Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-26, 12:33   #1561
Happy_hour
Rozeznanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Ja znalazlam cos o Tej Pani, to o uszach a nie piersiach ale zawsze:

Brak kontaktu z Ż po operacji, weźmie pieniądze i ma ludzi "gdzieś", trzeba latac po innych chirurgach i sie prosic zeby pomogli. Jestem niezadowolony z efektu bo wyszedł okropnie, uszy są oszpecone, ż. nie zna sie na chirurgii plastycznej. Omijać z daleka, kiepski chirurg i do tego kłamczuch okropny. Pielęgniarka M. która tam pracuje nie jest lepsza od Z. Okłamała mnie i na dodatek nie dała paragonu o który prosiłem kilka razy. Oszukują skarb państwa na całej linii!!!

Operacja u Ż. w Łodzi tylko pogorszyła mi życie! Ż. robi operacje uszu metodami do ktorych nie ma pojecia.
Ż. mnie oszpecila, miala poprوawic mi wyglad a mi zniszczyla.. Zamiast sie cieszyc to wpadlem w rozpacz po jej operacji!!
Boli mnie żołądek, mam nerwice, nie moge wytrzymać i nie wiem co robić. OSZUKALA MNIE.
Prawe ucho wyglada duzo gorzej niz lewe, bo jest kanciaste a teraz jest wieksze o prawie 1 cm, ż. nikomu nie mówi czym grozi wycinanie chrzastki i ukrywa ta wazna informacje. Teraz nikt mi tego nie chce poprawic poniewaz efekt po takiej metodzie jest nieodwracalny i malo ktory chirorg ja stosuje bo wiedza czym to grozi, jest to jednorazówka!!!

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2010-05-26 o 12:37
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 12:44   #1562
natasha293
Raczkowanie

Dr Żukowska odpada na pewno, te posty o Niej to mnie naprawde wystraszyły współczuję tym osobą chyba zostanę już do końca przy Dr Jarlińskim
Stary 2010-05-26, 12:58   #1563
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez natasha293 Pokaż wiadomość
Dr Żukowska odpada na pewno, te posty o Niej to mnie naprawde wystraszyły współczuję tym osobą chyba zostanę już do końca przy Dr Jarlińskim

Bylam u niego operowana, z jednej strony szkoda ze nie robi ciecia przez otoczke,bo wolalabym takie, a z drugiej ciesze sie, bo kilka godzin po operacji wystapil u mnie krwiak. Czekalismy kilka godzin czy sie wchlonie.Niestety nie wchlonal sie . Doktor zwolal caly zespol operacyjny i pielegniarke na noc i operowal mnie kolejny raz. Wyjal implant i wlozyl go ponownie. Trwalo to okolo 20 minut w pelnej narkozie ale musialam spedzic w klinice kolejna dobe. Wszystko w cenie tej pierwszej operacji.Zadnych doplat. Mysle ,ze to bardzo wazne,zeby czuc sie bezpiecznie idac na zabieg. Jestem dobrym przykladem,ze mozesz mu zaufac. Pozdrawiam.
Stary 2010-05-26, 13:06   #1564
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

teraz to o cwiczeniach wyczytałam

ja się boję ,że rozwiną mi się mięśnie piersiowe, które znów sprawią ,że pierś będzie się dzielić..moim zdaniem po operacji piersi nie powinno się ćwiczyć siłowo, na górne partie..
Stary 2010-05-26, 13:09   #1565
natasha293
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Bylam u niego operowana, z jednej strony szkoda ze nie robi ciecia przez otoczke,bo wolalabym takie, a z drugiej ciesze sie, bo kilka godzin po operacji wystapil u mnie krwiak. Czekalismy kilka godzin czy sie wchlonie.Niestety nie wchlonal sie . Doktor zwolal caly zespol operacyjny i pielegniarke na noc i operowal mnie kolejny raz. Wyjal implant i wlozyl go ponownie. Trwalo to okolo 20 minut w pelnej narkozie ale musialam spedzic w klinice kolejna dobe. Wszystko w cenie tej pierwszej operacji.Zadnych doplat. Mysle ,ze to bardzo wazne,zeby czuc sie bezpiecznie idac na zabieg. Jestem dobrym przykladem,ze mozesz mu zaufac. Pozdrawiam.
Wiem Happy_hour czytałam na innej stronie Twoją historię Jak to dobrze, że tacy lekarze istnieją nie mogę doczekać się swojej operacji

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Wiem na pewno, że chcę mieć zabieg tej jesieni...ale zastanawiam się czy na konsultację jechać już teraz i się umówić na jesień na zabieg czy poczekać?Tylko wtedy wszystkie terminy mogą być zajęte?jak myślicie?
Stary 2010-05-26, 13:16   #1566
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez natasha293 Pokaż wiadomość
Wiem Happy_hour czytałam na innej stronie Twoją historię Jak to dobrze, że tacy lekarze istnieją nie mogę doczekać się swojej operacji

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Wiem na pewno, że chcę mieć zabieg tej jesieni...ale zastanawiam się czy na konsultację jechać już teraz i się umówić na jesień na zabieg czy poczekać?Tylko wtedy wszystkie terminy mogą być zajęte?jak myślicie?
Lepiej zarezerwuj juz teraz termin operacji. Co pewne to pewne.
A na druga konsultacje w miedzyczasie zawsze mozesz jechac.
To tylko 50 zl .Jak poczekasz zbyt dlugo, to moze nie byc wolnych terminow i bedziesz musiala kombinowac.
Buziaki.
Stary 2010-05-26, 13:24   #1567
natasha293
Raczkowanie

I chyba też tak zrobię dziekuję happy_hour pozdrawiam!
Stary 2010-05-26, 13:31   #1568
Marczilada
Raczkowanie

Mam pytanie do wszystkich cycolinek tych przyszłych i obecnych. A mianowicie, czy wiecie coś o wpływie chemioterapii i radioterapii na silikony? Czy można takie coś przechodzić nie usuwając implantu?? Nie planuję się poddawać temu, ale w życiu nigdy nic nie wiadomo... Słyszałyście coś o tym, bo ja nic.
Marczilada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 13:46   #1569
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość

ja się boję ,że rozwiną mi się mięśnie piersiowe, które znów sprawią ,że pierś będzie się dzielić..moim zdaniem po operacji piersi nie powinno się ćwiczyć siłowo, na górne partie..
aga sory ,ale to co piszesz jest mylace dla innych dziewczyn !!!!
Najpierw przejzyj anatomie pozniej zasady treningow i wtedy cos pisz ......
Jesli sie nie myle to sa tu przynajmniej 3 dziewczyny ktore cwicza klatke piersiowa i niemaja ZADNYCH problemow.
Problem pojawia sie ,gdy po op. sa jakies komplikacje wtedy faktycznie ,trzeba konsultowac z dr. !!!!

Jeszcze jedno , zeby wystapil przyrost masy miesniowej ( hypertrophie) to trzeba sie niezle nameczyc to niejest takie latwe siku i znac chociaz podstawy treningu

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

aaaaa jesli piers dzieli sie po op. bez wykonywania napiecia miesni to chyba na zdrowy rozum podczas cwiczen silowych gdzie dochodzi do napiecia mm. tez bedzie sie dzielic i to napewno w takim przypadku nie wina treningu silowego, tylko czegos innego .........

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-05-26 o 13:47
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 14:11   #1570
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Hmm Pysia nie wiem teraz o co chodzi napisałam ze to wyczytałam i nie twierdze ze to prawda.To jest forum wiec pisze o tym o czym chce sie dowiedziec a nie po to zeby mylic inne dziewczyny.Nie musze przeglądac anatomi bo nie jestem głąbem.Zacytowałam poprostu kogos i czekałam czy ktos to potwierdzi czy zaprzeczy,kazdy ma prawo tu sobie pisac i pytac.Ja nie twierdze ze ktos ędzie miał problemy napisałam co napisała inna forumowiczka i czekałam na zdanie innych ale nie na pouczenia ze mam przejzec anatomie i zasady treningowe.
Przepraszam ze nie jestem tak oczytana
Stary 2010-05-26, 14:42   #1571
pysia222
Zakorzenienie

No wlasnie to jest forum dyskusyjne a ja tylko skomentowalam Twojego moim zdaniem mijajacego sie z prawda posta .
Ja rowniez wyrazilam swoje zdanie poparte zarowno wiedza praktyczna jak i teoretyczna i tyle .

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-05-26 o 14:50
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 14:54   #1572
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:

PYSIA, zapewne chodzi o tego posta.Patrz powyzej.
Chyba sie nie zrozumialyscie.
Aga to tak troche niewyraznie przedstawila. To prawda.
Ona to skopiowala z innego forum ale nie twierdzi sama ze nie powinno sie cwiczyc.
Przynajmniej ja to tak rozumiem.
Stary 2010-05-26, 14:58   #1573
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
PYSIA, zapewne chodzi o tego posta.Patrz powyzej.
Chyba sie nie zrozumialyscie.
Aga to tak troche niewyraznie przedstawila. To prawda.
Ona to skopiowala z innego forum ale nie twierdzi sama ze nie powinno sie cwiczyc.
Przynajmniej ja to tak rozumiem.

aaaa chyba , ze tak
Stary 2010-05-26, 15:31   #1574
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

A ja sobie poszłam na wieeeeeeeeeeelkiego loda a teraz musze na steperek zeby to zgubic
Cos mocno schudłam a w sumie sie nie odchudzałam za mocno i teraz chciała bym zamienic tą skóre na miesnie wiec lece

Chyba strach przed tym ze cycki sie nie uformują zżera mi te kalorie sucha sie robie az mi sie nie podoba i dupa mi zwisła;-)

Edytowane przez aga3331
Czas edycji: 2010-05-26 o 15:33
aga3331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 18:43   #1575
patyczak22
Raczkowanie

Czeka mnie powiekszanie biustu i anestezjolog nie zlecil mi badan do zrobienia :/ pytalam czy mam jakies zrobic a on na to ze nie trzeba. Oddalam tylko ankiete z pytaniami czy kiedys na cos chorowalam itp. Zmierzyl mi cisnienie i nie wymagal badan krwi. Co o tym myslicie?
patyczak22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 18:51   #1576
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:

aga, ja jestem z tych co bardzo, bardzo duzo trenuja. Regularnie, co trzeci dzien robie forsujacy trening klatki piersiowej, miesni zebatych i barkow. Mocne i rozwiniete miesnie klatki to samo dobro dla dobrze zrobionych piersi. To nie tylko ladniejszy i jedrniejszy zarys klatki, ale tez stabilne "podtrzymanie" przy kazdym ruchu rak nie mowiac juz o skutecznej "walce" z grawitacja!
Jesli wiec w Twoim przypadku - bo jak dobrze pamietam mialas tez wykonywane podciaganie, prawda? - lekarz nie zabrania takich cwiczen, to spokojnie mozesz je sobie wykonywac

aga, widziala fotki ktore wstawilas. Mnie osobiscie trudno sie do nich odniesc. Zdjecia PO zabiegu zrobilas z uniesionymi do gory rekoma i calym barkiem podciagnelas miesnie piersiowe, przez co obie piersi masz na duzo wyzszej wysokosci niz gdybys stala z rekoma swobodnie opuszczonymi w dol, tak jak na fotce przed zabiegiem.
Nie mowie, ze masz nam zaraz wstawiac foty z rekoma opuszczonymi, ale sama dla siebie stan tak przed lustrem i zobacz czy jest zadowalajcy Ciebie efekt podniesienia piersi ... jak rowniez efekt ich wypelnienia

Powodzonka w cwiczeniach
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 18:58   #1577
jakatarzynka
Raczkowanie

cześć Dziewczynki
tęskniłyście ? choć trochę ?
Stary 2010-05-26, 19:09   #1578
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jakatarzynka Pokaż wiadomość
cześć Dziewczynki

Witaj kochana , co u ciebie ?
Stary 2010-05-26, 19:44   #1579
Duita
Raczkowanie

ja tam jestem z cyckow zadowolona a Halinka to spoko babka jest tylko trzeba wiedziec jak to wszystko podejsc...

KAŻDY lekarz ma zadowolonie i niezadowolone pacjetki. Tym co biorą po 15 tys za op też sie zdaza zrobic autostrade. a powikłania nie zalezą od lekarza tylko od organizmu jak zareaguje na ciało obce.

jak dr bierze 15 tys za op to poprawke ma już jakoby wliczoną, Zukowska bierze 7 tys nie wliczajac owej poprawki, ktora zdazyc sie wcale nie musi, a jesli sie zdazy to najwyzej sie zapłaci no i w sumie wyjdzie ta kwota 15 tys z poprawką...

gdyby bylo mnie stac to pewnie robilabym u kogos innego ALE zaluje niezmiernie nie bylo... zatem zaryzykowalam i jestem ZADOWOLONA mimo tego ze op kosztowala tylko 7 tys

Edytowane przez Duita
Czas edycji: 2010-05-26 o 20:11
Duita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 20:17   #1580
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Jakatarzynka no pewno;-)
Stary 2010-05-26, 20:33   #1581
jakatarzynka
Raczkowanie

Cytat:
Witaj kochana , co u ciebie ?
wsio w pariadkie bimbałki mają już 2,5 miesiąca, cód miód malinka
Cytat:
Jakatarzynka no pewno;-)
miło mnie bardzo !
Stary 2010-05-26, 20:38   #1582
Duita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aldi090 Pokaż wiadomość
ja jestem z Łodzi ale na Żukowską jak na razie bym sie nie zdecydowała...
owszem robi duuuuże piersi i nie jest droga w stosunku do innych chirurgów ale....
nie podoba mi się to, że robi na eurosilikonach (podobno może sprowadzać inne implanty, innej marki ale to się wiąże z droższą ceną), nie podoba mi się rowniez ten wieeelki odstęp między piersiami i bardzo nie podoba mi się to z tego co czytałam, że po operacji przy ewentualnych powikłaniach, pytaniach rozmawia się NIE z Panią Żukowską tylko jej asystentką...
zresztą chyba Duita miała robione u Żukowskiej to się podpytaj...
a Kubasika cycki mi się nie podobają...
nie robi tylko na eurosiliconach (3000zł), robi tez na mentorach (3500zl), robila tez nagory, ale jak twierdzi mają o wiele ciensza powloke i to juz pacjentki zalezy na jakie sie zdecyduje.
odstep miedzy piersiami zwany autostradą zdaza sie KAZDEMU lekarzowi i w duzej mierze tez zalerzy od klatki piersiowej pacjetki i od naturalnego rozstawu piersi, jesli masz szeroką klatke i bardzo male piersi daleko od siebie to nie oklamujmy sie nie da sie zrobi przy zastosowaniu sredniego implantu sexy rowka.
Stary 2010-05-26, 20:55   #1583
tysia2011
Raczkowanie

Dziewczynki powiedzcie mi czy dużo kobiet musi zrezygnować z operacji przez złe wyniki badań? ja za jakieś dwa tygodnie muszę zrobić, i straaaasznie się tym stresuje! Oto lista badań które musze zrobić:

Grupa krwi
Morfologia
Krzepnięcie
Jonogram(sód, potas)
Mocznik
Kreatynina
Glukoza na czczo
Antygen Hbs i Hcv
USG piersi

Czy wiecie może czy na któreś wyniki badań czeka się długo?? Dziękuję z góry za odpowiedzi
tysia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 20:58   #1584
kocurek3
Raczkowanie

hej dziewczyny dziś wróciłam ze zdjęcia szwów od dr Skwiercz, jestem 10 dni po zabiegu, jestem szczęśliwa,że to Pani dr Skwiercz mnie operowała czekałam na tą operacje 3 lata i w końcu mam tak długo wyczekiwane cycuszki. Dzięki historii MayDivy nie trafiłam pod nóż do dr Sankowskiego i bardzo się z tego ciesze. On tylko bazuje na swoim nazwisku i nic pozatym. Gorąco polecam dr Skwiercz, gdyż jest bardzo ciepłą osoba i super chirurgiem!
kocurek3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 20:59   #1585
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Heloł Dziewczynki

Zastanawiam sie nad operac.. gdyż moje cycole sa okropnie obwisłe i skóra strasznie sie naciągneła ...przed ciązą w sumie fajnie miałam pełne ale obwisle a teraz wyglądają okropnie

Aga3331 ...moje piersi wyglądają podobnie to Twojich z przed oper. gdzies Ty je robiła sliczne są ..aha i co tylko Ci włlożyli implanty czy tez podnosili ?

aha polecacie klinike Art-med

wiem ze mogłabym poszukac ale strasznie dugo to schodzi a Mnie juz oczy bolą mam nadzieje ze wybaczycie zenie szukam tylkomide na łatwizne i pytam

A

Edytowane przez AsiCcccCA
Czas edycji: 2010-05-26 o 21:00
AsiCcccCA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 21:10   #1586
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez tysia2011 Pokaż wiadomość
Dziewczynki powiedzcie mi czy dużo kobiet musi zrezygnować z operacji przez złe wyniki badań? ja za jakieś dwa tygodnie muszę zrobić, i straaaasznie się tym stresuje! Oto lista badań które musze zrobić:

Grupa krwi
Morfologia
Krzepnięcie
Jonogram(sód, potas)
Mocznik
Kreatynina
Glukoza na czczo
Antygen Hbs i Hcv
USG piersi

Czy wiecie może czy na któreś wyniki badań czeka się długo?? Dziękuję z góry za odpowiedzi
Tysia u Bromy robisz?
badania takie same miałam do zrobienia
skoro robisz za 2 tyg to za miesiac operacja, dobrze kombinuję?
na grupe czeka sie kilka dni, usg zrób sobie od razu nie musisz czekać i antygen Hbs i HCV zrób wczesniej
reszta na świeżo

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość

wiem ze mogłabym poszukac ale strasznie dugo to schodzi a Mnie juz oczy bolą mam nadzieje ze wybaczycie zenie szukam tylkomide na łatwizne i pytam

A
napisz która częśc PL Cię interesuje to znajdziemy Ci dr
z tego co piszesz to będziesz robić plastykę z powiększeniem to tu wybór lekarza musi być bardzo przemyślany

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Edytowane przez Miskaa78
Czas edycji: 2010-05-26 o 21:07
Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 21:16   #1587
seela
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Marczilada Pokaż wiadomość
Mam pytanie do wszystkich cycolinek tych przyszłych i obecnych. A mianowicie, czy wiecie coś o wpływie chemioterapii i radioterapii na silikony? Czy można takie coś przechodzić nie usuwając implantu?? Nie planuję się poddawać temu, ale w życiu nigdy nic nie wiadomo... Słyszałyście coś o tym, bo ja nic.
Nie wiem jak to jest w przypadku radioterapii (podejrzewam, że zależy też od miejsca napromieniania), ale chemioterapia nie powinna, moim zdaniem, wpływać w żaden sposób na implant - a jeżeli by tak było to producent żelków musiałby na swojej stronie zawrzeć takie informacje, bo to już wówczas kwestia trwałości implantu.

Mam jednak nadzieję, ze nigdy, żadnej z nas nie będzie ta wiedza do niczego potrzebna!!!

Cytat:
Napisane przez jakatarzynka Pokaż wiadomość
cześć Dziewczynki
o Ty zbóju!
Gdzieś była???

Cytat:
Napisane przez Duita Pokaż wiadomość
ja tam jestem z cyckow zadowolona a Halinka to spoko babka jest tylko trzeba wiedziec jak to wszystko podejsc...

KAŻDY lekarz ma zadowolonie i niezadowolone pacjetki. Tym co biorą po 15 tys za op też sie zdaza zrobic autostrade. a powikłania nie zalezą od lekarza tylko od organizmu jak zareaguje na ciało obce.

jak dr bierze 15 tys za op to poprawke ma już jakoby wliczoną, Zukowska bierze 7 tys nie wliczajac owej poprawki, ktora zdazyc sie wcale nie musi, a jesli sie zdazy to najwyzej sie zapłaci no i w sumie wyjdzie ta kwota 15 tys z poprawką...

gdyby bylo mnie stac to pewnie robilabym u kogos innego ALE zaluje niezmiernie nie bylo... zatem zaryzykowalam i jestem ZADOWOLONA mimo tego ze op kosztowala tylko 7 tys
Pozwolę sobie nie zgodzić się z przedostatnią częścią wypowiedzi...
ja zapłaciłam 10,500 za mentory okrągłe.
w dokumentacji (w zgodzie na zabieg) mam zapisane, że ewentualne poprawki dr zobowiązuje się pokryć sam.
Mam nadzieję, ze nigdy nie będę musiała z tego korzystać, ale z pewnością mam poczucie bezpieczeństwa, że gdy w sytuazcji gdyby się coś działo (a ja akurat będę np spłukana doszczętnie) nie zostanę pozostawiona sama sobie.
Dla mnie to trochę tak jakby nie być ubezpieczonym
Nie do końca jest też prawdziwym stwierdzenie, że powikłania zależą organizmu jak zareaguje na ciało obce, a nie od lekarza - czasami można spartolić robotę tak, że również wystąpią powikłania!!!

seela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 21:17   #1588
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Obojętnie która czesc Pl ,ważne by było w Polsce ....musze znaleśc naprawde dobrego specialiste bo tzreba z nimi sporo zrobic

Najpierw chciałabym sie Was zapytac co mogą Mi zrobic gdyz mam naprawde duzo skóry i sabaardzo obwisłe .....jest na nich duzo skóry któraa sie strasznie rozciąga ......i jeszcze jedno takie głupie pytanie jak mi podniosla albo np te impl. czy to z czasem bedzie tak samo wygladały? ...

Nie sadziłam ze kiedys zdecyduje sie na powiększanie piersi ...ale wole dac kase niz użalac sie nad soba cale zyc ie

Edytowane przez AsiCcccCA
Czas edycji: 2010-05-26 o 21:19
AsiCcccCA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 21:24   #1589
tysia2011
Raczkowanie

[QUOTE=Miskaa78;19601844]Tysia u Bromy robisz?
badania takie same miałam do zrobienia
skoro robisz za 2 tyg to za miesiac operacja, dobrze kombinuję?
na grupe czeka sie kilka dni, usg zrób sobie od razu nie musisz czekać i antygen Hbs i HCV zrób wczesniej
reszta na świeżo
Tak Misiu u dr Bromy) termin mam na 28 czerwca już nie mogę się doczekać! myslę żeby badania zrobić ok 14 czerwca więc czy wcześniej robić badania z Hbs i Hcv?

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Sorki za ten kolor literek wcześniej Więc tak boję się strasznie przed wynikami, Wy też tak miałyście? i czy często wychodzą nie za dobre? a wyniki muszą być doskonałe zeby mieć op? czy doktor może na niektóre troszkę przymknąc okoze być dobrej myśli!!
tysia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 21:29   #1590
seela
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Duita Pokaż wiadomość
nie robi tylko na eurosiliconach (3000zł), robi tez na mentorach (3500zl), robila tez nagory, ale jak twierdzi mają o wiele ciensza powloke i to juz pacjentki zalezy na jakie sie zdecyduje.
odstep miedzy piersiami zwany autostradą zdaza sie KAZDEMU lekarzowi i w duzej mierze tez zalerzy od klatki piersiowej pacjetki i od naturalnego rozstawu piersi, jesli masz szeroką klatke i bardzo male piersi daleko od siebie to nie oklamujmy sie nie da sie zrobi przy zastosowaniu sredniego implantu sexy rowka.
i tu się zgadzam w 100%

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
Obojętnie która czesc Pl ,ważne by było w Polsce ....musze znaleśc naprawde dobrego specialiste bo tzreba z nimi sporo zrobic

Najpierw chciałabym sie Was zapytac co mogą Mi zrobic gdyz mam naprawde duzo skóry i sabaardzo obwisłe .....jest na nich duzo skóry któraa sie strasznie rozciąga ......i jeszcze jedno takie głupie pytanie jak mi podniosla albo np te impl. czy to z czasem bedzie tak samo wygladały? ...

Nie sadziłam ze kiedys zdecyduje sie na powiększanie piersi ...ale wole dac kase niz użalac sie nad soba cale zyc ie
i słusznie! Jak duża część z nas! Popieramy Cię w Twojej decyzji!

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
Napisane przez tysia2011 Pokaż wiadomość

Sorki za ten kolor literek wcześniej Więc tak boję się strasznie przed wynikami, Wy też tak miałyście? i czy często wychodzą nie za dobre? a wyniki muszą być doskonałe zeby mieć op? czy doktor może na niektóre troszkę przymknąc okoze być dobrej myśli!!
najważniejsze żeby układ krzepnięcia wyszedł w miarę dobrze (ale też nie musi być idealny - można sobie z tym poradzić farmakologicznie)
hbs i hcv są tylko właściwie dla wiedzy personelu (bo wtedy muszą zastosować większe środki ostrożności)
a morfologia... anemii pewnie nie masz???
małopłytkowości pewnie też nie???

Nie martw się na zapas!!! - jeszcze nie słyszałam żeby ktoś spadł z zabiegu tylko z powodu niewielkich odchyleń od normy.

Edytowane przez seela
Czas edycji: 2010-05-26 o 21:30
seela jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości