|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
Cytat:
Ślub na 16 a od fryzjera bym pewnie wyszła o 15, zanim do domu, prysznic, makijaż. Nie wyrobię się w życiu Ja nie umiem się czesać, jedynie wyprostować Chyba kolczyki i bransoletkę wolę ![]() A Ty co robisz z włosami? |
|
|
|
|
#3182 | ||
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja mam tak ze jak kolczyki to bez bransoletki (ale ja taka skromniutka jestem )a jakie kolczyki i jaka bransoletka?
|
|
#3184 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja winko popijam ![]() Wcześniej chrupkami Zuzki zagryzłam Cytat:
![]() Zuzka pewnie nawet jakby leżała to by nie napiła się tylko rzucała tym ![]() Też pokażesz się nam? ![]() Chyba, że nogi połamię na tych obcasach Cytat:
Nie wiem jeszcze jakie
|
|||
|
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
pokazcie sie koniecznie w tych kieckach po weselach, bo ja mam 19 czerwca a pomysłu narazie brak
![]() chociaż ogólna koncepcja jest, sukienka, dopasowana, najlepiej grafitowa, bez ramiączek, albo z ramiączkami, do tego szpilki. tylko jak ja sobie wymyśle sukienkę, to nigdy takiej znaleźć nie mogę w sklepach.. gorgulku cudne szpilki z czerwoną podeszwą ma louboutin, tylko cena... ale na all można jakieś upolować
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-05-25 o 22:13 |
|
|
|
#3186 |
|
Wtajemniczenie
|
gorgulek
ty taka laska jestes ze cos nie założyla to bedzie bomba
|
#3187 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
A ja mam fryzjera na 8.30 ![]() Jeszcze nie wiem. zastanawiałam się nad dwoma fryzurami. Pierwsza klasyczna na szczotkę a potem prostownica, a druga to taki kogut, tzn zaczesane tak wszystkie do tyłu coś takiego jak na tej fotce, ale nie do końca. Aaaa, super avek Ja idę się kąpać i spać. Coś dzieje mi się z oczami, także nie mogę dalej siedzieć już. Dobrej nocki,m do jutra
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3188 |
|
Wtajemniczenie
|
Ola, fajniutkie te fryzurki
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
no sporo,ale mnie wciagnelo, bo chce je ujarzmić
szampony,odzywki złe,źle mylam, źle plukalam, złą wodą, źle czesalam,źle suszylam, źle że recznika frotte uzywalam, wszystko źle a ja sie wciekam na nie... tak wiec jutro zaczynam Cytat:
![]() dobranoc
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#3190 | |
|
Ola-Unhola
|
Jak będę miała jakieś w miarę zdjęcie, to pokażę się
![]() Mayu, jutro już prześlę Ci wymiary okien, dobrze? Teraz już nie mam siły na mierzenie ![]() Co do laboutinków, to są podróby na allegro za 170 zł chyba. A ja też mam czerwoną, ale przy koralowym kolorze mniej widać, choć jest obcas czarny, to zawsze jakiś kontrast. A ja właśnie stwierdziłam, ze ta moja to jakaś tak nie bardzo (sukienka). No ale my idziemy tylko na "chwilkę", to mogę iśc bardziej koktajlowo ubrana ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
![]() Gorgulku, sukienka z Asosa, prawda? Mi się ta podobała : http://moda.allegro.pl/item104469919...irmy_asos.html http://moda.allegro.pl/item104317854...asos_r_38.html Dobra, idę już
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam KSD i zmykam spac.
Ciekawa jestem kolejnego odcinka, ciekawe czy Svi juz oglądała? Moze uchyli rąbka tajemnicy i napisze jak sie potoczy akcja z Darią i tym przystojniakiem ![]() Dobrej nocki Wam życzę Pa pa
|
|
#3192 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałam, bardzo drogie są ale są też podróbki ![]() Ale przesadzasz ![]() Cytat:
![]() Dobrej A co z oczami? A jednak ![]() Cytat:
Tak z asosa Na all są dużo droższe. Tych sukienek nie widziałam na asosie Bardzo fajne, szczególnie ta pierwsza No i Mayaha baty Jem właśnie chipsy
|
|||
|
|
|
#3193 | |||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
kupilam rolki
i mam z glowyo takie: http://popeksport.home.pl/index.php?...owane-078-soft na zywo wygladaja lepiej, sa naprawde fajne Cytat:
z naszyjnika bym zrezygnowala bo po pierwsze ciezko dobrac od taki wysoki dekolt, a po drugie te falbanki przy ramionach sa juz dosc strojne ja bym zaproponowala cos innego ale pewnie to za odwazne ![]() chyb tylko ja tu jestem najbardziej szalona Cytat:
![]() tez musze zrobic w takim razie Cytat:
pewnie zaraz sciagne bo przedpremierowy zawsze pojawia sie po odcinku w tv
|
|
|
#3194 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Chyba jednak wolalabym zeby Lena nie chorowala teraz![]() Gratuluje wloskow ![]() Chyba sprobuje przez tydzien odciagac pokarm, moze uda sie utrzymac laktacje ![]() Cytat:
![]() Kurcze ci powiem ze odwazna ta kiecka ![]() Kat nie chce byc nachalna ale juz z tydzien temu wyslalam zdjecia i cisza No chyba ze znowu wyslalam do kogos innego
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja muszę za czymś dla Zuzki się rozejrzeć ![]() To co proponujesz?
|
|
|
|
|
#3196 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a sukienka to ta czarna mi sie podoba Cytat:
chipsy...
|
|
#3197 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja to bym do tej sukienki dala ZOLTE LAKIEROWANE szpilki peep toe, najlepiej takie zarowiaste
i do tego zolta bransoletka z duzych korali ![]() i czarna kopertowka
|
|
#3198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Staranka zaczęte? ![]() Cytat:
![]() *** Dobranoc Mamuśki
|
|
|
#3199 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No odważna, ciekawe czy ja w niej pójdę Cytat:
ale ładne ![]() Już nie jem bo pomyślałam, ze muszę jakoś w tej sukience wyglądać ![]() Cytat:
Hmmm jeszcze nic nie kupiłam. Idę poszukać czy coś na all będzie i czy będzie mi się podobało
|
|||
|
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
ide spac, dobranoc, jutro biore sie za szukanie sukienki
|
|
|
|
#3201 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
gorgu takie louboutinki bylyby idealne
http://moda.allegro.pl/item104788153..._39_40_41.html tylko ta cena kwasny: ale moze znajdziesz gdzies taniej z tanszych znalazlam tylko takie, ale to juz nie toooo http://moda.allegro.pl/item105397313...r_39_nowe.html a bransoletka taka: http://www.allegro.pl/item1043888165...tka_zolta.html albo taka gruba, tylko tez z polyskiem zeby byla: http://www.allegro.pl/item1045901420...eta_zolta.html
|
|
#3202 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja też trzymam żeby udało Ci się utrzymać mleczko ![]() Cytat:
Chciałam mu dawac z kubka niekapka bo juz ładnie pije, ale od ok 2 tygodni pije też z butelki, nie tak ładnie jak z kubka, ale zawsze to coś ... ![]() noooo poszalał zansął o 22,30 ![]() a mi jakos szkoda Go budzić jak śpi ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podoba mi się Twój pomysł ![]() Bransoletka bardziej ta druga Cytat:
A często mam coś do zrobienia.Idę lulu Do jutra |
||
|
|
|
#3204 | |||
|
Zakorzenienie
|
jeszcze nie...
cięcie budżetu bo to albo sie nie chce, albo "pigułka"sie obudzi do zabawy-to najlepsza metoda antykoncepcji , albo idzie z psem i ja zasne nim wroci,a bywa ze sie chce a nie ma sie sily ![]() No i z drugiej str nie chcialabym zajsc zaraz po odstawieniu tabletek. Cytat:
, za to z mężęm się potulilismy![]() Cytat:
Przyznam sie szczerze, ze ja maila sprawdzam baaardzo sporadycznie, moze 1,2x na 2tyg, chyba ze ktos napisze wlasnie jak ty"wyslalam, sprawdz" Widze ze mąż odczytal,ale pewnie odlozyl na pozniej i zapomnial.Przypomne mu, bo znajac zycie odczytal w pracy i pomyslal "odpisze z domu" a w domu komunia czekala-na kompie bez netu i mu umknelo.Poprawimy sie ![]() jak przetestuje to zdam tobie relacje, czy widze poprawe, ale patrzac po dziennikach pielegnacji i fotkach dziewczyn to jestem zaskoczona Jeszcze nie.Planowany czas to jak Laura bedzie miala roczek ![]() Cytat:
kiedys,jeszcze na poczekalni myslalam ze sie przejęzyczalas, albo z rozpedu literke dodalas, ale wychodzi na to ze jednak nie jak to jest?Wieczor sympatyczny, ale ledwo weszlismy do lóżka a "pigułka" sie rozpłakala eh, niby przez sen ale juz czujniej spala. Zrobila sie polnoc i ona sie obudzila godzinke z nami w lozku siedziala, tulila sie,rozdawala buziaki, nawet wiedziala gdzie lampa ale spac nie chciala ani o 1 ani o 1:30Kolo2 wypila mleko i odlozylam ja w zupelnych ciemnociach do lozka i jakos zasnela, na chwile, bo wstawalam kilka razy-budzila sie z placzem. Wstalysmy o 5:30 nic juz nie rozumiem.Spac poszla przed 19jak zwykle i juz byla baaardzo spiaca.W ciagu dnia miala mniej o 1 drzemke-bo tak wyszlo i zamiast spac jak suseł to takie numery wywija, ze jak zaraz poloze ja spac to sama tez sie walne---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:24 ---------- acha Miramej chcialam ją polozyc spac i umyć włoski wg zalecen w maseczce i odpowiednio je zawinąc do suszenia, pougniatac itp, no ale przesunie sie to w czasie, bo wole sie wyspac.Oczy mnie szczypia z sennosci
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||
|
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
my od godzinki na podłodze ... ciekawe kiedy padnie ![]() Pogoda chyba będzie łądna bo już słonko swieci i niebo niebieskie Zapomniałam sie wczoraj poskarżyć kupiłam Bartusiowi mleczko z filtrem - 50, i jak ogladałam w aptece to na opakowaniu było napisane "PREZENT - CZAPECZKA DLA DZIECKA" ...sobie myśle - fajnie ![]() Wracam do domu, otwieram pudełko, nie ma dopeiro wtedy doczytałam małym druczkiem "Poproś farmaceutę o prezent" no kurka! A baba ani słówkiem nie pisnęła :/No i mielibyśmy wzoraj mały wypadek, ale to w klubie ![]() Cytat:
... ciesze się, ze mimo tylu pobódek nocka była nienajgorsza
|
|
|
|
|
#3206 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Dzisiaj Dzień Matki Cytat:
, tym bardziej, że Bartuś ma z czego pić mleko modyfikowane ![]() Cytat:
Roczek już niedługo ![]() A jak sytuacja z zębami Laury? Może wciąż coś nowego się czai? ![]() Cytat:
![]() Jaki wypadek? Idę do klubu. *** Kubuś nie wstawał dzisiaj w nocy ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, radości i pociechy z Rodziców dla
Nataniela ![]() Zu Bartoszka
|
|
|
#3207 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje
Cytat:
![]() Wklej jak znajdziesz co fajnego ![]() Cytat:
Tylko cierpliwie poczekamMoze Laura miala taka nocke wlasnie dlatego ze nie miala tej jednej drzemki Cytat:
![]() Gratuluje nocki ![]() Witam sie z zielona herbatka ![]() Czuje sie nawet niezle. Troche swedzi i boli ale tragedii nie ma ![]() Moja corcia druga noc nie obudzila sie na cysia ![]() Unholy zapomnialam pogratulowac pierwszych Antosia kroczkow
|
|
#3208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ja Tobie gratuluję nocki
|
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
oki, wczoraj jakies znalazłam, wkleje pozniej, ide po kawe
|
|
|
|
#3210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wczoraj dawalam jej jeszcze moje mleko (odczekalam z tabletkami ) a wieczorem juz kaszke. Rano obudzila sie i znowu dalam jej kaszke![]() Nadchodzi czas ze bede musiala w koncu dac mleko (kupilam Nan2) ale jakos nie moge sie przelamac Czuje sie jakbym ja miala zdradzic Czy to dziadostwo musialo sie przyplatac akurat do mnie
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

Ślub na 16 a od fryzjera bym pewnie wyszła o 15, zanim do domu, prysznic, makijaż. Nie wyrobię się w życiu 

)

, mnie się na razie nie chce tego czytać, za dużo 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Jem właśnie chipsy
I co teraz zrobisz?

nic juz nie rozumiem.Spac poszla przed 19jak zwykle i juz byla baaardzo spiaca.W ciagu dnia miala mniej o 1 drzemke-bo tak wyszlo i zamiast spac jak suseł to takie numery wywija, ze jak zaraz poloze ja spac to sama tez sie walne

Czy to dziadostwo musialo sie przyplatac akurat do mnie