![]() |
#2521 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 465
|
![]()
Na wstêpie pragnê pozdrowiæ wszystkie czarnow³ose Wiza¿ki! ;p
Sama ju¿ od jakiego¶ czasu mam ochotê zafarbowaæ sobie w³oski na czarno (henn± i indygo z mazide³), jednak bojê siê, ¿e wyjdzie to nienaturlanie. ;/ Jestem ciemnook± brunetk±, tak¿e nie by³oby mo¿e a¿ tak du¿ego problemu, tylko ¿e czêsto mam czerwone policzki- taka "uroda"... Tak¿e dlatego bojê siê, ¿e mo¿e to nie wyj¶æ a¿ tak ³adnie jak chcê ¿eby wysz³o. ;p A mo¿e która¶ z Was mia³aby zdj po farbowaniu henny i indygo, hmm?;> Bo jak dot±d znalaz³am tylko kilka zdj na necie, b. s³abej jako¶ci. ;/ Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2522 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 79
|
Dot.: Czarnow³ose;)
Cytat:
![]() Ja jestem szatynka (wy¿ej moje zdjêcie)i co nieco kombinowa³am z ta henna.Farbowa³am kolorami ciemna czekolada czarny i wszystkie odcienie br±zów.Moim zdaniem henna to dobra rzecz jezeli chcesz sprawdzic jak bêdziesz wygl±da³a w danym kolorku w³osów.No i poprawia strukture w³osa co chyba by³o najfajniejsze w tym wszystkim bo wosy robia sie miekkie i lsni±ce ![]() Sam kolor utrzymuje sie bardzo krótko (jak ja myje g³owe codziennie to oko³o tygodnia)Jednak kolor nie zostawia zadnych sladów podczas schodzenia tak jak np szamponetka.Ja w zasadzie polecam my¶le ze nie ma sie czego obawiac bo kolor nie bd az taki bardzo ciemny jak po normalnej farbie ![]() ![]() A policzki teraz tez masz czerwnoe przy swoich ciemnych w³oskach ![]() Mozesz spróbowac a jak by nawet by³o cos nie tak to szybko zejdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2523 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 465
|
Cytat:
![]() W takim razie chyba spróbuje z henn±. ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2524 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 111
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2525 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 400
|
ja mam pytanie, wspomina³y¶cie o szamponie z joanny koloryzuj±cym na 24 mycia. w calym moim mie¶cie go nie ma i nawet w duzym markecie! gdzie mo¿na go dostac? jedna pani w sklepie powiedziala mi ze go juz dawno wycofali i byc moze na jego miejsce stworza cos innego..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2526 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 212
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2527 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 812
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#2528 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 79
|
Cytat:
![]() Wydaje mi sie ze to chyba najzdrowszy dla w³osów sposób jezeli chodzi o farbowanie no i najbardziej naturalny ![]() Moze utrzymuje sie krótko ale jesli ktos chce sprawdzic jak wygl±da w danym kolorze to warto spróbowac ![]() No ale to moje zdanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2529 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 111
|
Cytat:
no ale w sumie wszystkiego trzeba w zyciu spróbowaæ. ja w ka¿dym razie jestem gor±c± zwolenniczk± ³agodnych farb profesjonalnych- mo¿e nie maja nic wspólnego z natur±, ale otrzymuje siê w³osy, które sa lepsze niz naturalne pod kazdym wzglêdem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2530 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2531 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 890
|
ca³y czas poszukuje jakiego¶ ³adnego ciemnego br±zu który nie zmywa siê na rudo po 2 tygodniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2532 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 323
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2533 |
Zakorzenienie
|
dziêkuje za odpowiedz szukam dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2534 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 429
|
Hej, hej!
![]() ![]() ![]() Zazwyczaj farbuje Palette INTENSIVE COLOR CREME, bo zauwa¿y³am ¿e nie niszczy moich w³osów i dosyæ d³ugo siê trzyma, ale ostatnio co¶ mnie podkusi³o i kupi³am Wella naturals color czy co¶ takiego mniej wiêcej i sp³ywa przy ka¿dym myciu, do tego w³osy s± suche i trochê teraz ¿a³uje i raczej wrócê do Palette. W³osy myjê w szamponie Nivea do farbowanych co maj± niby zatrzymaæ blask i przed³u¿yæ kolor : ) a od¿ywki z Loreal Elseve Color Vive i rzeczywi¶cie polecam, bo w³osy s± bardzo mi³e po niej : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2535 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2536 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2537 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2538 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja od dzi¶ mogê do³±czyæ do Waszego grona
![]() Do tej pory zawsze farbowa³am ciemnym br±zem, a dzi¶ pierwszy raz odwa¿y³am siê pomalowaæ czerni±... i jestem zachwycona ![]() W sumie kolor jest naprawdê niewiele ciemniejszy a nareszcie pozby³am siê ciep³ego odcienia! ![]()
![]() |
#2539 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 574
|
Zg³aszam siê! Od dwóch miesiêcy tez jestem czarnow³osa i zamierzam tak zostaæ na sta³ê. Po radykalnym po³o¿eniu farby Casting, hebanowa czerñ na blond rozjasniane w³osy, podtrzymujê kolor henn± naturaln±. mam nadziejê, ¿e moje w³osy bêd± w koñcu piêkne i zdrowe. Póki co, zacze³y siê bezwstydnie b³yszczeæ
![]() powoli chyba zacznê zchodziæ na ciemny br±z, bo czarna henna tak siê sp³ukuje. Casting, hebanowa czerñ, w ogóle nie chce mi siê zmyæ z w³osów. Wyst±pi³y tylko czerwone refleksy po hennie.
![]() |
#2540 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 234
|
która szamponetka do 24 myæ da mi efekt czarnych w³osów?, gdzie kolor bêdzie d³ugotrwa³y. Kolor wyj¶ciowy to ciemny br±z.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2541 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 143
|
Cytat:
Na pocz±tku sobie ni± robi³am i zastanawiam siê czy do niej nie wróciæ niestety trochê j± trudno dostaæ dlatego przerzuci³am siê na farbê z Joanny czarny bez i w³osy s± po niej cudowne b³yszcz±ce i miekkie nie zniszczone. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2542 |
Zadomowienie
|
Ja w³a¶nie ostatnio uzy³am Aksamitnej Czerni z Joanny (na 24 mycia) i jestem bardzo zadowolona! Kolor wyszed³ idealnie, jak na razie dobrze siê trzyma no i w³oski mi po nim nie wypadaj± jak to bywa³o przy innych farbach np. Londy.
![]() |
#2543 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam jeszcze do ciebie anwen pytanko: ty zapuszczasz w³oski?? bo tak chyba u ciebie wyczyta³am, je¿eli tak to b³agam powiedz co robisz ¿eby troche ten proces przyspieszyc? Napisze ci co ja u¿ywam do w³osów tak dla pielêgnacji: -wyciag ze skrzypu polnego i pokrzywy 4tabl dziennie -Saponics kompleks od¿ywczy -serum na zniszczone koñcóki z Avonu -maska Wax do ciemnych w³osów -kompres babuni z joanny -ekspresowa od¿ywka w spreeju aha no i myje w³osy szamponem z olejkiem rycynowym |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2544 |
Zadomowienie
|
Wszystko to co uzywasz jest bardzo dobre- ja wymienilam Saponics na Jantar- jak dla mnie duuu¿o lepszy i przy okazji mnie nie uczula.
Nie wiem czy robisz masa¿ nak³adaj±c Saponics- je¶li nie to zacznij- tak minimum 5 minut oczywiscie codziennie. aaa i ostatnio zamiast ³ykaæ jakie¶ suplementy pijê herbatkê z pokrzywy (ja dodajê trochê soku malinowego- dla smaku ![]() No i najwa¿niejsze- cierpliwo¶æ ![]() ![]()
![]() |
#2545 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2546 |
Zadomowienie
|
ja bym chcia³a tak za piersi... i te¿ wiem, ¿e jeszcze z rok- dwa poczekam :/
wiesz marzy mi siê fryzura w stylu nicole scherzinger.... normalnie te¿ nie nale¿ê do osób cierpliwych, ale mam tak, ¿e jak sobie cos postanowiê to muszê to zrobiæ choæby nie wiem co ![]() wiêc mam nadziejê, ¿e mi siê uda
![]() |
#2547 |
Rozeznanie
|
to fakt po joannie, w³osy siê bardzo b³yszcz±, ale jak dla mnie by³y za bardzo suche po niej i za bardzo wpada³y w niebieski odcien, zdecydowanie bardziej wolê castinga. ostatnio kole¿anka mnie wypytywa³a czym farbujê, bo nie mog³a wyj¶æ z podziwu dla koloru i po³ysku. pyta³a ile czasu temu farbowa³am (ok. miesi±c) i stwierdzi³a, ¿e te¿ siê pofarbuje castingiem, bo po ¿adnej innej farbie(po up³ywie ok.miesi±ca od na³o¿enia) w³osy jej siê tak nie b³yszcza³y i siê nie mieni³y odcieniami. wczesniej nie bylam z niej az tak zadowolona jak obecnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2548 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 20 500
|
ja dzisiaj przefarbuje sie wreszcie na czarno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2549 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
Witam wszystkie czarnow³ose
![]() Nie wiem jakie sa opinie wasze na temat Garnier Color&Shine ale dla mnie jak na razie najlepszy . Odcieñ : Intensywna czerñ <3 .
![]() |
#2550 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 20 500
|
witaj
![]() ja dodam od siebie,ze spralo sie do cieplego ciemnego br±zu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.