Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-27, 16:20   #3061
kasienka1985
Zakorzenienie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

no widzisz, tylko w tym penisku nie wiem co jest
zeby byla jakas strona z asortymentem to moglabym ci powiedziec a tak to dupa.
podobala mi sie bardzo torebka jedna, na all ja znalazlam za 99 zł a ona kosztuje w primarku podobno 7 funtow
hehehehe
gdybys sie mniej wiecej orientowala co tam jest i kosztowaloby grosze to moglabym zaryzykowac nawet
pytanie ile kosztuje wysylka do polski? nie wiesz przypadkiem?

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 16:33   #3062
paulinaizabela
Zakorzenienie

http://www.primark.co.uk/page.aspx?p...977299354f2739
to jest stronka sklepu ale na niej nie ma asortymentu
Jak pisałam jestem tam rzadko, bo i moim miasteczku nie ma tego sklepu, muszę dojeżdżać 40 km.
Ogólnie to jest najtańszy sklep ciuchowy (ciuchy, torebki, biżu, buty, pościele, ręczniki etc,) i tego towaru tam od groma, nie sposób znać na pamięć wszystkiego... (chociaż kiedyś jak mieszkałam bliżej, to bywałam tam częściej i wiedziałam co gdzie i jak).
Może jak coś upatrzysz na all to daj znać i jak będę to kupię
Co do przesyłki to zależy czy paczka czy w kopercie, paczki jeszcze stąd nie wysyłałam. W kopercie bąbelkowej kiedyś wysyłałam mamie torebkę i coś tam jeszcze to chyba z 8 euro zapłaciłam.
Stary 2010-05-27, 17:24   #3063
soffera
Zadomowienie

Paulinko och pamietam te primarkowe czasy, bylo bosko, sie nie przyznaje ile nadbagazu przywiozlam z Anglii

Kasiulec tez mam upatrzona torebke z primarka w okolicach 99zl, moze to ta sama?!
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 17:49   #3064
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Paulinko och pamietam te primarkowe czasy, bylo bosko, sie nie przyznaje ile nadbagazu przywiozlam z Anglii
Szczerze to teraz za dużo tam nie kupuję... na początku jak przyjechałam do Irl to głównie tam się ubierałam i było wielkie WOW że tak tanio i takie fajne rzeczy, a teraz rzadko tam biorę coś na "zewnątrz", bardziej coś co nie widać, że jest z tego sklepu. Ciuchy są fajne i wszystko jakościowo bardzo dobre jak na swoją cenę ale wszyscy noszą to samo a tego nie lubię!!
Ale podejrzewam, że jakbym zjeżdżała do Pl to też bym się tam obkupiła

Poza tym tam wszystkiego jest tak pełno, że żeby coś wypatrzyć pomierzyć to cały dzień zleci - ludzi pełno, ciuchy po podłodze się walają - mój meżul to wogóle nie lubi tam chodzić...

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2010-05-27 o 17:58
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 20:20   #3065
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hej Żonusie

Wracam przywołana przez Soffi Ja wiem, że długo mnie nie było ale ciężki okres mam za sobą i jakoś nastroju na wizaz brakowało. Podczytywałam z ukrycia ale na pisanie się nie mogłam zdobyć.
Co u mnie przez ten czas - niestety miałam dwa pogrzeby pod rząd w rodzinie Niby ciocie trochę już wiekowe ale to zawsze dołuje. Do tego powódź - Opole dookoła zalane, wiele moich koleżanek podtopionych. Moje osiedle na szczęście daleko od jakiejkolwiek wody. Ale w pracy mieliśmy akcję ratowania piwnic gdzie mamy archiwum. I jeszcze do tego powódź rozwaliła trochę ślub mojej koleżanki. Był w zeszły weekend. Ja nie byłam proszona na wesele (znamy się od kilku miesięcy, byłam tylko na slubie w kościele i na poprawinach). Podtopiło dom jej teściów, koło 20 gości jej nie dotarło z powodu wody no i piękny ogród przy sali też zalało. Dobrze że do sali woda nie dotarła.
Ja jeszcze zaliczyłam po drodze coś grypopodobnego i leżałam rozłożona.

soffi - dopiero miałam okazję oblukać ciebie z wesela - bosko się prezentujesz Ładnie ta róża wygląda A wiesz że ja po 9 miesiącach posiadania takiej grzywki jak twoja już mam dość i właśnie zaczęłam ją zapuszczać, co oczywiście jest jeszcze bardziej irytujące niż sama grzywka Powiedz mi jak ty w lato wytrzymujesz z tą grzywką ? Przeciez mi sie strasznie przetłuszczają włosy w grzywce i twarz pod nią. A jak ci się podobał Robin Hood? Bo tez myślałam nad nim Biedna twoja psinka.

mooooiku - w sprawie tego wesela, na które i tak nie jedziesz - miałam trochę podobną sytuację, też na studiach trzymałam się z jedną dziewczyną (mieszkałyśmy razem 5 lat), ale po studiach ona wyjechała do Irlandii i kontakt się urwał całkowicie. Tzn ja próbowałam go podtrzymywać przez jakiś czas, ale jak widziałam że to jednostronne dałam sobie spokój. Przez 3 lata jedyny kontakt to 2 maile i dwie kartki z okazji Świąt. No i ona ma teraz ślub 12 czerwca - też się poczułam jak zapchajziura i dałam sobie spokój z tą imprezą. Poza tym ona u mnie na weselu też nie była i to bez podania powodu
(a byli wtedy na dawno zaplanowanych miesięcznym pobycie w Polsce), praktycznie wystawiła mnie do wiatru pisząc na gg że nie będzie. I też nie chciałš bym uczestniczyła za bardzo w jej życiu (np. o ciąży i urodzonym 3 m-ce temu dziecku dowiedziałam się z nk).

dzastunia - gratuluję egzaminów i zaakceptowania przez promotorkę pracki. Tobie zdrówka życzę

izulek - ślicznie się prezentowałaś na komunii

czekotubulcu - podobają mi się twoje łowy z all, zwłaszcza bordowa kurtałkomarynarka Muszę się przyznać, że ja też jak mówili o fali koło zoo w W-awie to pomyslałam o tobie od razu.

kasieńka - twoje zakupki boskie jak zawsze A ty w tej kiecuszce - mniam żeby twoje problemy z siu. odeszły raz na zawsze

czekoladko - zdrówka dla taty

malutka - super zakupki - kupiłam sobie te same bluzeczki z orsaya fioletową taka jak ty i jasnozieloną. Myslałam tez nad turkusem i teraz żałuję że sobie nie wzięłam. A szefowa trochę przegięła z tym urlopem. Ale może za to pogoda będzie lepsza

paulinka - ciekawi mnie bardzo ta nowa maszyna do sol. butki z all nie wiem które lepsze Super że balety się udały. Przykro mi z powodu twojego lapka.

Molala - ciągle cię te mdłości męczą? Ładna foteczka ślubna, szkoda że więcej nie pokażesz

lemoorka - witaj u nas

izazusia - gratuluję rozkręcającego się biznesu wierszykowego , twoje kawały, którymi tu sypiesz ostatnio gratki za egzaminy

milibili - gratuluję zaliczenia studiów bez żadnej poprawki . Z obrona na pewno pójdzie tak samo gładko

dagunia - twoja zielona torebałka - bombowa super się prezentuje na ramieniu przez ten nietypowy kształt zdolniacha zakupki też super, ta biała bluzeczka gdzie kupiłaś ? Na na dzieciątko się doczekacie, prędzej niż myślisz, zobaczysz

nuniuniau -
gratuluje fasolki

agunia - jak tam stosunki z małżem? mam nadzieje, że z psiakiem to jednak nic poważnego. A coś nie doczytałam - dlaczego ta biżu masz za darmo? ładna jest, taka w moim stylu

asiuk - gratulacje fasolki

Piszę posta od 2,5 godzin Bo w między czasie brat zadzwonił i gadaliśmy przeszło godzinę. Zwalnia się z pracy, idzie do nowej i zrywa ze swoja dziewczyną po 1,5 roku Ach ten mój brat - nigdy się nie ustatkuje

I widzę że w między czasie i Paulinka mnie wzywa
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 20:53   #3066
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Witajcie kobitki

Anulka jak ja sie ciesze ze Cie widze. Faktycznie duzo sie u Ciebie ostatnio wydarzylo, zycie nas nie oszczedza. Ale pamietaj ze nie jestescie sami

Kasienko ja sie caly czas zastanawiam gdzie Ty te wszystkie rzeczy trzymasz. Ale kieca czarna jest sexi, bombastycznie w niej wygladasz (jak juz sama zreszta zauwazylas ). A to cudo do kreciolkow w sobote tez wyladowalo na mojej polce w lazience.

Niuniu ale zacieta babka z Ciebie jak wszytsko nadrobilas i widze ze bojowa takze. Tak to jest byc ciezaroweczka, hormony gora!!!

A ja dzis na obiadek zrobilam faszerowane muszle makaronowe w sosie pomidorowym wedlug wlasnego pomyslu i wiecie co.... Z 21 muszli moj maz zostawil mi 4. Kurcze ale dobre wyszly nie podejrzewalam nawet. Moj G. az z zachwytu zadzwonil do mnie do pracy aby mnie pochwalic.
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 21:28   #3067
soffera
Zadomowienie

Anusia no jestes w koncu kropeczko
Co do grzyweczki to a) myje wlosy co dwa dni b) na lato obcinam ja ciut krocej tak aby jak najmniej ja dotykac rekami c) w razie potrzeby skracam czas oczekiwania na kolejne mycie Akurat z grzywki nie zamierzam rezygnowac nawet jesli mi cieplo na czole A i sa specjalne bibulki, ktore sie przyklada do skory i wysysaja ta tlusta warstwe

Paulinka co do jakosci to akurat trzeba uwazac bo czesc rzeczy jest super czesc masakra - kupilam tam jedne balerinki i rozpadly sie po dwoch dniach (ae zwroty przyjmuja bez problemu) za to moje nastepne trzymaja sie po dzis dzien Ja marze o torebusi stamtad tralala

Dagus 1. co to za nadzienie mialas? 2. zapiekalas surowe muszle czy wczesniej gotowalas? Mmm cos bym zjadla!
Stary 2010-05-27, 21:30   #3068
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

kiedyz Izka prosila o nowe foteczki Werci wiec prosze

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 21:34   #3069
czekoladka79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
...
Czekoladko -jak Twoje nudziaki?? ja w moich zakochana jestem doszczętnie!!! mimo iż minimalnie mnie cisną rozchodzę je! muszę!
Kasica z nudziakami się już nie rozstanę - nawet będę w nich spała sa rewelacyjnie wygodne i suuuper wyprofilowane ..... sprzedałam na all ostatnio te różowe atmosphere bo jednak okazało się, że ta numeracja jest dużo zaniżona i mnie cisną jak diabli...... ale nie żałuję bo mam teraz piękne nudziaki

Dzisiaj ubrałam nowe brązowe zamszaki z baty które niedawno wklejałam i są rewelacyjnie wygodne, mięcutkie ( w Bacie kosztowały 269 PLN a ja na all zapłaciłam 99 PLN)

No i dzisiaj listonosz przytargał mi te http://www.allegro.pl/item1052560319...lato_37_5.html
normalnie jak kapcie takie mięciuchne i wygodne

No to tyle z pamiętnika butoholiczki

A w tej kiecy czarnej to wyglądasz tak ... hmmmm mrrrr wrrrr że sama bym ją z Ciebie zerwała ..... miau

no i pokazuj tą torebajkę co się na nią czaisz

paulinaizabela dzięki kochana za fotkę tej avonowej torebajki - jeszcze poszukam ideału, a jak nie znajdę to hapnę tą avonową ....

Anusia_piekniusia jak dobrze, że do nas wróciłaś i dzięki za to zoo a kurteczka była z all drugi garunek (w kilku miejsach ma maleńkie ciemniejsze kropeczki) ale jest z mięciutkiej skórki i normalnie to zapłaciłabym za nią z 600,00 a że drugi gat to tylko 150 pln.

daget kiedy robisz następne muszelki? zrób więcej

A u mnie znów kicha bo boli mnie kręgosłup jak diabli teraz nie nam czucia nie w dwóch palcach ale w połowie lewej dłoni ..... znów masaże i rehabilitacja

Od przyszłego wtorku mam 1,5 tyg urlopu na naukę do egzaminu to troszkę odpocznę od biegania do pracy i będę miała więcej czasu na wizaż

Spadam spać bo już ledwo siedzę ..... buziaki dla Was kochane.

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2010-05-27 o 21:36
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 21:38   #3070
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Ale cudna smieszka z Werci! A Ty jak zwykle piekna
Stary 2010-05-27, 21:44   #3071
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:

Dagus 1. co to za nadzienie mialas? 2. zapiekalas surowe muszle czy wczesniej gotowalas? Mmm cos bym zjadla!
Nadzienie bylo z mielonego indyka, brokula, mozzarelli, duzej ilosci ziol i chili . Muszle ciut obgotowalam z racji tego ze moj maz nie wytrzymalby dlugiego oczekiwania na obiad. A tak 20 min w piekarnik i po sprawie

Cytat:
Wooow jaka pannica

Kurna Czeko Twoj post mi uciekl... Jasne ze zrobie i zapraszam do siebie na obiad

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2010-05-27 o 22:11
Stary 2010-05-27, 21:51   #3072
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki

Anusia no w końcu jesteś A ten ostatni czas, to powiem tyle - masakra to była. Znajomi moich rodziców którym dom zalało cały czas u nich mieszkają i nie wiadomo, kiedy będą mogli wrócić do domu, o ile będzie do czego wracać...
Jak usłyszałam o tej akcji u Was w urzędzie od razu o Was pomyślałam. Całe szczęście, że Wy mieszkacie w bezpiecznych terenach. Mam paru znajomych na opolszczyźnie, jednych woda odcięła od świata. Zresztą niedawno bawiliśmy się zaraz obok Brzegu, a teraz jak tam pozalewało
O stosunkach z małżem już pisałam, że lepsze. A z psiurkiem też lepiej, łapka go jeszcze delikatnie boli, ale już mu prawie całkiem na szczęście przeszło. Właśnie mi się tarabani na kolanka, żeby go głaskać (tak, to bydle próbuje mi się na kolankach zmieścić!).

A ja dzisiaj miałam w pracy fajny dzień - szef zakupił nowe mebelki do mojego pokoju w biurze i dzisiaj robiliśmy przemeblowanie. Ale mam teraz cudnie Aż się lepiej pracuje A szef ze mnie chyba bardzo zadowolony, bo mam umowę do listopada, a ten już wczoraj się martwił czy mi się czasem umowa nie skończyła i nie trzeba przedłużyć

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2010-05-27 o 21:54
agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 21:58   #3073
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

nie wiem czy wam pisalam ze dzisiaj czeka mnie samotna nocka 1 raz

malz na koncercie ac/dc w Warszawie i wroci dopiero jutro rano.......

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość

A u mnie znów kicha bo boli mnie kręgosłup jak diabli teraz nie nam czucia nie w dwóch palcach ale w połowie lewej dłoni ..... znów masaże i rehabilitacja

Od przyszłego wtorku mam 1,5 tyg urlopu na naukę do egzaminu to troszkę odpocznę od biegania do pracy i będę miała więcej czasu na wizaż

Spadam spać bo już ledwo siedzę ..... buziaki dla Was kochane.
kurcze z krzyzem nie ma zartow wiec jak najszybciej idz na te masaze

Cytat:
Ale cudna smieszka z Werci! A Ty jak zwykle piekna
oj rosnie mi smieszka i mala zlosnica tez bo ma humorki

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość

Wooow jaka pannica
niedlugo roczek- ale ten czas minal

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-05-28, 09:08   #3074
niuniuniau
Zadomowienie

Cytat:
Czeko mała przeslodka a z Ciebie piękna mamusia.

Kasiu zapomniałam wspomnieć że w tej czarnej sukience wyglądasz baaardzo apetycznie
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 10:15   #3075
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki

Anusia zapomniałam napisać, dlaczego mam biżu za free. To jest biżu z avonu, nasze biuro z nimi sąsiaduje i właściciel tego biura avon często u nas bywa. Dał mi za darmo, pod warunkiem, że mu znajdę jakąś nową konsultantkę, ale potem stwierdził, że nawet jak nie znajdę to i tak mu nie mam płacić

Ale u nas dzisiaj cudnie słonko świeci, tylko wiatr zimny, brrr

Stary 2010-05-28, 10:26   #3076
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Hej Dziewczynki

Normalnie oszaleje, taka pogoda w maju toc to szok!!!! 15 stopni dzisiaj i znow pochmurno, caly tydzien z parasolem pod pacha do pracy przychodze....

Anulka zapomnialam Ci napisac o mojej bialej bluzeczce. Otoz zakupilam ja w malutkim sklepiku w W-chu. Jak chcesz to moge takiej dla Ciebie poszukac

Agus to fajne sasiedztwo masz . Jak ja dawno nic z Avonu nie zamawialam

Dzis rano normalnie nietomna bylam. A w domku zabrak mleka wiec kawy jeszcze nie pilam. Jak polece do banku to moze kartonik kupie po drodze.
Stary 2010-05-28, 11:35   #3077
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć

uff wreszcie mam chwilę by się do Was odezwać

po kolei
wreszcie praca spoczęła w rękach mych szacownych recenzentów - najpierw nieustające poprawki promotora, potem powódź (ewakuacja z pracy, bo zalało uczelnię), i potem wreszcie "niech pani drukuje"
zdałam ostatni egzamin doktorski
teraz czekam na recenzje i wyznaczenie terminu obrony

Agatka jest przecudna, śmiem nawet powiedzieć (jak to matka), że najcudniejsza na świecie :P

z mężem różnie, raz lepiej raz gorzej, ale głównie z mojej winy, bo byłam wykończona pracą (tempa nie zwalniamy) no i tym doktoratem, ale myślę, że będzie już lepiej

no i teraz pomalutku wracam do Was
niestety chyba nie nadrobię, więc wybaczcie jak będę pytać, bo nie będę w temacie

no i tęskniłam za Wami

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

PS. w perspektywie mam przed sobą pierwszy łykend bez nauki i poprawek w pracy
od bardzo dawna , ze szczęścia zwariuję
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 12:03   #3078
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Wczoraj byłam u lekarza, wszystko potwierdzone Dostałam luteinę, bo jednak te delikatne pobolewania brzucha jak przed okresem nie są normalne.

Oddałam te nowe buty, które wklejałam. Niestety, nie dało się ich wymienić, bo druga para w moim rozmiarze miała to samo Za to kupiłam inne - ze skóry lekko lakierowanej, w kolorze cappucino, czyli idealnie pod sukienkę i na nieco niższym obcasie, dzięki czemu czuję się w nich pewniej

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 12:10   #3079
agunia82
Zakorzenienie

Asiuk no to już oficjalnie gratuluje

Stary 2010-05-28, 14:59   #3080
niuniuniau
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Wczoraj byłam u lekarza, wszystko potwierdzone Dostałam luteinę, bo jednak te delikatne pobolewania brzucha jak przed okresem nie są normalne.

Oddałam te nowe buty, które wklejałam. Niestety, nie dało się ich wymienić, bo druga para w moim rozmiarze miała to samo Za to kupiłam inne - ze skóry lekko lakierowanej, w kolorze cappucino, czyli idealnie pod sukienkę i na nieco niższym obcasie, dzięki czemu czuję się w nich pewniej
Asiuk gratuluję z całego serca Ja powiem szczerze, że takie pobolewanie jak przed okresem miałam dość często, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.
Pokaż buty
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 19:52   #3081
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzień dobry Malutkie

No Anusia w końcu jesteś Przykro że życie Cię tak doświadcza ale nie martw się- będzie lepiej bo "po burzy zawsze przychodzi słońce"

Doktorko nasza- super że już coraz bliżej końca trzymam kciuki A Agatka jest naj naj naj jak wszystkie dzieciaczki naszych PM-ek

Czekoladka Ty to faktycznie jesteś butkoholiczka !! Muszę przyznac że przebijasz w tym nawet Kasieńkę herbu Zakupy.
O kręgosłup trzeba dbać-ma ci służyć przez całe życie-pamiętaj...Hm a co jeśli pan doktor każe Ci odstawić obcasy??? Hehe na szczęście masz różowo-koralowe płaszczaki

Kasik zakupy już komentowałam, Ciebie w kiecce również. Dawaj więcej takich fot , my Ci posłodzimy to może zapomnisz o kompleksach A co do torebek-może się zmówicie i zamówicie wspólnie?

Sofiku dobrze że Psiuni coraz lepiej

Agunia- ja się nie dziwię że Cię chcą zatrzymać Fajna babka jesteś Mężczyźni obcy obdarowują Cię biżuterią-coś jest na rzeczy
A tak ogólnie to szukam pomadki/błyszczyka coral glowes chyba tak to było z Avonu-może któraś konsultantka mi powie czy jeszcze jest to w sprzedaży a jeśli tak to w jakiej cenie-na allegro nie znalazłam

A ja przerabiam własnie biochemię kosmetyczną. Miałam na studiach trochę więc nie jestem totalna świezynka ale bardzo mnie to ostatnio zainteresowało. Wycofali mój puder mineralny więc szukam zamiennika- będę testowała EDM Wczorajsze odkrycie-maseczka aspirynowa: cera jak tyłek niemowlęcia. Nawet mąz dał się posmarowac i naprawdę u niego są duże efekty (miał małe pryszczyki, które zniknęły) Polecam

Trzymajcie jutro kciukalce bo mam prezentację i będę się produkować Temat nieciekawy ale cóż... Hehe mogło byc gorzej
Stary 2010-05-28, 19:53   #3082
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam dziewczynki
Dostałam dziś pakę z avonu i jak zwykle zajęło mi to prawie całe popołudnie...ale lubię się tym zajmować - czysta przyjemność Oczywiście nabrałam pełno kosmetyków dla siebie i małża hihi będziemy się maziać teraz tym wszystkim
Poza tym to przyszły nam dzisiaj z Polski ścianki gotowe do postawienia pokoiku na maszynę i jeszcze tylko musimy mały 22' tv lcd kupić i będzie wszystko jak narazie...uff

Cytat:
Kochana Wercia jest przesłodka a Ty laseczka jak ta lala!!

Anusia super, że jesteś mam nadzieję, że teraz u Cibie same pozytywy będą...

Dageciku widzę, że nie tylko talent artystyczny masz ale również kulinarny

Czekotubko uważaj na plecki

Agunia super, że masz dobrego szefa - teraz to już rzadkość niestety...

Katarzinko Gratki za ostatni zdany egzamin i kciuki za obronę
cieszę się, że już będziesz z nami, mogłabyś nam wrzucić jakąś aktualną foteczkę Agatki

Asiuk oficjalnie Gratuluję

Izuś mocno ściskam kciuki za jutro

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2010-05-28 o 19:56
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 21:12   #3083
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Czeko mała przeslodka a z Ciebie piękna mamusia.
dziekuje
my chyba sie nie znamy??

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki

Normalnie oszaleje, taka pogoda w maju toc to szok!!!! 15 stopni dzisiaj i znow pochmurno, caly tydzien z parasolem pod pacha do pracy przychodze....
a u nas bylo 28 st. dzisiaj
Cytat:
Cześć!

gratulacje

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość

Trzymajcie jutro kciukalce bo mam prezentację i będę się produkować Temat nieciekawy ale cóż... Hehe mogło byc gorzej

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość

Kochana Wercia jest przesłodka a Ty laseczka jak ta lala!!

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-05-28, 21:15   #3084
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje

... i chwal sie butkami

...
Dziewczynki to torebka, która mi sie podoba
http://allegro.pl/item1050994490_atm...owa_retro.html

Anusiu, Katarzinko- witajcie ponownie na wizażu

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2010-05-28, 21:23   #3085
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Gratulacje

... i chwal sie butkami

...

Anusiu, Katarzinko- witajcie ponownie na wizażu
Kasiu chcialam napisac odnosnie peniska
ja bedac w IE duzo ciuszkow tam kupilam za grosze, jakosciowo super, tylko rzeczywiscie ta torebka jakas droga.......a pewnie kosztowala z 10euro
szkoda ze u nas nie ma takiego sklepu

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-05-28, 21:30   #3086
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu chcialam napisac odnosnie peniska
ja bedac w IE duzo ciuszkow tam kupilam za grosze, jakosciowo super, tylko rzeczywiscie ta torebka jakas droga.......a pewnie kosztowala z 10euro
szkoda ze u nas nie ma takiego sklepu
dowiedzialam sie ze prawdopodobnie kosztuje 7 funtow- w Englandzie a tu takie ceny powymyslali
dlatego kołuje Paulinke zeby mi ja kupila jakby sie wybrała do penisiora
fajnie byłoby, ale na wiele nie liczę
marzy mi sie wyjazd na zakupy tam

...
zapomniałam powiedziec, że zarówno duża jak i mała Czekoladka wyglądają przebosko
Pięknie Ci w tej fryzurce

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2010-05-28, 21:36   #3087
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
dowiedzialam sie ze prawdopodobnie kosztuje 7 funtow- w Englandzie a tu takie ceny powymyslali
dlatego kołuje Paulinke zeby mi ja kupila jakby sie wybrała do penisiora
fajnie byłoby, ale na wiele nie liczę
marzy mi sie wyjazd na zakupy tam

...
zapomniałam powiedziec, że zarówno duża jak i mała Czekoladka wyglądają przebosko
Pięknie Ci w tej fryzurce
my z malzem tez planujemy wyskoczyc do irlandii na zakupy ciuchowe kiedys i przy okazji odwiedzic "nasze" miejsca

juz wyobrazam sobie ciebie w tym sklepie-ty bys chyba oszalala tam!! serio wiem po sobie, bo czesto chodzilam tylko zobaczyc a wylazilam z 3 torbami

dziekujemy

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-05-28, 21:40   #3088
kasienka1985
Zakorzenienie

boooooooooooooooooooooosz nawet mi nie mów!!!
musieliby mnie stamtąd wynosic, albo w kaftanie wyprowadzic
dopsz, ze nie ma tu tego sklepu

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2010-05-28, 21:43   #3089
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
boooooooooooooooooooooosz nawet mi nie mów!!!
musieliby mnie stamtąd wynosic, albo w kaftanie wyprowadzic
dopsz, ze nie ma tu tego sklepu

musialabys chyba nowa szafe kupic najpierw, tylko co na to twoj malz by powiedzial

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-05-28, 22:03   #3090
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Ello z wieczora

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
niestety chyba nie nadrobię, więc wybaczcie jak będę pytać, bo nie będę w temacie
Kto pyta nie bladzi sesese Super ze wracasz na lono wizazu

Cytat:
Dbaj o siebie i sluchaj sie lekarza

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Wczorajsze odkrycie-maseczka aspirynowa: cera jak tyłek niemowlęcia.

Hymmm a jakiejs konkretnej firmy? Moze i ja sie skusze na jakas maseczke, aktualnie tylko z ogorkow stosuje taka elastyczna do zdzierania . ale i tak wyjdzie Ci rewelacyjnie ta prezentacja

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Oczywiście nabrałam pełno kosmetyków dla siebie i małża hihi będziemy się maziać teraz tym wszystkim

Dageciku widzę, że nie tylko talent artystyczny masz ale również kulinarny
Ooo ja chetnie tezs bym sie czyms pomaziala hihih. Wlasnie rosnie mi chlebek ziemniaczany w misce.

Cytat:
a u nas bylo 28 st. dzisiaj
to straszne... foch... ide se

Cytat:
...
Oczywiscie nie moj styl ale do Ciebie oczywiscie pasuje Myszko . A wyjazd dla Ciebie do Irlandii nie zalecany, bo nadbagaz slono kosztuje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości