Sierpniowe Panny Młode cz.II - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-28, 11:38   #151
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Jeszcze w zeszłym roku wydawalo mi sie ze do slubu tak daleko, a to tak szybko zlecialo.. Juz nie bedzie swiat/urodzin jako niemalzenstwo Zobaczysz, nie obejrzysz sie a bedzie trzeba dopinac wszystko na ostatni guzik bo ślub bedzie tuz tuz
Wszystkie tak wlasnie mowia, ale jak sama wspomnialas-tobie tez rok wydawal sie dlugim czasem na poczatku Ja pewnie tez za rok bede tu pisac nowym dziewczynom, ze czas szybko minie hehe.

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
gwiazdeczka rok minie w oka mgnieniu ja sama na sierpnioweczki dolaczylam rok temu i tak dziewczyna zazdroscilam a teraz w koncu moja kolej upragniona chwila takze nim sie obrocisz juz bedziemy mieli sierpien 2011 :P
No nie moge sie doczekac Narazie bede czekac na wasze opowiesci ze slubow, pozniej juz byle do Nowego Roku, no i jakos pomalu sie dowlecze do sierpnia

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
hej

A wiesz, że ja kilka dni temu tak właśnie powiedziałam Tż, że jescze jedne urodziny i już kolejne życzenia będe mu składała jako jego żonka
[COLOR="rgb(72, 61, 139)"]No wlasnie. Mi przypomnialy sie Tz poprzednie urodziny, bo akurat w tamtym dniu bylismy w Egipcie-i pamietalam wszystko jakby to bylo wczoraj, tak ten czas szybko zlecial.... ale przewaznie tak sie dzieje jak na nic nie czekamy, a gdy juz cos zaplanowane to wlecze sie niemilosiernie[/COLOR]

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
Fotki pstryknę wieczorkiem, bo dopiero weszłam z pracy
A o upominku specjalnie nie powiedziałam, bo jeśli któraś sierpnióweczka też zamówiła w Kruku obrączki, to bym spaliła niespodziankę :P
[COLOR="rgb(72, 61, 139)"]Racja, ja bym na to nie wpadla, ze moge zepsuc niespodzianke innym PM
[/COLOR]
Cytat:
Załączam fotki naszych obrączek i biżu do sukni ślubnej

Tylko nie mam jeszcze pomysłu na pransoletke, a jakąś muszę mieć, bo bez bransoletki czuję się jak bez ręki :P
[COLOR="rgb(72, 61, 139)"]
Sliczne obraczki i bizuteria Teraz jeszcze tylko fotki calosci[/COLOR]

Cytat:
Napisane przez kampasiula Pokaż wiadomość
ja też byłam zdziwiona.Warto czasem pochodzic po sklepach.Jutro jedziemy do hurtowni.Zobaczymy jakie sa ceny.U nas kucharka i my liczyliśmy po 0,5 na głowe na 1 dzień.Na pewno nam zostanie wódka.Dlatego mamy inne etykiety i wtedy butelki pójda na pożegnanie dla gości
[COLOR="rgb(72, 61, 139)"]Ja tez koniecznie chce etykietki. Teraz tyle tego na allegro, ze nie ma problemu z zakupem. Kiedys trzeba bylo specjalnie drukowac.[/COLOR]

[QUOTE=Roksita;19628898]
Cytat:
Napisane przez zdzislawa Pokaż wiadomość
Ja swoje kupowałam w marcu. Były ze starej kolekcji i już ich nie ma. A Ty które upatrzyłaś?
Mi się te 1 podobają ale zastanawiam sie czy nie będą mi z nogi spadać, chyba te 2 z paskiem będą wygodniejsze i praktyczniejsze Co sądzicie?
http://www.butyslubne.com.pl/atlasow...b-p-374-pl.jsp

http://www.butyslubne.com.pl/buty_sl...nt-p-73-pl.jsp

Tincia- śliczna biżuteria!!

[COLOR="rgb(72, 61, 139)"]Mi osobiscie podobaja sie buty z czubkiem (wiem, ze maja duzo przeciwniczek) ale te pierwsze tez sliczne i jak dobrze dobrane to napewno nie beda spadaly.[/COLOR]

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
dziewczyny- szybkie pytanie! Która ładniejsza dla druhen?

