|
|
#1651 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Dziewczyny, a czy wprowdzić implant cięciem wokół otoczki mogą kobiety, które nie były jeszcze w ciąży, czy to raczej nie wchodzi w grę?
|
#1652 |
|
Rozeznanie
|
MILUSIA
pisałas o włoskach na cycuchach;-) ja tez miałam kilka ale teraz nie mam miałam ciecie otoczkowe i chyba dlatego teraz nie rosną Wycioł mi kawał skóry naokoło i pewnie własnie tam były;-) Ech jak ja ich nienawidziłam a miałam z 8 na kazdym cycku;-)
|
#1653 |
|
Raczkowanie
|
hehe
w pełni Cię rozumiem aga ale to już chyba genetycznie uwarunkowane... moja Mama też ma ale naprawdę dużo, dlatego chyba ja się nie załamuję tak mała ilością... pocieszające jest to co napisałaś... dzięki pozdrawiam |
|
|
|
#1654 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, jakbyście miały albo znalazły gdzieś w internecie zdjęcia blizn w okół otoczki, albo pod pachą to bradzo proszę ... pod faldem wydają mi się za duże i bardzo widoczne
Edytowane przez magdakaczmarek Czas edycji: 2010-05-28 o 22:59 |
|
|
|
#1655 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() czas ucieka mi mega szybko- bardzo dużo pracy zawodowej + obowiązki domowe, nie miałam już siły do was coś naskrobać... POZDRAWIAM WSZYSTKIE GORĄCO ![]() wczoraj byłam na konsultacji przed zabiegiem z wynikami, podyskutowalismy o wielkości implantu i mam zmianę na Mentor CPG 333- 380cc może to tez nie wielka zmiana bo z CPG 332- 305cc, ale mnie satysfakcjonuje.... choć w drodze powrotnej do domu mialam przeogromna watpliwości- chciało mi się ryczeć, że przesadzam i nie słucham lekarza, że będą za wielkie itp.... myślę, że to trochę przez dr- bo on faktycznie jest minimalista i cały czas mowil, że bedą wielkie, ciężkie, spanie zawsze w biustonoszu i najgorsze, że powiedzial, że szybciej się zużywają ???? :/ jednym słowem wczoraj chciałam się wycofać..... dzisiaj jest dobrze, myślę, że to dobry wybór- ja nie jestem bardzo filigranowa, mam dość szeroką budowę- poza tym miałam już rozmiar E (jak karmiłam) i lubiałam siebie ![]() nigdy nie chodziłam bez stanika, więc teraz też nie będę, spać mogę w obcisłych topach - to też seksi ![]() więc od dzisiaj mam 2 tygodnie do operacji- 12 czerwca (w sobotę) zaczynamy od 9.00.... trzymajcie kciuki przypomnijcie mi troszkę czy co trzeba/co nie wolno przed zabiegiem i mam pytanie bardzo ważne czy po tygodniu, będę mogła wrocić do pracy biurowej?????? (nie wiem co powiedziec w pracy???? nie chce mowic o op) Całuski.....postaram się często tu bywać (poza tym muszę nadrobić zaległości)
|
|
|
|
#1656 |
|
Raczkowanie
|
Hello dziewczyny
Witaj Agawa, ja mam mieć opracje 17 czerwca u dr Jarlińskiego. I mi to samo mówil co tobie że bedą wielkie, że spanie w staniku itd. Też byłam skołowana słowami doktora i faktycznie zaczełam myśleć że bedą mi ciążyć i bedę źle wyglądać (waże 48kg i mam 164cm wzrostu) ale myśle sobie że przecież miałam miseczke E podczas karmienia i było super, a teraz najważniejszym jest by skóra po tamtym rozmiarze została pięknie wypełniona. |
|
|
|
#1657 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Tutaj warunkiem jest raczej wielkośc otoczki a co do zdjęc to napisze ci priv |
|
|
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaskoczyła mnie tylko ilość dni w szpitalu ... ja mialam w jeden dzień wieczorem op , a na drugi wychodzilam, więc... te 5 dni to koszmar
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w zaleceniach miałam łykanie przez 2 tyg. przed op. rutinoscorbinu (generalnie wit. C - uszczelnia naczynia krwionośne). Co do pracy - jeśli to praca biurowa (czyli siedząca) to myślę, że bez problemu dasz sobie radę ).......................... ......................... ......................... ......................... ...................... A tak z innej beczki Dziś mija 11 m-cy od mojej op., ....więc nieśmiało wznoszę toast za moje cycuchy Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-05-29 o 10:23 |
|
|
|
|
#1660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jak to mówi Misia... wiecznego puszczania mieśnia ![]()
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie biegiem pranie, sprzątanie i obiadek, bo... za godzinkę wyjeżdżam do pracy a mięsnie to uparciuszki... ale do czasu
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niemniej jednak szmer w główce Ja na szczęście za 2 godz. kończę robotę i do domciu |
|
|
|
|
#1664 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
wrzuciłam fotkę ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1665 | |||
|
Raczkowanie
|
Witam Wszystkich po przerwie
Cytat:
![]() Cytat:
Ja miałam 2-3 tyg wycięte Nie widziałabym się po tygodniu nawet przy biurku ![]() Cytat:
|
|
#1666 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Listopadowa ![]() ![]() klask i: swietuję z Tobąz aspiryną faktycznie mowił mi, do tego czosnku tez nie wolno, palić nie wolno.....i nie wiem co jeszcze a rutinoskorbin zacznę brać, bo na pewno nie zaszkodzi teraz myślę jak to zorganizowac, żeby jak najmniej osób wiedziało i jak tu w pracy uzgodnić ![]() myślę |
|
|
|
|
#1667 |
|
Rozeznanie
|
nooooooo PALIĆ nie wolno!!!!
Miś, Listopad - myśmy też nie paliły... prawda???... ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Swoją drogą... Listopadowa Ty cwaniaku ![]() Nie ma jak świętować podwój nie No to i tu wznoszę toaścik za Twoje cudne przodziki! Niech Ci się dobrze noszą i niech będą takie piękne jak już są (piękniej się chyba już nie da) ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------
|
#1668 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny cięcie wokół otoczki jest bezpieczne? jest np któreś cięcie które szybciej niż inne się goi, albo jest bezpieczniejsze?
|
#1669 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o cięciu pachowym za mało wiem, żeby się wypowiedzieć w tym temacie.
|
|
#1670 |
|
Raczkowanie
|
Z tego co mi wiadomo dr jarliński specjalizuje się w cięciu wokół otoczki?mam konsultację 25 czerwca właśnie u Dr zobaczymy co mi powie
|
#1671 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dr Jarliński preferuje cięcie pod piersią. Ja takie mam i bardzo sobie chwalę!!! Dr ma cudowną rękę i pięknie, zupełnie niewidocznie tnie pod piersiaą (dokładnie w fałdzie!!!) Trzymamy więc kciuki za pomyślność Twojej konsultacji! ![]() ![]()
|
|
#1672 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no chyba, że wyjdzie coś w praniu. Dodatkowo konsultacje są bezpłatne, także te po operacji wizyty kontrolne także. Jest jednak jeden mankament, jeśli myślisz o innym cięciu niż pod piersią, to niestety w Gryficach go nie zrobią. Nie wiem od czego to zależy, bo w innych klinikach ten sam lekarz przeprowadza i wykonuje te pozostałe. W tym szpitalu widziałam naprawdę dużo pacjentek, dlatego już nie mogę się doczekać terminu operacji na pewno będzie fajnie. Milusia tak jak już wspomniałam to dla mnie wielka różnica, czy płacę za operację u tego samego lekarza 10 tyś, czy 12-13. W dodatku wkładki bardzo dobrej firmy mentor, czyli kolejny plus, bo jakby były jakieś o których nawet nie słyszałam, to wolałabym dać oczywiście więcej. Ja do Szczecina, czy Gryfic mam prawie tyle samo kilometrów, choć początkowo myślałam nawet o Kaliningradzie, ale ta wiza mnie zniechęciła. ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- horo dla ciebie buziaki i pozdrowienia |
|
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
Do kogo jechac na kols.
)tylko skóre wycinała i podnosiła
|
#1674 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
świetny plastyk na bank Ci dobrze doradzi co robić. Nie ma długich terminów |
|
|
|
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapomnialabym... Polili robila w Gryficach i ma ciecie wokół otoczki
|
|
#1676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Twoje słowa Seelciu to miód na moje uszy ![]() Cytat:
. Czy te oczy mogą kłamać |
||
|
|
|
#1677 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Cytat:
|
|
#1678 |
|
Raczkowanie
|
polili
moja wyjściówka to A też nie rodziłam. Miałam robiony zabieg 2 tyg temu i włożony implant o tej samej pojemności co Ty, teraz w obwodzie mam 87cm i tak się zastanawiam czy coś mi jeszcze przybędzie. A ile miałaś polili w obwodzie po zabiegu? i czy z czasem przybyło Ci kilka centymetrów? Edytowane przez kocurek3 Czas edycji: 2010-05-30 o 01:52 |
|
|
|
#1679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mięśnie zaczna puszczać, to ok. 2 cm bedxzie wiecej w obwodzie jednak potem piersi delikatnie opadaja, ukladają bardziej naturalnie i ten obwód znowu moze się zmniejszyć... niekoniecznie dlatego, ze piersi maleją, ale dlatego, ze inaczej się układają A miseczka A i implant 300 cc nie dadzą Tobie wielkiego biustu... aczkolwiek na pewno jest ślicznie
|
|
#1680 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie, a co do wielkości implantu...mam rozmiar wyjsciowy małe B , a chciałabym mieć rozmiar duże C lub małe D ile musi mieć taki implant ml? z góry dziękuję za odpowiedzi
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.

).

klask i: swietuję z Tobą