|
|
#1591 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
kontrastowa0 - o ile się nie mylę, a nie mylę się na pewno ten opis nie jest Twojego autorstwa ... ;/ ... był tu dodany wcześniej lecz niestety nie pamiętam przez kogo, ale na pewno nie przez Ciebie -.-
Zgubiłeś godność poszukując szczęścia. Jesteś taki bezmyślny. Wal śmiało, przecież mnie to nie zaboli, łzy same polecą .
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapomniałam wcześniej dać go w cudzysłów, ale już edytowałam... będzie dobrze? |
|
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś mężczyzną a zachowujesz się jak typowa dziw.ka Nie przełamię ciszy, nic nie jest takie samo jak wczoraj Nie myślę, Stawiam się I kolejny raz przegrywam Wracam wierzyć W sen, który opuściłam dla Ciebie.... Nie chcę budzić się codziennie czując strach zdając sobie sprawę z mojej samotności...
|
|
#1594 |
|
Raczkowanie
|
Spaceruję omijając kałuże. Echo moich kroków banalnie
odbija się od ścian budynków. Noszę buty na wysokich obcasach. Zawsze cię to podniecało. Powietrze jest gęste, przesiąknięte dymem. Idę i wiem, iż zaplątany w prześcieradło wymamroczesz, że mój język parzy. Dotknij mnie tak, żebym przestała być prostytutką. człowiek składa się nie z duszy, życia i miłości. a z małych duszyczek, fragmentów życia i miłostek rozrzuconych gdzieś między wczoraj a jutrem zachorujemy na szelest
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#1595 |
|
Zadomowienie
|
Pamiętam jak razem z letnim deszczem, spadłeś z nieba mi.
Pamiętam jak wszystko oszalało, pogoda, ja i ty. <3 i nie umiem ubrać tego w slowa.
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
'czy ci nie mówiłam ,że nie jestem taką dziewczyną,
tą, która wszystko z siebie wyrzuca i nie pamięta?' tak bardzo chciałam odnaleźć szczęście, że nawet szukałam go w śmietniku. nie chcę już ciebie idź sobie do tej wypastowanej, różowej księżniczki. doskonała nie jestem , ale lepsza. na plecach nie mam napisane :znosi wszystkie upokorzenia. lubiłeś kiedy mogłeś sterować mnie jak lalkę. + Borowiczanka - cieszy mnie to
dontgivemenames -
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-05-28 o 19:17 |
|
|
|
#1597 |
|
Raczkowanie
|
dziękować <3 _________ ej chodź ze mną. pokaże ci co na prawdę znaczy życie. pełno kotów, skarbów, kochań, misiaczków. a mi się rzygać tym chce. ja po prostu cię kocham całym sercem. zazdroszczę ci. tak ci zazdroszczę, że potrafisz mnie kochać po mimo, że nie jestem stworzona dla ciebie. |
|
|
|
#1598 |
|
Rozeznanie
|
dontgivemenames Primadonna otojest xxgroszek07xx
uwielbiam ♥ te uczucia niedługo znikną i znowu należę do twoich ramion w końcu znalazłam swoją chmurę to ta, tutaj, otoczona przez powietrze let's stay awake and listen to the dark tutaj na parapecie jestem bliska wyjścia do ciebie mam tylko garść jego włosów i płonącą miłość w środku więc spodziewaj się paru małych stłuczeń, skaleczeń i blizn za drzwiami zapada ciemność a ja nalewam kubek kawy pośród moich gadających ścian idę boso tam gdzie woda zatapia piasek, bez ciebie który zawsze trzymałeś mnie za rękę uciekłam od skomplikowanych teorii więc teraz cofam moje słowa i jestem przygotowana na załamanie Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-05-28 o 19:50 |
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
odeszłam. zauważyłeś?
wszystko jest skończone. |
|
|
|
#1600 |
|
Zadomowienie
|
Mam silną psychikę.
Często zapominamy o tym co najważniejsze. Będę dziecinna ! Bo tak mi się podoba i już J
Edytowane przez takdaleko Czas edycji: 2010-05-28 o 20:15 |
|
|
|
#1601 |
|
Przyczajenie
|
Kiedy życie staje się za proste coraz trudniej je znieść. Chcę się od ciebie uwolnić, ale nie wiem jak. Moje wyplute, wynędzniałe, wycieńczone, mizerne, słabe uczucia zmieszane z błotem.
Nie waż się nigdy obwiniać kogokolwiek za swoje emocje. Sam jesteś ich przyczyną. Edytowane przez Fruit8 Czas edycji: 2010-05-28 o 20:19 |
|
|
|
#1602 |
|
Zadomowienie
|
kontrastowa0-miło
![]() limitowanaa-dziękuję za takie wyróżnienie ;* ![]() kradnę Misiek ![]() 'Spraw aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem Twojego życia' Jakbym dotychczas wegetowała w jakimś plastikowym raju i dopiero tutaj otarła się o prawdziwe, soczyste życie Przygnębiona i rozhisteryzowana bardziej potrzebowała nawet kłamliwych słów otuchy niż kolejnych, dobijających ciosów ![]() +czekoladowe szczescie, m4dziar4, istny_paradoks, Paralogiczna, _mandarynka - okradam
|
#1603 |
|
Raczkowanie
|
Kontrastowa0
![]() Żyjmy chwilą. Łapmy w dłonie co się da.
nasz własny, prywatny świat - Chciałbyś poznać moją mamę? - Dzięki, wolę swoją. (musiałam to dodać jak Kubuś Puchatek uwielbiał miodek, tak teraz ja uwielbiam Ciebie, a może i nawet jeszcze bardziej... Psychiczny atak z Twojej strony na moją wyobraźnię. Miałeś być ze mną zawsze na zawsze, miałeś...
wszyscy kłamią. to podstawowa prawda o ludziach. Edytowane przez KissMeOnceAgainx3 Czas edycji: 2010-05-28 o 20:34 |
|
|
|
#1604 |
|
Zadomowienie
|
Sarkazm to ostatnia deska ratunku, dla osób o upośledzonej wyobraźni. Mogłabym się z tobą całować do końca świata..., ale nie chce się tylko całować... Oboje sączyli czerwone wino,przypatrując się w milczeniu płomieniom tańczącym w kominku.Wcale nie musieli rozmawiać. Liczyło się tylko to,że byli tutaj razem ,patrzyli na ten sam ogień. Kocham tego człowieka,który siedzi przede mną,bo nie jest moją własnością,ani ja nie należę do niego. Chciałabym mieć taki charakter, żeby jeśli ktoś mi przyśle gówno końskie w paczce, nie krzyknąć z odrazy, tylko cieszyć się, że konik tu był. "Siedziała ściśnięta pomiędzy przeszłością i utraconą przyszłością i poczuła że się dusi. Nie powinna tam być. " dontgivemenames i bajkowa - nawet nie wiecie jak się ciesze że pochwaliły mnie tak wspaniałe osoby blondi69 - ![]() Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-05-28 o 20:37 |
|
|
|
#1605 |
|
Rozeznanie
|
Karmelowa Truskawka - Oh i ah
Dziękuję Opiszosz Zazwyczaj jestem bardziej. Dziś jestem bardziej mniej... Po morfinie kocham Cię równie szaleńczo... (niedawno, po operacji mi podawali, fajne jazdy miałam )- Dlaczego wy, faceci tak lubicie piersi? - Bo nie mamy swoich. ![]() (autentyczna rozmowa) To tak jakby uchwiciĆ marzenie, cieszyĆ się nim a później je na długo utraciĆ... Inne: 'Eej, pajacyk , co tam majaczysz ? Skor '-Podaj hasło. -Ptaki latają kluczem. ![]() 'Możesz mieĆ swoje szczęście, idąc przez park za rękę. Albo dławiĆ się codziennie innym ch***m w gębie Skor
|
#1606 |
|
Zadomowienie
|
_mandarynka
odkąd Cię poznałam - inaczej patrzę na kolor zielony. bo tęsknotę wzmagają samotne wieczory. i dopiąłeś swego. nie spotkamy się.
|
|
#1607 |
|
Rozeznanie
|
mam już sporą kolekcję
![]() zaskakujesz ja baaaaaardziej <3_____________ i love(d) you
kocham(kochałam) cię blink if you want me ![]() mrugnij jeśli mnie chcesz you're a bit beautifull jesteś trochę piękny -wanna see u -now? -everytime -chcę cię zobaczyć -teraz? -zawsze
|
#1608 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie zaczyna mnie te forum lekko męczyć czy tak ciężko wziąć w cudzysłów nie swojego autorstwa rzeczy ? przecież tu na goły rzut oka idzie wypatrzeć teksty piosenek, opisy dodawane przez inne osoby. Nie zamierzam wytykać palcami, ale dodawanie czyichś prac po to by dostać pochwałę i zaspokoić swoją próżność to szczyt głupoty. Dziękuję, powiedziałam co chciałam. Nie zamierzam się czaić (...)
bajkowa- dziękuje Niunia i ciesze się, że przydały się <3 + _ZaagubiOna_ , limitowanaa, _mandarynka - tak sobie pozwoliłam zabrać u Was po jednym, albo kilka opisów <3 Z naszych uczuć wynikają
pewne nieporozumienia. Niekorzystne jest kochać takiego palanta jak Ty. Gnije już od środka, w moim ciele zagnieżdżają się robaki pożerające moje narządy. Te robaki nazywają się po prostu cierpieniem. Usiądę i przy Tobie nawet jak nie będziesz chciał, po prostu kiedy poczuję, że tego właśnie potrzebujesz Ty. Przybiegają do Ciebie jak ślepe płaczące myszki tylko wtedy jak jest im źle i chcą by ich wysłuchać i przytulić, wtedy Ty rozpościerasz ramiona i wysłuchujesz, ocierasz łzy i radzisz chociaż serce kruszy się z bólu bo wiesz, że jak u nich już będzie dobrze zostawią Cię i nawet nie powiedzą tego głupiego " dziękuje " . Otrzymałaś Oskara za to, że tak wyśmienicie zagrałaś moją przyjaciółkę. Nawet nie domyśliłam się, że taki fałsz od Ciebie bije .
|
#1609 |
|
Zadomowienie
|
Poukładała sobie życie jak sztućce w szufladzie
|
#1610 |
|
Przyczajenie
|
Mieliśmy więcej marzeń niż pomysłów jak je spełnić..
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmowa urywała się i darła na bezsensowne strzępki.Jakby zajęli się pruciem słów a nie ich starannym zszywaniem.
|
#1612 |
|
Raczkowanie
|
1. Kici, kici . Buzi, buzi. Holaa, czekaj, co jest.?!
2. Muszę mieć tą pewność, że nie jesteś tym typem.. Bo znam takich już setki, a widziałam tysiące.. ![]() 3. Ktoś kiedyś powiedzial patrz prosto w oczy! pomyślał: ale w które ;> ;D 4. "Trampki zamieniłam na szpilki.Kubek z kłapołuchym na kieliszek. Balonową gumę do żucia na tabletki.Ciebie na bezsenne noce.!"
|
#1613 | |
|
Rozeznanie
|
limitowanaa & dreams_x33 - straaaasznie mi miło.
![]() At your side I lost suffering dancing in the rain of tears. 'U Twego boku gubiłam cierpienie tańcząc w deszczu łez.' Every day without you is an unbearable pain for me. Każdy dzień bez Ciebie jest dla mnie bólem nie do zniesienia. If I could only show you the sweetness of this moment .. 'Gdybym tylko umiała pokazać Ci słodycz tej chwili ..' I want you my rude, rude lover. Chcę Cię mój niegrzeczny, niegrzeczny kochanku. Call me your bitch, my stallion. Nazwij mnie swoją suką, mój ogierze. Cytat:
niesamowity.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-05-28 o 21:48 |
|
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
przez dziewczyny, które nie potrafią używać 'cudzysłowia' na forum znów będzie kłótnia. ratujmy się, dziewuchy.
nie pozwólmy, aby znów odeszły najlepsze talenciary. <3_____ 'abstrakcyjna bajka zwana potocznie - życiem.' czasami warto odejść chowając łzy w kieszeniach. twoje dłonie, koiły moje myśli, złe nastawienia. a kiedy było mi dobrze, sprawiały tylko, że dzięki nim, mogło być wyłącznie lepiej. najsmutniejsze oczy to te, w których zgasła nadzieja. ktoś powiedział mi kiedyś 'pokaż na co cię stać', a wtedy pokazałam mu ciebie. 'gdy tylko go zobaczyła podbiegła do niego i wtuliła się w jego ramiona. jego bicie serca i ta woń jego perfum ukoiła jej smutek.' Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-05-28 o 21:51 |
|
|
|
#1615 |
|
Wtajemniczenie
|
NieidealnaJa & otherstory & Karmelowa Truskawka - dziękuję, że pamiętacie
![]() CookieCrisp & otojest & dontgivemenames & kochanaa - niesamowicie zapadacie w pamięć <3 Ja. Tylko tyle na dziś. Dopiero po rozstaniu zrozumiała, jak ważne dla jej spokojnego snu było jego nieśmiało szeptane w senną ciszę ' dobranoc '. Miła jest przynależność do kogoś. ' Zrób mi przysługę. Zadzwoń do mnie, gdy uznasz, że odzyskałam rozum. '
|
|
#1616 |
|
Raczkowanie
|
NieidealnaJa, Paralogiczna (nie denerwuj się tym nie ma sensu
z wspomnieniami jest tak że one są wiecznie, zawsze i na zawsze.
odwiedzasz mnie w myślach dwadzieścia cztery godziny dziennie plącze mi się język po alkoholu i po Tobie. powiedz mi, że mnie kochasz, to kłamstewko Ci odpuszczę. |
|
|
|
#1617 | |
|
Zadomowienie
|
;***************
ok-ej, już Cię wyciągam z tej bajki
[łapie za nogi]oh, a Ty olśniewasz, musisz bywać częściej! Cytat:
uwielbienie odwzajemniane ![]() ________________ Mam centymetr do wybrzeża, na którym stoisz, nie waham się, łap mnie, łap. Ale mój ty Boże nie jest tak najgorzej wir pocałunków, i moje włosy jak skrzydła trzepocą chwila śmierci dreszcz jak przekonać me serce, by spało? Tykam. Tyk-tyk. Zaraz umrę. Myk. STOP! Przestań leżeć w hamaku moich myśli!
|
|
#1618 |
|
Zadomowienie
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
Czarny_Aniołek - gdzie jesteś moja ulubienico?
![]() tak, kocham cię troszkę. 18 lat wcale nie oznacza dorosłości. Ludzie pytają się, gdzie jesteś, a ja nie umiem im odpowiedzieć. Jedyny plan, jaki mam, to plan lekcji. 'spróbujemy wreszcie odbudować szczęście!'
|
#1620 |
|
Przyczajenie
|
Nie ma szans, nigdy nie poznam tylu epitetów, żeby określić, co tak naprawdę o Tobie myślę.! Mam dość słów.! Czy możesz się łaskawie w końcu zamknąć.!? Idąc ulicą pełną ludzi, zawsze zastanawiam się, czy gdzieś Cię tu nie ma.! Najpierw nadzieję dostałam, potem Cię pokochałam. Komplementy mi dawałeś i nagle powiedziałeś, że to nie to, czego oczekiwałeś. Teraz już wiem, że głupia byłam i we wszystko Ci wierzyłam. Po mnie kolejna była i też Ci uwierzyła. Mam dość wszystkiego, choć brak mi tylko jednego. Zgadnij czego.? Jak ktoś chce www.lunaticgirll.fbl.pl
Nawet nie było tak trudno przekroczyć tę ulicę. Wszystko zależy od tego, kto czeka po drugiej stronie. Edytowane przez lunaticgirll Czas edycji: 2010-05-28 o 22:10 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

(musiałam to dodać
Dziękuję