Załącznik 3143686

Załącznik 3143687

Będą dwie druhny "duże"-moja siostra i przyjaciółka i jedna mała- 10 letnia kuzynka i dla niej ciocia poszuka coś w kolorze sukienek druhen dużych i na ich kształt.
[COLOR="rgb(72, 61, 139)"]
Pierwsza zdecydowanie. [/COLOR]

Cytat:
Napisane przez GoodNight Pokaż wiadomość
Hej. Pewnie zadna z Was mnie nie kojarzy z tego wątku ale kilka tygodni temu zaczęłam tu pomalutki pisac i nawet jestem na liscie jako PM 6.08.2011 Tyle, że plany się troche zmieniły. Okazało sie ze jestem w ciąży i slub bierzemy za dwa tygodnie Wyobraźcie sobie ze dokładnie w tym samym miejscu bedzie wesele co miało by za rok W ciągu trzech tygodni prawie wszystko załatwiliśmy. Sala, ksiądz, sukienka, bukiety, goscie, hotel... Został nam jeszcze gajerek i samochód, którym mamy sie na ten swój ślub dostac
Więc wypadam z listy. A Wam wszystkim życzę wszystkiego, wszytskiego naj.

[COLOR="rgb(72, 61, 139)"]Wow. To sie nazywa dobra organizacja Gratuluje dzidziusia no i szybkiego zalatwienia spraw. Relacje ze slubu mozesz nam pozniej napisac, z checia poczytamy, prawda dziewczyny??[/COLOR]
Stary 2010-05-28, 12:13   #152
tusia872
Zadomowienie

chciałam wam sie pochwalic moimi etykietami na wodke ale nie ma ich juz w necie zamawiałam w tamtym roku pochwale się kokardkami a etykiety są jednostronne błekitno białe

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."

Edytowane przez tusia872
Czas edycji: 2010-09-09 o 10:18
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 12:30   #153
ewa2207
Raczkowanie

GG do ewa2207

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
chciałam wam sie pochwalic moimi etykietami na wodke ale nie ma ich juz w necie zamawiałam w tamtym roku pochwale się kokardkami a etykiety są jednostronne błekitno białe
Też mam takie kokardki a do tego biało-bordowe etykiety
ewa2207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 12:34   #154
tusia872
Zadomowienie

no to mamy tam samo tylko inne kolory ja na połowie butelkach bede miała niebieskie kokardki a na drugiej połowie białe mam nadzieje ze bedzie to ładnie wyglądać

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
Stary 2010-05-28, 12:37   #155
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
no to mamy tam samo tylko inne kolory ja na połowie butelkach bede miała niebieskie kokardki a na drugiej połowie białe mam nadzieje ze bedzie to ładnie wyglądać
Fajne te kokardki. Wogole zupelnie inaczej butelki z alkoholem sie prezentuja na stole, jak maja jakies ozdoby.
Bedziesz miala tez dekoracje w tych kolorach?
Stary 2010-05-28, 13:25   #156
tusia872
Zadomowienie

Bede miała dekoracje w bieli na sali wiec mysle ze wszystko bedzie grało ze sobą

Stary 2010-05-28, 14:00   #157
568910860ed4e40ddca0f9a0c0db303f148afa9f_657e3a01e6fc5
Konto usunięte

a podobają się Wam takie zawieszki na alkohol?
568910860ed4e40ddca0f9a0c0db303f148afa9f_657e3a01e6fc5 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-28, 14:21   #158
hajduczkawojtusia
Raczkowanie

Edytowane przez hajduczkawojtusia
Czas edycji: 2010-09-26 o 20:50
hajduczkawojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 14:36   #159
fatal21
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja jeszcze pomarudzę na temat naklejek na wódkę. Jak przyklejacie, to te oryginalne odklejacie? Macie jakiś skuteczny sposób, nad parą nad czajnikiem, czy jakoś? :P

i jeszcze jedno, na tył butelki też macie naklejki? Bo tak patrze po all i jeśli jest z datą i imionami, to tylko na przód, a są fajne dwustronne, ale wtedy bez imion...
Dajcie ten link z allegro tych naklejek na butelki.
fatal21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 14:38   #160
ewa2207
Raczkowanie

GG do ewa2207

Cytat:
A ja jeszcze pomarudzę na temat naklejek na wódkę. Jak przyklejacie, to te oryginalne odklejacie? Macie jakiś skuteczny sposób, nad parą nad czajnikiem, czy jakoś? :P

i jeszcze jedno, na tył butelki też macie naklejki? Bo tak patrze po all i jeśli jest z datą i imionami, to tylko na przód, a są fajne dwustronne, ale wtedy bez imion...
My odklejamy oryginalne. Przykleilismy jedna na probe i dosc mocno przeswituje. Bedziemy moczyc butelki w wodzie, np. w wannie tak zeby oryginalna etykieta sie odkleila
Nie mamy nic na tyl butelki - ozdabiamy je tylko etykietami z przodu i kokardkami.
ewa2207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 14:40   #161
hajduczkawojtusia
Raczkowanie

Tutaj http://www.e-zaproszenia.eu/slub/na-...html?limit=100
http://moda.allegro.pl/item104652514...84_wzorow.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-28, 17:49   #162
AntenkA86
Rozeznanie

GG do AntenkA86

Dziewczyny proszę o pomoc już pytałam w innym wątku, ale chce poznać też wasze zdanie
Co sądzicie o tych bucikach? Ten kwiatuszek na środku jest w kolorze buta, czyli biały, tylko na zdjęciu tak wyszedł, dobrze trzymają się na nodze, no i mają mały obcasik (co w moim przypadku jest ważne )
Może znacie jakieś stronki z fajnymi butami, nie mogę nigdzie znaleźć ładnych, nie podobają mi typowe szpice, satynowe, ze świecidełkami, no i na wysokich obcasach odpadają
Załącznik 3145007

AntenkA86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 19:01   #163
Roksita
Raczkowanie

[QUOTE=Ellin_ak;19630938]dziewczyny- szybkie pytanie! Która ładniejsza dla druhen?

Załącznik 3143686

Załącznik 3143687

Ellin 1 sukienka najładniejsza

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Hej. Okazało sie ze jestem w ciąży i slub bierzemy za dwa tygodnie Wyobraźcie sobie ze dokładnie w tym samym miejscu bedzie wesele co miało by za rok W ciągu trzech tygodni prawie wszystko załatwiliśmy. Sala, ksiądz, sukienka, bukiety, goscie, hotel...
Gratuluję dzidziusia i życzę Wam dużo, dużo szczęścia i miłości na nowej drodze, oby wszystko Wam się udało!!

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:

i jeszcze jedno, na tył butelki też macie naklejki? Bo tak patrze po all i jeśli jest z datą i imionami, to tylko na przód, a są fajne dwustronne, ale wtedy bez imion...[/QUOTE

Tincia ja będę przyklejać etykiety na te oryginalne, 1 już przykleiłam tak dla sprawdzenia czy będzie przebijać i nic nie widac, a na tył nie będę dawać bo to by było za dużo. Oprócz tego będę wiązać jeszcze kokardkami to i tak będzie ładnie się prezentować

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

[1=568910860ed4e40ddca0f9a 0c0db303f148afa9f_657e3a0 1e6fc5;19638234]a podobają się Wam takie zawieszki na alkohol?
Są ładne ale pewnie i drogie??
Stary 2010-05-28, 19:06   #164
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej. Pewnie zadna z Was mnie nie kojarzy z tego wątku ale kilka tygodni temu zaczęłam tu pomalutki pisac i nawet jestem na liscie jako PM 6.08.2011 Tyle, że plany się troche zmieniły. Okazało sie ze jestem w ciąży i slub bierzemy za dwa tygodnie Wyobraźcie sobie ze dokładnie w tym samym miejscu bedzie wesele co miało by za rok W ciągu trzech tygodni prawie wszystko załatwiliśmy. Sala, ksiądz, sukienka, bukiety, goscie, hotel... Został nam jeszcze gajerek i samochód, którym mamy sie na ten swój ślub dostac
My planujemy wszystko skrupulatnie, a życie pisze Nam inne scenariusze . Gratuluję
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 19:10   #165
Roksita
Raczkowanie

[QUOTE=ewa2207;19638932]My odklejamy oryginalne. Przykleilismy jedna na probe i dosc mocno przeswituje. Bedziemy moczyc butelki w wodzie, np. w wannie tak zeby oryginalna etykieta sie odkleila
QUOTE]
U mnie nic nie znać, ale to zależy od jakości papieru. Ja kupowałam w sklepie więc widziałam, że będa ok. Bo są z grubszego papieru, śliskie i trochę z połyskiem
Stary 2010-05-28, 19:18   #166
Dziewczonka
Wtajemniczenie

A jeżeli chodzi o zawieszki na wódkę to bardzo chcę mieć i na pewno będą, tylko nawet nie mam czasu, żeby coś wybrać i zamówić. Bardzo podobają mi się te wybrane przez Was i kokardki też . Pewnie podkradnę pomysły od Was. A jak wygospodaruję trochę czasu to pochwalę się storzonymi przeze mnie różyczkami na samochód
Nie wiem jak u Was Dziewczyny, ale im bliżej do ślubu to czasu na wszystko mam mniej . Boję się, że nie zdąże, zaczyna się okres urlopów i coraz wiecej pewnie będę musiała siedzieć w pracy.
Stary 2010-05-28, 22:06   #167
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

Ja dzisiaj mam za soba kolejny dzień ganianiny.Zamówiłam kwiaty,dekorację kościoła itp.Mieliśmy sami kościół dekorować,ale skoro to jest kwestia paru groszy i przede wszystkim świętego spokoju w dzień ślubu to Zgodziłam się,żeby Panie kwiaciarki sie tym zajęły

kampasiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 22:23   #168
ania2631
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja dzisiaj mam za soba kolejny dzień ganianiny.Zamówiłam kwiaty,dekorację kościoła itp.Mieliśmy sami kościół dekorować,ale skoro to jest kwestia paru groszy i przede wszystkim świętego spokoju w dzień ślubu to Zgodziłam się,żeby Panie kwiaciarki sie tym zajęły
Ile płacisz za dekorację kościoła itd
ania2631 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 07:27   #169
Qdlatek
Wtajemniczenie

GG do Qdlatek

hej, co myslicie o tej sukience....??
prosze o szczerosc.

razem od 18.03.2009 r.

Z nadzieją za rękę idę przez ten czas....

Qdlatek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-29, 07:42   #170
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Qdlatek Pokaż wiadomość
prosze o szczerosc.
Nie w moim stylu ale ładna, tylko ten welon psuje efekt

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 07:59   #171
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

Cytat:
Napisane przez Qdlatek Pokaż wiadomość
prosze o szczerosc.
sukienka tez nie w moim stylu,ale ładna.Welon kogut super uzupełnia się z sukienką.

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
Napisane przez ania2631 Pokaż wiadomość
Ile płacisz za dekorację kościoła itd
za 3 duże bukiety kwiatów (przed słołem pod ołtarzem i 2 z boku) ,pojedyńczy kwiat na 10 ławkach i robocizna -350zł.Osobno klęczniki z materiałem i przystrojenie 100zł.Poza tym daję również swój materiał do dekoracji,bo kupiłam wcześniej

Stary 2010-05-29, 08:25   #172
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

Byłam wczoraj u fryzjerki i chcem miec taką frykę jak na zdj.Potrzebna do tego jest mi treska.Fryzjerka powiedziała,ze najlepsza jest ,,stara '' treska,które wykonują stare fryzjerki ,bo te na necie to można sobie ot tak przypiąć a nie do porządnego upięcia.Teraz skąd ja ją wezmę..na necie nie mogę znależć,tylko pasma.Któraś miała już taki dylemat??

Stary 2010-05-29, 08:51   #173
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Byłam wczoraj u fryzjerki i chcem miec taką frykę jak na zdj.Potrzebna do tego jest mi treska.Fryzjerka powiedziała,ze najlepsza jest ,,stara '' treska,które wykonują stare fryzjerki ,bo te na necie to można sobie ot tak przypiąć a nie do porządnego upięcia.Teraz skąd ja ją wezmę..na necie nie mogę znależć,tylko pasma.Któraś miała już taki dylemat??
Mnie też ta fryzurka oczarowała i będę ją miała na 90%, jak nic innego nie znajdę. Też potrzebuję dopinki, bo nie mam tak grubych i długich włosów. Myślałam o zakupie takich http://www.allegro.pl/item1053350145...na_tasmie.html. Moja fryzjerka powiedziała, że nie ma żadnego problemu, dopnie mi wszystko co chcę . Słyszałam właśnie, że takie dopinki nadają się głównie do upięć, bo wtedy najmniej widac różnicę.

Edytowane przez Dziewczonka
Czas edycji: 2010-05-29 o 08:57
Stary 2010-05-29, 08:56   #174
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

właśnie ja też myślałam o takich pasemkach,to ona powiedziałą,że mają być tak jakby włosy razem w koku

Stary 2010-05-29, 09:00   #175
zyrafia_mama
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez AntenkA86 Pokaż wiadomość
chilanesw kalendarzu jestem dwa razy , możesz mnie skasować z 27 sierpnia.
Uff dziewczyny muszę się wam pochwalić, wczoraj zakończyliśmy nareszcie poradnię , w tym tygodniu idziemy załatwiać z księdzem licencję, bo ślub bierzemy w całkiem innym kościele, ani nie w moim ani Tżta.
Aaa i zamówiłam zaproszenia, nareszcie bo okropnie dużo problemów z nimi miałam, mam nadzieje że w rzeczywistości będą wyglądać jak na zdjęciu.
Jeszcze 87 dni do tego wielkiego dnia

Załącznik 3139642
Załącznik 3139643
Ochhhhhhhhhhhh piękne, piękne zaproszenia. Czy możesz napisać co to za firma, maja jakąś stronkę internetową? Szukam winietek

Say I do!
zyrafia_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 09:03   #176
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Chce iść na łatwiznę, przypnie gotowego koka i po wszystkim - to oczywiście żart
Stary 2010-05-29, 09:10   #177
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Chce iść na łatwiznę, przypnie gotowego koka i po wszystkim - to oczywiście żart
heheh nie yło mowy o gotowym koku.Tylko sztuczne włosy mają być w całości a nie w kilku pasmach

Stary 2010-05-29, 09:17   #178
zyrafia_mama
Przyczajenie

[QUOTE=Roksita;19628898]
Cytat:
Napisane przez zdzislawa Pokaż wiadomość
Ja swoje kupowałam w marcu. Były ze starej kolekcji i już ich nie ma. A Ty które upatrzyłaś?
Mi się te 1 podobają ale zastanawiam sie czy nie będą mi z nogi spadać, chyba te 2 z paskiem będą wygodniejsze i praktyczniejsze Co sądzicie?
http://www.butyslubne.com.pl/atlasow...b-p-374-pl.jsp

http://www.butyslubne.com.pl/buty_sl...nt-p-73-pl.jsp

Tincia- śliczna biżuteria!!

Buciki z pierwszego linka przymierzałam też sama. sSą śliczne,! wygodne bardzo, ale chyba jak wszystkie z tego sklepu. Naprzymierzałam się tam trochę

A jaki masz rozmiar stopy, bo ja z moim 40/41 mam problem dobrać idealne. W butyslubne.com.pl mają tylko do rozm 40 , więc albo są za małe albo "na styk" z nadzieja , że się rozchodzą.

Say I do!
zyrafia_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 10:11   #179
olaaptekara
Raczkowanie

Witam wszystkie Sierpniowe Panny Młode!
Jestem nowa na forum, ale też zaliczam się do Was czyli Sierpniowych Panien Młodych. Jak czytam Wasze wypowiedzi to mam wrażenie że jestem daleko w tyle z przygotowaniami nie mam wódki, na zaproszenia czekam, obrączki nie wybrane a o garniturze nawet nie wspomnę. Narzeczony ma na wszystko czas a mnie zaczynają zjadać nerwy. Jeszcze dochodzi brak pomysłu jak wyróżnić świadków z tłumu a mam dwóch Mężczyzn i jakoś trzeba ich "oznakować".Pomóżcie
olaaptekara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 10:38   #180
ania2631
Wtajemniczenie

Cytat:
sukienka tez nie w moim stylu,ale ładna.Welon kogut super uzupełnia się z sukienką.

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

za 3 duże bukiety kwiatów (przed słołem pod ołtarzem i 2 z boku) ,pojedyńczy kwiat na 10 ławkach i robocizna -350zł.Osobno klęczniki z materiałem i przystrojenie 100zł.Poza tym daję również swój materiał do dekoracji,bo kupiłam wcześniej
Aha..Dziewczyny jak macie rozplanowany dzień ślubu..Bo ja kompletnie nie mam pojęcia jak to ogarnąć.Dodam,że fryzjera mam na 10 rano i zaraz po nim mam makijaż....i nie wiem co dalej....
Dzięki Kampasiula...Właśnie zaklepałam sobie termin u florystki odnośnie dekoracji koscioła i auta.....i koszt nie taki straszny jakieś 650 zł

A co do obrączek...Okazało się,że na obrączce Tż jest żle wygrawerowane moje imię hmm...bardzo skomplikowane -było napisane Anja..No cóż pomyłki się zdażają,także na środę będą już gotowe do odbióru.

Edytowane przez ania2631
Czas edycji: 2010-05-29 o 10:41
ania2631 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości