Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-26, 10:46   #1651
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
hej laseczki wszystkiego dobrego dla naszych Mamuś i przyszlych Mamuś z okazji świeta Mamuś

a ja mojej kupiła piekną marynarską bluzeczke dokupię kwiatucha i jedziemy z mezem po pracy

a mnie dalej bleeeeeeeee zwłaszcza na słodkie ( kawy nie moge wypić bo bleeee) i dzis rano
Czyżby?

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
ja uwielbiam simsy. Tu narazie mało jeszcze grałam i wszystkiego jeszcze nie ogarniam bo wiele się pozmieniało, ale narazie stworzyłam mnie i TZ i jak to zwykle bywa w mojej karierze juz poierwszego dnia będe robiła im dzieci

dzwonił męzul, czy moge przyjśc do niego do pracy i.... przynieśc mu spodnie bo załozył krótkie i mo nogi marzna wiec lece się szykowac i ide ratowac męzula

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

ale jestes jak ma szkodzic to napisz

niestety nie znam tego podkładu
Mnie się najbardziej podoba tam ścieżka kariery - kilka dni i awans Szkoda, że w życiu tak nie ma
A co do robienia dzieci to w simsach tak jak w życiu - też nie zawsze za pierwszym razem się udaje
Stary 2010-05-26, 10:49   #1652
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane.
Obejrzałam dziś na stronie dzień dobry TVN wywiad z Moniką Kuszyńską z Varius Manx, super babka ... podobno w Vivie jest też fajny wywiad z nią.

Widziałam dziś też coś strasznego ... 2 zdjecia które wyciekły z miejsca katastrofy w Smoleńsku, jedno z ciałem prezydenta, drugie w wieloma ciałami. Załuję, że to w ogóle zobaczyłam. Może nie były jakieś bardzo wyraźne, ale wyobraźnia działa.
a gdzie można zobaczyc te zdjęcia??

Ktosiu dzis męzul pracuje do 18 wiec będe miała czas pograć juz sie nie mogę doczekac

w ogóle ostatnio zaczeła mi drętwieć twarz a dokładnie prawy policzek. Nie wiem o co biega, musze iśc z tym do lekarza czy to przypadkiem nie od tych prądów, które ma tak długo

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 10:51   #1653
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Widziałam dziś też coś strasznego ... 2 zdjecia które wyciekły z miejsca katastrofy w Smoleńsku, jedno z ciałem prezydenta, drugie w wieloma ciałami. Załuję, że to w ogóle zobaczyłam. Może nie były jakieś bardzo wyraźne, ale wyobraźnia działa.
To musiało być makabryczne, a gdzie widziałaś?

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 10:52   #1654
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
a gdzie można zobaczyc te zdjęcia??

Ktosiu dzis męzul pracuje do 18 wiec będe miała czas pograć juz sie nie mogę doczekac

w ogóle ostatnio zaczeła mi drętwieć twarz a dokładnie prawy policzek. Nie wiem o co biega, musze iśc z tym do lekarza czy to przypadkiem nie od tych prądów, które ma tak długo
Drętwienie twarzy to bardzo poważna sprawa może być wywołana niedotlenieniem mózgu. Albo może Cię przewiało ostanio i stad takie efekty.
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 10:55   #1655
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Dzień Dobry

Ja niedawno się obudziłam z TŻ. Dzwoniła do mnie właścicielka,że mam w piątek przyjść na 3 godziny próbne do Thriumpha i jak się sprawdzę to pierwszy miesiąc mam na umowę zlecenie, a później umowa o pracę

Dziękuję z całego serca wszystkim którzy trzymają za mnie kciuki

Ta wymarzona praca miała być jako doradca klienta w banku, ale się nie udało. Tyle że musiałaby dojeżdżać 40 km codziennie. Także straciłabym 250 zł na bilet.

Tż nadal szuka trzymajcie kciuki plis

CORII tutaj są zdjęcia:

http://www.hcfor.pl/katastrofy-lotni...cia-ofiar.html

ale ostrzegam DRASTYCZNE :/

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2010-05-26 o 10:57
Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 11:00   #1656
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Drętwienie twarzy to bardzo poważna sprawa może być wywołana niedotlenieniem mózgu. Albo może Cię przewiało ostanio i stad takie efekty.
zaczeło sie ze 2 tyg temu, ale łapało mnie i chwytało a wczoraj trwało to kilka godzin. Miałam wrazenie ze mnie tak sciąga w policzku. jak się usmiechnełam to czułam ze po prawej stronie mi ten usmiech zostaje. Nie wiem jak to wytłumaczyc. w kazdym bądz razie czuje, ze to od prądów. Bo przeciez mam je po prawej stronie zawsze. W kazdym bądz razie idę z tym do lekarza.
Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

Ja niedawno się obudziłam z TŻ. Dzwoniła do mnie właścicielka,że mam w piątek przyjść na 3 godziny próbne do Thriumpha i jak się sprawdzę to pierwszy miesiąc mam na umowę zlecenie, a później umowa o pracę

Ta wymarzona praca miała być jako doradca klienta w banku, ale się nie udało. Tyle że musiałaby dojeżdżać 40 km codziennie. Także straciłabym 250 zł na bilet.

super wiadomośc. a dla TZ dalej kciuki.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 11:02   #1657
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cytat:
zaczeło sie ze 2 tyg temu, ale łapało mnie i chwytało a wczoraj trwało to kilka godzin. Miałam wrazenie ze mnie tak sciąga w policzku. jak się usmiechnełam to czułam ze po prawej stronie mi ten usmiech zostaje. Nie wiem jak to wytłumaczyc. w kazdym bądz razie czuje, ze to od prądów. Bo przeciez mam je po prawej stronie zawsze. W kazdym bądz razie idę z tym do lekarza.

super wiadomośc. a dla TZ dalej kciuki.

muszę zrobić śniadanko i się w końcu ubrać

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 11:02   #1658
Gucia0987
Zakorzenienie

Witajcie,

Ale mam zakręcony dzień, no już nie mogę! W pracy młyn taki, że szok. Kazali mi zorganizować spotkanie na piątek, gdzie muszę zwołać 10osób, każdy z innej placówki i nie wiem jak mi się to uda.

Do tego, wczoraj się zorientowałam, że w poniedziałek mam ten zabieg i muszę zrobić badania. Także rano mnie jeszcze kłóli, do tego zrobiło mi się słabo i straciłam pół godziny na dochodzeniu do siebie. A no i za całość zapłaciłam 150zł. Zabieg na NFZ, a lekarz nie wypisał mi skierowania na badania i stąd takie koszty. W pyte po prostu!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 11:07   #1659
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
witam
dziewczyny mam małe pytanie do was....
używa, bądź używała któraś z was tego nowego podkładu z maybelline superstay 24h bo nie wiem czy go wypróbować , ostatni używałam z Revlonu, ale one są dość drogie ale za to bardzo fajne
możecie mi odpowiedzieć , jesli coś wiecie na temat tego podkładu ?
Kasia zobacz na kwc recenzje - dziewczyny nie sa z niego specjalnie zadowolone, ma mało gwiazdek https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...upertrwaly.htm

Martucha jak ogladam dekoratornię, to tam kobitki mówią, że fajnie jest, jak przedpokój nawiązuje kolorytycznie do pokoju dziennego, a szczególnie, jeśli jest otwarty. Widziałam wczesniej Twoje pomysły na pokój dzienny żółty z turkusem. Tearz piszesz, ze płytki w przedpokoju moga niebardzo pasować do karmazynowego. Może zastanowicie sie nad kolorem do przedpokoju nawiazującym do salonu, albo zeby chociaż dodatki w takich kolorach wprowadzić. Albo jakis kolor pasujacu do turkusu i żołtego ( np. czekoladowy, tabasco). tutaj jest fajne zestawienie kolorystyczne, moze Cie zainspiruje, Twoje kolory ( zdjecia z łóżkiem). http://www.dekoratorniatv.pl/230.htm

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-05-26 o 11:41
Stary 2010-05-26, 11:08   #1660
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
dokładnie. 3 dawki szczepionki chronia juz na stałe. Nie trzeba potem tego powtarzac. Mój męzul niedługo bierze ostatnią dawkę.

tak

taaaak ciesze się jak dziecko od rana gram i kurcze za godzin e musze wychodzic z domu a ja nawet sniadania nie zjadłam

w ogóle jestem ciekawa jak tam się nasze roslinki mamuskom spodobają
Madziu, jakbys Ty widziała ile ja w domu czajników spaliłam przez te Simsy
U mnie Simsy to już legenda, przez nic nie zawaliłam tylu rzeczy co przez to

Dla wszystkich Mamuś - Wszystkiego Dobrego!
Stary 2010-05-26, 11:20   #1661
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
dziekuję

a Co robiłas jak cie nie było??
heh w domu byłam... ale nie miałam czasu zaglądać. w związku z weselem siostry tża zjechała sie cała rodzina, dużo gości z Niemiec i co chwila wpadali w odwiedziny, a dziś wieczorem jedziemy mamie złożyć życzenia wiec znów będzie rodzinna nasiadówa.

Cytat:
Dzień Dobry

CORII tutaj są zdjęcia:

Super że z pracą ci się udało

A zdjęcia faktycznie straszne, brrr...

My w niedziele mamy rocznice i nadal nic nie zaplanowaliśmy. Ja chciałam pojechać na weekend do Międzygórza które mi Maja polecała ale tż uparł się na Karpacz, w sumie to jeszcze nic nie rezerwowaliśmy bo pogoda jest niepewna, a co my bedziemy w górach w deszczu robili

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 11:20   #1662
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Madziu, jakbys Ty widziała ile ja w domu czajników spaliłam przez te Simsy
U mnie Simsy to już legenda, przez nic nie zawaliłam tylu rzeczy co przez to
Aż takie fajne sa te simsy? Hmm, musze skądś wytrzasnąć i sama się przekonać

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-05-26, 11:31   #1663
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Niebezpieczne
Tak wciągaja, ze zapominasz o wszystkim
Stary 2010-05-26, 11:33   #1664
kliwia
Zakorzenienie

Dlatego dobre sa kody na siusianie i jedzienie dla simow, przynajmniej nie marnuje sie czasu na latanie do toalety Albo co gorsza nie zsika CI sie sim na srodku salonu, a potem mu wszytskiego sie odechciewa i wszytsko na czerwono sie mu robi

Mnie w simsach wkurzalo czasmai to ze nie moglam sobie zbudowac jak mi si epodobalo, bo system nie pozwalal Pffff w duszy z tym
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 11:45   #1665
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Niebezpieczne
Tak wciągaja, ze zapominasz o wszystkim
Brzmi ciekawie

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-05-26, 11:58   #1666
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
No mnie nie urzekły, ale za to na playu gram non stop w Little big planet Prze słodka jest ta gra

Mona, wow, Wy już pierwszą rocznice macie! My musimy czekać do września, ale już się nie mogę doczekać Ciekawa jestem gdzie pojedziecie, co wybierzecie. Góry nawet w deszczu są dobre, będziecie mogli zająć się sobą

Emilka, super z tą pracą, mam nadzieje, ze Cię przyjmą!

MisQa - nie chodzi o to, że kot ma się bać wody, chodzi o to, że zaskoczysz go tym, że oberwie wodą i powinien przestać. Spróbuj, bo jestem ciekawa czy na niego to podziała

Martucha - co do czerwieni, to uwielbiam połączenie z szarym, stalowym - wygląda to pięknie! Ale przejściowo brzoskwinka też może być Choć to nie mój kolor

Bzyczka, przykro mi z powodu TŻeta, mam nadzieje, ze jednak szybko wróci!

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2010-05-26 o 12:13
Stary 2010-05-26, 12:14   #1667
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
No mnie nie urzekły, ale za to na playu gram non stop w Little big planet Prze słodka jest ta gra
A ja gram na kompie w "Raving Rabbids" i chyba sobie kupie Wii, bo mi już ręka odpada od machania myszką, takie ruchliwe te kłóliki

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-05-26, 12:15   #1668
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

CORII tutaj są zdjęcia:

no hardkor
(tylko skąd wiadomo, ze akurat te zdjęcia są z tamtej katastrofy, a nie innej?
Poza biało-czerwoną wstążka na ostatnim zdjeciu nie widać żadnych znaków szczególnych)
Stary 2010-05-26, 12:16   #1669
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
A ja gram na kompie w "Raving Rabbids" i chyba sobie kupie Wii, bo mi już ręka odpada od machania myszką, takie ruchliwe te kłóliki
A cóż to jest?

Przy wii, myślę, że będziesz miała nawet zakwasy, jeśli już teraz się umachasz

Stary 2010-05-26, 12:20   #1670
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
A cóż to jest?

Przy wii, myślę, że będziesz miała nawet zakwasy, jeśli już teraz się umachasz
http://www.gry-online.pl/S016.asp?id=7238
Z**** są te kłóliki. Poszłam po bandzie i mam nawet na ścianie kalendarz na aktualny rok z tymi małymi głupolami

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-05-26, 12:22   #1671
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Ja gdzies ostatnio się naczytałąm o szkodliwym wpływie cukru w słodyczach i się ograniczam
Zaznaczam, ze nie chodzi wcale o kalorie
A ja uwielbiam ale zarzuciłam właśnie ze względu na kalorie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
witam
dziewczyny mam małe pytanie do was....
używa, bądź używała któraś z was tego nowego podkładu z maybelline superstay 24h bo nie wiem czy go wypróbować , ostatni używałam z Revlonu, ale one są dość drogie ale za to bardzo fajne
możecie mi odpowiedzieć , jesli coś wiecie na temat tego podkładu ?
To jest ten nowy? Chyba dopiero widziałam reklamy w TV - też się nad nim zastanawiam. Ostatnio byłam w Rossmanie ale przypomniało mi się dopiero w domu, że miałam go zobaczyć

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 12:24   #1672
agnes208
Zakorzenienie

czesc dziewczyny
masakryczne te zdjecia ech ciało ludzie takie kruche jest aczkolwiek obejrzałam z wielka ciekawoscia ja zawsze wszystko musze obejrzec a pozniej sie boje

Co do simsow to ja wolałam 2 jakos bardziej mi podpasowała ale w 3 oczywiscie tez pograłam długie tygodnie bo ja z simsami to jestem jak alkoholik z piciem mam ciagi i okresy spokoju jak nie gram to nie gram pol roku ale jak juz zainstaluje na nowo to ok miesiaca non stop gram najbardziej jednak pociaga mnie samo budowanie i urzadzanie niz gra w rodzine
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 12:25   #1673
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
CORII tutaj są zdjęcia:

Emilia, dzięki.
Nooo, aż mi sie nieswojo zrobiło ...

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-05-26, 12:36   #1674
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.gry-online.pl/S016.asp?id=7238
Z**** są te kłóliki. Poszłam po bandzie i mam nawet na ścianie kalendarz na aktualny rok z tymi małymi głupolami
No wypas, będę musiała się im bliżej przyjrzeć! Ale już mi się podoba ta gra!

Stary 2010-05-26, 13:00   #1675
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
No wypas, będę musiała się im bliżej przyjrzeć! Ale już mi się podoba ta gra!
Gucia, one są makabryczne ale jednocześnie słodkie, normalnie jak w to gram to mam taką głupawkę, ze przez poł dnia brzuch mnie boli ze smiechu. A najlepiej, jak gram z Tż-em wtedy padamy jak muchy
Wejdż na google poszukaj zdjęć tych kombinatorów, z samego patrzenia od razu humor się poprawia
Mnie się bardzo spodobała jazda na wózkach sklepowych jeden drugiego spycha i w ogóle masakra

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2010-05-26 o 13:01
Stary 2010-05-26, 13:04   #1676
kolanka
Zadomowienie

Znajomy ma córeczkę, która ma roczek. Opiekuje sie nia jego mama. Dzowni do niego i mówi - Mała poszła kupic mamie kwiatka . Tak mi sie słodko zrobiło, jak to usłyszałam . To musi byc cudowny dzień dla mam.
Stary 2010-05-26, 13:06   #1677
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Dlatego dobre sa kody na siusianie i jedzienie dla simow, przynajmniej nie marnuje sie czasu na latanie do toalety Albo co gorsza nie zsika CI sie sim na srodku salonu, a potem mu wszytskiego sie odechciewa i wszytsko na czerwono sie mu robi

Mnie w simsach wkurzalo czasmai to ze nie moglam sobie zbudowac jak mi si epodobalo, bo system nie pozwalal Pffff w duszy z tym
W sims 3 są nagrody szczęścia życiowego (wcześniej sie nazywały nagrodami aspiracji chyba) i tam można sobie wybrać np. stalowy pęcherz i sim nie musi już korzystać z toalety albo wybrać żywienie na koszt firmy i będzie najadał się w pracy

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
masakryczne te zdjecia ech ciało ludzie takie kruche jest aczkolwiek obejrzałam z wielka ciekawoscia ja zawsze wszystko musze obejrzec a pozniej sie boje

Co do simsow to ja wolałam 2 jakos bardziej mi podpasowała ale w 3 oczywiscie tez pograłam długie tygodnie bo ja z simsami to jestem jak alkoholik z piciem mam ciagi i okresy spokoju jak nie gram to nie gram pol roku ale jak juz zainstaluje na nowo to ok miesiaca non stop gram najbardziej jednak pociaga mnie samo budowanie i urzadzanie niz gra w rodzine
To ja mam podobnie z tymi fazami na grę. Oprócz urządzania domów podoba mi się jeszcze robienie dzieci, ale w "dwójce" było lepiej bo jak ich narobiłam za dużo to wysyłałam je na studia i luzik, a w "trójce" jak się narobi to trzeba wychowywać i nie ma przebacz życie...
Stary 2010-05-26, 13:20   #1678
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
A ja wczoraj zdziwko wielkie miałam, jak wyszłam z pracy na parking, podchodzę do auta, a tam przez klamkę przełożona czerwona róża
Nikt się póki co nie przyznał, łącznie z mężem
wowwwww jakis wielbiciel

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
tajemniczy wielbiciel?
(albo ktoś samochody pomylił)
a ty jak zwykle herezje.. jaki pomylony samochod... to na bank dla Cori..

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Martucha, pokój wyszedł booosko!!!
dziekuje

Cytat:
to nie przelewki... idz koniecznie z tym do lekarza... bo dretwwienie twarzy moze tez swiadczyc o napadach nerwicowych...
moja przyjaciolka takie ma... do dretwienia twarzy dretwiejej jej reka i palce..

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Martucha jak ogladam dekoratornię, to tam kobitki mówią, że fajnie jest, jak przedpokój nawiązuje kolorytycznie do pokoju dziennego, a szczególnie, jeśli jest otwarty. Widziałam wczesniej Twoje pomysły na pokój dzienny żółty z turkusem. Tearz piszesz, ze płytki w przedpokoju moga niebardzo pasować do karmazynowego. Może zastanowicie sie nad kolorem do przedpokoju nawiazującym do salonu, albo zeby chociaż dodatki w takich kolorach wprowadzić. Albo jakis kolor pasujacu do turkusu i żołtego ( np. czekoladowy, tabasco). tutaj jest fajne zestawienie kolorystyczne, moze Cie zainspiruje, Twoje kolory ( zdjecia z łóżkiem). http://www.dekoratorniatv.pl/230.htm

dziekuje za pomysl.. no poki co musi zostac brzoskwinia... niestety... ale takie tabasco... mrrrr zes mi wbila klina..
u nas jet taki plus ze pokoju dziennego wogole nie widac.. bo jest na koncu przepokoju schowany w rogu wiec niczym sie nienawiaze bo znowu z niego widac malo przedpokoju.. mam taki dziwny uklad
ale rady bardzoo cenne az jestem zla ze musze sie rok przemeczyc z brzoskwinia bo tabasko bardzoooo mi sie spodobalo

Cytat:
Martucha - co do czerwieni, to uwielbiam połączenie z szarym, stalowym - wygląda to pięknie! Ale przejściowo brzoskwinka też może być Choć to nie mój kolor
nooo czeriwn i stalowy.. mrrr

wogole jestem u rodzicow posiedziala z mama zanim poszla do pracy a teraz sie obijam no i zajmuje babcia (moja babcia nie widzi ale trzeba jej co godzine kropic oczy - tak to jest bardzo sprawna wszysto kolo siebie zrobi) no tyle ze jest starowinka ma 90 lat.. no i czasem sie zapomina i sluchajcie... przychodze do niej witam sie w pokoiku z nia i gadam i chyba jej sie zapomnialo ze ja to ja bo pytala najpierw jak sie czuje jak dzidzius itd.. a po jakiejs chwili ciszy mowi no ja odlozylam juz 300 zl dla mojego pierwszego prawnuka moze kasiu kupisz mu lozeczko odemnie starczy cy za malo? tak mi sie slodko zrobilo i niechcialam smucic babci ze przeciez to ja marta i mowie jej ze jest kochana i ze na pewno starczy i ze niemusi odkladac itd.. a ona mowi ze prawnukowi musi.. o i czy kupie w jej imieniu.. to mowie jej ze tak kupie.. a babcia na to ale nie mow nic marcie bo ma dzis do mnie przyjsc.. hahaha milo..
wiec obiecalam ze niepowiem hahaha slodka jest
Stary 2010-05-26, 13:27   #1679
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
wowwwww jakis wielbiciel

a ty jak zwykle herezje.. jaki pomylony samochod... to na bank dla Cori..
Marta, gorzej jak to pewien fanatyczny schiz , o tym co pisałam kiedys, co wspomniała Madzialenka w swoim poście

A Maja to Maja, ja jej nie mam za złe odmiennego zdania Ciekawie jest

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-05-26, 13:35   #1680
klion78
Zadomowienie

martucha cudna ta Twoja babcia ... chyba kojarzę ją ze zdjeć slubnych, prawda?
a co do drętwień nerwicowych o których piszesz to ja mam dokładnie to samo... to znaczy tak myślę. Pojawiły się tuż po ślubie. Byłam przez tydzień diagnozowana w szpitalu (diagnozowana to może za dużo powiedziane, położyli mnie tam żeby wykluczyć stwardnienie rozsiane). Potem jeszcze chodziłam po lekarzach, ale nikt niczego nie wymyślił.
Teraz jestem już niemal pewna, że to na tle nerwowym. Ilekroć mam stresujący okres to po paru dniach pojawiają się te drętwienia. da się z tym żyć, ale to bardzo denerwujące.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości