|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1051 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "hej wizaż, hej wizaż, forum nie małe, zrobi z Ciebie wariata ideała" Łona fajt
Dobra idę, trzeba było jechac na tą imprezę, wróciłabym pociągiem bo to godzina jazdy za lublinem o 5 rano i poszłabym do szkoły tak samo nienauczona jak teraz :/ matko ale zje.bałam akcję
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- A skąd Ty? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1052 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "hej wizaż, hej wizaż, forum nie małe, zrobi z Ciebie wariata ideała" Łona fajt
Z za Buga, w linii prostej do Wro mam ponad 500 km
![]() Białystok ![]() Idę w kimę ![]()
#1053 |
Zakorzenienie
|
Ja mam jakieś 514 więc mamy podobnie
![]() Idę kurde i koniec ![]() ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1054 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() bierz ze mnie przykład, Nat! ![]() Cytat:
![]() ![]() jak to skąd? zza Buga ![]() ej, to wy obie jakieś ZSRR jesteście ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1055 |
Pojawiam się i znikam >.<
|
No rzesz ku.rwa, poszłam pod prysznic, wtarłam szampon we włosy i co... WODY NIE MA. No rzesz ku.rwa ja pier.dole no!
![]() ![]() ![]()
![]() filmy: 2020/8 Miałem ochotę przestać istnieć. Nie, nie popełnić samobójstwo, nie umrzeć ale przestać istnieć. Zamienić się w nic. Jarosław Borszewicz - "Mroki" Edytowane przez bedlamite Czas edycji: 2010-05-26 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1056 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1057 |
Pojawiam się i znikam >.<
|
Taa...
![]() ![]() No kur.wa, no. Dlaczego ja??? ;/
![]() |
#1058 |
Zakorzenienie
|
Dzizasss Nataly! Kufa no!
![]() ![]() ![]() Bed nie daj się krzywonogiemu biodroskarpetkowemu Sehrowi ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1059 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja lecę, nie nadrobiłam wszystkiego, ale już bliżej niż dalej branoc ![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1060 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chce mi się nic pisać. Kurde, tyle roboty przede mną na nadchodzący... yyy... miesiąc ![]() ![]() I nie pisałam - ale prawdopodobly Śląsk przedłuży ze mną kontrakt na następny sezon ![]() ![]() ![]() Jeszcze niech mi tylko ktoś podmieni K. na M. i już będę b. zadowolona XD No. Więc do jutrzejszego wieczora - adieu! edit: http://www.reprezentacja.net/siatkow...ualnosci/27425 On chyba był brzydki, nie? ![]() Biedna Reso, ![]() ![]()
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-05-26 o 22:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1061 |
Zakorzenienie
|
Właśnie przeczytałam, że Resovia ma nowego atakującego Georga Grozera z Niemiec. Zobaczymy co z tego wyjdzie, narazie jestem przerażona ich składem. Kurde idę, bo jeszcze nie zajrzałam do łaciny
![]() Dobranoc siatkarzy, a dla mnie pana X na noc ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- I jednego za post numer 69 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1062 |
Zakorzenienie
|
http://www.my-sci.com/foto_Georg-Gro...7fecee46be.jpg dupy nie urywa
![]()
![]() |
#1063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uwielbiam Niemczyków i Niemczyklandię, ale, na Boga, byłam tam dwa tygodnie, w kilku miastach i przez ten czas widziałam JEDNEGO przystojnego Niemca. A i tak mógł być obcokrajowcem ![]()
![]() |
#1064 |
Zakorzenienie
|
Niemczyklandia to zuo
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1065 |
Zakorzenienie
|
Ja llllubię zuo!
![]()
![]() |
#1066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1. Nie odchudzam się ale emm we wrocku jem mniej niż mało więc no 1 posiłek dziennie czasem może to mój organizm odbierać jako ostrą dietę ![]() 2. Wiosna przyszła nie ![]() 3. Hormonalne? Eee to chyba niet ![]() 4. Stres taa ja żyję w ciągłym chorym stresie ![]() 5. Ostatnio przez jednego buca nosiłam chyba z miesiąc włosy tylko i wyłącznie w kucyku ![]() Mamita dziś zakupiła mi Merz Special za ok 50 zł ![]() ![]() ![]() Bo jej z płaczem zadzwoniłam że sie myłam i DOSŁOWNIE przysięgam 1/3 moich włosów została w wannie ![]() ![]() ![]() To wzięła najdroższe jakby mało wydatków mieli ![]() Do lekarza mnie chcą wiezc ![]() Oby te tabletki coś dały ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1067 |
Zakorzenienie
|
muszą dać! będzie dobrze, Arki!
![]() ![]() zacznij jeść regularne posiłki, łykaj tabletki, a będziesz mieć bujną czuprynę! ![]() ![]()
![]() |
#1068 |
Zakorzenienie
|
A przede wszystkim, wiesz, fakt, że wypadają oznacza, że robią miejsce dla nowych włosków, nie?
![]() Żeby przyspieszyć porost też jest od cholery metod - picie drożdży ( ![]() ![]() To, co Syl pisała - nafta też fajna, ale nie dla wszystkich włosów. Mi np. ni ciula nie pasuje, preferuję olej kokosowy, oleje w ogóle ![]() I oczywiście nie ciągnij włosów przy czesaniu! ![]() Przypominam - naprawdę warto wejść, poczytać wątek, o którym pisałam ![]()
#1069 |
Zakorzenienie
|
słyszałam, że jajo na włosy pomaga
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurde, czuję się jak Pani Małgosia z Bravo ![]() ![]() ![]()
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-05-26 o 23:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1071 |
Zakorzenienie
|
Pani Małgosiu, mam guzek na kolanie. czy to może być ciąża pozamaciczna?
![]() klasyk ![]() ![]()
![]() |
#1072 |
Zakorzenienie
|
A co tu takie pustki?????
Dzień dobry. Dobra to ja pogadam sama do siebie ![]() Łocz dis: http://sport.onet.pl/siatkowka/repre...wiadomosc.html Czyli już wiadomo, że Gumy s Reso nie zobaczymy. Skra! Kurde. Ale by był czad. jesuuuu! Ale ale... Miguel... Me serce rozdarte ![]() No ale Gumiś. Marti- miałabys dwóch kokosów upieczonych na jednym ogniu ![]() Paaaanie Piechoooockiiiiiii! Niech no się Pan ogarnie! ![]() ![]() ![]() No ale mimo wszystko Miguel... No ale ale... No lepiej dla Skrzatów by było jakby mięli w szeregach takiego zawodnika jak Paweł. Oj lepiej lepiej... Ale i tak mimo wszystko wydaje mi się, że zostanie w Grecji ![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Miss!!! Misss!!! I reszta Sovietek <--- ![]() ![]() ![]() http://www.reprezentacja.net/siatkow...ualnosci/27426 Brawo Radom ![]() http://www.reprezentacja.net/siatkow...ualnosci/27418 Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-05-27 o 07:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1073 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ano pokleczałam ![]() ![]() Nie strasz mnie bo ograniczę praktyki ![]() Nawet BARDZO źle to wygląda... Sama się właśnie w to wczytałam i przeanalizowałam... Źle ze mną ![]() ![]() ![]() ![]() Tak! Tak! A ja jestem Waszym duchowym przewodnikiem! Podążajcie za mną moje owieczki! ![]() Cytat:
![]() Dżizas to są SKARPETKI TENISISTY! ![]() Cytat:
![]() No tak dupy nie urywa ![]() Może zależy na jakim ujęciu i jaką minę zrobi ale nadal nie urywa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dupa! Właśnie Niemcy są mega przystojni - w przeciwieństwie do Niemek ![]() ![]() Ja za Niemcami szaleję. Czego nie można powiedzieć o Niemcach jako kraju i języku niemieckim ![]() Nie wiem gdzie Ty się szlajałaś że towarów nie widziałaś. A i chciałam jeszcze powiedzieć, że jeżeli chodzi o fajnych facetów w POlsce to zdecydowanie polecam Łódź ![]() ![]() Ileż to już miałyśmy perypetii z Panami z Łodzi ![]() Cytat:
![]() ![]() Przypomniał mi się dr House ![]() ![]() Kocham cięte riposty Housa ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1074 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() nadrobiłam... wczorajszy spam zostawię bez komentarza ![]() quuuurna spać mi się chce ![]() Karola pogoda się psuje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1075 |
Zakorzenienie
|
Dobra. Nikt nie chce ze mną pisać to nie!
Powklejam Wam trochę zdjęć chociaż nie zasłużyłyście ![]() To może najsampierw trochę Igły bo jakoś o Nim cicho ![]() 1) Biedny Igła. On i ten jego wzrost. Czeba sobie jakoś radzić ![]() 2) Tam ój jest Olsztyn. Tam bedziesz groł! 3) Dymki mówią wszystko ![]() ![]() 4) Ładne nakrycie głowy. Pewnie od Juniora pożyczył ![]() ![]() 5) ![]() ![]() 6) Uuuuu orzeszek ![]() ![]() 7) To skupienie na meczach ![]() 8) ![]() ![]() ![]() 9) "eee????" 10) No rozkoszniaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1076 |
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;19608320]Dzień dobry
![]() nadrobiłam... wczorajszy spam zostawię bez komentarza ![]() quuuurna spać mi się chce ![]() Karola pogoda się psuje ![]() ![]() ![]() Dobry ![]() Leniu! Cytowac się nie chciało! Przyznaj się! ![]() Jak sie psuje jak u mnie ładne... Znaczy świeciło ładne słońce ![]() Dopiero świta. Zobaczymy po południu jak się aura spisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1077 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() skarpety ![]() Łódź - miasto przystojnych facetów ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
![]() 3) ![]() 8) ![]() ![]() 10) ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
![]() ok, to czekamy do 14 ![]() ![]() Natala, Olivka choooo do Wrooo ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1078 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Nnnooo, piwo = drożdże, więc równie dobrze można pić drożdże ![]() ![]() ![]() Gdzie w Niemczyklandii byłam, że nikogo nie widziałam? Stolyca i północny-zachód. I, serio, suchoty straszne, nieurodzajna ziemia dla ciasteczków ![]() ![]() Dzisiaj dla odmiany śnił mi się M. ![]() ![]()
#1079 |
Zakorzenienie
|
Plinaaaaa
![]() ![]() ![]() 1) Panie Danielu. Proszę Nam tego więcej nie robić ![]() 2) Ta mina jest cudowna ![]() 3) Daniell znowu nogą kusi ![]() 4) Ustawiają się w pary jak w przedszkolu? czy co oni robią? Bo chyba tak bez powodu się za ręce nie trzymają z Michasiem ![]() ![]() 5) Emmm. radość ![]() 6) ![]() ![]() ![]() 7) ładnemu we wszystkim ładnie ![]() 8) Z Lesiem ![]() ![]() 9) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10) Ej. Ty w białym? masz fajka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1080 | |
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;19608474]ja się użeram z szamponem zawsze z rana
![]() Łódź - miasto przystojnych facetów ![]() ![]() a nabardziej zaj.bisty był ten co łapał monetę a potem kręcił tyłkiem przed nami ![]() 2) yyyyy.... Karola.... ![]() ok, to czekamy do 14 wtedy się określę ![]() Natala, Olivka choooo do Wrooo ![]() No ja też ![]() ![]() Tak! Potwierdzam! Tam to dopiero mają żyzne gleby! ![]() Ten też jest moim ulubieńcem ![]() ![]() I jeszcze ten tekst do Nas "Chodźcie chodźcie" ![]() No co ![]() Dopszsz prze Pani ![]() Ej przyszedł mi ten kalendarz co zamówiłam na allegro... Ale jak go rozpakowałam to zdałam sobie sprawę, że nie mam go gdzie powiesić ![]() Chodźta! ![]() Cytat:
![]() Jak to skąd? Z TV i gazet ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.