|
|
#1531 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
warte są każdych pieniędzy !
|
|
|
|
#1532 |
|
Kazar Lady
|
.
Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2010-05-24 o 19:35 |
|
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też wszystko opadło. Nie tylko ręce i nogi
|
|
|
|
|
#1534 | ||
|
Rozeznanie
|
Witam po dłuuuugiej nieobecności na fiolcie.
Rety Laski weszłam tu na chwilę i... ![]() normalnie ![]() :r zygi:a może dupsztągi Wam złoić trzeba??? ![]() Normalnie ja stare baby na targowichu Cytat:
On poprostu nie lubi takich pamelowych wielkich balonów które na pierwszy rzut oka wyglądają na robione! Ale jeżeli jesteś "kawał baby" to z pewnością nie da Ci maleńkich piegów - gwarantuję! Ja mam w biuscie 97 cm w tej chwili (a pod biustem 65) Nie są małe. Choć jak dla mnie mogłyby być tak ciut większe! Cytat:
Ale ceny myślę sa przystępne. Byłam na konsultacji (przed konsultacją u dr JJ) i mimo, że technika zabiegu miała być prostsza (pod gruczoł) to sam zabieg miał mnie kosztować o 1000 zł więcej. To oczywiście nie było dla mnie kryterium, na podstawie którego dokonywałam wyboru lekarza, aczkolwiek zdziwiło mnie to, że za dużo mniej czaso i pracochłonny zabieg ( a przy tym mniej trwały efekt) niektórzy wołają sobie takie astronomiczne sumki POZDRO!
|
|
#1535 |
|
Kazar Lady
|
|
|
|
|
#1536 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O Seela, fajnie ze jestes. Dlugo cie nie bylo. No to buziole najpierw. |
|
|
|
|
#1537 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1538 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
a to nie wiesz, ze kto sie czubi ten się lubi?
|
|
|
|
|
#1539 |
|
Rozeznanie
|
no tak mi świtało, że to taka podpucha jest!
ALE Z WAS ZGRYWUSY!
|
#1540 |
|
Raczkowanie
|
Olgawro ciesze się że masz juz wymarzony biust i jesteś zadowolona
|
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1542 |
|
Przyczajenie
|
CZEsc dziewczyny
Od sledze te strone a teraz chce zbyscie mi pomogly wrecz blagam... Zdecydowalam sie na powiekszenie piersi implant okragly 310ml lekarka powiedziala ze to beda C... Ja mam 169cm wzrostu i waze 46kg czy to dobry wybor? Moglybyscie mi wyslac jakies zdjecia takich piersi z implantami jakie ja wybralam? Bardzo prosze to moj email moniczka7778@interia.pl
|
|
|
|
#1543 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: CZEsc dziewczyny
karlinaooo,
nie podałaś reszty wymiarów i nie wiadomo nawet, jaką masz wyjściówkę (trzeba całą się obmierzyć), a od tego wszystko zależy. Ja jestem jeszcze przed, ale pytając o to co Ty, to wysyłałam nawet zdjęcie do dziewczyn, które są już po. Zaproś kogoś do przyjaciół dołącz swoje zdjęcie do swojego albumu (ja w końcu się tego nauczyłam) i poproś o opinię. Ja już tyle cycków oglądałóam w necie, że chyba nawet mój mąż się na tym zna he he. Buźka i pozdrowienia dla cycolin! |
|
|
|
#1544 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
znam ten ból chowania się przed facetem, mój tylko dlatego mi pozwolił na operację bo teraz nie daje mu ani dotknąć ani popatrzeć. zresztą nawet mi to nie sprawia przyjemności. kuś go masz czym, jest zadowolony? Właśnie kobitki czy wasi faceci są zadowoleni? co mówią? i jak wrażenia dotykowe?
16 sierpień dr J. Jarliński Edytowane przez magdalenka23 Czas edycji: 2010-05-25 o 08:58 |
|
|
|
|
#1545 |
|
Raczkowanie
|
hej Karlinaooo
wysłałam Tobie e-maila |
|
|
|
#1546 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1547 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co słychać? W odpowiedzi na Twoje pytanie: mój jest w szoku! Jak mu pokazałam (już po zabiegu) zdjęcie wyjściówki to powiedział "co to?" ...pamięć jest taka ulotna... nie mógł uwierzyć! jeszcze niedawno stukał się w czoło jak mówiłam, że marzy mi się op i twierdził że wcale nie jest mi potrzebna a teraz... widzę że jest zachwycony i on sam też to przyznaje
|
|
#1548 |
|
Raczkowanie
|
cześć Selcia. a jakoś powoli leci, odliczam dni do operacji.. czasem mam wątpliwości, patrzę w lusterko i myślę, że nie są przecież najgorsze, ale jak widzę piękne piersi to mnie trafia, że jednak moje są ochydne.
. w piątek mam usg. Czytam prawie codziennie co u was, ale jakoś nie mam czasu na udzielanie się, zresztą ciągle jakies nieporozumienia, nie wiem właściwie po co. Mój powiedział dzisiaj że jak już robię to jak największe, troszkę mnie to wkurzyło, heh ale pewnie ma rację. pozdrawiam
16 sierpień dr J. Jarliński Edytowane przez magdalenka23 Czas edycji: 2010-05-25 o 21:06 |
|
|
|
#1549 |
|
Raczkowanie
|
Mój chłopak mówi mi ciągle , że albo on albo te moje piersi...ja jednak jestem twarda i powiedziałam jemu, że to mnie nie interesuje. To jest moje marzenie od zawsze i je spełnie nawet jeśli mu się to nie podoba i trudno jak tego nie rozumie to on zdecyduje czy chce być dalej ze mną czy też nie...jestem twarda w tej sprawie i nie odpuszcze...ciekawi mnie tylko to, co zrobi po operacji....czy postawi na swoim...dziwi mnie, że pod tym względem jeśli to naprawdę kompleks czemu faceci nie chcą szcześcia swoich kobiet nie rozumiem tego...
---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Magdalenko, a ile płacisz u Dr Jarlińskiego???
|
#1550 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny jak reagują piersi na cwiczenia na klate;-)
Czy jesli mięsien sie rozwija to kształt moze sie zmienic?
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
Ja podczas cwieczen mam ksztalt piersi taki sam tyle , ze miesiem sie podnosi .
|
#1552 |
|
Rozeznanie
|
Pysia ale chodzi mi o to ze przy cwiczeniach miesnie rosna i na przykład po paru miesiacach cwiczen na klate jesli miesnie zaczna sie rozwijac to moze sie zmienic kształt piersi?
|
#1553 |
|
BAN stały
|
No właśnie, też jestem zainteresowana tym tematem ćwiczeń na klatkę piersiową?
![]() Mam nadzieję, że takie ćwiczenia nie zniekształcą biustu....eh, a ja tak lubię pójść na siłownię lub aerobik i wylać siebie siódme poty A nie chciałabym, żeby przez to mój nowy(przyszły) biust zmienił kształt ...
|
|
|
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
malinka biust napewno nie zmieni ksztaltu przez aerobik Ja juz miesiac po op. prowadzilam aerobik i bylo wszystko ok. ( oczywiscie jeszcze trzeba uwazac , tam i uwdzie cos ciagnie , sa cwiczenia ,ktore robi sie w wersi lekkiej ,ale ........bez przesady ) Jesli chodzi o cw. na silowni to trzeba dluzej odczekac i zaczyna sie bardzo powoli z malym obciazeniem ítp. Jesli chodzi o age to ona chyba ma na mysli trening silowy , ale zeby miesien piersiowy "zmienil ksztalt " (a moze lepiej powiedziawszy pdniusl sie w gore )podczas tego treningu to trzeba odpowiednich cwiczen,odpowiedniegp trenera, duuuuuzo zaparcia , cierpliwosci i........... odpowiedniej diety.
|
|
#1555 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a co sądzicie o Dr Żukowskiej z Łodzi? jakieś opinie?słyszałam, że jest dużo taniej u niej?
|
#1556 |
|
Rozeznanie
|
O dziękuje Pysia własnie chodziło mi czy jest szansa zeby mięsien sie podniusł bo mam dosyc mocny spadek wagi i boje sie czy jesli mi opadna troche to będe mogła cwiczeniami to naprawic.Pozdrawiam i dziekuje
|
#1557 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Piersi to inwestycja długoterminowa. |
|
|
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko tak jak pisalam to nie jest latwa i szybka sprawa
|
|
#1559 |
|
Raczkowanie
|
Tak wiem Miska, ale jeśli ktoś jest dobrym fachowcem , a cena to może być tylko dodatkowy plus, a nie wiem nic jeszcze o tej Pani Dr
czytałam pozytywne opinie o Dr Kubasiku z Poznania...ktoś coś wie na temat tych lekarzy? będę wdzięczna![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Dr Żukowska i Dr Kubasik...piszcie jak coś słyszałyście na ich temat
|
#1560 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
owszem robi duuuuże piersi i nie jest droga w stosunku do innych chirurgów ale.... nie podoba mi się to, że robi na eurosilikonach (podobno może sprowadzać inne implanty, innej marki ale to się wiąże z droższą ceną), nie podoba mi się rowniez ten wieeelki odstęp między piersiami i bardzo nie podoba mi się to z tego co czytałam, że po operacji przy ewentualnych powikłaniach, pytaniach rozmawia się NIE z Panią Żukowską tylko jej asystentką... zresztą chyba Duita miała robione u Żukowskiej to się podpytaj... a Kubasika cycki mi się nie podobają...
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.

Chcę iść na konsultację do 2 lekarzy, wybieram między 3: dr Kasprzyk, Jarliński i Broma... Nic nie robię tylko czytam, czytam i czytam i coraz bardziej nie wiem
Których byście wybrały? Z tego co zauważyłam, to dziewczyny od Kasprzyka i Jarlińskiego się boją, że będą miały za małe, a od Bromy, że za duże i bądź tu mądry człowieku
byłabym bardzo wdzięczna

A nie chciałabym, żeby przez to mój nowy(przyszły) biust zmienił kształt ...