|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XV
Z moimi tabsami ?:P Na razie nie mam czasu isc do gina ;] a hooj z tymi tabsami ;d jade na gumkach :D
|
|
|
|
#4413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4414 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zawsze wole "na wszelki"
![]() Z kim tY chcesz sie ciumkac ? ze mna ? to cho ;D zawsze marzylam o sexie z baba
|
|
|
|
#4415 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4416 |
|
Zakorzenienie
|
Wzory? To czekaj poszukam moich tablic czy cos...
---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Sorry :/ Wybacz, |
|
|
|
#4417 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też bym się bała próbować bez gumek nawet brzy tabletkach ![]() Cytat:
Co do mojej -4ki. Ona doprowadziła do tego, że mam na koniec 4! ![]() ![]() a z biologi mam nadzieję, że wyrobię na 5!
Edytowane przez xpatusx Czas edycji: 2010-05-25 o 18:06 |
||
|
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, nie moge znalesc...
Ale do rownania okregu to chyba bylo: r> (x-a)(x-b) Sproboje pozniej poszperac... Wiecie co, dostalam banie z angola... Jest mi tak smutno, przegralam 1 pkt. I najgorsze jest to, ze tylko ja dostalam!!! ![]() ![]() I mam wrazenie, ze jestem najgorsza z angola, babka do mnie, ze nie wie, co ze mna jest, ze tylko ja tego nie zaliczylam, ze nie wie czy jestem zakochana czy co, a ja ze nie jestem juz zakochana (powiedzialam jej zeby sie odpie roliła, chyba oczywiste ![]() ![]() ) to ona, zebym poszla do pedagog... Wogole to do tż prawie nic sie nie odzywalam caly dzien. Wczoraj wieczorem tak mnie wkurzyl, tak plakalam, byl taki niemily przez telefon wieczorem (a ja chcialam grzecznie zapytac czy umie biologie itp.), olewalam go caly dzien, cos tam podlazil i sie przymilał, ale nie ma chooja, przeganialam go. Dopiero w drodze do domu jakos tak sie pogodzilismy, przepraszal mnie i wogole... Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-05-25 o 18:13 |
|
|
|
#4419 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ssijcie ja zamówiłam z bratem koszulke, z przodu bedzie "kochana mamusia Bożenka " i serduszko a z tyłu "Matka w oczach dziecka jest Bogiem"ja tez jestem sama samotna ![]() pogłaskac bejsbolem! Cytat:
Cytat:
jaaaaaaaaaa nadrobiłam was. Wpadłam wczoraj do domu i jak poszłam do pracy tak wróciłam o 24. Dzisiaj rano praktyki, potem szybko pisałam referat i poszłam na zakupy z ojczymem. A teraz chwile odpoczywam i znowu ide do pracy. masakraaaaaaaaaaaaaaaaa |
|||
|
|
|
#4420 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1.oblicza się wartosci funkcji na koncach przedziałów: f[a]=... f[b]=... 2.liczy się p z tego wzroru p=-b/2a 3.sprawdza się czy p nalezy do przedziału <a,b>. Jeśli należy to liczy się q z wzoru q= -delta/4a i wybiera się najmniejszą i największą wartość z liczb f[a], f[b], q, jeśli q nie nalezy do przedziału <a,b> to tylko bierze się pod uwage f[a] i f[b] i potem sie pisze: najwieksza wartosc wynosi np. 5 dla x=2 [czyli np. to nasze a] najmniejsza wartośc wynosi np. 3 dla x=6 np. x=p=2 Jarzysz? ![]() A ma któraś jakąs prezentacje w power poincie? na dowolny temat? bo ja musze oddac a nie chce mi sie robic
|
|
#4422 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4423 |
|
Zakorzenienie
|
EMDZ! Jesli chodzi o rozkład wielomianu na pierwiastki, to poprostu przyrównujesz go do 0 i sobie liczysz, zalezy albo delte albo coś... I Ci wychodzi, ale jak bedzie <o lub >0 to wielomian nie bedzie mial pierwiastkow, a i jeszcze ze jak chcesz sprawdzic, czy jakas liczba jest pierwiastkiem wielomianu, to za x w W(x)=... Podstawiasz tą liczbe i przyrównujesz, jak wyżej, do zera!
(mam nadzieje, ze dobrze prawie, ale mialam to niedawno i sobie przypomnialam, nie wiedzialam ze to tez potrzebujesz, bo odrazu bym napisała!!!) |
|
|
|
#4424 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kupiłam jej krem do twarzy : d Cytat:
Cytat:
a co do prawa to dzisiaj na sprawdzianie dał nam takie zadanie, a myśmy w ogóle nie robili na lekcjach zadań Cytat:
A ma któraś jakiś felieton napisany?
|
|
#4425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ide jutro po nowe opakowanie. ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Ide sie uczyć 3majcie tam za mnie kciuki na tej aturze (1-3 lekcja!!!) Buziaki ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4426 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4427 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4428 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem taka wkurr wiona, że masakra.. zacznijmy od tego, że przez powódź był ostatni raz w szkole we wtorek bo mi most zamknęli, no okazało się, że otworzyli most niedaleko mojej miejscowości, więc pojechałam dzisiaj o 6.30 (!
i ona do mnie jeszcze z tekstem, że jutro na poprawę, a ja do niej, że ja ostatni autobus mam o 15.20, a ona że co z tego bla bla bla, ku r w a jestem zła, że mam ochotę coś roz je bać!!! w dodatku do domu wracałam 1,5 godz, za je biś cie, jutro musze kuć na spr z pp i tą poprawe z polskiego, a w czw mam jeszcze spr z matmy, dzięki bogu, że jade do tej francji bo ku r w a nie ma chu ja żebym wytrzymała w tej zasranej szkole, gdzie nauczyciele nie mają krzty wyrozumiałości:/ sory dziewczyny, ale musiałam się wyżyć:P
|
|
|
|
#4429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z chemią za to porażka, dzisiaj miałam sprawdzian i na bank mam 1 a franca mówiła ze za same definicje bedzie można dostać juz 2
|
|
#4430 |
|
Raczkowanie
|
co do tabletek to ja tez biore, od 16 roku zycia
co prawda nie z powodów seksualnych, ale teraz tylko na tym skorzystalam![]() emdz- jestem na rozszerzonej macie, jak masz pytania to wal smialo, bo niestety nie mam skanera...
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
Ouu ja rozumiem, nauczyciele wszyscy myśla ze ich przedmiot najważniejszy i oczywiscie do czegoś to sie przyda
ja juz sie nie moge doczekać 3 klasy bo odejdą mi te posrane przedmioty
|
#4432 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny wspolczuje wam z ta fizyka, bo ja odkad pamietam to ja nienawidze ;D
ale u mnie w szkole jest tylko jeden nauczyciel od fizyki, w ogole nie umie tlumaczyc, kazdy ma go w dupie, podczas kart czy spr kazdy sciaga rowno, normalnie na stole mamy zeszyty i inne pomoce naukowe wiec dobre oceny leca i nigdy sie nie trzeba uczyc na nia
|
#4433 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
I tak mi bańki nie postawi A jeśli to coś na pewno uda mi się poprawić na -2 A ogólnie z innych przedmiotów jestem zadowolona
|
||
|
|
|
#4434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez mialam z chemii ;p i dostane 4 albo 5 bo za***iscie mi poszla;p ![]() Jutro nic, za to pojutrze pyta z polaka i sprawdzian z matmy z ciagow kompletnie nic nie umiem dlatego siadam z klasowym asem z maty i bedzie mi wszystko robil tym bardziiej ze sprawdzian piszemy na zastepstwie bo baby od maty nie ma przez 2 tyg a mamy tylko po jednej ocenie haaa
|
|
|
|
|
#4435 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
będę miała 18 godzin przedmiotów zawodowych teraz przy 10 ledwo wyrabiam Cytat:
wg byłam dzisiaj o dentysty wizyta umówiona na 15.30, weszłam dopiero o 16 i okazało się na szczęście że nie mam żadnych zębów do naprawy. normalnie odetchnęłam z ulgą. miała któraś sprawdzian z polskiego z Nad Niemnem?
|
|
#4436 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż i mnie czeka jeszcze maturka w czerwcu...
|
|
|
|
|
#4437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4438 |
|
Zadomowienie
|
ja z matmy mam 4
|
#4439 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4440 |
|
Zadomowienie
|
ja miałam i na półrocze 4 i teraz
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.

I najgorsze jest to, ze tylko ja dostalam!!! 
.
błaaagam 

i ona do mnie jeszcze z tekstem, że jutro na poprawę, a ja do niej, że ja ostatni autobus mam o 15.20, a ona że co z tego bla bla bla, ku r w a jestem zła, że mam ochotę coś roz je bać!!! w dodatku do domu wracałam 1,5 godz, za je biś cie, jutro musze kuć na spr z pp i tą poprawe z polskiego, a w czw mam jeszcze spr z matmy, dzięki bogu, że jade do tej francji bo ku r w a nie ma chu ja żebym wytrzymała w tej zasranej szkole, gdzie nauczyciele nie mają krzty wyrozumiałości:/ sory dziewczyny, ale musiałam się wyżyć:P
co prawda nie z powodów seksualnych, ale teraz tylko na tym skorzystalam
ja juz sie nie moge doczekać 3 klasy bo odejdą mi te posrane przedmioty