|
|
#1681 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: etorebka.pl - część IX
Drogie Wizażanki-e torebko Maniaczki
![]() Miałam wczoraj zakupić emilkę ale stwierdziłam że kupię ją jutro...wchodzę na stronę e torebki a tam pisze PRZEPRASZAMY MODEL WYPRZEDANY :/. Bardzo mnie ta informacja nie pocieszyła Mam do Was pytanie: czy orientujecie się może czy już kiedyś tak było i czy emilka będzie znowu dostępna? Tak bardzo się na nią napaliłam a tu spotkała mnie taka niespodzianka |
|
|
|
#1683 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poza tym na torebki jest 2 lata gwarancji, i w tej sprawie nie robią nigdy problemów Więc nawet jak coś się stanie to jest się zabezpieczonym. ja posiadam kilka torebek z etorebki i z żadną nic sie nie dzieje
|
|
#1684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Co do Emilki to nie wiadomo ... musisz napisać maila i sie podpytać ... ewentualnie czekać na zwroty lub kupić na allegro za ok 130 zł
|
|
#1685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepiej chyba napisać do Pana Krzysia i się zapytać
|
|
#1686 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Już kilka razy znikała i zawsze wracała
|
|
#1687 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale są dość wytrzymałe.
|
|
|
|
|
#1688 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zbieram na nią i Alice ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mogę sie do Ciebie wprosic i mnie pomalujesz? w sumie mi też by się przydał taki kufer, bo na dzień dzisiejszy mam 3 małe szufladki, które mi nie wystarczają i trochę kosmetyków wala mi się po kątach w oddzielnych kosmetyczkach. Ile dałaś za taki? Cytat:
Ja mam manię bronzerów i róży do polików cienie kupuję ale mam świadomość, że nie potrafie nimi operować nawet sephorowskie pędzelki nie pomagają. Cytat:
dobrze, że mam lody w zamrażarce Cytat:
Dominiique a gdzie kupujesz stroje kąpielowe? Ja mam dużą miskę i mam problem z kupnem fajnego Cytat:
|
|
#1689 |
|
Zadomowienie
|
To w takim czekam wytrwale
i mam nadzieję, że długo czekać nie będą musiała :PTak swoją drogą szkoda, że torebek Mabel nie ma w innych kolorach bo są świetne. Mam właśnie całkiem podobną czarną z bershki kupioną w tamtym roku i muszę przyznać-jest niezastąpiona. |
|
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
DZIĘKUJĘ ZA SKORZYSTANIE Z MOJEGO KODU
POCHWAL SIĘ ZAKUPEM!! |
|
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
Ten koncert to - porażka
|
|
#1693 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1695 |
|
Wtajemniczenie
|
Ulala
to sporo, ale przynajmniej masz wszystko w jednym miejscu i pod ręką. Będę się rozglądać za podobnym ale mniejszym bo ja az tyle nie mam
|
#1696 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, skoro w temacie przechowywania kosmetyków w kuferkach (sama też taki posiadam, ale muszę przyznać, że kuferek Iduś bardzo mi się spodobał, ma logicznie rozplanowane przegródki w odróżnieniu od mojego... może kiedyś wymienię) to mam nadzieję, że mi pomożecie.
Mam meble z IKEI w swoim pokoju, między innymi taką komodę http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00157213 ale brązową, to jest kolor sosny czy coś takiego. Zawalona jest cała książkami i myślę, żeby ją odciążyć, przełożyć książki na jakiś regał a komodę przerobić na toaletkę: powiesić nad nią lustro i jakieś mniejsze jeszcze postawić na niej, ułożyć sobie wszystkie kosmetyki, pędzle i tak dalej... Póki co maluję się na klęczkach (!) - mam taką dziwną przypadłość, że na stojąco nie wszystko potrafię dobrze pomalować - przed lustrem w szafie. Za każdym razem kolana bolą, a ja dalej to samo. Myślicie, że takie przerobienie komody na pseudotoaletkę będzie pasować? Edytowane przez KoalaFromCambodia Czas edycji: 2010-05-28 o 23:23 |
|
|
|
#1697 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jaka zawartość ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
![]() Ana - super, przydałaby mi się na lato Trzeba pomyśleć ...Alice - średnio mi się ten kolor podoba, wolę ją w kolorze beżowo - brązowym ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
bo z Milki wszystkie już jadłam - na bieżąco kupuję nowości - jutro postaram się tej poszukać ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1698 |
|
Zadomowienie
|
Zabieram sie za nadrabianie
![]() Chcialam tylko powiedziec, ze moja Alice zostala wyslana
|
|
|
|
#1699 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Albo w rozkroku
|
|
|
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja koleżanka kupiła szarą Emilkę gdzeiś od sprzedawcy z Chin za bodajże 60 zł. ![]() Więc z tego wynika,że to nie jest tylko model dostępny na etorebce. |
|
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
Sama poszłam z tej imprezy
Darli się do tego mikrofonu jakby w ogóle słuchu nie mieli Spóźnili się o godzinę ![]() No porażka !
|
|
#1702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
mogli by uszyc lenke w innym kolorze - fason mi sie bardzo podoba tylko boje sie tego koloru , no ale jak zejdzie ponizej 50 zŁ to i moze sie skusze na ten kolor
http://etorebka.pl/s03.php?f=0249 szkoda ze u nas lato krutkie bo naprawde ten żóŁty pasuje do poŁudniowego klimatu a nie do szarej polski pozwole sobie zapozyczyc fotke z innego wątku - nasza etorebkowa lenka w innej wersji kolorystycznej - boska https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1274957005 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1266080044
blog Edytowane przez losek78 Czas edycji: 2010-05-29 o 10:47 |
|
|
|
#1704 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do tego jakaś pufa czy krzesełko i gotowe Na klęczkach? Przecież to kolana strasznie bolą - podziwiam ![]() Ja na stojaka nakładam puder i latam z łazienki do przedpokoju do szafy z lustrami (mam 2 kroki ) a oko już w kuchni siedzę na krzesełku z malutkim lusterkiem w jednej ręce Cytat:
może niedługo i u mnie nadejdzie taki piękny moment ![]() Cytat:
|
|
#1705 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jadę niedługo na koncert Comy- nie mogę się doczekaćCytat:
Mogę go nakładać i nakładać, a efektu w ogóle nie ma.I tak ogólnie to mam ochotę kliknąć sobie jakąś torebkę, ale nie mogę ).
|
|
#1706 | |||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Znalazłam rzecz odróżniającą ją od Balenciagi na plus - kieszonka na suwak z tyłu Zawsze takich używam i bardzo się ucieszyłam, że jest ![]() Cytat:
![]() ...a to Ty jej płacisz za sukienkę, że proponujesz co ma kupić?? Też bym nie zamówiła przez internet, wcale się jej nie dziwię ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2010-05-29 o 12:13 |
|||
|
|
|
#1707 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wczoraj miałam iść na koncert znajomych, ale oczywiście jak to ja, na koncert się spóźniłam, a zdążyłam dopiero na after party ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale np. w mojej Anie noszę niesamowite ciężary i (odpukać) nie dzieje się z nią nic szczególnie złego.W ogóle jakość etorebek jest dobra, a jak trafisz na wadliwy egzemplarz to z reklamacją nie ma problemów, także nie ma się co stresować ![]() A Maris fajna, ale ze swojej strony polecam Ane i Elvie. Obie torebki zniosą wiele, a w Elvie ma bardzo wygodny pasek Cytat:
Mabel jest fajna w tych kolorach co jest, pasują jej takie kolorki, chociaż w ładnym brązie też by była śliczna pisał ktoś do etorebki z pytaniem czy EMILKA wróci?
|
|
#1708 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też
Szkoda, że z tym zespołem to coś im nie wychodzi. Cytat:
No wiadomo, reggae to nie jest, ale żeby cały czas "umierali" to bez przesady Mam nadzieję, że tym razem się uda- bilety kupione, na w razie czego obgadałam inny transport gdyby znowu był problem z samochodem ( jak to było w przypadku jednego z ich koncertów na który nie dotarłam ), ja mam nadzieję, że będę zdrowa a nie z zapaleniem płuc i 40 st. gorączki jak też kiedyś przed ich koncertem Mam to szczęście, że grają właściwie niedaleko mnie, więc mam nadzieję, że tym razem wszystko się uda ( zapraszam, bilety podobno jeszcze są )Jeśli chodzi o koncerty to ja mam strasznego pecha, chciałam pojechać na RHCP, miałam bilet nawet i to też w końcu nie wypaliło- taka wściekła jak wtedy to ja chyba nigdy nie byłam Bo wiadomo, Coma to polski zespół i koncertuje w kraju prawie cały czas, a na RHCP to nie wiem ile będę musiała czekać
|
|
#1709 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a ma któraśz Was Pelayę?
Jak ją oceniacie?
|
|
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na jednym z koncertów stałam tuż przy scenie (genialne...), więc wyobraź sobie ile miałam siników mimo, tego, że z tyłu bronił mnie kolega i przyjaciółka, ale ja słabiutki kurdupel sporo oberwałam, ale było świetnie, widzieć ich z tak bliska . Ja na każdym koncercie zbieram siniaki, bo mimo powiedzmy to braków fizycznych pcham się w największe zamieszanie i prawie na każdym koncercie największe urazy zadaje mi jeden kolega, raz puściła mi się przez niego krew z nosa, ale cóż to pogo ![]() na jednym koncercie była taka sytuacja, że gdy Rogucki rzucił się w publiczność, ludzie nieśli go na rękach i ktoś odpiął mu pasek i ukradł ![]() w ogóle, jeszcze mówiąc o koncertach, marzy mi się Open'er choć na jeden dzień, bo grają The Hives i The Dead Weather... w real katalogu masz sporo opinii: 1. 2. 3. 4. 5. 6. według mnie, piękna torebka
wege www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu Edytowane przez CharLizZie Czas edycji: 2010-05-29 o 13:09 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.

.

zbieram na nią i Alice 
mogę sie do Ciebie wprosic i mnie pomalujesz? 

dobrze, że mam lody w zamrażarce
Z ubrań kupiłam bluzę, kurtkę i majcioszki ale nie odważyłabym się na bluzkę, spodnie czy właśnie sukienkę.

Mogę go nakładać i nakładać, a efektu w ogóle nie ma.