|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Zakorzenienie
|
Ja zamówiłam cały zestaw
![]() ![]()
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2010-05-27 o 12:42 Powód: lit |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Zakorzenienie
|
Kochane ja chyba oślepłam, gdzie jest na nowej stronie oferta internetowa ? bo nie moge znaleść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19614329]na górze paske zamowienia, rozwijasz i na dole.[/QUOTE]
Pięknie dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Wtajemniczenie
|
Po 1). Po raz kolejny próbowałam wysłać klientkom e-katalogi i po raz kolejny wszystkie co do jednego zostały zwrócone, jakiś error jest i poczty klientek ich nie przyjmują ;/
Po 2). Jestem jak najbardziej za tą opcją z płaceniem elektronicznie bo czekać 2-3 dni aż zaksięgują przelew to przesada ;/ po 3). Wklejam skład ZESTAWU NOWOŚCI DLA LS [wg mnie nic specjalnego] DEMO DLA LS NATIONAL cena 46,00 zł – kod zestawu 75705 Woda toaletowa Aromadisiac dla Niej Mineralny balsam do ciała „Złocisty blask” Balsam do ciała “Letnie ukojenie” Nawilżająca odżywka z aloesem do skórek i paznokci Liftingujący żel do biustu Esencja naprawcza Liv Botanicals Nawilżający samoopalacz do jasnej karnacji Odżywczy krem do twarzy Brzoskwinia i Mleczko migdałowe Pachnąca mgiełka do ciała Migdał i Mleko Jogurtowy nawilżający balsam do ciała Truskawka i Guawa Pachnący lakier do paznokci LUSCIOUS LEMON Pachnący lakier do paznokci *******ING PEAR Pachnący lakier do paznokci DELICIOUS BERRY jest tu kilka produktów które nie są nowościami... |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Wronia3;19614543]Po 1). Po raz kolejny próbowałam wysłać klientkom e-katalogi i po raz kolejny wszystkie co do jednego zostały zwrócone, jakiś error jest i poczty klientek ich nie przyjmują ;/
Też miałam ten problem i okazało się że moja poczta prywatna którą mam na interii jest za słaba żeby wysłać katalog i musiałam wysyłać z maila firmowego!!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4568 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Brawo dla tego kto to wymyślił. Jestem za ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
I płacić 3,50 za przelew ;-) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
Raczkowanie
|
IOS pojawia sie okolo południa lub poźniej, podobnie cała strona- a niektórzy składają zamówienie kilka dni wczesniej lub np rano- i wtedy niestety nie mają możliwości skorzystać ze wszystkich możliwości oferowanych w danym katalogu, o których dowiadujemy się dopiero z nowej strony- i taka sytuacja powtarza sie NOTORYCZNIE co katalog, stąd nasze pretensje do avonu
|
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Konto usunięte
|
proszę o wrzucenie na katalogowy oferty internetowej, bo ta którą wrzuciła jojo jest z 07
![]() z gory dziekuje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4572 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Mam prośbę (tylko nie krzyczcie na mnie jęsli to juz było na watku - do tej pory nie interesowala mnie ta informacja, bo nie doszłam do 1000zł;/), a mam tak wolny Internet, że zanim to przeszukam w wątku, to minie troche czasu. Interesuje mnie jaki jest program lojalnościowy na 1000zł. Proszę o odp i z góry dziękuję
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem dzień B i składam zamówienia w czwartki wieczorem(jeśli mam już od wszystkich i to tylko dlatego, żeby mieć fakturę w piątek, a nie w poniedziałek) lub w piątki i ofertę mam już zawsze. Będąc dniem A trzeba po prostu zamówienia składać w czwartki jak w harmonogramie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4575 |
Rozeznanie
|
Chwilami była, chwilami nie, a nie każdy ma czas siedzieć cały czwartek przed komputerem i "polować" na IOS
![]() Widziałyście ofertę na stronie powitalnej? "Płyn do kąpieli krem malinowy 1000ml cena 20zł netto. kod produktu: 81620 Kupując ten produkt pomagasz osobom poszkodowanym w wyniku powodzi. Cały zysk Avon przeznaczy na pomoc KK, które ucierpiały na skutek fali powodziowej." Przylączacie się do tej akcji? |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19612845]TO jest super pomysł, ja jestem jak najbardziej na tak.[/QUOTE]
Zgadzam się, płacenie przez internetowe konto takie jak np. mBank to super sprawa- zapłacisz a za 5 sekund piszą,że wpłata została odnotowana i w związku z tym avon wie,że faktura jest zapłacona,a my jesteśmy spokojne o całą resztę, po prostu LUXUS ![]() ![]()
#4577 |
Zakorzenienie
|
Ja tez tam nic ciekawego dla siebie nie widze..
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4578 |
Raczkowanie
|
A mam pytanie odnośnie pierścionka Isobel... Czy któraś z Was wie czy będzie jeszcze może dostępny w katalogu bądź w ofercie specjalnej?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4579 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a w IOS ten sam płyn za 11 zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4580 |
Zadomowienie
|
Hej !! Co wy myślicie na temat tej ofery 5 produktów za 50 zł ?
#4581 |
Raczkowanie
|
a gdzie jest taka oferta?
![]()
#4582 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko niepotrzebnie zamówiłam esencję naprawczą z formularza i teraz będę miała dwie ![]()
![]() |
#4584 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja poluję na naszyjnik Adima, ale też go nigdzie nie widziałam. Też to zauważyłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4586 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny ja znow po pomoc.
Czy zna ktoras z was roz ten tradycyjny w kolorze Soft Plum? Na KWC tez roz( jeszcze stare opakowanie na zdjeciu) ma calkie sporo b. dobrych recenzji, ale nikt nie wspomina o tym kolorze tylko o kolorach ktorych juz nie ma. zalezy mi na rozu ktory bedzie matowy, a jesli beda drobinki to bedzie ich malo i beda delikatne ze uzyskam efekt satynowy, bardziej matowy niz blyszczacy. Czy ten odcien rozu taki jest czy raczej to roz z drobinkami i bedzie mi cos tam poblyskiwac na policzkach? |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Raczkowanie
|
ale ja nie mam czasu przeszukac 150 stron..... sorki i wielkie dzieki
![]()
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
No właśnie gdzie jest?
![]()
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2010-05-27 o 17:10 Powód: lit |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli by chciał przekazać, to by dał normalną cenę za płyn, a nie większą niż w promocji katalogowej. Po drugie jak mamy pomóc to jest wiele organizacji charytatywnych, którym można przekazać dary. Po trzecie samemu, znając swój, sąsiedni, zaprzyjaźniony okręg, gdzie są KK/LS, które ucierpiały w wyniku powodzi - wówczas sami możemy takim osobom pomóc. Ja sama mam rodzinę, która ucierpiała i jej z oczywistych względów pomagam, ale znam z okolic Sandomierza znajome osoby, które poznałam na jednym ze spotkań i im pomogłam finansowo i rzeczowo, przekazując ubrania, środki czystościowe, żywność. Uważam sam pomysł Avonu za szczytny, ale metodę i wysokość ceny za produkt za trochę niewspółmierny. Poza tym nie sądzicie, że Avon pomaga, ale naszym kosztem ? Przecież poszkodowane KK/LS/OMS dawały zarobić Avonowi - czy tak dużej firmy nie stać, by samodzielnie wyłożyć pewną sumę pieniędzy na pomoc tym osobom ? Finansowo gotówką albo przez umorzenie długu w Avonie, gdy faktycznie taka osoba straciła dom ? Co o tym sądzicie ? Potem Avon będzie chwalił się, jak to pomaga powodzianom, tylko że nie sam z siebie, a kosztem osób, które mu pomogły, czyli tym, które kupiły produkt. Edytowane przez krystell Czas edycji: 2010-05-27 o 17:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.