|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cześć!
Cytat:
Ja chodziłam na solarium przed ważnymi weselami ![]() ![]() Bardzo ładne buty ![]() Może jutro lub w piątek skoczę z TŻ wymienić moje buty. Jeśli nie będzie już mojego rozmiaru, to prawdopodobnie je oddam ![]() Nie kłułam się dzisiaj. Wyniki byłyby po 18 dopiero, więc nie odebrałabym ich przed jutrzejszą wizytą. Jedynie odebrałam wynik z poniedziałku, wszystko ok ![]() Nie posiedzę dzisiaj z Wami, bo mam trochę roboty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Butter buty ok. ale nie w moim stylu ![]() ![]() Cześć |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3783 |
Zakorzenienie
|
Dori oo ja tez pesto zawsze w lidlu kupuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3784 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Asiuk, a możesz je jeszcze oddać? Tzn nie minął jeszcze czas zwrotu? Teraz w ogóle w Bacie jest -20% na wszystko... opłacałoby Ci się oddać je tak czy owak, a potem wysłać TŻ, żeby je kupił raz jeszcze...sasasa ![]() Cytat:
Ale jak oglądałam inne buty ślubne, to mimo zakrytej pięty, to eleganckie żadne nie były ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3785 |
Zakorzenienie
|
Pisałam Wam, że miałam grilla w sobotę. I czuję po nim niedosyt kulinarny....
![]() ![]() Bez przesady ja nie będę sponsorować całej imprezy jak nas jest 3 osoby, a nawet swojego nie możemy zjeść, bo wszyscy oczywiście chętni na nasze żarcie.... I wkurzenie mnie trzyma do dzisiaj, aż z wściekłości zarządziłam grilla elektrycznego u nas, zrobię fajne rzeczy i wreszcie sobie pojemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę je oddać, bo kupowałam je w piątek, a na oddanie mam 10 dni. Ja je kupiłam przecenione już ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, że kupiłaś już przecenione, ale od poniedziałku, przez tydzień jest dodatkowa przecena -20% na wszystko jeszcze... ![]() Dori, to jest standard, następnym razem przynieś chipsy i paluszki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3788 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() Z alkoholem już znależliśmy wyjście, pijemy gin a tego nikt nie lubi i mamy spokój ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam niestety często podobnie jeśli idziemy gdzieś na imprezę, gdzie każdy przynosi coś do jedzenia. Nie jem mięsa, no ale najczęściej ci jedzący mięso rzucają się na moje sałatki, bo coś innego. Kończy się jak u was, że nie zjem nawet tego, co sama (sobie) przyniosłam, bo już nie ma. Jeśli to są bliscy znajomi, to z nimi pogadaj, jeśli nie, sama musisz zdecydować, czy poświęcić więcej kasy dla towarzystwa, czy dać sobie spokój |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3790 |
Zakorzenienie
|
Dori wyobrazam sobie jak mozna się wściec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrzy znajmi, ale wiesz ja im mogę sponsorować, przeżyję jeszcze ale są jeszcze ich goście i im niby z jakiego powodu ? ![]() No i wiesz każdy wie co lubi i powinien kupować co lubi a nie co jest tanie, a później wszyscy rzucają się na to co lepsze... Gadałam, wprawdzie sugerując, że my nie wszystko lubimy i jak coś przewozimy to chcielibyśmy chociaż mieć szansę to zjeść ale wiesz w praktyce nie wychodzi to ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- dziewczyny poradźcie, który model kupić, chcę taką do latania w weekendy ![]() http://aukcjewp.wp.pl/item1053324649...6_kolorow.html czy ta http://aukcjewp.wp.pl/item1044002088..._6kolorow.html kolor szary albo granat chcę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3792 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, fatalne są takie sytuacje, bo jak nic nie powiesz, to się wkurza człowiek sam na siebie, a znowu jak coś powiesz, to ludzie pomyślą, że sknera, albo że żałuje...bez sensu.
Ja nie cierpię takich akcji, ale już tego nie 'przyżywam'...mama mnie nauczyła, że jak się chce dać, to trzeba dać i nie wypominać, więc jak do mnie goście przychodzą, to robię tak,żeby mieć czyste sumienie, a jak idę do kogoś, to jak nic nie zrobi dobrego, to tylko o nim świadczy...i tyle.. Jak impreza jest składkowa, to robię tylko tyle, ile jest ustalone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3793 |
Zakorzenienie
|
Dori nie wmoim typie te torebki (tzn te frędzle) ale jak cos to bym brała pierwszą, jakis fajniejszy kształt ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3795 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3796 |
Zakorzenienie
|
Dori, okrągła lepsza, chociaż coś mi się kojarzy, że pokazywałaś kiedyś jakąś z frędzlami z etorebki i ona mi się wtedy lepiej podobała
|
![]() ![]() |
![]() |
#3797 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Sanetko trzymam bardzo mocno kciuki ![]() ![]() Madzialenko Wszystkiego naj,naj naj! ![]() Dzisiaj na szczęście mam wolne ![]() zjadłam sobie pyszne jedzonko - makaron z krewetkami ![]() Strasznie mam ochotę na suszi - jedliście może kiedyś w miyako sushi? Strasznie marudna jestem ostatnio..., ale tak bardziej wewnętrznie tzn. marudzę i narzekam sobie po cichu.Zmieniłam tabletki na tańsze, bo 30 a 5 zł to jednak jest różnica, ale niestety nic z tego, bo w ogóle ich nie czuję. Znowu mam problemy z pozbieraniem myśli i skleceniem zdania czego cholernie nie lubię! płakać mi się chcę jak wiem, co chcę powiedzieć, a nie potrafię z wirujących słówek ułożyć zdania ![]()
#3798 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tak Miśku ta z etorebki superowa była, ale kicha bo jej się nie da nosić na skos, a to warunek konieczny przy tym zakupie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, rozumiem ten argument, bo sama mam sporo torebek a najczęściej noszę te same - właśnie te, które da się na skos nosić |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałam jeszcze coś innego ale te co mi się podobają kosztują od 150 do 250 zł. , fajne modele ma Mexx albo T. Hilfinger ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- http://etorebka.pl/s03.php?f=0178 Ta właśnie jest super, ale 80 cm to nie wejdę na skos, dziwne bo napisałam do nich i dostałam odpowiedź , że według nich da się nosić na skos.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dori a sprawdzałaś na wątku ze zdjęciami real tych torebek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3802 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=miskowa;19592448]dziwne, bo jakby się przyjrzeć temu zdjęciu z panią, to wygląda, że tam sporo jej tego paska jeszcze zostaje, także można by spokojnie na skos przełożyć, nawet jeśli ona jest szczupła i niska
Dori a sprawdzałaś na wątku ze zdjęciami real tych torebek?[/QUOTE] Nie sprawdzałam, idę pogrzebać tam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3803 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, brałyście udział w zamówieniach np. sigmowych u Malinn ? Jakaś afera chyba wyszła, dostałam w każdym razie priv z prośbą o podanie szczegółów. Tak jakby szukali tej organizatorki, z tego, co wywnioskowałam, chyba wzięła kaskę i zniknęła, a zamówień nie ma, ale nie wiem dokładnie. Wiecie coś na ten temat?
Edytowane przez miskowa Czas edycji: 2010-05-26 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sushi mówisz ![]() ![]() dzis mąz nawet sobie do pracy jeden rulonik wziął, tylko kazałm mu jesc jak człowiek, czyli pokroić a nie gryźc jak kiełbaskę ![]() w ogóle dzis byłam juz 2 razy w pracy u TZ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3806 | |||
Zakorzenienie
|
Za chwilę zmykam do domu.
Cytat:
![]() Cytat:
To nawet nie wiedziałam, że jeszcze przecenili ![]() Cytat:
![]() Dorinko, chcę rajstopy z paru powodów: 1. mam naprawdę baaaardzo jasną karnację i nie uważam tego za swój atut 2. mam widoczne pajączki i ogólnie żyły, co w zderzeniu z bladą skórą jeszcze gorzej wygląda 3. sukienka jest dość krótka, a ja mam jednak cellulit na udach ![]() Jaki efekt jest tych rajstop w spreju? Mocno przyciemniają nogi? Ja właśnie będę szukać bardzo jasnych rajstop, żeby nie uzyskać efektu brązowych nóg przy ogólnie jasnej reszcie. Dobra, zmykam na autobus. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Asiuk, ja mam taki sam problem z nogami, są blade, żyłowate, przezroczyste, marmurkowe wręcz...unikam chodzenia bez rajstop. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro wraca TŻ. A ja czuję się jak śmieć, wszystko się rozsypuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3809 | |||||
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3810 |
Rozeznanie
|
Ja mam jedne buty z odkrytą piętą -zresztą wklejane tutaj przeze mnie, ale jeszcze nie miałam okazji ich wykorzystać.
Dorinko napisz coś więcej o tych rajstopach, bo bardzo jestem ciekawa jak to "funkcjonuje". Ja mam problem z owłosieniem, a także z wrażliwością i bladością skóry. Więc w zasadzie w krótkich rzeczach nie chodzę, bo żeby moje nogi były gładkie przez pare h muszę pozbyć się owłosienia niemal przed samym wyjściem, co nieraz skutkuje podrażnieniem po kontakcie z kurzem. Próbowałam z samoopalaczami, ale po depilacji wszystko mi schodzi w dodatko nierówno, więc mam nogi w ciapki. Gosiu tabletki starej generacji nie są już przepisywane, bo łatwo się było od nich uzależnić. Moje stare i nowe tabletki różnią się w zasadzie nazwą, bo sybstancja jest ta sama, w takiej samej ilości - więc w zasadzie poza kształem są identyczne. Dlatego nie bardzo rozumiem, dlaczego jedne tabletki działały a drugie nie......może mój organizm już na to nie reaguje i potrzebna będzie całkowita zmiana tabletek? narazie planuję wykupić "stare" tabletki , z nadzieją że uda mi się szybko przywrócić uzyskany wcześniej poziom koncentracji, w przeciwnym wypadku będzie kiepsko, bo w pracy będzie to zauważalne , zaraz zacznie mi się najgorsza sesja, a nie chcę jej zawalić, bo chciałabym w przyszłym roku "przyspieszyć" czas trwania studiów, a z ciągnącymi się egzaminami to sie poprostu nie uda,poza tym jak już pisałam nie cierpię tego uczucia kiedy wiem co chcę powiedzieć, a nie mogę porządnie wypowiedzieć zdania , więc jak coś się nie zmieni to mnie za przeproszeniem szlag trafi!. Wracam do robienia projektu. Zgłupieli w tym semestrze - na każdy przedmiot muszę przygotować projekt, plus oczywiście normalne zaliczenia i egzaminy. aaa... co byście ubrały na imprezę w której ma dominować czerń i biel? ( znajomi znajomych organizują sobie takie imprezy o różnych "motywach" ). Problem mam taki, że staram się kupować ubrania nawiązujące do stylu jaki kiedyś chciałabym mieć, w szafie mam sporo białych i czarnych ubrań, ale wszystko jest takie ... klasyczne , za "sztywne" na imprezę.
The future starts today, not tomorrow. Edytowane przez novocaine870 Czas edycji: 2010-05-26 o 23:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.