Perfumy Czarna Mamba - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-05-29, 10:31   #31
jessica855
Zakorzenienie

Dot.: Perfumy Czarna Mamba

łojejciu! za darmo bym nie chciała
nie poszło im, nie poszło
jessica855 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-29, 12:31   #32
Polly_
grozi wypollizowaniem

ale jesteście , to że tani zapach nie znaczy ze musi być zły
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-29, 12:56   #33
Pin up girl
Zakorzenienie

Właśnie, ja bym sobie zapodała zapach prezerwatywy. Ciekawa jestem reakcji gawiedzi
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-29, 15:32   #34
gryx82
BAN stały

Ale z Was snobki wstrętne To, że coś tanie jest (i od producenta kleju i kondomów), nie znaczy, że śmierdzieć musi

Chociaż w sumie to mieszane uczucia mam
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-29, 15:45   #35
Daffodilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Ale z Was snobki wstrętne To, że coś tanie jest (i od producenta kleju i kondomów), nie znaczy, że śmierdzieć musi

Chociaż w sumie to mieszane uczucia mam
No ale przynajmniej może trwałe te zapachy - jak im się trochę cyjanopanu domieszało na linii produkcyjnej... Jak będą gdzieś dostępne to chętnie poniucham
Daffodilka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-29, 16:26   #36
201703061208
Konto usunięte

a ja jeszcze nie wiem, ale raczej jak będą ładnie pachniały to sobie któreś kupię podoba mi się niebanalny styl pani Pavlovic i myślę, że badziewia totalnego raczej by nie sygnowała swoim nazwiskiem, a do tego są w takiej cenie, że nawet jak mi nie przypasują to dużo kasy nie stracę
201703061208 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-29, 16:33   #37
cbr
never say no to panda

GG do cbr

a ja nie rozumiem, czemu taka nagonka na zapachy Pavlovicowej... kobita, owszem, należy do dość "specyficznych" osób, ale zapachy mogą się okazać całkiem przyzwoitymi smrodkami (szału,- wiadomo, nie będzie, ale i tak lepsze to to, niż Żador 100ml za 40zł)
czemu nikt nie krytykuje Kotów Naomi albo Britnejowych jarmarcznych kryształków? bo to wg mnie ta sama półka - perfumy "gwiazd"

ja tam bardziej byłabym za wspólnozakupieniem tych flachonów na jakieś próbki 2ml
Stary 2010-05-29, 16:38   #38
jessica855
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość
(...)
ja tam bardziej byłabym za wspólnozakupieniem tych flachonów na jakieś próbki 2ml
nie wierzę, że byś to zrobiła (podpuszczam)
jessica855 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-29, 17:11   #39
Daffodilka
Zakorzenienie

Cytat:
a ja nie rozumiem, czemu taka nagonka na zapachy Pavlovicowej... kobita, owszem, należy do dość "specyficznych" osób, ale zapachy mogą się okazać całkiem przyzwoitymi smrodkami (szału,- wiadomo, nie będzie, ale i tak lepsze to to, niż Żador 100ml za 40zł)
czemu nikt nie krytykuje Kotów Naomi albo Britnejowych jarmarcznych kryształków? bo to wg mnie ta sama półka - perfumy "gwiazd"

Pandeczko, przecież to żarty Założę się, że z ciekawości każda z nas by poniuchała wszystkie trzy zapachy. A co, na nowe Currary się nie napalałyśmy? Tyle, że zdecydowanie bardziej wolałabym próbki do testów niż od razu całe flakony, nawet w takiej cenie
Stary 2010-05-29, 17:15   #40
cbr
never say no to panda

GG do cbr

no to co, rozbieramy? bo ja też ciekawa jestem zapachów (mam nadzieję, że znajdzie się amatorka na flachon )
gdzieś to to jeszcze jest dostępne? bo na all średnio podoba mi się 2punktowa użytkowniczka... chociaż ma 1 pozytyw za sprzedaż
Stary 2010-05-29, 17:26   #41
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Daffodilka Pokaż wiadomość
Pandeczko, przecież to żarty Założę się, że z ciekawości każda z nas by poniuchała wszystkie trzy zapachy. A co, na nowe Currary się nie napalałyśmy? Tyle, że zdecydowanie bardziej wolałabym próbki do testów niż od razu całe flakony, nawet w takiej cenie

jak dla mnie to Currary mają zdecydowanie ciekawsze nuty...te mnie jakoś nie pociągają
Stary 2010-05-29, 17:53   #42
Daffodilka
Zakorzenienie

Cytat:
no to co, rozbieramy? bo ja też ciekawa jestem zapachów (mam nadzieję, że znajdzie się amatorka na flachon )
gdzieś to to jeszcze jest dostępne? bo na all średnio podoba mi się 2punktowa użytkowniczka... chociaż ma 1 pozytyw za sprzedaż
Możliwe, że ta hurtownia ma chwilowo wyłączność na sprzedaż, bo nigdzie indziej tych perfum nie ma. Olu, jakbyś rozbierała to ja się piszę na czarny flakon - będzie mi pasował kolorystycznie do kolekcji
Stary 2010-05-31, 10:25   #43
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem ile i jak to chciałabyś zrobić, bo nigdy w takim zakupie organizowanym nie uczestniczyłam, w każdym razie ja jestem chętna jeśli wyjdzie to jakoś rozsądnie na w pierwszym miejscu- pasodoble i ewentualnie tango ( i może być opcja z butelką i nie 2 ml. ale 20 ml- bo 2 ml. to szkoda mi zachodu)

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Daffodilka Pokaż wiadomość
Możliwe, że ta hurtownia ma chwilowo wyłączność na sprzedaż, bo nigdzie indziej tych perfum nie ma. Olu, jakbyś rozbierała to ja się piszę na czarny flakon - będzie mi pasował kolorystycznie do kolekcji
Mają wyłączność, pisałam do nich, wydają się bardzo w porządku, przynajmniej jeśli chodzi o sensowną i szybką odpowiedź na zapytania Ilość transakcji mnie nie przeraża, wiadomo założyli nowe konto na sprzedaż tylko tych perfum .
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-31, 13:28   #44
Pomadka
Zakorzenienie

Oj nie wiedzialam, ze p. Iwonka dorobila sie kolekcji wlasnych perfum. Jesli kiedys na nie trafie, z checia przetestuje. Bardzo lubie p. Iwone za konkret wypowiedzi w pr. Zreszta podoba mi sie jej konsekwencja w wygladzie.

Musze ja tez troche obronic, bo to ze one tanie i sprzedawane na Allegro to i nic w tym zlego. Jest to ta sama liga zapachow sygnowanych nazwiskami gwiazd co: KejtowMossow i Viktorii Bekhamowych. Myslicie, ze w UK Bekhamowie sprzedaja swoje perfumy za bajonskie kwoty? Flakon oscyluje w oklicach 12L, co po przeliczeniu wychodzi ok. 50 zl. A tam gdzie ich perfumy kosztuja np. 30L nikt ich nie kupuje. Niemal zaraz po promocji mozna je spotkac na wyprzedazach... Ba! CK Euphoria tez jest sprzedawana w niektorych sklepach za 15L, a ogrodki angela za 20L/25 ml. Same widzicie, nie cena swiadczy o jakosci i nie ma co sie ironicznie zgrywac... i Iwony krytykowac. w PL ludzie kasy nie maja na flakony po 300 zl, wiec wydala perfumy ze sredniej polki dostepne dla przecietnej gospodyni domowej, licealistki czy innej kobiety pracujacej.
Stary 2010-05-31, 14:22   #45
Layila
Zadomowienie

No tak, ale emocje wzbudza raczej fakt, że p. Iwonka nie jest żadną celebrytką - i znana jest z tego, że jest znana. Gdyby powstały perfumy sygnowane nazwiskiem np. Elżbiety Zapędowskiej, to mój odbiór byłby podobny.

Obrona nie jest konieczna Nikt tu ani perfum, ani pani Pavlovic nie atakuje - rozważany jest jedynie fenomen produktu i strategia tego marketingowego eksperymentu. I tyle.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-31, 14:30   #46
cbr
never say no to panda

GG do cbr

niemniej perfumy zostały zjechane od góry do dołu zanim ktokolwiek ich poniuchał
no nic, dla mnie sprawa jasna - trza rozebrać, żeby wyrobić sobie opinię to ja ruszam na wspólnozakupowy

*edit - chętne do poznania zapachów zapraszam tutaj http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=435678

Edytowane przez cbr
Czas edycji: 2010-05-31 o 14:57
cbr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-31, 15:32   #47
poissonivy
Zakorzenienie

Cbr dobrze gada, trza niuchnąć zanim wyda się opinię.
No dobra mam nadzieję, że uda się je rozebrać.

Sam pomysł uważam, za naprawdę ciekawy, stworzyć zapach odzwierciedlający dany taniec i założę się, że gdyby dom mody Hermes, czy inna Chanel wpadł na ten pomysł, to wszystkim wydawałoby się to cudownym i wspaniałym pomysłem (tak, tak ludzie lubią serię zapachowe).

Jakoś nikt nie gani CdG za próbę stworzenia zapachów odzwierciedlających 5 rodzajów świątyń... czy jak to tam nazwać, które ja osobiście uważam za średnie.

Sama w większości nie lubię perfum sygnowanych przez gwiazdy (są wyjątki, bo nie wyobrażam sobie lata bez Still J.Lo), ale nigdy nie wypowiadam się, że są kiepskie zanim ich nie powącham.
poissonivy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-31, 19:26   #48
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Layila Pokaż wiadomość
No tak, ale emocje wzbudza raczej fakt, że p. Iwonka nie jest żadną celebrytką - i znana jest z tego, że jest znana. Gdyby powstały perfumy sygnowane nazwiskiem np. Elżbiety Zapędowskiej, to mój odbiór byłby podobny.
to kim wg. ciebie jest Pawlovic jesli nie celebrytka? osoba z TV, ktora wylansowal niesamowicie popularny pr. o tancu. Tak samo sie lansuje i lazi po imprezach jak jakas tam rodzima gwiazda. Tak samo ja smaruja w brukowcu jak jakas Hiltonke, ktora nikim szczegolnym nie jest li i jedynie ma spadek, a sama na nic sobie nie zapracowala moze poza skandalami... a perfumy tez wydaje na rynek.

Cytat:
Obrona nie jest konieczna Nikt tu ani perfum, ani pani Pavlovic nie atakuje - rozważany jest jedynie fenomen produktu i strategia tego marketingowego eksperymentu. I tyle.
no, ale wpierw wypadaloby powachac, zanim sie wbije pare szpil z ironia w tle.
sprzedaz jak sprzedaz-kazda forma jest dobra, byle byl zysk.
Stary 2010-05-31, 19:44   #49
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

.

w sumie na tym polega bycie celebrytą. A pani Iwona jednak ma większe zasługi niz tylko bycie znaną-mino tego nie mam nawet zamiaru wąchać tych perfum-ale tylko dlatego ze po nutach wiem ze są nie dla mnie.

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2010-05-31 o 19:45
Stary 2010-06-01, 02:12   #50
Layila
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pomadka Pokaż wiadomość
to kim wg. ciebie jest Pawlovic jesli nie celebrytka? osoba z TV, ktora wylansowal niesamowicie popularny pr. o tancu.
Co nie zmienia faktu, że nie jest "gwiazdą". Po prostu ma wyrazistą osobowość i stała się rozpoznawalna. Może właśnie dlatego pojawia się ironia, że w tym momencie fantastyczna tancerka z ogromnym dorobkiem staje na równi z Paris Hilton czy taką Kim Kardashian, starając się wykorzystać maksymalnie te swoje 5 minut.

Cytat:
no, ale wpierw wypadaloby powachac, zanim sie wbije pare szpil z ironia w tle. sprzedaz jak sprzedaz-kazda forma jest dobra, byle byl zysk.
Kasa to nie wszystko. Czasem "marka" jest więcej warta, niż wpływy z udziału w kiepskim przedsięwzięciu.

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
w sumie na tym polega bycie celebrytą. A pani Iwona jednak ma większe zasługi niz tylko bycie znaną-
To prawda. I chyba właśnie dlatego pojawia się uśmiech

Tak czy owak, czekam na męskie odpowiedniki sygnowane nazwiskiem Maseraka
Stary 2010-06-01, 09:22   #51
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomadka Pokaż wiadomość
Oj nie wiedzialam, ze p. Iwonka dorobila sie kolekcji wlasnych perfum. Jesli kiedys na nie trafie, z checia przetestuje. Bardzo lubie p. Iwone za konkret wypowiedzi w pr. Zreszta podoba mi sie jej konsekwencja w wygladzie.

Musze ja tez troche obronic, bo to ze one tanie i sprzedawane na Allegro to i nic w tym zlego. Jest to ta sama liga zapachow sygnowanych nazwiskami gwiazd co: KejtowMossow i Viktorii Bekhamowych. Myslicie, ze w UK Bekhamowie sprzedaja swoje perfumy za bajonskie kwoty? Flakon oscyluje w oklicach 12L, co po przeliczeniu wychodzi ok. 50 zl. A tam gdzie ich perfumy kosztuja np. 30L nikt ich nie kupuje. Niemal zaraz po promocji mozna je spotkac na wyprzedazach... Ba! CK Euphoria tez jest sprzedawana w niektorych sklepach za 15L, a ogrodki angela za 20L/25 ml. Same widzicie, nie cena swiadczy o jakosci i nie ma co sie ironicznie zgrywac... i Iwony krytykowac. w PL ludzie kasy nie maja na flakony po 300 zl, wiec wydala perfumy ze sredniej polki dostepne dla przecietnej gospodyni domowej, licealistki czy innej kobiety pracujacej.
Zgadzam się w całej rozciągłości, cudze chawalicie swego nie znacie, rzeczywiście Paris Hilton i Beckhamowa to mega gwiazdy i mogą mieć swoje zapachy
Cytat:

No właśnie, jest celebrytką jak najbardziej , a porównanie do Zapendoweskiej co ma na celu ....Jakby Zapendowska wydała perfumy to dopiero byłby obciach na całego a nie odbiór podobny
Cytat:
Co nie zmienia faktu, że nie jest "gwiazdą". Po prostu ma wyrazistą osobowość i stała się rozpoznawalna. Może właśnie dlatego pojawia się ironia, że w tym momencie fantastyczna tancerka z ogromnym dorobkiem staje na równi z Paris Hilton czy taką Kim Kardashian, starając się wykorzystać maksymalnie te swoje 5 minut.

Kasa to nie wszystko. Czasem "marka" jest więcej warta, niż wpływy z udziału w kiepskim przedsięwzięciu.

To prawda. I chyba właśnie dlatego pojawia się uśmiech

Tak czy owak, czekam na męskie odpowiedniki sygnowane nazwiskiem Maseraka
Nie no padam, Paris Hilton to przepraszam znana jest z tego, że jest znana i wszystko ....Nie reprezentuje sobą nic, zero totalne , więc proszę nie ubliżać pani Iwonie, bo ona chociaż ciężko pracowała na swój sukces . A teraz ma prawo wykorzystać swoje pięc minut, nie chcesz nie kupuj, nie wspieraj ale nie obrażaj nikogo. Proponuję dalej kupować zapachy P. Hilton i V. Beckham bo to naprawdę presiż
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-01, 17:33   #52
Layila
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
nie chcesz nie kupuj, nie wspieraj ale nie obrażaj nikogo. Proponuję dalej kupować zapachy P. Hilton i V. Beckham bo to naprawdę presiż
Nie przypominam sobie żadnych inwektyw z mojej strony. Skąd ta agresja? Zapachów ani pani Hilton ani pani Beckham nigdy nawet nie wąchałam, więc o wrażeniach zapachowych ciężko mi się wypowiedzieć, a tym bardziej kupować.

TANECZNE sukcesy pani Pavlović robią na mnie duże wrażenie i cenie ją jako tancerkę, dlatego wolałabym zobaczyć ja w reklamie jakiejś bardziej luksusowej czy dobrze kojarzącej się marki, a nie perfum w stylu Currary sprzedawanych potem na promocjach za 20 zł. To ma być ta "obraza"?
Stary 2010-06-01, 22:58   #53
Elfia4
DOMator

Personalnie nie atakowałam pani Pavlowic, ale zdziwienie wywołał u mnie sposób premiery tego zapachu, a właściwie jego brak.
Nie było briefingu dla mediów, żadnej oficjalnej informacji, a zapach pojawia się niespodziewanie na all. Flokoniki jak kopia currary z logo producenta super glue. Nie wygląda to profesjonalnie i budzi mieszane uczucia. Przecież jeśli ktoś sygnuje swoim nazwiskiem zapach, to pragnie poinformować świat o tym wydarzeniu, nakręcić całą machinę marketingową, która rozkręci sprzedaż i przyniesie dochód.
Elfia4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-10, 21:25   #54
cbr
never say no to panda

GG do cbr

ha, wiedziałam, że nie ma co oceniać przed niuchnięciem
wywąchałam wszystkie trzy i stwierdzam subiektywnie , że zdecydowanie lepsze od kurarowych sióstr

Freestyle - pachnie płynem do prania ubrań, nie wiem co prawda jakim, ale obstawiam Perwoll albo Perłę do kolorów - jednym słowem kwiatowo-świeży zapach czystości i prania
Tango - skrzyżowanie Baby Doll z Light Blue - na pierwszy niuch czuję mnóstwo porzeczek (niestety w składzie ich brak ), które z czasem ewoluują w grejpfruta i owocową cytrusowość
kapka kwiatków też jest
Pasodoble - mój ulubieniec rozważam nawet zanabycie flachonika, bo jak na taką cenę jest naprawdę niezły i strasznie przyjemny dla nosa
zaczyna się uderzeniem kwiatów i owoców na przepięknej bazie mleczno-waniliowo-ambrowej (nie, ambry też w nutach nie ma, to mój nos płata mi figle), z bliska wydaje się nieco zbyt syntetyczny, ale już z pewnej odległości cała sztuczność znika
potem owocki "puchacieją" i wpadają do waniliowo-karmelowego budyniu
i ta faza trwa, trwa, trwa, powoli wtapiając się w skórę, bardzo naturalnie
jeszcze jeden plus Pasodoble - podczas gdy F. i T. są straszliwie nietrwałe (daly radę utrzymać się raptem 1-2h), P. siedzi na mnie od godz. 12.00 do teraz i jeszcze tego diaboła czuć
Stary 2011-03-15, 19:03   #55
aholec
Przyczajenie

Sprawdziłam zapachy perfum Iwony Pavlovići - najbardziej przypadł mi do gustu PASADOBLE, zapach w trójmieście można je kupić w pasażu handlowym REAL Gdańsk Przymorze na przeciwko Galerii ALFA

CZARNA MAMBA
PASODOBLE: aromat kwiatów, owoców, drzew orientalnych
  • nuty głowy: limonka, czarna porzeczka, bergamotka
  • nuty serca: róża, jasmin, kwiat pomarańczy, fiołek
aholec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-18, 20:52   #56
201703061208
Konto usunięte

aholec a nie widzialas ich moze jeszcze w jakichs innych sklepach? bo chetnie bym sobie obwachala, juz wczesniej chcialam a tu nigdzie tych zapachow nie ma i nie ma...
201703061208 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-15, 19:31   #57
brownsweet
Przyczajenie

Mam PASODOBLE i pachnie całkiem ładnie Cena też jest przyzwoita..

Jakoś nie chce mi się wierzyć, że tak na co dzień psikacie się perfumami po 200zł i więcej..
brownsweet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-15, 19:43   #58
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez brownsweet Pokaż wiadomość

Jakoś nie chce mi się wierzyć, że tak na co dzień psikacie się perfumami po 200zł i więcej..
To nie wierz

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-15, 20:08   #59
Elfia4
DOMator

Cytat:
Napisane przez brownsweet Pokaż wiadomość

Fakt, wolimy te za 199 zł. To zawsze mniej niż 200 zł
Poczytaj wątek o tym czym dzisiaj pachną wizażanki, to może wróci ci wiara w ludzi
Elfia4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-15, 20:11   #60
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez Elfia4 Pokaż wiadomość
Fakt, wolimy te za 199 zł. To zawsze mniej niż 200 zł
Poczytaj wątek o tym czym dzisiaj pachną wizażanki, to może wróci ci wiara w ludzi
E tam, przecież my tam kłamiemy. Każdy może sobie napisać, że pachnie Chanel

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości