|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Nie znam, znam tylko tamta z bielanskiego, moja mama chodzi do niej i ja kiedys chodzilam.
Cytat:
Wiesz co LAzurka to przykre, ze uzalezniasz swoje szczescie tylko od jednej rzeczy, osoby, ja wiem ze trudno jest zyc bez drugiej polowki, ale zycie toczy sie dalej a Ty ewidentnie sie sama nakrecasz i zapedzasz w swoj smutek, postaraj sie o czyms innym myslec, bo tak to nigdy nie dojdziesz do ladu i skladu. Nie jestes jedyna osoba, ktora utracila swoja milosc da sie pozbierac wierz mi, tylko trzeba odpuscic a nie zyc przeszloscia. Twoja dzidzia jest Twoja przyszloscia i kto jescze to czas pokaze, sprobuj odpuscic troche. Sama przechodzilam przez cos takiego i udalo mi sie posklejac swiat po tym jak zostal w 1 dzien rozsypany, zbieralam dlugo, ale sie udalo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
my na peno chcemy w przyszlym roku gdzies poleciec. zobaczymy jak maly bedzie reagowal na podroze. ale moj maz juz fiola dostaje i na pazdziernik juz szukal zeby gdzies pojechac
![]() ![]() jakos dzis pisze bez ladu i skladu. niezawsze a od ktorego miesiaca dzieci lataja? |
![]() ![]() |
![]() |
#2403 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kciuki za wizyty wasze dziewczyny i piszcie od razu abysmy sie nie martwily. ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
Edytowane przez niezawsze Czas edycji: 2010-05-27 o 11:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o to szybko moga latac dzieciaczki. Alguien chyba dosyc szybko po porodzie przylatuje do PL z tego co pamietam ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- juz poszedl sms zeby kupil brokuly i cycki z kuraczaka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2405 |
Zakorzenienie
|
Ja mam dziś bigos z młodej kapusty
![]() Zamówiłam palmersa na rozstępy- wzięłam krem i balsam, kremu będę używać na noc, a balsamu rano i mam nadzieję, że chociaż trochę zbledną. A teraz idę prasowac ciuszki dzidzi. W sobotę mam egzamin i nic nie umiem, ale nie mam weny do nauki :/ cóz, najwyżej bedzie poprawka. |
![]() ![]() |
![]() |
#2406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdazylas jeszcze, z niepoprawionym cytatem zacytowac ;P Od 8 dnia moga leciec sprawdzilam juz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2407 |
Zadomowienie
|
Cześć Mamusie!!
My mamy za sobą nie przespaną noc. Nie wiem czy się czymś zatrułam, czy to jakiś wirus, w każdym razie blisko zaprzyjaźniłam się z kibelkiem z obydwu stron. Próbowałam ratować się węglem, ale to nic nie dało bo po 5 minutach go oddałam i tak jest od wczoraj w nocy średnio co 10 min raz jedna raz druga strona. Do tego podniosła mi się temperatura więc już wogóle mam kolorowo. Boje się, że coś nam może się stać... z tego wszystkiego zadzwoniłam do M. ma zaraz przyjechać, zawieźć mnie do lekarza, bo sama to chyba bym na czworakach doszła ![]() Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze
![]() |
#2408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2409 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no pisalam ze bylam sie skonsultowac z innym ginkiem niby jeden z lepszych specjalistow w zielonej gorze no i okazalo sie ze poziom wod jest prawidlowy i wynosi 16 AFI i moze ze moze mojej gince sprzet zawiodl i dlatego wyszedl taki pomiar w kazdym badz razie jestem duzo spokojniejsza ![]() ja posprzatalam mieszkanko lacznie z szorowaniem lazienki i kuchni ![]() sms od Carmeny: "hej Carmena z tej strony u mnie wszystko w porzadku. zepsul mi sie komputer i musialam zrezygnowac z internetu. wynajelam mieszkanie jednak jest calkowicie do remontu. tak ze zanim je ogarniemy to troche minie. z dzidzia wszystko dobrze jedynie to mi sie rozciagaja za bardzo wiezadla i mam problemy z chodzeniem ale damy rade niestety nie wiem co sie u was dzieje. rozpakowala sie ktoras lub inne rewelacje?"
![]() |
#2410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2411 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mi dzis przyszedl Palmers. ja do tej pory oliwki z rossmanna uzywalam wiec balsam jestdla mnie super bo sie nie klei ![]() dobrze ze u Carmeny wszystko ok anoxa i jak tam babcia i mama?
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-05-27 o 11:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2412 |
Zakorzenienie
|
niezawsze to psiak jeszcze nie byl siusiu??
ale wy wymyslacie z tymi obiadkami ja ugotuje szparagi chyba na obiad kashha dobrze ze jedziesz do lekarza trzeba reagowac zeby sie nie odwodnic trzymaj sie
#2413 | ||
Zakorzenienie
|
Widziałam takie w sklepie H&M jakiś czas temu
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A w makro kupiłam Fissan - jest obrzydliwy w konsystencji - gęsty i lepki jak maść z miodu ale co powiem.. rozstępy wyraźnie są mniejsze, bledsze i wyglądają jakby miały znikać w co nie wierzyłam ![]() Cytat:
Ja węgla nie miałam ale popijałam smectę i orsalit. Pomogło, następny dzień przespałam cały bo byłam taka wymęczona, wczoraj już samopoczucie super, zero dolegliwości ![]() Tylko wieczorem tż zrobił domowej roboty hamburgery i chyba to było dla mnie jeszcze za ciężkie bo się przytuliłam do wc ![]() Wypiłam smectę i dziś już jest w porządku ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
Zakorzenienie
|
siala bo po takim zatruciu dosc delikatnie trzeba wprowadzac produkty spozywcze do diety...
a hamburgery mogly byc dosc ciezkie wydaje mi sie ze to panuje wirus grypy jelitowej ona lubi takie mokre powietrze aniaa no pakuja sie i wynosza wszytsko na strych poziom wody od wczorajeszgo popoludnia podniosl sie o okolo 50cm i burmistrz podja decyzje o ewakuacji okolicznych wiosek ktore sa bardziej narazone na zalanie bo tam sa gorszej jakosci waly no i niestety nawet w tv mowili ze niemcy sa w lepszej sytuacji bo sa na wyzszym terenie a slubice sa w dolku ![]() mialam dzisiaj do nich jeszcze jechac ale sa pozamykane drogi i spore utrudnienia w ruchu w slubicach wiec nie bede sie pchala poza tym denerwuje sie jak oni caly czas rozmawiaja i nakrecam sie a wole nie denerwowac synka niestety to jest zywiol bedzie co bedzie... najlepsze jest to ze kilka dni temu w czasie sprawdzania walow okazalo sie ze przemytnicy papierosow jakies wielkie dziury w walach wyryli i przetrzymywali tam papierosy takie dziury zostalyy polatane ale to juz nie to samo bo ziemia nie jest ulezala w takich miejsach i bardzo szybko woda moze ja wymyc
http://www.suwaczki.com/tickers/oar8rjjgfekq97lk.png Edytowane przez anoxa Czas edycji: 2010-05-27 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2415 |
Zakorzenienie
|
Jestem po USG
![]() Mały leży główką w dół ale jak lekarz powiedział "to nie ma żadnego znaczenia bo mięśniak i tak zasłania kanał rodny i nie ma mowy o naturalnym porodzie". Mięśniak przez ostatnie 10 tygodni urósł tylko 1cm ![]() Szymek został Szymkiem ![]() ![]() Wody w normie (AFI 14) Waga 1 740 g Pępowina, łożysko - OK No i znowu przesunął się termin porodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2416 |
Zakorzenienie
|
kashha
zdrowka zycze hd super ze z malenstwem jest wszystko ok. i ze miesniak nie rosnie mocno ![]() ![]()
#2417 | |
Zakorzenienie
|
Dobrze, że zjadłam obiad bo bym się zaśliniła po przeczytaniu o brokułach itp
![]() U mnie był łosoś, ryż i wielka sałatka ![]() Skusiłam się i kupiłam troszeczkę truskawek. Tak o nich pisałyście, że nie mogłam sie powstrzymać. Poszłam do sprawdzonego sprzedawcy ![]() ![]() ![]() To są uroki ciąży ![]() Wczoraj na poczcie kobieta otworzyła dodatkowe okienko i zaprosiła mnie poza kolejką ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, ze wszystko ok. Czemu sie smucisz, ze termin sie przesunal? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba ten kurczaczek smażony na oleju się nie spodobał mojemu żołądkowi .. tata przyniósł gulasz.. strach go jeść :/
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2421 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale fajnie masz w tej warszawie. ja sie jeszcze z takimi milymi reakcjami nie spotkalam u nas a ja sie chwale ze wreszcie po ponad miesiacu przybylo mi w brzuszku i mam 98 cm ![]() ![]() ![]() farminka sie nie odzywa. mam nadzieje ze jest zajeta mama a nie ze czuje sie gorzej i ciekawe jak tam idealnecialo na swoim ![]()
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-05-27 o 12:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2422 |
Zakorzenienie
|
hd
teraz spojrzalam, przeciez to tylko 2 dni roznicy. czemu sie martwisz? ![]() ![]()
#2423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przesadzam trochę ![]() Muszą ją skończyć, oddać, poprawić i moge rodzić ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Ach, przez to przeziębienie rośnie mi ciś na ustach... Dzisiaj zauważyłam ![]() Nie wiem bo pierwszy raz w życiu mam coś podobnego Co mam z tym zrobić?????? POMOCY!!!!!!! Edytowane przez hd2005 Czas edycji: 2010-05-27 o 12:25 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2424 | |
Wtajemniczenie
|
hd super, ze wizyta udana, a terminem sie nie przejmuj, bo to znaczy ze dzidzius rosnie zdrowo!
do mnie wlasnie dzwonila babka z gabinetu, czy moge przyjsc wczesniej na wizyte i zamiast na 17:30 ide na 16 tyle ze bez TZ ale juz sie nie moge doczekaaaac a i okazalo sie wlasnie, ze babka ma gabinet doslownie 10 min ode mnie!!! tyle piszecie o obiadkach, ja jeszcze nawet o nim nie mysle (choc mam wszystko gotowe w lodowce) a co do uprzejmosci to w warszawie zdaza sie czesciej niz np w miasteczku moich rodzicow, ale tak niespodziewanie, nie wtedy gdybym tego oczekiwala ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przekroić ząbek czosnku i posmarować miejsce tym sokiem.. potem znów plasterek odkroić i nowym sokiem pomaziać ![]() Ja nie próbowałam na sobie ale warto spróbować darmowego sposobu ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2430 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/oar8rjjgfekq97lk.png Edytowane przez anoxa Czas edycji: 2010-05-27 o 12:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.