|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
czesc lasunie
|
|
|
|
#1742 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
TZ pojechał na 2 zmianę do pracy a ja kupiłam bukiecik różyczek i czekoladę i pojechałam do teściowej chociaż w ogóle nie miałam na to ochoty. Zajechalam a tu cisza nikogo nie ma w domu a wszystko pootwierane, obeszlam kuchnie i pokoje i nic cisza, weszłam na górę a tam teściowa śpi w swoim pokoju, cichutko zapukałam a ona nic, nie obudzila sie, więc zeszlam na dól do kuchni i nalalam wody do kubeczka i postawilam z kwiatami i czekoladą na szafie, ale po chwili słyszę że idzie i wzięłam te kwiaty i mówie " wszystkiego najlepszego w dniu mamy" a ona mi nawet ręki nie podała, tylko powiedziała że nie potrzebnie i zapytała czy TZ jest ze mną, powiedziałam że w pracy jest i żeby mi dala ten talerz co jej kiedyś dałam z plackiem, oddala talerz i zapytała czy coś jeszcze, ja mówię że nie to jadę, a ona no to cześć.
Wiecie jak mi sie przykro zrobiło nawet mnie na herbatę nie zaprosiła taka zimna była dla mnie chyba nie potrzebnie tam pojechałam
|
|
|
|
#1743 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#1744 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśniei w tym sęk, przed weselem byla dla mnie mila i wogóle fajna, zawsze pogadalyśmy o wszystkim i chętnie do niej jechalam, a po naszym weselu zmienila sie o 180 stopni, stala sie nieuprzejma, zlośliwa dla teścia w mojej obecności, a tak już calkiem do mnie oziębla sie ztala w dzień babci jak ją widzialam pijaną, po tym to już prawie wcale ze mną nie rozmawia.
|
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie przejmuję się. Ty zachowałaś się jak trzeba i masz czyste sumienie |
|
|
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
macie kiepski kontakt?
|
|
#1747 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#1748 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze, strasznie po chamsku postąpiła ta Twoja teściowa Aniu, żeby nawet dziękuję nie powiedzieć? Pogięta baba. Ale teraz już wiesz na przyszłość. Ja bym więcej już do niej nie przyszła z życzeniami.
Ja dzisiaj nie byłam u teściowej, rozmawiałam z mężęem i tak samo uważa jak ja, że idziemy tylko do swoich mam. TŻ zostwił swojej kwiaty w mieszkaniu, bo szedł na popołudnie i się z nią nie widział, tak samo jak u Ani sytuacja. Mam nadzieję, że teściowa się nie obrazi. |
|
|
|
#1749 |
|
Wtajemniczenie
|
powiem ci tak, przed weselem i może 2 mieciące po weselu mialyśmy dobry kontakt a nawet bardzo dobry, po weselu jeździliśmy tam z TZ prawie co drugi dzień i co drugą niedziele zapraszala mas na obiady bo co drugi weekend chodze do szkoly. Już w listopadzie sie zaczelo psuć, Teściowa wniosla pozew o rozwód i zaczelo sie, już nas przestala zapraszać na obiady, nie chciala do nas przyjechać, nie chciala przyjechać na TZ imieniny w kwietniu a jak już ją namówilam na przyjazd to odstawila scene taką ze zlożyla TZ życzenia odwrucila sie i pojechala, nic nie dalo że za nią pobieglam i prosilam żeby zostala na kawie. Bardzo sie zmienila, zaczynam sie jej bać
|
|
|
|
#1750 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#1751 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki że moglam sie wyżalić
Do jutra dziewczyny! |
|
|
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ona mogła Ciebie tak potraktować!!!!! w głowie się nie mieści i nic jej nie usprawiedliwia!!!!! nie martw się Kochana i się nie przejmuj
|
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ania nie martw się... ja dziś moją spotkałam na ulicy najpierw udała , że mnie nie widzi a potem wołała... zatrzymałam się a ona pyta gdzie idę a ja na to, że do optyka a dokąd ty? a ona na to że do pracy... i czekała chyba na jakieś życzenia ale ja wcale nic jej nie powiedziałam , bo sobie nie zasługuje na to żeby kto kolwiek składał jej życzenia na dzień matki a na samym końcu ja. Co prawda 2 dni temu jak byłam w OBI z Tż to on jej kupił jej kwiatka ale nie zaniósł dziś bo nie miał na to czasu. A ona nawet mnie nie zapytała jak się czuje więc co ja się będę z życzeniami wyrywać. Mam chwilkę czasu żeby wejść do Was. U mnie pomału jakoś leci w mieszkaniu remont. Mam skutą łazienkę i kuchnie a to czeka na mojego brata , który przyjedzie do mnie w przyszłym tygodniu żeby mi to zrobić. Od 2 dni Tż malował pokój Małej (oczywiście imienia na razie brak ) dziś był mój najstarszy brat i położył w tym pokoju panele. Jutro listwy i musimy jeszcze raz pomalować jedną ścianę i małe poprawki zrobić. No i czekamy aż nam się chlewik w mieszkanko zamieni :P
|
|
|
|
#1754 |
|
Wtajemniczenie
|
Daysy, to to remont idzie pełną parą
A nad jakimi imionami się zastanawiacie??Dziewczyny, była/jest któraś z was konsultantką avon?? Koleżanka mnie namawia, ale nie bardzo chce mi się w to bawić i czy w ogóle jest z tego jakiś zysk? |
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
ania20m normalnie jestem w szoku co z Twojej teściowej za wredne babsko się zrobiło!! a co na to Twój mąż??
Ja właśnie muszę zadzwonić, ale nie mam z czego :P anuuula co do avonu to w stylu- zakupy za 200 zł dla Ciebie 50 - kiedyś mi kumpela mówiła, ale to musisz mieć duuużo chętnych
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2010-05-26 o 21:48 |
|
|
|
#1756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dawno Ciebie nie było ![]() dla każdej z nas teściowa to tylko teściowa bo mamy mamy jedną i jedyną i to nigdy się nie zmieni ![]() mam nadzieję,że wkleisz foteczki mieszkanka
|
|
|
|
|
#1757 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() az sie we mnie zagotowalo burak jeden ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() to Ty poswiecasz swoj czas i jedziesz do niej ze zlozyc zyczenia na Dzien Matki chociaz wcale nie musisz tego robic .. a ona Ci sie tak odwdziecza? Szkoda gadac Ciekawe co na to Twoj TZet powie ..i zastanawia mnie co tak zmienilo jej podejscie do Ciebie? ![]() A ja wlasnie dzwonilam do tesciowej podziekowala za karteczke i kwiaty mowila ze strasznie sie wzruszyla slychac bylo ze glos sie jej lamie troche
|
|
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się w sobotę zapisałam ale na razie nie mam do tego głowy ![]() trzeba mieć sporo czasu żeby mieć na tym jakiś zysk w portfelu. |
|
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze dziewczyny obejrzalam te zdjecia z katastrofy i az mi sie slabo zrobilo
|
|
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
mykam spać
![]() DOBRANOC
|
|
|
|
#1761 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie tego się boję, że brak mi czasu i jeszcze w to się bawić. No ale może spróbuję, zawsze to jakaś kasa albo darmowe kosmetyki
|
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
wiem rozumiem ale moim zdaniem ciezarnej na temat wygladu powinno sie mowic tylko same dobre rzeczy (albo przemilczec) bo to tak piekny i wyjatkowy stan ze niewazne jest ksztalt brzucha i ilosc kg.. a to ze nosi w sobie dzidzusia..
a ja uwazam, ze nie mozna myslec, iz niewazny wyglad niewazne nic, wazne, ze dzidius w brzuszku jest, bo jak widze ciezarne przyszle mamy, ktore sa tak grube, ze ledwo chodza, wrecz sie czolgaja, to wspolczuje na przyszlosc jej dzieciom i dzieciom jej dzieci ostatnio sie naogladalam w parku takiej dziewczyny, ktora byla w zaawansowanej ciazy i palila i pila piwo super extra co za bezmyslna glupia idiotka ja jestem w avonie, i co skladam zamowienie od 50 do 100 zl mam dla siebie wiec sobie kosmetyki zamawiac badz biore kase probek darmowych prawie w ogole nie dostaje, a jestem tu 8 lat zalezy wszystko od tego, jakie duze masz zamowienie minimum trzeba miec 150 zl Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2010-05-26 o 22:40 |
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
Atomufko ja też te zdjęcia obejrzałam jak głupia jeszcze wątek do końca obejrzałam...w pierwszej chwili aż mi serce zamarło..straszna śmierć..
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja osobiscie jestem przy kosci i dobrze wiem ze w czasie ciazy nie bede wygladala tak jak wiekszosc dziewczyn ktore wrzucaja zdjecia na nasz watek .. nie bede miala brzuszka jak pileczka Najwazniejsze jest to ze kochaja swoje dzieci a nie to czy nosza rozmiar 30 czy 40 tyle odemnie ...
|
|
|
#1765 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny - szukam sprawdzonego, fajnego i taniego noclegu w Trójmieście
Pomożecie?
|
|
|
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wspolczuje im tego, ze od malenkosci beda pasione jedzeniem, i pozniej idzie taka do przychodni gdzie inne dzieci wygladaja normalnie a ona siedzi na krzesle i ma tyle fałd ile jej mama nie mowie o tych, ktore sa porzy kosci i zachodza w ciaze mialam na mysli te, ktore tak sie w ciazy pasą niestety nie zaznaczlam tego na poczatku poprzednigo posta, moj blad, ale wlasnie takie osoby mam na mysli bo Znam takie przypadki i wspolczuje ![]() i nie wierze, ze kobieta ktore w ciazy pasie sie do o 2-3 rozmiary dba o siebie to jest moje skromne zdanie i to jest FORUM, wiec mam prawo sie wypowiedziec
|
|
|
|
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekaj bo teraz to ja juz nie rozumiem raz piszesz ze chodzi Ci o kobiety ktorej tyja w czasie ciazy z powodu zaniedbania .. pozniej piszesz ze szkoda Ci dzieci bo takie matki beda je "pasly" i nie beda wygladac jak reszta dzieciakow ... chodzi Ci o to ze urodza sie wieksze bo matka sie "upasla" w czasie ciazy czy o to ze bedzie je karmila za duzo po porodzie?
|
|
|
#1768 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny
ja tylko na chwilkę, przeczytałam Was od deski do deski ja też obejrzałam fotki i żałuję...rzeczywiście wyobraźnia działa rzucę okiem na K. i mykam spać jutro okna wymieniają rodzicom buziaki
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wystarczajaco
|
|
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś, moja kuzynka w ciąży przytyła bardzo dużo bo 23kg...przed ciążą była jak szczypiorek, rozmiar 36 często był jeszcze luźny, wiecznie na diecie. Urodziła chłopca 4,5kg. Po ciąży schudła i utrzymuje swoją wagę sądzę że na poziomie, około, 55kg. Nosi rozmiar 38 i wygląda o wiele lepiej niż przed ciążą. Wiesz to że mama tyje w trakcie ciąży nie znaczy że dziecko będzie grube. Synek kuzynki jest normalnej budowy, normalnej wagi. W krótkim czasie jego waga zrównała się z dziećmi u których waga urodzeniowa było o kilogram mniejsza. Ja myślę że u kobiet w ciąży ważną sprawą też jest przemiana materii która może ulec zmianie i można przytyć więcej niż się powinno. A chyba nie powiesz ciężarnej żeby stosowała dietę, by za dużo nie przybrać na wadze. Co z tego że kobieta w ciąży przytyje np. 8kg i będzie szczuplutka z piłeczką jak potem może źle karmić swoje dziecko i to dziecko będzie grubaskiem. Zresztą nie wszyscy noszą rozmiar 40 i wyższe z obżarstwa. Mam kuzynkę (inna
) która jest osobą otyłą, mimo wielu diet od dietetyków, ćwiczeń i cudów na kiju, jej waga spada określoną ilość kilogramów i ani grama więcej. Ma problemy ze zdrowiem i do tego grube kości (tak, to się zdarza).
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

nawet mnie na herbatę nie zaprosiła

i się nie przejmuj 
burak jeden
Ciekawe co na to Twoj TZet powie ..
slychac bylo ze glos sie jej lamie troche
Najwazniejsze jest to ze kochaja swoje dzieci a nie to czy nosza rozmiar 30 czy 40 tyle odemnie ...
) która jest osobą otyłą, mimo wielu diet od dietetyków, ćwiczeń i cudów na kiju, jej waga spada określoną ilość kilogramów i ani grama więcej. Ma problemy ze zdrowiem i do tego grube kości (tak, to się zdarza).