|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
motyla a co planujesz zalozyc? gdzie ta randka? w kawairni?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
BAN stały
|
Juz ci pokaze te moje Stroje...
![]() to bedzie Randka na caly dzien...Najpierw do kawiarni na Jego wystawe zdjec Fotograficznych a pozniej spontan a pozniej romantyczna Kolacja ![]() Edytowane przez Motylicaja Czas edycji: 2010-05-29 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
BAN stały
|
i Jeszcze to.....i KOLCZYKI
![]() Edytowane przez Motylicaja Czas edycji: 2010-05-29 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Zakorzenienie
|
biala kurtka i dzisnowa maja nieodpowiedni kroj dla Ciebvbie, musisz sie ich pozbyc z szafy i kupic sobie cos z wcieciem w tali, na jeden guzik
![]() Z tych co pokazalas fajnie wyglasz w tych: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1275060440 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1275060440 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1275060549 w ostatnim mankiety do wywiniecia na zewntarz ![]() No i usmiech jeszce na twarzy i makijaz ladny ![]() charakteru dodaly by Ci okulary? nie popsul Ci sie wzrok? moze kiedys jak bedziesz miala gotowke pomysl nad fajnymi zerowkami chociaz dodajacych chrakteru buzi Twojej slicznej ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- kolczyki dla Ciebie tylko wiszace, wydluzajace buzie, bo masz okragla, wiec te srodkowe 'kolka' odpadaja zupelnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Przyczajenie
|
ja jestem z 21 czerwca, czyli ostatni dzień Bliźniąt : D
i również jak poprzedniczki mam dwie natury. Czasami jestem niezauważalna, spokojna a innym razem nie da się mnie nie dostrzec ; p |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | ||
BAN stały
|
Cytat:
dziekuje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Przyczajenie
|
Wydaję mi się, że tutaj Pani najładniej;
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1275060440 Do tego trzeba dołączyć uśmiech! Bez niego proszę nigdzie nie wychodzić ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4628 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() wiem wiem bedzie usmiech... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4629 | |
Zakorzenienie
|
jestem
![]() Czy na tym zdjęciu masz inne spodnie? czy kolor wychodzi inny w słońcu? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1275060440 Bo te najładniej wyglądają. Kliwia dobrze prawi o kurtkach ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1275060440 , ale na randkę musisz się bardziej odstrzelić ![]() ![]() i koszula mi sie podoba ta: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1275060440 lub ta: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1275060440 Co ty masz za butki, bo nie widzę? ![]() ![]() ![]() Kolczyki: znowu kliwia dobrze pisze ![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1275060549 I przy najbliższej okazji kup sobie żakiecik-kurteczkę w takim kroju jak załącznik ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4630 |
Zakorzenienie
|
spódniczek nie nosisz? takiej długości?(nie wiem czy ona jest do kolan, ale o taką mi chodziło)
Ale do takiej przydałby się obcas ![]() ![]()
#4631 |
Zakorzenienie
|
spodniczki btez ok, ale raczej ze skosu Ciete
![]() No i teraz o kulach to w spodnicy ciezkawo ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle to ja się nie znam na ubiorze do figury jabłko, bo ja mam klepsydrę/gruszkę.Średnio duży biust (takie duże C, małe D), węższa talia, szersze biodra).Ale zaglądałam do internetu jakie stroje pasują do tej figury ![]() " Na jabłkach dobrze leżą bluzki o fasonie kopertowym i wcięte w talii żakiety. Spodnie powinny być wąskie, proste, lub zwężane ku dołowi. Wskazane jest unikanie dzwonów i spodni "na kant", ponieważ ukrywają zgrabne nogi. Jeśli chodzi o spódniczki - najlpeszym typem jest prosta spódniczka za kolano, lub wąska, dluga, która wysmukli sylwetkę. Nie dozwolone natomiast są szerokie, rozkloszowane spódnice. Całość swietnie podkreślą wysokie obcasy. Ciekawą pozycję dla pań o tej figurze . To wyszczuplające majtko-rajstopy. Maskują brzuszek, podnoszą pośladki i modelują uda. Na rynku dostępnych jest wiele modeli, a ich niewątpliwą zaletą jest dyskrecja - nie są widoczne pod ubraniem ![]() Ale ja zapomniałam o kulach ![]() Teraz jeszcze zauważyłam, że ten jeansowy żakiecik też nie ma złego kroju https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1275060549
razem Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2010-05-28 o 20:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Zakorzenienie
|
gosia ma zly kroj bo jest za dlugi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Zakorzenienie
|
hej Dziołchy.
ja wróciłam z biura, przeprowadzałam sie... ło matko padam ![]() Motylica mi brakuje koloru w Twoich zestawach... może jakaś fajna chusta, by Cię ożywiła...
#4635 |
Zakorzenienie
|
dopiero wrocilas? omg
|
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Zakorzenienie
|
yo, masakra... gdybyś zobaczyła ilość makulatury (czytaj katalogi) to szok... ledwo moja pandziula pomieściła to wszystko. a oprócz tego musieliśmy przewieźć kanapę, biurko, palmę ![]() tata mi montował szafkę na katalogi, potem je segregowałam, potem myłam, bo wszystko było zakurzone... ![]() a teraz siedzę, jutro robię sobie wolne... hehe
#4637 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() a co myslicie o tej kolorowej bluzeczcce z kotrka dzinsowa ![]() a kolor spodni poprstu to te same tylko sie wytraly... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() A ja myślę, że za krótka też nie może być ![]() Cytat:
![]() Fajnie, że już się przeniosłaś ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też mam grube nogi ![]() ![]() Motylek ty leć na randkę, a my ci z Kliwią powiemy co masz kupić do ubrania na następne randki ![]() Kliwii co myślisz o tunikach? zdj. 1.to czarne z kratką.Czerń wyszczupliłaby talię, szelki chyba zwężają ramiona? A taką koszule Motylek ma ![]() zdj.2 trochę pstrokate (a nie każdy lubi takie kolorowe), ale chodzi mi o krój.Te na górze z tą czarną wstawką zwężą ramiona, pasek podkreśli talię. zdj.3 Bluzka z lewej na dole z długim rękawem.Dla mnie ![]()
razem Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2010-05-29 o 10:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ten komplecik sliwkowy-fioletowy extra...poloaczenie.... Ja ide dopero na 15....bo Brzydal wyjechal do siebie przed 8 bo zaspal...hehe ![]() jeszcze mam jedna bluzke....dzis ja znalazlam..hehehe zoabcze moze ja wezme |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
BAN stały
|
i jeszcze taka bluzka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zakorzenienie
|
motylicja ta bluzka nie-e
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
hej
Motylica dobrze, ze w czerwonej - ożywi Cię! a Ty jeszcze nie na randce? ja się właśnie szykuję na moją imprezę urodzinową ![]()
![]() |
#4644 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
miala byc na caly dzien, a bedzie tylko na wieczor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4648 |
BAN stały
|
i dobrze czulam.....
![]() hejka Laski Mam DOLKA!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() nie przyszedl....nawet eska nie napisal..... ![]() ![]() czuje sie masakrycznie.... jak on mogl.... za bardzo sie wczuwam uczuciowo ![]() ![]() Nikogo nie znajde.....mam Dosc Facetow....!!!!!! ![]() Ubic ich ![]() ![]() ![]() ide sobie poplakac..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i ide wykapac..... zastanawam sie czy nie mial wypadku...odpukac....ze tak postopil ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Zakorzenienie
|
jak sie nie odezwie to niech spada.
A Ty sie kochana nie przejmuj ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
BAN stały
|
DZIEKUJE KLIWI JESTES WSPANIALA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie bo to nie chodzi o to ze sie w nim zkaochala czy ze to byla jaks tam moja MIlosc...poprstu cchciala sie wreszcie z kims spotkac...ON sam zapropnowal to spotkanie...wiec... i jeszcze moje ubranka i wasze tez wysilki z doradzeniem poszly na Marne... ![]() AAA bo wam nie mowilam ta Niespodzianka to mi napisal w piatek wieczor-ze to niby mial byc Lancuszek srebrny z srduszkiem......!!! Niech sobie wsadzi....ten lancuszek kwiaty....i wiele innych rzeczy...... ![]() ![]() Myslam ze spedze fajna Sobote to nie potrzebnie denerwowalam sie od 7 rano.... Wczoraj poszlam sie wygrzac w wannie troszke poplakalam i mi Przeszlo..... a dzisiaj nozka mnie boli bo troszke pochodzilam ![]() za to jest dzis PIEKNE....Sloneczko.....: love: ![]() ![]() wiec zapewne pojde do kosciolka i do znajomych....i z Kinia mam sie spotkac bo Ona chce..... to sie rozpisalam.... MIlego poranka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.