|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: "hej wizaż, hej wizaż, forum nie małe, zrobi z Ciebie wariata ideała" Łona fajt
Ej to ja już wolę jakąś Dodę niż tą Jolę
![]() Za Jolą nie przepadam... bardzo nie przepadam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A morał z tego taki, że lodówką się nie ogolisz ![]() ![]() ![]() Musze ja tak zrobić... I co? Pomogło? Nie mogłam przejśc obok niego obojętnie ![]() I kosztował całe 15 złych ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja tam się cieszę z Marcela. Jakoś w Olku go nie widziałam ale teraz już widzę ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#842 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: "hej wizaż, hej wizaż, forum nie małe, zrobi z Ciebie wariata ideała" Łona fajt
Cytat:
![]() No oczywiście że bronię, ale że też nie wierzysz we mnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Siur ![]() ![]() Kupię Ci atlas na urodziny bo widze ze potrzebny ![]() Cytat:
![]() Patrz z Twego Giena gwiazda się robi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bo Wy to mnie nie wspieracie tylko się od razu śmiejecie ![]() ![]() No i kij ja zostane a Wy nieeee ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nosz kurna znalazły sobie temat do żartów, od członkować sie ode mnie biegusiem ![]() ![]()
![]() |
#843 | ||||||||
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;19589565]oooo ta... może lepiej mężowie niech nas nie oglądają w tak kompromitującej sytuacji
![]() e tam..wiesz poudajemy ze walczymy ![]() w kisielu..podzialamy na ich wyobraznie Cytat:
sori oni już sa zaklepani poszukaj se innego Cytat:
![]() Cytat:
to nie jest Twoj mąż tylko KAROLI!!! heloł? a Ty tak widze lubisz Jole c'nie? Cytat:
chyba ze tipsy, solara, i brak znajomosci zasad jezyka polskiego to dla Ciebie zalety a może lubi popijac wszystkie tu chelejmy chyba Ci sie tu nie spodoba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
w koncu nie? jeszcze mi męża znajdzie ![]() Cytat:
dobrze ze do nas trafiłaś ![]() Cytat:
![]() ![]()
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#844 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O i już mi raźniej ![]() W końcu się podniosę ze dna ![]() Ale pamiętaj że ja pierwsza jestem ![]() Znaj moje dobre serce i pozwalam byle godziny Twojej terapii nie kolidowały z moimi ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- To przestańcie natychmiast ![]()
![]() |
#846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zatem dziękuję I wybacz że w Ciebie zwątpiłam ale miałam powody ![]() Ciągnij się. Znowu mi zazdrościsz ![]() ![]() ![]() Postaram się robić to częściej Sylwusiu ![]() ![]() Kup mi od razu Atlas Arenę. Co się będziesz sczypac. No chyba mi nie żałujesz ![]() Mówiłam Wam to kiedyś. Że to kwestia czasu. Najpierw udzieliłam wywiadu w gazecie, później w TV a teraz mam fanów. naturalna kolej rzeczy. Wiem, że Wy nie macie o tym pojęcia bo nigdy nie będziecie tak fantastyczne jak ja ![]() ![]() ![]() ![]() A poza tym mam sławnego męża więc trudno żebym stała w jego cieniu. też się muszę wybić, rajt?! ![]() Oj no już przeprosiłam. Nie gniewaj się Sylwusiu ![]() Juz Ci daję spokój z G.... W końcu Ty sie nie czepiasz męża to i ja nie mam podstaw żeby Ci jeździć ![]() Ale nie powiem że G... mi się podoba (Tak jak to Ty o moim avie powiedziałas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oli ![]() Twoja wiernośc, oddanie i zaangażowanie... No nie mogę ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Zadomowienie
|
A nie sądzisz, że Oliwii chodzi tylko o to,
żebyś ją wciągnęła do tego swiata szoł biznesu, o którym wyżej wspomniałaś ? Zastanów się. ![]()
![]() |
#848 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty a nie pomyślałaś że nie machał do Ciebie tylko mu np. mucha przeleciała nad głową ![]() Ej weź bo aż mi się jakoś tak dziwnie zrobiło, łza mi się w oku zakręciła ![]() Daj palca to cała dłoń zahahmyci ![]() A to Ty już masz męża ? A kogo jeśli można spytać ![]() No powiedziałam że Kapsiurek wygląda dobrze ale nie musisz się tym tak podniecać ![]() To Jej polej a nie cmokasz ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-05-26 o 15:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#849 | ||||||
Zakorzenienie
|
hejka
![]() ![]() mam dzisiaj zabranie ![]() Cytat:
![]() prawie jak: ale że Jarosz się ku*wa wyprowadził? ![]() Cytat:
![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;19586803] o ja pierdziele.... ale dziewczyny mają fantazję... ![]() utyje miliard killo od tych słodkości ![]() otóż to ! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kto klepnął ten klepnął ![]() przykro mi. wszystkie tu wiedzą, że się nie dzielę ![]() Cytat:
![]() będę Cię wpierać razem z nową koleżanką ![]() Cytat:
![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;19590884]Sylwia darmowa porada specjalisty ![]() ciocia dobra rada ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#850 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;19591045]przeczytałam nami... i zakrztusiłam się herbatą
![]() ![]() ![]() je.błam ![]() [/QUOTE] o kurcze..nami ![]() też je.błam ![]() Cytat:
![]() hahhaa wiedzialam ze wezmiesz na siebie riposte ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;19592583]aaaaaa.... przegapiłam swój 1569 post ![]() ale i tak za niego wypije ![]() ja tez ![]() i jessu ale to nie łądnie jak dziewczyna chleje.. ![]() hhahahaa..my natrzepiemy nastepne 7 i tak sie oto rozminiemy Cytat:
chwali Ci sie ze taka porzadna jestes, mila, sympatyczna, i przede wszystkim ze potrafisz czytac ze zrozumieniem ![]() Cytat:
![]() ja tez nie mogłąm uwierzyc ![]() mam nadzieje ze Syl sie podzieli przewodniczką Cytat:
ja i Nataly nie zwiałysmy ![]()
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
||||
![]() ![]() |
![]() |
#851 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#852 | ||
Zakorzenienie
|
Oj juz skończcie. Syl sobie nie zyczy żartów to koniec tematu
![]() Cytat:
![]() Kurcze... A jesli masz rację... Z resztą. Co jak co ale o Was nie zapomnę. Jak juz będę tak sławna i bogata jak Bill Gates (wiem co Miss napisze- "Nie będziesz" ![]() ![]() Cytat:
![]() To musiała być bardzo upierdliwa i dłuuugo krążyć bo machał i machał ![]() Przegłaś ![]() Lubię drogie prezenty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale będę ![]() ![]() Znowu się staczasz. Myslałam że terapia Ci pomoże ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#853 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie! Poleję Ci za to ![]() ![]() Wszystkie udzieliłyśmy takiej samej odpowiedzi ![]() ![]() Cytat:
![]() Oli- nie żebym się rządziła za Arki ale nie chce Ci się jechać do Wro na LŚ ![]() ![]() Mnie tez nie omieszkał(a) ![]() Bo Wy jesteśta baby z jajami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#854 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i brechtałam sie ze smiechu przez 20 min ![]() ![]() Cytat:
kazdego męża bym broniła nawet GAcka ![]() Cytat:
![]() Sylwia Piotrunia tez bym obroniła..
|||
![]() ![]() |
![]() |
#855 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My tylko bysmy się z niej śmiały. Dobrze, że Syl ma teraz na kogo liczyć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
![]() Bo mężowie to rzecz święta! Każdy mąż! Nawet Gacek ![]() O kurde. Właśnie zdałam sobie sprawę, że będzie biegał niedługo taki kriters i wołał za Nim "TATOOOO KUPAAAA" ![]() Ociekają intelektem ![]() Sylwusiu! Się piszę! ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 |
Zakorzenienie
|
Apropo Joli i Dodzi- mam połączenie ich dwóch w klasie (a nawet dzielę z nią ławkę
![]() Wypijmy za moją kose z niezapowiedzianej kart z matmy ![]()
#857 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;19592916] proponuję żółto-czarną osę ![]() ![]() i go bzykać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dokładnie, Karola ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my chyba nie maiłyśmy przyjemności.. jejku jak ja sie stresuje..bo wiesz...kurcze nie wiem od czego zacząć.. bo mi strasznie brakuje przyjaciółki..moze mogłybysmy sie tak razem kumplowac na watku prosze cie, bardzo Cie prosze przeciez z tymi erotomankami i pijaczkami ja juz tu nie wytrzymuje.. i lubie ta, no a wiem PAris Hilton lubie i wiesz ostanio jak szlam do supermarketu to tam pisało ciągnac..no to pokleczałam pół godziny ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#859 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaklepany to zaklepany co kogo obchodzi ile się już nimi interesujesz Cytat:
A kryteria są jakie są albo się dostosujesz albo się nie dogadamy Cytat:
![]() Ale żeś pojechała ![]() ![]() Oli ciągnie swój do swego ![]() A tak wgl to dzień sobry ![]() Dostałam 4- z niezapowidzianej kartkówki z religii z czego się bardzo cieszę a opróz tego jestem w depresji bo dziś jest ta impreza, na którą nie ie do mama koleżanki nie wyraziła zgody no a sama nie pojadę ![]() A ma byc krata wódki i dwie piwa ![]() Gośka raz dwa trzy proszę wypełnic ankietę |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#860 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() To wiem że tania to Ty nie jesteś ![]()
![]() |
#861 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a co jak będziesz w jego cieniu- bo on nie pzowloi przyćmic swej sławy? co nie? jakie to chciwe ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ciekawe czy jaby któraś do miśka sie czepiała to czy też by mi dała cynk
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Zakorzenienie
|
Rany. Przestraszyłam się, że ja
![]() Kooobityyyy z Wrocka. Zalało Wam kino może? Bo chciałabym wyciągnąć kolegę ![]()
#863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ch.uj juz nie bede duchowa przewodniczką Sylwusi a tak mi ku.rwa zalezało i co głupio tera c'nie? kuzwa ale chociaz mamy nowa koleżanke
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Zakorzenienie
|
a czy nowa koleżanka wypełniła ankietę z 1 posta?
![]() |
#867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostałabyś na pewno ![]()
![]() |
#868 | |
Zadomowienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;19586803]hellol
![]() o ja pierdziele.... ale dziewczyny mają fantazję... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() szału nie było miałam 14 punktów ![]() nadrobie was wieczorem teraz spadam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz to ja zostane Twoja przewodniczka duchową ![]()
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
Jaki tu ruch ile gościów
![]() Olivka z tym ciągnięciem to juz kufa pojechałas po całosci ![]() ![]() ![]() I w dalszym ciągu głęboko ubolewam nad tym że nie będzie Cię z nami na LŚ ![]() ![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.