|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
ta jesien paprykowa - czerwona albo wiosna szczypiorkowa no bomba
![]() pewno ze na kompie inaczej bo pikselki kolorki.. ale do takiej zoltci wlasnie bijemy i do tego zimny trukusssssssssss bedzie boskooooo ![]() ![]() ![]() a z jesienia to nam tez bardziej gruszkowa podchodzi ale w sklepie zdecydujemy ![]() ale w przyszlym roku na bank cos albo z ta papryka zrobimy ![]() ![]()
![]() |
#2222 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Byłam wczoraj na koncercie Kombii, ale fajnie było ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Zakorzenienie
|
a ja kafelki w przedpokoju jednak na ptosto daje
![]() ulozylam sobie dzisiaj i mi sie bardziej podoba ![]() rano nie moglam zasnac z tego powodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() chciałam was zacytować, ale w trakcie mi jakiś błąd wyskoczył i wszystkie cytaty sobie poszły ![]() ![]() Emilka wielkie gratulacje ![]() klion oo fajny pomysł, na drugi raz tez nie dam kakaa, tylko sama kaszka albo tak jak ty z olejkiem ![]() u nas przesliczna pogoda ![]() Dziewczyny mam mały problem. Tzn potrzebna mi dobra wymówka. 3 lipca jestesmy proszeni na slub (ci ludzie - ze strony TZ- nie przyszli na nasz, bo byli w Anglii, przyszli ich rodzice i siostra (u której na slubie bylismy rok wczesniej) i szukam dobrej wymówki aby na ten slub nie isc. tesciowa nie idzie bo ma żałobę, siostry TZ nie idę bo jadą na opener'a. I my tez nie chcemy iść. za ro drugi slub mamy 31 lipca (tez od strony TZ mamy) ale na niego idziemy (oni tez byli u nas) poza tym będa tam tez siostry TZ. (tesciowa nie bo żałoba, chyba że ją jeszcze namówimy) |
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Wtajemniczenie
|
Emilia...gratulacje !!!
![]() A mnie ostatnio opętała muzyka na maxa ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Kuaeu...eature=related Rety...zabierzcie ode mnie te ciacha grające na gitarach, basach, perkusjach... ![]()
![]() |
#2226 |
Zakorzenienie
|
madzia jakbyscie nie szli na ten drugi slub to bym powiedziala ze załoba i ze nei idziemy
ale tak jakna jeden idziecie a na drugi nei chcecie to nei mam pomysłu chyba zeby zasłonic sie twoim złym samopoczuciem.... wiesz w sensie ze leczysz rękę martuch no własnie na 3 ![]() a dwie pierwsze dziewczyny zwyciężają ![]() trzeba jakoś działać.... takze dziewczynki ktore jeszcze nei głosowały prosze o głosiki
![]() |
#2227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Zakorzenienie
|
Madzialenka po pierwsze pamietaj jak ty sie czulas jak ci ludzie odmawiali z glupich powodow... a dwa pomysl czy na 2 slubie beda osoby z 1 - zeby nie bylo ze tam odmowiliscie bo zaloba bo zle samopoczucie a ppotem na 2 was spotkaja... zreszta opener to tez dla mnie nie powod.. rozumiem ze bilety ze cos no ale.. tak bym sie dziwnie czula.. zreszta jak kazdej z nas odmawiali wlansie z powody wakacji wyjazdow to to strasnzie krytykowalysmy.. moze warto jednak pojsc.... a nie wiem urwac sie jak bedzie kiepsko.. a moze wacle kiepso nie bedzie... zawsze kolo 22 mozesz powiedziec ze reka cie boli albo cos...
ojoj... a za 3 nic nie ma? zakochalam sie w tym zoltym kolorze... niemoge przestac sie na niego gapic ![]() ![]()
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() Wczoraj wreszcie rozpoczelismy sezon grillowy na dzialce ![]() ![]() ![]() Co do mojej pracy to niepokoje sie bo to jednak jakas zmiana w moim zyciu, nowi ludzie, nowe obowiazki itd itp... tu juz wiedzialam co i jak i czulam sie pewnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2230 |
Zakorzenienie
|
A pamiętasz Madziu jakie to uczucie jak ludzie odmawiają z błahego powodu? dlaczego w zasadzie nie chcecie iść? Macie jakiś konkretny powód? Czy wam się po prostu nie chce. Może jednak pójdziecie, co Wam szkodzi. Skoro was zaprosili tzn że chcą z Wami być w tym dniu
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Zakorzenienie
|
Marta tylko pamietam jak sobie z TZ obiecalismy, że jak nam ktoś odmówi i nie przyjdzie na nasz slub, to my zrobimy tak samo. I włąsnie oni nie przyszli wiec i my nie chcemy do nich iśc, tylko szukamy wytłumaczenia jakiegoś
![]() ![]() Samba będzie dobrze ![]() Wogóle to marzy mi sie własne mieszkanie (nawet wynajmowane) bo juz czasami mam dośc wszystkiego. Moja mama ma hopla na punkcie sprzatania i wystarczy, ze jakas bluzka jest nie na swoim miejscu (zaznacze, że lezy u mnie w pokoju czy łazience) i już mi głowę truje wrrrr. w ogóle to |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2232 |
Zakorzenienie
|
Magda ale oni jak piszesz byli w Anglii więc nie mogli tak rzucać wszystkiego i przyjechać na wasz ślub. Dziwną macie zasadę, odwet za to, że nie mogli się pojawić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
myslę ze jakas sukienka by sie u ciebei znazła w szafie, uczesac sie tez mozna samemu a tata nie moze po was rowniez przyjechac po weselu albo ktos znajomy?
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Zakorzenienie
|
SAMBA jak zaczynalas tam prace to mialas takie same obawy.. a ja ci mowilam ze poprosujesz troche i zobaczysz przejdziesz do lepszego hotelu i co... i mialam racje
![]() ![]() ![]() ![]() Magda zgadzam sie z Baja... takie to dziwne oni wam odmowili bo byli za granica.. jeszcze bym rozumiala ze nie idziecie bo oni woleli koncert niz wasz slub... ale tak nie bylo.. a prezent juz z dziewczynami doradzalysmy ze za 200 zl mozna kupic fajne rzeczy nie wiem chocby wyciskarke do sokow i komplet poscieli.. i masz swietny prezent... a co do dojazdu to napewno jakis kolega tz albo nie wiem ktos po was by przyjechal chocby tata, tesciowa nie wiem.... pomysl o tym a jak juz tak bardzo chccie stosowac zasade oko za oko... to powiedzcie wprost ze nie idziecie tyle.. bez krecenia.. mi odmowilo mnostow ludzi kolo50 - z ponad 130 zrobilo sie 76... to jest cholernie przykre uczucie... i kazda z nas to przechodzila.. wiec dziwi mnie taka nagla zmian a pogladow tylko dlatego ze sie jest z 2 strony... szczegolnie ze ich powod nie byl blahy... szczegolnie ze sala piszesz o tym w kategoriach olania... mi bylo by przykro jakby ktos mowi nie ide bo nikt z mojej rodziny bliskiej nie idzie.. a olejemy... dziwnie.. bardzio dziwnie ale zrobisz wg wlasnego sumienia...
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-05-29 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To powiedźcie, że was nie stać i tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2237 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oblukaj fińskie zespoły - tam są takie ciacha, że już myślę nad emigracją ![]() ![]() A co do coveru - cudze chwalicie, swego nie znacie (Hunter ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=MqdRE...eature=related I jeszcze to (za Makowieckim nie przepadam, ale cover Kylie świetny mu wyszedł ![]() http://www.youtube.com/watch?v=-wcujmG2VWQ edit: a, no i oczywiście cover z mojego podpisu! ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-05-29 o 09:53 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marta nie wiem juz sama. Pogadam jeszcze z TZ, ale wątpie by on się zgodził. Bardzo sie uparł. Mielismy sporo osób z zagranicy na naszym slubie i kazda potrafiła sobie wziąc urlop a oni nie. Ja wiem, ze jest wiele sytuacji i czasami tego urlopu się nie dostanie. Ale Pamiętam jak nam ludzie odmawiali (ci nawet nie zadzwonili, trzeba była sie ich rodziców pytac, bo nie milismy do nich tel.) i wtedy z TZ stwierdzilismy, ze skoro oni nie, to dlaczego my mamy iśc. I ze przyszli do nas ci najbliżsi i my tez na ich slubie będziemy. Wątpie by mąz się dał przekonać. W sumie mi tez zbytnio nie zalezy (nie znam ich, bo w sumie nie miałam okazji aby ich poznac nawet ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Zakorzenienie
|
martuś co tydzien wizazanki wybieraja dwie dziewczyny i one dostają depilatory a na koniec jury wybiera z nich 3 dziewczyny ktore dostana depilatory i zaproszenie do sesji w vivie
![]() mnie tam na tych depilatorach nie zalezy specjalnie aleta sesja mmmmmmmm marzy mi sie ![]()
![]() |
#2240 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Emilia - GRATTTTTTTTTTTULACJE. Widzisz, jak od nas usłyszysz że się uda i trzymamy kciuki to nie ma bata żeby nie wyszło.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Madzia - ja bym poszła. Wiesz co - tak jak dziewczyny wspominały wcześniej - pamiętasz jak Tobie ludzie odmawiali i jak sama się czułasz? I sama pracowałaś za granicą więc dobrze wiesz, że nie jest łatwo wziąć sobie urlop ot tak na życzenie. I jak mieli Was sami zaprosić jak Was nie było? Nam też ludzie zostawiali zaproszenia u teściów i nie oczekiwałam że się pofatygują do Holandii. Poza tym reszta rodziny u Ciebie była a u Was co? Nikt od Was nie pójdzie? A na prezent nie trzeba wydawać dużo kasy. A takie obiecywanie że jak oni nam to my im jest trochę dziecinne. Gdyby podali jakiś bzdurny powód, to jeszcze rozumiem, ale oni mieli prawdziwy. Cytat:
![]() |
#2241 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez bym chciala... ja bede pisac w sprawie brzuchatkowej sesji zobaczymy co z tego wyjdzie... Cytat:
![]() a mnie dzis mdli... bu...
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Zakorzenienie
|
Iwka my juz bylismy w PL jak oni roznosili zaproszenia, wkurzające jest też to ze sami nam nie odmówili (jak my zapraszalismy) tylko trzeba było dzwonić. NO nic. To nie ode mnie tylko zalezy. TZ jest upart i nie chce iść. Powiedział, ze jeszcze jakby siostry szły to może, a tak to on też nie chce
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- oooo kiedy, kiedy?? Mi tez się kiedys w przyszłości marzy taka sesja. Widziałam nawet zdjęcia od naszego slubnego fotografa i fajnie to wyszło. Dlatego na bank będziemy ją miec. Ale .... zanim ja będe w ciązy to ... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
|
Pogadam, pogadam. Ale wiesz jak to jest - uparty facet. czasami to gorzej, niż uparta kobieta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2245 | ||
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
naprawde staram sie ale niejestem w stanie was nadrobic ![]() ![]() mam mega duzo nauki bo przede mna 7 egzaminow ehhh Emilka GRATULUJE Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny mam prosbe ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Zakorzenienie
|
![]() Chodzi nam tez po głowie taki pomysł zeby kupić w Pl mieszkanie i wynajac i postarac sie o drugi kredyt tu i tu kupic mieszkanie dla nas , i wtedy jak sie kiedys zdecydujemy wrócić to znowu wynajac tu w Uk. To byłby dobry interes bo mieszkanie by sie samo spłacało ale nie wiem czy nam dadza dwa kredyty ![]() Iwka wiesz ja to najchetniej bym kraj zmieniła a do Pl bym nie wróciła. Ja nie wierze ze kiedys w PL bedzie dobrze tym bardziej ze teraz czytam ze za kilka lat emerytury beda głodowe to z czego my bedziemy zyc ![]() Emilia gratuluje ![]() Ja mam dzis cięzki dzien cała noc nie spałam bo bolała mnie głowa i kuło mnie w brzuchu ![]() ![]() Anika a ty jak sie czujesz przeszły dolegliwości ?? Robiłaś test ![]() A co do tego depilatora to jest bardzo dobry ja go mam wiec jesli uda ci sie wygrac to bedziesz zadowolona ![]() Samba a co z waszymi planami wyjazdowymi do Australii ??
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek ![]() Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2010-05-29 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem rozdarta ![]() no i tak.. wszyscy planuja piekne rocznicowe wyjazdy prezenty... a my na rocznice bedziemy albo chwile przed albo w trakcie albo po porodzie.. bo slub mielismy 8 a termin na 10.. wiec odpadaja romantiko wyjazdy... i wymyslilam zeby zrobic sobie taka sesyjke z brzuszkiem ale taka sliczna delikatna bardzoooo zmyslowa... szczegolnie ze maz non stop mi mowi ze nigdy go tak niepociagalam (tzn przed ciaza go pociagalam ale w ciazy to cos wyjatkowego) ze pieknie wygladam ze go kusze i ze nie ma nic piekniejszego jak jego kobieta noszaca jego dziecko i wogole.. jest zakochany i jakby mogl to by mnie non stop podziwial... wiec chcialam mu zrobic wlasnie taki album tylko dla nas... zreszta ja sie nie ludze po porodzie pewnie jakas skora bedzie wisiec i troche to potrwa zanim wroce do figurki wiec dla siebie tez bym chciala... i jestem bardzo za takim prezentem... ale rozczula mnie jak z caluje moj brzuszek jak do niego gada dlatego chcialabym zeby on tez byl na takiej sesji zeby mial kilka profesjonalnych ujec z nami... i jestem rozdarta miedzy super niespodzianka a jego uczestnictwem... jeszcze mysle czy moze byc tak nie zrobic ze go zabrac do studia i nic mu nie mowic i bedzie mial nespodzianke albo pojechac wczesniej zrobic kilka ujec a mu kazac dojechac i reszte zrobic juz razem... moze mi doradzicie co byscie zrobily? Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Zakorzenienie
|
sysunia jaki biznes
![]() Marta ja bym chciała miec sesję ciązową z TZ ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Anika, Iwka orientujecie sie czy te rosiczki i muchołówki mozna wystawiac na dwór aby sobie pojadły?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() musi heh ![]() juz sie nie moge doczekac az tam pojde ![]() ![]() ![]() My tez mamy w tym roku 3 wesela... jedno 17 lipca w Krakowie, nastepne 21 sierpnia gdzies na wsi oddalonej od nas 100 km... te dwa wesela to rodzina tzta... siostra i brat sie w tym samym roku hajtaja... ale pojdziemy raczej tylko na 1 z nich (to pierwsze raczej o ile dadza mi wolne)... bo po 1... oba wesela sa bez noclegu, w dodatku to 2 jest 2 dniowe (no nie wiem jak oni sobie to wyobrazaja ze mam stamtad wrocic i na 2 dzien jechac znow 100 km), tz by musial nie pic, bo o ile z krakowa jeszcze sie jakos wroci pociagiem to z tej wsi juz nie bardzo, a po 2. jak my w zeszlym roku mielismy wesele to oni nas wszyscy olali... lacznie z ich rodzicami (brat taty tzta) bo nie chcialo im sie tak daleko jechac (chociaz mielismy noclegi), najpierw potwierdzili ze beda, potem powiedzieli ze nie beda, potem na kilka dni przed weselem dzwonili czy jednak moga przyjechac, my powiedzielismy ze tak tylko zeby powiedzieli na 100 % bo musimy zmienic liczbe gosci w restauracji to powiedzieli ze jutro dadza odp na 100 % no i na drugi dzien powiedzieli ze nie przyjada jednak ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
Samba i jaki powód im podajesz??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.