżej
Edytowane przez wizazucha Czas edycji: 2010-05-26 o 16:30 |
|
|
|
#4098 |
|
Raczkowanie
|
w sumie nie na temat nas pytasz, bo tu gaworzą Panny młode 2010, ale...
![]() zależy co Ci się podoba, ale pokaże Ci suknie, które są zwiewne i maja góre taką, która optycznie powiększa biust tu jest link do strony http://www.madonna.pl/pl/manuelmota.php?s=chalet Edytowane przez wizazucha Czas edycji: 2010-05-26 o 16:49 |
|
|
|
#4099 |
|
Rozeznanie
|
Ta jest bossska marzyłam o niej niestety, kosztuje grubo ponad 6 tyś.
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1274885065
|
#4100 |
|
Raczkowanie
|
oj, nie wiedziałam, że takie ceny tych sukienek...
ale jak ktoś chce to ja dam namiary do świetnej krawcowej!!(koło Rzeszowa) Pani Jola uszyje każdą suknie, nie tylko ślubną, identyczną jaką chcesz. Ja pokazałam jej zdjęcie, wziała wymiary i się szyje a wiem, że będzie śliczna i taka sama jak z salonu, bo moja przyjaciólka u niej szyła i jej suknia jest jeszcze lepiej uszyta niz w salonie, bo bardziej precyzyjnie i ma idealne wymiary, a dodatkowo tam gdzie przyjaciólka miala aplikacje - taki zwykły kwiatek, krawcowa zrobiła jej małe 3 storczyki !!! pięknie !!!a na dodatek o połowe taniej, moja np kosztuje nie całe 3000 w salonie (bez bolerka) a krawcowa uszyje mi za 1600 już z bolerkiem ![]() wiec jak się fason podoba to może lepiej znaleźć dobrą krawcową i uszyć za połowe ceny (tylko, że bez metki będzie )
Edytowane przez wizazucha Czas edycji: 2010-05-26 o 17:58 |
|
|
|
#4101 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4103 |
|
Przyczajenie
|
Drogie wizażanki! slub mam w sierpnu, suknia zamowiona, ale jak ogladam Wasze, zamieszczone tutaj to wydaje mi sie ze moja jest taka sobie
zawsze tak mam ze jak cos wybiore to przestaje mi sie podobac, a podobaja mi sie rzeczy na kims.Powiedzcie prosze co myslicie o tej sukni- jestem dosc wysoka, szczupla, typ urody podobny do pani prezentujacej suknie- czyli ciemna oprawa oczu, oczy brazowe, wlosy tez - dlugie do zapiecia stanika. chcialam suknie w stylu hiszpanki, dobrze sie czulam w tych falbanach, nie przytlaczaly mnie ale czekam z niecierpliwoscia na Wasze opinie, napiszcie prosze co o niej sadzicie, z gory Wam dziekuje! http://www.emmimariage.pl/index2.html( nie umiem sciagnac zdjecia ze strony, to jest suknia z koleKCJI 2009, strona numer 3, 4-ta suknia liczac od gory- nazywa sie AMELIA)POZDROWIENIA |
|
|
|
#4104 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje za rady
![]()
|
|
|
|
#4105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4106 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4107 |
|
Raczkowanie
|
ładna suknia
![]() ja miałam ten sam problem, zamówiłam suknie a potem zastanawiałam się czy to "ta jedyna". Teraz po prostu nie patrze na jej zdjęcie w internecie i czekam na przymiarke 30.06...wtedy się przekonam czy dokonałam trafnego wyboru ![]() ślub mamy 17.07, to już nie długo, a czytając wasze wypowiedzi odnośnie organizacji to mam wrażenie, że jestem w tzw. "szczerym polu" ![]() nie mogę zdecydować się na wiązankę, muszę zamówić tort, dekorację sali, kościoła, autokar dla gosci, pierwsyz taniec, wiyzta u ksiedza.. a czasu coraz mniej!! |
|
|
|
#4108 |
|
Rozeznanie
|
Już wklejałam moją suknię w wątku o sukniach muślinowych, ale pochwalę się i tutaj. Na zdjęciach jest na mnie trochę za duża i moja będzie w bieli no i bolerko z prostymi wykończeniami i rękawem 3/4. Jak Wam się podoba?
Do tego dłuuugi welon mgiełka. Fryzura podobna do tej w załączniku, bo mam włosy do ramion, ale welon wpięty w miejsce spinki. Szukam obecnie butów, biżuterii (kolczyki i delikatna bransoletka) i bukietu - w fiolecie, różu lub czerwieni, coś małego i eleganckiego z jednym lub dwoma gatunkami kwiatów. Raczej nie kalie i storczyki. Może róże, frezje, albo coś innego, co bym znalazła we wrześniu? Mam nadzieję, że moja wizja ma ręce i nogi
|
|
|
|
#4109 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziekuje mafda!! ![]() ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Cytat:
![]() dziewczyny mam klopot z welonem o bolerkiem do niej, co radzicie? bolerko w stylu tradycyjnym - motylek- srednio mi sie widzi, byloby super gdybyscie podzielily sie opiniami! pozdrowienia! ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Cytat:
Roxy widze, ze mnie rozumiesz! pochwal sie swoja suknia! moze wizazanki podpwoedza jakas wiazanke....
|
|||
|
|
|
#4110 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do organizacji to musisz wziąć się w garść, ustalić priorytety i zacząć je realizować. Nie ma co odkładać na później
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.

Żeby było śmieszniej, zaczęliśmy być razem w sylwestra dokładnie o północy , a zaręczyliśmy sie w 1 rocznice

zawsze tak mam ze jak cos wybiore to przestaje mi sie podobac, a podobaja mi sie rzeczy na kims.