|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
absolutnie źle Cię nie zrozumiałam ![]() też jestem za piciem z umiarem i zdrowym rozsądkiem demot mega
|
|
#332 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj też słoneczko od rana ![]() wieczorkiem (około północy) siąpił deszczyk, ale delikatnie. w sumie ogólnie to zamuliłyśmy trochę, bo miałyśmy iść na ten Kult, aleeeeee oglądałyśmy Sopot Top Trendy na Polsacie no i Tż do mnie napisał, że Kult już gra więc szybko dupki w troki i w drogę. Ale Marta kazała nam skręcić w lewo i nadrobiłyśmy jakieś 2km drogi w końcu doszłyśmy na ten kampus, ale bilety po 15zł ![]() była 22:00, więc stwierdziłyśmy, że pewnie jeszcze tylko pół godziny to się nie opłaca, a Kazik grał do 23:40 no,ale postałyśmy pod castoramą, Karolinę ochrona ganiała, a ja narobiłam jakiejś wioski bo stałyśmy przy samochodzie, do któego sobie zaglądałam, a zaraz tam kolesie przyszli, i wiecie... ![]() ogólnie właścicielka mieszkania, które wynajmują dziewczyny .. opowiedziała nam całą historię tego mieszkania i jej mamy, no ale spoko. no, także.. wszystkie się znalazłyśmy w tym Gdańsku i w porząsiu było. no. także wczorajszy dzień udany, dziewczyny przed północą padły na materac i już chyba tylko się później wykąpały i poszły spać, aczkolwiek nie wiem, ale jak wypiły wino kościelne beze mnie to... ![]() nikt nie miał kasy na koncie ![]() Cytat:
chciała Ci smsa napisać ![]() i nie byłyśmy pijane ![]() wypiłysmy po piwie (Weronika po połowie Desperadosa już się chwiała za to Karolina po dwóch Karpackich 7%, ciągle na trzeźwości kompletnej), polazłyśmy tam i już nic nie było czuć.a potem miało być to wino,ale się pospały ![]() właśnie mi Kamila smsa napisała, ze ona, Karolina i Ewa już nie śpią,a reszta kima ![]() Cytat:
|
|
#333 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. ;*
Cytat:
![]() ![]() nie będę mu robić aż takiej przyjemności z tego, że wie więcej ode mnie i postaram się być samodzielna. ![]() Cytat:
Cytat:
Karolina żyje? numer wysłałam Ci na pw. nie wiedziałam,że nikt nie ma, a teraz tak myślę, że faktycznie chyba nie podawałam.a plany na dzisiaj? ![]() ucałuj wszystkie Żbiki ode mnie! ;*
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||
|
|
|
#334 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wiem, wiem Cytat:
![]() jak będziecie miały czas i ochotę to możecie puscic mi sygnała to oddzwonię do Was wieczorem Zjadłam przed chwilą talerz czereśni A tak btw. Dzień dobry;D
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
a dzisiaj to chyba nad morze idziemy.
idę się kąpać..bo w sumie za pół godziny powinnam już być na skm,ale się pewnie nie wyrobię. ucałuję wszystkie żbiki, zadzwonimy wieczorem, o ile ktoś ma numer
|
#336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ucałuj
|
|
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#338 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Czeeeść ![]() Eee, nawet tu troche naspamowałyście powiem Wam ![]() Oglądam plotkarę zastanawia mnie, dlaczego uzależniam się od każdego serialu który oglądam -.-
|
|
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najpierw sobie wszystkie serie Lostów strzelę, potem ostatni Plotkary bo nie widziałam i tych Skinsów których tu łupicie;D Bo Brzydula Betty się skończyła już a Housa narazie nie ma
|
|
|
#340 |
|
Zadomowienie
|
A mnie LOST jakoś nigdy nie kręcił. Co może być ciekawego w serialu o rozbitkach na wyspie? Jedyne o czym jestem w stanie myśleć, to że nie mają dostępu do węzła sanitarnego i chodzą cały czas w tych samych ciuchach
Marta, oglądaj Skinsów ja obejrzałam 3 sezony, czwartego na razie nie mam jak ściągnąć, więc oglądam od nowa ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- A w ogóle to dzień dobry. Jak zwykle wykazuję brak manier o_O |
|
|
|
#341 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja wczoraj skończyłam, ostatni odcinek, nie wierzę po prostu że to już koniec. Ja dzisiaj właśnie z tż zacznę Skinsów oglądać ![]() Cytat:
Ja właśnie jeszcze herosów nie skończyłaam! seriale to zło
|
|
|
#342 | |
|
Zadomowienie
|
I chyba jestem wredną suką. Mojej przyjaciółce (?) rozpadł się związek, który mówiłam jej, żeby zerwała, bo to była jakaś parodia (
) związku. Znaczy, nic nie mogła facetowi mówić, bo on miał ważniejsze problemy ale i tak on był najważniejszy na świecie, a mnie całkowicie olewała. Potrafiła przychodzić po niego do szkoły (on i ja chodziliśmy do tej samej) i nic mi o tym nie mówić. A ja ją spotykałam wtedy przypadkowo i WTF, a ona że musi lecieć bo Patryczek czeka albo jak nie miałam jak dojechać na studniówkę, a oni przejeżdżali koło mojego domu i robili mi taką WIELKĄ ŁASKĘ, że się zatrzymają żebym mogła się dosiąść dajcie spokój. No nieważne. W każdym razie Pacia nie ma i ja znowu jestem potrzebna do wypłakiwania się. A nie mam ochoty na sesje płakania, bo potrzebuję sama się pozbierać. Am I bad?---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
![]() No sorry, ale takie odnoszę wrażenie i podobno zakończenie było do dupy xd
|
|
|
|
|
#343 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
byłam w podobnej sytuacji, też dziewczyna loove na całego, nie ma czasu na nic a potem nagle koniec i co ? nikogo nie ma wokół siebie, a nagle wszyscy potrzebni. A czemu zły pomysł ? Fakt, zakończenie zrobili lipne, najlepsze były pierwsze 3 sezony potem troche przekombinowali. Ale sentyment zostaje
|
|
|
#344 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem, ja np. czuję się niezręcznie, jak oglądam z kimś film, gdzie są sceny, eee, damsko-męskie ![]() Ech, wiem, dlatego przebrnęłam przez 6 sezonów One Tree Hill ![]() edit - mam tak cudowną liczbę postów, że nie wiem kiedy napiszę następny
Edytowane przez czijo Czas edycji: 2010-05-29 o 12:50 |
|
|
|
|
#345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień.
Masz na abonament, Bejbe. ;* Ale spoczi. ![]() Bawcie się, bo czekam na szczegółową relację później. ![]() Cytat:
![]() To nie jest jakaś tam sobie praca. Dorosłość. Muszę być lojalna wobec tej firmy, więc nie mogę niczego mówić. Rozumiem, że wolisz się zgubić kilka razy? Żartuję No włacha ![]() Cytat:
Oglądałaś może 'Gotowe na wszystko' i 'Chirurgów' ?
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
LOST to mistrzowski serial! Uwielbiam go choc wiele watkow/wydarzen bylo az zbyt mocno pokomplikowanych
Bede ogladac teraz od paczatku, jestem na 5 odcinku 1 sezonu
|
|
|
|
#347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dlaczego mnie to nie dziwi? tak w ogóle powinnam była jej posłuchać i pojechać, bo w ogóle nie jestem zadowolona z tego angielskiego
Edytowane przez czijo Czas edycji: 2010-05-29 o 13:07 |
|
|
|
|
#348 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może z kimś innym bym się poczuła niezręcznie, ale przed nim to niczego się jakoś nie krępuje, on tym bardziej.. niestety ![]() Cytat:
|
|
|
#349 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Chirurgów miałam nadrobic bo też chyba na 5 ( ) serii skończyłam a GNW nie widziałam
|
|
|
#350 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dla zobrazowania sytuacji: kiedy ściągam napisy do Skinsów przez Napi-Projekt, pasek wulgarności jest pełny ![]() No i nastolatków grają nastolatki, a nie trzydziestolatki ![]() Tak teraz myślę, że powinnam była to zrobić już dawno... zwłaszcza że tylko ja się starałam. "Gotowe na wszystko" są super ale pierwsze trzy serie, czwartej i kolejnych już mi się nie chciało oglądać ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Aha, dziewczyny, zapomniałam Wam powiedzieć ńjusa kolega zaoferował, że udostępni mi mieszkanie na noclegi po mojej imprezie urodzinowej. Może dzięki temu któraś z Was mogłaby wpaść?
|
||
|
|
|
#351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a właściwie to kiedy robisz imprezę?
|
|
|
#352 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzisiaj ma ogłosić event na facebooku |
|
|
|
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
noo tak jakoś wyszło
no to kolejny do listy dopisuje
|
|
#355 |
|
Zadomowienie
|
I tak najlepszy serial na świecie to "The IT Crowd"
|
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
o tym to już w ogóle nie słyszałam
|
|
#357 |
|
Zadomowienie
|
Bo to taki niszowy brytyjski sitcom o informatykach
ale cudoooooooooooooooooowny.Próbka: http://www.youtube.com/watch?v=ST3PSFbL8tk
|
|
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Na wstępie: kto chce kawę mrożoną?
![]() ależ jest gorąco, właśnie wróciłam i.. (kupiłam sobie sukienkę w używaku, ale nowa, z metkami, za 30zł i jeszcze trzeba ją przerobić, bo za duża, czyli kolejne 2 dychy ale śliczna jest.. co ja tak mam z tymi sukienkami ostatnio?! )Cytat:
Rozumiem. ![]() Jasne- zgubić się i poprosić o pomoc jakiegoś przystojniaka, co tam jakiś tż, gdy się jest w wielkim mieście
|
|
|
|
#359 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podświadomość nakazuje Ci nosić sukienki, co by seksapil ukazywać. ![]() ![]() ![]() ![]() Nawet mi na sms-a nie odpisują. ![]() No przystojniaków to tam jest, mmmm. ![]() Już tylu widziałam.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.

]

więc szybko dupki w troki i w drogę. Ale Marta kazała nam skręcić w lewo i nadrobiłyśmy jakieś 2km drogi 

Jeszcze drugie tyle przede mną, albo i więcej. Najtrudniejsze jeszcze przede mną. Ale nie mówię już o pracy, bo się rozgadam, a to poufne jest.
].
nie wiedziałam,że nikt nie ma, a teraz tak myślę, że faktycznie chyba nie podawałam.

albo jak nie miałam jak dojechać na studniówkę, a oni przejeżdżali koło mojego domu i robili mi taką WIELKĄ ŁASKĘ, że się zatrzymają żebym mogła się dosiąść