|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
Cytat:
Mam tak samo
|
|
#3482 |
|
BAN stały
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
co do wczorajszego dnia to tatuś w imieniu córki złożył mi życzenia
ja zupkę wstawiłam - dziś warzywna. poprałam i wywiesiłam Amelkowe pranie o na wyjazd ędą potrzebne ciuszki. i udało mi się umyć samochód bo już stał i nie prosił a krzyczał "umyj mnie!!!" teraz chwilka relaksu
|
|
|
|
#3483 | |||
|
Zakorzenienie
|
O nieładnie
, może się przeprosi ![]() Cytat:
![]() Kuba bez smoczka nie zaśnie ![]() , a jak reszta się przedstawia? Domy, gospodarstwa?Cytat:
![]() Cytat:
Aż nie wiem, co napisać
|
|
|
#3484 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no przecież jak mamusia je to musi być dobre ![]() Bartek też chce wszystko spróbować co ja jem ... Cytat:
Cytat:
![]() dłuuugo droga przed nimi ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3485 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
magi
|
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pol godziny temu mi pisal ze dojezdzaja na to lotnisko bo na Bemowie to jest
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
wybralam sobie u kolezanki bluzke.Obskocze w niej slub-zyczenia pod kosciolem, 30'tke w lokalu u kuzynki i swoje urodzinki, malej roczek he he he wszystkie okazje ![]() Mama na ur mi ja kupi, a siorka zafunduje fryzjera.Ciesze sie ogromnie. Czekam za kolezanka-moglaby byc moja mama.Uwielbiam ją i roznica wieku nam nie przeszkadza.Zawsze mamy o czym plotkowac.Mala drzemie co wrozy dobry nastroj, bo za kazdym razem trafiala albo na kolki albo na zeby-tak rzadko sie widzimy ![]() Laura malo uzywa smoczka.Wlasciwie tylko do spania a zdarzy sie ze wypluje go jak zasnie.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
bylam na spacerku i zpalal nas deszcz
![]() Cytat:
![]() Weronika tez wypluwa smoka jak spi twardym snem
|
|
#3489 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, ale chyba się zmobilizuje i kupie ten test....![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3491 |
|
Wtajemniczenie
|
--- Dziękuję dziewczyny ![]() A teraz uwaaaaga!!! Trlalalala! Hop! Siup! Posiew wyszedł ujemny
![]() --- Uciekam zaraz do dentysty
|
|
#3492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
........ ale tu pustki ...
|
||
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3494 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
cwaniara to jest mała
|
||
|
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
poradzcie ktora zabawke kupic??
1.http://www.allegro.pl/item1045891320...wierzatek.html 2.http://www.allegro.pl/item1041315117...ice_p6235.html 3.http://www.allegro.pl/item1047094581...lsku_akij.html 4.http://www.allegro.pl/item1041880741...wa_zyrafa.html 5.http://www.allegro.pl/item1042100107...sci_tanio.html 6.http://www.allegro.pl/item1046928525..._3_kolory.html 7.http://www.allegro.pl/item1048734380..._maluszka.html 8.http://www.allegro.pl/item1051200561...ami_r9337.html a tu krzeselko do kapieli i nie wiem czy kupic bo mala wyrasta z wanienki a mogalby sie kapac ze mna pod prysznicem np. i posadzilabym ja do tego krzeselka http://www.allegro.pl/item1056335746...li_454018.html
|
#3496 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mi najbardziej podoba się 2 i 4 w zasadzie 5 tez ciekawa, tylko kurcze te piłeczki ja mojej bym nie kupiła bo wszystko do buzi pakuje, ma taką biedronke co ma taka skorupę na sobie i tam sa 3 piłecvzki a mycha to otorzyła i całą do buźki włożyła ale szybko jej wyjęłam i teraz sie boję małych piłeczek, baczka kupiłam takiego zwykłego w realu i u nas jest to hit mała go uwielbia nawet sma próbuje nakręcać nagram filmik to wam pokarzę . krzesełko fajne i praktyczne, chyba też o taki musze omyśleć. 1 i ostatnie tez ciekawe ale najfajniesza 2 i 4
|
|
|
|
|
#3497 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A co do reszty... Zalezy od funduszy, ale np Lena lubi bawic sie baczkiem i probuje nawet sama go nakrecic![]() Moj polpasiec ma sie coraz gorzej za to ja coraz lepiej mozna powiedziec ze leki dzialaja i rozkladam go na lopatki![]() Narobilam sie Zrobilam golabki, kluski slaskie i salatke. mam dosc, nic juz nie robie
|
|
#3498 |
|
Rozeznanie
|
Ja szukam czegos czaderskiego na roczek
, może macie coś ciekawego na oku to poprosze o rady . w ogóle myslałyście już o roczku??? ja juz zamówiłam zaproszenia ze zdjęciem, chce jezcze jakies ozdoby i podziękowania ze zdjęciem . wyprawiam 19 czerwca, kurcze ale ten czas szybko leci, pamiętam jak dziś moje pierwse dni na forum jak jeszcze w ciży byłam a tu już roczki
|
|
|
|
#3499 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3500 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3501 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
roczek? my jeszcze chrzcin nie zrobilismy
Tz tak parl zeby wielkie przyjecie zrobic, ze sie przeliczyl, w koncu nie mamy nawet na male a czas naglijuz go mecze caly czas zeby poszedl do ksiedza w koncu bo to przesada juz a on zwleka i zwleka - chyba mu zal, ze nie moze calej rodziny zaprosic, a ma duza czeko mi sie podoba ta pierwsza i ta z kulkami z playskool, zyrafa w sumie tez fajna i baczek fajny i nie drogi, tez kupie ![]() a tej ostatniej nie kupuj - badziew straszny, a zainteresowanie Marcela tym zadne ![]() co do krzeselka - fajne ale u nas nie zdaloby egzaminu, od bardzo dawna Marcel kapie sie w duzej wannie i wywija w niej takie rzeczy, ze ho ho, raczkuje, wstaje, chodzi, siada.....w krzeselku pewnie by sie wkurzal i probowalby z niego wyjsc magi ciesze sie, ze wyniki sa dobre
|
|
#3502 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
super ze lepiej sie czujesz Cytat:
mi sie najbardziej podoba 1, 2 i 4 wlasnie i nie wiem ktora
|
|
#3503 |
|
Ola-Unhola
|
czeko, będę oryginalna. Mi się podoba 1,2 i 4 oraz bączek
![]() My krzesełko do kąpieli też planujemy kupić. Tylko, że to Onda OK (evolution), ma szerszy szczebelek z przodu (w kroczku) i dla chłopców to lepsze rozwiązanie ![]() magi, super wieści. Bardzo się cieszę, że wyniki dobre Jeżeli chodzi o problemy zdrowotne, to przykro mi, że musicie się z nimi borykać A my mamy potok krwi..Antkowi lee się strumieniami z górnych dziąseł. Biedaczek...Mam nadzieję, że zaraz się to trochę uspokoi, bo to sa takie ilości, że można się zadławic...
|
#3504 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
czeko widzialas ile ten sprzedawca od baczka ma tanich zabawek? moznaby duzo kupic za jednym zamachem
tylko z drugiej strony...to jakies bezfirmowki, ostatnio trabili w tv zeby nie kupowac zabawek nieznanych firm bo podobno sa wykonywane z jakis trujacych materialow, nie nadajacych sie dla dzieci
|
|
#3505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Super
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super
|
|
|
#3506 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
No właśnie, ja się tego boję. Nie chodzi i o to, ze szpanuję firmówkami, ale obawiam się o bezp, takich zabawek. Ile już było przypadków, trujących koralików, klocuszków, małych części, odpadających oczek w pluszakach, czy np meszków-włosków w sweterku z H&M, który szybko został wycofany ze sprzedaży...
|
|
#3507 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Naszych kochanych Bąbelków...Antosiu Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mogę coś polecić zabawkę którą Zu dostała i uwielbia... http://www.allegro.pl/item1046058900...la_zabawa.html Cytat:
![]() Resztę cytatów mi poucinało ![]() ................. Dobry wieczór Ja dopiero teraz się witam, chociaż cały dzień w domu byłam...miałam iść do pracy jak co dzień, ale noc miałyśmy ciężką, dużo płaczu, mało spania i rano stwierdziłam że idziemy do lekarza z Zu, bo ma okropną chrypę, katar i kaszel...niestety nie było jej Pani Doktor, tylko Pan Doktor który już za moich czasów dziecięcych nie cieszył się dobrą opinią wśród Rodziców...stwierdził że osłuchowo jest ok, ale boi się żeby nie rozwinęło się zapalenie oskrzeli...przepisał Zinnat, Flegamine Junior, Salbutamid i probiotyki....ehhh jakoś mu nie wierzę.... Mam nadzieję, ze po weekendzie w domu Małej lepiej już będzie...
|
|
#3508 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pierwsza zabawka albo zyrafa ![]() Cytat:
Ucaluj od nas Antosia.Cytat:
Uzywana co prawda ale mysle ze w dobrym stanie![]() Trzymam za corci zdrowko. Mam nadzieje ze szybciutko przejdzie.Maz sie zrehabilitowal i nazrywal z corcia na spacerku kwiatuszkow dla mamy ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Miramej mi nie zacytowalo ![]() Ja kupilam normalny metalowy Z tym ze taki nieduzy
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
chyba poczekam z zakupem na malza -moze pomoze mi wybrac
zostalo do wyboru 1, 2, 4 i Karo ta fontanna tez fajna , a te pileczki sa duze? bo boje sie zeby mala nie wlozyla do buzi ![]() mala zasnela o dziwo dosc szybko biorac pod uwage ze spala poznym popoludniem, ja ide sie zaraz kapac i jakos dziwnie bo bede sama spac......1 raz malz wroci dopiero rano
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
a tu swieze foteczki z dzisiejszego wypadu
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

Jestem ciągle zmęczona, budzę się i nie mam siły wstać z łóżka. Funkcjonuję, bo muszę

teraz chwilka relaksu
, może się przeprosi 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

MACIEJKA SYNEK KOCHANY 
...

Tz tak parl zeby wielkie przyjecie zrobic, ze sie przeliczyl, w koncu nie mamy nawet na male a czas nagli
TŻ miał ze mnie niezłą polewkę