Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-29, 08:45   #2221
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

ta jesien paprykowa - czerwona albo wiosna szczypiorkowa no bomba
pewno ze na kompie inaczej bo pikselki kolorki.. ale do takiej zoltci wlasnie bijemy i do tego zimny trukusssssssssss bedzie boskooooo

a z jesienia to nam tez bardziej gruszkowa podchodzi ale w sklepie zdecydujemy

ale w przyszlym roku na bank cos albo z ta papryka zrobimy chyba przedpokoj.. jedna sciana paprykowa a reszta stalowa mrrrrrrrr
Stary 2010-05-29, 08:51   #2222
baja_86
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Podobno mleka nie powinno sie podgrzewac w mikfrofalii-rakotworcze to jest ale ja i tak podgrzewam
ja nie robię tego często ale podgrzewam, z resztą dziś prawie wszystko rakotwórcze

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
KOCHANE MOJE KOLEŻANKI

PRZED 22.00 DOWIEDZIAŁAM SIĘ,ŻE ZOSTAŁAM PRZYJĘTA NA PRÓBNY MIESIĄC DO THRIUMPHA

DZIĘKUJĘ ZA CAŁEGO SERCA ZA KCIUKI
w poniedziałek mam na 11.00 do 18.00

ALE SIĘ CIESZĘ

PS.proszę o kciuki dla mojego mężulka, bo on nadal szuka
Brawo, gratuluje i trzymam kciuki za męża

Byłam wczoraj na koncercie Kombii, ale fajnie było Jestem pozytywnie zaskoczona
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 08:54   #2223
kliwia
Zakorzenienie

a ja kafelki w przedpokoju jednak na ptosto daje
ulozylam sobie dzisiaj i mi sie bardziej podoba
rano nie moglam zasnac z tego powodu
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 09:00   #2224
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

chciałam was zacytować, ale w trakcie mi jakiś błąd wyskoczył i wszystkie cytaty sobie poszły wiec odpisuje to co pamietam

Emilka wielkie gratulacje

klion oo fajny pomysł, na drugi raz tez nie dam kakaa, tylko sama kaszka albo tak jak ty z olejkiem

u nas przesliczna pogoda ale mnie czeka dzis sprzatanie bo mąz w pracy do 15, ale zanim wróci to będzie pewnie przed 16 a na 17 przychodza goscie.

Dziewczyny mam mały problem. Tzn potrzebna mi dobra wymówka. 3 lipca jestesmy proszeni na slub (ci ludzie - ze strony TZ- nie przyszli na nasz, bo byli w Anglii, przyszli ich rodzice i siostra (u której na slubie bylismy rok wczesniej) i szukam dobrej wymówki aby na ten slub nie isc. tesciowa nie idzie bo ma żałobę, siostry TZ nie idę bo jadą na opener'a. I my tez nie chcemy iść.

za ro drugi slub mamy 31 lipca (tez od strony TZ mamy) ale na niego idziemy (oni tez byli u nas) poza tym będa tam tez siostry TZ. (tesciowa nie bo żałoba, chyba że ją jeszcze namówimy)

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 09:03   #2225
AgatkaL
Wtajemniczenie

Emilia...gratulacje !!!

A mnie ostatnio opętała muzyka na maxa Od rana męczę rockową wersję Lady Gagi "Poker Face"
http://www.youtube.com/watch?v=Kuaeu...eature=related
Rety...zabierzcie ode mnie te ciacha grające na gitarach, basach, perkusjach...

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 09:06   #2226
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

madzia jakbyscie nie szli na ten drugi slub to bym powiedziala ze załoba i ze nei idziemy

ale tak jakna jeden idziecie a na drugi nei chcecie to nei mam pomysłu

chyba zeby zasłonic sie twoim złym samopoczuciem.... wiesz w sensie ze leczysz rękę

martuch no własnie na 3
a dwie pierwsze dziewczyny zwyciężają

trzeba jakoś działać....

