|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Konto usunięte
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V
Pralam kiedys w Kłębuszku, mial bardzo mocny zapach wiec nie uzywalam juz plynu do plukania bo wystarczylo ze po nim pachnie.
Moja kolezanka caly czas pierze w Klebuszku, twierdzi ze jest identyczny jak Perwoll i za kazdym razem jak powiesi pranie to na cale mieszkanie jej intensywnie pachnie, jak ubrania wyschna to tez mocno czuc zapach. |
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Marudziara
|
Ja osobiście polecam kłębuszek wg mnie jest naprawdę porównywalny do Perwola używam tego różowego do tkanin delikatnych oraz do czarnych rzeczy
#904 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#905 |
Raczkowanie
|
Wczoraj odwiedziałam Biedronke i kupiłam kilka rzeczy:
-piersi ![]() -zapiekanki z zamrażarki - wymyśliłam że zrobie na kolacje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#907 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Chociaż z firmy Stilla też można dostać takie mini-wafle i z tego co pamiętam one mają 9 kcal/sztukę... hm... ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#908 |
Rozeznanie
|
Ja myślałam, jak piszecie o tych waflach, że pojawiły się już u Was te z gazetki sałatkowej... a to dziś w B. zauważyłam, że w dzieciowej tez jakieś są.
Kupiłam Świrusa banan czekolada no i nie za bardzo. Ten banan nie bardzo bananowy, za to bardzo chemiczny, a cześć czekoladowa za mało czekoladowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#909 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Rozeznanie
|
Ja z gazetki dzieciowej
![]() ![]() ![]() Z normalnej gazetki chciałam kupić łopatkę i olej, ale nie było ani wczoraj ani dziś. Arbuza tylko kupiłam ![]() A ten nowy ser też mam, ale jeszcze nie próbowałam - myslę, że będzie fajny do spagettii na przykład zamiast parmezanu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
A mnie udało się dziś znaleźć ser 13 %, co prawda w realu, ale zakup sera Morskiego na razie odsuwam. czy w biedronce dostanę drobiowe mięso mielone?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Zadomowienie
|
No tak
![]() ![]() Dziewczyny a są u was buraczki w słoiku, ale cwikła? Kiedyś je kupowałam, a teraz są u mnie tylko tarte ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Przyczajenie
|
Witam.
Jaki smacznościowy ten wątek . I pełna kultura wypowiedzi co się rzadko zdarza. bardzo tutaj miło więc chyba zagoszczę na dłużej. Jestem niemal codzienną klientką Biedronki z racji cen i tego że mam ją naprzeciwko mieszkania. ostatnio zajadam się biedronkowymi krewetkami koktajlowymi i bananowym jogurtem z orzeszkami laskowymi. |
![]() ![]() |
![]() |
#915 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() Bananowy z orzechami? Pierwsze słyszę ![]()
![]() |
#916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Zadomowienie
|
Kupiłam wczoraj czteropak chusteczek nawilżanych bynajmniej nie dla dziecka - dla siebie
![]()
#918 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A jogurtu jeszcze nie próbowałam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Zakorzenienie
|
dzięki wszystkim za wypowiedzi co do kłębuszka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Wtajemniczenie
|
Odwiedziłam dzisiaj inną Biedronkę w moim mieście i w tej juz były kaszki truskawkowe
![]() Z ciekawych rzeczy widziałam jeszcze ten makaron - duże muszle, po obniżonej cenie - 5,99 zł. Zainteresował mnie jeszcze taki ser z duuużymi dziurami w kostce(chyba jakaś nowość)? Jak na złość zapomniałam nazwy, ale w Biedronce nie ma chyba innego żółtego sera w kostce z dużymi dziurami, więc mam nadzieję, że wiecie, o który chodzi ![]()
#921 |
Raczkowanie
|
![]()
A moje dzisiejsze zakupy na szybki obiad to :
-spagetti vitalia (1,15) -ser Mascarpone (3,89) - boczek Kraina smaków (3,39) - szynka konserwowa (3,99) - ser złóty edamski kostka (3,99) Przesmażyłam cebule z czosnkiem dodałam pokrojony w cienkie paseczki boczek i połowe paczki szynki, 2 żółtka wymieszałam z serkiem mascarpone oraz dorzuciłam troche edamskiego potartego (bo w biedronce nie ma parmezanu), całosc delikatnie na ogniu - i mhmm sos pycha TŻ był wniebowzięty no i na makaron- obiad na 4 osoby spokojnie wystarczył, a pozatym zakupiłam jeszcze -Nic Nac'c 2 x 125 g (5,99) - wafle ryżowe milutkie o których tu piszecie ale były tylko musli czyli kokos, banan - jeszcze nie próbowałam (1,99) - jogurty Bon Creme o smaku tarty z malinami pychotka (0,79) - pasta kanapkowa jajeczna - sprawdzona doskonała (1,64) - mleczko do demakijażu Bebeauty różowe -stale używam (4,89) - pizza Crostalla - bo jeszcze jej nie próbowałam z mozzarellą i pomidorami (3,99) - rajstopy Paolo - ja je lubię (3,99) No troche dziś zaszalałam...(bo jeszcze papier Melodia, chusteczki, popcorn) Edytowane przez INA1 Czas edycji: 2010-05-25 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
Chyba chodzi o FruVite pieczony banan z orzechami laskowymi. Próbowałam i jak dla mnie przesłodzony. Po jednej łyżeczce zemdliło mnie.
A wafelki ryżowe Milutkie są super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tu w domu mam do niej 20 m we Wrocku- 1 przystanek. Nocujac u kolezanki mialam 1 przystanek.nocujac na dworcu 100 metrow ![]() A tak na temat to polecam "szynke babuni"(swojska chata chyba) chodz troche droga 3.99 140 gram. ( w praktyce 2,3 duzee plastry ale bardzo dobra)
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
Przyczajenie
|
Też mieszkam we Wro i co prawda zawsze miałam niedaleko ale teraz to już w kapciach moge nawet chodzić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#925 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#926 |
Konto usunięte
|
ja już jakiś czas nie mogę trafić na spaghetti. nie wiem o co chodzi, bo Biedronka dobrze zaopatrzona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Wtajemniczenie
|
Dziś Teściowa kupiła lasagne kilogramową za ok. 12 zł. Nie jest zamrożona i w mojej Biedronie stoi obok bagietek z masłem czosnkowym i kurczakiem wędzonym. Właśnie się piecze i zobaczymy, czy się opłaca kupić. W zamrożonej lasagne, tej z napisem "Nowa receptura", czy coś w tym stylu chyba zmienili skład sosu pomidorowego i już nie jest taka dobra.
#928 |
Zakorzenienie
|
Ja teraz przeprowadzam się i będę miała Pierdonkę przez ulicę - co za radość! Wczoraj kupiłam storczyka - żółto-różowego dwupędowego
![]() Kurcze, u mnie nie ma tych jogurtów - byłby ktoś tak miły i pokazał mi opakowanie, żebym wiedziała czego szukam? ![]()
![]() |
#929 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ponawiam pytanie o buraczki ![]() aaa i próbowała może któraś z Was tych gotowych tortilli? ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.