|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Anastazja
No nie wiem, co powiedzieć![]() Ola Obcięłaś się? To może wrzuć jakąś fotkę
|
#392 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
![]() No pewnie, fantazjuję cały czas Ustawiłam sobie na tapecie Olka jak ścięłaś włoski ? Wstawiaj fotę
|
|
|
|
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i młody,góra 27 lat no nie ******* ![]()
|
|
|
#394 |
|
Zadomowienie
|
Gała Eee no to bierrrrrrrr się za niego
![]()
|
#395 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z resztą nawet nie wiem o której się kładzie spać bo ja zazwyczaj przed nim zasypiamCytat:
mojej koleżanki ojciec stracił tak dwa palce, także dobrzr że nic mu nie jestno ale zarwałaś chwasta więc jest plus a z tym stanikim to dobreCytat:
|
|||
|
|
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurna, to mogłaś bardziej ten stanik wystawić, może by zapytał o numer telefonu
No powaga Ja wiem ,zachowuję się jak psychicznie chora Ale słowo daję, to jest pierwsza taka sytuacja, że ktoś mi tak strasznie zawrócił w głowie :/ i to po jednym spotkaniu :/ Minął miesiąc, a ja nadal mam w głowie rozgotowany makaron , nic mi nie przeszło :/---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
teraz to po ptokach
nie chciał numeru to co ja teraz zrobię![]() Sunset-oj no to znaczy ze to ten i żaden inny bedzie dobrze, w koncu sie spotkacie i wymienicie płynami
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogłaś sobie wtedy zrobić z nim zdjęcie, wtedy byś miała radochę
|
|
|
|
|
#399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No mogłam zrobić zdjęcie, mogłam wziąć numer telefonu , mnóstwo rzeczy mogłam zrobić , a zje.ałam I teraz tracę hektolitry benzyny na okrężne powroty do domu , żeby gdzieś spotkać mojego księcia Jeeeej , jakbym tak miała nasze wspólne zdjęcie... Chyba wszędzie bym sobie je przykleiła ... Ja myślałam , że to mi przejdzie po kilku tygodniach , a to się pogłębia
|
||
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja marzę o szóstce w totka tylko to jest mi do szczęścia potrzebneno mogłaś mogłaś, ciekawe jak by się to dalej rozwinęło..no ale możemy sobie gdybać..jak to mój tata mówi: "co by było gdyby w dupie rosły grzyby?...z czasem stałaby się dupa lasem" |
|
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
Anastazja-
Sunset-nie moze Ci przejsc bo to jest facet Twojego zycia!!! ![]() ja tam sobie w palce4nic nie bede robic,*******e facetów! zostane ninja
|
|
#402 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A już na pewno moje Na pewno byśmy się spotykali i by było zaa*ebiście Więc czekam i nie rezygnuję A Twój tata ma zaje.iste hasło ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
Haha ninja |
||
|
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ide sobie jabłuszko rypnąć ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- albo i nie ![]() harbatkę
|
|
|
#404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A słodzisz Ja uwie,lbiam z cytrynką i dwoma łyżkami cukru
|
|
|
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pamietam kiedy piłam słodzoną,ale z 4 lata już będą to samo z solą tylko jedynie do polewki dodaję a tak to zero![]() powiem Wam ze jakaś taka dzisiaj rozmięta jestem popłakałam się,bo usłyszałam imię JEGO, pozniej płakałam bo mi się zle spodnie na dupie ułozyły a do okresu daaaaleko
|
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, to co to za huśtawki nastrojów ? I w ogóle to jak on ma na imię ? Ja sobie leżałam , słuchałam romantycznych piosenek i marzyłam wiadomo o kim ![]() I wtedy zadzwonił mój ex, ten od mieszkania i gadaliśmy przeszło pół godziny
|
|
|
|
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() własnie nie wiem moze jakaś depresja mnie łapie a na imie ma Michał![]() a o czym tak długo gadaliście?
|
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słodziła przez długi czas , ale się zawzięła i nie słodzi już kilkanaście lat. I tak samo twierdzi ,że słodzona nie przeszłaby jej przez usta mimo, że słodycze uwielbia ![]() Ehh gdzież tam depresja Czasem bywają takie załamania nastroju, ja ostatnio też jestem humorzasta. I zachowuję się, jakbym była przed okresem, a dopiero mi się skończył Michał Ładne imię Michał miał na imię mój pierwszy poważny facet A w sumie to tak o dupie Marynie My zawsze jak się zagadamy, to tematom nie ma końca i można gadać i gadać I byśmy jeszcze gadali, ale przypomniałam sobie, że jutro idę na rano do dentysty, ostatnia wizyta I Ty też się połóż i śnij o M
Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-05-28 o 00:11 |
|
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zauważyłam, że taka refleksyjna jestem odkąd tak bardziej do[puszczam do siebie myśli o M i tak jakos wychodzi ![]() łeee to przynajmneij to ze macie dobry kontakt ![]() no to zycze bezbolowego zabiegu ![]() ![]() Ty sniij o D,ja wole nie snic o M ![]() dobranoc
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() u mnie na śniadanie płatki z mlekiem i kawka ![]() pogoda beznadziejna, znowu zbiera się na deszcz ale miałam sen: że spóźniłam się na maturę i biegłam przez całe miasto a potem nie mogłam znaleźć sali i w efekcie zostało mi 15 min na napisanie wszystko byłoby ok ale maturę miałam 5 lat temuwczoraj wieczorem znowu Tż wspominał o ślubie a ja mu powiedziałam że raczej ślubu nie będzie, bo bez bzykania nie ma ślubu
|
|
|
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też się bardziej refleksyjna zrobiłam , od kiedy 'zakochałam się' w D Niekiedy takie zawiechy łapię, ktoś coś do mnie mówi, a ja myślami zupełnie gdzie indziej Rano po przebudzeniu nigdy od razu nie wstaje, tylko otulam się kołdrą i sobie marzę o nim Zachowuję się jak piętnastka No mamy dobry kontakt przez cały czas, mimo, że nie jesteśmy ze sobą już ponad dwa lata ![]() Będzie bezbólowy, bo dzisiaj tylko odbudowa i ostatnio mówił, że nie powinno boleć I co , śnił Ci się M ? Mi się D nie śnił w zamian za to śniły mi się straszne pierdoły :/ Że szukałam bloku tej koleżanki , która ma jutro ślub i nie mogłam znaleźć mimo , że dobrze znam tamto osiedle . No i nie mogłam się stamtąd wydostać, weszłam do jakiegoś budynku i okazało się, że to jest jakiś dziwny szpital :/ A ja miałam takie przeświadczenie, że nikt mnie tam nie może poznać, więc przebrałam się w jakiś fartuch i przypadkowo trafiłam na salę operacyjną , lekarz wziął mnie za swoją pomoc i jak rozcinał jakąś babkę to podawał mi narzędzia do przytrzymania, a mnie z nerwów tak trzęsło rękami ,że nie mogłam tego utrzymać Strasznie dziwny senA później jakby nigdy nic znalazłam się w Kauflandzie i zabrakło prądu i w sklepie wybuchła taka panika Dawno mi się takie rzeczy nie śniły. Pospałam dzisiaj do 9 ![]() Na śniadanie półtorej kromki z wędlinką , a teraz lecę się myć i spadam do tego dentysty ,a później na siłownię, więc do spisania później |
|
|
|
|
#412 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale sen;/ ale to oznacza podbno dobrze rzeczy ze byłam na meczu,a koło mnie siedziała... jego żona i była w ciązy a ja płakałam w kurtkę jak bóbr![]() własnie poleżałam trochę na balkonie,plecy zesmazyłam pół godziny a majty odpalone![]() a sniadanie miała drozdzówka teraz musze zazdwonic do klubu i zarezerowac loże na jutro![]() miłego dnia
|
|
|
#413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z tym tuleniem się w kołdrę to mnie rozwaliłaś ale tak to już jest z miłością![]() Cytat:
ale Ci zazdroszczę tego słońca u mnie same chmury![]() u mnie na obiad jajeczka sadzone nie chciało mi się iść do sklepu po mięso![]() muszę wstawić pranie ale pogoda nie dopisuje więc nie wiem jak mi wyschnie
|
||
|
|
|
#414 |
|
Zadomowienie
|
Sunset No to nieźle się zauroczyłaś
Mam nadzieję, że wyjdzie Wam coś z tego. Przynajmniej tak Ci życzę![]() Anastazja Czyżby TŻ planował ślub... ![]() Gała Jaki sen ![]() A u mnie dzisiaj gorrrrąco! Śmigam na ramiączkach i w krótkich spodenkach. A zaraz idę z kuzynką się poopalać na ogródku ![]() A wieczorem impreza, bo kumpela ma urodziny
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
Aga-u mnei ejst tak samo
![]() ![]() dostałam kasę z odszkodowania ide na mioacho wydać szybko ją![]() ![]() ![]() tyle wydatków mam ze chyba sie w 100 nie zmieszcze miłego dnia,wróce pooooozno
|
|
#416 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam odbudowanego zęba i koniec leczenia TEraz pora wziąć się za następne , bo mam tam dwie dziurki jakieś małe ,więc lepiej je wyleczyć, póki jeszcze są maleńkie ![]() O jejku , biedactwo ,ale miałaś sen Ale sny się ponoć tłumaczy na odwrót ! Więc nie bój boba Ahh ale Ci dobrze z tym opalaniem U mnie też dzisiaj pogoda w sam raz na leżenie na słonku, ale nie mam czasu niestety ![]() Cytat:
Współczuję tej pogody :/ U mnie tak pięknie, cały dzień w krótkim rękawie i legginach A na wieczór zamierzam wdziać spódniczkę ![]() Cytat:
No to pozostaje życzyć udanej imprezki ,tylko się nie utopcie w tej wódce ! Cytat:
![]() A ja dopiero sobie usiadłam, pierwszy raz od rana U dentysty spoko loko, na siłowni dzisiaj tylko 45 minut, bo nie miałam czasu na więcej . Ale dobre i 45 minut ![]() Byłam w dwóch lumpach ,w jednym wygrzebałam śliczny sweterek George, a w drugim czarną kamizelkę River Island Całość 18 zł, fotki wstawię niebawem Jestem mega zadowolona ! Musiałam jeszcze kupić jakiś prezent na to jutrzejsze wesele i kupiłam komplet filiżanek w opakowaniu w kształcie serduszka, bardzo ładne Wylatałam się po mieście jak głupia, ale muszę jeszcze kupić tylko spinki do włosów i już mam wszystko ![]() Teraz poskładam ubrania i wezmę psinkę na spacer, bo taaak pięknie na dworze |
||||
|
|
|
#417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a no i gratuluję zakupu ![]() ![]() a ja własnie wróciłam spocno jestem jak mysz koscielna! ale kupiłam sobie okluarki w rossmanie z 30 na 12 były przecvenione-pilotki rajty grube czqarne i co najwazniejsze buty ale mam nadzieje ze beda sie dobrze nosic bo mam niestety problemy z butami i teraz hciałam sobie kupic jakies mega wygodne,wiec zobaczymy
|
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
Aga życzę udanej imprezki
![]() Nadziejka gratuluję zakupów ![]() Sunset super że nie bolało no i oczywiście gratuluję zakupów![]() u mnie na kolację kanapki z wędlinką, twarożkiem i rzodkiewką byłam u rodziców i na mieście ![]() nie byłam dzisiaj biegać bo niestety strasznie wiało ledwo dało radę iść a co dopiero biegać..u rodziców pośmiałam się trochę więc luzik zrobiłam masę zakupów żywieniowych aż musiałam zadzwonićpo Tż żeby wyszedł po mnie nie dałabym rady tego donieść sama:Pwłaśnie się wykąpałam i nie wiem co będę robiła, najchętniej bym gdzieś wyszła ale wszystkie koleżanki zajęte a Tż nigdzie ze mną nie wyjdzie bo jutro ma na 6 do pracy no nic posiedzę sobie, może później popracuję... zaraz sobie zrobię pazurki
|
|
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie upał a u Cibie zimnisko ale teraz i u mnie się popsuło bo zacząl deszcz padac![]() przyjedz do mnie ,ja z Tobą chcetnie wyjdę ![]() ![]() byłam z mamą trochę ogródka skopać,ale zrobiłam to tylko ze względu zeby jutro się nei czepiała,że wychodze ![]() zarezerwowałam lożę,ale jutro za wejscie beda zdzierać ale co najgorsze nie wiem co założyć
|
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas tzn w Szczecinie wszędzie zdzierają za wjazd jak u nas w mieście był lokal to też brali za wejście ale ja znałam ochroniarzy więc wchodziłam za free, nawet z jednym się spotykałam to był facet z największym oporządzeniem jakie w życiu widziałamja jednak zagapiłam się na sopot festiwal:p i nic nie zrobiłam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

No nie wiem, co powiedzieć

szlifował deskę i mu palec zeslizgnął się i maszyna zjechała mu cały kciuk
ale juz ok

Ja wiem ,zachowuję się jak psychicznie chora 

Michał miał na imię mój pierwszy poważny facet
Strasznie dziwny sen
u mnie same chmury
u mnie upał a u Cibie zimnisko