My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3 - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-27, 21:20   #391
agusia814
Zadomowienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Anastazja No nie wiem, co powiedzieć
Ola Obcięłaś się? To może wrzuć jakąś fotkę

Non seulement belle, mais encore sage!

zapuszczam i dbam o włosy
odchudzam się
uczę się cienko obierać ziemniaki
agusia814 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 21:31   #392
Sunsett
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
wrociłam

byłam z tatą w szpitalu szlifował deskę i mu palec zeslizgnął się i maszyna zjechała mu cały kciuk ale juz ok przynajmniej sobie pozarywałam lekarza tzn ja tak patrze sie on sie gapi,co przechodzi sie gapi! idzie nastepny sie gapi,mowie ****a cos nie tak,patrze w doł a ja pol stanika na wierzchu

Anastazja-ładne znalezisko Jesli to Tz to naprawdę bark mi słow...

Sunset-a to se teraz bedziesz fantazjowac patrzac na auto głupol

Ola-jak sie sciełas?
O kurde, to i tak , że kciuk ocalał:/
No to udany podryw A przystojny ten lekarz?

No pewnie, fantazjuję cały czas Ustawiłam sobie na tapecie

Olka jak ścięłaś włoski ? Wstawiaj fotę
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 21:37   #393
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość

przystojny i młody,góra 27 lat

no nie ******* powoałiłas mnie
Stary 2010-05-27, 21:44   #394
agusia814
Zadomowienie

Gała Eee no to bierrrrrrrr się za niego

odchudzam się
Stary 2010-05-27, 21:44   #395
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
A śpi i je normalnie ?
I co Ty zamierzasz z tym dalej zrobić ? Brak mi słów do tego Twojego tż...
tak śpi i je normalnie, po nim naprawdę nie idzie poznać z resztą nawet nie wiem o której się kładzie spać bo ja zazwyczaj przed nim zasypiam
Cytat:
wrociłam

byłam z tatą w szpitalu szlifował deskę i mu palec zeslizgnął się i maszyna zjechała mu cały kciuk ale juz ok przynajmniej sobie pozarywałam lekarza tzn ja tak patrze sie on sie gapi,co przechodzi sie gapi! idzie nastepny sie gapi,mowie ****a cos nie tak,patrze w doł a ja pol stanika na wierzchu

Anastazja-ładne znalezisko Jesli to Tz to naprawdę bark mi słow...

Sunset-a to se teraz bedziesz fantazjowac patrzac na auto głupol

Ola-jak sie sciełas?
o matko mojej koleżanki ojciec stracił tak dwa palce, także dobrzr że nic mu nie jest
no ale zarwałaś chwasta więc jest plus a z tym stanikim to dobre
Cytat:

p adłam na cyce
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 21:51   #396
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
przystojny i młody,góra 27 lat

no nie ******* powoałiłas mnie
Kurna, to mogłaś bardziej ten stanik wystawić, może by zapytał o numer telefonu
No powaga Ja wiem ,zachowuję się jak psychicznie chora Ale słowo daję, to jest pierwsza taka sytuacja, że ktoś mi tak strasznie zawrócił w głowie :/ i to po jednym spotkaniu :/ Minął miesiąc, a ja nadal mam w głowie rozgotowany makaron , nic mi nie przeszło :/

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
tak śpi i je normalnie, po nim naprawdę nie idzie poznać z resztą nawet nie wiem o której się kładzie spać bo ja zazwyczaj przed nim zasypiam

o matko mojej koleżanki ojciec stracił tak dwa palce, także dobrzr że nic mu nie jest
no ale zarwałaś chwasta więc jest plus a z tym stanikim to dobre

p adłam na cyce
No co
Stary 2010-05-27, 21:56   #397
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

teraz to po ptokach nie chciał numeru to co ja teraz zrobię

Sunset-oj no to znaczy ze to ten i żaden inny bedzie dobrze, w koncu sie spotkacie i wymienicie płynami
Stary 2010-05-27, 21:59   #398
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Kurna, to mogłaś bardziej ten stanik wystawić, może by zapytał o numer telefonu
No powaga Ja wiem ,zachowuję się jak psychicznie chora Ale słowo daję, to jest pierwsza taka sytuacja, że ktoś mi tak strasznie zawrócił w głowie :/ i to po jednym spotkaniu :/ Minął miesiąc, a ja nadal mam w głowie rozgotowany makaron , nic mi nie przeszło :/

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

No co
ojej ale faktycznie zawrócił Ci w główce mogłaś sobie wtedy zrobić z nim zdjęcie, wtedy byś miała radochę
Stary 2010-05-27, 22:07   #399
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
teraz to po ptokach nie chciał numeru to co ja teraz zrobię

Sunset-oj no to znaczy ze to ten i żaden inny bedzie dobrze, w koncu sie spotkacie i wymienicie płynami
Musisz sobie coś z palcem zrobić i wybrać się do szpitala
Cytat:
ojej ale faktycznie zawrócił Ci w główce mogłaś sobie wtedy zrobić z nim zdjęcie, wtedy byś miała radochę
No ja wiem ,ja tak sobie marzę i marzę, ale w końcu sobie wymarzę, nie ma bata !!
No mogłam zrobić zdjęcie, mogłam wziąć numer telefonu , mnóstwo rzeczy mogłam zrobić , a zje.ałam
I teraz tracę hektolitry benzyny na okrężne powroty do domu , żeby gdzieś spotkać mojego księcia
Jeeeej , jakbym tak miała nasze wspólne zdjęcie... Chyba wszędzie bym sobie je przykleiła ...
Ja myślałam , że to mi przejdzie po kilku tygodniach , a to się pogłębia
Stary 2010-05-27, 22:17   #400
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Musisz sobie coś z palcem zrobić i wybrać się do szpitala

No ja wiem ,ja tak sobie marzę i marzę, ale w końcu sobie wymarzę, nie ma bata !!
No mogłam zrobić zdjęcie, mogłam wziąć numer telefonu , mnóstwo rzeczy mogłam zrobić , a zje.ałam
I teraz tracę hektolitry benzyny na okrężne powroty do domu , żeby gdzieś spotkać mojego księcia
Jeeeej , jakbym tak miała nasze wspólne zdjęcie... Chyba wszędzie bym sobie je przykleiła ...
Ja myślałam , że to mi przejdzie po kilku tygodniach , a to się pogłębia
musisz sobie wymarzyć, podobno marzenia się spełniają ja marzę o szóstce w totka tylko to jest mi do szczęścia potrzebne
no mogłaś mogłaś, ciekawe jak by się to dalej rozwinęło..no ale możemy sobie gdybać..jak to mój tata mówi: "co by było gdyby w dupie rosły grzyby?...z czasem stałaby się dupa lasem"
Stary 2010-05-27, 22:22   #401
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Anastazja- tata dobrze mówi

Sunset-nie moze Ci przejsc bo to jest facet Twojego zycia!!!

ja tam sobie w palce4nic nie bede robic,*******e facetów! zostane ninja
Stary 2010-05-27, 22:28   #402
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
musisz sobie wymarzyć, podobno marzenia się spełniają ja marzę o szóstce w totka tylko to jest mi do szczęścia potrzebne
no mogłaś mogłaś, ciekawe jak by się to dalej rozwinęło..no ale możemy sobie gdybać..jak to mój tata mówi: "co by było gdyby w dupie rosły grzyby?...z czasem stałaby się dupa lasem"
Spełniają się, spełniają A już na pewno moje Szóstką w totka też bym nie pogardziła Mój znajomy trafił ostatnio piątkę, prawie 7 tysięcy ot tak :/ myślałam, że zzielenieję z zazdrości
Na pewno byśmy się spotykali i by było zaa*ebiście Ale jak się tak oczekam , to później bardziej to docenię Więc czekam i nie rezygnuję
A Twój tata ma zaje.iste hasło

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
Anastazja- tata dobrze mówi

Sunset-nie moze Ci przejsc bo to jest facet Twojego zycia!!!

ja tam sobie w palce4nic nie bede robic,*******e facetów! zostane ninja
Dobrze prawisz !

Haha ninja U mnie w wc w szkole był taki napis " Pier.ol szkołę, zostań Ninja"
Stary 2010-05-27, 22:39   #403
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Spełniają się, spełniają A już na pewno moje Szóstką w totka też bym nie pogardziła Mój znajomy trafił ostatnio piątkę, prawie 7 tysięcy ot tak :/ myślałam, że zzielenieję z zazdrości
Na pewno byśmy się spotykali i by było zaa*ebiście Ale jak się tak oczekam , to później bardziej to docenię Więc czekam i nie rezygnuję
A Twój tata ma zaje.iste hasło

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Dobrze prawisz !

Haha ninja U mnie w wc w szkole był taki napis " Pier.ol szkołę, zostań Ninja"
ja ciut zmodyfikowałam hasło i gra gitara

ide sobie jabłuszko rypnąć

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

albo i nie
harbatkę
Stary 2010-05-27, 22:50   #404
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
ja ciut zmodyfikowałam hasło i gra gitara

ide sobie jabłuszko rypnąć

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

albo i nie
harbatkę
Ja też bym się napiła herbatki, ale nie chce mi się robić A słodzisz Ja uwie,lbiam z cytrynką i dwoma łyżkami cukru
Stary 2010-05-27, 22:53   #405
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też bym się napiła herbatki, ale nie chce mi się robić A słodzisz Ja uwie,lbiam z cytrynką i dwoma łyżkami cukru
a nie nie pamietam kiedy piłam słodzoną,ale z 4 lata już będą to samo z solą tylko jedynie do polewki dodaję a tak to zero

powiem Wam ze jakaś taka dzisiaj rozmięta jestem popłakałam się,bo usłyszałam imię JEGO, pozniej płakałam bo mi się zle spodnie na dupie ułozyły a do okresu daaaaleko
Stary 2010-05-27, 23:46   #406
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
a nie nie pamietam kiedy piłam słodzoną,ale z 4 lata już będą to samo z solą tylko jedynie do polewki dodaję a tak to zero

powiem Wam ze jakaś taka dzisiaj rozmięta jestem popłakałam się,bo usłyszałam imię JEGO, pozniej płakałam bo mi się zle spodnie na dupie ułozyły a do okresu daaaaleko
Kurcze, chciałabym się tak nauczyć... Moim zdaniem niesłodzona herbata jest okropna

Kurcze, to co to za huśtawki nastrojów ? I w ogóle to jak on ma na imię ?

Ja sobie leżałam , słuchałam romantycznych piosenek i marzyłam wiadomo o kim I wtedy zadzwonił mój ex, ten od mieszkania i gadaliśmy przeszło pół godziny
Stary 2010-05-28, 00:04   #407
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, chciałabym się tak nauczyć... Moim zdaniem niesłodzona herbata jest okropna

Kurcze, to co to za huśtawki nastrojów ? I w ogóle to jak on ma na imię ?

Ja sobie leżałam , słuchałam romantycznych piosenek i marzyłam wiadomo o kim I wtedy zadzwonił mój ex, ten od mieszkania i gadaliśmy przeszło pół godziny
tez tak na poczatku myslałam,a teraz jak mam wypic osłodzoną herbatę to traktuję to jak torturę

własnie nie wiem moze jakaś depresja mnie łapie a na imie ma Michał

a o czym tak długo gadaliście?
Stary 2010-05-28, 00:10   #408
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
tez tak na poczatku myslałam,a teraz jak mam wypic osłodzoną herbatę to traktuję to jak torturę

własnie nie wiem moze jakaś depresja mnie łapie a na imie ma Michał

a o czym tak długo gadaliście?
Moja mama ma to samo słodziła przez długi czas , ale się zawzięła i nie słodzi już kilkanaście lat. I tak samo twierdzi ,że słodzona nie przeszłaby jej przez usta mimo, że słodycze uwielbia

Ehh gdzież tam depresja Czasem bywają takie załamania nastroju, ja ostatnio też jestem humorzasta. I zachowuję się, jakbym była przed okresem, a dopiero mi się skończył
Michał Ładne imię Michał miał na imię mój pierwszy poważny facet

A w sumie to tak o dupie Marynie My zawsze jak się zagadamy, to tematom nie ma końca i można gadać i gadać I byśmy jeszcze gadali, ale przypomniałam sobie, że jutro idę na rano do dentysty, ostatnia wizyta Więc lecę spać, bo czarno widzę moje jutrzejsze wstawanie
I Ty też się połóż i śnij o M

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-05-28 o 00:11
Stary 2010-05-28, 00:22   #409
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Moja mama ma to samo słodziła przez długi czas , ale się zawzięła i nie słodzi już kilkanaście lat. I tak samo twierdzi ,że słodzona nie przeszłaby jej przez usta mimo, że słodycze uwielbia

Ehh gdzież tam depresja Czasem bywają takie załamania nastroju, ja ostatnio też jestem humorzasta. I zachowuję się, jakbym była przed okresem, a dopiero mi się skończył
Michał Ładne imię Michał miał na imię mój pierwszy poważny facet

A w sumie to tak o dupie Marynie My zawsze jak się zagadamy, to tematom nie ma końca i można gadać i gadać I byśmy jeszcze gadali, ale przypomniałam sobie, że jutro idę na rano do dentysty, ostatnia wizyta Więc lecę spać, bo czarno widzę moje jutrzejsze wstawanie
I Ty też się połóż i śnij o M
tez uwielbiam słodycze,ale jak przypomnę obie tę herbatę słodką,tę szklankę uklejoną to mam odruch wymiotny

zauważyłam, że taka refleksyjna jestem odkąd tak bardziej do[puszczam do siebie myśli o M i tak jakos wychodzi wolałam kiedy go nie było w moich myslach

łeee to przynajmneij to ze macie dobry kontakt

no to zycze bezbolowego zabiegu

Ty sniij o D,ja wole nie snic o M

dobranoc
Stary 2010-05-28, 09:48   #410
Anastazja86
Zakorzenienie

witam
u mnie na śniadanie płatki z mlekiem i kawka
pogoda beznadziejna, znowu zbiera się na deszcz
ale miałam sen: że spóźniłam się na maturę i biegłam przez całe miasto a potem nie mogłam znaleźć sali i w efekcie zostało mi 15 min na napisaniewszystko byłoby ok ale maturę miałam 5 lat temu
wczoraj wieczorem znowu Tż wspominał o ślubie a ja mu powiedziałam że raczej ślubu nie będzie, bo bez bzykania nie ma ślubu i zmienił temat
Stary 2010-05-28, 10:04   #411
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
tez uwielbiam słodycze,ale jak przypomnę obie tę herbatę słodką,tę szklankę uklejoną to mam odruch wymiotny

zauważyłam, że taka refleksyjna jestem odkąd tak bardziej do[puszczam do siebie myśli o M i tak jakos wychodzi wolałam kiedy go nie było w moich myslach

łeee to przynajmneij to ze macie dobry kontakt

no to zycze bezbolowego zabiegu

Ty sniij o D,ja wole nie snic o M

dobranoc
Ee tam , ja słodzę herbatę i nigdy nie miałam uklejonej szklanki

Ja też się bardziej refleksyjna zrobiłam , od kiedy 'zakochałam się' w D Niekiedy takie zawiechy łapię, ktoś coś do mnie mówi, a ja myślami zupełnie gdzie indziej Rano po przebudzeniu nigdy od razu nie wstaje, tylko otulam się kołdrą i sobie marzę o nim Zachowuję się jak piętnastka

No mamy dobry kontakt przez cały czas, mimo, że nie jesteśmy ze sobą już ponad dwa lata

Będzie bezbólowy, bo dzisiaj tylko odbudowa i ostatnio mówił, że nie powinno boleć

I co , śnił Ci się M ? Mi się D nie śnił w zamian za to śniły mi się straszne pierdoły :/ Że szukałam bloku tej koleżanki , która ma jutro ślub i nie mogłam znaleźć mimo , że dobrze znam tamto osiedle . No i nie mogłam się stamtąd wydostać, weszłam do jakiegoś budynku i okazało się, że to jest jakiś dziwny szpital :/ A ja miałam takie przeświadczenie, że nikt mnie tam nie może poznać, więc przebrałam się w jakiś fartuch i przypadkowo trafiłam na salę operacyjną , lekarz wziął mnie za swoją pomoc i jak rozcinał jakąś babkę to podawał mi narzędzia do przytrzymania, a mnie z nerwów tak trzęsło rękami ,że nie mogłam tego utrzymać Strasznie dziwny sen
A później jakby nigdy nic znalazłam się w Kauflandzie i zabrakło prądu i w sklepie wybuchła taka panika
Dawno mi się takie rzeczy nie śniły.

Pospałam dzisiaj do 9 Ale teraz wszystko robię w biegu , miałam pojechać do tego lumpa co byłam w ub. tygodniu, ale teraz to już chyba wszystko przebrane będzie , z resztą zobaczę jeszcze.Pogoda u mnie nawet ładna, w nocy padało ,ale teraz jest super
Na śniadanie półtorej kromki z wędlinką , a teraz lecę się myć i spadam do tego dentysty ,a później na siłownię, więc do spisania później Miłego dnia
Stary 2010-05-28, 13:33   #412
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
witam
u mnie na śniadanie płatki z mlekiem i kawka
pogoda beznadziejna, znowu zbiera się na deszcz
ale miałam sen: że spóźniłam się na maturę i biegłam przez całe miasto a potem nie mogłam znaleźć sali i w efekcie zostało mi 15 min na napisaniewszystko byłoby ok ale maturę miałam 5 lat temu
wczoraj wieczorem znowu Tż wspominał o ślubie a ja mu powiedziałam że raczej ślubu nie będzie, bo bez bzykania nie ma ślubu i zmienił temat
a go wzieło Ty sie nie zdziw jak Ci sie odwiadczy
Cytat:

Ja też się bardziej refleksyjna zrobiłam , od kiedy 'zakochałam się' w D Niekiedy takie zawiechy łapię, ktoś coś do mnie mówi, a ja myślami zupełnie gdzie indziej Rano po przebudzeniu nigdy od razu nie wstaje, tylko otulam się kołdrą i sobie marzę o nim Zachowuję się jak piętnastka

No mamy dobry kontakt przez cały czas, mimo, że nie jesteśmy ze sobą już ponad dwa lata

Będzie bezbólowy, bo dzisiaj tylko odbudowa i ostatnio mówił, że nie powinno boleć

I co , śnił Ci się M ? Mi się D nie śnił w zamian za to śniły mi się straszne pierdoły :/ Że szukałam bloku tej koleżanki , która ma jutro ślub i nie mogłam znaleźć mimo , że dobrze znam tamto osiedle . No i nie mogłam się stamtąd wydostać, weszłam do jakiegoś budynku i okazało się, że to jest jakiś dziwny szpital :/ A ja miałam takie przeświadczenie, że nikt mnie tam nie może poznać, więc przebrałam się w jakiś fartuch i przypadkowo trafiłam na salę operacyjną , lekarz wziął mnie za swoją pomoc i jak rozcinał jakąś babkę to podawał mi narzędzia do przytrzymania, a mnie z nerwów tak trzęsło rękami ,że nie mogłam tego utrzymać Strasznie dziwny sen
A później jakby nigdy nic znalazłam się w Kauflandzie i zabrakło prądu i w sklepie wybuchła taka panika

Pospałam dzisiaj do 9 Ale teraz wszystko robię w biegu , miałam pojechać do tego lumpa co byłam w ub. tygodniu, ale teraz to już chyba wszystko przebrane będzie , z resztą zobaczę jeszcze.Pogoda u mnie nawet ładna, w nocy padało ,ale teraz jest super
Na śniadanie półtorej kromki z wędlinką , a teraz lecę się myć i spadam do tego dentysty ,a później na siłownię, więc do spisania później Miłego dnia
no to dobrze ze nie bedzie bolało

ale sen;/ ale to oznacza podbno dobrze rzeczy a mi się M snił ze byłam na meczu,a koło mnie siedziała... jego żona i była w ciązy a ja płakałam w kurtkę jak bóbr

własnie poleżałam trochę na balkonie,plecy zesmazyłam pół godziny a majty odpalone

a sniadanie miała drozdzówka teraz musze zazdwonic do klubu i zarezerowac loże na jutro

miłego dnia
Stary 2010-05-28, 14:17   #413
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

o matko jakie masz sny
a z tym tuleniem się w kołdrę to mnie rozwaliłaś ale tak to już jest z miłością
Cytat:
a go wzieło Ty sie nie zdziw jak Ci sie odwiadczy

no to dobrze ze nie bedzie bolało

ale sen;/ ale to oznacza podbno dobrze rzeczy a mi się M snił ze byłam na meczu,a koło mnie siedziała... jego żona i była w ciązy a ja płakałam w kurtkę jak bóbr

własnie poleżałam trochę na balkonie,plecy zesmazyłam pół godziny a majty odpalone

a sniadanie miała drozdzówka teraz musze zazdwonic do klubu i zarezerowac loże na jutro

miłego dnia
też dobry sen
ale Ci zazdroszczę tego słońca u mnie same chmury

u mnie na obiad jajeczka sadzone nie chciało mi się iść do sklepu po mięso
muszę wstawić pranie ale pogoda nie dopisuje więc nie wiem jak mi wyschnie
Stary 2010-05-28, 14:39   #414
agusia814
Zadomowienie

Sunset No to nieźle się zauroczyłaś Mam nadzieję, że wyjdzie Wam coś z tego. Przynajmniej tak Ci życzę
Anastazja Czyżby TŻ planował ślub...
Gała Jaki sen Oby się nigdy nie spełnił

A u mnie dzisiaj gorrrrąco! Śmigam na ramiączkach i w krótkich spodenkach. A zaraz idę z kuzynką się poopalać na ogródku
A wieczorem impreza, bo kumpela ma urodziny

odchudzam się
Stary 2010-05-28, 14:54   #415
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Aga-u mnei ejst tak samo

dostałam kasę z odszkodowania ide na mioacho wydać szybko ją

tyle wydatków mam ze chyba sie w 100 nie zmieszcze

miłego dnia,wróce pooooozno
Stary 2010-05-28, 17:09   #416
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no to dobrze ze nie bedzie bolało:

ale sen;/ ale to oznacza podbno dobrze rzeczy: a mi się M snił ze byłam na meczu,a koło mnie siedziała... jego żona i była w ciązy: a ja płakałam w kurtkę jak bóbr:

własnie poleżałam trochę na balkonie,plecy zesmazyłam: pół godziny a majty odpalone:

a sniadanie miała drozdzówka: teraz musze zazdwonic do klubu i zarezerowac loże na jutro
miłego dnia
Nie bolało Mam odbudowanego zęba i koniec leczenia TEraz pora wziąć się za następne , bo mam tam dwie dziurki jakieś małe ,więc lepiej je wyleczyć, póki jeszcze są maleńkie
O jejku , biedactwo ,ale miałaś sen Ale sny się ponoć tłumaczy na odwrót ! Więc nie bój boba
Ahh ale Ci dobrze z tym opalaniem U mnie też dzisiaj pogoda w sam raz na leżenie na słonku, ale nie mam czasu niestety

Cytat:
o matko jakie masz sny
a z tym tuleniem się w kołdrę to mnie rozwaliłaś: ale tak to już jest z miłością:

też dobry sen
ale Ci zazdroszczę tego słońca u mnie same chmury

u mnie na obiad jajeczka sadzone: nie chciało mi się iść do sklepu po mięso:
muszę wstawić pranie ale pogoda nie dopisuje więc nie wiem jak mi wyschnie
No w tym przypadku chyba jeszcze za wcześnie , aby mówić o miłości, no chyba , że faktycznie cofnęłam się w rozwoju o jakieś 7 lat
Współczuję tej pogody :/ U mnie tak pięknie, cały dzień w krótkim rękawie i legginach A na wieczór zamierzam wdziać spódniczkę
Cytat:
Napisane przez agusia814 Pokaż wiadomość
Sunset No to nieźle się zauroczyłaś Mam nadzieję, że wyjdzie Wam coś z tego. Przynajmniej tak Ci życzę

A u mnie dzisiaj gorrrrąco! Śmigam na ramiączkach i w krótkich spodenkach. A zaraz idę z kuzynką się poopalać na ogródku:
A wieczorem impreza, bo kumpela ma urodziny
Dziękuję maleństwo
No to pozostaje życzyć udanej imprezki ,tylko się nie utopcie w tej wódce !

Cytat:
dostałam kasę z odszkodowania:ide na mioacho wydać szybko ją:
tyle wydatków mam ze chyba sie w 100 nie zmieszcze
miłego dnia,wróce pooooozno:
Enoo , to jak wrócisz, to koniecznie się pochwal ,co kupiłaś !

A ja dopiero sobie usiadłam, pierwszy raz od rana U dentysty spoko loko, na siłowni dzisiaj tylko 45 minut, bo nie miałam czasu na więcej . Ale dobre i 45 minut
Byłam w dwóch lumpach ,w jednym wygrzebałam śliczny sweterek George, a w drugim czarną kamizelkę River Island Całość 18 zł, fotki wstawię niebawem Jestem mega zadowolona ! Musiałam jeszcze kupić jakiś prezent na to jutrzejsze wesele i kupiłam komplet filiżanek w opakowaniu w kształcie serduszka, bardzo ładne Wylatałam się po mieście jak głupia, ale muszę jeszcze kupić tylko spinki do włosów i już mam wszystko
Teraz poskładam ubrania i wezmę psinkę na spacer, bo taaak pięknie na dworze A wieczorem idę do koleżanek i też pójdę piechotką, bo ładna pogoda , więc spacerek dobrze mi zrobi
Stary 2010-05-28, 17:33   #417
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Nie bolało Mam odbudowanego zęba i koniec leczenia TEraz pora wziąć się za następne , bo mam tam dwie dziurki jakieś małe ,więc lepiej je wyleczyć, póki jeszcze są maleńkie
O jejku , biedactwo ,ale miałaś sen Ale sny się ponoć tłumaczy na odwrót ! Więc nie bój boba
Ahh ale Ci dobrze z tym opalaniem U mnie też dzisiaj pogoda w sam raz na leżenie na słonku, ale nie mam czasu niestety

No w tym przypadku chyba jeszcze za wcześnie , aby mówić o miłości, no chyba , że faktycznie cofnęłam się w rozwoju o jakieś 7 lat
Współczuję tej pogody :/ U mnie tak pięknie, cały dzień w krótkim rękawie i legginach A na wieczór zamierzam wdziać spódniczkę

Dziękuję maleństwo
No to pozostaje życzyć udanej imprezki ,tylko się nie utopcie w tej wódce !

Enoo , to jak wrócisz, to koniecznie się pochwal ,co kupiłaś !

A ja dopiero sobie usiadłam, pierwszy raz od rana U dentysty spoko loko, na siłowni dzisiaj tylko 45 minut, bo nie miałam czasu na więcej . Ale dobre i 45 minut
Byłam w dwóch lumpach ,w jednym wygrzebałam śliczny sweterek George, a w drugim czarną kamizelkę River Island Całość 18 zł, fotki wstawię niebawem Jestem mega zadowolona ! Musiałam jeszcze kupić jakiś prezent na to jutrzejsze wesele i kupiłam komplet filiżanek w opakowaniu w kształcie serduszka, bardzo ładne Wylatałam się po mieście jak głupia, ale muszę jeszcze kupić tylko spinki do włosów i już mam wszystko
Teraz poskładam ubrania i wezmę psinkę na spacer, bo taaak pięknie na dworze A wieczorem idę do koleżanek i też pójdę piechotką, bo ładna pogoda , więc spacerek dobrze mi zrobi
oo to super ze juz koniec

a no i gratuluję zakupu

a ja własnie wróciłam spocno jestem jak mysz koscielna! ale kupiłam sobie okluarki w rossmanie z 30 na 12 były przecvenione-pilotki rajty grube czqarne i co najwazniejsze buty sandały na koturnie,takie szmaciaki z kokardką przy palcach,ale drogie były bo po 60 zł ale mam nadzieje ze beda sie dobrze nosic bo mam niestety problemy z butami i teraz hciałam sobie kupic jakies mega wygodne,wiec zobaczymy
Stary 2010-05-28, 20:09   #418
Anastazja86
Zakorzenienie

Aga życzę udanej imprezki
Nadziejka gratuluję zakupów
Sunset super że nie bolało no i oczywiście gratuluję zakupów

u mnie na kolację kanapki z wędlinką, twarożkiem i rzodkiewką
byłam u rodziców i na mieście
nie byłam dzisiaj biegać bo niestety strasznie wiało ledwo dało radę iść a co dopiero biegać..
u rodziców pośmiałam się trochę więc luzik
zrobiłam masę zakupów żywieniowych aż musiałam zadzwonićpo Tż żeby wyszedł po mnie nie dałabym rady tego donieść sama:P
właśnie się wykąpałam i nie wiem co będę robiła, najchętniej bym gdzieś wyszła ale wszystkie koleżanki zajęte a Tż nigdzie ze mną nie wyjdzie bo jutro ma na 6 do pracy
no nic posiedzę sobie, może później popracuję...
zaraz sobie zrobię pazurki
Stary 2010-05-28, 20:51   #419
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Aga życzę udanej imprezki
Nadziejka gratuluję zakupów
Sunset super że nie bolało no i oczywiście gratuluję zakupów

u mnie na kolację kanapki z wędlinką, twarożkiem i rzodkiewką
byłam u rodziców i na mieście
nie byłam dzisiaj biegać bo niestety strasznie wiało ledwo dało radę iść a co dopiero biegać..
u rodziców pośmiałam się trochę więc luzik
zrobiłam masę zakupów żywieniowych aż musiałam zadzwonićpo Tż żeby wyszedł po mnie nie dałabym rady tego donieść sama:P
właśnie się wykąpałam i nie wiem co będę robiła, najchętniej bym gdzieś wyszła ale wszystkie koleżanki zajęte a Tż nigdzie ze mną nie wyjdzie bo jutro ma na 6 do pracy
no nic posiedzę sobie, może później popracuję...
zaraz sobie zrobię pazurki
ale się pogoda u Ciebie skitrała u mnie upał a u Cibie zimnisko ale teraz i u mnie się popsuło bo zacząl deszcz padac

przyjedz do mnie ,ja z Tobą chcetnie wyjdę

byłam z mamą trochę ogródka skopać,ale zrobiłam to tylko ze względu zeby jutro się nei czepiała,że wychodze

zarezerwowałam lożę,ale jutro za wejscie beda zdzierać ale co najgorsze nie wiem co założyć pewnie założe te rajty buty dzisiajsze i tę spodniczkę skórzaną,ale jeszcze nie wiem
Stary 2010-05-28, 22:01   #420
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
ale się pogoda u Ciebie skitrała u mnie upał a u Cibie zimnisko ale teraz i u mnie się popsuło bo zacząl deszcz padac

przyjedz do mnie ,ja z Tobą chcetnie wyjdę

byłam z mamą trochę ogródka skopać,ale zrobiłam to tylko ze względu zeby jutro się nei czepiała,że wychodze

zarezerwowałam lożę,ale jutro za wejscie beda zdzierać ale co najgorsze nie wiem co założyć pewnie założe te rajty buty dzisiajsze i tę spodniczkę skórzaną,ale jeszcze nie wiem
chętnie bym przyjechała, ale dzisiaj już raczej nie dojadę
u nas tzn w Szczecinie wszędzie zdzierają za wjazd jak u nas w mieście był lokal to też brali za wejście ale ja znałam ochroniarzy więc wchodziłam za free, nawet z jednym się spotykałam to był facet z największym oporządzeniem jakie w życiu widziałam
ja jednak zagapiłam się na sopot festiwal:p i nic nie zrobiłam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości