Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-25, 14:30   #1981
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

lilka trzymaj się i nie martw, wszystko będzie dobrze

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

co do puchniecia, paluchy mi nie puchną, pierścionki są luźne. Te buty wczoraj to może dlatego były trochę ciasne, że na gołe nogi hehe
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 14:30   #1982
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
lazurowa ja miałam 151 i to właśnie mnie dziwi. a o słodkim nawet nie mów bo mnie tak ciągnie, a na razie nie pozwoliła mi jeść.
To miałaś troszeczkę mniej niż ja.

Dzisiejszy dzień to jakaś masakra.
Jestem śpiąca. A za godzinę obiad więc się nie opłaca.
Kot ciągle za mną chodzi i miauczy żeby wziąć na kolana... Nawet teraz się pcha między brzuch a laptopa...
Nawet mnie tak wizyta nie cieszy i się jej boję, bo ostatni raz była 5 tygodni temu...
Stary 2010-05-25, 14:31   #1983
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Kurcze, mojej siostry jeszcze nie ma, a piesek czeka na zastrzyk...
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 14:36   #1984
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem, dzięki za kciuki, ale muszę jutro do szpitala iść. Z dzidzią ponoć ok, ale mi chcą zrobić dodatkowe badania na glukozę i jakieś inne i moja lek. powiedziała, że chce mnie mieć pod ręką. Ja tak się boję szpitali
oj no to niefajnie ze do szpitala. ale przynajmniej wszystkie badania ci porobia i serduszka sobie bedziesz sluchac
ja tez sie balam isc do szpitala bo pierwszy raz w zyciu w nim lezalam. a teraz to sie ciesze ze bylam. widzialam porodowke, wiem jak tam to wszystko wyglada, no i wiem ze moja gin trzyma reke na pulsie jestem duzo spokojniejsza po pobycie w szpitalu i jakos przestalam sie bac porodu.
a skoro gin mowi ze z dzidzia ok no to najwazniejsze

lazurowa trzymam kciuki za wizyte
a co do pracy to dasz rade. my licencjata jak oddawalismy to byla jazda. promotorka byla z krakowa. przyjechala do kielc na weekend i w sobote do 12 mielismy jej oddac napisane prace. ona cala sobote i cala noc je sprawdzala i nanosila ostatnie poprawki. my w niedziele rano je odbieralismy, poprawialismy co trzeba, dawalismy do oprawy i skladalismy w dziekanacie. wszystko sie da zrobic

a ja juz po obiadku. pizza wyszla pycha. zwiekszylam proporcje i grubasne ciasto mi wyszlo a takie wielbiam zrobilam oczywiscie dwie bo moj maz lubi z salami i innymi niedobrymi rzeczami
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 14:36   #1985
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
dzidzia nie miałam 75g właśnie mają też mi zrobić. Ja muszę zmykać będę wieczorem. Muszę na zakupy iść i dzisiaj na dzień mamy bo jutro odpada
Nie martw się. Raz dwa do nas wrócisz i na pewno wszystko będzie ok

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość

co do puchniecia, paluchy mi nie puchną, pierścionki są luźne. Te buty wczoraj to może dlatego były trochę ciasne, że na gołe nogi hehe
A mi w sumie po nocy zwykle pierścionki ciasne, a po godzinie od pobudki spadają. I nie wiem w czym rzecz.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 14:40   #1986
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
oj no to niefajnie ze do szpitala. ale przynajmniej wszystkie badania ci porobia i serduszka sobie bedziesz sluchac
ja tez sie balam isc do szpitala bo pierwszy raz w zyciu w nim lezalam. a teraz to sie ciesze ze bylam. widzialam porodowke, wiem jak tam to wszystko wyglada, no i wiem ze moja gin trzyma reke na pulsie jestem duzo spokojniejsza po pobycie w szpitalu i jakos przestalam sie bac porodu.
a skoro gin mowi ze z dzidzia ok no to najwazniejsze

lazurowa trzymam kciuki za wizyte
a co do pracy to dasz rade. my licencjata jak oddawalismy to byla jazda. promotorka byla z krakowa. przyjechala do kielc na weekend i w sobote do 12 mielismy jej oddac napisane prace. ona cala sobote i cala noc je sprawdzala i nanosila ostatnie poprawki. my w niedziele rano je odbieralismy, poprawialismy co trzeba, dawalismy do oprawy i skladalismy w dziekanacie. wszystko sie da zrobic

a ja juz po obiadku. pizza wyszla pycha. zwiekszylam proporcje i grubasne ciasto mi wyszlo a takie wielbiam zrobilam oczywiscie dwie bo moj maz lubi z salami i innymi niedobrymi rzeczami
Ja pierwszy raz w zyciu bylam w szpitalu jak mialam zabieg, widzialam wtedy wszsytko, no i teraz jak bede rodzic bedzie 2 raz
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 14:44   #1987
vette
Zadomowienie

Cytat:
lazurowa dokładnie tak mi powiedziała, że ze względu na wyniki, co mnie trochę dziwi bo niektóre dziewczyny miały więcej glukozy. Powiedziała, że w szpitalu powtórzą badanie, dodatkowe zrobią inne, do tego usg i ktg, ale zapewniała, że z młodym wszystko ok więc sama już nie wiem co o tym myśleć A mam iść na kilka dni
aniaa ma racje , mnie tez uspokoila wizyta w szpitalu.
Zobaczysz, bedzie dobrze.

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
wogóle to dziś idziemy do SR dziś :
1.Kąpiel i pielęgnacja noworodka – pokaz i ćwiczenie kąpieli
(przyuczenie przyszłych tatusiów do kąpieli i nauka podstawowych chwytów
noworodka)
2. Wyprawka dla noworodka.
3. Urządzenie kącika dla noworodka.
4. Pielęgnacja pępka.
5.Ćwiczenia gimnastyczne (ruchowe, oddechowe, relaksacyjne)
czekamy na relacje
vette jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-25, 15:06   #1988
niezawsze
Zakorzenienie

Przez was chyba pizze zrobie
Jak ciasto robicie ?

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 15:07   #1989
bajka1807
Zakorzenienie

czesc kobiety

podczytuje was ale nie mam mocy na pisanie. łeb mi puchnie od wymyślania danych bo pisze biznes plan
wpadłam tylko napisac, zebyscie trzymaly kciuki bo ide dzisiaj na 3/4d i mam nadzieje ze mloda nie wypnie sie tyleczkiem bo bede niepocieszona
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 15:41   #1990
hd2005
Zakorzenienie

No to się zgrałyśmy
U nas tez dzisiaj pizza. Wstawiłam ciasto do maszynki M jak wróci z pracy i zrobi resztę bo pizza to jego specjalność

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Przez katar jakoś nie mogę się zabrać za skończenie pracy mag.
Mam wrażenie, że moja głowa waży 40 kg.

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Czas na spacer z psiakiem
Jak wrócę wezmę ciepły prysznic, zrobię kawę i mam nadzieję, że nabiorę chęci do pisania.
PIĘKNY PLAN

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Ach.. zapomniałam się pochwalić. Moje maleństwo dzisiaj po raz pierwszy tak mocno szalało, że cały brzuch mi podskakiwał
Jakie fajne uczucie

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 15:41   #1991
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Muszę się położyć...
Mam taki dziwny brzuch na dole..
Dzieciak mi ciśnie na szyjkę i to boli.
Dobrze, że mam za dwie godziny z małym hakiem wizytę...
Stary 2010-05-25, 15:52   #1992
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Czuję sie wyrąbana jak koń po westernie. O 15.30 byłam w domu, musiałam ugotować obiad i dopiero teraz zjadłam. Nie wiem czy dam rady wstać z krzesła. Chyba jakies cisnienie jest do dupy bo jestem senna od rana.

Byłam w Lidlu i było chyba wszystko oprócz body. No to kupiłam skarpetki, bo nic innego nie potrzebowałam. W Biedronce kupiłam proszek.
Stary 2010-05-25, 16:02   #1993
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Jak ciasto robicie ?
Ja robię tak:
Niecałe 4 szklanki mąki mieszam z drożdżami w proszku- jedną paczuszką,
do tego szczypta soli.
Powoli mieszając dolewam szklankę letniej wody i zagniatam ciasto. Pod koniec zagniatania dodaję 2 łyżki oliwy lub oleju i zostawiam do wyrośnięcia .

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
czesc kobiety

podczytuje was ale nie mam mocy na pisanie. łeb mi puchnie od wymyślania danych bo pisze biznes plan
wpadłam tylko napisac, zebyscie trzymaly kciuki bo ide dzisiaj na 3/4d i mam nadzieje ze mloda nie wypnie sie tyleczkiem bo bede niepocieszona
Eee na dzień Mamusi Ci prezent zrobi i się ślicznie uśmiechnie

. Witaj Kochanie

Stary 2010-05-25, 16:09   #1994
olakola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Hd ja radze się śpieszyć, bo szybko wymiatają ja dziś wysłalam tż po te maskotki grające, chciałam to słoneczko i co sie okazało że zostały tylko 3 szt tych kaczuszek. Chyba laski od rana czatowaly na otwarcie

A ja czatuję na butelki kubusiowe z biedronki
Też czatuję na te kubusiowe akcesoria.
W Lidlu kupiłam grające słoneczko i przytulanki osiłki.

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
a wiec po wizycie wszystko dobrze! w sumie to juz teraz sama nie wiem ale pan doktor dokonal pomiarow i okazalo sie ze Afi wynosi 16!!!!!! a nie 4,8 jak wczesniej stwierdzila moja ginka poza tym posprawdzal wszystko dokladnie maly w tym czasie sobie ziewal slodko to wygladalo zrobil mi tez test czy czasem sie nie sacza mi sie wody plodowe wszystko bylo ok dodatkowo dal mi te testy do domu zebym sprawdzala jak mam jakies wieksze uplawy wodniste zeby to katrolowac i zrobil wymazy z pochwy juz na paciorkowca itp zanioslam je w piatek bedzie wynik

mowie wam jaka jestem szczesliwa...
Super wiadomość

Cytat:
a ja wlasnie sobie licze podatek ktory musze zaplacic US. prawie 11000 tyle kasy trzeba im oddac
już niedługo będziesz odliczać 1200 (około) ulgi za dzidzie

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
O to foto obrazka...ale jestem zmeczona...a teraz u nas slonce swieci co za pogoda
Karolcia - czemu macie łóżeczko przymocowane do ściany a nie na podłodze ?

Cytat:
Napisane przez roztrzepaniec989 Pokaż wiadomość
U mnie cellulit to już do kolan doszedł A tak, że po ściśnięciu widać to już i na łydkach Ale majówki pocieszają, że im to po porodzie zeszło Mam cichą nadzieję, że u mnie też tak będzie
za wypisywanie głupotek chudzielcu jeden

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
kupilam laktator mini electric medeli za b. dobra cene;/
no i super

Cytat:
Wrzuce Wam kilka fotek z naszego weekendu majowego
ślicznie wyglądasz i TŻ jaki dumny idzie obok
olakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 16:15   #1995
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
W Lidlu kupiłam grające słoneczko i przytulanki osiłki.

Super wiadomość

już niedługo będziesz odliczać 1200 (około) ulgi za dzidzie

Karolcia - czemu macie łóżeczko przymocowane do ściany a nie na podłodze ?

za wypisywanie głupotek chudzielcu jeden

no i super

ślicznie wyglądasz i TŻ jaki dumny idzie obok
avangarda
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 16:22   #1996
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
W Lidlu kupiłam grające słoneczko i przytulanki osiłki.....
Jesteś!!!!!!!! Jak się czujesz? Co u Was?

. Witaj Kochanie

Stary 2010-05-25, 16:27   #1997
olakola
Zadomowienie

My jesteśmy już po powodzi, było ... nerwowo.
Powódź była w sobotę we Wrocławiu.
Mieszkamy na wysokim parterze - ok 2,3 metra do chodnika, brakowało niecały metr, żeby woda była w środku. TŻ sypał worki, wzmacniał wał. Ja całą noc nie spałam, chodziłam co pół godziny sprawdzać o ile woda się podniosła. W domu wszystko na najwyższych półkach (to co ważne), gorsze rzeczy na niższych. Wszystkie dokumenty w torbie, rzeczy do szpitala też. Ogólnie TŻ porobił "konstrukcje" z mebli, tak żeby jak najwięcej popodnosić. Teraz mamy niezłe sprzątanie.
Ale jestem BARDZO szczęśliwa, mam dom, mam gdzie wracać po porodzie, nie musimy robić remontu, nic się nie zniszczyło.
Od wczoraj wieczorem mam prąd
A za 2 lata sprzedajemy mieszkanie i się przeprowadzamy, decyzja już zapadła.

W niedzielę mięliśmy o 2 w nocy złodziei. Przyszło 3 facetów na taras i walili w okno. TŻ spytał co jest - "O, jesteście w domu. My jesteśmy ratownikami. Idzie druga fala, poinformujcie sąsiadów". Zabroniłam mu otwierać drzwi. Bałam się, że 3 innych stoi na klatce i że w łeb dostanie. Sąsiadka miała rozładowany telefon i nie mogłam się dodzwonić (a ona ma 3 dorosłych synów, więc by pomogli). TŻ dzwonił na policję prosił o interwencję. Ci na tarasie siedzieli przez dobre 15 minut, a o 2:40 przypłynęła policja, tylko tamtych już nie było.
Na tarasie tylko rano znaleźliśmy pustak przy oknie. Pewnie nim chcieli wybić szybę.
To była idealna noc dla złodziei - prądu nie ma, policja szybko nie przyjdzie bo musi płynąć łódką, większość ludzi się wyprowadziła.

A mój brzuszek jest jakoś niżej od dzisiaj rana.
Ale to by się zgadzało - bo jak mały jest ponad 2 tyg za duży, więc by wypadało rodzić koło 25 czerwca....
no i jest główką do góry, bo tak mi wali po flakach na dole, że wytrzymać chwilami nie mogę, ale na szczęście głównie śpi.
Wcześniej był główką w dół i walił po żebrach

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
avangarda
no tak myślałam
Stary 2010-05-25, 16:35   #1998
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Jestem i ja.Niestety nie w lepszej formie niż wczoraj Całą noc nie spałam,bo nie mogłam oddychać.W dodatku doszły atrakcje żołądkowe i o 4 rano się witałam z kibelkiem O 6 miałam już 38 stopni gorączki.Nie najlepiej to wygląda... Zadzwoniłam po posiłki w osobie mamy i ma dzisiaj do nas przyjechać żebym w takim stanie nie siedziała cały dzień sama jak TŻ w pracy.Zresztą przyda mu się trochę odpoczynku,bo ma teraz urwanie głowy przeze mnie... Jestem już tym wszystkim strasznie zmęczona.Chciałabym żeby był już lipiec i żebyśmy były z małą obie zdrowe i osobno
Bidulko, Ciebie też dopadło jakieś świństwo
Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
a to my

ps. wybaczcie tą stertę rzeczy w tle ale porządkowałam swoje rzeczy w szafie i tego wszystkiego muszę się pozbyć
mój psiul został przyłapany na lenistwie
Brzucho elegansior
Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
''

ja też nie tęsknie za tamtym brzuchem, ale to dlatego, że nigdy nie był płaski, a teraz przynajmniej nie muszę wciągać Po ciąży za to będzie flafor po kolana
Flafor musze to zapisać xD

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Ja normalnie cały dzień jak dziecko małe.. spię i wstaję co 2 godziny.. otwieram oko i śpię dalej.. zasnęłam o 4 rano pobudka o 8 na sekundę, potem przed 10... pare minut po 12... i około 13:30 no i po 16:00 bo tż dzwonił wracając z pracy..
Teraz znowu brzuch pobolewa i się położę bo co tu robić.

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 16:37   #1999
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Mieszkamy na wysokim parterze - ok 2,3 metra do chodnika, brakowało niecały metr, żeby woda była w środku. TŻ sypał worki, wzmacniał wał. Ja całą noc nie spałam, chodziłam co pół godziny sprawdzać o ile woda się podniosła. W domu wszystko na najwyższych półkach (to co ważne), gorsze rzeczy na niższych. Wszystkie dokumenty w torbie, rzeczy do szpitala też. Ogólnie TŻ porobił "konstrukcje" z mebli, tak żeby jak najwięcej popodnosić. Teraz mamy niezłe sprzątanie.
Ale jestem BARDZO szczęśliwa, mam dom, mam gdzie wracać po porodzie, nie musimy robić remontu, nic się nie zniszczyło.

W niedzielę mięliśmy o 2 w nocy złodziei. Przyszło 3 facetów na taras i walili w okno. TŻ spytał co jest - "O, jesteście w domu. My jesteśmy ratownikami. Idzie druga fala, poinformujcie sąsiadów". Zabroniłam mu otwierać drzwi. Bałam się, że 3 innych stoi na klatce i że w łeb dostanie. Sąsiadka miała rozładowany telefon i nie mogłam się dodzwonić (a ona ma 3 dorosłych synów, więc by pomogli). TŻ dzwonił na policję prosił o interwencję. Ci na tarasie siedzieli przez dobre 15 minut, a o 2:40 przypłynęła policja, tylko tamtych już nie było.
Na tarasie tylko rano znaleźliśmy pustak przy oknie. Pewnie nim chcieli wybić szybę.
To była idealna noc dla złodziei - prądu nie ma, policja szybko nie przyjdzie bo musi płynąć łódką, większość ludzi się wyprowadziła.
To super, że Was nie zalało, ale pewnie strach był.
Niektórzy ludzie to hieny. Jak można żerować na czyimś nieszczęściu?!! Wkurza mnie, jak w radiu mówia politycy, żeby sie nie bać opuszczać domów, bo nie było jeszcze przypadku kradzieży w domach powodzian. Co za bzdury!! Ja bym takich złodziei utopiła!
Stary 2010-05-25, 16:37   #2000
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Jak ciasto robicie ?
ja robie tak

1 kg maki
lyzeczka soli
8 lyzek oliwy
opakowanie drozdzy
niepelna szklanka mleka
niepelna szklanka wody
oregano, bazylia tymianek
wszystko wrzucam do miksera (z hakiem) i wyrabiam ciasto powoli dolewajac mleko i wode.
odstawic na godzine do wyrosniecia
pieke 25 min w 180 stopniach

wychodza dwie grube pizze na okraglych blachach do pizzy

Cytat:

A mój brzuszek jest jakoś niżej od dzisiaj rana.
Ale to by się zgadzało - bo jak mały jest ponad 2 tyg za duży, więc by wypadało rodzić koło 25 czerwca....
no i jest główką do góry, bo tak mi wali po flakach na dole, że wytrzymać chwilami nie mogę, ale na szczęście głównie śpi.
Wcześniej był główką w dół i walił po żebrach
uff dobrze ze jestes wreszcie ciesze sie ze wszystko w porzadku. a z tymi facetami niezla akcja. dobrze ze zachowaliscie rozsadek bo by wam cos zrobili jeszcze

Edytowane przez aniaa22
Czas edycji: 2010-05-25 o 16:41
Stary 2010-05-25, 16:39   #2001
olakola
Zadomowienie

Widok z mojego tarasu w sobotę.
Na pierwszym po lewej widać jeszcze płot, a na drugim ten sam płot (ale po prawej stronie) i widać tylko samą jego górę.

Edytowane przez olakola
Czas edycji: 2010-05-25 o 16:41
Stary 2010-05-25, 16:43   #2002
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
wszystko wrzucam do miksera (z hakiem) i wyrabiam ciasto powoli
Nie mów, że masz KitchenAida??

. Witaj Kochanie

Stary 2010-05-25, 16:44   #2003
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Na pierwszym po lewej widać jeszcze płot, a na drugim ten sam płot (ale po prawej stronie) i widać tylko samą jego górę.
niezle... czyli wy w tych nowych blokach mieszkacie? tak sie zastanawialam jak pokazywali twoje osiedle
Stary 2010-05-25, 16:44   #2004
mlmFM
Rozeznanie

GG do mlmFM Send a message via Skype™ to mlmFM

Cytat:
Jak ciasto robicie ?
Za mną też dziś pizza chodzi

Cytat:
Nieźle pozalewało...

Edytowane przez mlmFM
Czas edycji: 2010-05-25 o 16:46
mlmFM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 16:46   #2005
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Nie mów, że masz KitchenAida??
mam robota bosha takiego z mikserem maszynka do mielenia i jakimis innymi *******ami ktorych nie uzywam. no i tam mam wlasnie ten hak do wyrabiania ciasta
Stary 2010-05-25, 16:54   #2006
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
mam robota bosha takiego z mikserem maszynka do mielenia i jakimis innymi *******ami ktorych nie uzywam. no i tam mam wlasnie ten hak do wyrabiania ciasta
A już mi się niemal włączył zazdrośnik .

. Witaj Kochanie

Stary 2010-05-25, 17:00   #2007
Alguien
Zadomowienie

Witam
Kolejny upalny dzien, oby tylko jakos przetrwac do wieczora...

wiolek sliczne zdjecia synka z usg
olakola dobrze, ze jestesci cali i zdrowi

Cytat:
Jestem, dzięki za kciuki, ale muszę jutro do szpitala iść. Z dzidzią ponoć ok, ale mi chcą zrobić dodatkowe badania na glukozę i jakieś inne i moja lek. powiedziała, że chce mnie mieć pod ręką. Ja tak się boję szpitali
oj no to trzymamy kciuki, zebys tam dlugo nie lezala

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
czesc kobiety
trzymam kciuki mocno

Cytat:
alguien jak sie czujesz w 9 miesiacu? Mimo, ze stan blogoslawiony mi sluzy i czuje sie z nim bardzo dobrze to chcialabym byc juz na Twoim miejscu
A wiec tak...mnie sie od poczatku nie spieszylo do koncowki ciazy, chcialam cieszyc sie caly czas tym szczegolnym stanem, no i poza tym mozna powiedziec, ze rewelacyjnie sie czulam. I w zasadzie tak jest do dzisiaj, a to juz 38tc. Wiadomo, ze niektore czynnosci trudniej wykonac i przez ogromny brzuch gorzej teraz znosze goraco, ale dolegliwosci nie mialam zadnych przez caly czas. Pytalas o puchniecie - ani troche...

Za to od kilku dni tesknie juz za swoja cala garderoba. Ja chce juz wejsc w moje wszystkie ulubione bluzki!!

A z innych przemyslen, to przeraza mnie troche fakt 6tygodniowego pologu Tzn tyle czasu bez sexu
Wiem, ze niektorym z Was moze sie wydac to dziwne, ale dla osoby przyzwyczajonej do sexu codziennie, to te 6 tyg wydaje mi sie jakas wiecznoscia

Edytowane przez Alguien
Czas edycji: 2010-05-25 o 17:01
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 17:01   #2008
vette
Zadomowienie

Cytat:
Dobrze, ze juz po wszystkim
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 17:06   #2009
papeteria
Zakorzenienie

anuszka w ciazy moga byc ciasne buty ..slyszalam , ze nawet zdarza sie ze rosna o rozmiar i juz nie wracaja do poprzedniego
olakola super ze wszystko ok...a ci złodzieje szok
a zdjecia
dzidzia ja po nocy zawsze i przed ciaza zawsze jestem opuchnieta...normalka
bajka
hd gratulacje moj czasami tez niezle szaleje

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
A z innych przemyslen, to przeraza mnie troche fakt 6tygodniowego pologu Tzn tyle czasu bez sexu
Wiem, ze niektorym z Was moze sie wydac to dziwne, ale dla osoby przyzwyczajonej do sexu codziennie, to te 6 tyg wydaje mi sie jakas wiecznoscia
no to przygotuj sie na ciekawe sny
ja już pół roku abstynencji totalnej a uwierz temperamentu mi nie brakowało zleci

spadam na SR

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 17:07   #2010
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość

to chyba indywidualna rzecz u kazdej kobiety. mozliwe ze bedziesz sie czula wczesniej na tyle dobrze zeby czerpac przyjemnosc z seksu

a ze 6 tygodni... niektore z nas od dawna maja przymusowy celibat wiec to nie tylko sprawa pologu. my mamy jakies 3 tygodnie suszy i mnie juz trafia. a jak sobie pomysle ile jeszcze do porodu i potem polog no ale nic nie poradze. szkoda mi tylko damiana bo caly i zdrowy a mu nie wolno a ja nie wiem czy wogole wolno nam sie podniecac czy chodzi konkretnie o stosunek. boje sie ze skurcze wroca wiec wole nie ryzykowac
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości