|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pokaż pupę! Czyli był brzuch, pora na pupę :)
Cytat:
musisz uwierzyć na słowo
|
|
|
|
|
|
#3992 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Siwa twoj tylek do duzych tez nie nalezy jest taki normalny :P ale zycze powodzenia w walce o idealny dla ciebie i jak mozesz to cyknij te zdjecia z boku i od polowy w dol :P bedzie mozna go wtedy lepiej ocenic
|
|
|
#3993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jest dobrze widoczny hehe mam nadzieje ze uda mi sie go wyzeźbic tak jak sobie wymazyłam Jak cykne zdjecia to wstawie I tu nie chodzi o moja nieskromnosc czy cos w tym stylu, ale uwierz mi ze przy 40 kg wagi taki tyłek to jest kosmos bo na dobra sprawe powinno tam nic nie byc
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2010-05-19 o 21:55 |
|
|
|
|
|
#3994 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
serio serio bardzo mi się podoba, zazdroszczę Ci
|
|
|
|
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mi miło
|
|
|
#3996 |
|
Raczkowanie
|
fajnie, że jesteś zadowolona ze swojej pupy i jesteś świadoma, że jest on Twoją zaletą, cieszmy się jak mamy z czego
![]() ja też uważam, że mam fajny tyłek, jestem z niego dumna, ale cały czas próbuję dążyć do perfekcji i coś z nim robić, tak trzymaj.zdjęcie bardzo apetyczne, chociaż obiektywnie na prawdę mało go widać, prosimy o inne, z odleglości.
'Kiedy jeden się waha, bo czuje się gorszy, inny jest zajęty popełnianiem błędów i stawaniem się lepszym.' wzrost : 164 waga: 48,5 talia : 66->65>64 ---> 60 biodra : 90 wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=445754 |
|
|
|
|
#3997 |
|
Rozeznanie
|
A ja nad swoja pracuje i pracuje i nie moge sprawic, zeby byla apetyczna
|
|
|
#3998 |
|
Raczkowanie
|
Ja zaczęłam regularnie pracowac nad swoją od tego tygodnia
Dwa razy była Tamilka i cwiczenia na siłowni z obciażeniem i rozciągające (razem przez dwie godz.) ![]() Jutro jeszcze raz godzinne rozciaganie a Tamilka dopiero w sobotę bo trochę zakwasów mam. Mam nadzieję, że z tą systematycznością będę mogła się z wami podzielic rezultatami za jakiś miesiąc
|
|
|
|
|
#3999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
Bryzejda, ja też wzięłam się od tego tygodnia za Tamilee i na razie ćwiczyłam raz, pierwszy program, bo dwóch na razie nie dam rady. Teraz mam zakwasy na udach po tym programie (żeby nie było, że źle robiłam - na pośladkach też
), dlatego dziś zrobię program drugi, ktory ma mniej tych przysiadów itp.
|
|
|
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
Wprowadzacie mnie w kompleksy dziewczyny...
Też chcę pracować nad tyłkiem, nie mam jednak silnej woli, a po drugie mam wrażenie, że nie dam rady pozbyć się celllulitu...
|
|
|
|
|
#4002 |
|
Przyczajenie
|
a mi też się moja podoba
pewnie mogłaby być zgrabniejsza ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
|
|
#4003 |
|
Rozeznanie
|
A macie moze jakies cwiczenia na filmikach na pupe i nogi ? wiem ze jest Tamilee i 8minute buns (czy jakos tak), ale naczytalam sie roznych rzeczy ;/ np ze one nie spalaja tluszczu, itp i nie wiem w co wierzyc ;p
Na dzien dzisiejszy wyglada tak ![]() moim zdaniem - za bardzo mam rozbudowane uda a pupa nie jest fajna- jest poprostu zwykla ;P co prawda zdjecie jest rozbione z dolu, takze w sumie ona wyglada chyba zupelnie inaczej. Codziennie sie na nia patrze i mysle co by tu z nia zrobic i co jest z nia nie tak ;p Jestem z niej tylko zadowolona z tego powodu, ze zrobila sie inna, bo kiedys to ooo boshhh...wstyd wstyd wstyd
"To, że jestem z drewna, nie znaczy, że interesują mnie deski" Edytowane przez amfa333 Czas edycji: 2010-05-20 o 19:44 |
|
|
|
|
#4004 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4005 |
|
Rozeznanie
|
specjalnie ustalam na palcach, zeby pokazac, ze mam umiesnione uda
https://wizaz.pl/forum/picture.php?a...ictureid=61308z cwiczen to hymmm jak bylam na diecie no rowerze jezdzilam
"To, że jestem z drewna, nie znaczy, że interesują mnie deski" Edytowane przez amfa333 Czas edycji: 2010-05-20 o 20:33 |
|
|
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
SiWA ekstra pupcia, aż się nie chce wierzyć, że bez żadnych ćwiczeń, super
Amfa jakie nóżki
|
|
|
|
|
#4007 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wklej jeszcze raz, proszę
|
|
|
|
#4008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4009 |
|
Rozeznanie
|
nie wiem czemu tamten link nie chcial sie otworzyc wiec wstawie poprostu to sdjecie
|
|
|
#4010 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko na pupe ale pewnie te cwiczenia na pupe tez cos na nogi daly
|
|
|
|
#4011 |
|
Raczkowanie
|
mi się twoja pupa podoba . jest zadbana , skóra gładka i wypielegnowana - to na duzy plus , no ale zeby nie było za miło - troszke musisz pocwiczyc zeby ją podnieść i wtedy bedzie pięknie
i idealnie...
|
|
|
|
|
#4012 |
|
Rozeznanie
|
szukam cwiczen, zeby ja podniesc, ale nie wiem jakie...
|
|
|
#4013 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4015 |
|
Raczkowanie
|
Hmm cóż za ciekawy wątek
![]() Ja niestety (a może i na szczęście) nie pokażę swojego tyłka bo mam cellulit, którego nie mogę się pozbyć a jeśli nałożę "L" to mam za dużo materiału w talii, a tą na szczęście mam i to dosyć wyrazistą. Na dodatek przy kupnie miniówek mam cholerny problem - spódniczka tak się układa na mnie, że przez wystającą pupę hmmm wydaje się taka jakby krótsza i nie zasłania wszystkiego co trzeba teraz kupiłam jedną sukienkę, ale oczywiście przez odstający tyłek idzie z tyłu w górę i jest za krótka ![]() A i tak w ogóle to - fajne macie pupy
|
|
|
|
|
#4016 |
|
Raczkowanie
|
Cieszę się, że nie jestem sama z problemem odstajacej pupy
też tak mam jak niemampomyslu111 ale jak się już znajdzie odpowiedni ciuch to wygląda się całkiem apetycznie
|
|
|
|
|
#4017 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny patrząc na wasze zdjęcia wpadłam w kompleksy, teraz jestem w 9 miesiącu ciąży i moja pupa zmieniła się tak bardzo że już prawdopodobnie nigdy w życiu nie wyjdę na plaże.. a zdjęcia nie dołączę bo nie chce wam życia obrzydzać
|
|
|
|
|
#4018 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
glowa do gory pomalutku uda ci sie dojsc do dawnej figury tylko potrzeba czasu ,i ciezkiej pracy ale jest to mozliwe. Dwa dni temu bylam na plarzy widzialam mlode matki niektore mialy takie fogury ,ze nastolatki mogly tylko o takich pomarzyc doslownie jak z okladek rozkladowek
[B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI |
|
|
|
|
|
#4019 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mowila, ze cwiczyla rowniez w ciazy (tylko nie wiem do ktorego miesiaca) i brzuch miala normalnie...:zakochany: i bez rozstepow, bez tej wiotkiej skory (potem sie zastanwialam, czy to mozliwe bez skalpela, chyba ze miala takie dobre geny) plaski jak deska, z lekko zarysowanymi miesniami. o tylku juz nie wspomne takiego nigdy nie bede miala, nawet jeslibymz silowni nie wychodzila![]() aaliyah, to twoje zdjecie w avatarze?
|
|
|
|
|
|
#4020 |
|
Zadomowienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;19590230]dokladnie, podobno pilates fajnie rzezbi cialo (po ciazy rowniez). keidys ogladalam program o kostiumach kapielowych i pokazali kobiete po porodzie (jakos 6 miesiecy chyba) a figure miala, jakby nigdy w ciazy nie byla
mowila, ze cwiczyla rowniez w ciazy (tylko nie wiem do ktorego miesiaca) i brzuch miala normalnie...:zakochany: i bez rozstepow, bez tej wiotkiej skory (potem sie zastanwialam, czy to mozliwe bez skalpela, chyba ze miala takie dobre geny) plaski jak deska, z lekko zarysowanymi miesniami. o tylku juz nie wspomne takiego nigdy nie bede miala, nawet jeslibymz silowni nie wychodzila![]() aaliyah, to twoje zdjecie w avatarze? [/QUOTE]patus moje ale gdzies w watku pokaz brzuch jest fotka jak sie okropnie zapuscilam tutaj w uk (rok czasu walczylam z efektami swojej beztroski . Takie wpsarcie jest naprawde wazne i potrzbneA wracajac do tych kobiet po porodzie to tak jak ty widzialam dwa dni temu kilka na plazy i tez mialy swietne miesnie brzucha niesamowicie wycwiczone pupy, ogolnie swietne figury i do tego gdzies nawet ok 40 na karku a ciala bez skazy, dlatego wnioskuje ,ze jak czlowiek bedzie systematyczny to wszystko moze osignac tylko trzeba sie nie poddawac.Caly ten wypad na plaze mnie niesamowicie zmotywowal
[B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.

znalazlas juz jakies zdjecie sprzed roku? :p czy juz nie szukasz zadnego ? bardzo mnie interesuje twoj tyleczek zanim cwiczyc zaczelas
musze ci powiedziec ze to ty mnie zmotywowalas do regularnych cwiczen
po tym jak pokazalas zdjecie a powiedzialas ze wczesniej mialas plaskodupie przedluzenie plecow
musisz uwierzyć na słowo 

a jeśli nałożę "L" to mam za dużo materiału w talii, a tą na szczęście mam i to dosyć wyrazistą. Na dodatek przy kupnie miniówek mam cholerny problem - spódniczka tak się układa na mnie, że przez wystającą pupę hmmm wydaje się taka jakby krótsza i nie zasłania wszystkiego co trzeba
mowila, ze cwiczyla rowniez w ciazy (tylko nie wiem do ktorego miesiaca) i brzuch miala normalnie...:zakochany: i bez rozstepow, bez tej wiotkiej skory (potem sie zastanwialam, czy to mozliwe bez skalpela, chyba ze miala takie dobre geny) plaski jak deska, z lekko zarysowanymi miesniami. o tylku juz nie wspomne
takiego nigdy nie bede miala, nawet jeslibymz silowni nie wychodzila