Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009) - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-24, 22:00   #4111
simpatica
Zakorzenienie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
ja też się pochwalę moją niunia jak byliśmy w ogródku i wąchaliśmy kwiatuszki
ale z Was ładne dziewczyny
Cytat:
Napisane przez Ravenne Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego
a ja gratuluję "mamy" ja chyba też dziś usłyszałam amama
ale nikogo w pobliżu nie było więc Tż np twierdzi że zdecydowanie sie przesłyszałąm

Cytat:
d
i mam juz sylwester załatwiony
kuzynka bierze ślub więc impreza na całego
jej ślub, przywitanie nowego roku no i oczywiscie ROCZEK MOJEJ NIUNI
no to faktycznie toastów będzie wiele
Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
A to ja tez sie pochwale moja myszką a co...
słodko w tej opasce wygląda

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Prosimy o kciuczki żeby było ok
będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez asioczka Pokaż wiadomość
kochane prosze kliknijcie w banner! bo juz mi tylko kilku glosow brakuje zeby wrocic do rankingu ...
kliknełam
Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Simpatica najlepszegoz okazji imienini

<><><>
Kurczę dziewczyny byłam w kościele i proboszcz opowiadał nam co sie dzieje i Wilkowie. Był tam wczoraj dowiedziec się konkretnie jakiej pomocy potrzebują i normalnie aż łzy w oczach stają... tam trumny po wodzie pływają... tak mi smutno jest i strasznie współczuje wszystkim ludziom których dotkneło to piekło na ziemi... aż sie boje o Mamrotkę

simpatica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 22:03   #4112
aniulka8204
Wtajemniczenie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

slicznie Aniulka u Ciebie ciagle jakies kwiaty, albo na scianie albo w ogródku
wózek super kolorki ma takie elegancko-dziewczece
dzięki Domi

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Dziewczyny córeczki prześliczne A z Ciebie ANiulka też niezły lachon
eeee tam ja na siebie patrzeć nie mogę

Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość
Dzieciaki jak zwykle zachwycające siedzące, leżące, śpiące, uśmiechnięte - wszystkie I Aniulka też niezła mamusia

To się wybawicie na całego

dziękujemy
oj zabawa będzie udana a tym bardziej że moja mama to same kawały i udana jest od kuzynki rodzice tez kawalarze jak cholera i rodzina pana młodego to też podobno udana jest nieźle więc ubaw po pachy bedzie
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 22:10   #4113
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość
Kurczę dziewczyny byłam w kościele i proboszcz opowiadał nam co sie dzieje i Wilkowie. Był tam wczoraj dowiedziec się konkretnie jakiej pomocy potrzebują i normalnie aż łzy w oczach stają... tam trumny po wodzie pływają... tak mi smutno jest i strasznie współczuje wszystkim ludziom których dotkneło to piekło na ziemi... aż sie boje o Mamrotkę
dlaczego trumny?
chyba podczas tej powodzi nie zgineli tragicznie ludzie?
ciekawe jak Mamrotka

Cytat:
dziękujemy
oj zabawa będzie udana a tym bardziej że moja mama to same kawały i udana jest od kuzynki rodzice tez kawalarze jak cholera i rodzina pana młodego to też podobno udana jest nieźle więc ubaw po pachy bedzie

chcialabym miec takie nastawienie przed swoim slubem

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 22:19   #4114
simpatica
Zakorzenienie

Cytat:
dlaczego trumny?
ciekawe jak Mamrotka

Domi bo woda zalewała cmentarz z dużym ciśnieniem i poprostu wymyło trumny i wypłyneły... Boże nie mogę... i co oni później będą te trumny otwierac? nie mogę o tym myślec...

a czemu Domi nie cieszysz się ślubem?

Stary 2010-05-24, 22:22   #4115
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Domi bo woda zalewała cmentarz z dużym ciśnieniem i poprostu wymyło trumny i wypłyneły... Boże nie mogę... i co oni później będą te trumny otwierac? nie mogę o tym myślec...

o matko :/
faktycznie lepiej sobie tego nie wyobrazac co ta Polska winna, ze ciagle takie nieszczescia sie u nas dzieja

tzn. ja sie ciesze, ze bedziemy miec slub koscielny z Tz, ze tak "po Bozemu" ale ten brk zorganizowania i taka niepewnosc czy od strony tz dadza kase, jak to sie potoczy, czy beda sie wpiepszac jak wroca...

Poza tym ciagle nie wiem z kim Polusie zostawimy i jeszcze samochodu nie mamy boje sie tego wsyztskiego i jakos nie potrafie cieszyc...

Stary 2010-05-24, 22:30   #4116
simpatica
Zakorzenienie

Cytat:
o matko :/
faktycznie lepiej sobie tego nie wyobrazac co ta Polska winna, ze ciagle takie nieszczescia sie u nas dzieja

tzn. ja sie ciesze, ze bedziemy miec slub koscielny z Tz, ze tak "po Bozemu" ale ten brk zorganizowania i taka niepewnosc czy od strony tz dadza kase, jak to sie potoczy, czy beda sie wpiepszac jak wroca...

Poza tym ciagle nie wiem z kim Polusie zostawimy i jeszcze samochodu nie mamy boje sie tego wsyztskiego i jakos nie potrafie cieszyc...

a gdzie chcecie ją zostawiac? na czas slubu tylko czy na całe wesele? samochodu do śłubu nie macie?

Stary 2010-05-24, 22:31   #4117
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
a gdzie chcecie ją zostawiac? na czas slubu tylko czy na całe wesele? samochodu do śłubu nie macie?

ciagle szukam kogos, na czas slubu, potem bedzie w pokoju przy sali z nami...
tak, do slubu nie mamy zadnego fajnego auta, ani nitk z gosci:/

Stary 2010-05-24, 22:42   #4118
simpatica
Zakorzenienie

Cytat:
ciagle szukam kogos, na czas slubu, potem bedzie w pokoju przy sali z nami...
tak, do slubu nie mamy zadnego fajnego auta, ani nitk z gosci:/
a może wśród dalszych znajomych ma ktoś autko? albo może jakieś koleżanki maja Tż-tów z autem? a na czas ślubu np Twoja mama by nie wzieła Polinki?

Stary 2010-05-24, 22:57   #4119
mamrotka
Wtajemniczenie

Hej mamusie

Wal nie puscil i niby mozemy sie cieszyc, chociaz woda zaczela przeciekac bo wal zrobil sie jak gabka Zalalo kilka domow W calej okolicy pojawia sie duuuuuzo gruntowki. Ludziom zalalo pola, sady. Dzis ktos powiedzial ze u nas moga jeszcze wysadzic ten wal ale juz nie wiemy czy to prawda czy nie, wladze na ten temat milcza ale miejmy nadzieje ze to tylko plotki. Chyba mam jakies problemy ze wzrokiem bo d wisly mam nie 400 m a 100 Niw wiem ile spalismy przez ostatnie kilka dni ale chyba po kilka h U nas od kilku dni w piwnicy jest woda gruntowa i pompujemy, strazacy mowia ze lepiej nie pompowac i woda zlapie jakis swoj poziom i bedzie sie utrzymywac ale mamy piec i szkoda zeby sie wykapal. Najbardziej boli mnie to ze widze corunie tylko kilka h dziennie bo na razie boje sie zabierac ja do domu, sytuacja jest jeszcze nie pewna, woda za wolno opada i wal jest przesiakniety, a bobry pracuja i nowych gniazd jest znow duzo,a jakie gejzery z walu bija przepraszam za chaotyczny post ale wpadlam na chwile powiedziec ze zyje i podziekowac za troske
mamrotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 22:59   #4120
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
a może wśród dalszych znajomych ma ktoś autko? albo może jakieś koleżanki maja Tż-tów z autem? a na czas ślubu np Twoja mama by nie wzieła Polinki?

jakby to bylo takie proste, to bysmy juz dawno mieli...
nie bo ja chce, zeby uczestniczyla w slubie a nie zajmowala sie dzieckiem...

ide spac, dobranoc

Stary 2010-05-24, 23:04   #4121
simpatica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
przepraszam za chaotyczny post ale wpadlam na chwile powiedziec ze zyje i podziekowac za troske
jak dobrze że sie odezwałaś to zaciskamy kciuki dalej - musi byc dobrze
Cytat:
jakby to bylo takie proste, to bysmy juz dawno mieli...
nie bo ja chce, zeby uczestniczyla w slubie a nie zajmowala sie dzieckiem...

ide spac, dobranoc
a jak Twoja mama będzie uczestniczyła? przecież będzie tylko stała. a moze Polinka akurat zaśnie? chyba że chcesz zeby jej w ogóle w kościele nie było

a jeśli taki problem z autem to sobie wynajmijcie w jakimś salonie co sie tym zajmuje

Stary 2010-05-25, 07:59   #4122
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

ja na chwilę - pozniej poczytam co napisałyście

Edytowane przez magdawikp
Czas edycji: 2010-05-25 o 08:00
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 08:11   #4123
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
jak dobrze że sie odezwałaś to zaciskamy kciuki dalej - musi byc dobrze

a jak Twoja mama będzie uczestniczyła? przecież będzie tylko stała. a moze Polinka akurat zaśnie? chyba że chcesz zeby jej w ogóle w kościele nie było

a jeśli taki problem z autem to sobie wynajmijcie w jakimś salonie co sie tym zajmuje

Kochana a kiedy Polusia bedzie jadla??po 10 ja juz przychodze do mojego domu rodzinnego (od 8 rano wlasciwie fryzjer, makijaz), tam mi mama pomoze sie ubrac, potem przyjezdza Tz, blogoslawienstwo, Kosciol, po Kosciele jeszcze troche minie, zanim znajdziemy sie na sali.Moja mama by w trakie Mszy przykladowo karmila?...plakalaby, to mysialaby wyjsc?no ja sobie nie wyobrazam czegos takiego i nie mam zamiaru meczyc dziecka
dkatego chce kogos kto mi sie nia zajmie...odbierze od Tz juz kolo 12 i bedzie pilnowal, na Mszy rowniez ta osoba bedzie, a po kosciele juz pojedzie do sali, tam gdzie mamy slub. Ktos nie bedzie gosciem, tylko bedzie od pilnowania...
Dla mnie taka opcja jest najrozsądniejsza
Nie wyobrazam sobie, ze z blogoslawienstwa moja mama wychodzi z nosidelkiem i w kosciele Polusi pilnuje, pod kosciolem to samo...jeszcze tyle godzin bez jedzenia (a ona je dosc czesto), nie spi w ciagu dnia...no bez sens jednym slowem.
Szukam niani, albo kogos, kto nie bedzie sie bal zostac, komu zaplacei bede sie psychicznie dobrze czula.

Madzia jakie slicznotki ile w ogole Iza ma juz latek?

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2010-05-25 o 08:15
Stary 2010-05-25, 08:13   #4124
magdawikp
Wtajemniczenie

nie czytałąm tylko przeleciałam tę stronę

Domi - każda Panna młoda jest kłębkiem nerwów przed słubem - siądz wez głęboki oddech i zapanujesz nad wszystkim - co do autka - własnie jak napisała Sympatica - moze ktoś ze znajomych ma coś fajnego

Mamrotka ja tez cieszę sie, ze się odezwałaś - rozumiem ze niepokuj jest ale bedzie dobrze musi byc

faktycznie z tą wodą to masakra - ja pracuję w tym powiecie z Wilkowem - nie chce myslec co przechodzą ludzie

a to napiszę co u nas - Iza lepiej diuzo lepiej
Grzes ma problem z tymi plesniawkami i byłam wczoraj u doktorki bo mu nie przechodziły - mam nowe leki - neststyne do picia - co za gorycz i do smarowania syrop, który jest generalnie do picia

