|
|
#1681 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode
|
|
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Nie narzekajcie dziewczyny, wiadomo... każdy chciał by mieć piękną pogodę, ale jak Wam będzie smutno, to pomyślcie sobie, że nie macie jeszcze tak źle.
Co dopiero mają powiedzieć PM z zalanych terenów, gdzie sala, kosciół zalane, goście nie mają jak dojechać i jak się weselić, jak dobytek rodziny idzie na straty? Cieszmy się, że mieszkamy, gdzie mieszkamy i wodę mamy tylko z nieba
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
Diankusia, nic nie poradzisz na pogodę, Chilanes ma rację. Trzeba się cieszyć, że wszystko się odbędzie i może faktycznie będzie jednak słońce.
W tym roku pogoda jest wyjątkowo zaskakująca, wczoraj pokazywali w tv śnieg w Zakopanem! Na pocieszenie powiem Ci, że byłam na weselu 10 kwietnia tego roku. Nie dość, że pogoda naprawdę paskudna, ok. 5 stopni, mżawka, wiatr, chmury, to jeszcze katastrofa pod Smoleńskiem. Mimo wszystko, wesele się bardzo udało, życzenia składaliśmy młodej parze na sali, ( pod kościołem było zbyt zimno), a ofiary uczciliśmy minutą ciszy. Goście bawili się wspaniale, jednak para młoda miała milion dylematów tego dnia, czy na pewno wszystko się uda.. |
|
|
|
|
#1684 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale co zrobić dobrze że u nas tylko ten deszcz ale kto wie czym nas jeszcze ta pogoda zaskoczy ;//
|
|
|
|
#1685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To dobrze że to wesele na którym byłas się udało, ja się właśnie zastanawiałam co bym zrobiła jakby to w moje wesele się coś takiego stało, fajnie ze i uczciliscie pamiec tych co zgineli, ale mimo wszystko dobrze sie bawiliscie, bo jakby nie bylo dla mlodych to jest ten jeden dzien, i troche szkoda by bylo jakby sie im zabawa nie udała. |
|
|
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tam dziewczyny ostatni tydzień przedslubny mija?
![]() Pogoda jak na razie widzę Wam dopisuje
|
|
#1687 |
|
Raczkowanie
|
Chilanes, a bedziesz robic zdjecia 'naszej' sali przystrojonej w sobote? Jesli tak, to moze bys je pozniej udostepnila, bo ciekawa jestem
![]() Ja wczoraj tam bylam, odebralam rozpiske pokoi wiec juz moge wstepnie sobie ustalic ktos gdzie bedzie spal. Wlasciciel tez zaproponowal nam male zmiany w menu, ale jeszcze nie wiemy czy ze wszystkiego skorzystamy. A Ty slyszalas o tych zmianach? |
|
|
|
|
#1688 |
|
Raczkowanie
|
U mnie przygotowania pełną parą, ale dzieki temu ze duzo rzaczy zrobiłam wczesniej teraz nie ma latanie z jezorem na brodzi i mamy czas na spokojnie sobie posiedziec, porozmawiac, poogladac friendsow
|
|
|
|
|
#1689 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a kto powiedział że ja się zgodze na udostępnianie tych zdjęć:P tym bardziej że spora część dekoracji będzie mojego pomysłu :P
|
|
|
|
#1690 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
Diankusia i OliwiaAnita, będę mocno trzymać za Was kciuki i koniecznie wklejcie zdjęcia, na których będzie widać, jak wyglądałyście tego pięknego dnia..
Myślę, że pogoda dopisze.
|
|
|
|
|
#1692 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O zgodę na pokazanie zdjęć musze zapytać Oliwię ![]() Widziałam na stronie zdjecia z dużej sali i podoba mis ię dekoracja tam, czyli bukiety kwiatów w wazonach-kielichach i materiał za młodą parą i tak chcę, by mi zrobili na małej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Słonce a powiedz mi jak mnie wygonią, to mogę im powiedzieć, że mi pozwoliłaś? Bo boję się, że mnie z sali pogonią Bardzo jestem ciekawa co tam wymyśliliście. A te twoje pomysły to sama robiłaś, wynajmowałaś kogos, czy im powiedzialaś co chcesz i sala to zrobi w cenie? Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1693 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakos nie przypadł mi on do gustu , i nie wiem co zrobię i oni powiedzieli że zwrócą mi koszt za to zapomniałam tylko o serwetkach powiedziec żeby były w kolorach takich jak ja chcę... hech .... bedziesz mogła fotki pokazać ciekawe czy wam się spodobają te kielichy hmmm ja jestem nimi zachwycona ale wiadomo są gusty różne więc piszcie potem prawde czy fajne czy nie suknie wczoraj odebralam ... powiedzcie mi cos czy gorsetowe suknie przy dusym biuscie lekko cisna w piersiach?? bo panie z salonu powiedziały że tak musi być bo inaczej bedzie mi sie suknia z suwać z biustu jakso specjalnie mi to nie przeszkadza ale jak jest w waszych sukniach ??
|
|
|
|
#1694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się trochę obawiam, bo chciałabym suknię bez ramiączek, a noszę miseczkę B i myślę, że niestety będę płasko wyglądać. Edytowane przez wika82 Czas edycji: 2010-05-26 o 11:03 Powód: literówka |
|
|
|
|
|
#1695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten łuk to niech sobie ... Skoro potrafią coś sensownego zrobić na duzej, to na małej nie powinno to być filozofią przecież ;/
|
|
|
#1696 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja co prawda nie mierzylam jeszcze, wiec nie wiem jak to w praktyce powinno wygladac, ale wydaje mi sie ze jednak musi byc troche ciasno, zeby czasem sie nie zsunela... i tak pewnie po kilku godzinach material sie troszke rozciagnie i bedzie w sam raz. Cytat:
|
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
Co do gorsetu duzego biustu to hmmm nei wiem, ale mój ciasny nie był w biuscie i nic mi bynajmniej nie spadło
Gorset nie ma cisnąć tylko opinać ciało.
|
|
#1698 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
za co tak ładnie dziękujesz?
|
|
#1700 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja mam np. rozmiar 60D i duży ten biust nie jest. Miałam gorset z cieniutkimi ramiączkami i wcale aż tak źle to nie wyglądało Mogę potem zdjęcia jakieś wstawić, jak znajdę...
|
|
|
|
|
|
#1701 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziewczyny już pojutrze nastąpi ten dzień
|
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
Przyłączam się do próśb o zdjęcia.
Zdecydowanie bardziej wolę oglądać sukienki na dziewczynach z krwi i kości, niż wyretuszowanych i wychudzonych modelkach. :PP Łatwiej o inspirację, co do wyboru kroju przy konkretnej figurze. I czekamy na relacje..!
|
|
|
|
|
#1703 |
|
Raczkowanie
|
Za zdjęcia, które mi prześlesz za zgodą Oliwii
![]() A co do gorsetu to sie zgadzam, ze powinien byc dopasowany do ciala i przede wszystkim wygodny, nie wyobrazam sobie bawic sie cala noc ze scisnieta klatka piersiowa :/ a dobrze dopasowany nie ma prawa sie zsunac |
|
|
|
|
#1704 | |
|
Zakorzenienie
|
hmm nie dostanę odpowiedzi?
Cytat:
|
|
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
Na jutrzejszy dzien zycze OliwiAnicie i Diankusi wszystkiego co najlepsze:
pieknej pogody, udanej zabawy, zeby wszystko poszlo zgodnie z waszymi planami i marzeniami ![]() No i wszytkiego dobrego na Nowej Drodze Zycia!!!!!!!!!! wow, to moje pierwsze zyczenia na wizazu, mam nadzieje ze bedzie ich wiecej, w miare jak kolejne PM beda slubowaly
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
Również życzę Wam dziewczyny jutro pięknej pogody i wspanialego dnia
Z góry mężatkom gratuluję!!!
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
No, Kochane.. Ja już gratuluję pięknej pogody, bo z prognoz krótkoterminowych wynika, że akurat sobota będzie piękna.
|
|
|
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
Też słyszałam, że jutro ma być ładnie
![]() Dużo szczęścia dziewczyny
|
|
|
|
|
#1709 |
|
Raczkowanie
|
I jest ładnie! W takim razie, ja życzę aby wszystko w tym dniu poszło po Waszej myśli, tak jak sobie to zaplanowaliście! Żeby było pięknie najpiękniej!!!
|
|
|
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
tak, jest piękna pogoda, dziewczyny wymodliły sobie słoneczko
Mam nadzieję, że wszystko pójdzie im dziś sprawnie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

Ale co zrobić dobrze że u nas tylko ten deszcz ale kto wie czym nas jeszcze ta pogoda zaskoczy ;//

62->61->60->59->58->57

Bo boję się, że mnie z sali pogonią
Skoro potrafią coś sensownego zrobić na duzej, to na małej nie powinno to być filozofią przecież ;/