|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |||||
|
BAN stały
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
I ja się witam.
U mnie dziewczynko,podobnie.Z tym,że ja już mam posprzątane. ![]() Dziś kolejny dzień prezencików,bo tż kupił mi fajną koszulke. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Najpierw musze te tosty wyprodukować. ![]() Cytat:
![]() Mam chwilke czasu,to ponadrabiam. ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4682 |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
cześć, mam
|
|
#4683 |
|
BAN stały
|
Widze,że pustki są teraz.Weekend się zbliża,w sumie już jest weekend.
![]() To zmykam,będe potem
|
|
|
|
#4684 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak mi sie nie chce bo fajna pogoda.Patrzalam na prognoze to sie fajna pogoda sie w czerwcu zapowiada mama nadzieje, ze sie sprawdzi Jaka koszulke dostalas?
|
|
#4685 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() No to oby,faktycznie była taka fajna pogoda w czerwcu. ![]() Taką -> http://www.newlook.com/shop/womens/t...estSellerScore |
|
|
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam
i nawet udało mi się Was nadrobić wszystkie zaliczenia mam z głowy, teraz tylko uporać się do końca z tym licencjatem no i egzamin i obrona W czwartek byłam ostatni raz na uczelni na normalnych zajęciach i troche mi się smutno zrobiło, że to już koniec teraz się rozsypiemy po różnych uczelniach a tutaj było tak wesoło.mad fajna bluzeczka ja dziśsobie kupiłam tuniczkę na ślub brata tż na który idziemy 10 czerwca oni mają bardzo skromną uroczystość na 12 osób i w kościele bez mszy tylko przysięga, więc ubieram białe spodnie i tuniczke fioletową do tego jakiś obcasik i będzie w miarę elegancko ale nie za bardzo Poza tym, sama pani młoda nie idzie w sukni ślubnej tylko w jakieś garsonce więc nie ubieram w sukienke żebym nie była bardziej wystrojona od pm'ki ![]() gospella wyśpij się koniecznie oby jutro była u Ciebie taka pogoda jak u mnie dzisiaj - jest po prsotu wspaniale, cieplutko i słonecznie
|
|
|
|
#4687 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4688 |
|
BAN stały
|
acelinko,dziewczynko to fajno że się Wam podoba.Na żywo wyglada lepiej
![]() acelinko za zaliczenie wszystkiego Eh,wszystko co dobre szybko się kończy To fajno się ubierasz na tenślub cywilny brata tz-ta.Masz fotke tuniczki to się pochwal.
|
|
|
|
#4689 |
|
Konto usunięte
|
cześć i czołem...
lecimy na pyfko na przeciwko
|
|
|
|
#4690 |
|
BAN stały
|
Gospellko,Agateczko jutro,czyli 29.05.2010 wychodzicie za mąż,więc życze Wam:
Z Bożej woli połączeni węzłem, co dwoje serc tych splata, żyjcie szczęśliwie tu na ziemi, niech Wam w miłości płyną lata, niech miłość, dobroć oraz ufność, która dziś w sercach Waszych gości, wraz z Bożą łaską i pomocą da Wam moc szczęścia i radości. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-28 o 21:22 |
|
|
|
#4691 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
Gospella, Agata to już jutro
|
#4692 |
|
Wtajemniczenie
|
jeju jak sobie pomyślałam że miałabym mieć jutro ślub to aż mnie ciarki przeszły na tą myśl, Gospellko zazdroszczę Ci tego spokoju. Mam nadzieję, że juto też cały dzień będzie CI on towarzyszył i że pogoda będzie ładna.
Gospella, Agateczka Z całego serducha życzę Wan mnóstwo szczęścia i powodzenia na nowej drodze życia Mad fajna bluzeczka ![]() do mnie dziś przyszła @ i mam taki apetyt że ciągle coś jjem |
|
|
|
#4693 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć panienki i żonki
![]() wpadłam na chwilkę jeszcze jako panienka ![]() wczoraj wymordowalismy się totalnie, jestem nieco niewyspana ale o dziwo spokojna i skoncentrowana![]() jade po kwiatki i zaczyna sie ostani etap odezwę się juz jako żonka![]() az się usmiechnęłam na te myśl ![]() pogoda zapowiada sie superowa-21st słoneczko to miłego weekendziku ![]() ależ mój suwaczek śliczny dziś
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
gospella jesteś niemożliwa :d normalnie oaza spokoju
cieszę się ze słoneczka! Czekamy na Ciebie żonko
|
|
|
|
#4695 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4696 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
będzie pięknie a my dzisiaj jedziemy oglądać obrączki i wyceniać nasze złoto, a potem szukać materaca do łóżka wszystko byłoby super gdyby @ nie przyszła i nie bolał mnie od rana brzuch |
|
|
|
|
#4697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki żeby wszystko się udało Cytat:
Na szczęście![]() Powodzenia w szukaniu obrączek ![]() Jejq Ja nie pamiętam już jak Nasze wyglądają Ale pamiętam emocje jakie towarzyszyły Nam przy mierzeniu, szukaniu ahh![]() U mnie słoneczko ze oknem, ale temperatura hmm około 10 stopni więc taka nie bardzo na opalanie
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
A mój ślub już za 3 tygodnie A dzis jedziemy do hotelu dopiąć szczegóły Ustalimy menu, kolory dekoracji, ustawienie stołów i będę mogła zamawiać winietki Poza tym urodowo mam zrobione paznokcie, żelik na moich naturalnych, wczoraj byłam na peelingu kawitacyjnym i masce a półtora tygodnia przed ślubem idę na zabieg na ciało Wczoraj pani zrobiła mi tez makijaż taki ala ślubny - czarny eyeliner(bardzo cieniutko) i granatowo-zielone cienie. Następnym razem zrobi mi tak jak ma ta modelka http://www.madonna.pl/pl/dodatki.phpNo i nie wiem co z moim kuzykiem, wczoraj tak z ta panią kombinowałyśmy co innego można by wymyślić i troche nowych wersji mi sie pojawiło, także myślę, że fryzjerka zaproponuje mi coś fajnego Niekoniecznie kucyk A teraz panowie montują nam szafę w przedpokoju Może później pojedziemy po stół jak będzie nam sie chciało
|
#4699 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wszystkiego najlepszego na nowej Drodze Życia!! a tak na marginesie to podziwiam za spokój i trzymam kciuki, żeby wszystko wyszło idealnie
|
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
Gospello Agatko!!! Najlepszego na nowej drodze życia!!! Żeby codziennie świeciło Wam takie piękne słoneczko jak dzisiaj
|
|
|
|
#4701 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
My dziś mamys potkanie rodziców, jadę z Tż na nasza salę, bo jedna z wizażanek ma dziś na niej swoje przyjecie i pozwoliła mi zobaczyc dekoracje i ustawienie stołów
|
|
#4702 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Dzięki. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Powodzenia,kciuki i najlepszego raz jeszcze. ![]() Cytat:
Jak wrócisz zdaj nam relacje. ![]() Cytat:
Cytat:
I zdaj nam potem realcje z tego co zaobserwowałaś odnośnie dekoracji.
|
||||||
|
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo!
![]() widzialam, ze dyskutowalyscie o sukienkach dla druhen ja nie mam druhen (bo w sumie nie wiem co by mialy robic bo tak tylko stac i swiecic zebami to troche glupio ), wiec i problemu na szczescie nie mam a swiadkowej zostawiam pelna dowolnosc![]() widzialam tez pytania o kwestie koscielne. u mnie w miescie poradnia jest za darmo, za zapowiedzi oboje dalismy po 50zl, a za slub planujemy dac 500zl, bo podobno tyle sie daje tam gdzie go bierzemy ![]() Certina bylas ciekawa efektu na naszych scianach oto i efekt![]() Załącznik 3146732 powiem Ci, ze kolorki wyszly nam dokladnie takie same jak we wzorniku ![]() kupilam sobie nowe butki szare!! pod kolor moich nowych scian sliczniusie sa tyle, ze zamszowe.... powiedzcie mi: trzeba takie buty jakos dodatkowo impregnowac zeby nic im sie nie stalo? bo szczerze mowiac zawsze takich unikalam, ale te sa wyjatkowo wygodne, wiec postanowilam dac im szanse i teraz jestem w kropce impregnowac je czyms czy nie?? troche boje sie, ze im zryje obcas ktory tez jest caly z zamszu... bede musiala ostroznie chodzic ![]() TZcik jeszcze wczoraj dzwonil potwierdzic rezerwacje naszego autka do slubu i gosciu opowiadal, ze ostatnio byli z nim nawet na tuning show i podobno zrobilo furrore ;D 2 pierwsze dwa zdjecia to nasze slubne autko http://www.autocentrum.pl/awc/motobl...czesc-1-2-632/ gosciu mowil, ze 3 lipca sam ma swoj slub i tez nim pojedzie tylko jak by je tu udekorowac... hmmma w ogole to zaloba tamte mialy swoja historie... no trudno, pojde w martensach stracilam taka pamiatke! slubujacym dzis PMkom wszystkiego naj naj naj na nowej drodze zycia!!! ![]() mam nadzieje, ze u Was ladniejsza pogoda niz u mnie chyba zaraz bedzie ulewa
Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-05-29 o 14:39 |
|
|
|
#4704 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję Mad
wróciliśmy obrączki zakupione, będą na 16 czerwca, już je kiedyś wkalałam ze strony Łazara, białe złoto + na końcu taki cieniutki paseczek z czerwonego złota, szerokość 5,5, błyszczące, daliśmy swoje złoto i nawet za dużo go było i wyjdziemy na czysto najprawdopodobniejno i testowaliśmy materace, ale u nas strasznie drogie są, taki co nam się bardzo podobał to ponad 2 tys kosztuje, więc kupiliśmy taki podobny na allegro, ale dużo taniej ![]() Lain bardzo ciekawe połącznie, ten fiolet jest śliczny a na górze to jest miejsce na pasek jakiś? czy tak ma po prostu zostać? Nie doradzę w kwestii butów zamszowych, miałam kilka par, ale od jazdy samochodem strasznie się ścierają, tak jak i satynowe, szkoda mi zawsze jak muszę wyrzucić, ale co zrobić, mają krótką żywotność. |
|
|
|
#4705 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() dziewczyny " z dziś " mam nadzieję, że macie tak piękną pogodę jak u mnie... zero stresu Wam życzę i wszystkiego dobrego na tej nowej drodze życia Lain fajny kolorek, podobny do mojego zamszowych butów nie mam, bo zawsze szkoda mi na nie kasy wydawać, właśnie z tego samego powodu napisz mi jak się będą sprawować
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2010-05-29 o 15:52 |
|
|
|
#4706 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje obraczek ![]() ciesze sie, ze sie podoba kolor nie jest pociagniety do samej gory tylko jest taki pasek bialy przy suficie. tak nam sie podoba, wiec tak nam pomalowali z reszta stwierdzili, ze nawet jakbysmy im nie powiedzieli to tak by zrobili bo tak sie podobno teraz maluje ja tam sie nie znam ![]() Cytat:
Cytat:
drogie bardzo nie byly to jak sie zniszcza to nie bede bardzo plakac ale mam nadzieje, ze chociaz sezon w nich pochodze na pewno zdam relacje przy pierwszym powazniejszym uszkodzeniu |
|||
|
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
ja po meczacym dniu pracy i jeszcze za godz mamy gosci lain bardzo ładny ten fiolet wszystkim dzisiejszym PM wszystkiego dobrego
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nie mam czasu nadrabiać niestety, bo dziś od rana byliśmy na zakupach (TŻ mi kupił spodnie - udało nam się znaleźć idealne jeansy dla mnie, nie biodrówki i nie rurki Pozdrowionka. Trzymam za dzisiejsze PMki
|
|
|
|
#4709 |
|
Wtajemniczenie
|
Martoolka jak egzamin bo coś chyba nie doczytałam
|
|
|
|
#4710 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
za ubrania. A ja jestem prawie 4 lata z Tz i nigdy mi nie kupil zadnego ubrania
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.

U mnie dziewczynko,podobnie.Z tym,że ja już mam posprzątane. 

tak mi sie nie chce bo fajna pogoda.Patrzalam na prognoze to sie fajna pogoda sie w czerwcu zapowiada
teraz się rozsypiemy po różnych uczelniach a tutaj było tak wesoło.

za zaliczenie wszystkiego 
I zdaj nam potem realcje z tego co zaobserwowałaś odnośnie dekoracji.
chyba zaraz bedzie ulewa