|
|
#1711 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
Wróciłam po długiej nieobecności... tęskniłyście? ja za Wami bardzo! <3
dziękuję za pochwały, bo jakieś mi mignęły. ...............****♥**** `jak przestaniesz kochać, to zostaw mi przynajmniej przyjaźń. `zawsze z tobą chcę być jak Bonnie z Clydem. `wszystkie smsy do ciebie już wysłane. `przybliżyć słońce w odległości dwóch kroków. dla Ciebie. `obydwoje jesteśmy za mało mądrzy aby przestać kochać.
|
|
#1712 |
|
Rozeznanie
|
kradnij, kradnij.
pierwsza pochwała od Ciebie, moje Ty bóstwo. ![]() haha. Jakim prawem wdarł się do mojego życia i burząc jego porządek, doprowadził do stanu takiego rozchwiania.
To, na co mam teraz ochotę, to rozrywka, miłe przyjęcie w towarzystwie błyskotliwych, interesujących osób i ciekawe rozmowy. Potrzebuję Twojej obecności i miłości. W Twojej obecności nawet moje zmęczone ciało, zaczyna pulsować życiem. KOCHAM WAS! <3
|
|
#1713 |
|
Raczkowanie
|
najbardziej boli bycie świadomym błędów w momencie ich popełniania.
|
#1714 |
|
Rozeznanie
|
.Bisty opis . ![]() Daria_96- > miło mi słońce ,,Now it seems I’m fading All my dreams are not worth saving I’ve done my share of waiting And I’ve still got nowhere else to go" (Teraz wydaje się, że zanikam Wszystkie moje marzenia nie są pewne Dość już w tym wyczekałem I wciąż nie mam gdzie pójść) (Three Days Grace- Take me under) Któregoś dnia zrozumiesz, że życie to coś więcej niż szare dni. Zreperuj moje serce. Ono tego potrzebuje.
|
#1715 |
|
Zadomowienie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;19656153]
Panna_Miodowa - gdzie jesteś mioooddziu.? ![]() [/QUOTE] tutaj Gdzie twój beztroski śmiech I spokój o każdy nasz dzień Gdzie takie szczęście do łez Ciągle pytasz bo myślisz,że wiem. Zapomnę cię nie będzie już nic. (...) lecz miłości nie przetniesz na pół. dziś jeszcze my. lęk przed każdym dniem pokonać. moje serce pękło na pół. Niech będzie tak jak tego chcesz Zabierz swój płaszcz i adres w sercu skreśl. Totalny odlot, ona przytula mnie mówi, że jestem fajny i w ogóle Ja znów nic nie wiem, czuję jej dłonie No pokaż skarbie co już umiesz. Powiedz mi czy już wiesz, że gdy przychodzi noc chciałbym by zgasły dźwięki nie przeszkadzałby nam nawet szmer Gdy zamilkną światła przyjdziesz jak co noc znów będziesz chciała tylko słuchać. (ira, miodowamiłośc<3)
|
#1716 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ładnie piszesz i nie przejmuj się prywatnymi przytykami, jeśli to co robisz sprawia ci frajdę. Nikomu przecież tym krzywdy nie robisz. 3maj się Ehh.. ja wymieniona wśród takich artystek...zawstydzasz ![]() Kilka moich ruskich farmazonów: Слабость женщин является одним из наиболее эффективных средств/ słabość kobiety to jedna z jej najsilniejszych broni ![]() Я дышу шепотом, что вы тебе не будит / oddycham szeptem,by cię nie zbudzić. Видимо, призраки рыцарей, которые погибли вернуться в виде красивых лошадей / Podobno duchy poległych rycerzy powracają pod postacią pięknych koni Он стоял на холме, прекрасный, свободный... счастливый, прислушиваясь к ветру/ On stał na wzgórzu. Piękny, wolny...szczęśliwy. Zasłuchany w wiatr. ( tu musiałam wspomóc się translatorem, ale nie jestem i tak pewna, czy jest do końca poprawnie. Zwłaszcza trzeci wyraz od końca. Wstawiacie na własne ryzyko )Pozdrawiam
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywistość zawsze jest taka sama. To od nas zależy jak zinterpretujemy daną sytuację. Uważaj na swój sposób postrzegania. Słowo zadaje takie same rany jak nóż, a nawet głębsze i trudniej się gojące Świat bez Ciebie jest teraz o niebo lepszy... Gdyby nie zły, nigdy nie poznałabym co to znaczy żyć
|
|
#1718 |
|
Rozeznanie
|
nie dotykaj – okradłam
dreams_x33 - Oh i ah Nie mogę sie tak ekscytowaĆ niedawno poskładali mi nogę spadnę z łóżka i znowu złamię ^^ A za cu Ty mi się kłaniasz, Perełko ? ![]() TiS Wróciła , a nasza patrysiowa pojutrze ![]() Opiszosz Teraz już rozumiem, dlaczego z Twoich słuchawek słyszałam 'Kołysankę dla nieznajomej' odkąd mnie poznałeś ... Płakała , a jej ciężkie łzy razem z deszczem grały na parapecie. Ich rytm krzyczał ' Kochaj mnie' ... - Uważaj, bo się zakocham. - Już się zakochałaś, słonko. - Skąd ta myśl ? - Pierwszego kwietnia po słowach 'to koniec' usłyszałem Twoją palpitację serca. (autentyk )Kiedy ślepo szukałam szczęścia, pojawiłeś się Ty. Miałeś w ręku latarkę ...
|
#1719 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
<3
dreams_x33 - dzięki, robaczku. buzi.co sprawia, że człowiek zaczyna nienawidzić samego siebie? tańczę na parapecie pełnym zwiędłych tulipanów. więc muszę wierzyć,
że gdzieś tam daleko myślisz o mnie.
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
p r z e p r a s z a m
![]() ****
Bo ty dawałeś mi siłę, a teraz we mnie nie ma już nic. Udała, że zemdlała, aby choć raz poczuć się jak panna młoda przenoszona przez próg. Dziś szalała na rachunek miłości. |
|
|
|
#1722 |
|
Zadomowienie
|
dreams_x33
RozowaSkeyterka czy mogę zostać? pozwól. bo Ty uważasz, że ja także lubię 'bez zobowiązań'. czekam, aż zapytasz mnie o zdanie. jesteś moim Aniołem, choć czasem bywamy w piekle.
|
|
#1723 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje
![]() this is what you want? bez ciebie najciszej jest nawet wśród tłumu gdy wyschnie źródło gwiazd będziemy świecić nocom gdy skamienieje wiatr będziemy wzruszać powietrze odświeżające słońce miesza się z odgłosem deszczu wtedy usiłowaliśmy żyć, przeżywać miłość, szukać i nie znajdować..Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-05-29 o 16:34 |
|
|
|
#1724 |
|
Przyczajenie
|
`..i właśnie wtedy przed nim wypier.d..olisz się..`
Co Ty piep***sz.? Pociągało mnie to jak powoli wypuszcza dym z ust. z i m n a . s u k a Zniszczyło nas to uczucie. Niepewność towarzysząca na każdym kroku. Chciałam Ci tylko uświadomić,że trzeba szanować i doceniać to co się ma, niekoniecznie w ten sposób. Twoje cierpienie mnie nie satysfakcjonuje. Lubię złych chłopców . ^^ Gdy nachodził ją zły humor, miała wy***ane na wszystko.Wkładała na siebie cokolwiek i potrafiła chodzić w deszczu, bez celu po okolicy. Co ja kur. wa sobie myślałam.?! Byłam na przekór wszystkim,chciałam być.Grzeczna wrażliwa dziewczynka. Zaczęłam malować się mocno,ubierać wyzywająco,palić fajki,pić,wciągać i wracać nad ranem do domu.Wszystko przez Ciebie.. Histeryczka. i już nie cieszy nic. Kocham Cię. rozumiesz nie wytrzymam, po prostu nie wytrzymam gdy mnie zostawisz. Live your dream. .;] |
|
|
|
#1725 |
|
Przyczajenie
|
Prośba.
Macie coś o tym, że chłopak twierdzi, że mnie kocha, a w ogóle tego nie okazuje. Praktycznie się nie widujemy, a to ja zawsze piszę pierwszego sms'a itp. Coś w stylu ; ' kochasz? to pokaż, to okaż, nie pozwól tego spieprzyć! ' , albo 'coraz więcej stawiasz mi znaków zapytania'. mogą być z przekleństwami, a nawet lepiej, jakby były. ![]() ![]() |
|
|
|
#1726 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio rzadko tu ostatnio bywam,nie mam zwyczajnie czasu na pochwały dla świetnych dziewczyn które nałogowo okradam. Dzisiaj mając chwilkę chciałabym je wyróżnić. + _mandarynka + Extremalna + dreams_x33 + nastychick + myCh + CukrowaPanna + Primadonna ... wiele innych. Dziękuję za wszystko ;* ...zauważyłam bardzo napiętą atmosferę, myślę, że opisowy nie potrzebuje takich zawirowań.
_ miliona pocałunków złożonych na moim ciele nigdy nie zapomnę Ci. Nie odróżniam dnia od nocy. Nie istnieją dni tygodnia. Zatrzymałam się. Dzisiaj będzie lekcja pierwsza, pt. Cierpliwość. Gorycz porażki w standardzie na kolację. Wstawaj na śniadanie kochanie. Jak długo można karmić się tym samym i zatruwać swoją duszę, brakiem radości życia?
|
|
#1727 |
|
Przyczajenie
|
Skarbem jest każdy zachód słońca w Twoich ramionach
![]()
|
#1728 |
|
Raczkowanie
|
ona czuła jeszcze długo smak jego słów
jego karmelowe oczy śniły jej się co noc uśmiech swego księcia widziała na każdym kroku Cały dzień o nim myślała, a gdy spała - śniła.
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
|
Zajęci zwiedzaniem własnych uczuć . Cytat:
Dziękuje z całego serducha ;*
|
|
#1730 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję dziewuszki!
![]() Paralogiczna, Magari91, limitowanaa, _mandarynka, ciiri, Primadonna, ZeliNa_, poprostuAsiss, chocapic - okradłam! ![]() dreams_x33- <33 1. To patologia. Uderzyłeś mnie - wybaczyłam. Zdradziłeś mnie - wybaczyłam. Upokorzyłeś mnie - wybaczyłam. Odszedłeś - wybaczyłam. Nie próbuj zatem mówić, że to nie jest toksyczny związek. 2. I w tegoroczne urodziny życzę sobie, abyś zawsze przy mnie był... 3. Podgrzewałam zupę i kroiłam chleb, rozszlochane pomidory, pokruszony kredowaty ser. Czuję, że w ten wieczór coś się stanie... 4. Pod warstwą słodyczy - pokłady egoizmu... 5. I znów przewraca głowę z boku na bok na pachnącej jego ciałem poduszce, niezdolna uspokoić myśli... 6. Samotność to narkotyk... Potężny narkotyk, który potrafi zniekształcić rzeczywistość, wpychać w świat rojeń, wzniecać ogień w sercu... 7. Siedząc tak, na dłoniach dyndając nogami, albo szurając nimi o podłogę. Nie czuje już nic do nikogo - oprócz niego. 8. - Przyszedłem - tu urwał, by pocałować jej lewą pierś - żeby Ci zabrać dziewictwo. 9. Zeszła kamiennymi schodkami do kuchni, po drodze sprawdzając swój wygląd w lustrze wiszącym w salonie. Nic dziwnego, że on już jej nie kocha... 10. Objął ją. Po raz pierwszy i ostatni w ich wspólnym życiu...
|
|
#1731 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
aha, więc odchodzisz przez jedną, która nagadała ci Bóg wie co? ej, zostań dla nas. chyba bardziej się liczymy od jakiejś zazdrośnicy, która chciała się ciebie pozbyć? ![]() i znowu kłótnie. ![]() Twojakokaina (błąd w nicki? - sory!)- od dawna zwraca się uwagę dziewczyną, które dodają nie swoje opisy. jak wspomniała jedna z wizażanek 'niektóre muszę się sporo napracować, nad utworzeniem co poniektórych opisów'. chyba nie chciałabyś, żeby teraz jakaś dziewczyna dodawała opisy Twoje autorstwa, które dodałaś np. w XVIII części?
![]() ____ '' Rozróżniała kolory liści na drzewach, ale nie pamiętała czy jest blondynką czy brunetką. Wiedziała, dokąd się wybierała, ale nie - dokąd doszła. '' '' Samotnie stała wrośnięta w chodnik, ledwie oddychając, niezdolna do ruchu. '' mała zdz*ra. czy potrafisz powiedzieć mi kim jesteś? |
|
|
|
|
#1732 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1733 |
|
Zadomowienie
|
"Głuptasku. Takie rzeczy dzieją się tylko w filmach. Nie w prawdziwym świecie"
"Jeśli dobrze posłuchasz, usłyszysz jej sekretne myśli"
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
jestem. szok,że w ogóle ktoś jeszzce o mnie pamięta. bardzo mi miło. dodaję jakieś wypociny. gdy mówisz mi,że jestem Twoim ideałem,
ja doskonale wiem,że ideały nie istnieją. oddycham dla tylko i wyłącznie dla Ciebie. moje uczucia do ciebie, uleciały gdzieś w tej atmosferze nie do zniesienia. nie da się naprawić zbyt wielu błędów moje ciało będzie już tylko dla Ciebie.
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
a pamiętasz jak będąc dziećmi
bawiliśmy się w ciuciubabkę ? wtedy nawet z zamkniętymi oczyma potrafiłam wpaść w Twoje ramiona. teraz nie mogę, zwłaszcza, gdy patrzę.. targają mną dwa uczucia: nienawiść i miłość. nie do jednej osoby, lecz do dwóch, zamkniętych w jednym ciele.
|
|
#1736 |
|
Raczkowanie
|
http://odlotek.pl/zaproszenie/26326 - można dużo ciekawych rzeczy wygrac więc zapraszam;D
_________________________ ____________ A kiedy miasto zaśnie my zaczniemy sie bawic. Zawsze wszystko robic na przekór wspak na opak! I nigdy nie znajdziesz drugiej takiej jak ja! -bo nie ma tak naiwnej idiotki która bedzie Ci we wszystko wierzyc i zawsze ustępowac !
|
#1737 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję
![]() to jest jakiś syf ! 'Co się stało z Twoimi dziecięcymi marzeniami ?' Przekarmiłeś mnie złudzeniami 'Siedząc w wannie spowiadam się pralce z miłości do Ciebie' 'Nad bramą mojego serca napisałam 'Wstęp wzbroniony' ale miłość, która przechodziła obok, zaśmiała się i zawołała 'A ja i tak wejdę' Ten syf nazywasz swoją miłością ? Zamknięta w wierzy księżniczka ogląda świat przez pryzmat marzeń Miłość jest tym o czym marzysz, paląc trzeciego papierosa Schowam się pod łózko, marzenia zapakuję do pudełka i przeczekam aż ta chole*.! rzeczywistość minie Uśmiecham się za każdym razem jak Cię mijam. Chcę żebyś myślał, że bez Ciebie też potrafię być szczęśliwa. Szkoda tylko, że ten uśmiech nie jest autentyczny Zapakowała swoje marzenia do walizki usiadła na peronie i czekała na pociąg do prawdziwego szczęścia
|
#1738 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
temu mężczyźnie który pali bardzo dużo.. ogarnijcie się, ![]() __________ widziałam nowe życie, machało rękami i nogami,krzyczało a grr' bo nie potrafi jeszcze 'daj cyca Mamo' <3
|
|
|
|
|
#1739 |
|
Zadomowienie
|
Popatrz w górę. Tam jest nieskończoność: ogromne gwiazdy z ognia i lodu, szerokie srebrne rzeki przerzucone przez niebo... A tutaj jesteś ty obserwujesz, myślisz, żyjesz. Cudowniejszy od całego tego ogromu. Niepowtarzalny. Mój kochany. -Yu nie mozna palić. -Wiem, ale ja się nie zaciągam. "Wiesz, że,, mówiłem ci, że tak będzie” ma brata? Ma na imię,, zamknij się do cholery’’. " Nie zapominaj, że jestem zwykłą dziewczyną, która stoi przed chłopakiem prosząc go, by ją kochał... "- Nie wiem, jak mam się zachowywać, gdy jestem tak blisko ciebie - przyznał. - Nie wiem, czy potrafię być tak blisko." Na zawsze razem.. Brzmi jak poezja.Albo fikcja literacka. lovelovelove |
|
|
|
#1740 |
|
Raczkowanie
|
wrócę, jak się ogarniecie i uspokoicie. -.-
dreams_x33 - dziękuję złotko za pamięć.! ![]() Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia? Jeszcze serce jest całe, jeszcze przez chwilę. Ze sobą nie umiemy być, bez siebie tym bardziej. Odkupię swoją samotność niebieskimi oczami i malinowymi ustami..
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

Ładnie piszesz i nie przejmuj się prywatnymi przytykami, jeśli to co robisz sprawia ci frajdę. Nikomu przecież tym krzywdy nie robisz. 3maj się 
)

Nie mogę sie tak ekscytowaĆ 
buzi.