Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-25, 17:23   #4891
Linka24
Wtajemniczenie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
Ja jutro mam egzamin

O to jak juz dziewczyny sa wyszkolone - moze powiedza mi czym sie roznia swiatla pozycyjne od postojowych ?

Pytam, bo czesc osob mowi,ze to te same, czesc,ze inne.
Hhehehe mnie też wydaje się ze to jedno i to samo bo wyrózniamy światla:

mijania (nazywane krótkimi)
drogowe (nazywane długimi)
awaryjne( to te co mrygają )
wsteczne
przeciwmgielne
no i kierunki wiadomo
no i pozostają te postojowe i pozycyjne więc jakby nie patrzec to jedno i to samo bo innych świateł raczej nie ma

przynajmniej tak mnie uczono
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 17:25   #4892
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Hhehehe mnie też wydaje się ze to jedno i to samo bo wyrózniamy światla:

mijania (nazywane krótkimi)
drogowe (nazywane długimi)
awaryjne( to te co mrygają )
wsteczne
przeciwmgielne
no i kierunki wiadomo
no i pozostają te postojowe i pozycyjne więc jakby nie patrzec to jedno i to samo bo innych świateł raczej nie ma

przynajmniej tak mnie uczono
no wlasnie,a ze mna sie sprzeczaja niektorzy ze to sa dwa inne :/
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 17:28   #4893
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
więc skoro inne to niech ci na chłopski rozum wytłumaczą czym się różnią i jak je włączyć a nie się wymądrzają
Stary 2010-05-25, 17:30   #4894
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
heh to powiedz tym mądralom niech ci to udowodnią

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 17:31   #4895
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość
Sas gratuluje!Ale zdolniacha z ciebie!

Carol faktycznie los ci robi pod górkę ostatnio.Najwazniejsze jednak ze z filipkiem wszystko super.Reszta sie na pewno z czasem ułozy.

Monia wspolczuje ci tego stresu z ta powodzią!Tak mi szkoda tych ludzi, co stracili caly dobytek swojego zycia w jedna chwilę...
Wogle mnie dziwi, że jak jakiś kataklizm na swiecie to my zaraz pomagamy, a jak u nas bieda to musimy sobie sami radzić!
Cytat:
Napisane przez monia9980 Pokaż wiadomość
ja w sumie nie wierze ani w horoskopy ani jakies inne "wrozby" ale tak z ciekawosci...

tak gosiaro masz racje,jak dzieje sie gdzies na swiecie cos strasznego to zaraz tam Caritas sla i inne polskie organizacje i na to ida podatki jakze bogatych polakow a jak taka tragedia rozgrywa sie u nas to zadne panstwo sie do pomocy nie ruszy!wszyscy maja Polske w d...e,niech sie utopia a cooo! masakra poprostu co z tym swiatem sie dzieje.

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

ja to jestem ogolnie przeciwna slaniu wszedzie gdzie popadnie wojska ratownikow itp wolontariuszy.....moze to samolubne,ale jada tam za nasze podatki,a jak nam cos sie dzieje to powiedza ze nie ma kasy na jakies odszkodowanie albo cos....wrrr az mnie wkurzylo to rozwazanie...spadam na kawe z mezem
Dzieki dziewczynki cio do powodzi to az ciarki mnie przechodza jak ogladam w tv co sie dzieje to starszne naprawde i zgadzam sie z Wami szkoda ze sobie nie umiemy pomoc tak jak pomagamy onnym krajom
Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
ja też mam raz żółty a raz biały śluz... powiem o ym ginowi na następej wizycie a ty się kuruj

GRATULACJE SŁONKO!!!!
dziekuje

Cytat:
Ja jutro mam egzamin

O to jak juz dziewczyny sa wyszkolone - moze powiedza mi czym sie roznia swiatla pozycyjne od postojowych ?

Pytam, bo czesc osob mowi,ze to te same, czesc,ze inne.
3mam mocno kciuki zdasz napewno a co do swiatel to sa te same malutkie switelka i one sie niczym nie roznia po prostu pelnia dwie funkcje jak sama nazwa wskazuje chyba ze ja cos pokrecilam???
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 17:34   #4896
she 00
Raczkowanie

melduje się dziewczynki...choc nie wiem czy dam was rade doczytać dzisiaj...mega zmeczona jestem...

No więc wyniki są ciut lepze...więc zostaje na diecie

Kubuś ma 3200 i 90 na jakiejś tam siatce centylowej- cokolwiek to znaczy- pani doktor powiedziała, ż to normalne skoro sama jestem wysoka i urodziłam sie duża, to kruszynki nie urodzę...
mam sie znowu stawić na te samo badanie (5godzin) za dwa tygodnie- mam nadzieje że to już bedzie ostatnie przed porodem

Kasiu- wyszło ci tyle łącznie czasu z tym 16tygodniowym bezpłatnym?Ja też na pewno go wezmę mimo że nie chce wracać do pracy- ale zawsze to 16 składek więcej...

Karolinko- moja teściowa miała 3 udary- najważniejsze jest szybkie leczenie, i dużo rechabilitacji- i każdy przypadek jest inny- więc nie ma co patrzeć że ktoś tam doszedł albo nie doszedł do siebie, trzeba to wszystko bardzo indywidualnie dobierać....

Buziaki dziewczynki
idę coś podszykować na obiadek, bo niedawno dopiero wróciłam...
Stary 2010-05-25, 17:35   #4897
Linka24
Wtajemniczenie

Przepraszam bardzo!!!! Ale ktos tu chyba zdał dziś prawko więc powinien wiedzieć najlepiej Ja zdawałam 6 lat temu na puncie które nie miało owego rozróżnienia, a może teraz wyprodukowali takie które mają te drugie, a zresztą sama nazwa mowi to samo A może to ja jakaś zacofana

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-25, 17:37   #4898
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Przepraszam bardzo!!!! Ale ktos tu chyba zdał dziś prawko więc powinien wiedzieć najlepiej Ja zdawałam 6 lat temu na puncie które nie miało owego rozróżnienia, a może teraz wyprodukowali takie które mają te drugie, a zresztą sama nazwa mowi to samo A może to ja jakaś zacofana
hehe ja juz sie wypowiedzialam
Stary 2010-05-25, 17:38   #4899
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
hehe ja juz sie wypowiedzialam
Dlatego twoje zdanie jest najwazniejsze
Stary 2010-05-25, 17:39   #4900
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Dlatego twoje zdanie jest najwazniejsze
hehe dobre kochana dzieki a tak powaznie to nawet Wam powiem ze dzisiaj je wylosowalam na egzaminie i pokazywalam tylko jedne tzn one sa 4 malutkie hehe
Stary 2010-05-25, 17:49   #4901
skorpionek19
Rozeznanie

Irsin, wczoraj Tobie życzyłam powodzenia, ale raz jeszcze - TRZYMAM KCIUKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POWODZENIA Nie daj się.. ja zdawałam w straszną snieżycę, jak na placu pokazywałam gdzie jest jaki zbiorniczek, to mój egzaminator miedzy czasie rzucał się śnieżkami z innym... więc niektóre czynności musiałam wykonywać dwa razy, bo idiota stwerdził, że nie słyszał .... bardzo mnie to denerwowało i rozpraszało... ale zdałam i to jest najwazniejsze...

A ja dzisiaj leżę cały dzionek.. oj kiepsko się czuję....

skorpionek19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-25, 18:02   #4902
Carol77
Zakorzenienie

She, Moniczko, Kasiu, Gosiu, SAS, Linka dziekuje za pocieszenie, ja tez mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze, my pozalatwiay mamie lekarzy i zrobimy wszystko zeby ja z tego wyciagnac. Mam tez nadzieje, ze leki pomoga no i ale zartwienie jest ehh

Moniczko serdecznie Ci gratuluje kochana!!! Bardzo sie ciesze,ze masz juz to za soba! Ja zdawalam 5 lat temu i za 3 razem dopiero, a oblewali mnie na placu manewrowym.

Kasieko widze, ze Ty masz to cisnienie takie jak ja! Masakra, ja dzisiaj juz musialam kawe wypic, jak nie pije w ogole, ale sie wystrachalam i wypilam i od razu mi na 90/58 podskoczylo, ale teraz zowu mam 88/50 masakra jakaś, w ogole mamy te same wstretne dusznosci, bole kregoslupa i inne

Co do tych wrozb z numerkow ja totalnie w to nie wierze, z ciekawosci sobie policzylam

Kasiu super,ze tyle bedziesz miala wolnego, odpoczniesz nareszcie!

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Irsin trzymamy nasze 4 kciuki zebys zdala kochana!!

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 18:10   #4903
skorpionek19
Rozeznanie

Oj Karolinko mówię Tobie, no dosłownie czuję się fatalnie.... ja dzisiaj już też kawkę z mleczkiem wypiłam , ale to niewiele pomogło.. tak sobie myślę, że czy teraz jeszcze sobie takiej słabiutkiej rozpuszczalki z mleczkiem nie zrobić.. ze spaniem i tak kicha.. a ja już nie daję rady......... dzisiaj w nocy dosłownie płakałam z bólu... biedny Tż nie wiedział jak mi pomóc... podusie układał wygodnie, okładzik przyniósł.. ja się trochę już zaczynam bać.. o mnie jak o mnie ale o dzidzię.... ale maleństwo cały czas fika, kreci sie w brzusiu więc mam nadzieję, że ma sie dobrze....

Stary 2010-05-25, 18:26   #4904
latko0
Zadomowienie

Witajcie kochane!
Przepraszam ale przeczytałam was tylko w przelocie i nie wiem co komu chciała bym napisać.
Ogólnie to chciałam tylko powiedzieć że dziś rano byłam oddać mocz i krew do analiz. Jutro mam wizytę u mojej gin. ale niestety dopiero o 18.40
A dziś byłam w pracy z mężem i powiem wam że ciesze się ze nie jeżdże tam już od dłuższego czasu bo chyba bym zawału dostała. Jak już wam pisałam firma w której pracujemy jest mojego taty i prawie cała rodzina tam pracuje, ale oczywiście jak już pisałam tylko ja i mąż jesteśmy traktowani jak tania siła robocza. Szlak mnie trafia!!!!!!!!!
Mąż teraz haruje ile może i prawie cały czas robi wszystko dla firmy ojca, a dla naszej firmy to tak przy okzaji króciutko i można powiedzieć że prawie nic, a mój ojciec stwierdził dziś że od następnego miesiąca nie będzie płacił nam (w sensie jemu bo ja jestem na zwolnieniu) pensji bo mamy już swoją firmę. Szlak mnie trafia, moje kochanie robi praktycznie tylko rzeczy dla jego firmy a on mówi że nie będzie mu za to płacił. Wiecie co nie ma takich brzydkich słów które by to opisały
Ja też ze zwolnienia przyjeżdżam robie jakieś rzeczy a on z takimi tekstami. Mówi że nie ma pieniędzy i nie będzie płacił, a co mnie to obchodzi my pracujemy i zarabiamy a nie on nam daje te pieniądze, zapracowaliśmy na nie. Po za tym żałośnie brzmi że nie ma pieniędzy, zwłaszcza że w ten weekend lecą do turcji na wycieczkę, chyba jak się nie ma pieniędzy to sie na tyłku siedzi. Jestem taka wściekła że szok. A oczywiście mój już 20 letni sam nie potrafi nic sam zrobić i rodzice jeżdża z nim, założyli mu firmę, dziś pojechali z nim założyć mu konto firmowe bo on nie umie, wszytkie fromalno-prawne sprawy oni załatwiają on nic nie robi, ale jemu nie powiedzą nic takiego. Już mi sił brakuje czasami zastanawiam się czy oni naprawdę są moimi rodzicami, oni mnie gorzej jak obcych traktują, bo obcym to pensję zapłacą i słowa nie powiedzą.
Po za tym jak by tego było mało to jeszcze operator sieci mnie zdenerwował, ale to tak zawła historia że nawet wam nie opisze!
Chce mi się płakać, nie mam siły i chybakulkę w łeb bym sobie strzeliła dziś bo mam takiego doła
Przpraszam że wam truje ale nie mam już sił normalnie.
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 18:55   #4905
skorpionek19
Rozeznanie

Latkoo.. po to nas masz tutaj kochana.. nie denerwuj się .. ja wiem jak Cię to boli.. tym bardziej, że to są Twoi rodzice.. ale chyba stare powiedzenie jest tutaj na miejscu, że "z rodzinką to najlepiej wychodzi się na zdjęciu"... współczuję takiej sytuacji, a przede wszystkim brata pasożyta.. A może rodziców ktoś buntuje, może brat, że maja do Was takie podejście.. nie ma nic gorszego jak wyróżnianie dzieci... albo daje się się wszystkim po równo, albo nikomu.... a rodzice to chyba się zupełnie pogubili... A może tak porozmawialibyście z nimi szczerze.. chyba sytuacji i tak już nie pogorszycie, bo i tak z Twojego opisu kochana oni już podjęli drastyczne i cholernie głupie decyzje... nie życzę nikomu źle, ale cZasmi takim ludziom przydałby się zimny prysznic.... oby wszystko było dobrze, ale zeby czasmi ten Twój brat fajtłapa nie puścił ich z torbami, bo wtedy sie dopiero przekonają... Trzymaj się kochana

Stary 2010-05-25, 19:16   #4906
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Dzieki dziewczynki cio do powodzi to az ciarki mnie przechodza jak ogladam w tv co sie dzieje to starszne naprawde i zgadzam sie z Wami szkoda ze sobie nie umiemy pomoc tak jak pomagamy onnym krajom

dziekuje

3mam mocno kciuki zdasz napewno a co do swiatel to sa te same malutkie switelka i one sie niczym nie roznia po prostu pelnia dwie funkcje jak sama nazwa wskazuje chyba ze ja cos pokrecilam???
wlasnie tak jest!
sa to te dwa malutki z przodu i dwa wieksze z tylu - maja inne nazwy,ale pelnia ta sama funkcje

jadac na rowerze dorwalam wlasciciela szkoly jazdy i sie sama upewnilam

dziekuje dziewczyny

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
hehe dobre kochana dzieki a tak powaznie to nawet Wam powiem ze dzisiaj je wylosowalam na egzaminie i pokazywalam tylko jedne tzn one sa 4 malutkie hehe
2 z przodu i 2 z tylu

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Napisane przez skorpionek19 Pokaż wiadomość
Irsin, wczoraj Tobie życzyłam powodzenia, ale raz jeszcze - TRZYMAM KCIUKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POWODZENIA Nie daj się.. ja zdawałam w straszną snieżycę, jak na placu pokazywałam gdzie jest jaki zbiorniczek, to mój egzaminator miedzy czasie rzucał się śnieżkami z innym... więc niektóre czynności musiałam wykonywać dwa razy, bo idiota stwerdził, że nie słyszał .... bardzo mnie to denerwowało i rozpraszało... ale zdałam i to jest najwazniejsze...

A ja dzisiaj leżę cały dzionek.. oj kiepsko się czuję....
Nie dziekuje*

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Jak mam tyle trzymanych kciukow to musze zdac
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 19:23   #4907
Kasia_Dublin
Zadomowienie

She dokladnie tak, 26 tygodni platnego + 16 tygodni bezplatnego urlopu. W tym czasie bedzie tez 10 bank holidayow i swiat no i zostanie mi 10 dni urlopu z tego roku ktorych nie wykozystam wiec to jest jakby dodatkowy miesiac. Bylam w szoku jak to wszystko podliczylam, to jest prawie 11 miesiecy. No i oczywiscie pozniej jeszcze 70 dni wychowawczego ale ja chce je wykozystac tak ze bede pracowac 3 dni w tygodniu (chyba ze sie zgodza od razu mnie przeniesc na pol etatu o wtedy je sobie zachowam.

Latkoo przykro mi ze Twoi rodzice sa tak malo wyrozumiali. Ja bym porozmawiala z tata sam na sam i powiedziala mu dokladnie to co powiedzialas nam. Tak nie moze byc ze on przestanie wam placic, a jesli faktycznie tak sie stanie to wtedy nie ma bata twoj tz nie powinien sie juz niczym zajmowac w firmie twojego taty. Moze wtedy zauwazy ze odwalaliscie kupe roboty. Kochana wjedz im na sumienie i powiedz cos w stylu tego co napisalas ze obcy by lepiej z nimi mieli niz ty. I staraj sie nie denerwowac za duzo

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 19:27   #4908
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

kurcze kochane ile wy produkujecie:P
przedstawiam Oliwusię na niedzielnym spacerku
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 19:37   #4909
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
Takiej to dobrze. Ja sama bym sobie przysnela na takim spacerku . Poszlismy z tz-em sie przejsc w niedziele i jak wrocilismy do auta to ja juz ziewalam w najlepsze

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-25, 19:48   #4910
Darusiaaaa
Zakorzenienie

hehehe a ja sie chyba znowu od spania odzwyczailam:P
po prostu nie chce mi sie spac i juz.
A.Camus
Stary 2010-05-25, 20:17   #4911
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
oj sliczniutka po prostu ja tez chcem taka
Carol dzieki slonce i ja wierze, ze z Twoja tesciowa bedzie dobrze zobaczysz, w szczeolnosci ze ma takie kochajace dzieci jak Ty z mezem!!!!
Latko to przykre ze tata Ciebie z mezem tak traktuje jezeli chodzi o prace itp. moze naprawde porozmawiaj z nim tak na powaznie powiedz co Cie boli i ze nie mozesz zrozumiec dlaczego jestescie tak traktowani??
Irsin jeszcze raz 3mam mocno kciuki skoro byla fala faolinek moze teraz bedzie taka mala fala zdawaczek prawka
moj tz na rybkach ale juz cos ciemno i mam nadzieje, ze zaraz wroci z kolacja hehe
Stary 2010-05-25, 20:51   #4912
Darusiaaaa
Zakorzenienie

moj marzy o rynkach ale z powodu powodzi i my blisko walu mieszkamy wode mamy w ogrodzie i do piwnicy juz nachodzi takze nieciekawie ale koszmar byl w sobote

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

przepraszam nie rynkach tylko rybkach ale na razie nie ma szans- wszystko pozalewane, wrzuce wam zdjecia jak jeszcze nie bylo tak krytycznie
A.Camus
Stary 2010-05-25, 21:03   #4913
Darusiaaaa
Zakorzenienie

malo brakowalo zeby sie przelalo, teraz sie troszke opuszcza ale zobaczymy;/

i jeszcze Oliwia w leżaczku
A.Camus

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-25, 21:12   #4914
rinoa_woman
Wtajemniczenie

GG do rinoa_woman

cześć!
nooo nareszcie się doczekałam minionego poniedziałku, byliśmy z mężem na występie kabaretu Hrabi, to nasz ulubiony. Była to niespodzianka na męża urodziny, 2godziny nieustannego śmiechu, aaaaaaale było świetnie. Jak się nadarzy okazja to na pewno pójdziemy jeszcze raz, Wam też polecam Nie było mnie trochę, dlatego wybaczcie że nikomu nie pogratulowałam czy nie zapewniałam o trzymanych kciukach, ale dobrze wiecie, że my tutaj razem się wspieramy nawet bez słów no ale żeby nie było to gratuluję Kardashi i wszystkim tym które potrzebują Jutro środa i odbieram wyniki i cholera nie wiem jak zasnę z tych nerwów, w sumie nie powinnam się denerwować, ale jakoś taka niespokojna jestem...
rinoa_woman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 07:23   #4915
enis84
Zakorzenienie

cześć dziewczynki
ja jako pierwsza mam dziś zaszczyt złozyć Wam wszystkim czyli przyszłym mamusiom

Wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Matki
enis84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 07:58   #4916
monia9980
Raczkowanie

Cytat:
wlasnie tak jest!
sa to te dwa malutki z przodu i dwa wieksze z tylu - maja inne nazwy,ale pelnia ta sama funkcje

jadac na rowerze dorwalam wlasciciela szkoly jazdy i sie sama upewnilam

dziekuje dziewczyny

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

2 z przodu i 2 z tylu

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Nie dziekuje*

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Jak mam tyle trzymanych kciukow to musze zdac
postojowe dwa male z przodu,a pozycyjne sie wlacza niewiem czy w kazdym aucie to jest jak wysiadasz i zostawisz kierunek wlaczony to sie swieca postojowki tylko ztej jednej strony,pokazuja pojazd w jakiej pozycji jest na drodze,w sensie tylko ta strone od jez=dni oswietla,tak mi sie wydaje,tak mnie uczyl pan Stas...ale nie dam sobie glowy uciac,takie swiatla sa,kto chce niech sprawdzi...powodzenia

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

ale sie wymadrzam,a pewna nie jestem cos mi tam dzwoni ale w ktorym to kosciele....

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87tv73gc29xjvi.png

http://s9.suwaczek.com/201010161765.png

http://www.naobcasach.pl/m.linijka.i.17046.jpg
monia9980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 08:02   #4917
Carol77
Zakorzenienie

Hej kochane

My po badankach, krwi mi upuścili jak nie wiem wczoraj pozamawialiśmy podkłądy do szpitala i koszulki, kosmetyki dla Filusia, na razie łóżeczka jeszcze nie, ale chyba zdążymy

Karolinko
biedna jestes w tym wszystkim, współczuję kochana, tata jest niesprawiedliwy, nie powinno tak być! Ja nie wiem, ze nie ma tak, ze wszystko jest ok, ehh żal mi Was, musisz porozmawiac z nim, wygarnąć wszystko, bo inaczej się nie da, może go ruszy kurde!!! I staraj się nie denerwować kochanie, wiem, ze to trudne, bo sama nie umiem sie nie denerwować, al edla Filusia spróbuj

Dziękuję za życzonka i również kochane mamusie wszystkiego najlepszego, samych radosnych dni, mnóstwa miłości i pociechy ze sowich dzieciaczków, a nie mamusiom szybkiego zafasolkowania!!

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2010-05-26 o 08:05
Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 09:01   #4918
metropolitan
Zadomowienie

dołączam się do życzonek

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH OBECNYCH I PRZYSZŁYCH MAMUŚ I ŻEBY NASZE DZIECIACZKI BYŁY ZAWSZE ZDROWE I SZCZĘŚLIWE!!!!!!!!!!!!!!

latkoo, kurcze twój tata przegiął....a moi też tak niańczą mojego brata i nic sobie sam nie potrafi załątwić, właśnie do tego go doprowadzili...a po tym jak mój brat miał operację na tętniaka to już w ogóle nic mu nawet nie powiedzą, żeby się nie denerwował, a mama to mu nawet nic nie pozwala dźwigać.... ja rozumiem, że przeżył straszną operację i musi teraz uważać, ael przecież powinien normalnie żyć....

carol, ja też mam takie liche ciśnienie, a kawa wcale mi nie podnosi.... no ale mnie chociaż głowa nie boli a wy ze skorpionkiem to macie przerąbane.... biedaczki
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 09:12   #4919
Darusiaaaa
Zakorzenienie

dzien dobry kochane
ja sie pochwale kapelusikiem slubnym i butkami( prosze na twarz nie zwracac uwagi bo zaspana jestem strasznie z zdjecia tel robilam przed sekundka
A.Camus
Stary 2010-05-26, 09:18   #4920
monia9980
Raczkowanie

powiem ci ze butki fajowe i kapelusik tez,ciekawa jestem calosci bardzoooo
ja sie jakos ruszyc nnie moge kawy mi trzeba,dzis juz szkole otworzyli wiec mloda na zajeciach.

musze ja pochwalic dzis rano pierwszy zabek jej wypadl,ale jest dumna!czeka na wrozke zebuszke ktora ja odwiedzi w nocy...

a teraz pochwale sie ze juz nie czuc bulgotania w brzuszku a normalne kkopniaczki takie pukanie od wewnatrz,super....

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87tv73gc29xjvi.png

http://s9.suwaczek.com/201010161765.png

http://www.naobcasach.pl/m.linijka.i.17046.jpg
monia9980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości