![]() |
#1621 |
Rozeznanie
|
Dot.: nafta kosmetyczna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1622 |
Zakorzenienie
|
Ależ proszę
![]() Ja dziś miałam naftę- umyłam tak i po pierwszym razie znów czyściutko ![]()
"Look into my eyes You will see... You know it´s true everything I do I do it for you..." ![]() 27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi ![]() www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1623 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Dziewczynki Kochane! Nie krzyczcie - nie mam czasu czytać całego wątku...pomóżcie - gdzie Wy kupujecie tą naftę? Może jakaś dobra dusza z Warszawy mi podpowie... najchętniej bym tą Annę osławioną capnęła
![]() P.S. Chodzi mi o to,gdzie w realu dostanę,bo w necie znalazłam ![]() Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-05-26 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1624 |
Rozeznanie
|
Dostaniesz ją w najzwyklejszej aptece.
jestem po 1 nałożeniu nafty, włosy jeszcze się suszą, póki co wrażeń żadnych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1625 |
Zakorzenienie
|
Czyli jednak się przekonałaś?
![]() Jaką kupiłaś? ![]() Widzisz...za tę instrukcje powinni mi płacić ![]()
"Look into my eyes You will see... You know it´s true everything I do I do it for you..." ![]() 27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi ![]() www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1626 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja tam ze 3 razy użyłam nafty z olejem rycynowym + żółtko albo balsam do włosów.
i jakoś efektu takiego WooooW nie widziałam. ![]() A bardzo chce nawilżyć włosy.. bo już patrzeć nie mogę na te kłaki ![]() Macie może jakieś porady specjalistyczne? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jaką ilość? ![]() ![]() Zresztą...nafta to produktk, który działa...hmm...długofalow o ![]() Nie zobaczysz od razu nie wiadomo jakich efektów ![]() ![]() Spokojnie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1628 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A z godzinę może więcej trzymałam... raz w tyg tak gdzieś robiłam.. A ilość.. to 2 łyżki dałam.. gdzieś na necie przeczytałam że tak trzeba. No nie wiem... Ja strasznie nie cierpliwa jestem i w ogóle nie chce mi się aż 3 godziny czy 4 chodzić w oblepionych włosach. hehe ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1629 |
Wtajemniczenie
|
Hej, kupiłam dzisiaj naftę i gdy miałam iść robić maseczke z udziałem nafty zastanawiałam się, czy ona mi nie zaszkodzi? żebym nie musiała później chodzić w czapce
![]()
![]() |
![]() |
#1630 |
Zakorzenienie
|
Lola- na początku to można nawet mniej trzymać, bo nafta jest dość silna
![]() Ale ja już wiem kto jest winowajcą ![]() Jajko może być trzymane na głowie do max 40 minut, bo potem włosy wysusza ![]() ![]() ![]() A ty to nakładasz przed myciem głowy, tak? Mam nadzieję, że aplikujesz potem na włosy jakąś maskę lub chociażby odżywkę? ![]() ![]() Tinulka- nie spróbujesz- nie przekonasz się. Jakoś żadna z nas nie wyłysiała z powodu nafty- nie przesadzajmy ![]() Swoja drogą rychło wczas się zastanawiasz- po zakupie ![]() ![]() Idź, rób maskę i nie marudź :P ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1631 |
Raczkowanie
|
![]()
Noo tak przed myciem. Też nie mam problemu potem z umyciem głowy, nie mam tłustych włosów. A Odżywkę daje zawsze..
![]() Popróbuję jeszcze... a można w ogóle nie dać jajka? Bo ostatnio dałam tylko naftę, olejek rycynowy i balsam do włosów z jedwabiem. I nawet fajnie mi się to na włosy nakładało... lepiej niż z jajkiem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Indios Bravos, ja starałam się uskutecznić Twój sposób ze zmywaniem nafty, ale nie umiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1633 |
Przyczajenie
|
hej, kupiłam ostatnio naftę z olejkiem rycynowym, stosowałam ja na razie 2 razy. Z włosami nie ma zmian, ale okropnie mnie swędzi skóra głowy. Czy to może być przez naftę? Zmywam ją szamponem dla dzieci Oilatum soft.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1634 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1635 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1636 |
Zakorzenienie
|
Lola- myślę, ze mamy już taką porę roku, że jajeczko można odstawić
![]() Sama dziś używam po raz ostatni lub przedostatni i robię przerwę letnią ![]() Widzę, że Jyyli ma podobne podejście do jajka i długości trzymania go na włosach hihihi ![]() A co do sposobu mycia to próbuj, próbuj...widzisz- Cogata załapała i jej się podoba ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1637 |
BAN stały
|
kochane, kazdemu polecam nafte, owszem. ale to istna glupota stosowac ja czesciej niz raz na 2 tygodnie. moze wtedy uczynic wiecej szkody... wystarczy zwrocic uwage na jej mocne dzialanie
![]() chyba nie chcecie zeby wam wlosiny powypadaly jeszcze bardziej. i zero wcierania w skore glowy... od tego co najwyzej sluza ziolka i paluszki z nie za dlugimi paznokciami. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1638 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1639 |
Raczkowanie
|
Nafte jak najbardziej nalezy wmasowac w skore glowy i pozostawic na 15-20 min max nie dluzej.....
Sama od lat uzywam nafty i zadnych innych odzywek i jestem bardzo zadowolona jak i moje wloski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1640 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wcierania w skórę głowy- czemu nie powinno się tego robić? Chętnie przeczytam jakąś ciekawą publikację na ten temat (tym bardziej, że producenci nafty zalecają nakłądanie jej na skalp). A co do tych "nie za długich paznokci"... tu chodziło o wcieranie (opuszkami palców) czy o drapanie? Nie wiem, co do wcierania mają długie paznokcie ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1641 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do wcierania w skore glowy-aby wlosy nam rosly i polepszc ich kondycje nalezy ,,odzywiac '' ich cebulki wiec skore glowy bo tam sie zaczyna caly proces... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1642 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Magdalenka22 - Twoje włoski na avatarze? aaale długaśne <3 no i zawdzięczasz to nafcie.. żywa reklama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1643 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi sie,ze to nie tylko nafta ale wiecej czynnikow ma wplyw na kondycje i dlugosc moich wlosow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1645 |
Zakorzenienie
|
O proszę jakie ciekawostki
![]() Scenecunt- a powiedz mi, moja droga- ile używasz juz tej nafty, że wiesz, iż używanie jej w takiej częstotliwości szkodzi? A tak w ogóle...powinnaś troszeczkę zmienić podmiot wypowiedzi ![]() ![]() ![]() Druga sprawa to wcieranie w skórę głowy. Nafta służy do tego żeby właśnie ją WCIERAĆ ![]() ![]() Magdalenka- Oddaj choć połówę tej długości ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1646 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Magdalenka, kiedys miałam długość do polowy zadka, ale włosów było o połowę mniej niż u Ciebie. Pewnego dnia stwierdziłam, że wygląda to żałośnie i zetłam ( ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1647 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1648 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() oj powinni płacić powinni ![]() użyłam już 2 razy, póki co również bez szczególnych efektów, ale wierzę, że trzeba poczekać ![]() w ogóle to tragedia straszna mi się stała, poszłam do fryzjera w minioną środę, w piątek miałam wesele. Pokazałam fryzjerce zdjęcie, jak chcę mieć podciętą grzywkę, bo tylko po to do niej poszłam podcięcie końcówek i grzywka. wyszłam z nieułożonym sianem na głowie, a wręcz szopą i 10% grzywki z tego co miałam, bo specjalnie czekałam aż urośnie mi długa grzywa. ścięła po skosie, pocieniowała i mam takie, za przeproszeniem huju muju i dzikie węże na czole ![]() ![]() wklejam fotkę tego co chciałam. to co mam: to grzywka ścięta po skosie do połowy czoła... na avatarze możecie zobaczyć, że mam dość wysokie czoło, więc takie poszarpane COŚ, wygląda wręcz komicznie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do nafty- bardzo dobre podejście ![]() ![]() ![]() Teraz stosuję przed myciem raz na 2 tyg. a dodatkowo raz w tyg. jako dodatek do mojej cotygodniowej wypasionej maski ![]() Sprawdza sie wszystko świetnie ![]() ![]() To chyba już jest jakiś plus, prawda? ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1650 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pewnie, że plus i to jaki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.