|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |||
|
BAN stały
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj to fakt pogoda cudna Ja czekam,az mi sie wredna @ skonczy,to co tydzien mam nadzieje bedziemy jezdzic,tzn to bedzie zalezec od pogody.
|
|||
|
|
|
#4382 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie stoją sobie kwiatki od absolutorium i jeszcze trzyma się dzielnie 2-tygodniowy gerberek od TŻta Lubię mieć żywe kwiatki w domu - bardzo mi poprawiają humor ![]() No i całe szczęście Dzięki za brawka i nawzajem ![]() Cytat:
Co do excela, to już wrobiłam w to kuzyna, który studiuje informatykę ![]() Cytat:
za zaproszenia.Spóźnione
Trzymam za zdrówkoCytat:
Dedykację mam od mariiasi i tym oto sposobem podziękowanie gotowe Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4383 |
|
Wtajemniczenie
|
no to ja na dziś się zegnam dziewczyny
miluśkiego dnia z TZ A ja spadam w swoje kartony przeprowadzać się z TZ musimy
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Dziś rozdałam kolejne ankiety - razem już 100 rozdałam, a w domu mam wypełnionych z tego 35. W czwartek i piątek odbieram jeszcze z dwóch szkół (tych, w których dziś rozdałam) i w piątek też od koleżanki, która mi uzbierała 7 wypełnionych. Później już nie będę łazić za nimi i się prosić, bo już miesiąc się z tym męczę
|
|
|
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swoją drogą dość dziwne napady paniki, sama jestem ciekawa która teza jest przyczyną tego zachowania. Mnie się raczej wydaje, że autyzm to nie jest. Ale ja nie jestem ekspertem w tych sprawach. ach zapomniałam się pochwalić kupiłam dziś sobie sukienke na drugi dzień wesela Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-05-25 o 15:26 |
|
|
|
|
#4386 | |
|
BAN stały
|
Eh,nom
![]() Dziekuje rowniez za oklaski. Cytat:
![]() Co do excela,no to spoczko ze wrobilas kuzyna,ktory ci pomogl.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-25 o 15:33 |
|
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
Marta a nie lepiej by ci było zrobić tę ankietę w necie i powysyłać linki? Czy to dla konkretnej grupy typu nauczyciele?
|
|
|
|
#4388 | |
|
BAN stały
|
Jakie mam smaki podczas @,przed chwila zjadlam kawalek ciasta babeczkowo-czekoladowego,a przed chwilka zjadlam parowke.
![]() luska,ladne zaproszenie i podziekowanie dla rodzicow. ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na moje to też nie jest autyzm. Być może ADHD, ale uważam, że to mocno naciągane. Raczej bym powiedziała, że ten chłopiec jest niedojrzały emocjonalnie do tego, żeby być w szkole po prostu. Wystarczyłoby go odroczyć o rok i myślę, że by było dużo lepiej, no ale teraz już na to za późno ![]() Tylko, że ten kuzyn jeszcze o tym nie wie, że go wrobiłam Mam nadzieję, że mi pomoże ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
Nasze wątkowe nauczycielki już wykorzystałam w pre-teście, więc teraz nie mogę Chociaż dziś mi się jedna z nauczycielek dziwiła, że tak rzetelnie rozdaję te ankiety. Doradziła mi, że mam skreślać na chybił - trafił ![]() W przebiegu badań napiszę, że rozdałam 100 ankiet, a wróciło do mnie tylko ileśtam. To też jest informacja diagnostyczna na temat nauczycieli Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2010-05-25 o 15:41 |
||
|
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Luskap bardzo ładne i zaproszenia i podziekowania, Martoolka87 a ten chlopiec nie ma zadnej opinii, przeciez powinien byc zdiagnozowany
ŚLUBOWALIŚMY http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100417600713.html SYNCIO I http://s2.suwaczek.com/201101291762.png SYNCIO II http://www.suwaczki.com/tickers/f2wl2n0ake8axtlz.png Edytowane przez metkaa Czas edycji: 2010-05-25 o 16:08 |
|
|
|
#4391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No co Ty, przecież rodzice by tego nie przeżyli, ze ich dziecko nie miało gotowości szkolnej wtedy, kiedy powinno. Lepiej niech się dziecko męczy w szkole przynajmniej oni nie muszą się "wstydzić" ;] Ufff... nigdy nie zrozumiem niektórych rodziców.. a co do ADHD to teraz najwygodniej powiedzieć, ze dziecko to ma i już nauczyciel jest usprawiedliwiony że nie umie sobie poradzić z uczniem Boziu, mam nadzieję że ja się taka nie zrobie po kilku latach pracy .
|
|
|
|
|
#4392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4393 |
|
Wtajemniczenie
|
PMki Kochane jestem teraz troche zabiegana wiec nie bede nadrabiac, tylko napisze jak sie udalo wesele
![]() Od rana bylam w wielkim stresie, TŻ odebral moj bukiet i butonierke i okazalo sie ze Pani kwaiciarka zrobila jednak storyczk jako kwiat we wlosy i butonierke. Mialam od 10 malowanie i fryzjera, wiec wczesniej pojechalsymy ze swiadkowa do kwaiciarni wymienic tego stroczka na roze fuksje. Dzieki tej pomylce mialam do wyboru 2 kwiaty we wlosy i jednak wybralam storczyka Fryzjerka zrobila piekna fryzurke, makijaz tez super sie udal, ale w salonie trzeslam sie ze stresu Jak wrocilsymy to troche odpoczelysmy, potem na 16 bylo blogoslawienstwo i zaraz po nim pojechalismy na plener. Slub byl na 17.30 i jak wchodzilismy do kosciola zaczynala sie burza wiec udalo nam sie z tym plenerem Ogolnie z kosciola nic nie pamietam, TŻ tez nie, trzeslam sie ciagle i serce walilo mi strasznie Pamietam tylko tyle ze slychac bylo grzmoty Oczywiscie jak msza sie skonczyla to lalo strasznie, ale jakos sie udalo zawinac do samochodu i na miejscu przed lokalem juz nie padalo. Od tej pory juz sie odstresowalam, cale wesele minelo mi szybciutko, wytrzymalam jakos do 2.30, ale impreza byla gdzies do 4.30, niektorzy z gosci oczywiscie balowali dalej Nastepnego dnia byly poprawiny, pogoda byla super wiec siedzielismy na zewnatrz, bylo naprawde przyjemnie ![]() Ogolnie wesele sie udalo, jedzenie bylo super, chociaz ja prawie nic nie zjadlam bo jakos ciezko mi wchodzilo , goscie wszyscy zadowoleni, DJ sie tez spisal, jestem dlatego baaaardzo zadowolona To bylo naprawde niesamowite przezycie, mega emocje i juz sie nie moge doczekac zdjec od fotografa To bybylo chyba na tyle ![]() Dziekuje za zyczenia i gratulacje
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-05-25 o 16:51 |
|
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że się wszystko udało i pogoda Wam pozwoliła na zrobienie pleneru Czyli wychodzi na to, że niepotrzebnie się stresowałaś My też nie możemy się doczekać zdjęć
|
|
|
|
|
#4395 |
|
Adwokat diabła
|
Cześć! Żyję jak coś!
|
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
caprica, cudownie, że wszystko się udało
jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Was ![]() a ja znów zamiast pisać pracę to zaglądam na forum, chyba się uzależniłam ;Pa u mnie już tylko 116 dni Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-05-25 o 17:07 |
|
|
|
#4397 |
|
Wtajemniczenie
|
helo
tak się podzielę przemysleniem, że nie dociera do mnie że za 3 dni zostanę żoną... ![]() poza tym przypomniałam sobie po raz drugi, że nadal nie kupilismy szampana, a Ty Martoolka nie smiej się:P mnie stresuje i ślub i firma więc podwójny stres mam... ale nic mi się nie chce.....poszłabym spać a tu musimy jechać do tego zajazdu. ustalać i takie tam
|
#4398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko po prostu też tak mam, że jak przejrzę swoje listy, to widzę, że w miarę ogarniam wszystko organizacyjnie i stres mi się zmniejsza. Gorzej jak się okazuje, że nie ogarniam (tak jak teraz w przypadku magisterki), to już samo patrzenie na listę, co mam jeszcze do zrobienia mnie przeraża. I to do tego stopnia, że nie mogę się zabrać do roboty, przez co jeszcze bardziej tego tematu nie ogarniam
|
|
|
|
|
#4400 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4401 |
|
BAN stały
|
Jestem ponownie,ale z jednym minusem.Łepetynka mnie boli.
![]() Zachmurzyło się i chyba będzie padać.
|
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
Capri
super że wszystko się udało, nie potrzebnie się stresowałaś!
|
|
|
|
#4403 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super,ze sie wszystko udalo![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
i tak szybko lecicei z tymi zaproszeniami my mamy w lipcu a jeszcze nie wszystkie sa rozdane![]() ![]()
|
|
#4404 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale mi się nic nie chce... A w piątek egzamin... wypadałoby się pouczyć... Albo chociaż tą magisterkę pisać... Tylko, że utknęłam i chyba bez konsultacji z promotorką nie dam rady ruszyć z tym dalej
|
||
|
|
|
#4405 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ostatnio mam mniej czasu żeby tu zaglądać, sesje się zbliżaja Ale za miesiąc powinno być po wszystkim![]() Zapraszanie na razie stanęło, ale juz nie duzo nam zostało. Jutro w końcu jadę odebrać ślubne buty które czekają od 2 tygodni... Cytat:
pokażesz portfelik?![]() Cytat:
![]() Cytat:
za muffinkiKonwalie Cytat:
Ja wciąż mam problem z tą sukienką... Pokaż co kupiłasWszystkiego naj naj naj dla świeżych Żoneczek Martoolka za tego chłopca szacuneczek
|
|
#4406 | |
|
BAN stały
|
Wezme tabletke,bo nie dam rady.
![]() Dzięki ![]() To super. My za 4 tygodnie ruszamy z zaproszeniami. ![]() bo za te 4 miesiące się zacznie szum ślubny. ![]() Cytat:
No trzeba by było się dogadać z promotorką,no chyba że jest obecnie poza Twym zasięgiem???
|
|
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
O taki portfelik: http://www.aukcjoner.pl/gallery/002444543-.html#I2 |
|
|
|
#4408 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to juz niewiele Wam zostalo nam w sumie jeszcze z 10 osob zostalo do zaproszenia sposród 150 Ja sie tez lece uczyc bo jutro 2 kolosy :/
|
|
#4409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz, żeby nie być takim całkowitym leniwcem, wzięłam się za przepisywanie listy dla DJa (opis wesela krok po kroku, żeby się chłopak nie pogubił w naszych wymaganiach
|
|
|
|
|
#4410 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() jestem tak padnięta po tym urlopie, że aż się cieszę, że jutro do pracy idę
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.

No i dziś miał ewidentnie gorszy dzień. Nie zdążył przepisać z tablicy i musiał pisać na przerwie i płakał strasznie, więc poszłam z nim porozmawiać, a on cały czas płakał, że chce do domu iść. Ale ja go tak zagadałam, że jakoś napisał wszystko. No ale potem znów zaczął płakać, że on następnej lekcji nie wytrzyma, więc mu obiecałam, że usiądę z nim w ławce. Koniec końców chłopak wyliczył wszystkie zadania z matmy, ale w międzyczasie miał takie napady, że się cały trząsł, płakał i mówił, że on już nie da rady. Udało mi się go na tyle uspokoić, że pod koniec lekcji już się uśmiechał i podawał wychowawczyni wyniki

za zdrówko
Dedykację mam od mariiasi i tym oto sposobem podziękowanie gotowe

tylko 4 dni jak to strasznie brzmi....
ciekawe jak w pracy beda smakowaly
szacuneczek