|
|
#1501 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
Jak byś miał odrobinę odwagi powiedział byś mi to wprost !
Kiedyś powiemy: było warto
Edytowane przez takdaleko Czas edycji: 2010-05-27 o 19:57 |
|
|
|
#1502 |
|
Raczkowanie
|
bardzo potrzebujemy marzyć
jeden uśmiech i wszystko wyda Ci się łatwiejsze. Wszystko, czego chcę, to Ty.
|
#1503 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
oo, i ja tam jestem kradnij dalej, proszę bardzo ; *___________________ and when You talk I just watch Your mouth.. a kiedy mówisz jedynie obserwuje Twoje usta..
|
|
|
#1504 |
|
Zadomowienie
|
kontrastowa0 - kradłaś, kradniesz i będziesz kraść? a więc niesamowicie cieszyłaś, cieszysz i będziesz mnie cieszyć Kochana! <33
*
i dziś tak bardzo mi brak miliona Twoich wad. kocham Cię. bo jesteś cudowny. bo masz piękny uśmiech, dobre serce, i ten błysk w oku. bo jesteś obok. bo śnieg. bez Ciebie nawet latem trzęsę się z zimna. patrz. oczy Jej się cieszą. zakochała się. potrzebuję kogoś, kto nie będzie się zastanawiał, czy tego chcę, i co o tym pomyślę, po prostu podejdzie i bez względu na wszystko przytuli z całych swych sił. biedna mała kropka. najczęściej towarzyszy słowu koniec.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-05-28 o 00:17 |
|
|
|
#1505 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak jak Ty nie kochał mnie jeszcze nikt.
Jeżeli teraz tu do mnie nie przyjdziesz i nie pocałujesz, to popełnię samobójstwo i zrzucę się z dywanu. ![]() Zapach miłości w powietrzu unosi się.
|
|
#1506 |
|
Raczkowanie
|
a quoi ca sert...
|
|
|
|
#1507 |
|
Raczkowanie
|
z każdym oddechem moja nadzieja coraz bardziej się ze mnie ulatnia. nie proszę o nic. tylko o to, żebyś był. ten średnik i gwiazdkę to se w dupę wsadź. ja potrzebuję prawdziwej miłości. |
|
|
|
#1508 |
|
Zadomowienie
|
legenda głosi, że miłość daje ludziom szczęście.
ręce miłości opadają z hukiem na posadzkę, roztrzaskują serca i wyrzucają sumienie. wciąż jeszcze odrobina twoich ust, odrobina ciebie, przetkana wątpliwościami, pozwól zapomnieć. * * * absurdalnie - <3. żebyś nie zapomniała. ze zawsze.
|
|
#1509 |
|
Przyczajenie
|
Trochę mnie nie było, ale jakoś tak, czasu brakowało.! Ale za to znowu udało mi się coś nowego stworzyć.!
![]() Kofeina w RedBullach, made_in_heaven, KissMeOnceAgainx3 Okradłam Was i jeszcze kilka innych ale nie pamiętam, ale i tak wszystkie jesteście tutaj cudowne.! ___________________ Codziennie widząc Ciebie, mam na ustach mam tylko dwa słowa, których nie wypowiadam. Ale kiedyś je w końcu usłyszysz, kiedyś w końcu się poznamy.! Jesteś tutaj? Dlaczego słyszę tylko głuchą ciszę? Nie słyszysz, ja Cię wołam, ja Cię potrzebuję! Dlaczego Cię nie ma? Jesteś odważny i nie boisz się wyzwań? Chcesz mi to udowodnić? To weź mnie za rękę i spróbuj poprowadzić przez życie! I co, masz na tyle odwagi, by się tego podjąć? Sama siedziała na pustym placu zabaw dla dzieci, z pustą huśtawką obok siebie! Wciąż zastanawia się, co takiego zrobiła źle, co przeoczyła, ale trudno było jej uzyskać jakąkolwiek odpowiedź. W końcu doszła do wniosku, że woli tę pustą huśtawkę obok, niż widok jefo nadzwyczaj dumnego uśmiechu, który nosił ze sobą zawsze Walczę z gardłem.! Dam radę.!
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
- Dlaczego wszyscy tutaj są tak szczęśliwi, a ja nie?
- Dlatego, że nauczyli się widzieć dobro i piękno wszędzie - odrzekł Mistrz. - Dlaczego więc ja nie widzę wszędzie dobra i piękna? - Dlatego, że nie możesz widzieć na zewnątrz siebie tego, czego nie widzisz w sobie. niestety nie mojego autorstwa
|
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam czuć jego wzrok na sobie kiedy nie patrzę. Wiesz co jest najgorsze przy rozstaniu? To, że pamiętasz jak mało myślało się o tej osobie. Człowiek zdaje sobie sprawę, że ta druga osoba też prawie nic nie myślała. Chciałbym myśleć, że ludzie rozstają się w bólu, ale tak naprawdę są zadowoleni, że już po wszystkim. Jeżeli na świecie jest jakaś magia, to musi być ona w próbie zrozumienia kogoś, dzieleniu się czymś. Ja widzę to tak że dwoje ludzi szuka ucieczki przed byciem samotnym. Mówią o tym że miłość jest bezinteresowna, ale ja myślę że jest bardzo interesowna.
|
|
#1512 |
|
Raczkowanie
|
"wszystko mi dynda jak jaja i faja u jamników".
|
|
#1513 |
|
BAN stały
|
kontrastowa0
dziękuje ![]() . . . była pewna, że przeżyje bez twoich ramion. była pewna, że obejdzie się bez łez . była pewna i guwno . myślisz, że jestem idiotką i dam się wplątać w Twoje kłamstwa ? ale zaraz . chwila . moment . gdzie mi się tymi kłamstwami wpychasz ? pozory . pozory . pozory . zakleiłeś mi nimi życie . już nie wiem co tak na prawdę jest prawdziwe . .... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-05-27 o 21:07 |
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam prośbę kliknijcie w linka w podpisie ![]() kocham Cię, ale to zbyt skomplikowane. każda noc z Tobą kończy się wspólnym świtem. czasami mam tak, że czuję się gorzej niż moja najgorsza wersja. jestem z cienia. sercem z Twojego przeznaczenia. nie umiem się zwierzać. bo to boli za bardzo. nie masz pojęcia jak długo na Ciebie czekałam.
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
uśmiechnięta ? złudzenie optyczne.
a gdzie Ty idziesz kiedy czujesz się samotny?
|
#1516 |
|
Rozeznanie
|
dreams_x33 - dziękuje, że chociaż Ci przydaje się moja twórczość. za to serdecznie dziękuje bo w tym wypadku przydało mi się miłe słowo <3 + Magari91 , poprostuAsiss, summy - cuda natury <3 ![]() Wiem, że będę tego żałować, ale ja po prostu nie umiem Ci nie pomóc. Kilka emotek i czułe słówka nie czynią Cię jeszcze księciem mojego serca . Chciałabym na nowo odkryć w sobie wewnętrzne dziecko, poodnawiać stare przyjaźnie, które przecież były takie udane, wrócić do przedszkolnej miłości, która była taka wspaniała. Pamiętam jak nosił mi stokrotki i mówił, że jestem jego, a przyjaciele pomagali jak się wywróciłam i pomagali wstać. Chcesz rady od osoby, która sama nie umie żyć? Wydobędę z siebie wewnętrzny krzyk i udowodnię światu, że ja też potrafię, że mi też się w życiu coś pięknego na prawdę należy. Wyjmij jego członka z ust, a dopiero potem mów do mnie że się poniżam. Znam tego typa od dawien, dawna. Dotknij moich spierzchniętych ust, otul moje popękane ciało, wytrzyj ostatki mokrej substancji z moich policzków. Dlaczego ja daję się ciągle wciągać w Tą bezsensowną grę ? No cóż, jestem tylko człowiekiem. Maszyna do robienia lodów i głaskania po główce z Ciebie, ktoś Ci już to mówił? Kropla za kroplą, a łza za łzą, wszyscy się kochają, a Ty co ? 1. Julia nie zakochuje się w Romeo 2. Julia żyje sama ... 3. Julia mimo wszystko tęskni 4. Rozpacza 5. Szuka szczęścia, ale go nie znajduje 6. Czuje się samotna ... 7. Podejmuje idiotyczną decyzje . - Julia tak czy siak umiera .
|
#1517 |
|
Rozeznanie
|
kontrastowa0 - dziękuję serdecznie.
![]() My everything is your heart. Moje wszystko to Twoje serce. School corridor. Meeting place. Our meetings. Meetings our eyesight. Korytarz szkolny. Miejsce spotkań. Naszych spotkań. Spotkań naszych spojrzeń. Do you want to lose me for her ? Chcesz pozbyć się mnie dla niej ? Doing for me spite, you are doing oneself harm. Robiąc mi na złość, wyrządzasz sobie krzywdę.
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza miłość to takie śliwki robaczywki. Z wierzchu się patrzy na serce,robaczka się nie widzi.
|
#1519 |
|
Raczkowanie
|
"Nowy tydzień nie zaczyna się ślicznie, Miło być tak pięknie, ale skończy się jak zwykle" "Niby jest inaczej, chociaż jest tak samo, Nie pozmieniało się nic, tylko wszystko się wydało" "A little bit of heaven, with a little bit of hell.-mały kawałek niebios Z małym kawałkiem piekła" "This is the way you left me.No hope, no love, no glory,No happy ending.-To jest sposób w który mnie porzuciłeś Bez nadzieji, miłości, chwały, Bez szczęśliwego zakończenia" وابعد ليه وانا قلبى وبالى وكل ما فيه بيتمناك Czemu mam odejść a moje serce, umysł i wszystko co we mnie pragnie tylko Ciebie… "Zabłyśnie światło, W kryształkach lodu, Podmuchy świtu, Wzbudzą świat…" "Nie ma ciebie, nie ma mnie.
Świat nie istnieje, skończył się. Do chwili gdy się znów, spotkamy.."
|
#1520 |
|
Wtajemniczenie
|
' Nie trzeba się nikogo bać.
A jeśli ktoś się kogoś boi, to dlatego, że udzielił temu komuś jakiejś władzy nad sobą. ' Byłoby szczęściem móc uszy i inne zmysły zamykać jak oczy. ' Nie mogę wprawdzie powiedzieć, czy będzie lepiej, gdy będzie inaczej ale tyle rzec mogę, iż musi być inaczej, o ile ma być dobrze..
|
#1521 |
|
Przyczajenie
|
Zaczęło się od płomiennego romansu. Wzajemne zauroczenie przerodziło się w silne uczucie. Ponieważ obydwoje byli po przejściach, postanowili, że nigdy nie wezmą ślubu. Życie jednak potrafi zaskakiwać..
![]() Faceci nawet nie zdają sobie sprawy, jak dużo kobiety są w stanie zrobić dla upragnionej pary butów. ![]() Kobiecość i kokieteria to rzeczy, których możesz się łatwo nauczyć. A potem, wykorzystywać, by osiągnąć cel ![]() Na początku jest kontakt wzrokowy. Już po samym spojrzeniu potrafisz ocenić, czy jest między wami "chemia". To, co zaczyna się potem, jest już strefą uwodzenia. A zaraz po nim podąża zaangażowanie emocjonalne. ![]() Zemsta jest słodka? Przeciwnie! Jeżeli kogoś zranisz, sumienie nie da i spokoju. ![]()
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
Na dzień dzisiejszy jedyne, co gra,
to muzyka. Jeśli stoisz po drugiej stronie piekła, chcę przez nie przejść.
|
#1523 |
|
Rozeznanie
|
Na zewnątrz blask, a w środku pustka. Pragnę go. Jest to wypisane w moim spojrzeniu, on to widzi. Obawiałam się, że nie stać mnie na współzawodnictwo z nią, ale dałeś mi dowód, że jest inaczej. Nigdy u nikogo nie widziałam oczu tak płomiennych i pełnych życia. Czas ucieka Skarbie.
"hi mom, there are just 3 girls here, sleep over party, you know" [by otojest <3] ![]() Edytowane przez myCh Czas edycji: 2010-05-27 o 21:45 |
|
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
Życie strasznie różni się od naszych wyobrażeń.
|
#1525 |
|
Rozeznanie
|
<3
Prim
cieszę się <3 [1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;19620551]otojest - [/QUOTE]mm, lubię to ![]() ____________ look again
spójrz jeszcze raz i love pretty things and clever words lubię ładne rzeczy i mądre słowa reality scares me realność mnie przeraża
|
#1526 |
|
BAN stały
|
bajkowa, kontrastowa0, dresowa, dreams_x33 Dziuuuuuuuuubki! Dziękuję.
już nie śmiejesz się jak kiedyś.
a nasza piosenka, która kiedyś uszczęśliwiała, dziś rani. już wiesz, co jest grane? i wiedz, że chciałabym się mylić. zamiast pytać mnie o miłość, sam powiedz, że kochasz i że jestem tą, od której chciałbyś usłyszeć to samo. |
|
|
|
#1527 |
|
Raczkowanie
|
;*** dla wszystkich moich skarbów
Czasami Cie kocham...ale zazwyczaj czuję się dobrze
![]() "Miłość to ohydne toksyczne zakażenie"
|
#1528 |
|
Zadomowienie
|
'I've been hearing Your heartbeat inside of me. I keepp Your photo right beside my bed. Livin' in a world of fanticies I can't get You out of my head..' Słyszę bicie Twojego serca we mnie. Trzymam Twoje zdjęcie przy moim łóżku. Żyjąc w świecie fantazji nie mogę wyrzucić Cię z mojej głowy..
|
|
#1529 |
|
Zadomowienie
|
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2010-05-27 o 22:26 |
|
|
|
#1530 |
|
Raczkowanie
|
'' mimo to kochała go nadal, bo po raz pierwszy w życiu poznała, co to wolność. Mogła go kochać, choćby miał się o tym nigdy nie dowiedzieć, nie potrzebowała jego pozwolenia, by niepokoić się tym, co ludzie knują przeciwko niemu. To właśnie była wolność - czuć to, czego pragnęło jej serce, nie bacząc na to, co pomyślą inni.. '' ![]() zaufania nie dostaje się z przydziału .. Paralogiczna
zakochujemy się zmysłami, kochamy sercem i rozumem. Edytowane przez Subtelna Czas edycji: 2010-05-27 o 22:27 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

kradnij dalej, proszę bardzo ; *