takze dziewczynki ktore jeszcze nei głosowały prosze o głosiki

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 09:10   #2227
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
madzia jakbyscie nie szli na ten drugi slub to bym powiedziala ze załoba i ze nei idziemy

ale tak jakna jeden idziecie a na drugi nei chcecie to nei mam pomysłu

chyba zeby zasłonic sie twoim złym samopoczuciem.... wiesz w sensie ze leczysz rękę
Kurcze no wlasnie sama nie wiem co wymyslic. Oba slubu są w poza naszym miastem (i w obu nie ma noclegu ) No ale to juz szczegół. Baaaardzo nie chcemy iśc na ten slub, ale musimy coś wymyslic nie tylko dla młodych ale i dla tesciowej bo ona nas tez namawia (chyba jej głupio ze ani ona ani jej córki nie idą). a od. trzeba dac do 3 czerwca

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-29, 09:24   #2228
martucha84
Zakorzenienie

Madzialenka po pierwsze pamietaj jak ty sie czulas jak ci ludzie odmawiali z glupich powodow... a dwa pomysl czy na 2 slubie beda osoby z 1 - zeby nie bylo ze tam odmowiliscie bo zaloba bo zle samopoczucie a ppotem na 2 was spotkaja... zreszta opener to tez dla mnie nie powod.. rozumiem ze bilety ze cos no ale.. tak bym sie dziwnie czula.. zreszta jak kazdej z nas odmawiali wlansie z powody wakacji wyjazdow to to strasnzie krytykowalysmy.. moze warto jednak pojsc.... a nie wiem urwac sie jak bedzie kiepsko.. a moze wacle kiepso nie bedzie... zawsze kolo 22 mozesz powiedziec ze reka cie boli albo cos...

Cytat:
martuch no własnie na 3
a dwie pierwsze dziewczyny zwyciężają
ojoj... a za 3 nic nie ma?

zakochalam sie w tym zoltym kolorze... niemoge przestac sie na niego gapic
Stary 2010-05-29, 09:24   #2229
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki
Wczoraj wreszcie rozpoczelismy sezon grillowy na dzialce Ale byla ladna pogoda wczoraj (dzis juz chmurska wrrr..) Popilismy i pojedlismy i dzis mam takiego kaczora ze hej... a na 14 ide do roboty... nie wiem jak tam wysiedze bo od rana mi wszystko z rak leci... ale bylo fajnie hehe

Co do mojej pracy to niepokoje sie bo to jednak jakas zmiana w moim zyciu, nowi ludzie, nowe obowiazki itd itp... tu juz wiedzialam co i jak i czulam sie pewnie no ale ciesze sie ze tam ide bo moze bede miala wieksze luzy... tam pracuje 12 osob na moim stanowisku wiec zawsze na zmianie sa minimum 2-3 osoby i zajmuja sie tylko i wylacznie obsluga gosci... a u nas na zmianie jest tylko jedna osoba i zajmuje sie wszystkim... wlacznie z rezerwacjami, przyjmowaniem gosci, rozpisywaniem list dla pokojowych, sniadaniami, pilnowaniem praktykantow itd itp... takze mam nadzieje ze bedzie mi tam lepiej
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 09:26   #2230
baja_86
Zakorzenienie

A pamiętasz Madziu jakie to uczucie jak ludzie odmawiają z błahego powodu? dlaczego w zasadzie nie chcecie iść? Macie jakiś konkretny powód? Czy wam się po prostu nie chce. Może jednak pójdziecie, co Wam szkodzi. Skoro was zaprosili tzn że chcą z Wami być w tym dniu
Stary 2010-05-29, 09:30   #2231
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta tylko pamietam jak sobie z TZ obiecalismy, że jak nam ktoś odmówi i nie przyjdzie na nasz slub, to my zrobimy tak samo. I włąsnie oni nie przyszli wiec i my nie chcemy do nich iśc, tylko szukamy wytłumaczenia jakiegoś Poza tym nie ma tam nawet noclegu a to jest troszke drogi od nas. Wiec w jedną strone by nas mój tata zawiózł, ale potem bysmy musieli brac taxi i juz nie chce myslec ile by to kosztowało. A po drugie ja nie mam pracy a wiadomo coś trzeba im kupić , do tego ubranie, fryzjer i ta taksówka Ale i tak głowny powódjest taki, że to oni u nas nie byli.

Samba będzie dobrze

Wogóle to marzy mi sie własne mieszkanie (nawet wynajmowane) bo juz czasami mam dośc wszystkiego. Moja mama ma hopla na punkcie sprzatania i wystarczy, ze jakas bluzka jest nie na swoim miejscu (zaznacze, że lezy u mnie w pokoju czy łazience) i już mi głowę truje wrrrr.
w ogóle to

Stary 2010-05-29, 09:35   #2232
baja_86
Zakorzenienie

Magda ale oni jak piszesz byli w Anglii więc nie mogli tak rzucać wszystkiego i przyjechać na wasz ślub. Dziwną macie zasadę, odwet za to, że nie mogli się pojawić Nie szukajcie na siłę wymówiki, powiedźcie wprost, że nie będziecie
Stary 2010-05-29, 09:40   #2233
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Magda ale oni jak piszesz byli w Anglii więc nie mogli tak rzucać wszystkiego i przyjechać na wasz ślub. Dziwną macie zasadę, odwet za to, że nie mogli się pojawić Nie szukajcie na siłę wymówiki, powiedźcie wprost, że nie będziecie
siostry TZ tez sobie to olały, a mój TZ baaardzo nie chce tam iść. Kurcze dwa wesela w jednym miesiącu to jakby nie było spory wydatek. Musimy z jednego zrezygnowac.

Stary 2010-05-29, 09:43   #2234
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Marta tylko pamietam jak sobie z TZ obiecalismy, że jak nam ktoś odmówi i nie przyjdzie na nasz slub, to my zrobimy tak samo. I włąsnie oni nie przyszli wiec i my nie chcemy do nich iśc, tylko szukamy wytłumaczenia jakiegoś Poza tym nie ma tam nawet noclegu a to jest troszke drogi od nas. Wiec w jedną strone by nas mój tata zawiózł, ale potem bysmy musieli brac taxi i juz nie chce myslec ile by to kosztowało. A po drugie ja nie mam pracy a wiadomo coś trzeba im kupić , do tego ubranie, fryzjer i ta taksówka Ale i tak głowny powódjest taki, że to oni u nas nie byli.

Samba będzie dobrze

Wogóle to marzy mi sie własne mieszkanie (nawet wynajmowane) bo juz czasami mam dośc wszystkiego. Moja mama ma hopla na punkcie sprzatania i wystarczy, ze jakas bluzka jest nie na swoim miejscu (zaznacze, że lezy u mnie w pokoju czy łazience) i już mi głowę truje wrrrr.
w ogóle to

myslę ze jakas sukienka by sie u ciebei znazła w szafie, uczesac sie tez mozna samemu a tata nie moze po was rowniez przyjechac po weselu albo ktos znajomy?

Stary 2010-05-29, 09:44   #2235
martucha84
Zakorzenienie

SAMBA jak zaczynalas tam prace to mialas takie same obawy.. a ja ci mowilam ze poprosujesz troche i zobaczysz przejdziesz do lepszego hotelu i co... i mialam racje a samo to ze bedzie was wiecej oznacza ze bedzie lepiej... i zobaczysz popracujesz troche i hahaha pojdziesz do jeszcze lepszego hotelu albo... na wyzsze stanowisko

Magda zgadzam sie z Baja... takie to dziwne oni wam odmowili bo byli za granica.. jeszcze bym rozumiala ze nie idziecie bo oni woleli koncert niz wasz slub... ale tak nie bylo.. a prezent juz z dziewczynami doradzalysmy ze za 200 zl mozna kupic fajne rzeczy nie wiem chocby wyciskarke do sokow i komplet poscieli.. i masz swietny prezent... a co do dojazdu to napewno jakis kolega tz albo nie wiem ktos po was by przyjechal chocby tata, tesciowa nie wiem.... pomysl o tym a jak juz tak bardzo chccie stosowac zasade oko za oko... to powiedzcie wprost ze nie idziecie tyle.. bez krecenia..
mi odmowilo mnostow ludzi kolo50 - z ponad 130 zrobilo sie 76... to jest cholernie przykre uczucie... i kazda z nas to przechodzila.. wiec dziwi mnie taka nagla zmian a pogladow tylko dlatego ze sie jest z 2 strony... szczegolnie ze ich powod nie byl blahy...

szczegolnie ze sala piszesz o tym w kategoriach olania... mi bylo by przykro jakby ktos mowi nie ide bo nikt z mojej rodziny bliskiej nie idzie.. a olejemy... dziwnie.. bardzio dziwnie ale zrobisz wg wlasnego sumienia...

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-05-29 o 09:46
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 09:44   #2236
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
siostry TZ tez sobie to olały, a mój TZ baaardzo nie chce tam iść. Kurcze dwa wesela w jednym miesiącu to jakby nie było spory wydatek. Musimy z jednego zrezygnowac.
My mamy 2 wesele przez 3 tygodnie, a między nimi 18-stkę. I w wakacje też będę bez pracy. No ale cóż wiedzieliśmy o tym wcześniej i odłożyliśmy
To powiedźcie, że was nie stać i tyle
Stary 2010-05-29, 09:48   #2237
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ta jesien paprykowa - czerwona albo wiosna szczypiorkowa no bomba
pewno ze na kompie inaczej bo pikselki kolorki.. ale do takiej zoltci wlasnie bijemy i do tego zimny trukusssssssssss bedzie boskooooo

a z jesienia to nam tez bardziej gruszkowa podchodzi ale w sklepie zdecydujemy

ale w przyszlym roku na bank cos albo z ta papryka zrobimy chyba przedpokoj.. jedna sciana paprykowa a reszta stalowa mrrrrrrrr
nazwy tych farb mnie rozwalają
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj na koncercie Kombii, ale fajnie było Jestem pozytywnie zaskoczona
ja ich powrotem byłam tak negatywnie zaskoczona, że nie poszłabym nawet jakbym mogła
Cytat:
cześć

chciałam was zacytować, ale w trakcie mi jakiś błąd wyskoczył i wszystkie cytaty sobie poszły wiec odpisuje to co pamietam

Emilka wielkie gratulacje

klion oo fajny pomysł, na drugi raz tez nie dam kakaa, tylko sama kaszka albo tak jak ty z olejkiem

u nas przesliczna pogoda ale mnie czeka dzis sprzatanie bo mąz w pracy do 15, ale zanim wróci to będzie pewnie przed 16 a na 17 przychodza goscie.

Dziewczyny mam mały problem. Tzn potrzebna mi dobra wymówka. 3 lipca jestesmy proszeni na slub (ci ludzie - ze strony TZ- nie przyszli na nasz, bo byli w Anglii, przyszli ich rodzice i siostra (u której na slubie bylismy rok wczesniej) i szukam dobrej wymówki aby na ten slub nie isc. tesciowa nie idzie bo ma żałobę, siostry TZ nie idę bo jadą na opener'a. I my tez nie chcemy iść.

za ro drugi slub mamy 31 lipca (tez od strony TZ mamy) ale na niego idziemy (oni tez byli u nas) poza tym będa tam tez siostry TZ. (tesciowa nie bo żałoba, chyba że ją jeszcze namówimy)
yyy... czy ja dobrze zrozumiałam - jedeynym powodem dla którego chcecie iść jest to, że nie byli u Was? Oko za oko?
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Emilia...gratulacje !!!

A mnie ostatnio opętała muzyka na maxa Od rana męczę rockową wersję Lady Gagi "Poker Face"
http://www.youtube.com/watch?v=Kuaeu...eature=related
Rety...zabierzcie ode mnie te ciacha grające na gitarach, basach, perkusjach...

Oblukaj fińskie zespoły - tam są takie ciacha, że już myślę nad emigracją (często długowłose, ale co tam - łaskawie wybaczę)

A co do coveru - cudze chwalicie, swego nie znacie (Hunter )
http://www.youtube.com/watch?v=MqdRE...eature=related

I jeszcze to (za Makowieckim nie przepadam, ale cover Kylie świetny mu wyszedł)
http://www.youtube.com/watch?v=-wcujmG2VWQ

edit: a, no i oczywiście cover z mojego podpisu! Mathias jako noworuski przystojniaczek - ale się uśmiałam z teledysku

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-05-29 o 09:53
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 09:49   #2238
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
myslę ze jakas sukienka by sie u ciebei znazła w szafie, uczesac sie tez mozna samemu a tata nie moze po was rowniez przyjechac po weselu albo ktos znajomy?
taty bysmy już nie prosli aby specjalnie się zrywał i jechał po nas

Marta nie wiem juz sama. Pogadam jeszcze z TZ, ale wątpie by on się zgodził. Bardzo sie uparł. Mielismy sporo osób z zagranicy na naszym slubie i kazda potrafiła sobie wziąc urlop a oni nie. Ja wiem, ze jest wiele sytuacji i czasami tego urlopu się nie dostanie. Ale Pamiętam jak nam ludzie odmawiali (ci nawet nie zadzwonili, trzeba była sie ich rodziców pytac, bo nie milismy do nich tel.) i wtedy z TZ stwierdzilismy, ze skoro oni nie, to dlaczego my mamy iśc. I ze przyszli do nas ci najbliżsi i my tez na ich slubie będziemy. Wątpie by mąz się dał przekonać. W sumie mi tez zbytnio nie zalezy (nie znam ich, bo w sumie nie miałam okazji aby ich poznac nawet ) zaproszenia tez nam osobiscie nie dali, tylko zostawili u tesciowej.

Stary 2010-05-29, 10:02   #2239
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

martuś co tydzien wizazanki wybieraja dwie dziewczyny i one dostają depilatory a na koniec jury wybiera z nich 3 dziewczyny ktore dostana depilatory i zaproszenie do sesji w vivie

mnie tam na tych depilatorach nie zalezy specjalnie aleta sesja mmmmmmmm marzy mi sie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-29, 10:14   #2240
iwka28
Wtajemniczenie

Emilia - GRATTTTTTTTTTTULACJE. Widzisz, jak od nas usłyszysz że się uda i trzymamy kciuki to nie ma bata żeby nie wyszło.

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
bzyczka tak sie beda na skos konczyly, bo mogly sie konczyc na prosto. ale skos lepiej bedzie wplywal na otwarta jadalnie tak zapraszajaco
iwka
znalazlam przypadkiem takie inspiracje, z nutka zielonego i czerwonego, bo wczesniej nei dalam
Kliwia - dzięki - bardzo mi się podoba ta z wstawkami zielonego nie sądziłam że ten kolor będzie pasował a tu niespodzianka. Muszę jeszcze raz przemyśleć dodatki

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej laski
niestety nie wkleję zdjęć , bo nie potrafię zrobić sama i mnie szlak chce trafić
strippi super mieszkanko
emillia gratuluje , trzymam kciuki za małża
Kashier - a obie rzeczy to sukienki? Bo jak tak to idź w tej w której się lepiej czujesz.

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hej
Oj wczoraj zaszalałysmy z koleżankami
Sex w wielkim mieście 2 był super !!! Ubawiłysmy się co niemiara. Także polecam !!! Typowo babski film Potem prosto poszłyśmy do Hard Rock Cafe, bo miał tam grać "mój przystojny" perkusista. No i impreza była świetna, poszalałysmy na parkiecie, pojadłysmy, popiłysmy, aż żal było do domu wracać.
A ja się zastanawiam czy się na niego wybrać. Tzn. chciałabym ale nie wiem czy Tż przeżyje hehehehe

Cytat:
wogole zakochalam sie w farbach z nobilesu - farby z zycia wziete
tu macie link... te kolory takie energetyczne
i juz wiem ze na przedpokoj pojdzie - jesien gruszkowa albo jesien moralowa a do duzego na bank lato miodowe
popatrzcie jak pieknie wygladaja
http://www.nobiles.pl/storage/downlo...cia_wziete.pdf
na fotkach na scianach pieknie wygladaja te zolcie czerwony zielony wowwww niebieski ale powalaja
Nazwy mają czadowe. Lubie jak w katalogu są zdjęcia wnętrz z użytymi farbami co by zobaczyć na większych powierzchniach jak wyglądają.

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
a ja kafelki w przedpokoju jednak na ptosto daje
ulozylam sobie dzisiaj i mi sie bardziej podoba
rano nie moglam zasnac z tego powodu
Właśnie miałam Ci napisać żebyś na prosto dała, ponieważ ten skos do niczego Ci nie pasuje - co innego jakbyś miała już skos od kafelek w kuchni albo ściany go wymuszały, ale tak zostaw tak jak jest

Madzia - ja bym poszła. Wiesz co - tak jak dziewczyny wspominały wcześniej - pamiętasz jak Tobie ludzie odmawiali i jak sama się czułasz? I sama pracowałaś za granicą więc dobrze wiesz, że nie jest łatwo wziąć sobie urlop ot tak na życzenie. I jak mieli Was sami zaprosić jak Was nie było? Nam też ludzie zostawiali zaproszenia u teściów i nie oczekiwałam że się pofatygują do Holandii. Poza tym reszta rodziny u Ciebie była a u Was co? Nikt od Was nie pójdzie?
A na prezent nie trzeba wydawać dużo kasy.
A takie obiecywanie że jak oni nam to my im jest trochę dziecinne. Gdyby podali jakiś bzdurny powód, to jeszcze rozumiem, ale oni mieli prawdziwy.

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Co do mojej pracy to niepokoje sie bo to jednak jakas zmiana w moim zyciu, nowi ludzie, nowe obowiazki itd itp... tu juz wiedzialam co i jak i czulam sie pewnie no ale ciesze sie ze tam ide bo moze bede miala wieksze luzy... tam pracuje 12 osob na moim stanowisku wiec zawsze na zmianie sa minimum 2-3 osoby i zajmuja sie tylko i wylacznie obsluga gosci... a u nas na zmianie jest tylko jedna osoba i zajmuje sie wszystkim... wlacznie z rezerwacjami, przyjmowaniem gosci, rozpisywaniem list dla pokojowych, sniadaniami, pilnowaniem praktykantow itd itp... takze mam nadzieje ze bedzie mi tam lepiej
Samba - będzie dobrze!!!

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 10:18   #2241
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
mnie tam na tych depilatorach nie zalezy specjalnie aleta sesja mmmmmmmm marzy mi sie
mrrrrrrrrr bosko sesyjka...
tez bym chciala...

ja bede pisac w sprawie brzuchatkowej sesji zobaczymy co z tego wyjdzie...

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Nazwy mają czadowe. Lubie jak w katalogu są zdjęcia wnętrz z użytymi farbami co by zobaczyć na większych powierzchniach jak wyglądają.
ja tez lubie na duzych powierzchniach..

a mnie dzis mdli... bu...
Stary 2010-05-29, 10:22   #2242
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Iwka my juz bylismy w PL jak oni roznosili zaproszenia, wkurzające jest też to ze sami nam nie odmówili (jak my zapraszalismy) tylko trzeba było dzwonić. NO nic. To nie ode mnie tylko zalezy. TZ jest upart i nie chce iść. Powiedział, ze jeszcze jakby siostry szły to może, a tak to on też nie chce a że to nie moja rodzina i na dodatek osoby, których wcale nie znam, to mi to tam wisi czy pójdziemy czy nie. TZ tylko kazał mi myslec nad wymówką (on tez bedzie myslał) dlatego wam to napisałam. jakby to była moja rodzina, to moze inaczej bym postapiła, ale przeciez w tej sytacji nie będe TZ namawiała

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
ja tez lubie na duzych powierzchniach..
oooo kiedy, kiedy?? Mi tez się kiedys w przyszłości marzy taka sesja. Widziałam nawet zdjęcia od naszego slubnego fotografa i fajnie to wyszło. Dlatego na bank będziemy ją miec. Ale .... zanim ja będe w ciązy to ... wy juz drugą sesję będziecie mieli

Stary 2010-05-29, 10:24   #2243
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-29, 10:26   #2244
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Pogadam, pogadam. Ale wiesz jak to jest - uparty facet. czasami to gorzej, niż uparta kobieta

Stary 2010-05-29, 10:30   #2245
sas
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki
naprawde staram sie ale niejestem w stanie was nadrobicwiec zaczelam od dzisiejszego dnia
mam mega duzo nauki bo przede mna 7 egzaminow ehhh
Emilka GRATULUJE
Cytat:
Emilia211 GRATULACJEEE to teraz trzymamy kciuki zeby Ci sie udalo zebys sie sprawdzila i zostala na dluzej
no i kciuki za meza

anika222 gratulujeeee jestes na 3 miejscu

AgatkaL widac wieczor udany ja widzialam w kinie sex ale 1 czesc i nieprzypadl mi do gustu - jak lubie serial ak film byl kiepski i jakos nie moge sie przekonac do 2 czesci....

a ja mam dzis napiety dzien... tzn do 11 nie robie nic
bo chcialam posprzatac ale sie niedac bo remont... o 11 pojedziemy po farbe na przedpokoj bo dzis sciany i konieccc a potem na chwile do babci a wieczorem idziemy na koncert IRY ale sie ciesze

wogole zakochalam sie w farbach z nobilesu - farby z zycia wziete
tu macie link... te kolory takie energetyczne
i juz wiem ze na przedpokoj pojdzie - jesien gruszkowa albo jesien moralowa a do duzego na bank lato miodowe
popatrzcie jak pieknie wygladaja
http://www.nobiles.pl/storage/downlo...cia_wziete.pdf
na fotkach na scianach pieknie wygladaja te zolcie czerwony zielony wowwww niebieski ale powalaja
Marta ja tez uwielbiam te farby moj pokoj jest pomalowany wlasnie na ciepply pomaranczowy i zolty jak bedziemy uzadzac dom tez napewno bedw wybierac w farbach tej firmy

