Rocznik '92 cz. XV - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-25, 18:57   #4441
niby nic
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik '92 cz. XV

Cytat:
Napisane przez eMCe Pokaż wiadomość
dziewczyny wspolczuje wam z ta fizyka, bo ja odkad pamietam to ja nienawidze ;D
ale u mnie w szkole jest tylko jeden nauczyciel od fizyki, w ogole nie umie tlumaczyc, kazdy ma go w dupie, podczas kart czy spr kazdy sciaga rowno, normalnie na stole mamy zeszyty i inne pomoce naukowe wiec dobre oceny leca i nigdy sie nie trzeba uczyc na nia
U mnie da sie nawet ściagać, no ale trzeba tak robic zeby baba nie widziała, ale i tak daje takie zadania ze koszmar Na chemii to samo

Cytat:
Napisane przez xpatusx Pokaż wiadomość
To Ci współczuję babki od polskiego. Mnie uczy naprawdę świetna kobieta. Wyrozumiała i w ogóle.

Ja mam z fizyki 1,1, 3 i mam to w dupie I tak mi bańki nie postawi A jeśli to coś na pewno uda mi się poprawić na -2 A ogólnie z innych przedmiotów jestem zadowolona
W ogóle mogą wystawić buta jak nie wystawili zagrożenia miesiac przed?

Cytat:
Napisane przez Kredzia_ Pokaż wiadomość
Konstrukcja soczewek jest mega prosta;p 4+ z tego dostalam ;pp
To się musze wykuć

Cytat:
Napisane przez noir_angele Pokaż wiadomość
ja tam nie chce 3 klasy
będę miała 18 godzin przedmiotów zawodowych
teraz przy 10 ledwo wyrabiam

u mnie jest podobnie, ale się trzeba kryć trochę ze ściągami

wg byłam dzisiaj o dentysty
wizyta umówiona na 15.30, weszłam dopiero o 16 i okazało się na szczęście że nie mam żadnych zębów do naprawy. normalnie odetchnęłam z ulgą.

miała któraś sprawdzian z polskiego z Nad Niemnem?
A ja chce wakacje najpierw ale 3 klasa to dla mnie juz ostatnia, koniec chodzenia z tymi debilami do klasy, martwienia sie ze nie zdam itd, bo zostanie mi tylko matma z takich głupich przedmiotów ale nigdy nie jestem z matmy zagrożona zawsze równa dwójka

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 18:58   #4442
Coffi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Kurde, nie moge znalesc...
Ale do rownania okregu to chyba bylo:
r> (x-a)(x-b)

Sproboje pozniej poszperac...

Wiecie co, dostalam banie z angola... Jest mi tak smutno, przegralam 1 pkt. I najgorsze jest to, ze tylko ja dostalam!!! I mam wrazenie, ze jestem najgorsza z angola, babka do mnie, ze nie wie, co ze mna jest, ze tylko ja tego nie zaliczylam, ze nie wie czy jestem zakochana czy co, a ja ze nie jestem juz zakochana (powiedzialam jej zeby sie odpie roliła, chyba oczywiste ) to ona, zebym poszla do pedagog...
Wogole to do tż prawie nic sie nie odzywalam caly dzien. Wczoraj wieczorem tak mnie wkurzyl, tak plakalam, byl taki niemily przez telefon wieczorem (a ja chcialam grzecznie zapytac czy umie biologie itp.), olewalam go caly dzien, cos tam podlazil i sie przymilał, ale nie ma chooja, przeganialam go. Dopiero w drodze do domu jakos tak sie pogodzilismy, przepraszal mnie i wogole...
(x+a)+(y+b)=r2
Stary 2010-05-25, 19:05   #4443
Kredzia_
Zakorzenienie

ja bede miala z matmy 2 moja baba tak lipa tlumaczy, a ksiazki moim zdaniem nie sa najlepsze.
Kredzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 19:05   #4444
xpatusx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
U mnie da sie nawet ściagać, no ale trzeba tak robic zeby baba nie widziała, ale i tak daje takie zadania ze koszmar Na chemii to samo

W ogóle mogą wystawić buta jak nie wystawili zagrożenia miesiac przed?

To się musze wykuć

A ja chce wakacje najpierw ale 3 klasa to dla mnie juz ostatnia, koniec chodzenia z tymi debilami do klasy, martwienia sie ze nie zdam itd, bo zostanie mi tylko matma z takich głupich przedmiotów ale nigdy nie jestem z matmy zagrożona zawsze równa dwójka
Do czwartku ma czas, a w czwartek mam fizykę
xpatusx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 19:07   #4445
niby nic
Zakorzenienie

A u mnie juz zagrożenia wystawiali więc moga mi jeszcze buta wystawic? bo z chemii nie miałam wystawionego....

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 19:09   #4446
Coffi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mousedream Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj nie poszlam do szkoly ale zaraz ide wkuwac na jutro i na czwartek ten tydzien jest beee :P
Kurde dzwonilam do wydzialu komunikacji i mam zadzwonic w czwartek bo sie drukuje moje prawko i jak sie wydrukuje do czwartku to w piatek dostane, a jesli nie to dopiero w poniedzialek:/ no ale trudno juz tyle wytrzymałam (tydzień:P) to wytrzymam te pare dni:d
Kurde laski jeszcze troche i nasteona czesc bedziecie zakladac?:p chcialam was nadrobic ale sie chyba nie da

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

przyznaj sie ze z lekkim zamiarem to bylo:d

no dobra :d

Cytat:
Napisane przez EMdz Pokaż wiadomość

kupujecie coś mamie?

ja i moi bracia(2) ubralismy sie legancko i pojechalismy do fotografa :p jak bedziemy mieli te zdjecie to wam pokaze

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość

która z Was wybielała zęby białą perlą??
ja

po seksie to splywa dziewczynie po nogach yhh najepiej jest miec chusteczki jakies przy sobie albo po prostu isc sie umyc.

JA MAM 5 Z MATMY (ROZSZERZONA) JAK COS
Stary 2010-05-25, 19:10   #4447
noir_angele
Wtajemniczenie

Cytat:
dla mnie jeszcze 2 lata z tymi debilami

noir_angele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 19:15   #4448
Coffi
Wtajemniczenie

Cytat:
EMDZ! Jesli chodzi o rozkład wielomianu na pierwiastki, to poprostu przyrównujesz go do 0 i sobie liczysz, zalezy albo delte albo coś... I Ci wychodzi, ale jak bedzie <o lub >0 to wielomian nie bedzie mial pierwiastkow, a i jeszcze ze jak chcesz sprawdzic, czy jakas liczba jest pierwiastkiem wielomianu, to za x w W(x)=... Podstawiasz tą liczbe i przyrównujesz, jak wyżej, do zera!

(mam nadzieje, ze dobrze prawie, ale mialam to niedawno i sobie przypomnialam, nie wiedzialam ze to tez potrzebujesz, bo odrazu bym napisała!!!)
delta mniejsza od 0 nie ma pierwiastkow
=o ma 1 pierwiastek
wieksza od 0 ma 2 pierwiastki

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
o jaaaa... ja tam bede tesknic za moja klasa ..
Stary 2010-05-25, 19:16   #4449
xpatusx
Zadomowienie

Cytat:
Dziś mnie dziewczyny z klasy wkurzyły. Robimy sobie w klasie prezenty na 18 i dzisiaj dziewczyna która się tym zajmuje przed wf zapytała nas gdzie można znaleźć takie drewniane koty (figurki) bo jedna z koleżanek taką chciała. To dziewczyny wpadły w taki śmiech, tak zaczęły jeździć na tę dziewczynę, że w głowie się to nie mieści. Najlepsze jest to, że ona tam siedziała z nami tylko, że rozmawiała ze mną i myślały, że nic nie słyszy... Dla mnie to było przegięcie... A ona się wkurzyła i powiedziała, że w takim razie nie chce żeby jej cokolwiek klasa kupiła. I szczerze mówiąc nie dziwię jej się.
Stary 2010-05-25, 19:18   #4450
EMdz
Zakorzenienie

dzięki dzięki laski, już znalazłam stronę spoko i sobie przypomniałam o co b mniej więcej
EMdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 19:23   #4451
Kredzia_
Zakorzenienie

jezuuu ja tez 2 lata ale sie ciesze, bo po tym wyjezdzie tak sie z polowa klasy zzylismy na maxa Poprostu Kocham te szuje, cala trzydziestke !! jak rodzina, na wyjezdzie ostatnie 2 tygodnie spalismy wszyscy razem rozlozylismy materace ze wszystkich lozek w salonie i wszyscy spalismy no bomba na maxa!

A wy juz za rok konczycie lo ... raju ... a Wy wiecie gdzie juz chcecie na studia isc? bo ja to jeszcze metlik mam niesamowity ;/
Stary 2010-05-25, 19:27   #4452
xpatusx
Zadomowienie

Cytat:
jezuuu ja tez 2 lata ale sie ciesze, bo po tym wyjezdzie tak sie z polowa klasy zzylismy na maxa Poprostu Kocham te szuje, cala trzydziestke !! jak rodzina, na wyjezdzie ostatnie 2 tygodnie spalismy wszyscy razem rozlozylismy materace ze wszystkich lozek w salonie i wszyscy spalismy no bomba na maxa!

A wy juz za rok konczycie lo ... raju ... a Wy wiecie gdzie juz chcecie na studia isc? bo ja to jeszcze metlik mam niesamowity ;/
A moja klasa to podzieliła się na grupki. Ciągle jakieś imprezy o których połowa klasy dowiaduje się gdy opowiadają o nich w szkole. I tak każda z 3 grupek.

marzę o weterynarii
Stary 2010-05-25, 19:29   #4453
EMdz
Zakorzenienie

jak ja bym miała być jeszcze 2 lata w tej szkole to chyba bym ocip**ała
Stary 2010-05-25, 19:30   #4454
noir_angele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xpatusx Pokaż wiadomość
A moja klasa to podzieliła się na grupki. Ciągle jakieś imprezy o których połowa klasy dowiaduje się gdy opowiadają o nich w szkole. I tak każda z 3 grupek.

marzę o weterynarii
u mnie też takie grupki
i nikt z nimi nie chodzi na imprezy
Ci chodzą jedną grupą, a reszta jak se chce ;/ zresztą moja klasa to w połowie kujoni ja nie wiem co tam robię ;/

noir_angele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 19:33   #4455
xpatusx
Zadomowienie

Cytat:
u mnie też takie grupki
i nikt z nimi nie chodzi na imprezy
Ci chodzą jedną grupą, a reszta jak se chce ;/ zresztą moja klasa to w połowie kujoni ja nie wiem co tam robię ;/
W mojej klasie tylko jedna dziewczyna uczy się tak ostro ^^
Ja tam mam 3 najlepsze kumpele z klasy. Reszta to dwulicowe szuje. Jedna najpierw objedzie drugą, a potem jej liże tyłek i udaje wielką przyjaciółeczkę.
Stary 2010-05-25, 19:33   #4456
eMCe
Wtajemniczenie

ja tez 2 lata jeszcze,ale nie jest zle :d u nas z klasy i tak co roku ubywa osob, w 4 kl moze bedzie nas z 10

co to studiow to jeszcze nie wiem, ale chyba na 100 % pewna jestem ze bede chemie pisac, a co do drugiego przedmiotu to jeszcze nie wiem, ale od 3 kl zaczyna mi sie geografia i biologia wiec sie zobaczy

"Miłość jest bezcenna, eskapizm to pułapka"

eMCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 19:34   #4457
Nanusiaaa
Zakorzenienie

Cytat:

A ma któraś jakąs prezentacje w power poincie? na dowolny temat? bo ja musze oddac a nie chce mi sie robic
ja mam o sondach i satelitach ;p ale osobno w wordzie tekst, w power poincie głównie obrazki

Nanusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 19:36   #4458
Coffi
Wtajemniczenie

Cytat:

u mnie wszyscy kujoni ale to akurat mi sie podoba bo mam motywacje do nauki. klasa jest podzielona na 2 grupy miasto i wies. akurat pol klasy na pol. szkoda mi bedzie ja opuscic ale ciesze sie pod wzgledem nauczycieli. miasto dobrze sie uczy ale tez znajduje czasu na imprezy i wyjazdy rozne a wies uczy sie uczy sie i uczy sie
Stary 2010-05-25, 19:36   #4459
Kredzia_
Zakorzenienie

Patus u mnie taka sytuacja byla przez 1,5 roku. ale teraz polowa klasy zzyla sie strasznie ze soba. Jeszcze tylko ta druga polowa. I z tego powodu po zakonczeniu roku planujemy zorganizowac wyjazd na mazury na kilka dni na wielkie picie. Chcielibysmy aby cala klasa sie wkoncu zintegrowala A we wrzesniu juz jedziemy na zielona szkole

Uwierzcie mi. Ludzie w szkole, a Ci sami ludzie z ktorymi przebywa sie 24h/doba to calkiem co innego ... Ja poprostu nie spodziewalam sie ze z klasowym kujonem moge sie napic, posmiac i ze bedzie tak sie dobrze bawic. Nie spodziewalam sie, ze chlopcy, na pozor bardzo powazni, sa mega wyluzowani i zaden temat dla nich nie jest tematem tabu. Nie spodziewalam sie rowniez, ze ja (mialam na poczatku problem z praca i bylam kompletnie zalamana) uzyskam od chlopcow takie mega wsparcie. Bylam w szoku, ze moge sie im wygadac, wyplakac, ze mnie zrozumieli, pocieszyli

Ogolnie na tym wyjezdzie najpozytywniej wypadli chlopcy (teraz w szkole sa tacy sami jak na wyjezdzie), a najgorzej dziewczyny (fakt nie wszystkie ale niektore ...).
Stary 2010-05-25, 19:37   #4460
Coffi
Wtajemniczenie

ja bede zdawac matme roz gegre roz angol roz i polak pod ;P

i ekonomia w warszawie, ale jeszcze miesiac temu marzylam o architekturze krajobrazu
Stary 2010-05-25, 19:40   #4461
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez 2 lata jeszcze,ale nie jest zle :d u nas z klasy i tak co roku ubywa osob, w 4 kl moze bedzie nas z 10

co to studiow to jeszcze nie wiem, ale chyba na 100 % pewna jestem ze bede chemie pisac, a co do drugiego przedmiotu to jeszcze nie wiem, ale od 3 kl zaczyna mi sie geografia i biologia wiec sie zobaczy
Z tego co mi wiadomo nie bedziemy musieli pisac dodatkowego przedmiotu. Bo z tego co slyszalam za ten dodatkowy przedmiot wskoczyla matma. Jesli bedziesz chciala mozesz pisac ale nie musisz :P tak slyszalam. Obowiozkowo musisz zdac jez, polski i matme. i to wszystko
Stary 2010-05-25, 19:40   #4462
EMdz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Coffi Pokaż wiadomość
u mnie wszyscy kujoni ale to akurat mi sie podoba bo mam motywacje do nauki. klasa jest podzielona na 2 grupy miasto i wies. akurat pol klasy na pol. szkoda mi bedzie ja opuscic ale ciesze sie pod wzgledem nauczycieli. miasto dobrze sie uczy ale tez znajduje czasu na imprezy i wyjazdy rozne a wies uczy sie uczy sie i uczy sie
ty oczywiście należysz do grupy 'wieś'?

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
Z tego co mi wiadomo nie bedziemy musieli pisac dodatkowego przedmiotu. Bo z tego co slyszalam za ten dodatkowy przedmiot wskoczyla matma. Jesli bedziesz chciala mozesz pisac ale nie musisz :P tak slyszalam. Obowiozkowo musisz zdac jez, polski i matme. i to wszystko
tak jest ;d
Stary 2010-05-25, 19:44   #4463
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:
no tak, ale watpie ze potem sie dostane gdzies na studia tylko po takich przaedmiotach,chociaz nie znam sie na tym

"Miłość jest bezcenna, eskapizm to pułapka"

eMCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 19:44   #4464
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EMdz Pokaż wiadomość
jak ja bym miała być jeszcze 2 lata w tej szkole to chyba bym ocip**ała
ja tak samo ;D

ciesze sie ze za rok juz koniec. no i studia na fizjoterapii
moja klasa jest tak podzielona ze masakra. kujonki, laski z mojej bylej kl z gim; emo i reszta z innych (wczesniejszych) szkół.

poszlam z tzem dzis na taaki dłuuugi spacer. zupelnie jak dawniej

coffi, widze ze masz smykałke do maty zazdroszcze ci :d bo ja jestem tępa z maty jak nie wiem co.

Movement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 19:50   #4465
EMdz
Zakorzenienie

ja lubię mate i w sumie umiem ale jak sobie nie przypominam to szybko zapominam... a że uczyć mi się nie chce to bywa różnie ;d
jeszcze mam taką babę która dużo wymaga a uczyć nie umie ;/

co do studiów to chciałąbymteż jakąś ekonomię czy rachunkowość czy coś tędy, ale zobaczymy jak w 3 kl się ułoży ;d

teraz już nie myślę o szkole, waaaaaaale to, żeby tylko zdać ;p
Stary 2010-05-25, 19:51   #4466
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
no tak, ale watpie ze potem sie dostane gdzies na studia tylko po takich przaedmiotach,chociaz nie znam sie na tym
A ja nie watpie Wiadomo, ze jak bedziesz sie ubiegac do jakiejs uczelni do ktorej musisz miec mature np z chemii, to proste, ze musisz ja zdac

Ale jesli uczelnia w swoich wymogach bedzie miala sama mature (jez,pol,mat), to mysle ze tutaj nie bedzie sie juz liczyla, zadna inna matura

Mysle ze wraz ze zmianami zwiazanymi z tymi maturami, wprowadza tez zmiany w rekrutacji na wyzsze uczelnie
Stary 2010-05-25, 19:53   #4467
Movement
Zakorzenienie

wam tez gadu nie chodzi? ;/

Movement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 19:53   #4468
ouu
Wtajemniczenie

ja też moją klasę kocham i to właśnie przez to, że robiliśmy integracje jeszcze przed 1 klasą, potem były imprezy klasowe, półmetek, a teraz 18, gdzie zazwyczaj całą klasę się zaprasza będę mega płakała na koniec 3 klasy nie mam nikogo w klasie, kogo nie lubię bo zawsze można z kimś pogadać, a jak się przyjdzie z beznadziejnym humorem to zawsze się wyjdzie z zaje bistymkocham ich meeegaśnie

a co do studiów to nie wiem;d na poczatku chcialam isc na turystyke, ale odwidziało mi sie, potem na studium fotograficzne, ale uznałam, że sie nie opłaca;p i już nie wiem sama;d na bank na zaoczne, na dziennych sie nie widze;d;d

mi gg nie działało, ale już działa

Edytowane przez ouu
Czas edycji: 2010-05-25 o 19:57
ouu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 20:02   #4469
Nanusiaaa
Zakorzenienie

ja tez nie mam pomysłów na życie ..

ouu- myślisz, że w większych miastach są organizowane jakieś kursy fotograficzne dla amatorów ? ;p

Nanusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 20:04   #4470
K0G0 T0 0BCH0DZI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
kongo- a jak z Twoim OW??
a weź mnie nie wku.rwi.aj nawet ;d denerwuje mnie;d nie wiem o co mu chodzi;d pierw o alko rozmawialismy to mi zaczął gadać ze on wolał by nie pić, ze w tym czasie wolał by co innego porobic ale nie ma z kim to mu napisałam to sobie tego kogos znajdz to mi napisał ze już ma tylko zajęty czesto haha wczoraj napisała mu ze ma jakieś krzywe myslenie i jest dziwny to zaczął sie cały temat o co mi chodzi i tak dalej i napisal mi ze jest niezdecydowany z natury, ze woli pierw być pewien tego co mówi i robi, zeby czegos nie zj.e.bać. tym tempem to moze by cos z tego wyszło za 3 lata nie wiem czemu on taki niepewny jest;/ przecież jak bym miała na niego wy.je.bane to bym z nim nie gadała cały czas, nie pisałabym z nim, nie odpisywała na sms;/ potem cos tam o zaufaniu gadalismy to w koncu wyszło na to ze on mi ufa tylko nie wie czy warto to mu napisałam ze sie przekona on "tylko w którą strone" ja "skoro mi ufasz to powinienes wiedzieć" on cos tam ze nie wygladam na taka co by odrazu sprawe zje.ba.ła ble ble ble takie sranie w banie. z nim jest fajnie jak pijemy wtedy jest otwarty i w ogóle, a potem to jak widać a najgorsze jest to ze co chce go sobie juz odpuscic, bo mnie wkurza to nagle gdzieś idziemy i zawsze cały czas przegam z nim i mi wraca nie wiem co to jest za kreeetyn ;/

dobra i tak ci sie tego nie bedzie chciało czytać ;p
Cytat:
Napisane przez mousedream Pokaż wiadomość
ej laski robie pierwszy raz w zyciu zupe na obiad sama
dobrze ze ja nie musze robic takich rzeczy, zresztą wątpie zeby ktokolwiek chciał to jeśc;p
Cytat:
Wogole to do tż prawie nic sie nie odzywalam caly dzien. Wczoraj wieczorem tak mnie wkurzyl, tak plakalam, byl taki niemily przez telefon wieczorem (a ja chcialam grzecznie zapytac czy umie biologie itp.), olewalam go caly dzien, cos tam podlazil i sie przymilał, ale nie ma chooja, przeganialam go. Dopiero w drodze do domu jakos tak sie pogodzilismy, przepraszal mnie i wogole...
jej weźcie wy naprawde odpocznijcie od siebie, bo calusienski czas sie kłucicie
Cytat:
ja już nie wiem stwierdziłam ze wybrałam zły kierunek juz mnie przestało to krecic;/ załuje ze nie zrobiłam tego co chciałam w tamtym roku i po pierwszej klasie nie zaczęłam lo od nowa na innym profilu ;p ale teraz już niech bedzie jak jest;p

musze sie uczyc aaa tak mi sie nie chce

Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI
Czas edycji: 2010-05-25 o 20:07
K0G0 T0 0BCH0DZI jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości