|
|
#1261 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
Ty, obok mnie na kanapie, trzymając się za ręce i oglądając po raz setny, ten sam film na DVD. W ciepłych kapciach i ogromnych kubkach z Twoją ulubioną herbatą. Przykryci kocem. Tak właśnie widzę moje niebo.
w mych oczach widać radość, gdy patrzę na Ciebie. mów do mnie jeszcze Chcę widzieć szczęście, szczęście i jeszcze raz Ciebie <3
|
#1262 |
|
Raczkowanie
|
Każde uczucie z czasem się rozwieje....
Upajam się tą chemią <3 Kocham z całego serca i jestem kochana. Dziura w moim sercu została załatana. Zastanów się co najważniejsze w życiu jest, zdaj pozytywnie ten trudny życia test.
|
#1263 |
|
Raczkowanie
|
TwojaKokaina- na zdrówko
![]() KissMeOnceAgainx3 dziekuję bardzo ![]() chcę mieć dwa serca jedno na żale smutki i złości a drugie wypchałabym słowami mojej ostatnio bardzo rzadkiej radości miłość, to miłość. nie można winić kogoś za nią lub jej brak. wspominam lekkość naszego razem boje się jego spojrzenia. Tak, boję się jego cudownych oczu.i jego oddechu też się boję chce umieć mówić ludziom, których uwielbiam, że są cudowni, niesamowici i że bez nich nic kochaj mnie. nie słowami, nie uczynkami sercem mnie kochaj to nie prawda, że od miłości do nienawiści jest tylko cienka granica tak naprawdę jest to Wielki Mur chiński z uzbrojonymi strażnikami, stojącymi co pięć metrów UWIELBIAM CukrowaPanna Pirmadonna Ciiri NieZTejBajki keeendy kamisha ruda wiewiora Kochanaa otojest _mandarynka panna_miodowa CaMa One for all Extremalna myCh Drift cornels chcialam byc me9so3horny Siatkarka18 Mrs Unfabolous takagwiazdka _Panna_Migotka_ dontgivemenames grise nydee Kaaate90 xxgroszek07xxz innej bajki Kinderka13 latin xsxs agattee Together93 istny_paradoks dresowa caroline060
nie jestem pewna. nie wiem czy jestem, czy mnie nie ma. może stoję obok Ciebie... [caroline060 Edytowane przez CookieCrisp Czas edycji: 2010-05-25 o 20:05 |
|
|
|
#1264 |
|
Raczkowanie
|
kradnę
szukam kogoś kto lubi sprzątać,
mam dużo do sprzątania w głowie i w sercu, poprzedni mieszkaniec zrobił wieelki bałagan. My. Ty. Ja. My. Ty i ja widzisz różnice? |
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
Wyrwane kartki z pamiętnika, została jedna czysta strona, czyżby nowy początek? Podobna siła wyobrażeń to nie przypadek, że jesteśmy razem
|
|
#1266 |
|
Rozeznanie
|
<3
Istotka z Bajki - ty wiesz że ja cię mocno
bajkowa - jak zawsze świetna poprostuAsiss - wiesz co ci powiem ? przez takie perły jak TY wizaż staje się uzależnieniem ![]() chcialam byc - jeśli ja jestem perełką, to ty jesteś brylantem ![]() ![]() KissMeOnceAgainx3 jak miło być w takim gronie perełek ale siebie też tam dopisz, koniecznie <3''-nie zepsuj mi tego, dobrze? -ale czego? -tego. dzisiejszego dnia, wczorajszego dnia, wczorajszego wieczoru. wszystkiego. nie zniszcz tego." zapamiętaj na przyszłość - pierwsze wrażenie robi się tylko RAZ tak cholernie mi na Tobie zależy, że sama nie potrafię tego racjonalnie wytłumaczyć
5.10.2011. nareszcie w moim życiu pojawił się ktoś , dla kogo warto żyć. <3 Edytowane przez xsxs Czas edycji: 2010-05-25 o 19:08 |
|
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za pochwały dziewczynki
BananowaDelma, Zuzka Z, otojest, daciaaaaaa, istny_paradoks, CookieCrisp, myCh, dontgivemenames, cloude, m4dziar4 - okradłam Brutalnie się Tobą zabawiłam, gdy chciałeś do mnie wrócić. To z obawy, że Twoje uczucia nie będą szczere. Skąd miałam wiedzieć, że tym razem są one prawdziwe?
|
#1268 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: <3
xsxs :KissMeOnceAgainx3 jak miło być w takim gronie perełek
ale siebie też tam dopisz, koniecznie <3Ja? Dopisać tam siebie? Nie żartuj kochana - Obiecaj...
- Co? - To o czym teraz myślę. - Tak, obiecuję... Skarbie. - Mam dla Ciebie wiadomość, ona... - O Mój Boże... Jest w ciąży! - Nie, jest po prostu zakochana... specjalność dnia, to Twój uśmiech, którym mnie częstujesz. i w chwili, gdy to pojął, utracił całą wiedzę.
|
#1269 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję za wyróżnienie Dziękuje za to że byłeś takim idiotą, w późniejszym życiu bardzo mi się to przydało. przepraszam, że nie jestem wychowaną dziewczyną, która potrafi opanować swoje emocje . Jeszcze żaden człowiek nie irytował mnie tak bardzo jak On, ale też żaden mężczyzna mnie tak nie pociągał . Poruszyłeś moją cichą nadzieję i podgrzałeś pokruszone serce . - Uśmiechnij się - Po co ? - żeby mądrzej wyglądać - uśmiech to tu nic nie pomoże . Zajmij się swoim życiem, ja zajmę się swoim po jakimś czasie może nasze życia utworzą jedno szczęśliwe życie. Głową muru nie przebijesz i doskonale o tym wiesz, ale dalej uderzasz wierząc, że po drugiej stronie czeka wybawienie . O słodka utopio ... Dziewczyna poszukująca rozumu i roztropności. Bluzg wyczuwalny gołymi palcami na popękanych ustach wymalowanych kłamliwą, cieknącą krwią. Zaśnij, pozbądź się problemów. Uwierz, nie można. Inaczej? Inaczej jest jedynie w telewizji. Wystawa ludzkich problemów, nie zamierzam brać w tym udziału. Znasz ten ucisk w klatce piersiowej, ten nagły brak tlenu w powietrzu i łamiące się kości w nogach ? - rada na przyszłość, zajmij się swoim życiem <3
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1271 |
|
Rozeznanie
|
Movement KissMeOnceAgainx3 Istotka z Bajki Karmelowa Truskawka
bajkowa Magari91 Paralogiczna dziękuje dziękuje dziękuje ![]() tylko moje myśli dotrzymują mi towarzystwa właśnie wtedy kiedy udało mi się o tobie zapomnieć twój głos nadchodzi do mojego cichego łóżka gwałtownie rujnując wszystko na swojej drodze wlej nas do szklanki będę sączyć to powoli i oszczędzać dałam się ponieść garści nowych doznań jeśli to wybór między mną a tobą to poszłabym po siebie i to jest właśnie to dlaczego nigdy naprawdę nie sądziłam że on mnie lubi tak czy inaczej tak ciężko powiedzieć 'żegnaj' w momencie gdy właśnie wyciągam dłonie po miłość nie jestem zawiedziona tym jak o mnie nie pamiętasz bo ja też cię nie potrzebuję moja bluzka jest założona tył na przód i na lewą stronę a ty mówisz: „o, jak pasuje" my tylko oddziaływaliśmy na siebie totalnie my raniliśmy się nawzajem nawet jeszcze bardziej Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-05-25 o 20:04 |
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
![]() rozstaliśmy się... *
Mówią, że oczy są odzwierciedleniem duszy. Cóż. O ile to prawda, masz czekoladowe serce i czekoladowy umysł. A może cały jesteś z czekolady? Bo przecież twoje oczy mają jej kolor. Jeśli tak, to już jesteś mój, bo wiesz jak bardzo kocham słodycze. Jestem ogniem, a Ty jesteś lodem. To co było skończyło się. Miłość znikła gdzieś jak kamień w wodę, Już nie ma jej. Tobie pierwszemu udało się przebić gruby mur, za którym chroniłam się przed ludźmi. Dzisiaj sam dokładasz cegły... |
|
|
|
#1273 |
|
Zadomowienie
|
"Świat się zmienia. Ludzie się zmieniają."
Wszystko można zacząć od początku. Nie skreślaj kogoś za pierwszym razem . "Jeśli za długo będziesz udawać kogoś innego to już nigdy nie będziesz sobą. "
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nawet gdybym była idealnie umalowana i ubrana to i tak zwróciłbyś uwagę na nią...
Są takie chwile w życiu gdzie nawet głupie "cześć" potrafi człowieka rozbawić Pójdziemy ze sobą powoli obok, do końca wszystkiego żeby zacząć na nowo. Bez słowa i snu, w zachwycie nocą, a bliskość rozproszy nasz strach przed ciemnością.
|
|
|
#1275 |
|
Raczkowanie
|
.Porównujesz miłośĆ do loterii fantowej?!?! .Mamo, Kocham Cię ! .ja wiem ze Ty wiesz ze ja wiem ze Ty wiesz ze My wiemy ze nasz związek ma sens ! <3 .Bo po co udawaĆ? po co udawaĆ szczęśliwą i okłamywac wszystkich w około? no powiedz, po co? .Wszystko w około sie topi i moczy, a w moim sercu jest wielki pożar z miłosci do Ciebie i nie ugasi go nic prócz Twojego pocałunku ! .Twój dotyk szczęściem ! .Jeśli w sercu stworzysz MIŁOŚĆ i bedziesz szczesliwy ze ją stworzyłes, to kiedy ONA runie i nie pójdzie tak łatwo jej odbudowac jak budowli z klocków lego TO PAMIETAJ - nie trac nadzieji ze wkoncu uda Ci się ją wyremontowac. __________ grise paralogiczna z innej bajki dreams_x33 zaagubiOna ciiri Toogether93 i inne <33 ![]() ![]() ![]() a absurdalnie gdzie? ![]()
Edytowane przez Borowiczanka Czas edycji: 2010-05-25 o 21:11 |
|
|
|
#1276 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
__ __ __ __ __ __ Love = Pain
[miłość = ból] Powtarzałeś bym nie płakała, lecz miłość to najbardziej bolesne uczucie. scream in the silent. [w cichy krzyk.] |
|
|
|
|
#1277 |
|
Raczkowanie
|
Bo on, to typek niegrzeczny <3
Z moich ust spijasz krwawe pocałunki na dobranoc Może spróbujesz naprawić błąd , kolejny błąd ? chwytam kraty rozgrzane do białości Twoją twarz w przekleństwach widzę . ! Przeklnę Cię, jeśli postąpisz podle ! Bez for wystartowałam , przyszłość na wejściu zje^@^@ Mam mnóstwo patentów na wyrywanie dup : osobisty urok , zwalający z nóg ; ) Dzisiaj, ideałów mało i miłości do życia. Znów krzyk w słuchawce - co ty mi tu pierdo!#$& ?
|
#1278 |
|
Zadomowienie
|
A teraz wstań, zrób najlepszy makijaż jaki potrafisz i nie waż się pokazać nikomu, że coś rozpierdala cię od środka.
morphine. need morphine. z Nibylandii nie odchodzi się nigdy. Tylko trudniej się fruwa.
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
![]() NIC się nie zdarza, jeśli nie jest najpierw marzeniem
[Carl Sandburg] Moje uczucie z chwili na chwilę zmieniało się w miłość. Rosło, dojrzewało, czymś wspaniałym się stawało. Nie miałem dość, każdy kolejny pocałunek, kolejne spojrzenie utwierdzało mnie w tym, że nie jest to kolejne zauroczenie i tak też się stało. Teraz idziemy razem tą samą ścieżką i jest nam wciąż mało, mimo że czasem jest nam ciężko, że różne problemy napotykamy ale przecież siebie mamy, razem wszystko przetrwamy, wszystko pokonamy. [od tża Ile to już razy gdy leżałam w nocy nie mogąc zasnąć szukając pomocy? Życie naucza, ja jestem biernym uczniem.
20.12.2007 Edytowane przez Movement Czas edycji: 2010-05-25 o 20:36 |
|
|
|
#1280 |
|
Rozeznanie
|
KissMeOnceAgainx3 - < 333
jesteś zbyt rozczochrany , nie ogarniam Cię ![]()
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
facet, bardzo konkretny i w ogóle... bardzo. dzień monotonny przerwała pierwsza noc. świat i iluzja przestaje się liczyć, kiedy On dotyka moich ust - bezbronną czyni tak. sterowany handel naszymi uczuciami.
|
|
#1282 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
o, i ja też ? jejku, ale cudownie.. Kochane moje ; * __________________ 'I'll wait for You. The thought that keeps me going each day is
I believe You still love me..' Będę na Ciebie czekać. Myśl, która trzyma mnie przy życiu każdego dnia to to, że wierzę, że wciąż mnie kochasz.. 'I love You more than words can say..' Kocham Cię bardziej niż można by to ująć słowami..
|
|
|
#1283 |
|
Rozeznanie
|
:roza:
bardzo fajnie, nie?
![]() laaaaaaaaaski, dzięki ________________ you can't buy love on ebay
miłości nie kupisz na ebayu people change, you change ludzie się zmieniają ty się zmieniasz book lovers never go to bed alone miłośnicy książek nigdy nie idą do łóżek sami
|
#1284 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że o mnie nie zapomniałyście słońca ?
- Co być zrobił gdybym powiedziała, że cię kocham ? - Spytałbym cię czy nie uderzyłaś się przypadkiem w głowę. Co byś wtedy odpowiedziała ? - Że chciałabym, żebyś opatrzył mi tą głowę, miłością. - Pójdziemy na randkę ? - Jasne. - I już ? - No tak. - Lubię dziewczyny... asertywne. - Ale ja cię kocham i chcę iść na tą pieprz.oną randkę ! Tylko czekałam, aż mnie zaprosisz. - Nie mogę się umówić z kimś kto nie umie powiedzieć 'nie'. - Sam mnie zaprosiłeś,ale skoro lubisz słowo 'nie', dziewczyny niedostępne oraz asertywność to masz i się ciesz. 'Nie będę siedzieć w domu, skoro cię kocham'. Przysięgam kochać i przysięgam, że nawet śmierć nas nie rozłączy. Spojrzałam z zaciętą miną w jego oczy, ale po chwili poczułam jak się rozpływam. Jak się zatracam w bujnej zieleni jego spojrzenia. Pieprz.ona miłości, co żeś zrobiła z moim życiem ? Kochany Pamiętniku, kocham go na zabój i nic nie stanie w drodze do naszej miłości. Chyba że jemu ... Bezwzględny dup.ek, nieczuły na moje uczucie. Aniele stróżu, bądź przy mnie na wieki. Aż do końca świata i jeszcze dłużej.
|
#1285 |
|
Rozeznanie
|
I'll kiss you one last time and I'll begin to live my life without you.
Pocałuję Cię po raz ostatni i zacznę żyć bez Ciebie. Fuck, like cock I miss in your words. Kur.wa, jak ch.uj brakuje mi Twoich słów. panna_miodowa, z innej bajki, Subtelna, Karmelowa Truskawka,
xsxs, Magari91, KissMeOnceAgainx3, CookieCrisp dziękuję z całego serducha. ![]() to wielkie szczęście dla człowieka gdy ma do kogo wracać. <3
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-05-25 o 21:17 |
|
|
|
#1287 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję. ;*
i jeśli masz płakać, to proszę cię, zaczekaj chociaż chwilkę
- zaraz będę służyć ci ramieniem. i tak bardzo chciałabyś wrócić do tamtych dni, do dni w których brakowało ci ze szczęścia powietrza. teraz oddychasz jedynie bladym wspomnieniem chwil, które przeżyłaś. |
|
|
|
#1288 |
|
Zadomowienie
|
Guziki xD- fajne i już jest moje
![]() ciało w coś na kształt duszy obleczone Bądźmy sobie niepotrzebni.
|
#1289 |
|
Raczkowanie
|
Nie chcę być tylko pielgrzymem w Twoim sercu..
|
#1290 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
zakochałam się w tym . bezczelnie okradam ![]() CookieCrisp ciasteczko moje . ja też uwielbiam ![]() klada na zdrowie ....
pyskata małolata . zakichana gówniara . ciekawe w jaki sposób jeszcze znajdziesz, żeby zwrócić na siebie moją uwagę . może od dzi*ek albo ku*w mnie powyzywasz ? wole być naiwną **********tą gówniarą niż puszczalska dziw*ką co dzień zakochaną w innym . chwila uniesienia . łzy radości i płacz nienawiści . - idealny schemat miłości . ona tak jakby patrzyła nieśmiało na niego, on tak jakby udawał, że tego nie widzi . zawiedziona odwróciła się na pięcie , powoli odchodząc, gdy nagle poczuła dłoń na swoim ramieniu i usłyszała jego drżący głos . bałam się naszego końca . drżałam z trwogi na samą myśl o tym . lecz dzisiaj, gdy odszedłeś tak jakoś lżej mi się zrobiło . .... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-05-25 o 21:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

ale siebie też tam dopisz, koniecznie <3