|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy Czarna Mamba
łojejciu! za darmo bym nie chciała
![]() nie poszło im, nie poszło
|
|
|
|
|
#32 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale jesteście
, to że tani zapach nie znaczy ze musi być zły ![]()
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, ja bym sobie zapodała zapach prezerwatywy. Ciekawa jestem reakcji gawiedzi
|
|
|
|
|
#34 |
|
BAN stały
|
Ale z Was snobki wstrętne
To, że coś tanie jest (i od producenta kleju i kondomów), nie znaczy, że śmierdzieć musi ![]() Chociaż w sumie to mieszane uczucia mam |
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak będą gdzieś dostępne to chętnie poniucham
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
a ja jeszcze nie wiem, ale raczej jak będą ładnie pachniały to sobie któreś kupię
podoba mi się niebanalny styl pani Pavlovic i myślę, że badziewia totalnego raczej by nie sygnowała swoim nazwiskiem, a do tego są w takiej cenie, że nawet jak mi nie przypasują to dużo kasy nie stracę
|
|
|
|
|
#37 |
|
never say no to panda
|
a ja nie rozumiem, czemu taka nagonka na zapachy Pavlovicowej... kobita, owszem, należy do dość "specyficznych"
osób, ale zapachy mogą się okazać całkiem przyzwoitymi smrodkami (szału,- wiadomo, nie będzie, ale i tak lepsze to to, niż Żador 100ml za 40zł)czemu nikt nie krytykuje Kotów Naomi albo Britnejowych jarmarcznych kryształków? bo to wg mnie ta sama półka - perfumy "gwiazd" ja tam bardziej byłabym za wspólnozakupieniem tych flachonów na jakieś próbki 2ml
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Założę się, że z ciekawości każda z nas by poniuchała wszystkie trzy zapachy. A co, na nowe Currary się nie napalałyśmy? Tyle, że zdecydowanie bardziej wolałabym próbki do testów niż od razu całe flakony, nawet w takiej cenie |
|
|
|
|
|
#40 |
|
never say no to panda
|
no to co, rozbieramy? bo ja też ciekawa jestem zapachów (mam nadzieję, że znajdzie się amatorka na flachon
)gdzieś to to jeszcze jest dostępne? bo na all średnio podoba mi się 2punktowa użytkowniczka... chociaż ma 1 pozytyw za sprzedaż
|
|
|
#41 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jak dla mnie to Currary mają zdecydowanie ciekawsze nuty...te mnie jakoś nie pociągają
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Olu, jakbyś rozbierała to ja się piszę na czarny flakon - będzie mi pasował kolorystycznie do kolekcji
|
|
|
|
|
|
#43 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
Ilość transakcji mnie nie przeraża, wiadomo założyli nowe konto na sprzedaż tylko tych perfum .
|
||
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Oj nie wiedzialam, ze p. Iwonka dorobila sie kolekcji wlasnych perfum. Jesli kiedys na nie trafie, z checia przetestuje. Bardzo lubie p. Iwone za konkret wypowiedzi w pr. Zreszta podoba mi sie jej konsekwencja w wygladzie.
![]() Musze ja tez troche obronic, bo to ze one tanie i sprzedawane na Allegro to i nic w tym zlego. Jest to ta sama liga zapachow sygnowanych nazwiskami gwiazd co: KejtowMossow i Viktorii Bekhamowych. Myslicie, ze w UK Bekhamowie sprzedaja swoje perfumy za bajonskie kwoty? Flakon oscyluje w oklicach 12L, co po przeliczeniu wychodzi ok. 50 zl. A tam gdzie ich perfumy kosztuja np. 30L nikt ich nie kupuje. Niemal zaraz po promocji mozna je spotkac na wyprzedazach... Ba! CK Euphoria tez jest sprzedawana w niektorych sklepach za 15L, a ogrodki angela za 20L/25 ml. Same widzicie, nie cena swiadczy o jakosci i nie ma co sie ironicznie zgrywac... i Iwony krytykowac. w PL ludzie kasy nie maja na flakony po 300 zl, wiec wydala perfumy ze sredniej polki dostepne dla przecietnej gospodyni domowej, licealistki czy innej kobiety pracujacej.
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
No tak, ale emocje wzbudza raczej fakt, że p. Iwonka nie jest żadną celebrytką - i znana jest z tego, że jest znana. Gdyby powstały perfumy sygnowane nazwiskiem np. Elżbiety Zapędowskiej, to mój odbiór byłby podobny.
Obrona nie jest konieczna Nikt tu ani perfum, ani pani Pavlovic nie atakuje - rozważany jest jedynie fenomen produktu i strategia tego marketingowego eksperymentu. I tyle.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
never say no to panda
|
niemniej perfumy zostały zjechane od góry do dołu zanim ktokolwiek ich poniuchał
![]() no nic, dla mnie sprawa jasna - trza rozebrać, żeby wyrobić sobie opinię to ja ruszam na wspólnozakupowy*edit - chętne do poznania zapachów zapraszam tutaj http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=435678
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-05-31 o 14:57 |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Cbr dobrze gada, trza niuchnąć zanim wyda się opinię.
No dobra mam nadzieję, że uda się je rozebrać. Sam pomysł uważam, za naprawdę ciekawy, stworzyć zapach odzwierciedlający dany taniec i założę się, że gdyby dom mody Hermes, czy inna Chanel wpadł na ten pomysł, to wszystkim wydawałoby się to cudownym i wspaniałym pomysłem (tak, tak ludzie lubią serię zapachowe). Jakoś nikt nie gani CdG za próbę stworzenia zapachów odzwierciedlających 5 rodzajów świątyń... czy jak to tam nazwać, które ja osobiście uważam za średnie. Sama w większości nie lubię perfum sygnowanych przez gwiazdy (są wyjątki, bo nie wyobrażam sobie lata bez Still J.Lo), ale nigdy nie wypowiadam się, że są kiepskie zanim ich nie powącham. |
|
|
|
|
#48 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no, ale wpierw wypadaloby powachac, zanim sie wbije pare szpil z ironia w tle. sprzedaz jak sprzedaz-kazda forma jest dobra, byle byl zysk.
|
|
|
|
#49 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
w sumie na tym polega bycie celebrytą. A pani Iwona jednak ma większe zasługi niz tylko bycie znaną-mino tego nie mam nawet zamiaru wąchać tych perfum-ale tylko dlatego ze po nutach wiem ze są nie dla mnie.
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-05-31 o 19:45 |
|
|
|
|
|
#50 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Tak czy owak, czekam na męskie odpowiedniki sygnowane nazwiskiem Maseraka
|
|
|
#51 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#52 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
TANECZNE sukcesy pani Pavlović robią na mnie duże wrażenie i cenie ją jako tancerkę, dlatego wolałabym zobaczyć ja w reklamie jakiejś bardziej luksusowej czy dobrze kojarzącej się marki, a nie perfum w stylu Currary sprzedawanych potem na promocjach za 20 zł. To ma być ta "obraza"?
|
|
|
#53 |
|
DOMator
|
Personalnie nie atakowałam pani Pavlowic, ale zdziwienie wywołał u mnie sposób premiery tego zapachu, a właściwie jego brak.
Nie było briefingu dla mediów, żadnej oficjalnej informacji, a zapach pojawia się niespodziewanie na all. Flokoniki jak kopia currary z logo producenta super glue. Nie wygląda to profesjonalnie i budzi mieszane uczucia. Przecież jeśli ktoś sygnuje swoim nazwiskiem zapach, to pragnie poinformować świat o tym wydarzeniu, nakręcić całą machinę marketingową, która rozkręci sprzedaż i przyniesie dochód.
|
|
#54 |
|
never say no to panda
|
ha, wiedziałam, że nie ma co oceniać przed niuchnięciem
wywąchałam wszystkie trzy i stwierdzam subiektywnie , że zdecydowanie lepsze od kurarowych sióstrFreestyle - pachnie płynem do prania ubrań, nie wiem co prawda jakim, ale obstawiam Perwoll albo Perłę do kolorów - jednym słowem kwiatowo-świeży zapach czystości i prania Tango - skrzyżowanie Baby Doll z Light Blue - na pierwszy niuch czuję mnóstwo porzeczek (niestety w składzie ich brak ), które z czasem ewoluują w grejpfruta i owocową cytrusowośćkapka kwiatków też jest Pasodoble - mój ulubieniec zaczyna się uderzeniem kwiatów i owoców na przepięknej bazie mleczno-waniliowo-ambrowej (nie, ambry też w nutach nie ma, to mój nos płata mi figle), z bliska wydaje się nieco zbyt syntetyczny, ale już z pewnej odległości cała sztuczność znika potem owocki "puchacieją" i wpadają do waniliowo-karmelowego budyniu ![]() i ta faza trwa, trwa, trwa, powoli wtapiając się w skórę, bardzo naturalnie jeszcze jeden plus Pasodoble - podczas gdy F. i T. są straszliwie nietrwałe (daly radę utrzymać się raptem 1-2h), P. siedzi na mnie od godz. 12.00 do teraz i jeszcze tego diaboła czuć
|
|
|
#55 |
|
Przyczajenie
|
Sprawdziłam zapachy perfum Iwony Pavlovići - najbardziej przypadł mi do gustu
CZARNA MAMBA PASODOBLE: aromat kwiatów, owoców, drzew orientalnych
|
|
|
|
|
#56 |
|
Konto usunięte
|
aholec a nie widzialas ich moze jeszcze w jakichs innych sklepach? bo chetnie bym sobie obwachala, juz wczesniej chcialam a tu nigdzie tych zapachow nie ma i nie ma...
|
|
|
|
|
#57 |
|
Przyczajenie
|
Mam PASODOBLE i pachnie całkiem ładnie
Cena też jest przyzwoita.. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że tak na co dzień psikacie się perfumami po 200zł i więcej.. |
|
|
|
|
#58 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
|
#59 | |
|
DOMator
|
Cytat:
![]() Poczytaj wątek o tym czym dzisiaj pachną wizażanki, to może wróci ci wiara w ludzi
|
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.

, to że tani zapach nie znaczy ze musi być zły 

Flakon oscyluje w oklicach 12L, co po przeliczeniu wychodzi ok. 50 zl. A tam gdzie ich perfumy kosztuja np. 30L nikt ich nie kupuje. Niemal zaraz po promocji mozna je spotkac na wyprzedazach... Ba! CK Euphoria tez jest sprzedawana w niektorych sklepach za 15L, a ogrodki angela za 20L/25 ml. Same widzicie, nie cena swiadczy o jakosci i nie ma co sie ironicznie zgrywac... i Iwony krytykowac. w PL ludzie kasy nie maja na flakony po 300 zl, wiec wydala perfumy ze sredniej polki dostepne dla przecietnej gospodyni domowej, licealistki czy innej kobiety pracujacej.