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki
Wczoraj wreszcie rozpoczelismy sezon grillowy na dzialce Ale byla ladna pogoda wczoraj (dzis juz chmurska wrrr..) Popilismy i pojedlismy i dzis mam takiego kaczora ze hej... a na 14 ide do roboty... nie wiem jak tam wysiedze bo od rana mi wszystko z rak leci... ale bylo fajnie hehe

3mam kciuki kochana napewno bedzie ok
Dziewczyny mam prosbe szczegolnie do Marty i baji chce napisac ladne podanie prosbowe o przyjecie mnie do pracy do przedszkola moze macie jakies pomysly zeby ladne to ubrac moze w koncu znajde ta prace ehhhh
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 10:41   #2246
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
ooo a kiedy wracacie juz na stałe??

??

Nie mam bladego pojęcia , narazie szukam mieszkania zeby mieć gdzie wracać. Pozatym bedac tu chciałabym to mieszkanie urzadzic i choc troszke rat spłacic.

Chodzi nam tez po głowie taki pomysł zeby kupić w Pl mieszkanie i wynajac i postarac sie o drugi kredyt tu i tu kupic mieszkanie dla nas , i wtedy jak sie kiedys zdecydujemy wrócić to znowu wynajac tu w Uk. To byłby dobry interes bo mieszkanie by sie samo spłacało ale nie wiem czy nam dadza dwa kredyty

Iwka wiesz ja to najchetniej bym kraj zmieniła a do Pl bym nie wróciła. Ja nie wierze ze kiedys w PL bedzie dobrze tym bardziej ze teraz czytam ze za kilka lat emerytury beda głodowe to z czego my bedziemy zyc Przeraza mnie polityka tego kraju i to podejscie do społeczenstwa oni w ogóle nie interesuja sie dobrem społeczenstwa.

Emilia gratuluje

Ja mam dzis cięzki dzien cała noc nie spałam bo bolała mnie głowa i kuło mnie w brzuchu A teraz mam lekki ból głowy i jakby ucha Smaruje sie amolem ale pomaga na krótka chwile

Anika a ty jak sie czujesz przeszły dolegliwości ?? Robiłaś test

A co do tego depilatora to jest bardzo dobry ja go mam wiec jesli uda ci sie wygrac to bedziesz zadowolona

Samba a co z waszymi planami wyjazdowymi do Australii ??

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2010-05-29 o 10:44
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 10:43   #2247
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
oooo kiedy, kiedy?? Mi tez się kiedys w przyszłości marzy taka sesja. Widziałam nawet zdjęcia od naszego slubnego fotografa i fajnie to wyszło. Dlatego na bank będziemy ją miec. Ale .... zanim ja będe w ciązy to ... wy juz drugą sesję będziecie mieli
wiec tak
jestem rozdarta napewno wiem ze chce zeby zajal sie tym moj slubny fotograf...
no i tak.. wszyscy planuja piekne rocznicowe wyjazdy prezenty... a my na rocznice bedziemy albo chwile przed albo w trakcie albo po porodzie.. bo slub mielismy 8 a termin na 10.. wiec odpadaja romantiko wyjazdy...
i wymyslilam zeby zrobic sobie taka sesyjke z brzuszkiem ale taka sliczna delikatna bardzoooo zmyslowa... szczegolnie ze maz non stop mi mowi ze nigdy go tak niepociagalam (tzn przed ciaza go pociagalam ale w ciazy to cos wyjatkowego) ze pieknie wygladam ze go kusze i ze nie ma nic piekniejszego jak jego kobieta noszaca jego dziecko i wogole.. jest zakochany i jakby mogl to by mnie non stop podziwial... wiec chcialam mu zrobic wlasnie taki album tylko dla nas... zreszta ja sie nie ludze po porodzie pewnie jakas skora bedzie wisiec i troche to potrwa zanim wroce do figurki wiec dla siebie tez bym chciala...

i jestem bardzo za takim prezentem... ale
rozczula mnie jak z caluje moj brzuszek jak do niego gada dlatego chcialabym zeby on tez byl na takiej sesji zeby mial kilka profesjonalnych ujec z nami...

i jestem rozdarta miedzy super niespodzianka a jego uczestnictwem...

jeszcze mysle czy moze byc tak nie zrobic ze go zabrac do studia i nic mu nie mowic i bedzie mial nespodzianke albo pojechac wczesniej zrobic kilka ujec a mu kazac dojechac i reszte zrobic juz razem...
moze mi doradzicie co byscie zrobily?

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
Marta ja tez uwielbiam te farby moj pokoj jest pomalowany wlasnie na ciepply pomaranczowy i zolty jak bedziemy uzadzac dom tez napewno bedw wybierac w farbach tej firmy
skoro maszje na scianie i jestes zadowolona to utwierdzilas mnie w przekonaniu ze ja tez chce
Stary 2010-05-29, 10:51   #2248
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

sysunia jaki biznes niestety nie znam się na kredytach wiec nie pomogę. Czyli jednak nie chcecie na stałe wracac do PL, a o jakim innym kraju myslicie??

Marta ja bym chciała miec sesję ciązową z TZ widziałam kiedys takie zdjęcia i mnie powalają. Przed slubem zrobiłam niespodziankę dla TZ i dałam mu album z moimi zdjęciami (w bieliźnie) i tez to troszke traktuje jako pamiątke dla siebie za kilkadziesiąt lat

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Anika, Iwka orientujecie sie czy te rosiczki i muchołówki mozna wystawiac na dwór aby sobie pojadły??

Stary 2010-05-29, 10:52   #2249
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
SAMBA jak zaczynalas tam prace to mialas takie same obawy.. a ja ci mowilam ze poprosujesz troche i zobaczysz przejdziesz do lepszego hotelu i co... i mialam racje a samo to ze bedzie was wiecej oznacza ze bedzie lepiej... i zobaczysz popracujesz troche i hahaha pojdziesz do jeszcze lepszego hotelu albo... na wyzsze stanowisko
oby oby marzy mi sie to wyzsze stanowisko heheh wiem ze bedzie dobrze i sie ciesze

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Samba - będzie dobrze!!!
musi heh

juz sie nie moge doczekac az tam pojde tylko wiadomo ze mam czasem rozne mysli bo to jednak zmiana... z czegos dobrze znanego na nieznane ale wierze ze bedzie dobrze

My tez mamy w tym roku 3 wesela... jedno 17 lipca w Krakowie, nastepne 21 sierpnia gdzies na wsi oddalonej od nas 100 km... te dwa wesela to rodzina tzta... siostra i brat sie w tym samym roku hajtaja... ale pojdziemy raczej tylko na 1 z nich (to pierwsze raczej o ile dadza mi wolne)... bo po 1... oba wesela sa bez noclegu, w dodatku to 2 jest 2 dniowe (no nie wiem jak oni sobie to wyobrazaja ze mam stamtad wrocic i na 2 dzien jechac znow 100 km), tz by musial nie pic, bo o ile z krakowa jeszcze sie jakos wroci pociagiem to z tej wsi juz nie bardzo, a po 2. jak my w zeszlym roku mielismy wesele to oni nas wszyscy olali... lacznie z ich rodzicami (brat taty tzta) bo nie chcialo im sie tak daleko jechac (chociaz mielismy noclegi), najpierw potwierdzili ze beda, potem powiedzieli ze nie beda, potem na kilka dni przed weselem dzwonili czy jednak moga przyjechac, my powiedzielismy ze tak tylko zeby powiedzieli na 100 % bo musimy zmienic liczbe gosci w restauracji to powiedzieli ze jutro dadza odp na 100 % no i na drugi dzien powiedzieli ze nie przyjada jednak i odpadlo nam 10 osob... no wiec nie widze zbyt duzej potrzeby zeby sie tak "poswiecac" chociaz tzta tata pewnie pojedzie na oba no a poza tym i to jest glowny powod... nie dostane tyle wolnego w weekendy w pracy (zwlaszcza nowej) bo 28. sierpnia idziemy na wesele mojej przyjaciolki do bielska i na tym musze byc
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 10:54   #2250
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Samba i jaki powód im podajesz??

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości