|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
![]() Cytat:
|
|
#3812 | ||||
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#3813 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja Was nie rozumiem
![]() dla mnie slodkie rzeczy moga nie istniec ![]() ale za to za dobre miecho, makarony i rozne takie dalabym sie pokroic mowilam od razu, ze Laurce nic nie jest ![]() kurcze nie dobrze z tymi walami moj TZ sie boi, ze do nas dojdzie a jego firma jest na nabrzezu Odry - jak wyleje to zaleje mu wszystko
|
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
ja za kazdym raze nie moge sie opanowac ze smiechu jak to leci
a Werci podoba sie reklama Danio -ten maly glod- ma takiego bo mama kupila z serekiem i jak go widzi w reklamie to kuma ze to ten sam albo reklama neti - ta mucha -Wercia szaleje jak ja widzi
|
#3815 | |||
|
Zakorzenienie
|
chciałabym to zobaczyćmój synuś dziś biegał za pchaczem i na czworakach po trawie... ale była radość i pociąganie każdego źdźbła osobno Cytat:
mój to się przemieszcza ostatnio o 180 stopni w łóżeczku ![]() mam nadzieję, że w razie kłopotów żołądkowych by się obudził ![]() Cytat:
![]() dla idealnej figury fajna Cytat:
![]() masakra co Ty masz ostatnio takie zachcianki
|
|
|
#3816 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
A mięso to dla mnie zawsze the best Mam nadzieję, że u Kasi nie będzie tak źle. Oby do Was nie doszło ![]() Cytat:
Antoś uwielbia muzyczkę z reklamy soku Cappy (gdzie sobie sok zabierają, czy coś takiego). Taka skoczna jest i merda dupcią przy niej.
|
|
#3817 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja od zawsze mialam takie zachcianki
|
|
#3818 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nieładnie tak wystraszyć koleżankę
![]() Cytat:
Straszna ta woda ![]() Myślałam, że PW, to mogła nie odebrać. Chociaż ja np. czasem tak mam, że jestem przekonana, że komuś odpisałam, a potem się okazuje, że nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam w albumie zdjęcie z plaży, ale nie widać jedzenia piasku ![]()
|
|
|
#3819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no zartowalam ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- dobra ide juz.......do jutra
|
|
#3820 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Niech już się to skończy... Ja też tak czasami mam ![]() I ja też ![]() Musiało to nieźle wyglądać ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Pa czeko, do jutra
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3822 |
|
Ola-Unhola
|
No ja też dopiero
![]() Buźka
|
#3823 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja tez juz ide
musze jeszcze zejsc na dol bo TZ zostawil wszystkie klucze w aucie ![]() dobranoc
|
|
#3824 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skoro u kazej z nas bylo tak na zeby to i uwas musi to byc przyczyna.Ile macie? U nas już 4.Jedynki w komplecie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() rzuc linkiem jak znajdziesz cos z mycha ![]() juz sie usprawiedliwilam ![]() Męża przy kompie tez nie bylo...poszedl wczesnie do lozka i czekal w stroju Adama az wroce ![]() Cytat:
Uwielbiam biedronkowa dade lawendowa. zeby nic sie nie rozkrecilo.Cytat:
zawsze sie zatrzymam jak jestem w przelocie a leci...zeby popatrzec na wirujace tyleczki ![]() Kto to Kurczak? Cytat:
Te korony ledwo wystajace z wody ...drzewa w srodku rzeki-tak sie to poszerzylo... Bylam kolo poludnia i na most moglam wejsc.Wieczorem juz byl zamkniety.Cmentarz podmyty...Sciezki rowerowe zalane ...Zamkneli przelotowa trase, przez co p.rehab sie spoznila. Dzis tez sie tam przepedaluje.Spodobala mi sie jazda rowerkiem.Moze w tym bedzie dla mnie i tluszczyku nadzieja. Sorki ze musialyscie sie zastanawiac co u mnie.Ale jeszcze pani z domu nie wyszla a my juz bylysmy gotowe do wyjscia.Nie chcialam odpalac kompa skoro męża poganialam ![]() Reszte napisala Unholy, za co serdeczne merci ![]() Laura byla w swietnym nastroju.Przez jej poslizg czasowy dospala sobie, wstala, najadla sie i byla gotowa do zabawy.Nie zawsze chciala z nią wspolpracowac i chciala robic po swojemu.Pani cierpliwa byla. To interesujące, ze podajac pileczki w odpowiedni sposob jest w stanie stwierdzic rozne rzeczy.Bylo widac ze to niby zabawa,a ona przez kazde cos wyciagala wnioski.Dlugo nic nie mowila.Bawila sie z nia itp, az ją poprosilam by powiedziala co zaobserwowala, a ona ze tak dlugo sprawdza bo wg niej nie ma najmniejszego powodu do niepokoju.Odruchy prawidlowe, stawanie, sieganie,obracanie sie przez prawy.lewy bok, skrecanie tulowia, siadanie przez prawa i lewa strone, rownomiernie rozlozony ciezar na 2 stopach,prawidlowe ulozenie bioder podczas stania (nie wiem o co chodzi-dusila ją i masowala), uderzanie 2zabawkami trzymanymi w raczkach tez mialo znaczenie, jak bicie brawo i robienie papa-pytala czy to umie.Popisówka sie malej włączyła bo nagle wszystko robila, lacznie z rozdawaniem buziakow Pani komplementowala mala, ale wlasciwie za siano, to kazdego moze kompl. Mowila ze jest nad wyraz zywotna i wspaniala ma motoryke ![]() Mialysmy mala akcje, bo probowala blokowac jej nozki i patrzec czy jak jedna zblokuje to czy drugiej uzyje i jakoś łapka jej sie podwinela i polikiem uderzyla sie o podloge i byla kupa placzu, ale pani nikt nie wyzwal a chyba sie spodziewala bo oczy jakies mętne dostala i widac bylo ze sama sie zdenerwowala hehNam nie zalecila zadnego cwiczenia.Ma duzo w rajstopkach/skarpetkach/boso chodzic zeby cwiczyc rotowanie stopki. ---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ---------- kto pije ze mna kawe? wlasciwie juz koncze i bede zwijac sie na drzemke z mala.Przeciez mam dar z niebos-męża w domu wczoraj to naprawde wieszkosc dnia mala sie zajmowal.Dzis tez sie o to postaram,jutro,pojutrze,p opojutrze bo on to zawsze ma milion pomyslow co by tu robic, gdzie by wyskoczyc, gdzie podjechac.Nie ma!!!jest urlop na dziecko i z nim go spedzi buaha ha haPogoda ładna sie zapowiada,wiec pewnie bedziemy spacerowac, no i wypadne z wieczornych dyskusji przez jazde rowerem.Suuuper mi sie spalo po takim wysilku. ---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- jeszcze chcialam dodac ze jest 5 sposobow przemieszczania.Laura kiedys podskakiwala na pupie i tak sie przesuwala-najczesciej w zabawie i jest to tez dobry objaw. Przy pani miala przeblyski ze ladnie szla-3,4kroki i zaraz zaczela po swojemu.Dzieciaki ida na latwizne i po co maja sie przemeczac jak mozna cos na skroty zrobic.Wg niej to oznaka inteligencji Wciagu dnia pewnie bedzie mi sie przypominalo co jeszcze mowila, aaa o butach, ze 1/3 podeszwy musi byc giętka,reszta twarda i najlepsze zachodzace pod kostke. Moze przejedziemy sie zobaczyc za wykladzina. Blokady sa suuuuper mala wspina sie przy szafkach.Nie musi sie juz nic podeprzec, a ja jestem spokojna o jej paluchy---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ---------- na nk wylookalam ze synek "Kaszmir" mial ospe. Byla u nas?chyba juz bardzo dawno temu co?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||||||||
|
|
|
#3825 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
witam
![]() TZ wczoraj w nocy spelnil swoja powinnosc wiec dzis niech spi ![]() zamknelam go w sypialni a ja z malym buszuje w salonie wprawdzie mial isc od rana na sluzbe ale ojciec si zaoferowal, ze pojdzie na pare h a TZ potem przyjedzie mialo dzis padac ale poki co w miare ladnie za oknem - jezeli to sie nie zmieni to pojade z dzieciakami do TZ do pracy i zrobimy sobie grila, pod biurowcem stoja laweczki i parasol wiec mozna urzedowac a w niedziele tam nikogo nie ma - no i ogromny plac jest pusty to Eryk bedzie mogl pojezdzic na rowerze ![]() cos ja mialam....ale zapomnialam
|
|
#3826 |
|
Ola-Unhola
|
Witam się po nawet przespanej nocce.
Chyba były dwie pobudki (Idzie ku lepszemu, jak już nie pamiętam , ale ![]() Kasiu, baardzo się cieszę, że z Laurką wszystko ok. I Ty będziesz spokojniejsza Widzisz, komu jak komu trzeba zaufać. My zawsze mamy rację ![]() ![]() Svi, super ![]() Mój wczoraj się uczył do 2 w nocy, a ja padłam po 3 minutach (wczoraj trochę dłużej mi szło zasypianie, bo wypiłam wieczorkiem kawkę ), także z przyjemności nici ![]() Na pewno na działce mnie dopadnie ![]() Mieliśmy dzisiaj jechać do Zoo, po powrocie Małża z uczelni, ale pogoda nie bardzo. Boję się będzie padało ![]() Okaże się później co robimy. Wypiłam inkę i zaraz wypiję normalną kawkę. Jest tu ko?
|
#3827 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja jestem i sie nudze
![]() a co do bluzki z myszka miki - sama mam kilka ![]() ja to mam odwieczny problem z zasypianiem, mimo zmeczenia walkonie sie z boku na bok zawsze rzaaadko sie zdarza, ze padam za to TZ obraca sie na drugi bok i po 5 sek chrapie
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez jestem z 2ga kawka, ale ida waxa nalozyc
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3829 |
|
Ola-Unhola
|
Jej Kasiu, ja miałam Ci roweru poszukać....
![]() No gapa ze mnie i zapominalska, ale jakoś dopiero dwa dni temu chęci do wchodzenia na allegro dłuższego mnie wzięły ![]() Postaram się poprawić i coś wyszukam Co do myszki miki, to prawie wszystkie mi się podobają ![]() http://moda.allegro.pl/listing.php/s...&change_view=1 http://moda.allegro.pl/listing.php/s...&change_view=1
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2010-05-30 o 08:40 |
|
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
Luzik Unholy
ja o tym rowerze nie po to wspomnialam, zeby cie zmobilizowac.Tak zakup bedzie dopiero jak siano wplynie z OS, a to kolo czerwca bedzie.A w sprawie mobilizacji to dzis męża przydusze, bo jeszcze nie odp na maila w sprawie fot ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- co te koszulki takie dlugie/tunikowate wszystkie takie sa? nie nadaje sie dla mnie taki krój.Zapolowalabym na zwykly t-shirt
|
|
|
#3831 |
|
Ola-Unhola
|
Rowerki:
Orbea Merida Kross Cranbrook miejski Laguna miejski Nie wiem do jakiej ceny, wiec tak na oko wkleiłam ![]() Czerwiec już tuż tuż ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- One tak wyglądają w większości tylko. Mają dł. ok 60/6 cm, a to tak do bioder
|
#3832 |
|
Zadomowienie
|
Witam z kawką w ręku
![]() Dzisiaj jedziemy na komunię, niedługo wyjezdzamy tylko czekamy aż śpiochal się obudzi Będzie dużo ludzi t o Tomuś będzie miał atrakcję![]() Dziwne że nie wiecie co znaczy" dziukać" U nas się tego używa heheCass zmień mi wagę na 61 ![]() To lecę , miłego dnia!
Edytowane przez WrednaAfrodyta Czas edycji: 2010-05-30 o 09:03 |
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
Unholy
dodalam.Bede studiowac jak siano wplynie.My tez dzis mielismy byc na komunii,ale odmowilismy heh dzien spedzimy w domu lub na spacerkach jak sie nie rozpada, bo cos raz pochmurno raz slonecznie
|
|
|
#3834 |
|
Zadomowienie
|
Katarzynko ja polecam rowerki firmy kettler są bardzo dobre i niestety drogie, ale ja kupiłam za 400 zl uzywany w super stanie-wiec moze warto w uzywanych się rozejrzec. Dobra lece juz
|
|
#3835 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Gratuluje spadku wagi ![]() Cytat:
![]() Chyba sobie darujemy to zoo. Pójdziemy za dwa tyg. np. Jutro najwyżej Małż pójdzie z Bartusiem do kina (w tygodniu zawsze taniej, a ma wolne, więc dlaczego nie). A ja te 1,5 godz. pochodzę po sklepach, pooglądam co tam w modzie teraz ![]() Informuję, że ewent. błąd ortograficzny w mojej wypowiedzi w postaci napisania czegoś przez "h", zamiast przez "ch", wynika z problemów z moją klawiaturą. Niestety klawisz z literką "C" ma fochy i czasami zdarza mu się nie zadziałać ![]() Także ew. powyższe błędy mogą wyniknąć tylko i wyłącznie z opisanego wyżej powodu ![]() Sto lat i moc buziaków dla dzisiejszych Małych Dam:
Zuzi Weroniki Oliwki Mai
|
|
#3836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze klawiature wydmuchac bo pewnie pelno kocich wlosow. Widze po wyslaniu postu pozjadane literki ale nie edytuje-szkoda czasu a wy tak sie domyslicie o co chodzi
|
|
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Umieram... impreza była zaje..... Nie nadrabiam bo nie mam mocy. Muszę iść się położyć. Chyba przecholowałam wczoraj - za późno wróciłam. Zuzka łaskawa nie była i wstała o 6.40 a małż pojechał do szkoły... ehhhhhhhh Miłej niedzieli |
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzko,Werko,Oliwko,Maju STO LAT STO LAT
![]() moglam dospac, ale wolałam zadbać o włosy, wiec jestem caly czas ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- wyciągnęłam pranie z pralki i niektóre rzeczy mi się nie doprały ![]() szczególnie te po kupie bluza brudna niby tylko od biszkopta też nie doprana mimo że dosypałam odplamiacza.Może on za słaby kupiłam domol rossmanowski
|
|
|
#3839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedny Kubuś pewnie sądził, ze jakąś straszną rzecz zrobił pozdrów od nas męża ![]() zaraz obejrzę tę słynną plażę ![]() Cytat:
ja bym brała
|
|
|
#3840 | |||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Cytat:
Cieszę, ze imprezka się udała. Napisz później szczegóły ![]() Cytat:
Odplamiacza jeszcze nie używałam (do Antosia ubranek) Idę położyć katarzystę.. (Już mam dosyć tych katarów u dzieci). Jeszcze do mnie się przyplątał rano i wieczorem, swędzi mnie całe noso-gardło i w uszach. Wydmucham, pokicham i przechodzi. Ale obowiązkowe po i przed spaniem musi mnie kręcić
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

niedobra ty

Mam w albumie zdjęcie z plaży, ale nie widać jedzenia piasku 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)