![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Mój kramik z drobiazgami - zapraszam!
nieaktualne
Edytowane przez peonies Czas edycji: 2010-07-25 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mój kramik z drobiazgami - zapraszam!
Hej,
cos mnie za paletke ysl nude... zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
witaj, cos u mnie za armaniego idole?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hej,znajdziesz cos za Armani Idole 50 ml??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
coś za DKNY be delicious 30ml nowe nie testowane? też nosze 40-42
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za DKNY be delicious 30ml nowe nie testowane ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
nie mam wiele, ale może znalazłabyś coś za DKNY?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Prociu, u Ciebie podobaja mi sie baardzo piątki - może bys coś dobrała?
![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- niestety nic nie wypatrzyłam ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- interesowała mnie ![]() tylko wolałabym we flakonie a nie w wersji odlewkowej (flakon za flakon), a tak zapewne mieniać się nie zechcesz ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- niestety nic nie wypatrzyłam ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- dziekuję ale nic nie wpadło mi w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
zainteresowały mnie jeszcze te rzeczy:
puder sypki Elizabeth Arden A ceramide skin smoothing loose powder 28g medium 03 (nowy,pudełeczko). JLO Glow Shimmer limited edition EDT 50ml Cristal LIzed by Swarowski Element - tylko test (woda toaletowa z drobinkami przez co gęstsza niż normalna) Cudo! jest karton ![]() Zestaw w eleganckim pudełku Armani Idole 50 ml (tylko test) plus balsam do ciała i żel pod prysznic po 50ml Oczywiście jak oddasz Be Delicious i jedną z powyższych to z kolei Ty musiałabyś coś dobrać... ![]() bo nic innego dla siebie nie widzę. Jeśli coś jeszcze u mnie wypatrzysz pisz śmiało. W razie czego będę szukać poza wątkiem. Mam sporo bluzeczek z LookAt w Twoim rozmiarku - nowe i może raz założone, a szafa mi się nie domyka... ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2010-05-28 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Witam!
Może cos u mnie, za kasetka Estee Lauder, test tylko cieni reszta nietknięta (tusz nie był otwierany) - cienie, róż, puder prasowany, pomadki plus widoczne dodatki. jest kartonik lub kasetke Lancome? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=423518 Edytowane przez magda bajtek Czas edycji: 2010-05-28 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
puder sypki Elizabeth Arden A ceramide skin smoothing loose powder 28g medium 03 (nowy,pudełeczko). JLO Glow Shimmer limited edition EDT 50ml Cristal LIzed by Swarowski Element - tylko test (woda toaletowa z drobinkami przez co gęstsza niż normalna) Cudo! jest karton ![]() możesz przygarnąć obydwie rzeczy - zrobimy dużą wymiankę ![]() bo idola nie wiem czy chcę wydać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
moze cos u mnie za:
kasetka Estee Lauder, test tylko cieni reszta nietknięta (tusz nie był otwierany) - cienie, róż, puder prasowany, pomadki plus widoczne dodatki. jest kartonik. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Fajnie!
![]() To wybieram: Be Delicious + JLO Glow Shimmer limited edition EDT 50ml Cristal LIzed by Swarowski Element - tylko test (woda toaletowa z drobinkami przez co gęstsza niż normalna) Cudo! i oddaję obie 5-tki Diora. Jakbyś chciała jeszcze coś za puder też byłabym chętna. ![]()
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wypatrzyłam u Ciebie jeszcze bronzer guerlain ![]() tylko nie wiem ile jest warty ? w sensie czy puder ea wystarczy. Edytowane przez peonies Czas edycji: 2010-05-28 o 21:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś się nie możemy zgrać cenowo.
![]() Do wymianki puder za brązer ja bym z kolei musiała dobrać. Na truskawce puderek za ok. 30 euro, a za brązer płaciłam ponad 260 zł (jest już niedostępny), więc nawet zakładając ten ubytek (max. 20%) musiałabym sporo dobrać. Czy odpowiadałaby Ci zamiana z 3 odlewkami (po 4 ml) obu limitowanek Diora i Eternity Moment? (w Twoich atomkach) Ja ew. wrzucę do paczki 3 moje atomizery, żebyś nie była stratna (a na pewno Ci się przydadzą). Co Ty na taką opcję?
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2010-05-28 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeżeli tak to jak najbardziej tylko atomizerów nie mam i nie mam skąd wziąć niestety ![]() a może prześlesz mi swoje atomki najpierw (pokryję koszt przesyłki przelewem na twoje konto)? chętnie dorzucę Ci jeszcze kyle minogue 8ml (to mam w penie odlewka od innej wizażanki) - mnie nie leży a Tobie może się spodoba ![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Madziu, dzis odpowiem ![]() Edytowane przez peonies Czas edycji: 2010-05-29 o 07:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hej
bylas zainteresowana MACiem dużym u mnie, tyle tego u Ciebie zaproponuj coś mogę dodać jeszcze testerek parure aqua guerlain |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie wiem czy doczytałaś w moim wątku, że będę dopiero w połowie lipca w kraju? Atomki musiałabym wysyłać z zagranicy, co by Ci się nie opłacało - taniej Cię wyjdzie kupić na allegro czy w Sephorze. Możesz też zapytać w Rossmanie albo jakiejkolwiek drogerii. Ale na allegro jest spory wybór (tam kupiłam swoje ![]() Tak, chodziło mi o puder i odlewki. ![]() Jeśli byś wolała zamiast pustych atomizerków dostać ode mnie z kolei moją odlewkę - to mam trochę zapachów poza wątkiem (jeśli nie chcesz pustych atomków). Jeśli chcesz mogę wysłać Ci linka czy linki do takich atomków na allegro.
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to nie szkodzi. atomki mogę kupić na all - możesz mi nawet wskazać które chcesz ![]() jeszcze mam pytanie: czy przesyłka teraz do Ciebie czy trzeba czekać do połowy lipca? jezeli teraz układ mi odpowiada. teraz dopiero doczytałam, że interesuje Cię przesyłka w lipcu. a nie chciałabyś przesyłki do Ciebie? Edytowane przez peonies Czas edycji: 2010-05-29 o 08:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z Cypru do Polski to nawet więcej - ok 40 zł - więc się to nie opłaca. Jak możesz poczekać do połowy lipca to fajnie, jeśli nie to chyba będę musiała zrezygnować. Już i tak wg wstępnych wyliczeń na nadawanie paczek wymiankowych wydam w tym roku ponad 200 zł, więc opcja międzynarodowa - odpada. Jeśli odpowiada Ci - daj znać, a ja poszukam linków z atomkami.
![]() |
![]() |
#25 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeżeli tak, daj linka z atomkami jakie Ci odpowiadają ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Olcia bardzo podobają mi się paletki clarins i heleny. ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- dziękuję za propozycje ale niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- niestety nic nie wypatrzyłam ![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też wieczorem wpiszę rezerwację i wyślę Ci te linki. Dziękuję też za wyrozumiałość. ![]() Mam poza wątkiem czarny Hypnose i zrobiłam dokładkę w poście 9. Zerknij - może jednak namyślisz się za coś co do Idole. ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2010-05-29 o 20:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item1058250494...rfum_5_ml.html
http://www.allegro.pl/item1048478633..._promocja.html http://www.allegro.pl/item1046433453..._promocja.html Te ostatnie są tanie i podobają mi się najbardziej, ale co wybierzesz będzie OK. ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Jeszcze na koniec podsumowanie wymianki: Od Ciebie: puder sypki Elizabeth Arden A ceramide skin smoothing loose powder 28g medium 03 (nowy,pudełeczko) JLO Glow Shimmer limited edition EDT 50ml Cristal LIzed by Swarowski Elementt- jest karton - tylko test (woda toaletowa z drobinkami przez co gęstsza niż normalna) Cudo! DKNY be delicious 30ml nowe nie testowane 3 odlewki po 4 ml: dior addict2 limitowanki (summer litchi, summer peonies) eternity momment za: Dwie 5-tki Diora Guerlain Terracota 3 atomizerki 5ml
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2010-05-29 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak napisałaś. dorzucę Ci jeszcze 8ml w penie kyle minogue (chyba, że nie chcesz - nie chcę wciskac Ci na siłę). mogą być atomki ![]() czyli wymiana zaklepana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Czyli 3 atomki.
Kyle nie znam i chętnie poznam ![]() Wymianka oficjalnie zaklepana ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2010-05-29 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
adres wysłany ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.