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Cytat:
Ktos nie bedzie gosciem, tylko bedzie od pilnowania...
Dla mnie taka opcja jest najrozsądniejsza
popieram
Stary 2010-05-25, 08:38   #4125
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Witam dziewczynki

mnie nie bylo, bo wczoraj byl dzien wolny i bylismy duzo na dworze....pogoda w konuc byla ladna...cieplo bardzo a jak siedzielismy po obiedzie na lodach pod takim szklanym dachem to zerwal sie taki deszcz, ze hej....normalnie jak w Malezji - 3 minuty urwania chmury i slonko...

Maly siedzial dumny w spacerowce....jej, jak mu sie podobalo
W foteliku tez juz nowym w samochodzie siedzi....baaardzo zadowolony...i na takiego duzego chlopca wyglada w tym foteliku...

Dobra, ide poczytac co sie dzialo...

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
Dzięki za podpowiedzi zamówiłam to
http://www.allegro.pl/item1047993307...her_prise.html
Tam jest ta żyrafka i żółwik myślę że będą fajne ta mata mi się podoba,zobaczymy jak to do mnie dotrze
Super zestawik

Cytat:
śliczne zdjęcia dzieciaczków
ja też się pochwalę moją niunia jak byliśmy w ogródku i wąchaliśmy kwiatuszki
pare krzewków jeszcze kwitnie więc udało się trochę oczy napaść widokiem
Sliczna mamusia z coreczka

Cytat:
Eeeehhhhh, ta moja synowa...

Cytat:
Napisane przez pinky_deer Pokaż wiadomość
szykuję się też do dłuuugotrwałęgo wyjazdu do szwecji i mam mieszane uczucia co do wszystkiego co i jak i do kiedy
Tak, a z jakiej okazji?

Asioczka

Cytat:
Ale za to mamy swojego skarba zobaczcie jak się uśmiecha do taty
Super

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
Sliczne maluchy...a Izunia jaka powazna...

....jesli kogos pominelam to wybaczcie bitttttteeeeeee...

No i.....

stooooooooooo latek dla Tomusia Malinki

Edytowane przez karenina19
Czas edycji: 2010-05-25 o 08:40
karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 09:39   #4126
agnessja
Rozeznanie

Cytat:

może zrobią jak w Rybniku 13 lat temu, tam kawałek cmentarza osunął się ze zbocza i potem zrobili mogiłę zbiorową... straszne,
w sumie to teraz wszyscy robia co mogą, w tydzień nie da się nadrobić wielu lat, a można było spokojnie, tyle lat nic nie robili, to niestety tak się musiało skończyć, najgorsze że ludzie cierpią, a projekty leżą w szufladach, w stolicy mogą mówić o wielkim szczęściu, bo porównując z resztą kraju to tam nic się w zasadzie nie stało, póki co...

Domi jakieś taxi może trzeba wynająć na ślub, tylko musiałoby to być w miarę nowe auto, bo czasem to aż strach wsiadać, takie u nas złomy na taxi jeżdźą, niania na czas ślubu jak najbardziej wskazana, bo dziecko małe i ono z tej uroczystości i tak nic nie będzie wiedziało, a wiadomo mama i babcia najbardziej to przeżywają a dziecko potrzebuje kogoś kto nie będzie taki rozemocjowany

Blog o hobby - scrap i decou
agnessja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 09:57   #4127
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

dzien dobry

Oh jak ja bym chciała byc na swoim jak narazie u mamusi

Dzis jedziemy z Misia do lekarza ,zmieniac leki mam nadzieje ze to bedzie ostatni lekarzi on pomoze

Wszystko jest do kitu :?(dlaczego ostatnio nawet naszła Mnie mysl zeby zrobic sobie oper. na cycki
Stary 2010-05-25, 09:58   #4128
tarasia
Wtajemniczenie

mamrotko, cieszę się, że u was wszystko OK bo już się martwiłam!

madziu śliczne zdjęcia!

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 10:47   #4129
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
Dzis jedziemy z Misia do lekarza ,zmieniac leki mam nadzieje ze to bedzie ostatni lekarzi on pomoze

Wszystko jest do kitu :?(dlaczego ostatnio nawet naszła Mnie mysl zeby zrobic sobie oper. na cycki
Już na pewno lekarz Wam pomoże, w końcu wszystko musi być dobrze

A operacja to chyba jednak kiepski pomysł, ja znalazłam inne rozwiązanie, nie dość, że tańsze to jeszcze bez operacji, znieczulenia ogólnego itd

http://agklinik.com/pl/personel/chir...f-serdeva.html
Cytat:
wpadła, pochwaliła się swoimi uroczymi dzieciaczkami i poszła :P
Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
Hej mamusie

przepraszam za chaotyczny post ale wpadlam na chwile powiedziec ze zyje i podziekowac za troske
jak dobrze, że się odezwałas już tu się wszystkie martwiłyśmy....

witam mamuśki
U nas raczej w porządku, tzn Blanka ma ciągle katar, była u nas pani doktor wczoraj i może to alergiczny.. Ja w sumie nie wiem, bo ja też mam ciągle katar i obie nie możemy się tego cholerstwa pozbyć :/

Jest znów dziś niania i ja siadam do nauki... jeszcze zajrze do klubu i spadam
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 10:52   #4130
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Mamy zęba pozniej nadrobie jak mlody zasnie bo maruda strasznia z niego..:P

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 11:05   #4131
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:
dlaczego trumny?
ciekawe jak Mamrotka

Domi ja to mam fajne nastawienie bo ja jako gość będę więc mnie strach nie pożera a Tobie się wcale nie dziwię ze się przejmujesz wkoncu wszystko na Waszej głowie jakbym ja wychodziła za mąż też bym była po prostu zagubiona co i jak i kiedy bo to jednak dużo obowiązku żeby wszystko przypilnować i przygotować żeby było tak jak ma być ale jak juz przyjdzie ten dzień to będziesz najszczęśliwszą kobietą na świecie a jak zobaczysz jeszcze wystrojoną swoją córcię, która będzie na Waszym ślubie to ja na Twoim miejscu płakałabym ze szczęścia jakie mnie spotkało
zazdroszcze Ci naprawde

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

chciałabym się pochwalić co zrobiła dziś moja córcia

1. usiadła w leżaczku bez opierania się o niego (chyba przedwczoraj przeleciałaby a dziś usiadła normalnie)

2. zrobiła mi kupule na moje świeże prześcieradło

leżała sobie na brzuszku bez pampersiaka bo go jakoś wysunęła i patrzyła w strone telewizora a TZ wyszedł z łazienki i patrzy na małego golaska i mówi mój malutki gołodupcu i po też gołej pupci jakby klapsiki daje a tu nagle patrzy a ręka w kupie
Stary 2010-05-25, 12:19   #4132
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

Mamrotka trzymam kciuki będzie dobrze

Agusia gratulujemy ząbka

Madzia zdjęcia śliczne

pozdrawiam
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 12:30   #4133
magdawikp
Wtajemniczenie

Wszystkiego naj dla Tomcia i dużo

Domi Iza 10 czerwca kończy 4 lata

dziękuję za komplementy

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
wpadła, pochwaliła się swoimi uroczymi dzieciaczkami i poszła :P
poszła bo musiałą jechac w teren
teraz poczytam co napisałyście, bo szczególnie nic nie pamiętam

Asia będzie dobrze - wiem, ze zyjecie w stresie - mnie "boli" jak maluchy maja katar a co mowic coś poważniejszego, kazda matka tak reaguje i życze Wam aby to wszystko szybko się poukładało i wyszło na dobrą prostą

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-25, 12:42   #4134
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość

gratulujemy zębulka

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
dzien dobry

Oh jak ja bym chciała byc na swoim jak narazie u mamusi

AsiCcccCA a to te lekarstwa nie pomagają? nie ma poprawy? czy po prostu szukasz innych lekarzy żeby zobaczyć co powiedzą?
mam nadzieję że szybko skończą sie problemy chorobowe i malutka wyzdrowieje
Stary 2010-05-25, 12:57   #4135
zebra666
Zakorzenienie

Mamrotka trzymam kciuki żeby wał wytrzymał... mam nadzieję, że skończy się ten koszmar

Simpatica tez mi się płakac chce jak widzę tych zrozpaczonych ludzi w tv...

Agusia gratuluję zabka

Madzia fotki

I mały mi źle spał w nocy... miał kupe dzisiaj i wczoraj taką na pcozątku twardszą... a je już od dawna jarzynową na obiad, na podwieczorek połowe owocka (wybieram te co rozluźniają kupki) i nie wiem czy to moze być od ząbków? Je dłuższy czas podobne rzeczy i sama nie wiem... Potem dalsza część kupki normalna a nawet rzadsza....

Wkurzył mnie ojciec więc mam znowu zły nastrój...

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 14:54   #4136
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Cytat:

[/COLOR]chciałabym się pochwalić co zrobiła dziś moja córcia

1. usiadła w leżaczku bez opierania się o niego (chyba przedwczoraj przeleciałaby a dziś usiadła normalnie)

2. zrobiła mi kupule na moje świeże prześcieradło
Dobra hehe no i cza prześcieradełoko prAC

Cytat:
[B][COLOR=Blue]

Asia będzie dobrze - wiem, ze zyjecie w stresie - mnie "boli" jak maluchy maja katar a co mowic coś poważniejszego, kazda matka tak reaguje i życze Wam aby to wszystko szybko się poukładało i wyszło na dobrą prostą

Cytat:

AsiCcccCA a to te lekarstwa nie pomagają? nie ma poprawy? czy po prostu szukasz innych lekarzy żeby zobaczyć co powiedzą?
mam nadzieję że szybko skończą sie problemy chorobowe i malutka wyzdrowieje

Wyszliśmy ze szpitala i przez prawie 3 tyg. był spokój ale znów zaczeło na poczatku był jeden dziennie a teraz coraz więcej ...i kurde nie pojechaliśmy bo lekarka naglemusiała jechac do Krakowa i jedziemy jutro popołudniu...

Dzis jeszcze dzwoniliśmy do szpitala o wyniki jakie wyszły ,i i na badaniach metabolicznyhc wszytsko dobrze to ja już nic nie wiem

Jeszcze dzis pokóciłam sie z ojcem alkoholikiem mam dosc

Co do tej oper. to ja nie chcialam powiekszac tylko usun. nadmiar skóry

DOMI zazdroszcze Ci slubu ,przygotowan ...chciałabym zeby to wszystko było jeszcze przedemna zrobiłabym wszytsko inaczej

Edytowane przez AsiCcccCA
Czas edycji: 2010-05-25 o 14:56
AsiCcccCA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 15:28   #4137
zebra666
Zakorzenienie

AsiCcccCA kurcze Mam nadzieję, ze sparwa sie w końcu wyjaśni...Dużo zdrówka dla malutkiej

Zrobiłam małemu jarzynową sama ale ze względu an kupy dałam mniej marchewki a więcej ziemniaka i mi jadł, bo jadł ale sząłu to nie było... W sumie więcej to ją popił sokiem z wodą:P No ale coś musze też gotować, bo już nie bedzie nas stać na same słoiczki... Macierzyńskie się skończyło i musimy teraz inaczej się rządzić...

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-25, 16:06   #4138
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

wŁASNIE MY MAMY PROBLEM NASZA mISIA NIE ZA BARDZO CHCE TYCH ZUPEK WOGÓLE TO NIE ZA BARDZO MA OCHOTE TEZ NA OWOCKI ...MUSZE SAMA JEJ COS UGOTOWA C MOZE BEDZIE JEJ BARDZIEJ SMAKOWAŁÓO:O.....
Stary 2010-05-25, 19:10   #4139
agnessja
Rozeznanie

witajcie,

przed południem robiłam drugie podejście z niekapkiem, no i niestety nie powiodło się - Niuniuś nie łapie o co chodzi, chce cumkać dziubek jak cycka, ale tak się nie da no i płacz, czyli znowu reszta do butelki i odkładam naukę do poniedziałku, może z wiekiem" zmądrzeje" w końcu będzie mieć 6,5 m-ca bo przecież co tydzień prawie jakieś nowe umiejętności takie szkraby prezentują

dziś obniżyłam łóżeczko, sam nie siada, ale nigdy nic nie wiadomo, jesteśmy przygotowani

przy jedzeniu zupki bardzo chciał sam się karmić, ale nie ze mną takie numery, bo on rękę z zupą na łyżeczce do buzi wkłada, dałam mu więc drugą do trzymania, ale i tak ta "moja" bardziej mu się podobała, na szczęście, szybko mu się to znudziło i mogłam karmić go dalej bez przeszkód

zaczął mocniej wyginać się leżąc na plecach i pewnie niedługo sam będzie umiał się przekręcić na brzuszek, tylko jeszcze nogi nie wie że musi przełożyć, pokazałam mu jak ma to zrobić i bardzo mu sie podobało, poćwiczymy jutro

pozdrowienia dla wszystkich Mamuś i dzieciątek

Blog o hobby - scrap i decou
agnessja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 19:43   #4140
DiTu77
Zakorzenienie

asioczka - głosowałam wczoraj zawzięcie i jeszcze molestowałam niektórych o kliki - super, że się udało
Zdjęcie przecudne - takie na pierwszą stronę do rodzinnego albumu
Cytat:
Napisane przez Ravenne Pokaż wiadomość
Gratulacje!!
...
Alusia zaczęła nam sama zasypiać Kładziemy ja do łóżeczka, dostaje smoka i misia, przykrywamy kołderką, mała się pokręci, pomruczy i zasypia. Wcześniej obowiązkowo było potrzebne klepanie po pupci.
I zaczęła mówić mama Wychodzi jej mama, ale też amam albo mamam, ale i tak się rozpływam, mimo, że to nieświadome i chyba jeszcze nie ze mną połączone

Zdrówka dla Ciebie i brawo dla Alusi
Cytat:
... zapomnialam powiedzieć ta stwora nam wczoraj 2 razy by fikła na leżaczku dobrze że siedzieliśmy blisko niej bo normalnie usiadła i poleciała troszke do przodu w tym leżaczku ale zdązyliśmy ja złapać
a nieustawiam go na siedząco bo jednak sie troche boje a ta i tak se usiadła

...
aniulka ale z Was laseczki. Rwie się dziewczyna do siadania
Cytat:
Śliczności
Cytat:
...
gratuluje

...

Cytat:
hmmmmmm wynajęte my już 5 lat i to kawalerka o własnej możemy pomarzyć
Ale za to mamy swojego skarba zobaczcie jak się uśmiecha do taty
Cudnie
Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość
...
Brawo

...

Cytat:
...

O to juz sie nie moge doczekac albo jak kłade Polusie na macie a ona lezy obok maty za pare minut

...

Spryciarz ja moją dziś znalazłam metr od maty - na dywanie - przeturlała się
Cytat:
Magda - Twoje pociechy cudne
Cytat:

mamrotko - dobrze, że się odezwałaś - nadal trzymamy kciuki
I za assicę też

agnessja - zdjęcia super - szczególnie drugie - ale akrobata...

100 latek dla malinowego Tomcia

My wczoraj byliśmy na badaniu bioderek - znowu jakieś cyrki odstawiali w szpitalu - szkoda gadać, ale w końcu Madzia przebadana i wszystko ok.
A dzisiaj postanowiliśmy zadebiutować marchewkowo-obiadkowo - oto relacja... (gotowałam sama) - z wrażenia zapomniałam śliniaka

Edytowane przez DiTu77
Czas edycji: 2010-05-25 o 19:54
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości