|
|
#1381 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
Dzisiejszej nocy kochać się będę z myślami.
|
|
#1382 |
|
Raczkowanie
|
Byłeś w stanie spełnić jej każde życzenie.
Byłeś na jej każde skinienie. Uśmiecha się szyderczo patrząc prosto w oczy. Wie co zrobić byś stracił dla niej głowę. Zgrabnymi nogami poruszasz się seksownie. "Niewinna jak anioł, ostra jak żyleta." Tylko tej jednej nocy byłam Twoja... tylko Twoja...
|
#1383 |
|
Zadomowienie
|
osiągnęłam w życiu to, co najważniejsze i wiesz co? nie jesteś tego częścią. jestem jestem ![]() <3 |
|
|
|
#1384 |
|
Konto usunięte
|
poprostu Assis CookieCrisp - dziękuję skarbeczki.<3
z innej bajki- podobasz mi się strasznie. ![]() ______________________ I♥ me. you should too. / kocham mnie. ty też powinieneś./ `You all laugh at me because I am different, I laugh at you because you are all the same.` / śmiejesz sie ze mnie bo jestem inna. ja śmieję sie z Ciebie bo jesteś taka sama./ |
|
|
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
Nad nami pierwsze gwiazdy bawiły się w berka.
_Panna_Migotka_ - gdzie Ty ;( ![]()
|
#1386 |
|
Rozeznanie
|
Asiss CookieCrisp Borowiczanka
dziękuje ![]() caroline060 Drift myCh Guziki xD boundlessly otojest czii uwieeelbiam ![]() jestem magnesem dla wszystkich rodzajów głębszych zdumień światło z zewnątrz wyskakuje z mroku naświetlając nasionka lepszych powodów moja podstawa została zachwiana, moja próba i prawdziwa chęć porozumienia przepadła zmienię moje hobby na bardziej twoje zaopatrzę się w ciebie i poczekam na każde twoje słowo zabawiaj mnie znów przez dziesięć godzin z rzędu, pogwałć mój zmysł estetyczny swoimi historiami i wieloma byle jakimi anegdotami, wypełnij każdą z moich godzin jakimś zajęciem lub szepcz mi do ucha swe słodkości z blizn znów buduję ale tym razem jako ja nie jako my niepewna, nieprzekonywująca omdlała drżąca godzina Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-05-26 o 18:49 |
|
|
|
#1387 |
|
Raczkowanie
|
powinnam zmienić w sobie wiele rzeczy... wiesz co? zacznę od Ciebie.
Gdy byłam mała, zawsze na dobranoc mama opowiadała mi bajki. Jednak najbardziej spodobała mi się to o księżniczce w wysokiej wieży, którą musiał uratować przystojny książę. Wiem, że bajki to tylko bajki, ale co powiesz na to, że ja będę Twoją księżniczką, a Ty mnie uratujesz?
|
#1388 |
|
Raczkowanie
|
made_in_heaven - ciekawe. bardzo szybko dodajesz opisy. musisz miec naprawde talent. moze po prsotu przyznaj sie ze nie sa twojego autorstwa albo po prostu bierz je w cudzyslow. ogarnij .
ruda wiewiora - mogła by pani sie pokazac ? : ) ej , może byś mnie tak w końcu pokochał ? spokojnie mam sanąć ? ja ?! co ty kur.wa mówisz człowieku ?! jak mam zasnąć skoro nie wiem co on teraz robi z nią ?! tak po prostu. bez żadnego ' dlatego ' , ' poniewaz ' . odszedl. spokojnie. juz sie przyzwyczailam do tego ze juz cie nie interesuje, ze nie masz dla mnie czasu, ze teraz jest ona i jej towarzystwo a nasze wspolne juz dla ciebie nie stnieje. ale ok .. jest ok . - udajesz czy naprawde taka jestes ? - a jak myslisz ? -Chce ci powiedziec ... - I love you ? - Spierda.laj . wróciła wena .
Edytowane przez MalutkaGwiazdka Czas edycji: 2010-05-26 o 18:57 |
|
|
|
#1389 |
|
Przyczajenie
|
HEJ.
o mamo jak mnie długo nie było... przepraszam;< tzn, wlasciwie nie mam za co, i tak nie jestem tu gwiazdą xd. '[...] bo są pociągi , na które nie należy się spóźniać ... ' _________________ moje słońca wiedzą<3
|
#1390 |
|
Raczkowanie
|
`...a gdy moja piosenka przestanie byc ulubioną, powiem Ci jak bardzo mi zależy
![]() wczoraj miałam na Ciebie ochotę.Dziś już nie jestem pijana znów ten sam stan ,że nie wiem, co mam robić- niby wszystko gra i niby o to chodzi. uciekałam z nadzieją, że zaczniesz mnie gonić... -a co z marzeniami ?! chciałaś zdobyć świat -on jest moim światem ` zamknęłam Cie w moim sercu i zgubiłam kluczyk- nie musisz wiedzieć, że specjalnie . ;* `wtuleni w siebie pod niebem pełnym gwiazd ![]() `zamknij oczy i wyobraź sobie szczęście. i co widzisz ? trzymasz kogoś za rękę ? ![]()
|
#1391 |
|
Przyczajenie
|
....
Edytowane przez sweetbear Czas edycji: 2010-05-26 o 19:11 |
|
|
|
#1392 |
|
Rozeznanie
|
ruda, jak wszyscy się proszą, to chyba wypada wpaść na chwilkę, nie? <3
ok, zabierajcie <3 moje dwie myszki <3 _______________ if i had one wish
it would be to have nothing to wish for jeśli miałabym mieć jedno życzenie to byłoby to, żebym nie musiała sobie niczego życzyć you make my heart go boom boom sprawiasz, że moje serce idzie w boom boom you were my happy ending byłeś moim szczęśliwym zakończeniem
|
#1393 |
|
BAN stały
|
made_in_heaven
a dziękuje za docenienie ![]() Paralogiczna jej . dziękuje . dziękuje . dziękuje . ....
schłodzone mury niegdyś zburzonego przez nas muru, znowu powracają . niszczą jej marzenia, oddalając ich od siebie . zauważyłam, że od pewnego czasu uwielbiam wpatrywać się w zachody słońca . zatracona tym widokiem zapominam na krótką chwilę o Tobie . zaburzenia umysłowe, spowodowane przesileniem Twoją osobą opanowują moją głowę . utracone nadzieje jak piach w oczy pchają się do mojej głowy . nie pozwalają zapomnieć. ona miała w sobie za dużo naiwności, którą przerysowywała rzeczywistość . w nim natomiast było za dużo obojętności, którą skracał jej ten przerysowany świat. jak widzisz dopasowani idealnie, oddzielnie psychiczni ludzie, wspólnie tworzący idealną konstrukcję za***istości . zasypiając w nie jego ramionach czuła się strasznie zagubiona . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-05-26 o 19:05 |
|
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
<3
poprostuAsiss - ![]() zostań. jej noce są obce. stęskniony każdy oddech. wciąż tli się w niej żar. to był odlot moich snów, chciałabym go powtórzyć znów. spisane dzieje głupot,
chociaż przesiane są miłością.
|
|
#1395 |
|
Rozeznanie
|
Mój cukiereczek wspaniały! Mało brakuje, abym zaczęła zwierzać się ze swoich kłopotów komuś zupełnie obcemu. Upija się niezależnością. Twoje włosy mają barwę piasku, a przecież nie gustuję w blondynach.
|
|
#1396 | |
|
Zadomowienie
|
Uwielbiam Was obie, dziękuję Cytat:
o jezu.
![]() skarbie, idealny, dosłownie idealny. <3 Love_HateYOU - niezapomniałyśmy __Fallen Angel__ - zaczarowałaś moje serduszko _________ ' mogłabym rozliczyć każdego z Was za gwałt na emocjach, albo obrócić to w żart i ukryć rozpacz. ' ' miłość jest ślepa, a prowadzi ją szaleństwo.' ' och życie, gdybyś ty mordę miało. inaczej byśmy pogadali. '
|
|
|
#1397 |
|
Rozeznanie
|
byliśmy tak wolni.
żyliśmy dla miłości którą posiadaliśmy. żyliśmy poza rzeczywistością. jak mogłeś powiedzieć, że mnie nigdy nie opuścisz? Co za smutny, przykry i chory widok. Co za smutna i chora noc. Nie pokochasz mnie już nigdy więcej, nigdy więcej, nigdy więcej? Mam wolny wybór i wcale nie myślę o samobójstwie po tym wszystkim. Do diabła z twoim ograniczonym umysłem.
|
#1398 |
|
Raczkowanie
|
Moje drogie panie, pozwólcie iż dodam tekst z piosenki Agnieszki Chylińskiej - Wybaczam Ci
![]() chciałam wybrać kilka tekstów, ale ona taka boska że się nie mogę zdecydować. :P Płomień zgasł, nie ma nas Zniknął blask i minął czas Tamtych dni nie żal mi, wyschły łzy Wybaczam Ci... Kiedyś ktoś skradł mi Cię Czułam ból, było źle Dzisiaj Ty pytasz czy mogę znów pokochać Cię, pokochać Cię Całować Cię i kochać Cię Co było złe minęło jak brzydki cień Zobacz mnie, zobacz niebo, Zobacz mnie, zobacz niebo, Zobacz mnie, zobacz nas Skończyło się już nie ma szans Nie umiem wejść w to samo drugi raz Nie wierzę, kiedy mówisz "ty i ja" Dlatego teraz pożegnamy się Więc pośpiesz się, uwolnij mnie Dzisiaj wiem, że płomień zgasł Dzisiaj wiem, że nie ma nas Już nie liczę tamtych ran, pragnę żyć od nowa Dzisiaj wiem że płomień zgasł Dzisiaj wiem że nie ma nas By zrozumieć tamten czas, musiałam przejść to znowu Dzisiaj wiem, że płomień zgasł Dzisiaj wiem, że nie ma nas Już nie liczę tamtych ran, pragnę żyć od nowa Czemu ciągle czuję, że, że nie rozstaliśmy się Będę wolna jeśli Ty w końcu też wybaczysz, Wybaczysz mi, wybaczysz mi w ten piękny dzień Nie boję się, zaufaj mi, wybaczam Ci _________ Wiem, że nie lubicie próśb.. ale posiadacie lub macie pomysł na opis iż jestem na osiemnastce kuzyna i zapowiada się świetna zabawa chociaż nikogo tam nie będę znała? ;> Z góry dziękuję ;* !
|
#1399 |
|
Raczkowanie
|
WSZYSTKIE PRAWA ZASTRZEŻONE !
a oczy zaklejam taśmą żeby więcej Cię nie widziały . Potrzeba posiadania Ciebie na wyłączność. niepewność- dopada mnie zawsze gdy jesteś 3 metry za daleko i 2 godziny za krótko ... niepewność ... -kochanie?! -tak ? -kocham Cię. -tak, tak ... -lubisz masaż ? -yhmmmm. -pomasuję Cię, ale pod warunkiem, że pójdziesz w końcu spać. -yhmmmm -Kochanie był warunek ?? ![]() Uwielbiam kiedy się uśmiechasz i wiem, że ten uśmiech należy tylko do mnie . zaczarowane oczy które nie widzą, kiedy Ciebie nie patrzą na Ciebie. Rozczarowane serce, które przestaje bić kiedy nie ma Cię obok, oczarowane wspomnieni, których nikt mi nie odbierze, jasne pragnienia. Potrzeba czułości i Ciebie, twojego ciepła i uczucia. Wielka potrzeba Twojego zainteresowania ...
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się, dlaczego z nią jesteś. Odrzucam myśl, że ją kochasz. Musi być inny powód. Każdy byle nie ten.
|
#1401 |
|
Zadomowienie
|
"-Śpij, skarbie. Niech Ci się przyśni coś miłego. I nie przejmuj się - tylko Ty obudziłaś moje serce. Już zawsze będzie należeć tylko do Ciebie. Śpij, moja jedyna miłości." "Nie mogłem pozwolić Ci wyjechać samej. Z Twoim pechem nawet czarna skrzynka samolotu by się nie zachowała." "Patrząc w jego uśmiechnięte oczy, mogłam wreszcie normalnie oddychać. " Kocham ciebie, i zamierzam dopilnować obietnicy, którą mi złożyłeś. Jeśli wrócisz, wyjdę za Ciebie. Jeśli nie dotrzymasz słowa, złamiesz mi serce. "Przecież miałam kogo szukać. Ten ktoś, nie chciał mnie widzieć, nie dbał o mnie, ale jednak był - gdzieś tam, nie wiadomo gdzie. Musiałam w to wierzyć." "Jeśli czegoś byłam pewna, to tego, że ukochana osoba potrafi złamać serce. Moje już złamano, rozbito na tysiące kawałeczków. Nie chciałam przechodzić tego po raz drugi." "Były to jedynie słowa, zbitki głosek lub liter, ale raniły jak sztylety." "Smutno było zdać sobie sprawę, że nie gra się już głównej roli kobiecej. Romans stulecia dobiegł końca." |
|
|
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chciałabym choć raz spojrzeć Tobie głęboko w oczy i poczuć się wyjątkową w Twoim świecie Rzeczywistość jest jak wielki, czarny pies. Cicho skrada się i chce mnie zjeść.
Czasami nawet najcudowniejsza chwila staje się najstraszniejszym koszmarem, to była właśnie ta chwila. Są wspomnienia, na marzeniach kurz. Ty z nią, a ja z nim... Czyż to nie obłęd?
|
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
TwojaKokaina
_mandarynka otojest grise booskie panie maj się kończy. nie, nie zakochałam się.. potrafisz ogarnąć matmę, fizykę nawet chemię, ale tego, że Cię kocham już nie, dlaczego ? cel każdego kolejnego dnia jest ściśle związany z Twoją osobą, zdziwiony ? są takie chwile, gdy nie stać Cię na odrobinę uśmiechu. zrezygnować z Ciebie, to jak zrezygnować z życia.
|
|
#1404 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję ślicznie za pochwały.
![]() 1. Pamiętasz? Mieliśmy być razem na dobre i na złe. Kiedy będzie wspaniale i kiedy będzie do chrzanu! Teraz jest źle... A Ty gdzie jesteś? Na dobre i na złe... 2. I co jeszcze mam wymyślić, żeby Cię zwabić, przyciągnąć, zatrzymać...? Wymyślić śmiertelną chorobę - to żałosne, powiedzieć, że jestem z Tobą w ciąży - nierealne... Nie wystarczy Ci to, że Cię kocham ? 3. Co krok to frajer. 4. Śmiech jest dla duszy tym samym, czym tlen dla płuc. 5. Maskarada - parada papierowych twarzy... Skryj swą twarz,aby ukryć się przed światem. 6. Dzisiaj zaczęłam rozumieć czym jest miłość , jeśli wogóle istnieje. Kiedy jesteśmy osobno, oboje czujemy brak tej drugiej połówki. Jesteśmy niekompletni, jak książka w dwóch tomach z których pierwszy zaginął. Tak właśnie wyobrażam sobie miłość - niekompletność w nieobecności. 7. Gdzie jesteś? Tutaj. W jakim czasie?Teraz. Kim jesteś? Tym momentem. 8. Jak śmiesz wyglądać tak pięknie?! 9. Nie wiem, co się stało memu sercu, miałam je i nagle zgubiłam... 10. Wielkie historie o niekończącej się miłości skończyły się dawno temu. Trzeba nauczyć się żyć z tymi malutkimi.
|
|
#1405 |
|
BAN stały
|
będę księżniczką, jeśli wcześniej się nie w****ię i nie wyląduję gdzieś na mieście, w jakimś klubie z kimś, kto również lubi pić. |
|
|
|
#1406 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję.
_ pożycz mi twoje oczy, żebym mogła zobaczyć to, co sam widzisz dusi się, dusi się w duszy myśl przytłaczająca, smuci się, smucić się musi wzrok na widok łez. wschodzi we mnie tysiąc słońc odkąd... odkąd ty. w milczącym geście modlą się moje dłonie, a ty krzyczysz, mówisz do mnie tak źle. świt odebrał moim słowom brzmienie, co krzyczeć chciały wniebogłosy odarto ręce ze złudzeń, odebrano im naiwną wiarę dziecka w jako taki świat. bujam się w ciszy na łańcuchowej huśtawce ze snów, gdzie niebo rzeką mi się jawi przed oczyma. zatrzymaj dla mnie te dni, co uciekają mi miedzy palcami - och, place mam jak dziurawe sito! dlaczego- gorzko brzmisz, nie pytasz, drwisz. i ja drwię z samej siebie, z naiwności swej.
|
#1407 |
|
Raczkowanie
|
nie potrafię Ci zaufać
Oddycham przez różową słomkę. jak do nieba to tylko z Tobą Ciepła pogoda, błękitne niebo, zielona trawa na łące, soczysty smak arbuza, ty i ja trzymający się za ręce. Czy szczęściu potrzeba czegoś więcej?
|
#1408 |
|
Rozeznanie
|
i tak naprawdę trudno mi stwierdzić, czy lubię samotność, czy to tylko kwestia przyzwyczajenia. nie pojmuję Cię. A ona ciągle sobie wmawia: 'za pewien czas będę się z tego śmiała' 'nie wiadomo, do czego potrzebna jest większa dojrzałość: do miłości czy do rozstania' |
|
|
|
#1409 |
|
Zadomowienie
|
3Martyna3 i Kama2704 -> brakuje tu waszych opisów. :(
____________________ otwórz folder FACECI wciśnij ctrl+A po czym wciśnij Del nadal Cię idealizuję. niepotrzebnie. co staje się z niespełnionym marzeniem? czy usycha jak rodzynek w słońcu?.. a może eksploduje?
|
#1410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;19597764] z innej bajki- podobasz mi się strasznie. ![]() [/QUOTE] wow.. dziękuję! < 3__________________ 'I broke my heart to taste the sweet..' łamałam serce by zasmakować słodyczy.. 'Oh, how I love You..' Oh, jak bardzo Cię kocham..
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:57.

(